Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Δείτε απο εμάς τη γυμνή φωτογράφηση της Χριστίνα Στεφανίδη στο Max...






Πάρτε ανάσες, πατήστε τη συνέχεια και καλό μάτι...!!!



Για να δείτε μέρος της γυμνής φωτογράφησης πατήστε :

Φωτογραφίες της Χριστίνας Στεφανίδη....


Φωτιά λέμε το Χριστινάκι....










Αnto
Συνέχεια...

Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες...


Αγαπητέ Γιώργο,
Ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις! Τις προάλλες, έφυγα για τη δουλειά μου αφήνοντας τον σύζυγό μου στο σπίτι να βλέπει τηλεόραση όπως συνήθως. Δεν είχα απομακρυνθεί πάνω από 500 μέτρα όταν το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει

διακοπές και έσβησε. Το πάρκαρα στην άκρη και πήγα με τα πόδια πίσω στο σπίτι για να ζητήσω βοήθεια από τον σύζυγό μου.
Όταν μπήκα στο σπίτι δεν πίστευα στα μάτια μου! Τον βρήκα στην κρεβατοκάμαρά μας με την κόρη των γειτόνων μας. Εγώ είμαι 52, ο σύζυγός μου 54 και η κόρη των γειτόνων μας 22. Είμαστε χρόνια παντρεμένοι. Όταν άρχισα να τον ρωτάω, μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση μαζί της τους τελευταίους 6 μήνες. Του είπα να διακόψει αλλιώς θα έφευγα. Είναι άνεργος τους τελευταίους 6 μήνες και νιώθει άχρηστος και θλιμμένος. Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά από τη μέρα που του έθεσα το τελεσίγραφο γίνεται όλο και πιο απόμακρος. Δε θέλει να πάει σε σύμβουλο γάμου και φοβάμαι ότι δεν αντέχω άλλο αυτή τη κατάσταση.
Μπορείς να με βοηθήσεις?
Μαρία
-------------------
Αγαπητή Μαρία
Όταν ένα αυτοκίνητο κάνει διακοπές και σβήνει μετά από τόσο μικρή απόσταση, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Ξεκίνα ελέγχοντας αν υπάρχουν σκουπίδια στο σωληνάκι του καυσίμου. Αν είναι καθαρό, έλεγξε την πολλαπλή εισαγωγής και επίσης τα καλώδια της γείωσης. Αν τίποτε από αυτά δε σου λύνει το πρόβλημα, τότε μπορεί να είναι ελαττωματική η αντλία βενζίνης, δημιουργώντας χαμηλή παροχή πίεσης στα μπεκ ψεκασμού.
Ελπίζω να σε βοήθησα
Γιώργος

Vlaxos
Συνέχεια...

Πάλι υπάρχει τηλεφώνημα για βόμβα στο X-Factor....


Πάλι υπάρχει τηλεφώνημα για βόμβα στο X-Factor....
Eίναι μια κακόγουστη φάρσα ή αλήθεια ;;;;
Περιμένουμε για να δούμε...
Πάντως το πλατό έχει αδειάσει και στη τηλεόραση παίζει πάλι οντισιόν....
Τώρα θα περιμένουμε τον Ρουβα να διαφωτίσει....
Συνέχεια...

Δειτε το video απο το καυτό σόου της γυναίκας του Τότι, ilary Blasi


http://static.blogo.it/tvblog/ilaryblasi.jpg



Η σόουγουμαν παρουσιάστρια της εκπομπής "Le lene" αλλά και επίσημη σύντροφος του
Φραντσέσκο Τότι από τον Ιούνιο του 2004, Ίλαρι Μπλάζι, φιλοξενήθηκε στην διάσημη ιταλική εκπομπή "Chiambretti Night" και υπό το στενό πρέσινγκ του παρουσιαστή Πιέρο Κιαμπρέτι έδωσε αποκαλυπτικές απαντήσεις για αθλητικά θέματα και όχι μόνο.

Αν θελήσει μάλιστα κανείς να σταχυολογήσει μερικές από τις καλύτερες ατάκες της σίγουρα θα "πονοκεφαλιάσει" καθώς η κάθε μία έχει τη δική της ξεχωριστή βαρύτητα.


