Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ατάκες Ελληνικού Κινηματογράφου

Αξίζει να δείτε το παρκάτω Video





Man

Συνέχεια...

METALLICA, SLAYER, MEGADETH και ANTHRAX για πρώτη φορά μαζί

Αυτό που τόσο καιρό ακουγόταν ως φήμη τελικά γίνεται πραγματικότητα. Οι Metallica, οι Slayer, οι Megadeth και οι Anthrax για πρώτη φορά θα δώσουν μια συναυλία μαζί


Η συναυλία αυτή θα γίνει στις 16 Ιουνίου στην Πολωνία στα πλαίσια του Sonisphere festival. Σύμφωνα με κάποια δελτία τύπου που έχουν βγει από τα συγκροτήματα θα υπάρξουν και άλλες εμφανίσεις της μεγάλης τετράδας του αμερικάνικου thrash στα πλαίσια πάντα του Sonisphere festival.
Υπενθυμίζουμε ότι λίγες μόνο μέρες μετά (δηλαδή στις 24 Ιουνίου) το συγκεκριμένο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα που θα συμμετέχουν.
Λέτε να είμαστε ανάμεσα στους τυχερούς; Ας ελπίσουμε.


Man
Συνέχεια...

Χάρτης της Ελλάδος με τα μπλοκα των αγροτών


Δείτε τον Χάρτη της Ελλάδας με τα μπλόκα των αγροτών!


















Man
Συνέχεια...

Τελικα το γέλιο είναι μεταδοτικό

Στο παρακάτω Video θα δείτε μια "αλυσίδα" απο γέλια!
Κάθε γέλιο μια προσωπικότητα...Απλά πραγματικά αστείο και ευχαριστο... Θα δείτε οτι ειναι μεταδοτικο!




Man
Συνέχεια...

Nirvana:Live At Reading...Κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε DVD...




Απλά (ή όχι και τόσο απλά) κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε DVD (και μάλιστα σε εξαιρετικά πολυτελή έκδοση) η μνημειώδης συναυλία που είχαν δώσει οι Nirvana όταν ήταν στα ντουζένια τους, το 1992 στο Φεστιβάλ Reading. Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα έχεις ακούσει για το ότι ο Κερτ Κομπέιν εμφανίστηκε στη σκηνή με ξανθιά περούκα και αναπηρικό καροτσάκι. Ή έστω κάποιον μεγαλύτερο να λέει ότι αυτή είναι μία από τις καλύτερες συναυλίες όλων των εποχών. Ναι, κι εγώ είμαι ένας από αυτούς. Και ναι, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και απόκτησε γρήγορα το Nirvana-Live At Reading. Θα με καταλάβεις. Σου το υπόσχομαι.

Πατήστε συνέχεια για να δείτε το trailer...

Πηγή: yupi.gr




jose
Συνέχεια...

Ταξιτζής έσωσε τη Ζωή Φυτούση από θρασύδειλους τσαντάκηδες που τη γρονθοκοπούσαν αλύπητα...




Ενα ταξιτζής την έσωσε από τρεις ληστές που τη γρονθοκοπούσαν για να της πάρουν την τσάντα! Η παλιά, καλή τραγουδίστρια Ζωή Φυτούση (φωτ.) πριν από λίγες μέρες έζησε σκηνές... hard rock έξω από το σπίτι της, στην Κυψέλη. Της επιτέθηκαν τρεις τσαντάκηδες, αλλά εκείνη αντιστάθηκε και τελικά έσωσε την τσάντα της (με τη βοήθεια ενός διερχόμενου ταξιτζή), βάζοντας όμως σε μεγάλο κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα!

«Ηταν βράδυ και κατέβηκα από το τρόλεϊ για να πάω στο σπίτι μου, στην Ανω Κυψέλη», μας λέει η ίδια και συνεχίζει: «Ξαφνικά όρμησαν από ένα παρκάκι -που βρίσκεται εκεί δίπλα- κάτι... λεβέντες για να μου πάρουν την τσάντα. Επειδή την είχα στον ώμο και δεν μπορούσαν να μου την πάρουν εύκολα, με γρονθοκόπησαν στην πλάτη και στο στέρνο. Ευτυχώς, παρενέβη εγκαίρως ένας διερχόμενος ταξιτζής, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή... Είμαι μεγάλη γυναίκα και με χτύπησαν άσχημα. Πονούσα πολύ στους πνεύμονες και είχα κάποια προβλήματα, αλλά τώρα, δόξα τω Θεώ, είμαι καλά!» εξομολογείται η Ζωή Φυτούση.

