Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

American Pie Presents: The Book of Love...


Σκηνοθεσία: John Putch
Σενάριο: David H. Steinberg, Adam Herz
Ηθοποιοί: Eugene Levy, Bug Hall, Kevin M. Horton, Brandon Hardesty
Πρεμιέρα (US): 22/12/09
Είδος ταινίας: Comedy
Χώρα παραγωγής: USA

Plot: Δέκα χρόνια μετά την πρώτη ταινία American Pie, τρείς νέες άμοιρες παρθένες ανακαλύπτουν τη Βίβλος κρυμμένη στη βιβλιοθήκη του σχολείου στο East Great Falls High. Δυστυχώς για αυτές, το βιβλίο είναι κατεστραμμένο, και με την ελλιπή παροχή συμβουλών, η Βίβλος τους οδηγεί σε ένα ξεκαρδιστικό ταξίδι να χάσουν την παρθενιά τους.



Vlaxos
Συνέχεια...

Sex Tips...

http://www.cleo.com.au/images/cleo/article/5-sex-tips.jpg

Kατηγορίες:

One Night Stand
Βγαίνεις, εντοπίζεις το θήραμα, το μαρκάρεις, το αποπλανείς, ξεκαθαρίζεις τις προθέσεις σου, συνηγορεί στο έγκλημα, βγάζετε τα μάτια σας και μετά ο καθένας σπίτι του. Ούτε τηλέφωνα, ούτε μηνύματα, ούτε ραντεβού, ούτε τίποτα. Ξεκάθαρες κουβέντες. Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ξανασυναντηθείτε, απλά είστε ευγενικοί μεταξύ σας.
Για να δείτε και τις άλλες κατηγορίες, πατήστε:

Booty Call
Ένα καλό one night stand, όπου και οι δύο πλευρές είναι διαυγείς και κρυστάλλινες με τα αισθήματά τους, μπορούν να εξελίξουν τη «σχέση» τους και να την προβιβάσουν σε ένα καταπληκτικό booty call. Στο booty call, η επικοινωνία, ιδανικά υπό τη μορφή sms, περιορίζεται στα ουσιώδη: «Απόψε;», «σπίτι σου;», «στις 10». Πας, βγάζεις τα μάτια σου και επιστρέφεις σπίτι σου. Διανυκτερεύσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Υπάρχει μια οικειότητα ίσα-ίσα για να επιτυγχάνεται καλύτερο sex. Μετά το sex, περιορίσου σε ένα τσιγάρο, ένα μπάνιο και «τα λέμε». Δεν θα ανοίξεις συζήτηση, ούτε θα κάτσεις να ακούσεις τα εσώψυχα του/της. Σε δημόσιους χώρους, η συνάντηση θεωρείται ατυχής, η στιχομυθία σύντομη και τυπική, ενώ η ευγένεια και η διακριτικότητα απαραίτητη.

Fuck Buddy
Ο Fuck Buddy βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Μπορείς ας πούμε να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσεις τι κάνει, πώς είναι και πώς πάνε οι δουλειές. Μπορεί να έχεις γνωρίσει και τους φίλους του ή να έχετε βγει έξω για ποτό. Δεν είστε φίλοι, αλλά ως κοινωνικά ζώα έχετε σχέσεις και μάλιστα καλές. Ο fuck buddy είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα τηλεφωνήσεις όταν έχεις εγκλωβισμένους οργασμούς, όταν διψάς (και θέλεις να πας για ποτό) και μετά να καταπραΰνεις τις ορμόνες σου. Μπορεί να είναι ο τύπος που γνώρισες πριν από χρόνια, το «καλό» παιδί, αυτός που είναι περισσότερο sexy απ’ ό,τι πρέπει για φίλος και λιγότερο του γούστου σου για να είναι η σχέση σου. Αλλά είναι σταθερά πάντα δίπλα σου -και μέσα σου- όταν τον χρειάζεσαι.