Για να διαβάσετε το υπόλοιπο άρθρο και να δείτε το video με τη κυρία Τότι πατήστε:



Το 28χρονο πληθωρικό μοντέλο αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως όταν βλέπει κάποιο ματς μπερδεύει τον Φραντσέσκο Τότι με άλλους παίκτες (!), ότι ο πατέρας της και πεθερός του καπιτάνο της Ρόμα είναι φανατικός οπαδός της... Λάτσιο, καθώς και ότι θέλει να επιστρέψει ο σύζυγός της στην Ιταλία για να μπορέσει εκείνη να ταξιδέψει στη Νότια Αφρική όπου δεν έχει πάει ποτέ!

"Εάν ήμουν ο Φραντσέσκο, θα πήγαινα στην Εθνική. Έπειτα η τελική φάση του Μουντιάλ γίνεται στη Νότια Αφρική, θα είναι ένα όμορφο ταξίδι, δεν έχουμε πάει ποτέ εκεί.

Και ο Κασάνο είναι άξιος, δικαιούται και αυτός κλήση στην εθνική ομάδα", τόνισε η Ίλαρι Μπλάζι, για να φανερώσει στη συνέχεια τις "αδυναμίες" της όσον αφορά στο ποδόσφαιρο.

"Οφείλω να το ομολογήσω, δεν βλέπω ποτέ προγράμματα με ποδόσφαιρο. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Τον πρώτο καιρό έκανα στον Φραντσέσκο Τότι παράλογες ερωτήσεις.

Δεν καταλάβαινα τι πράγμα ήταν η κατάλυση της αποστολής σε ένα μέρος και ρωτούσα τι έκαναν εκεί κλεισμένοι.

Δεν παρακολουθώ σχεδόν ποτέ τους αγώνες, αλλά εκείνες τις λίγες φορές που το κάνω μπερδεύω τον Φραντσέσκο με άλλο παίκτη!

Οι ποδοσφαιριστές είναι κανονικοί άνθρωποι. Μόνο που τους βλέπεις λίγο, η ζωή τους είναι γεμάτη θυσίες".

Η επί μία πενταετία επίσημη σύντροφος του αρχηγού των "τζαλορόσι" δεν περιορίστηκε στα παραπάνω αλλά έβγαλε στην επιφάνεια και άλλα μικρά μυστικά που αφορούν τη σχέση της με τον Τότι.

"Όλοι στην οικογένειά μου υποστηρίζουν τη Λάτσιο. Μόνο η μητέρα μου λέει πως είναι Ρόμα. Φαντάζεστε πως είναι για τον πατέρα μου να έχει για γαμπρό τον αρχηγό της Ρόμα...;

Το όνειρό μου είναι είναι να πάρω μέρος σε μία ταινία με σκηνοθέτη τον Ρίντλεϊ Σκοτ. Για το όνομα Σανέλ που διαλέξαμε για την κόρη μας έχω να πω ότι ακόμα και αν τη βγάζαμε Μαρία, θα έλεγαν ότι ήταν πολύ μπανάλ όνομα", ήταν μερικές ακόμα από τις ατάκες της Ιταλίδας σόουγουμαν.

Φυσικά, η Ίλαρι Μπλάζι δεν άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό μόνο με τη συνέντευξή της αλλά και με την κόκκινη τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει και -κυρίως- με τον αισθησιακό χορό στον οποίο πρωταγωνίστησε πάνω στο πλατό.


Sport24

Anto





Συνέχεια...

Kλείνει τα 50 χρόνια το festival κινηματογράφου Θεσσαλονίκης....


festivalthessalonikis

Με κεντρικό σύνθημα το ερώτημα “Why Cinema Now?” ανοίγει τις πύλες της η μεγαλύτερη κινηματογραφική διοργάνωση της Ελλάδας, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης που φέτος “σβήνει” τα πενήντα του κεράκια.


Η τελετή έναρξης του 50ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στο Ολύμπιον, με την προβολή της ταινίας “Soul Kitchen” του Φατίχ Ακίν.

Μεγάλα ονόματα της σύγχρονης κινηματογραφικής σκηνής αναμένεται να παραβρεθούν και φέτος στο Φεστιβάλ, ανάμεσά τους ο πρωτοπόρος Γερμανός δημιουργός Βέρνερ Χέρτζογκ, ο Γκόραν Πασκάλιεβιτς, ένας από τους σημαντικότερους βαλκάνιους δημιουργούς της δεύτερης μεταπολεμικής γενιάς, ο παραγωγός Σιντ Γκάνις, η ηθοποιός Τζέιν Μπίρκιν, ο Τζιμ Γιαννόπουλος, παραγωγός και πρόεδρος της 20th Century Fox αλλά και ο βραβευμένος με Οσκαρ παραγωγός του Τελευταίου Αυτοκράτορα, Τζέρεμι Τόμας.