- Τέτοια περιστατικά είναι πλέον συνηθισμένα στη χώρα μας...
Δεν νομίζω ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Οταν ήμουν μικρή άκουγα από τους γονείς μου ότι αυτά γίνονταν στο Σικάγο. Αργότερα που μεγάλωσα έλεγαν ότι «στην Ελλάδα πάμε να γίνουμε Σικάγο». Σήμερα νομίζω πως όλη η ανθρωπότητα έχει γίνει Σικάγο, κάτι που διαπιστώνουμε καθημερινά. Δυστυχώς, σήμερα υπάρχει μεγάλη φτώχεια και πείνα ανά τον κόσμο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αυτά τα άσχημα γεγονότα. Τι κάνουμε; Θα πρέπει να μάθουμε να προστατευόμαστε πιο πολύ απ’ ό,τι στο παρελθόν, που οι εποχές ήταν πιο ήσυχες...»

Η θρυλική ερμηνεύτρια του Μάνου Χατζιδάκι («Ο Ταχυδρόμος πέθανε» και «Φέρτε μου ένα μαντολίνο») δεν πτοείται από αυτό το δυσάρεστο γεγονός και συνεχίζει να βγαίνει τα βράδια, κάνοντας πάντα αισθητή την παρουσία της σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε το ενδέκατο βιβλίο της, που περιλαμβάνει 523 μονόστιχα του Μενάνδρου διασκευασμένα σε έμμετρο νεοελληνικό λόγο.

Πηγή: espressonews.gr
jose
Συνέχεια...

Η απίστευτη ιστορία του Τζέραρντ Μπάτλερ...

http://justinfulps.files.wordpress.com/2009/11/gerard-butler.jpg

Ακούγοντας ότι ο Τζέραρντ Μπάτλερ θα πρωταγωνιστεί σε ταινία με τίτλο Machine Gun Preacher, αναρωτηθήκαμε αν πρόκειται για κάποιο νέο κόμικ που ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη ως action movie...

Eιδικά με το όνομα του Μαρκ Φόρστερ (Quantum of Solace) στη σκηνοθεσία, σχεδόν θα παίζαμε και στοίχημα ότι πανω-κάτω για κάτι τέτοιο πρόκειται.

Τελικά ο τίτλος αποδεικνύεται άκρως παραπλανητικός, αφού η παραγωγή θα βασίζεται στο βιβλίο «Another Man's War: The True Story Of One Man's Battle To Save Children In The Sudan», επάνω στην αληθινή ιστορία του Σαμ Τσάιλντερς, ενός "ατίθασου καβαλάρη", μηχανόβιου, μπλεγμένου με ναρκωτικά και συμμορίες, που ανακαλύπτει τη θρησκεία και αφιερώνει τη ζωή του στα παιδιά του τρίτου κόσμου. Από μαχητής των δρόμων, βρίσκεται στην πραγματική εμπόλεμη ζώνη: Ταξιδεύει στο πολύπαθο Σουδάν, όπου προσπαθεί να βοηθήσει τα νεαρά θύματα απαγωγής ή κακοποίησης, αλλά και τα παιδιά που εξαναγκάζονται να ακολουθήσουν από μικρά τη ζωή του στρατιώτη.

Ο συγγραφέας Τζέισον Κέλερ γοητεύτηκε από την ιδιαίτερη περίπτωση του Τσάιλντς και δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί του για να μεταφέρουν τις περιπέτειές του σε ένα βιβλίο. Αν βρεθεί το στούντιο που θα αναλάβει την παραγωγή, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Μπάτλερ σε ένα ρόλο-πρόκληση, αφού όχι μόνο πρόκειται για πραγματικό χαρακτήρα, αλλά για μια σπάνια περίπτωση μεταστροφής, που σε κάθε περίπτωση ιντριγκάρει.

Πηγή: new.e-go.gr
jose
Συνέχεια...