Friends with Benefits
Μπορεί να είναι ο/η κολλητός/ή σου, που αγαπάς, νοιάζεσαι, ξέρεις τα πάντα, έχετε φάει ψωμί κι αλάτι που λέει ο λόγος μαζί. Κάποια στιγμή που σε πήρε αγκαλιά για να σε παρηγορήσει, σε φίλησε με τρυφερότητα και εσύ τον φίλησες πίσω με πάθος, και μετά ξαπλώσατε, και μετά το κάνατε, και μετά τάχα αναστατωθήκατε γιατί «δεν έπρεπε να γίνει». Αλλά όταν ο άνθρωπος είναι ευάλωτος -που είναι συχνά- μπορεί κάποια στιγμή η παρηγοριά του να πάρει διάφορες μορφές. Το θέμα είναι το εξής: ο φίλος ο κολλητός, που θα τον πάρεις τηλέφωνο για να έρθει στο σπίτι, να σε παρηγορήσει, να σε κρατήσει αγκαλιά, και να σου συμπαρασταθεί, μπορεί κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσει και μέσα που θα εκτονώσουν την ένταση και θα συσφίξουν τη σχέση σας. Απλά πράγματα. Πρακτικά και ουσιώδη.


sigmalive


Anto
Συνέχεια...

Αν δεν έχει 25.000$ στην τσέπη δεν βγαίνει βόλτα ....







Ο 50 Cent μόνο με 50 cent's δεν κυκλοφορεί όταν βγαίνει έξω...
Ο γνωστός hip pop star της Νέας Υόρκης, όπως δήλωσε πρόσφατα, έχει πάντοτε μαζί του το ποσό των 25.000 δολαρίων σε μετρητά, για ώρα ανάγκης.

"Πάντοτε, έχω μαζί μου, 25.000 δολάρια σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι... Δεν ξέρω αν θα αγοράσω κάτι ή όχι, αλλά μου αρέσει να έχω μετρητά μαζί μου γιατί έτσι αισθάνομαι ότι έχω χρήματα", είπε ο 50 Cent.


Όσα βγάζει ένας μέσος μισθωτός τον χρόνο, αυτός τα κουβαλά στις βόλτες του... Ωραίος τύπος. Αυτόν είναι να πας να κλέψεις. Τι τράπεζες και βλακείες...


paraxena-gr


Anto
Συνέχεια...

Η λίστα της FIA για το 2010...


Η FIA ανακοίνωσε τη λίστα με τις ομάδες και τους πιλότους που θα απαρτίζουν το νέο πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2010, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους. Η απουσία της BMW Sauber είναι αυτή που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς αναμένεται η τελική απόφαση της Toyota. Επίσης, υπάρχει και έντονο ενδιαφέρον για τις τέσσερις νέες ομάδες που θα αγωνιστούν. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο καινούργιο πρωτάθλημα θα είναι δώδεκα. Από αυτές ξεχωρίζει η Virgin Racing. Η συγκεκριμένη συμφωνία με τη Manor δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο η επισημοποίησή της θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα, η Virgin προέρχεται από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά μετά την κατάκτηση τους παγκόσμιους τίτλους στο πρωτάθλημα πιλότων και ομάδων με την ομάδα της Brawn GP. Το όνομα της πρωταθλήτριας, Brawn GP, αναμένεται να μετατραπεί σε Mercedes Grand Prix στις αρχές του 2010, μετά την αγορά της από τη γερμανική εταιρία. Αναλυτικά η λίστα με τις ομάδες και τους πιλότους:

VODAFONE McLAREN MERCEDES, McLAREN MERCEDES
1. Τζένσον Μπάτον

2. Λιούις Χάμιλτον

MERCEDES

3. Νίκο Ρόσμπεργκ
4. Αναμένεται να ανακοινωθεί

RED BULL RACING

5. Σεμπάστιαν Φέτελ
6. Μαρκ Γουέμπερ

SCUDERIA FERRARI MARLBORO FERRARI
7. Φελίπε Μάσα

8. Φερνάντο Αλόνσο


AT&T WILLIAMS

9. Ρούμπενς Μπαρικέλο

10 Νίκο Χάλκενμπεργκ


RENAULT F1 TEAM
11. Ρόμπερτ Κούμπιτσα

12. Αναμένεται να ανακοινωθεί


FORCE INDIA F1 TEAM

14. Άντριαν Σούτιλ

15. Βιταντόνιο Λιούτσι


SCUDERIA TORO ROSSO
16. Σεδμπαστιέν Μποεμί (CH) STR FERRARI

17. Αναμένεται να ανακοινωθεί


LOTUS F1 RACING
18. Αναμένεται να ανακοινωθεί
19. Αναμένεται να ανακοινωθεί


CAMPOS META 1

20. Αναμένεται να ανακοινωθεί
21. Μπρούνο Σένα


US F1 TEAM
22.
Αναμένεται να ανακοινωθεί
23.
Αναμένεται να ανακοινωθεί


VIRGIN RACING

24. Τίμο Γκλοκ
25. Αναμένεται να ανακοινωθεί

[Πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Η τσιρλίντερ που έγινε πορονοστάρ!


Μπάσκετ στη σύγχρονη εποχή δεν είναι μόνο οι… μαντραχαλάδες που καρφώνουν, σουτάρουν τρίποντα και παίζουν δυνατές άμυνες. Μπάσκετ είναι και όλα όσα συμβαίνουν μέσα και γύρω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης. Όπως για παράδειγμα οι "τσιρλίντερς", οι ομάδες χορού που διαθέτουν σχεδόν όλες οι ομάδες στον... πλανήτη αποτελούμενες από όμορφα, δροσερά και ευλύγιστα που προσφέρουν, ορισμένες φορές, θέαμα πιο… απολαυστικό (ειδικά για τους άρρενες φιλάθλους) από τα… ντερέκια. Μια από τις πιο γνωστές χορεύτριες στα γήπεδα του ΝΒΑ, η Μπράντι Μπλερ ή κατά κόσμο… Briana, μέλος μέχρι και το τέλος της προηγούμενης σεζόν των κοριτσιών της A-Town, χορευτικής ομάδας των Ατλάντα Χοκς, τράβηξε πριν λίγες μέρες όλα τα φώτα της δημοσιότητας και έκανε τα "ψαχτήρια" του google να χτυπάνε κόκκινο προς αναζήτηση των… πομπών της όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τα παρκέ του ΝΒΑ για τα… κακόγουστα δωμάτια στα οποία συνήθως γυρίζονται σκηνές ταινιών πορνό!

Πηγή:troktiko

Vlaxos
Συνέχεια...

Νέος πρόεδρος ο Πατέρας...


Τελικά, ο Νικόλας Πατέρας πήρε πιο εύκολα από ότι όλοι περίμεναν το “ντέρμπι” με τον Απόστολο Παπουτσάκη. Ο “ισχυρός άνδρας” του Παναθηναϊκού είναι από την Πέμπτη ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, αφού στη συνεδρίαση πήρε 9 ψήφους έναντι 6 του “αντιπάλου” του, ενώ υπήρξαν και δύο λευκά. Μέχρι το μεσημέρι αναμενόταν ντέρμπι, αφού οι δύο υποψήφιοι φερόταν να είχαν από 8 ψήφους. Τελικά, όμως, ο Νικόλας Πατέρας επικράτησε πιο εύκολα, αφού είχε στο πλευρό του 9 ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ ήταν με το μέρος του Πατέρα, ενώ τα δύο λευκά προέρχονται από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, που έτσι κι αλλιώς είχε κρατήσει ουδέτερη στάση και -μάλλον- από την ΕΠΟ. Το “παρών” έδωσε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης που στήριξε τον Παπουτσάκη!

[Πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Θέατρο:33 φορές να φύγεις....(Όλες οι πληροφορίες)!