Τον Χρυσό και τον Αργυρό Αλέξανδρο θα διεκδικήσουν φέτος 15 συνολικά ταινίες εκ των οποίων δύο ελληνικής παραγωγής.

Συνολικά οκτώ ελληνικά φιλμ, τα οποία εμφανίζονται ως “Ειδικές Προβολές”, θα φιλοξενηθούν στις εκδηλώσεις αφού αρκετοί κινηματογραφιστές, γνωστοί ως «Κινηματογραφιστές στην Ομίχλη», αποφάσισαν να απέχουν από το Φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα, στο ελληνικό τμήμα θα προβληθούν οι ταινίες: «Η διαθήκη του Ιωάννη Μελιέ» του Δημήτρη Κολλάτου, «Άμα δεν σε θέλει» του Βασίλη Νεμέα, «Μοιραία σχέση» του Ερρίκου Ανδρέου, «Καντίνα» του Σταύρου Καπλανίδη, «Μικρές εξεγέρσεις» του Κυριάκου Κατζουράκη, «Μπιλόμπα» της Σοφίας Παπαχρήστου, «Ο διαχειριστής» του Περικλή Χούρσογλου και «Χορεύοντας στον πάγο» του Σταύρου Ιωάννου.

Κατά τη διάρκεια του 50ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστούν ταινίες από όλον τον κόσμο αλλά και ειδικά αφιερώματα ενώ οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν εκθέσεις, ειδικά προγράμματα και συναυλίες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάσει το μεγάλο αφιέρωμα που θα γίνει στο Γερμανό κινηματογραφιστή Βέρνερ Χέρτζογκ με την προβολή ολόκληρου του έργου του αλλά και στον Σέρβο σκηνοθέτη Γκόραν Πασκάλιεβιτς.

Η αυλαία του 50ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης θα πέσει την την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο Ολύμπιον, με την ταινία του θρυλικού κινηματογραφιστή Αλέν Ρενέ, “Les Herbes Folles”.


http://www.tritiopsi.gr/


Anto
Συνέχεια...

Nέα ψηφοφορία απο το Χastouki:Ποια είναι η πιο όμορφη πόλη της Ελλάδος....



Nέα ψηφοφορία απο το Χastouki:Ποια είναι η πιο όμορφη πόλη της Ελλάδος....

Σίγουρα όλη η Ελλάδα είναι όμορφη....
Σίγουρα κάθε πόλη έχει κάτι ξεχωριστό...
Εμείς ξεχωρίσαμε 8 πόλεις (ελάχιστες) εκ των οποίων είναι αυτές που αρέσουν σε εμάς παραπάνω......
Είναι Αθήνα, Βόλος, Γιάννενα , Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καστοριά, Πάτρα και Νάυπλιο....
Μιλάμε πάντα για στεριά....
Για τα νησιά μας θα είναι η επόμενη ψηφοφορία....
Προβλέπεται πάντως μεγάλη μάχη, μιας και η μια πόλη είναι καλύτερη απο την άλλη....

Εμείς πάντως επειδή διαφωνούμε μεταξύ μας , ο καθένας για τους λόγους του, μάλλον θα ψηφίσουμε διαφορετικά....


Άλλη μια καλή ψηφοφορία να έχουμε...!!!!!



Συνέχεια...

Η επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη


Την Κυριακή (15/11) θα αναχωρήσει για τη Μελβούρνη ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Kick boxing θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 23χρονο Ρώσο Πρωταθλητή (με αραβική υπηκοότητα) Ντζαμπάρ Ασκέροφ...
...Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης War of the Worlds. Ο Ασκέροφ, με το προσωνύμιο "Genghis Khan", έχει αγωνιστεί αρκετές φορές σε αγώνες Κ-1 ενώ έφθασε και μέχρι τα ημιτελικά του Contender Asia και αναμένεται ένας αγώνας φωτιά, μιας και οι δύο αθλητές έχουν επιθετικό και θεαματικό στυλ.
Μαζί με τον Iron Mike θα ταξιδέψουν ο Βαγγέλης Αποστόλου (βοηθός του προπονητή Γιώργου Μάλλιου), ο γυμναστής του Αλέξανδρος Παπαδιονυσίου, η manager του Τόνια Φουσέκη και μερικοί από τους πιστούς του fans.
Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν σχεδόν εξαντληθεί και η ομογένεια, για μία ακόμη φορά, αναμένει την άφιξη του Έλληνα Πρωταθλητή με ενθουσιασμό και ανυπομονησία


[πηγή]


Corfas 
Συνέχεια...

