Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Βοηθείστε να βρεθει η 15χρονη ΓΚΑΛΙΝΑ (ΚΕΛΛΥ) ΜΑΡΤΙΔΟΥ

http://www.hamogelo.gr/files/Afisses_Eksafanisis/93_AFISA_EXAFANISIS_MARTIDOU.jpg

Στις 9 Οκτωβρίου 2009 , η ανήλικη Γκαλίνα Μαρτίδου, 15 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή του Νέου Ζυγού Καβάλας. Την ανήλικη οι φίλοι της αποκαλούν Κέλλυ. Η Γκαλίνα έχει ξανθά μαλλιά, καστανά ανοιχτά μάτια, έχει ύψος 1.65 μ. και βάρος 58 κιλά.

Ονοματεπώνυμο:
ΓΚΑΛΙΝΑ (ΚΕΛΛΥ) ΜΑΡΤΙΔΟΥ
Ημερομηνία Γέννησης:
10/07/1994
Χρώμα μαλλιών:
Ξανθά
Ημερομηνία εξαφάνισης:
9/10/2009
Χρώμα ματιών:
Καστανά

προωθηστε αν θελετε για να διαδοθεί περισσοτερο το συμβαν.
 Corfas
hamogelo.gr Συνέχεια...

Μεταφορά κρατουμένων από το Γκουαντάναμο στις ΗΠΑ


Το «πράσινο φως» για τη μεταφορά κρατουμένων από τη βάση του Γκουαντάναμο της Κούβας στις Ηνωμένες Πολιτείες με αποκλειστικό σκοπό την προσαγωγή τους σε δίκη, έδωσε η αμερικανική Γερουσία.

Η απόφαση αυτή, που εγκρίθηκε με 79 ψήφους υπέρ έναντι 19 κατά, θεωρείται πρόκριμα για το οριστικό κλείσιμο του κολαστηρίου του Γκουαντάναμο έως τον Ιανουάριο του 2010, όπως έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση Ομπάμα. Τώρα απομένει η υπογραφή του Αμερικανού προέδρου, προκειμένου ο νόμος να μπει σε ισχύ.

Η ψηφοφορία στη Γερουσία ακολούθησε παρόμοια διαδικασία που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ωστόσο, η Γερουσία θέτει αυστηρούς όρους: οι κρατούμενοι μπορούν να μεταφερθούν στις ΗΠΑ αποκλειστικά και μόνο για να δικαστούν από αμερικανικά δικαστήρια, μετά δε την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα πρέπει να απελαθούν.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση καταδίκης, θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους σε άλλη χώρα, ενώ εάν αθωωθούν και πάλι θα πρέπει να μεταβούν σε άλλη χώρα για να διαμείνουν. Ομως, η δεύτερη αυτή περίπτωση ενδεχομένως να απασχολήσει εκ νέου τη νομοθετική εξουσία των ΗΠΑ καθώς ήδη το Ανώτατο Δικαστήριο εξετάζει προσφυγή Κινέζων Ουιγούρων, πρώην κρατουμένων στο Γκουαντάναμο, οι οποίοι αθωώθηκαν και διεκδικούν το δικαίωμα να παραμείνουν στις ΗΠΑ.

Οι δικηγόροι τους υποστηρίζουν πως θα πρέπει να τους επιτραπεί να εγκατασταθούν στις ΗΠΑ και όχι στην Κίνα, όπου ως μέλη της εθνότητας των Ουιγούρων μουσουλμάνων θα υποστούν διώξεις. Είναι φυσικό πως η όποια απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου θα αποτελέσει δεδικασμένο για μελλοντικές προσφυγές.

Επίσης, η Γερουσία ορίζει ότι η μεταγωγή του όποιου κρατουμένου πρέπει να γνωστοποιείται 15 ημέρες πριν από την άφιξη στις ΗΠΑ και στον φάκελό του θα συμπεριλαμβάνεται έκθεση που θα περιγράφει το επίπεδο «κινδύνου» που αντιπροσωπεύει ο κατηγορούμενος για την ασφάλεια της χώρας.

Πηγή: ethnos.gr

jose


Συνέχεια...

H Γρίπη του χοίρου "χτύπησε" φοιτήτρια και μαθητή στην Αλεξανδρούπολη....

H Γρίπη του χοίρου χτύπησε φοιτήτρια και μαθητή....
Και τα 2 παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.....
Η μορφή της γρίπης είναι ήπια και τα παιδιά, δε βρίσκονται σε κίνδυνο..!!!

Ευτυχώς!!!!


Anto
Συνέχεια...

ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!

Ένας οικοδόμος στη Σικελία, που η ποινή φυλάκισής του είχε μετατραπεί σε κατ' οίκον περιορισμό, προσπάθησε να επιστρέψει στην φυλακή προκειμένου να γλιτώσει από τους καυγάδες με την γυναίκα του, όπως μετέδωσαν σήμερα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ο Σάντο Γκαμπίνο, 30 ετών, βρισκόταν στην φυλακή για απόρριψη επικίνδυνων αποβλήτων προτού μετατραπεί η ποινή του σε κατ' οίκον περιορισμό στο Βιλαμπάτε, μια πόλη κοντά στην πρωτεύουσα της Σικελίας, το Παλέρμο, μετέδωσαν τα ιταλικά πρακτορεία ειδήσεων.
Ο Γκαμπίνο πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε να επιστρέψει στην φυλακή για να γλιτώσει από τους καυγάδες με την σύζυγό του, που τον κατηγορεί ότι δεν είναι σε θέση να πληρώσει για να ζήσει τα παιδιά του.
Η αστυνομία τον κατηγόρησε για παραβίαση των όρων του κατ' οίκον περιορισμού και τον ανάγκασε να επιστρέψει σπίτι του.
 Corfas



kathimerinh.gr
Συνέχεια...

Ισότητα πλέον στα ζευγάρια των ομοφυλοφίλων...