33 φορές να φύγεις

Μία ξεχωριστή θεατρική απόπειρα πραγματοποιούν η Ελένη Ράντου και ο Άκης Σακελλαρίου στο θέατρο Διάνα. Ο Νίκος Ποριώτης έγραψε το έργο «33 φορές να φύγεις», το οποίο σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας.

Το έργο - κωμωδία αφορά σε δύο πρόσωπα αταίριαστα, που η συνύπαρξή τους βάζει μπροστά μια παράλογη ωρολογιακή βόμβα. Θα εκραγεί; Κι αν ναι, ποιον θα πάρει η μπάλα; Όταν το φύγε συναντιέται με το έλα, όταν το θέλω συναντάει το δε θέλω, όταν η μανία συναντά την κατάθλιψη... τότε, ένα εξοντωτικό παιχνίδι αρχίζει, που κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσει... Μια ρώσικη ρουλέτα ανάμεσα σε δυο απελπισίες... με πολύ υψηλή τρέλα και πολύ χαμηλό I.Q...

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Μουσική: Χρήστος Αλεξόπουλος
Video: Πίνδαρος Ανδριόπουλος
Θέατρο: ΔΙΑΝΑ
Συγγραφέας: Νίκος Ποριώτης
Σκηνοθέτης: Γιάννης Κακλέας
Ημέρες - Ώρες: Τε: 21:30 Πε: 21:30 Πα: 21:30 Σα: 21:30 Κυ: 19:00
Τιμές: 25 ευρώ, 22 ευρώ, 18 ευρώ(φοιτητικό)

Θέατρο Διάνα
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, Κέντρο (Αθήνα)
Τηλέφωνο: 2103626596


shoot


Anto
Συνέχεια...

Άστε μας ρε με τις εκλογές κάθε τρείς και λιγάκι....


http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/3/3/7/153337/karatzaferis31.jpg

Βγαίνει ο Καρατζαφέρης και λέει για εκλογές το Μάρτιο....

Ότι να ναι δηλαδή...
Η Νέα κυβέρνηση δε πρόλαβε ακόμα να στολίσει τα υπουργεία της και οι άλλοι ζητάνε εκλογές...
Κάθε βδομάδα δηλαδή να κάνουμε εκλογες....
Επειδή ο ένας, είναι χειρότερος απο τον άλλο και ο καθένας θέλει να εκμεταλευθεί καταστάσεις ...
Λές και θα αλλάξει κάτι ...
Αντε ρε άστε μας ήσυχους!


Αnto
Συνέχεια...

Η νέα γρίπη "χτύπησε" τον ΠΑΟΚ ...

Σορλέν και Κρέσιτς είναι τα νέα θύματα του ιού της νέας γρίπης και χάνουν το ματς κόντρα στην Λάρισα.

Οι δύο παίκτες θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες για να μην κολλήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος μέσος το τελευταίο δεκαήμερο αντιμετωπίζει συνεχώς προβλήματα. Αρχικά έχασε το ματς με την ΑΕΚ λόγω ίωσης και στη συνέχεια έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του. Τώρα ενημερώθηκε ότι έχει τον ιό της νέας γρίπης.


newsit

Anto
Συνέχεια...

Aρετή: "Βγαίνοντας απο το Next top Model το πρώτο που έκανα ήταν σέξ"....


Aρετή: "Βγαίνοντας απο το Next top Model το πρώτο που έκανα ήταν σέξ"

Aυθόρμητη και ειλικρινής η Αρετή απο το "Νext Top Model" είπε στην αποψινή εκπομπή "Trends" του gossip-tv πως το πρώτο πράγμα που έκανε βγαίνοντας απο το παιχνίδι, ηταν σέξ. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η πρώην παίχτρια του reality μίλησε για όλα.
Εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν μέσα στο παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θεωρεί τον εαυτό της αδικημένο και ανέφερε πως δεν θα έβγαινε ούτε για καφέ με την οικοδέσποινα του "Next Top Model" Βίκυ Καγιά...γιατί όπως είπε της είναι, αδιάφορη.

gossiptv


Anto
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share