Απαγορεύτηκαν string στην πόλη Yakima της Ουάσινγκτον


Ο νόμος έχει μπει σε ισχύ και πλέον απαγορεύεται να
κυκλοφορήσεις στην πόλη Yakima της της Ουάσινγκτον
με στρινγκ αλλά και με διαφανές φόρεμα.Ο νόμος αυτος
ήταν μια πρόταση του πάστορα Dave Elder που τυγχάνει
και δήμαρχος της πόλης.Οι γυναίκες της πόλη κατηγορούν
τις αρχές ότι αυτοί οι νόμοι είναι για τους... Ταλιμπάν.

Ο δήμαρχος από τη μεριά του βλέπει τα στρινγκς σαν ένα
βήμα για το έγκλημα!
Οποια κυκλοφορεί με τέτοια από δω
και πέρα θα πληρώνει 1000 δολάρια πρόστιμο και θα
πηγαινει στη φυλακή έως και 90 μέρες.

[πηγή]

Corfas
Συνέχεια...

5η Θεσσαλονίκη μας στο κόσμο, ώς τη πόλη της διασκέδασης και της νυχτερινής ζωής...."Μεγάλα party animal" οι Θεσσαλονικείς....


http://7gym-kardits.kar.sch.gr/projects/g3a_sxolikes_ekdromes.files/thessaloniki/thessaloniki.jpg


Η πόλη μου, η πόλη της διασκέδασης, η πόλη που ζεί 24 ώρες το 24ωρω......


Γλεντζέδες και «με τη βούλα» είναι πλέον οι Έλληνες, καθώς η όμορφη συμπρωτεύουσα μας κατέκτησε την πέμπτη από τις δέκα θέσεις στη λίστα με τις πιο «party animal» πόλεις όλου του κόσμου. Η λίστα αυτή θα συμπεριληφθεί στον ταξιδιωτικό οδηγό του Lonely Planet, με τίτλο «1000 μοναδικές εμπειρίες».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η Θεσσαλονίκη έχει πολλά μαγαζιά που προσφέρουν αξέχαστες στιγμές νυχτερινής διασκέδασης, ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Από μαγαζιά με λάτιν μουσική, house, disco, έως και μπουζούκια. Βέβαια όλα αυτά μπορούν να συνοδευτούν με πρωινές περιηγήσεις σε βυζαντινές εκκλησίες αλλά και μουσεία..


Φυσικά τα εύσημα ανήκουν στους Θεσσαλονικείς......

Αnto
Συνέχεια...

Η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο....

Τον τίτλο της πιο ηλικιωμένης γυναίκας στον κόσμο κατέχει εφεξής μια 125χρονη Τουρκάλα που ζει στην επαρχία Ντιγιάρμπακιρ, στη νοτιοανατολική Τουρκία,όπως  γράφουν σήμερα οι τουρκικές εφημερίδες, επικαλούμενες τις τοπικές αρχές.
Η Χαλιμέ Σολμάζ, η ύπαρξη της οποίας δεν ήταν γνωστή μέχρι σήμερα, γεννήθηκε την 1η Ιουλίου του 1884 και εξακολουθεί να ζει, γράφουν οι εφημερίδες επικαλούμενες τον τοπικό αξιωματούχο Ιρφάν Ερτάς.
Η ηλικία της την καθιστά την πιο ηλικιωμένη γυναίκα του κόσμου, πρόσθεσε ο ίδιος.
Η ύπαρξή της δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι σήμερα επειδή την περίοδο της γέννησής της, κατά την Οθωμανική Αυτοκρατορία, τα μητρώα δεν ήταν τόσο καλά ενημερωμένα.
Πριν από την Σολμάζ, τον τίτλο της γηραιότερης γυναίκας στον κόσμο κατείχε η Αμερικανίδα Γκέρτρουντ Μπέινς, η οποία απεβίωσε στις 11 Σεπτεμβρίου φέτος στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια, σε ηλικία 115 ετών.
Η Σολμάζ έχει 7 παιδιά, 54 εγγόνια και περίπου 150 δισέγγονα και σύμφωνα με το περιβάλλον της «είναι πολύ καλά».

