Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Πρώτη σε συλλήψεις οπαδών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



Στην πρώτη θέση των συλληφθέντων για αδικήματα πέριξ αγωνιστικών χώρων οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων», στην τελευταία αυτοί της Φούλαμ.

Μπορεί στην Premier League να περιορίζεται για την ώρα στη δεύτερη θέση πίσω από την Τσέλσι, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε το 2009 με μια πρωτιά, για την οποία πάντως δεν θα πρέπει να υπερηφανεύεται.

Tο «ITV Football» αναφέρει ότι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» αποτελούν την πλειοψηφία των συλληφθέντων για αδικήματα πέριξ αγωνιστικών χώρων. Μάλιστα, δίνει στη δημοσιότητα και τα επίσημα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Σε όλες τις κατηγορίες Αγγλίας και Ουαλίας έγιναν συνολικά 3.752 συλλήψεις, παρουσιάζοντας μικρή πτώση της τάξης του 2% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ 1.600 αφορούν φίλους ομάδων που την περασμένη σεζόν βρίσκονταν στην Premiership. 185 από αυτά τα «βλαστάρια» είναι οπαδοί της Γιουνάιτεντ και ακολουθούν αυτοί της Νιούκαστλ με 144, ενώ την τριάδα κλείνει η Έβερτον με 139. Την καλύτερη διαγωγή την έδειξαν οι οπαδοί της Φούλαμ, αφού μόλις 13 από αυτούς πιάστηκαν από τη «δαγκάνα» του νόμου!

Σε ότι έχει να κάνει με τις ποινές απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων, τα πρωτεία κατέχει η Λίντς, αφού σε 162 οπαδούς των «παγωνιών» δεν επιτρέπεται πλέον η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους, ακολουθούν αυτοί της Κάρντιφ με 124 και η τριάδα των κακών παιδιών συμπληρώνεται από τη Μίλγουολ με 110.


Bocas Συνέχεια...

Βρέθηκαν 2 σοροί απο τους αγνοούμενους ναυτικούς



2 σοροί που ανήκουν στους αγνοούμενους ναυτικούς βρέθηκαν πριν από λίγο στο πλοίο Aegean Wind που είχε ξεσπάσει φωτιά νωρίτερα σήμερα ανοικτά της Βενεζουέλας

μέχρι τώρα δεν ...

έχει διευκρινιστεί αν ανήκουν σε Έλληνες η αλλοδαπούς ναυτικούς
οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεχίζονται !

http://www.bno.gr

Bocas Συνέχεια...

Eπιστροφή Καστίγιο



Ο Νέρι Καστίγιο συμφωνα με πληροφορίες του bam.gr μαζεύει τα πράγματα του και επιστρέφει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Νέρι αναμένεται στη χώρα μας την ερχόμενη Πέμπτη με ξεκάθαρο στόχο να μείνει και να παίξει μπάλα… Το ενδιαφέρον του ποδοσφαιριστή για τον Ολυμπιακό παραμένει χωρίς όμως να έχει κάποια σχέση ,προς το παρόν ,με την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο «ελεύθερος» Καστίγιο φυσικά και θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Είδωμεν…

Bocas Συνέχεια...

Η θέση του Παναθηναϊκού για τον Σκόκο και τι γίνεται στα μεταγραφικά



Στον Παναθηναϊκό διαψεύδουν τις πληροφορίες ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο. Στελέχη της “πράσινης” ΠΑΕ τόνιζαν ότι “δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τον Αργεντινό μέσο”, ενώ συμπλήρωναν ότι “προτεραιότητα αποτελεί η πώληση των παικτών που δεν υπολογίζονται και ενδεχομένως η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού”.


Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Νάτσο Σκόκο αρέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Παιανία στο τέλος της σεζόν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κίνηση για τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ είτε για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είτε για το καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟ βρίσκονται εκτός Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Δευτέρα (28/12) αναμένεται να γίνει μεταγραφική σύσκεψη του Νικόλα Πατέρα με τους Κώστα Αντωνίου και Νίκο Νιόπλια. Οι “πράσινοι” ευελπιστούν να υπάρξει πώληση των Μάντζιου, Τζιόλη, Κλέιτον, Δημούτσου ενώ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό Παλέτα της Μπόκα Τζούνιορς.