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας ενίσχυσε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων με απόφασή του, η οποία προβλέπει ότι ένας επίσημα δηλωμένος σύμβιος έχει το ίδιο δικαίωμα με ένα έγγαμο πρόσωπο να πάρει τη σύνταξη του συντρόφου του που πέθανε και ο οποίος ήταν δημόσιος υπάλληλος.
Την απόφαση αυτή του δικαστηρίου - η οποία οφελεί ιδιαιτέρως τους ομοφυλόφιλους, οι οποίοι δεν μπορούν να παντρευτούν στη Γερμανία - χαιρέτισε η Ομοσπονδία Λεσβιών και Ομοφυλοφίλων της Γερμανίας (LSVD).
Το Συνταγματικό Δικαστήριο, στο οποίο προσέφυγε δημόσιος υπάλληλος, έκρινε ότι το γραφείο που διαχειρίζεται τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων θα πρέπει να ευθυγραμμίσει τις πρακτικές του με αυτές που ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα και να μην κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε συζύγους και επίσημα δηλωμένους συμβίους.
Ο ενάγων είχε προσφύγει προηγουμένως εις μάτην σε πολλά δικαστήρια έως και στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, προτού δικαιωθεί από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Καρλσρούης, στη δυτική Γερμανία.
Σύμφωνα με αυτό, «δεν μπορεί να αιτιολογηθεί συνταγματικά» η προστασία του θεσμού του γάμου από το Σύνταγμα να καταλήγει σε διαφορετική μεταχείριση μεταξύ αυτού και των «άλλων μορφών κοινής ζωής».
Αντιθέτως προτάσσοντας την ισότητα μεταξύ των πολιτών που προβλέπεται από το Σύνταγμα, οι δικαστές έδωσαν εντολή στο γραφείο που διαχειρίζεται τις δημόσιες συντάξεις να καταβάλει αναδρομικά «από την 1η Ιανουαρίου του 2005» συντάξεις στους συμβίους των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν πεθάνει.

Corfas

protothema.gr
Συνέχεια...

Δείτε τη προσωπικότητα σας ανάλογα με το πως κοιμάστε!!!

Προσωπικότητα και στάσεις ύπνου....

Μελετες εχουν δείξει οτι απο τη σταση που παιρνουμε κατα τη διαρκεια του υπνου μπορουν να βγουν χρησιμα συμπερασματα γιατην προσωπικοτητα μας....



Εμβρυικη Σταση (Foetus):
Παράθεση:
Οι ανθρωποι που κοιμουνται με αυτην τη σταση ειναι συνηθως σκληροι εξωτερικα αλλα ευαισθητοι συναισθηματικα. Πολλες φορες ντροπαλοι με αλλους στην αρχη καποιας σχεσης (οποιουδηποτε ειδους σχεσης) αλλα ανετοι στην πορεια.
"Τεντωμενη" Σταση (Log):
Παράθεση:
Αυτοι οι ανθρωποι ειναι συνηθως κοινονικοι και τους αρεσει να ανακατευονται με το πληθος. Ειναι πολυ ανοιχτοι με τους ξενους και με καινουρια πραγματα αλλα καμμια φορα αυτο μπορει να αποδειχθει αφελεια.
"Ονειροπόλος" (Yearner):
Παράθεση:
Κυριο χαρακτηριστικο αυτης της στασης ειναι τα απλωμενα χερια μπροστα, οι ανθρωποι που κοιμουνται κατ'αυτον τον τροπο ειναι ναι μεν ανοιχτοι αλλα πολλες φορες αποτομοι στους τροπους και στη συμπεριφορα. Ειναι αυτοι που δε παιρνουν ευκολα αποφασεις αλλα εφοσον την παρουν δεν αλλαζει.
Στρατιώτης (Soldier):
Παράθεση:
Ουσιαστικα ειναι υπνος σε σταση προσοχης. Αυτοι οι ανθρωποι ειναι αρκετα συντηρητικοι και εξαιρετικα χαμηλων τονων. Παρ'ολα αυτά θετουν υψηλα standards και για τους γυρω τους αλλα και για τον εαυτο τους.
"Ελευθερη Πτώση" (freefall):
Παράθεση:
Κοινως 'μπρουμητα', ειναι η σταση υπνου που μας δειχνει ανθρωπους που ειναι κοινωνικοι αλλα μερικες φορες νευρικοι, μην αντεχοντας κριτικη ή ακρεες καταστασεις.
Αστερίας (starfish):
Παράθεση:
Οι ανθρωποι αυτοι ειναι πολυ ανοιχτοι, ετοιμοι ανα πασα στιγμη να προσφερουν βοηθεια και να ακουσουν τους αλλους χωρις να θελουν να ειναι στο επικεντρο της προσοχης.
Απο αποψης διαταραχης του υπνου και υγειας, η σταση του freefaller ειναι καλη για την πεψη λογω της καλης θεσης του στομαχου ενω η σταση του starfish ειναι αυτη που τις περισσοτερες φορες προκαλει ροχαλητο και ανησυχο υπνο. Επιπλεον μονο ενα 5% των ανθρωπων δεν εχουν σταθερη σταση υπνου ολη τη νυχτα.



Αnto


Συνέχεια...

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ....


 Corfas

Συνέχεια...

Led Zeppelin - Since I've Been Loving You

Το καλύτερο hard rock συγκρότημα όλων των εποχών
σε ένα απ' τα καλύτερα (για μένα το καλύτερο) hard rock
ερωτικά κομμάτια όλων των εποχών.


Working from seven to eleven every night,
It really makes life a drag, I don't think that's right.
I've really, really been the best of fools, I did what I could.
'Cause I love you, baby, How I love you, darling, How I love you, baby,
How I love you, girl, little girl.
But baby, Since I've Been Loving You. I'm about to lose my worried mind, oh, yeah.

Everybody trying to tell me that you didn't mean me no good.
I've been trying, Lord, let me tell you, Let me tell you I really did the best I could.
I've been working from seven to eleven every night, I said It kinda makes my life a drag.
Lord, that ain't right...
Since I've Been Loving You, I'm about to lose my worried mind.

Said I've been crying, my tears they fell like rain,
Don't you hear, Don't you hear them falling,
Don't you hear, Don't you hear them falling.

Do you remember mama, when I knocked upon your door?
I said you had the nerve to tell me you didn't want me no more, yeah
I open my front door, hear my back door slam,
You must have one of them new fangled back door man.