τωρα τι να πουμε μιας και δεν μπορουμε να τις πούμε να τα εκατοστησει??

[πηγή]

Corfas Συνέχεια...

Δείτε φωτογραφίες του Λέτο με sexy χορεύτρια σε γνωστό Αθηναικό club ....

Εδώ βλέπουμε τον Λέτο να βάζει goal διαφορετικό απ ' όλα τα άλλα...


Σόου Λέτο με... "καυτή" χορεύτρια!







sport24


Anto
Συνέχεια...

Παρασκευή και 13....Διαβάστε τις 10 μεγαλύτερες προκαταλήψεις ....

Παρασκευή και 13: Να προσέχετε τους ... μύθους

Παρασκευή και 13 σήμερα και η ανησυχία σε κάποιους μεγάλη! Εδώ και πολλούς αιώνες η Παρασκευή και 13, αποτελεί ημέρα συνυφασμένη με τους κακούς αστικούς μύθους και τη δεισιδαιμονία.

Δύο είναι οι βασικές δοξασίες που στηρίζουν τον μύθο της Παρασκευής και 13.

Στη Βίβλο, ο αριθμός 13 εμφανίζεται στο Μυστικό Δείπνο, καθώς αντιστοιχεί στον αριθμό των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτόν, όπως και η Παρασκευή που ήταν η ημέρα της σταύρωσης του Χριστού. Επίσης, η μεγάλη βιβλική πλημμύρα έγινε ημέρα Παρασκευή.


Για να διαβάσετε τις 10 πιο γνωστές προκαταλήψεις πατήστε:

- Αν δεις μαύρη γάτα στο δρόμο, είναι γρουσουζιά

- Αν ένα σκύλος σε ακολουθήσει μέχρι το σπίτι σου, θα έχεις καλή τύχη

- Αν βρεις στο δρόμο χρήματα, θα κερδίσεις χρήματα στη δουλειά σου

- Όταν ένα παιδί βγάζει δόντια, θα πρέπει να τα πετάξει στα κεραμίδια, ώστε τα νέα δόντια να είναι γερά

- Το πέταλο αλόγου φέρνει οικονομική ανάταση

- Αν σπάσεις καθρέφτη, θα έχεις 7 χρόνια γρουσουζιά

- Όταν δεις αστέρι να πέφτει από τον ουρανό, η ευχή που θα κάνεις θα γίνει πραγματικότητα

- Ο ιστός αράχνης στις γωνίες του σπιτιού, αλλά και το σκόρδο, φέρνει καλή τύχη

- Είναι γρουσουζιά να περνάς κάτω από σκάλα ή να αφήνεις τα παπούτσια σου ανάποδα

- Για να στεριώσει το σπίτι που χτίζεις, πρέπει να σφαχτεί ένας κόκορας στα θεμέλια

- Όταν αφήνεις τις ντουλάπες του σπιτιού ανοιχτές, ευνοείς τις κακές γλώσσες
Συνέχεια...

Mετά τη Γιαννάκου, αυτή τη φορά βόμβα στο σπίτι του Μίμη Ανδρουλάκη.....

Ντεμαράζ, βομβιστικών επιθέσεων...
Τη μιά στη Μαριέττα Γιαννάκου, σήμερα στον Μίμη Ανδρουλάκη.....
Μπορεί και να πιστέψει κανείς "χαζός" οτι ήταν εκδίκηση προς την πράσινη φρουρά, αυτή τη φορά....
Για να διαβάσετε ακριβώς τι έγινε πατήστε:

Έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας στο σπίτι του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μίμη Ανδρουλάκη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στην πιλοτή του σπιτιού, που βρίσκεται στον Καρέα, ενώ είχε γίνει προειδοποιητικό τηλεφώνημα στο κέντρο 112 του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματισμοί.


Αnto

Συνέχεια...

Tον θυμάστε τον Μίντλετον, του Παναθηναικού;;;- Δήλωσε οτι,Κάνει 6 φορές τη μέρα sex, για να κρατιέται σε φόρμα....


 Μπάσκετ: Μίντλετον: Τι και αν έχει πατήσει τα 43













Ο Ντάριλ Μίντλετον ο πρώην άσος του παναθηναϊκου, σε συνέντευξη που έδωσε στα ισπανικά μέσα ενημερώσεις, δήλωσε πως κρατιέται ακόμα σε φόρμα στα 43 του επειδή κάνει σεξ 6 φορές την ημέρα!