Βοcas Συνέχεια...

Nέα έρευνα για τη γρίπη

Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθους

Οι άνθρωποι που πέθαναν εξαιτίας της γρίπης Η1Ν1 είχαν προσβληθεί από μια μορφή της ασθένειας που σκοτώνει πολύ γρήγορα, αλλά με διαφορετικούς τρόπους, σύμφωνα με μια μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα στις ΗΠΑ.


Ερευνητές μελέτησαν τις περιπτώσεις 21 ατόμων, ηλικίας από 1 έως 68 ετών, που πέθαναν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας από τη γρίπη. Όλοι τους είχαν προσβληθεί από μια μορφή της ασθένειας που οδηγεί προοδευτικά και γρήγορα στο θάνατο, υποστηρίζεται στη μελέτη που θα δημοσιευτεί στο τεύχος της 1ης Ιανουαρίου της ιατρικής επιθεώρησης της Αμερικανικής Εταιρείας Ασθενειών Θώρακος (American Thoracic Society).
Όλοι οι ασθενείς παρουσίασαν σοβαρές βλάβες στους πνεύμονες, αλλά οι βλάβες αυτές ήταν διαφορετικών ειδών. Σε ορισμένους συνοδεύονταν από βρογχιολίτιδα (φλεγμόνη των βρογχιολίων, των περιφερικότερων διακλαδώσεων των βρόγχων) και σε άλλους από "αιμορραγικές τάσεις", σύμφωνα με τον Ταΐς Μαουάντ, καθηγητή στο τμήμα παθολογίας του Πανεπιστημίου του Σάο Πάολο και βασικού συγγραφέα της μελέτης.

"Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι ασθενείς που έχουν άλλα προβλήματα υγείας πρέπει να παρακολουθούνται σωστά γιατί παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό Η1Ν1", υπογραμμίζει ο καθηγητής.

Από τους 21 ασθενείς που μελέτησε ο Ταουάντ, οι 16 είχαν χρόνια προβλήματα, όπως καρδιοπάθεια ή καρκίνο.

Bocas Συνέχεια...

Μάχη ΠΑΟΚ-Άρη για Εντίνιο;

Μάχη ΠΑΟΚ-Άρη για Εντίνιο;

Μπορεί το πέρασμά του από την ΑΕΚ να κρίθηκε ως αποτυχημένο αφού δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν από αυτόν όταν ήρθε στην Ελλάδα, ωστόσο δεν αποκλείεται να δοθεί και μία δεύτερη ευκαιρία στον Εντίνιο για να δείξει την αξία του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.


Σύμφωνα με πορτογαλικά σενάρια που έχουν δει το τελευταίο 24ωρο το φως της δημοσιότητας, ο Πορτογάλος φορ έχει μπει στο στόχαστρο των δύο "αιωνίων" της Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ και του Άρη, με τις δύο ομάδες να αναζητούν μάλιστα τρόπους ώστε να αποκτήσουν τον 27χρονο άσο με τη μορφή δανεισμού.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως αμφότερες οι ομάδες "καίγονται" για να ενισχύσουν την επίθεσή τους, με τις "τρανταχτές" ελλείψεις που έχουν στη γραμμή κρούσης, το ζήτημα όμως από εκεί και πέρα είναι τα ανταλλάγματα που είναι διατεθειμένη να δώσει η κάθε μία προκειμένου να πείσει τη Μάλαγα να αποχωριστεί έναν παίκτη που απέκτησε πριν από μερικούς μήνες.

Bocas
Συνέχεια...

10 χρονος κάρφωσε τον δάσκαλό του με μολύβι!



Ενα παιδί 10 χρονών παραλίγο να δολοφονήσει το δάσκαλο του στο Lancashire. Ο δάσκαλος είπε στο μαθητή να πάει στο δωμάτιο της απομόνωσης επειδή έκανε πολύ φασαρία. Ο μαθητής όμως βγήκε εκτός ελέγχου. Πήρε ...