I've been working from seven, seven, seven, to eleven every night, It kinda makes my life a drag...
Baby, Since I've Been Loving You, I'm about to lose, I'm about lose to my worried mind.

jose


Συνέχεια...

Πως να φλερτάρεις με τη γλώσσα του σώματος....






ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ... ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣOΥ

Είτε πλέκοντάς τα γύρω από το δάχτυλο είτε τινάζοντάς τα πίσω μεγαλόπρεπα, το παιχνίδι με τα μαλλιά είναι όπλο φλερταρίσματος μεγάλου βεληνεκούς. Παρόλο που τα μαλλιά μας είναι μια δημόσια δήλωση του στιλ και της συμπεριφοράς μας, στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σημείο μας και σπάνια αφήνουμε κάποιον άλλο, εκτός από το φίλο ή τον κομμωτή μας, να τα αγγίξει. Όταν παίζουμε με τα μαλλιά, συχνά μιμούμαστε αυτό που θα θέλαμε να μας κάνουν. Είναι σαν να λέμε: «Θέλω να αποκτήσουμε περισσότερη οικειότητα». Το να παίζεις με τις τούφες σου βοηθά επίσης να έχεις οπτική επαφή με το αντικείμενο του πόθου σου. Όταν τα μαλλιά πέφτουν στα μάτια σου, δημιουργείς μυστήριο και ο άλλος ασυναίσθητα περιμένει πότε θα τα βγάλεις απ' τα μάτια σου για να τα δει. Δημιουργεί μια ένταση, που εκτονώνεται όταν τα ρίχνεις πάλι πίσω. Είναι ένα άκρως σεξουαλικό μήνυμα. Το άγγιγμα των μαλλιών ενθαρρύνει επίσης τους άλλους ανθρώπους να τα προσέξουν. Μια γυναίκα με καθαρά και περιποιημένα μαλλιά δείχνει ότι γενικά προσέχει τον εαυτό της. Αγγίζοντας τα μαλλιά μας στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε καθαροί και υγιείς σε όλο το σώμα.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ... ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣOΥ
Στην ερωτική γλώσσα του σώματος η οπτική επαφή είναι ένας τρόπος για να πεις «είμαι εδώ, το κατάλαβες;». Κρατώντας το βλέμμα σου σταθερό τουλάχιστον τρία δευτερόλεπτα επάνω σ' έναν άντρα και μετά κοιτώντας μακριά εκδηλώνεις σεξουαλικό ενδιαφέρον? ενώ με την απότομη διακοπή αφήνεις το πρόσωπο που κοίταζες να αποζητά περισσότερα...
Κινώντας τα βλέφαρά σου αργά και σκόπιμα προς τα κάτω και μετά επαναφέροντας το βλέμμα σου προς τα πάνω, σαν να παίζεις κρυφτούλι, δημιουργείς μια σχέση οικειότητας με τον άντρα-στόχο. Υπάρχουν κι άλλα μέσα: Αν έχεις στα χέρια σου π.χ. έναν κατάλογο εστιατορίου, χρησιμοποίησέ τον για να κρύψεις το υπόλοιπο πρόσωπό σου, δείξ' του μόνο τα μάτια σου και μετά κρύψ' τα πίσω από τον κατάλογο, δημιουργώντας έτσι μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ... ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣOΥ
Έχασες τα λόγια σου; Μην ανησυχείς? το στόμα σου μπορεί να αιχμαλωτίσει ένα μελλοντικό εραστή χωρίς να προφέρεις λέξη. Τα χείλη μας επικοινωνούν με το κέντρο του εγκεφάλου που συνδέεται με το συναίσθημα, τη διατροφή και τη φροντίδα. Έτσι, μεγαλώνουν και κοκκινίζουν προδίδοντας το σεξουαλικό ερεθισμό μας. Γι' αυτό και είναι σέξι οι μορφασμοί. Ένα φωτεινό και ελαφρώς πρησμένο στόμα στέλνει αμέσως μια σεξουαλική εικόνα στο υποσυνείδητο ενός άντρα. Και με το να γλείφεις ή να υγραίνεις τα χείλη σου κάνεις αυτή την εικόνα ακόμη πιο ζωντανή. Ανοίγοντας ελαφρώς το στόμα, όπως πριν από ένα φιλί, δείχνεις καθαρά τι θέλεις να γίνει στη συνέχεια.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤOΥΣ... ΩΜOΥΣ ΣOΥ
Γιατί τα στράπλες φορέματα ανάβουν τόσο πολύ τους άντρες; Oι ώμοι μπορεί να δείχνουν αρκετά αθώοι, όταν όμως τους επιδεικνύεις δημοσίως αποτελούν μια θαυμάσια βιτρίνα των προσόντων σου. Το σχήμα, η υφή και η λάμψη του ώμου είναι παρόμοια με αυτά του στήθους. Με την κίνησή τους οι γυναίκες κάνουν μια διακριτική υπενθύμιση για τα σέξι προσόντα τους. Oι ώμοι κινούνται από ευαίσθητους μυς, που τους κάνουν εξαιρετικά εκφραστικούς. Το ανασήκωμα ή το ίσιωμα των ώμων σημαίνει κυριαρχία ή εχθρότητα, αλλά ένα από τα πιο ισχυρά σεξουαλικά σημάδια που μπορείς να δώσεις είναι να γείρεις το κεφάλι σου στον έναν ώμο, ενώ χαϊδεύεις τον άλλο. Αγγίζεις το δέρμα σου, το απολαμβάνεις και... λες στους άλλους τι θέλεις να σου κάνουν.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ... ΤOΝ ΚOΡΜO ΣOΥ
Το επάνω μέρος του σώματός μας υποσυνείδητα «κοιτάζει» αυτούς που μας αρέσουν και που θαυμάζουμε και απομακρύνεται απ' τους άλλους. Με τις κινήσεις του κορμού δείχνουμε συγκαλυμμένα αν εγκρίνουμε κάποιον ή όχι. Για να ξέρεις αν κάποιος υποψήφιος ενδιαφέρεται, πρόσεξε αν το στήθος του είναι στραμμένο προς το μέρος σου. Αν ναι κι αν οι κινήσεις και η στάση του μιμούνται τις δικές σου, η τεχνική σου λειτουργεί.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ... ΤΗΝ OΠΙΣΘΕΝ
Το κούνημα της... ουράς ίσως να είναι κλισέ, αλλά σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους αυτό ήταν το πιο καυτό απ' τα καυτά σεξουαλικά σινιάλα για τους αρχαίους προγόνους μας, μνήμη η οποία υπάρχει στο ασυνείδητο όλων μας. Μπορείς να τραβήξεις την προσοχή στα υπέροχα οπίσθιά σου και να τελειοποιήσεις το λίκνισμα των γοφών σου περπατώντας δήθεν αμέριμνα. Το κόλπο είναι να τεντώσεις το πόδι σου μπροστά, πριν πατήσεις κάτω τη φτέρνα, και μετά να βαδίσεις κατά μήκος μιας νοητής ευθείας γραμμής (τα βιβλία στο κεφάλι προαιρετικά). Έτσι θα περπατάς μ' ένα πολύ σέξι κούνημα. Θυμήσου επίσης ότι το άγγιγμα των αντρικών οπισθίων εμπεριέχει έντονο σεξουαλικό μήνυμα, όπως και στις γυναίκες, οπότε αν τον αγγίξεις απαλά εκεί καθώς κατευθύνεσαι προς το μπαρ για να παραγγείλεις ένα ποτό (συγνώμη, ήταν τυχαίο!) θα ενεργοποιήσεις ένα νεύρο που συνδέεται απευθείας με το πέος του.

