Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

Δημοπρασία και η "χαρά του συλλέκτη" με πράματα απο διάσημους καλλιτέχνες...Πολύ διάσημους...!!!Το λευκό γάντι του Michael Jackson, μια κασέτα demo της Madonna, έργα τέχνης φιλοτεχνημένα από τον Bob Dylan, ενθύμια από τον Elvis και τους Beatles είναι ορισμένα από τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στον κατάλογο της δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Hard Rock Cafe της Νέας Υόρκης....
Για να διαβάσετε και άλλα για τη δημοπρασία, πατήστε:


Στη δημοπρασία που διοργανώνει ο οίκος Julien's Auctions οι φανατικοί συλλέκτες θα έχουν την δυνατότητα να «χτυπήσουν», επίσης, ένα αυτοκίνητο που οδήγησε ο Jackson, μια κιθάρα του David Bowie, ενθύμια της Janis Joplin και του Jimi Hendrix.

Στον κατάλογο βρίσκονται, ακόμα, το δαχτυλίδι του Elvis, τα κοστούμια του James Brown και τα αποτυπώματα του Kurt Cobain από το 1986 όταν ο τότε τραγουδιστής των Nirvana είχε συλληφθεί για καταπάτηση.

Η πρόεδρος του οίκου χαρακτήρισε, πάντως, «ιερό δισκοπότηρο» το λευκό γάντι του βασιλιά της pop, εκτιμώντας ότι θα πουληθεί μεταξύ 40 και 60 χιλιάδες δολάρια αν και ελπίζει ότι θα χτυπηθεί για μεγαλύτερο ποσό.

Ο Michael Jackson φόρεσε το λευκό γάντι όταν για πρώτη φόρα χόρεψε το Moonwalk το 1983 για το τραγούδι “Billie Jean”.

supa


Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share