απο την τσέπη του δασκαλου του ένα μολύβι και το έμπηξε στο στήθος του. Ο δάσκαλος πήγε στο νοσοκομείο όπου και έμαθε οτι ήταν πολύ τυχερός γιατί λίγα χιλιοστά παραδίπλα να πήγαινε το μολύβι θα είχε χτυπήσει κεντρική αρτηρία

Bocas Συνέχεια...

Κοζώνης: "Πάνω από 60 εκ.ευρώ χρωστάει η ΑΕΚ"!



"Σφοδρή επίθεση κατά Νοτιά-Θανόπουλου θα κάνει σε τηλεοπτική συνέντευξη που θα δώσει μεθαύριο,στο Σικάγο, ο Μπομπ Κοζώνης. Ο μέχρι πρότινος υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ θα υποστηρίξει ότι ο μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος της "Ενωσης" τον παραπλάνησαν, λέγοντας...


...του ότι τα χρέη της ΑΕΚ δεν υπερβαίνουν τα 30 εκ.ευρώ. Ο ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας θα αποκαλύψει ότι τα χρέη της ομάδας υπερβαίνουν τα 60 εκ.ευρώ!"

Bocas Συνέχεια...

Εμείς βγήκαμε έξω και είδαμε το double dot να υπάρχει κανονικά και με το νόμο...


Whiskey.jpg image by djshadeybucket

Σιγά που δε θα ανεβάζανε τις τιμές στο Ελλαδιστάν....!

Εμείς πήγαμε σε club και καφετέριες σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και είδαμε μέχρι και τη μπύρα ανεβασμένη...
5.5 ευρώ παρακαλώ η μπύρα σε καφετέρια....
120ευρω το μπουκάλι πληρώσαμε σε 3 διαφορετικά club!
Άσε που ούτε πατατάκια και ξηροκάρπια δε σε δίνουνε τέτοιες μέρες...
Εκτός και αν το double dot δεν ίσχυε μόνο για τα σκυλάδικα....
ΑΙ ΡΕ !!!


Anto
Συνέχεια...

«Ντου» στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ!



Ζωντανές αποδείξεις ότι η ανοησία δεν έχει γιορτές και αργίες παρείχαν άγνωστοι, οι οποίοι εισέβαλλαν στο -υπό κατασκευή- προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα


Οι εν λόγω, ανήμερα των Χριστουγέννων, δε βρήκαν κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνουν, από το να σπάσουν την καγκελόπορτα στις εγκαταστάσεις και να γράψουν στους τοίχους των λυόμενων που είχαν στηθεί από τους εργάτες, συνθήματα κατά της ΑΕΚ και υπέρ του Ολυμπιακού.

Πέραν αυτών δεν διαπιστώθηκαν άλλες ζημιές στο σημείο των έργων, τα οποία -όπως έγινε, άλλωστε, γνωστό και σήμερα- συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς, παρά το διοικητικό «χάος».

Bocas Συνέχεια...

Δολοφονήθηκε οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη...


Νεκρός με έξι βαθιές μαχαιριές στο λαιμό βρέθηκε τα ξημερώματα μέσα στο ταξί του, οδηγός στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης με την αστυνομία να πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ενώ πάνω στο πτώμα βρέθηκαν χρήματα οπότε το κίνητρο του δράστη φέρεται να μην ήταν η ληστεία. Η αστυνομία εξετάζει το κινητό του θύματος μήπως βρει κάποιο στοιχείο ενώ ερευνάται η περίπτωση το γεγονός να συνδέεται με επίθεση κατά οδηγού ταξί πριν λίγες εβδομάδες στην Άνω Τούμπα.

Οι οδηγοί ταξί στην Θεσσαλονίκη θα ακινητοποιήσουν τα οχήματα τους την ημέρα της κηδείας του 32χρονου.

[Πηγή]


Vlaxos
Συνέχεια...

Run DMC - Christmas In Hollis (HQ High Quality)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ.... ΕΚ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ FULL ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΑΛΗΤΕΙΕΣ , ΑΛΚΟΟΛ, ΧΟΡΟ, ΣΕΞ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ........



fakman o enas......

Συνέχεια...

232 εκατομμύρια σε τρεις μέρες

232 εκατομμύρια σε τρεις μέρες


Με ένα ντεμπούτο που ξεπέρασε τα 232 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, το «Αvatar» θρονιάστηκε το πρώτο τριήμερο προβολής του στην κορυφή του παγκόσμιου μποξ όφις...