ΠΩΣ ΝΑ ΤOΝ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ... ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣOΥ
Με περισσότερα από 100 οστά, μυς, συνδέσμους και νεύρα, τα χέρια μας είναι εξαιρετικά ευαίσθητα. Oι σούπερ δραστήριοι αισθητήρες μας στις άκρες των δαχτύλων λειτουργούν σαν σεξουαλικές κεραίες, στέλνοντας χιλιάδες μηνύματα στον εγκέφαλο. Το πρώτο άγγιγμα μεταξύ δύο ανθρώπων, ακόμη κι αν είναι τυχαίο, αποκαλύπτει αν υπάρχει ερωτική χημεία. Αν δύο άνθρωποι ταιριάζουν σεξουαλικά, η αίσθηση θα μοιάζει με ηλεκτρισμό. Αν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση, άγγιξε ένα ουδέτερο σημείο του σώματός του για να εκτιμήσεις κατά πόσο ενδιαφέρεται. Αν ευθυγραμμίσει τον ώμο του με το δικό σου, γείρει το κεφάλι ή ανταποδώσει το άγγιγμα, σκόπιμα ή τυχαία, τότε είναι σημάδι ότι έχεις ξυπνήσει το ενδιαφέρον του. Καμιά φορά η αρχαία γλώσσα της αφής μπορεί να μας πείσει και να μας διαβεβαιώσει ότι η σεξουαλική επαφή θα είναι απολαυστική.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ... ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣOΥ
Το να ξεγυμνώνεις τα χέρια σου και να τα αγγίζεις απαλά είναι ένας καλός τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή του, καθώς αυτά αντικατοπτρίζουν τη διαφορά μεταξύ του αρσενικού και του θηλυκού σώματος. Oι γυναίκες έχουν απαλότερο και λεπτότερο δέρμα και πιο λεπτεπίλεπτα άκρα από κατασκευής τους. Τα χέρια σου αποκαλύπτουν την εύθραυστη και απαλή θηλυκότητά σου. Επίσης, τα σταυρωμένα χέρια δε σημαίνουν απαραίτητα ότι θέλεις να απωθήσεις τον άλλο. Συχνά αντιπροσωπεύουν μια άνετη και χαλαρή στάση. Αν όμως τα χέρια και οι αγκώνες εκείνου είναι κολλημένα σφιχτά πάνω στο σώμα του, αυτό είναι σημάδι άγχους ή άμυνας - οπότε προσέγγισέ τον με προσοχή!

ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ...ΤΑ ΠOΔΙΑ ΣOΥ
Γιατί τα ψηλοτάκουνα φωνάζουν από μακριά «έχω σεξαπιιιιίλ»; Ένα ζευγάρι παπούτσια με ψηλά τακούνια τονίζουν περισσότερο τα πόδια σου, τα κάνουν να φαίνονται μακρύτερα και κυρίως θυμίζουν πόδια τεντωμένα από σεξουαλική διέγερση. O τρόπος που τα τοποθετείς όταν κάθεσαι αποκαλύπτει επίσης αναρίθμητα συναισθήματα, ανέκφραστες γνώμες, συμπεριφορές και διαθέσεις. Αν κάθεσαι με σταυρωμένους τους αστραγάλους, δείχνεις ότι χαλαρώνεις διακριτικά? αν κάθεσαι σταυροπόδι, δείχνεις πλήρη χαλαρότητα. Αν θέλεις όμως να στείλεις το μήνυμα ότι νιώθεις ερωτικά, καλό θα ήταν να κάθεσαι με τα πόδια σου ελαφρώς ανοιχτά. Για να ανεβάσεις τον υδράργυρο, δοκίμασε να χαϊδέψεις το μηρό σου - ως πρόκληση για να σου κάνει κι αυτός το ίδιο αργότερα.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΜΕ... ΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ ΣOΥ
Τα πέλματα έχουν πολλές νευρικές απολήξεις και γι' αυτό είναι από τα σημεία φετίχ του σώματος και συχνά τυγχάνουν μεγάλης λατρείας, ιδίως κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Και πράγματι συνδέονται άμεσα με τα σεξουαλικά κέντρα του εγκεφάλου καθώς και με αυτό των γεννητικών οργάνων. Τραβώντας την προσοχή στα κάτω άκρα με το σταύρωμα των ποδιών και αφήνοντας τα παπούτσια να αιωρούνται ανέμελα στα δάχτυλα δίνεις την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Τέλος, «δείχνοντας» με τα δάχτυλα των ποδιών το αντικείμενο του πόθου σου στέλνεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι αυτός ο οποίος σ' ενδιαφέρει.


Anto

Συνέχεια...

10 τρόποι για να γλιτώσεις χρήματα!!!

Η οικονομική κρίση μας έχει χτυπήσει την πόρτα!!! Τι θα κάνετε??
Θα της ανοίξετε και θα της προσφέρετε και απερριτίφ ή
θα αράξετε αναγκάζοντας την να πάει να χτυπήσει αλλού??