Εάν και έχει πατήσει τα 43 ο Ντάριλ Μίντλετον συνεχίζει το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, αφού αγωνίζεται στην Ισπανία με τα χρώματα της Χιρόνα. Πιο όμως να είναι το μυστικό του;
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το σεξ είναι η βασική αιτία της καλής φυσικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, καθώς το κάνει έξι φορές την ημέρα!
"Το μυστικό που με κρατάει μέχρι τα 43 μου χρόνια σε καλή κατάσταση, είναι πως κάνω σεξ έξι φορές την ημέρα! Δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, απλά αποφεύγω τα τηγανητά και το fast food".

sportime

Anto
Συνέχεια...

Ξανά στην Αθήνα οι Delinquent habits το Σάββατο 28 Νοεμβρίου...

http://www.ultramagnetique.com/dotclear/covers/delinquent.jpg



Οι “Tres Deliquentes” επιστρέφουν στην Αθήνα στις 28 Νοεμβρίου στο Bios, για ένα ακόμα live κατευθείαν από την μεξικανική πλευρά του Λος Άντζελες!


Κάθε ζωντανή εμφάνισή τους είναι ένα ξέφρενο μουσικό πάρτυ! Και αυτοί οι τύποι ξέρουν τι θα πει καλό πάρτυ! Υλικά: χορός και stage diving χωρίς τέλος, τρελό κέφι, η καθιερωμένη διανομή τεκίλας από το συγκρότημα (!) και όλα αυτά με την μουσική υπόκρουση μιας από τις πλέον respected και αληθινές μπάντες της πρόσφατης δεκαετίας.

Για να διαβάσετε και άλλες πληροφορίες για τους dilinquent habits, για τη προπώληση εισητηρίων και την ημέρα της συναυλίας πατήστε:

Από το 1996 που μας πρωτοσυστήθηκαν με την παγκόσμια crossover επιτυχία τους “Tres Deliquentes”, οι Delinquent Habits παραμένουν σταθερά στην κορυφή του latino hiphop, του μουσικού είδους που παρουσίασαν πρώτοι μαζί με τους κολλητούς τους Cypress Hill.

West-coast rap, hiphop, rock και παραδοσιακή μουσική από την πατρίδα τους το Μεξικό μπλέκονται σε ένα πρωτότυπο χαρμάνι που συμπληρώνεται με samples από πηγές που δεν μπορείς ούτε να φανταστείς ότι ακούνε ράπερς ανάλογου ύφους και παρουσιαστικού: από τον Herb Albert μέχρι το παραδοσιακό βαλκανικό Bukovina, που διασκεύασε πρόσφατα και η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο κομμάτι “Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ”!

Με τέτοια ηχητική ποικιλία, δεν είναι τυχαίο ότι οι Delinquent Habits έχουν περιοδεύσει με τόσο διαφορετικούς καλλιτέχνες όπως οι Korn, ο Beck και οι Fugees! Ούτε ότι έχουν καταφέρει να πουλήσουν εκατομμύρια δίσκους και να περιοδεύσουν επανειλημμένα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Την συναυλία ανοίγουν οι Knackeboul, το Νο1 hiphop συγκρότημα της Ελβετίας, οι οποίοι έχουν εμφανιστεί στην ίδια σκηνή με ονόματα όπως ο Nas και οι De La Soul. Τους επέλεξαν οι Delinquent Habits ως το support συγκρότημα σε όλη την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους.

Εισιτήρια: πωλούνται προς 25 Ευρώ στα καταστήματα Public, στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και στο www.i-ticket.gr

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Bios, Πειραιώς 84

Πληροφορίες για το κοινό: 210 9611240 (καθημερινές 12.00 – 17.00).

Anto
Συνέχεια...

Ο Νίκος Κουρκούλης στο νοσοκομείο...

http://www.pasp-oikonomikou.gr/new/images/stories/kourkoulis1.jpg

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε χτες αργά το βράδυ στο νοσοκομείο ο Νίκος Κουρκούλης. Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιά ενώ έδειχνε να είναι και σε πολύ κακή σωματική κατάσταση, πολύ πιθανόν από υπερκόπωση.

Ο Νίκος Kουρκούλης εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική των Βορείων Προαστίων ενώ το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Κώστα Μαρτάκη παρέμεινε κλειστό.

Anto
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share