Σύμφωνα, με τις πρώτες εκτιμήσεις, το τρισδιάστατο φιλμ του Τζέιμς Κάμερον πέτυχε τρία ρεκόρ: το καλύτερο ντεμπούτο στις ΗΠΑ για ταινία που δεν είναι σίκουελ ή ριμέικ, την ένατη καλύτερη διεθνή πρεμιέρα ταινίας και το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα ταινίας στο αμερικανικό έδαφος για τον μήνα Δεκέμβριο.

Νικηφόρα, λοιπόν, η επιστροφή του «βασιλιά» Τζέιμς Κάμερον, που φόρτωσε το στούντιο της Fox με μια πανάκριβη παραγωγή 310 εκατ. δολαρίων (από τις πιο δαπανηρές στην ιστορία του κινηματογράφου), έχοντας την πελώρια φήμη του σκηνοθέτη του μεγαλύτερου μπλοκμπάστερ όλων των εποχών (η αναφορά μας στον «Τιτανικό» μάλλον περισσεύει).

Bocas Συνέχεια...

Περιζήτητος ο Μπλάνκο!


http://i.goal.com/files/images/stats/goal/player-images/5/5805_200x250.jpg

Αρκετές είναι οι ομάδες στην Αργεντινή που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Ισμαέλ Μπλάνκο. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Τύπος στην πατρίδα του επιθετικού της ΑΕΚ κάνει λόγο για ενδιαφέρον τριών ομάδων να τον αποκτήσουν.


Πρόκειται για τη Σαν Λορέντσο, τη Ράσινγκ Κλουμπ και την Κολόν Σάντα Φε, οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μία τέτοια μεταγραφή.

Εξάλλου, ο 26χρονος φορ δεν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ επαναλαμβάνει ότι επιθυμεί να παραμείνει στην «Ένωση». Ο Μπλάνκο είναι περιζήτητος, αλλά οι οπαδοί του «Δικεφάλου» δεν πρέπει να ανησυχούν.


totefteri


Anto
Συνέχεια...

Το ΧastoukI Σας εύχεται χρόνια πολλά με χριστουγεννιάτικα κρητικά κάλαντα...

Το ΧastoukI Σας εύχεται χρόνια πολλά με χριστουγεννιάτικα κρητικά κάλαντα...
Άν και λόγο του οτι είμαστε φοιτητές , έχουμε πιάσει όλη την Ελλάδα ....Κρητικό στη παρέα του blog μας δεν έχουμε .....
Αλλά η Κρήτη για όλους εμάς είναι κάτι το πολύ δυνατό....Όχι κάτι το ανώτερο γιατι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι σε όλο το κόσμο, αλλά η κρήτη είναι κάτι άλλο......!!!
Και για το λόγο του οτι βαρεθήκαμε να ακούμε τα κλασσικά κάλαντα όλα αυτά τα χρόνια σας ευχόμαστε με τα Κρητικά κάλαντα!!!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!!


Συνέχεια...

Απειλούσε τον «βασιλιά»





Μια επιστολή από τον Frank Paul Jones, ο οποίος είχε παθιαστεί με την αδερφή του εκλιπόντα «Βασιλιά» της pop, Michael Jackson, βγήκε στο φως.

Ο συγκεκριμένος άνδρας απειλούσε να σκοτώσει τον star και πολλούς από τους θαυμαστές του, αν δεν του έδινε την μισή περιουσία του.

Έστελνε συνέχεια απειλητικά μηνύματα στις εφημερίδες και σε ένα από αυτά είχε γράψει συγκεκριμένα: «Η μισή περιουσία του Michael είναι δική μου… Αν δεν με πληρώσει θα τον κυνηγήσω».

Βεβαία, δεν είχε σταματήσει εκεί: «Αν χρειαστεί θα προβώ σε μαζική δολοφονία στην διάρκεια συναυλίας του, σε μια προσπάθεια να σκοτώσω τον ίδιο, και θα χρειαστεί να τα βάλετε μαζί μου δημοσίως».