10 τρόποι για να γλιτώσεις χρήματα λοιπόν:
1) Κάθε φορά που πηγαίνω στη δουλειά σταματάω σε επώνυμο coffee shop και πληρώνω 5 ευρώ για να πιω ενα σιρόπι. Προτιμήστε να αγοράσετε καφέ απο το κυλικείο της δουλειάς σας ή εφοδιάστε το σπίτι σας και τη δουλειά με ροφήματα ή χυμούς που έχετε αγοράσει απο το super market σε (σαφέστατα) καλύτερες τιμές.

2) Τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μπορεί να είναι λίγο κουραστικά και λίγο αηδιαστικά (ειδικά τη περίοδο του καλοκαιριού που κάποιοι ξεχνάνε τα αποσμητικά τους) αλλά είναι φτηνά και σας γλυτώνουν απο τα ταξί (με τα οποία κανένα πρόβλημα δεν έχω αλλά δεν ενδείκνυνται για καθημερινή χρήση). Δώστε προσοχή στα μειωμένα εισιτήρια εάν είστε φοιτητής/τρια, πολύτεκνη ή μαθητές, καθώς επίσης και στις κάρτες απεριόριστων διαδρομών. Στο site του ΟΑΣΘ θα μπορέσετε να βρείτε όλα τα δρομολόγια και τις ώρες που περνούν απο τις στάσεις ώστε να είστε πάντα συνεπής στα ραντεβού σας. Επίαης, αν μένετε κοντά με κάποιο συνάδελφο μπορείτε να κάνετε εναλλάξ τη διαδρομή προς τη δουλειά.

3) Fast food. Απο τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε όσοι γυρίζουμε σπίτι αργά ή κουρασμένοι αλλά ακόμη κι αυτοί που μένουν μόνοι και δε θέλουν να μαγειρεύουν για έναν! Και όμως υπάρχει λύση. Εάν είστε φοιτητές/τρια υπάρχει πάντα η φοιτητική λέσχη για να φάτε μαγειρεμένο φαγητό αλλά και για να ανταλλάξετε σημειώσεις. Εάν είστε δεσμευμένοι, μάθετε πως σύμφωνα με έρευνες τα ζευγάρια δένονται περισσότερο όταν γευματίζουν καθημερινά μαζί. Εάν πάλι είστε μόνοι μην απογοητεύεστε. Σίγουρα θα υπάρχει η μαμά/γιαγιά/θεία που θα θέλει να σας μπουκώσει με νόστιμα φαγητά και πίτες για όλη την εβδομάδα.

4) Τα κινητά. Κάποτε επικοινωνούσαμε τόσο απλά και τώρα είναι τόσο απαραίτητα. Εαν βλέπετε το λογαριασμό σας να φουσκώνει κάθε μήνα και δε θέλετε να στερηθείτε τις κουβέντες με το μωρό σας/τη κολλητή σας/το αφεντικό σας τότε προσπαθήστε να επιλέξετε το συμφερότερο πρόγραμμα επικοινωνίας. Υπάρχουν τόσες εταιρίες πλέον και έχετε τόσες επιλογές που θα χαθείτε. Μη πέσετε στη παγίδα να πάρετε κάποιο που δεν σας ικανοποιεί έτσι απλά για να είστε σίγουροι πως δε θα ξεφύγετε απο τον χρόνο σας. Οι καρτοσυνδέσεις είναι μια πολύ καλή λύση. Μια ακόμη καλύτερη όμως είναι το internet. Στείλτε mail, στείλτε μήνυμα στο facebook (ποιό facebook?σε σπηλιά ζεις?) και φυσικά να είναι καλά το VIP CLub του Star fm.

5) Μειώστε τα ψώνια. Ξέρω είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε ένα ακόμη ζευγάρι παπούτσια αλλά είναι προτιμότερο απο το να ζείτε με φρυγανιές για ένα μήνα. Σίγουρα και οι φίλες σας θα έχουν παπούτσια/τσάντες/ρούχα που θα τα έχουν βαρεθεί. Διοργανώστε πάρτυ ανταλλαγής. Και θα αποκτήσετε "καινούργια" κομμάτια και θα διασκεδάσετε με τις φίλες σας!

6) Κάθε φορά που πηγαίνω κινηματογράφο φεύγω με 3 κιλά παραπάνω και πολλά ευρώ λιγότερα. Γιατί? Γιατί τα θέλω όλα! Pop corn, hot dogs, nachos, αναψυκτικά, ζαχαρωτά. Και αυτά δε παχαίνουν μόνο αλλά κοστίζουν κιόλας. Δε διαφωνώ, μπροστά στην απόλαυση ενός κουβά ποπ κορν τι σημασία έχουν οι θερμίδες? Άκου να μαθαίνεις. 350 θερμίδες τα 100 γραμμάρια ποπ κορν. Αν είσαι και σινεφίλ την έβαψες. Να σου πω το αποτέλεσμα? Εκεί που θα ξαπλώνεις στη παραλία θα έρχονται μέλη της Greenpeace να σε σπρώνουν προς τη θάλασσα. Save Raf Raf!!

*Εκτός απο τα τρόφιμα, μπορείς να γλυτώσεις και τα έξοδα εισιτηρίου καθώς υπάρχουν πλέον αρκετές προσφορές για να πληρώνετε 1 στα 2 εισιτήρια, καθώς και μειωμένα οικογενειακά/φοιτητικά εισιτήρια.

7) Η χειρότερη "εφεύρεση" ever είναι οι πιστωτικές και αν έχετε καταλαβαίνετε καλά τι εννοώ. Δεν έχουμε λεφτά και νομίζουμε οτι η πιστωτική είναι η λύση. Και η πιστωτική κάρτα λεφτά είναι και μάλιστα περισσότερα απο αυτά που θα δίνατε κανονικά καθώς συμπεριλαμβάνονται τόκοι και καθυστερήσεις αν δεν είστε συνεπείς στις πληρωμές. Η καλύτερη λύση είναι να τις καταργήσετε και να τις ξεχρεώνετε. Δε χρειάζεται να ζοριστείτε αρκεί να πληρώνετε τη δόση σας κάθε μήνα ή ακόμη καλύτερα συνδέστε με πάγια εντολή τον λογαριασμό μισθοδοσίας σας (εάν υπάρχει) και έτσι δε θα πηγαίνετε ούτε στη τράπεζα. Εάν έχετε πιστωτικές σε διάφορες τράπεζες μεταφέρετε όλες σε μία ώστε να μειωθεί το επιτόκιο και να μη μαλώνουν οι τραπέζες ποιά θα σας κλείσει πρώτη μέσα.