Πάχυνε η συμπατριώτισσα Jennifer Aniston????

http://i.usatoday.net/communitymanager/_photos/lifeline-live/2010/01/17/Gerard%20Butlerx-inset-community.jpg

Ένα παράξενο σχόλιο σχετικά με λαμπερές -κατά τα άλλα- ηθοποιούς που όμως εμφανίστηκαν με λίγο περισσότερο βάρος στην Κυριακάτικη τελετή για την Χρυσές Σφαίρες, δημοσιεύτηκε στο fashion blog των New York Times, "The moment".

Και, όχι, το σχόλιο δεν αφορά τις ούτως ή άλλως πιο γεμάτες γυναίκες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, όπως η Μο'Νίκ (Mo'Nique), για παράδειγμα. Στο κομμάτι με τίτλο "Εξετάζοντας τώρα: Πιο στρογγυλές Χρυσές Σφαίρες", ο Αντι Πορτ (Andy Port) ρωτά: "Τι κοινό έχουν η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) και η Κόρτνεϊ Κοξ (Courtney Cox);"
Η απάντηση δεν είναι φυσικά μια από της αυτονόητες κολακευτικές παρατηρήσεις.

"Μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά θα ορκιζόμουν ότι μερικές από τις κυρίες που εμφανίστηκαν στις Χρυσές Σφαίρες είχαν βάλει λίγο βάρος. Είναι σχεδόν εγκληματικό να ονοματίζω μερικές, αφού τα σώματά τους έχουν αποτελέσει το επίκεντρο ατελείωτων θεμάτων στα ΜΜΕ. Είναι όμως οι ίδιες που τώρα εμφανίζουν πιο σέξι καμπύλες. Θα μπορούσατε σίγουρα να προσέξετε τη διαφορά αν εστιάζατε αποκλειστικά στο επάνω μέρος των μπράτσων τους".

jose
Συνέχεια...

"Πόλεμος" μουσουλμάνων-χριστιανών στη Νιγηρία...

Πάνω από 150 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Νιγηρία σε τρεις ημέρες συγκρούσεων μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών στην κεντρική πόλη Τζος.


Οι πληροφορίες για τον ακριβή αριθμό των θυμάτων διαφέρουν, ξεκινώντας από 156 και φτάνοντας μέχρι και 192. Ο αντιπρόεδρος της χώρας, Γκούντλακ Τζόναθαν, έστειλε στρατιωτικές δυνάμεις για την αποκατάσταση της τάξης και η αστυνομία επέβαλε 24ωρη απαγόρευση της κυκλοφορίας για την αποκλιμάκωση των εντάσεων.

Οι βιαιότητες ξεκίνησαν από μια διαμάχη μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων γειτόνων γύρω από την ανακατασκευή σπιτιών -που είχαν καταστραφεί στις θρησκευτικές συγκρούσεις του 2008- και κλιμακώθηκαν με την εμπλοκή συμμοριών διαφορετικού δόγματος.

Πηγή: enet.gr

jose
Συνέχεια...

Μετασεισμός 6,1 ρίχτερ στην Αϊτή...

Συνεχίζουν να ανασύρουν επιζώντες από τα ερείπια οι διασώστες.

Μετασεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε σήμερα την Αϊτή, οκτώ ημέρες μετά τον καταστροφικό κύριο σεισμό, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές από το μετασεισμό, που σημειώθηκε στις 13.03 ώρα Ελλάδος, με επίκεντρο 42 χλμ νοτιοδυτικά του Ζακμέλ.

Το εστιακό βάθος ήταν 22 χιλιόμετρα.

Από το σεισμό δονήθηκαν κτίρια στην πρωτεύουσα και πανικόβλητοι οι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους.

Η κυβέρνηση της Αϊτής κάνει λόγο μέχρι στιγμής για 75.000 νεκρούς, 250.000 τραυματίες και πάνω από ένα εκατομμύριο αστέγους.

Εδώ και μία εβδομάδα, τουλάχιστον 90 άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα ερείπια, ανακοίνωσε το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ.

Πηγή: tanea.gr
jose
Συνέχεια...

Καλλιτεχνικές Φωτογραφίες


Απλά θαυμάστε την φαντασία του καλλιτέχνη!




Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share