Οι απειλές του όμως δεν προκαλούσαν καμία αίσθηση και κανείς δεν έκανε κάτι εναντίον του. Αποφάσισε λοιπόν να απειλήσει και τον πρώην πρόεδρο των Η.Π.Α, George Buss. Οι προσπάθειές του πήγαν χαμένες και ευτυχώς δεν κατάφερε να προκαλέσει το κακό που ήθελε.

Τελικά τον συνέλαβαν αστυνομικοί έξω από τον Λευκό Οίκο και τώρα βρίσκεται στην φυλακή.

Nick

Συνέχεια...

Παραβιάσεις ανήμερα Χριστουγέννων


Ούτε τα Χριστούγεννα συγκρατούν τους στρατοκράτες της Άγκυρας από το να προχωρήσουν σε νέες προκλητικές κινήσεις κατά της Ελλάδας.

Σχηματισμός τουρκικών αεροσκαφών πέταξαν σε διάταξη ανήμερα Χριστουγέννων πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο, όπως έκαναν και κατά τη χθεσινή μέρα.

Η νέα αυτή πρόκληση προκαλεί αντιδράσεις στην Αθήνα, καθώς δεν τηρείται η συμφωνία μη πτήσεων στρατιωτικών αεροσκαφών σε περιόδους εορτών.

Nick


Συνέχεια...

Νέα επίθεση στο Σέιχ Σου




Θύματα της σπείρας που ληστεύει ανυποψίαστα ζευγαράκια στο Σέιχ Σου έπεσαν δύο άνδρες...


Οι δυο τους βρίσκονταν χθες βράδυ μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο ήταν προσωρινά σταθμευμένο στη γέφυρα του Αγίου Παύλου, στον περιφερειακό, όταν άγνωστοι τους αιφνιδίασαν και με τη χρήση σωματικής βίας τους λήστεψαν.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ τα θύματα κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Nick Συνέχεια...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των εννέα αγνοούμενων ναυτικών ελληνικού φορτηγού πλοίου στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά

 
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των 9 αγνοούμενων ναυτικών, μελών του πληρώματος του ελληνικού φορτηγού πλοίου "Aegean Wind", στο οποίο εκδηλώθηκε το πρωί πυρκαγιά, ενώ έπλεε 90 ναυτικά μίλια βόρεια των ακτών της Βενεζουέλας...

Οπως ανακοίνωσε η Atlantic Bulk Carriers Management Ltd, διαχειρίστρια του πλοίου, αγνοούνται 9 μέλη του πληρώματος (3 Έλληνες και 6 Φιλιππινέζοι), ενώ υπάρχουν 4 τραυματίες, μάλλον ελαφρά. Το πλήρωμα αποτελείται από 9 Έλληνες και 15 Φιλιππινέζους ναυτικούς.

Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων της εταιρείας, προστίθεται στην ανακοίνωση, ενημέρωσε άμεσα όλες τις αρμόδιες αρχές και ζήτησε βοήθεια για την έρευνα και διάσωση των αγνοουμένων και την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με το Θάλαμο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και επικοινωνεί με τις οικογένειες των ναυτικών, ώστε να τους ενημερώνει για την κατάσταση, συμμεριζόμενη την αγωνία τους για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από την πυρκαγιά, δεν αναφέρθηκε ρύπανση, ούτε υπάρχει κίνδυνος για άλλα πλοία, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το "Aegean Wind", που είχε ναυπηγηθεί το 1983 και φέρει την ελληνική σημαία, εκτελούσε ταξίδι από λιμάνι της Βραζιλίας προς το Χιούστον των ΗΠΑ, έμφορτο με 37,733 τόνους σιδηρομετάλλευμα.

 [πηγη]

Corfas Συνέχεια...

LIVE CAM από το χωριό του Άη Βασίλη

 πατηστε στο παρακάτω λινκ και δειτε απο livecam το χωριο του ΑΙ Βασίλη!!!
http://www.ustream.tv/channel/santaclauslive-outside-cam

Corfas Συνέχεια...

"Ανακοίνωση της Cosmote για τα SMS"


"Η COSMOTE, σχετικά με τις αναφορές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και μετά από ερωτήματα των συνδρομητών της για SMS που ενθαρρύνουν κατόχους καρτοκινητής WHAT’S UP να τα προωθήσουν σε άλλους συνδρομητές, προκειμένου να κερδίσουν δωρεάν λεπτά ομιλίας και SMS, ενημερώνει το κοινό ότι:...