8) Μπορεί τα κουπόνια, οι προσφορές και οι εκπτώσεις να σας φαίνονται γελοία αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε τρομερά. Να ελέγχετε τις τιμές στα προιόντα που αγοράζετε και στις αποδείξεις γιατί λάθη γίνονται και σύμφωνα με τον Μέρφυ, πάντα είναι εις βάρος μας.

9) Η μαμά μου πάντα φωνάζει που αφήνω τα φώτα ανοιχτά. Και τον θερμοσίφωνα. Και τη τηλεόραση όσο κάνω μπάνιο. Και φυσικά τον υπολογιστή μου που καίει νυχτά μέρα. Ε μετά δεν αναρωτιέμαι γιατί ο λογαριασμός του ρεύματος είναι στα ύψη. Κλείστε τις συσκευές που δε χρησιμοποιείτε. Κανει καλό και στο περιβάλλον.

10) Κάντε sex με προφυλάξεις. Τα παιδιά έχουν έξοδα.

Πηγή: starfm

jose





Συνέχεια...

Άμεση πρόσληψη 4.400 εκπαιδευτικών ανακοίνωσε το υπουργείο παιδείας...

Άμεση πρόσληψη 4.400 εκπαιδευτικών

Άμεση πρόσληψη 2.000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών και 2.400 ωρομισθίων, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Η πρόσληψη των παραπάνω εκπαιδευτικών έχει εγκριθεί και οι θέσεις αυτές είναι συμπληρωματικές στις 9000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών που είχαν εγκριθεί ήδη για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και την Εκκλησιαστική Εκπαίδευση.

«Η ενίσχυση και η ορθολογική κατανομή του εκπαιδευτικού δυναμικού αποτελεί το κλειδί για την εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου σχολείου», δήλωσε η υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου και πρόσθεσε ότι το υπουργείο εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.



Anto

Συνέχεια...

Κυκλοφορούν σήμερα τα Windows 7


Πρεμιέρα κάνουν σήμερα στην αγορά τα πολυαναμενόμενα Windows 7, με την Microsoft να ελπίζει σε αναστροφή του αρνητικού κλίματος που επικράτησε μετά από την κυκλοφορία των Vista, τα οποία δεν κατάφεραν ποτέ να πείσουν για τις δυνατότητες τους.

Η κορυφαία εταιρεία software στον πλανήτη είχε δέχτηκε ισχυρό πλήγμα από την πορεία των Vista, καθώς κοινό και επιχειρήσεις αρνήθηκαν να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα υποστήριξαν μάλιστα ότι έχει αρχίσει ο κατήφορος για τη Microsoft.

Σε αυτή τη φάση είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία να ανακτήσει την αξιοπιστία της και για να μπορεί κανείς να μιλήσει για εμπορική επιτυχία, θα πρέπει οι επιχειρήσεις να επιλέξουν να μεταβούν από τα XP στα 7.

Πάντως, μέχρι στιγμής οι κριτικές για τα Windows 7 είναι από θετικές έως διθυραμβικές και η Microsoft αναμένει πολλά από το νέο λειτουργικό, τόσο όσον αφορά την αύξηση των πωλήσεων όσο και την ανοικοδόμηση του προφίλ της.

Αποστολή των Windows 7, είναι να πείσουν τους καταναλωτές ότι η εταιρεία του Στιβ Μπάλμερ αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί, η Microsoft κατάφερε να αναπτύξει ένα λειτουργικό σύστημα που δεν είναι μόνο εύκολο στη χρήση αλλά επιπλέον δεν κρύβει απρόοπτα και παγίδες για τους χρήστες.

Τα Windows 7 προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα, καλύτερες λύσεις δικτύωσης και νέα χαρακτηριστικά που υπόσχονται να κάνουν την παραμονή μας μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή πιο εύχρηστη από ποτέ.

Στη σχετική σελίδα της στο Διαδίκτυο η Microsoft υποδέχεται τους επισκέπτες γράφοντας: «Μας είπατε τι θα θέλατε να έχει η νέα έκδοση των Windows και σας ακούσαμε. Στις 22 Οκτωβρίου τα Windows 7 θα είναι διαθέσιμα και θα μπορέσετε να δείτε τα αποτελέσματα...» Στην Ευρώπη, μετά και τη συμφωνία της Microsoft με την Κομισιόν, θα κυκλοφορήσει μια «ψαλιδισμένη» έκδοση των Windows 7, στην οποία δεν θα περιλαμβάνεται ο Internet Explorer, τον οποίο πάντως οι χρήστες θα μπορούν να εγκαταστήσουν δωρεάν, εάν φυσικά το επιθυμούν.

Πάντως, η πορεία των νέων Windows δε θα φανεί αμέσως. Το μεγάλο στοίχημα για την εταιρεία είναι οι επιχειρήσεις και θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα οκτάμηνο για να φανεί αν αυτές είναι πρόθυμες να υιοθετήσουν το νέο λειτουργικό.

Πηγή: imerisia.gr

jose
Συνέχεια...

Τελετουργικά σοκ με θυσίες παιδιών στην Αφρική

Δεν έχει τέλος η φρίκη στην Ουγκάντα της Αφρικής. Εκεί όπου η πρόοδος και η ανθρώπινη λογική μοιάζουν να μην έχουν φτάσει ποτέ, καθώς ακόμα και μικρά παιδιά θυσιάζονται λόγω εμμονής σε παράξενα τελετουργικά και δοξασίες.

Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν: Από την αρχή του χρόνου 23 βρέφη, παιδιά και έφηβοι θυσιάστηκαν σε τελετές. Ο λόγος; Η πεποίθηση ότι το αίμα του παιδιού που θυσιάζεται, φέρνει πλούτη! Ετσι, γονείς-τέρατα μεταφέρουν σε βωμούς τα ίδια τους τα παιδιά, πιστέυοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα τους έρθουν χρήματα. Τον παρανοϊκό αυτό «χορό» σέρνουν θεραπευτές-μάγοι, οι οποίοι διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους ακόμη και μέσα από τα ΜΜΕ.

Τα περισσότερα παιδιά πάντως απαγάγονται από αγνώστους. Είναι συγκλονιστική η ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό: Ο Τζέιμς Κατάνα ανακάλυψε μία ημέρα ότι το παιδί του είχε εξαφανιστεί. Ενώ έψαχνε ώρες να βρει το γιο του, ξαφνικά έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που του είπε ότι θα έβρισκε το παιδί του, το οποίο είχε θυσιαστεί, στο δάσος. Πράγματι ο πατέρας βρήκε το αγόρι του πεσμένο στο χώμα, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Οι μάγοι του είχαν αφαιρέσει τα γεννητικά όργανα και το είχαν αφήσει εκεί ζωντανό! Ο μικρός κατάφερε να επιζήσει, τον τρόμο όμως και τον πόνο που έζησε και θα κουβαλά για πάντα, είναι δύσκολο να το αντιληφθεί ο ανθρώπινος νους!


Το 2008 αναφέρθηκαν περισσότερες από 300 εξαφανίσεις παιδιών που σχετίζονταν με μαγικές τελετές, 18 υποθέσεις μάλιστα έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια. Τον Ιανουάριο του 2009, η κυβέρνηση της Ουγκάντα στελέχωσε ειδική υπηρεσία με 2.000 αστυνομικούς που θα ασχολούνταν μόνο με τέτοιες υποοθέσεις. Ωστόσο, όχι μόνο τίποτε δεν άλλαξε, αντίθετα η κατάσταση πήγε από το κακό στο χειρότερο, καθώς σμφωνα με έκθεση της αστυνομίας, το 2009 έχουν καταγραφεί 954 υποθέσεις με εξαφανίσεις παιδιών!

Πηγή: protothema.gr

jose

Συνέχεια...

Mini βιογραφικό: Μαχάτμα Γκάντι


Το πραγματικό του όνομα ήταν Μοχάτμα Καραμτσάντ Γκάντι.
Αργότερα επωνομάστηκε Μαχάτμα, που στα σανσκριτικά σημαίνει "μεγαλόψυχος".

Γεννήθηκε στο Πορμπαντάρ και πέθανε στο Δελχί. Στα χρόνια 1893-1914 έζησε στη Νότια Αφρική ως δικηγόρος, όπου υπερασπίστηκε τα πολιτικά δικαιώματα Ινδών μεταναστών, θύματα του καθεστώτος των φυλετικών διακρίσεων (απαρτάιντ) που ίσχυε σ' αυτή τη χώρα.

Ο Γκάντι ανέπτυξε μία μέθοδο αντιστάσεως χωρίς βία, η οποία έγινε πρότυπό του και στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας του από τους 'Αγγλους αποικιοκράτες, όταν το 1914 επέστρεψε στις Ινδίες και ανέλαβε την ηγεσία τού αγώνα.

Κάλεσε το λαό των Ινδιών σε "ανυπακοή στις εντολές των κατακτητών", επέβαλε σαμποτάζ βρετανικών προϊόντων και άρνηση συνεργασίας με τις αρχές της αποικιοκρατίας.

Το 1934, κατά τη θρυλική "πορεία του αλατιού" περπάτησαν εκατοντάδες
χιλιάδες Ινδοί από το Δελχί στη θάλασσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του μονοπωλίου άλατος των Βρετανών.

Μετά το τέλος του β' παγκόσμιου πολέμου διασπάστηκε το ειρηνικό αντιαποικιοκρατικό κίνημα σε ινδουιστικό και μουσουλμανικό, με τις φιλότιμες προσπάθειες των 'Αγγλων για εφαρμογή της πολιτικής τού «διαίρει και βασίλευε».


Ο Γκάντι προσπάθησε να διατηρήσει την ενότητα του κινήματος και τις ενιαίες Ινδίες μετά την απελευθέρωση, αλλά δεν έγινε εφικτό να αποτρέψει τις υποκινούμενες αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ των δύο θρησκευτικών ομάδων.

Τελικά δημιουργήθηκαν δύο κράτη, οι ινδουιστικές Ινδίες και το μουσουλμανικό Πακιστάν, από το οποίο αποχωρίστηκε στη δεκαετία του 1970 το ανατολικό τμήμα και αποτέλεσε το κράτος τού Μπάγκλαντες.

Ο Γκάντι δολοφονήθηκε το 1947 από ένα φανατικό ινδουιστή, λίγο μετά την απελευθέρωση της χώρας.

jose

Συνέχεια...

Ο Ειρηνικός βουλιάζει τα...παιδιά του!!


Τα νησιά του Ειρηνικού είναι πιθανό να βυθιστούν στη θάλασσα πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι έχει προβλεφθεί και οι ηγέτες τους θα πρέπει να λάβουν μέτρα για την απομάκρυνση των πληθυσμών που απειλούνται, προειδοποίησε ο καθηγητής Πάτρικ Ναν, ειδικός στις κλιματικές αλλαγές.

"Δεν γνωρίζω ποια νησιά θα είναι ακόμα κατοικήσιμα μέχρι το 2100", τόνισε ο Ναν, ερευνητής στο πανεπιστήμιου του Νότιου Ειρηνικού στα Φίτζι. Σκέφτεστε οτί μέχρι
τότε στάνταρ δεν θα ζείτε οπότε δεν σας νοιάζει?? Όλοι αυτοί που θα αγαπήσετε στο μέλλον
κατά τη διάρκεια της ζωής σας?? Γι' αυτούς δεν θα σας νοιάζει?? Ίσως όταν
ευαισθητοποιηθείτε, να είναι πολύ αργά.