• Πρόκειται για παραπλανητικά μηνύματα που δεν έχουν σχέση με εμπορικές προσφορές της εταιρείας
• Καμία προσφορά της εταιρείας δεν σχετίζεται και δεν προϋποθέτει αποστολή SMS σε άλλους συνδρομητές για την ενεργοποίησή της

Η COSMOTE προκειμένου να αποφεύγονται ανεπιθύμητες χρεώσεις συμβουλεύει τους πελάτες της:
• Να αποφεύγουν να προωθούν σχετικά μηνύματα και κυρίως από προορισμούς που δεν αναγνωρίζουν.
• Να ενημερώνονται για τις υφιστάμενες προσφορές της εταιρείας και από την επίσημη ιστοσελίδα της COSMOTE, www.cosmote.gr

Πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου
Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων
τηλ. +30 210 6177 566
φαξ: +30 210 6177 771
e-mail: Mediarelations@cosmote.gr

www.cosmote.gr"
[πηγη]

Corfas

Συνέχεια...

Δεν την παλεύει...



καλά το παλικάρι δεν πάει καλά είναι ότι να ναι!

Corfas
Συνέχεια...

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη – Δολοφονία οδηγού ταξί

Άγριο έγκλημα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη με θύμα οδηγό ταξί. Συγκεκριμένα στις 03.50 στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην οδό Ασκληπιού, σε περιοχή κοντά σε ξενοδοχείο και μεγάλο εμπορικό κέντρο βρέθηκε νεκρός 32χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος είχε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό του.

Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Πάντως η συγκεκριμένη περίπτωση δεν συνδέεται με ανάλογη που είχε συμβεί πριν από μερικές εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και πάλι, όπου και εκεί ο δράστης είχε καταφέρει αλεπάλληλες μαχαιριές στον οδηγό ταξί, καθώς σε εκείνη την περίπτωση η επίθεση ξεκίνησε από οικονομικές διαφορές μεταξύ του δράστη και του θύματος, καθώς ο δράστης εκείνης της επίθεσης δεν είχε λεφτά να πληρώσει για τη διαδρομή.

[πηγή]

Corfas Συνέχεια...

υρκαγιά σε ελληνικό πλοίο



Πυρκαγιά σε ελληνικό πλοίο(upd)Τρείς Ελληνες αγνοούνται έπειτα απο πυρκαγιά που ξέσπασε στις 9 το πρωί της Παρασκευής στο ελληνικό φορτηγό πλοίο "Ετζίαν Γουϊντ" ανοιχτά της Βενεζουέλας.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του λιμενικού σώματος στο πλοίο επέβαιναν συνολικά 24 ναυτικοί από τους οποίους οι 9 είναι Έλληνες και οι 15 Φιλιππινέζοι.
Οι τρείς Ελληνες που αγνοούνται  είναι ο ανθυπολοίαρχος, ένας δόκιμος μηχανικός και ένας μηχανολόγος.
Σε βοήθεια έχει σπεύσει και το φορτηγό πλοίο Αμστελμπουργκ με σημαία Ολλανδίας.Στο σημείο –για να λάβουν μέρος στις έρευνες εντοπισμού- βρίσκονται άλλο ένα πλοίο, δύο ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος.
Η φωτιά αυτήν την ώρα βρίσκεται σε ύφεση.
Ο θάλαμος του κέντρου επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας είναι σε συνεχή επαφή με το πλοίο Αμστελμπουργκ και προς το σημείο κατευθύνονται πυροσβεστικά σκάφη και ένα ελικόπτερο.

Το "Ετζίαν Γουϊντ" είχε ξεκινήσει από την Βραζιλία με προορισμό το Χιούστον και μετέφερε σιδηρομετάλλευμα.
Το πλοίο ανήκει στην ελληνική ναυτιλιακή εταιρία "Ατλάντικ Μπαλκ Κάριερς" του Έλληνα εφοπλιστή Γ. Κουμάνταρου.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν ακόμη άγνωστα.

[πηγή]
Corfas Συνέχεια...

Τα μισά μπροστά θέλει η Μαρσέιγ



Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Μαρσέιγ-Ολυμπιακού για τον Μπεν Αρφά, με το νέο δεδομένο στην υπόθεση να θέλει τη γαλλική ομάδα να ζητά προκαταβολή τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ (από τα 8 συνολικά) για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή....


Τα μισά λεφτά μπροστά ζήτησε η Μαρσέιγ από τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Μπεν Αρφά. Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr η γαλλική ομάδα είπε όχι στην αρχική πρόταση του Ολυμπιακού που ήταν 8 εκατ. ευρώ αλλά με ένα 1 εκατ. προκαταβολή και ζήτησε από τους “ερυθρόλευκους” το 50% των χρηματων εδώ και τώρα,δηλαδή 4 εκατ.ευρώ.


Nick
Συνέχεια...

Κέρδισε η Φαρμάκη με διαφορά στήθους!!!!

http://www.antinews.gr/blogimages/farmaki.jpg


Tο κουνελάκι που θέλετε να σας φέρει ο Άη Βασίλης είναι:
Η Όλγα Φαρμάκη!!!!
Μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας, υπήρχε derby ανάμεσα στη Δήμητρα Ματσούκα και την Όλγα Φαρμάκη...Αλλά τελικά κέρδισε η Όλγα Φαρμάκη με διαφορά στήθους κυριολεκτικά!

Το βράδυ λοιπόν θα έχει σχετικό αφιέρωμα για την Όλγα Φαρμάκη απο γυμνές φωτογραφήσεις της, nipslip, upskirt και οτι χορταίνει το μάτι του άντρα!
Συνέχεια...

Μία στις δύο γυναίκες προτιμάει να πίνει πριν το σεξ ...

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση. Συνέχεια...

ΗΠΑ: Θέλουν να νομιμοποιηθεί η μαριχουάνα για να μειώθεί το δημόσιο έλλειμμα

Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος το Νοέμβριο του 2010 προτείνουν οι υποστηρικτές της νομιμοποίησης της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι μία θετική απόφαση θα βοηθήσει να αντιμετωπισθούν τα οικονομικά προβλήματα της Καλιφόρνιας, η...



...οποία βρίσκεται στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής. Οι επικριτές της πρότασης απαντούν ότι το κοινωνικό κόστος μιας πολιτείας χωρίς καπνό υπερέχει σε αξία των χρημάτων που θα φέρει η νομιμοποίηση της μαριχουάνας και ότι το προσδοκώμενο έσοδο από τη φορολόγηση των πωλήσεων μαριχουάνας δεν μπορεί να καλύψει το έλλειμμα του προϋπολογισμού.

Οι υποστηρικτές της μαριχουάνας ισχυρίζονται ότι έχουν συλλέξει πάνω από 680.000 υπογραφές για ένα δημοψήφισμα τον επόμενο Νοέμβριο με την πρόταση να γίνει η Καλιφόρνια η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που θα νομιμοποιήσει την κατοχή και καλλιέργεια μαριχουάνας για ψυχαγωγική χρήση. Αλλά αυτό ακόμη και στην κοινωνικά ανεκτική Καλιφόρνια παραμένει αβέβαιο.

[πηγη]  
Corfas Συνέχεια...

Επίθεση με μαχαίρι σε 46χρονη

Έκανε τη νοσηλεύτρια να τρέχει στο νοσοκομείο ως… ασθενής!

Ο λόγος για έναν Αφγανό, ο οποίος χτύπησε με μαχαίρι μια γυναίκα, μερικά μέτρα από το νοσοκομείο.

Ο 20χρονος αλλοδαπός επιτέθηκε και χτύπησε στα πλευρά μια 46χρονη νοσηλεύτρια, στη συμβολή των οδών Έβρου και Λυκαονείας, έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στην Αθήνα, στις 08:10.

Ευτυχώς, την τραυμάτισε ελαφρά. Στη γυναίκα παρασχέθηκαν μόνο οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν ακόμα ξεκαθαριστεί, ωστόσο, μάλλον δεν πρόκειται για απόπειρα ληστείας.
[πηγή]
Corfas Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share