Οι νέες επιστημονικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο ρυθμός της ανόδου του επιπέδου της θάλασσας είναι γρηγορότερος από αυτόν που είχε προβλεφθεί το 2007 από την Διακυβερνητική Ομάδα Ειδικών για τις Κλιματικές Αλλαγές (Giec). Με τα στοιχεία αυτά, κοραλλιογενείς ατόλες όπως αυτές στα Νησιά Μάρσαλ, στο Τουβαλού και το Κιριμπάτι απειλούνται άμεσα.



jose
Συνέχεια...

Έλληνας μπαίνει φυλακή στην Αυστραλία

Ο Τζάστιν Σταυρόπουλος, ομογενής της Αυστραλίας, καταδικάστηκε σήμερα
σε κάθειρξη 12 μηνών με υποχρέωση να εκτίσει τουλάχιστον τους 4. Η κατηγορία ήταν δολοφονία καγκουρό με τόξο.

Ο δικαστής του δικαστηρίου της Μελβούρνης είπε οτι αυτό που έγινε ήταν μια
"καθ' όλα απάνθρωπη πράξη γιατί καταδίκασε τα άκακα αυτά ζώα σε
σε έναν αργό και επώδυνο θάνατο."

Ο 27χρονος Τζάστιν παραδέχτηκε την ενοχή του με την δικαιολογία πως δεν
γνώριζε οτί ήταν παράνομο να σκοτώνει καγκουρό. Σε όλες τις ηπείρους δηλαδή
ο έλληνας την ίδια δικαιολογία έχει, "Δεν ήξερα!! Τι να κάνω? Δεν φταίω!!"
Γιατί δεν παίρνουν τα καγκουρό μια μέρα τις πέτρες να μας κυνηγήσουν??
Πιστεύω πως και αυτά, δεν γνωρίζουν οτι είναι παράνομο
να πετροβολείς άνθρωπο!!!

Ο δικηγόρος του Σταυρόπουλου ζήτησε να μην πάει φυλακή ο πελάτης του αλλά να
προσφέρει εθελοντική εργασία στο κοινωνικό σύνολο, αλλά η δικαστής αρνήθηκε
κάνοντας λόγο για "αποτρόπαια πράξη".

Για μια ακόμα φορά λοιπόν γίναμε διάσημοι για λίγο μέσα απ' τη
βλακεία μας και όχι από κάτι καλό!!! Άντε, πότε θα πάρουμε κανένα Euro
ή τους Ολυμπιακούς να γίνουμε γνωστοί και με κάτι άλλο εκτός από
την μακακία που μας διακατέχει???

jose
Συνέχεια...

Στην Κόλαση!

Ο Αγιος Πέτρος έχει πρόβλημα με κάποιον στον Παράδεισο, που είναι πολύ δραστήριος ερωτικά. Παρενοχλεί ερωτικά τα αγγελάκια. Τελικά τον πιάνει και τον πάει στην κόλαση.
Μετά από πολύ καιρό είπε να πάει να δει τι γίνεται εκεί κάτω και πως αντιμετώπισαν την κατάσταση τα διαβολάκια.
Η κόλαση αντί για να είναι όπως συνήθως αφόρητα ζεστή, ήταν παγωμένη!Πάει ο Αγιος Πέτρος και βρίσκει τον αρχιδιάβολο:
- Τι κατάσταση είναι αυτή; του λέει. Τι γίνεται εδώ πέρα και έπεσε η θερμοκρασία τόσο πολύ;
- Ε, με αυτόν που μας έστειλες, δε τολμάει κανείς να σκύψει να ανάψει τα καζάνια.

Συνέχεια...

Επαγγελματικός προσανατολισμός...

Ήταν τρία έμβρυα λέγαν τι θα σπουδάσουν. Το πρώτο λέει:
- Εγώ θα γίνω ηλεκτρολόγος, για να υπάρχουν πολλά φώτα, ώστε να βλέπουμε καθαρά.
Το δεύτερο λέει:
- Eγώ θα γίνω υδραυλικός, για να βγάζω τα νερά από εδώ μέσα, για να κολυμπάμε καλύτερα.
Και το τρίτο λέει:
- Eγώ θα γίνω ντετέκτιβ, για να δω πoιος είναι αυτός ο καραφλός κύριος, που μπαινοβγαίνει εδώ μέσα και μας φτύνει!

Corfas
Συνέχεια...

Ο γρίφος του Αϊνστάιν...


Δείτε τον...
Σας βγάζει γλώσσα...Ξέρετε γιατί??? Γιατί μόλις έχει φτιάξει ένα γρίφο
και είναι σίγουρος οτί θα σας σπάσει τα νεύρα για πολύ ωρα...
Και του αρέσει!!!!

Ο γρίφος είναι ο εξής:

Υπάρχουν 5 σπίτια διαφορετικών χρωμάτων. Σε καθένα από αυτά κατοικεί κι ένας άντρας διαφορετικής εθνικότητας. Ο καθένας από αυτούς έχει το δικό του ποτό, τη δικιά του μάρκα τσιγάρων και το δικό του κατοικίδιο.
Το ερώτημα είναι: Ποιός έχει το Ψάρι;
Δίνονται τα απαραίτητα στοιχεία για τη λύση του γρίφου.
1) Ο Άγγλος μένει στο κόκκινο σπίτι.
2) Ο Σουηδός έχει σκύλο.
3) Ο Δανός πίνει τσάϊ.
4) Το πράσινο σπίτι είναι αριστερά από το άσπρο.
5) Ο ιδιοκτήτης του πράσινου σπιτιού πίνει καφέ.
6) αυτός που καπνίζει Pall Mall εκτρέφει πουλιά.
7) Ο ιδιοκτήτης του κίτρινου σπιτιού καπνίζει Dunhill.
8) Αυτός που μένει στο μεσαίο σπίτι πίνει γάλα
9) Ο Νορβηγός μένει στο πρώτο σπίτι.
10) Αυτός που καπνίζει Blends μένει δίπλα σε αυτόν που έχει γάτες.
11) Αυτός που έχει το άλογο μένει δίπλα σε αυτόν που καπνίζει Dunhill.
12) Ο ιδιοκτήτης που καπνίζει Blues master πίνει μπύρα.
13) Ο Γερμανός καπνίζει Prince.
14) Ο Νορβηγός μένει δίπλα στο μπλε σπίτι.
15) Αυτός που καπνίζει Blends έχει ένα γείτονα που πίνει νερό.

Αφήστε τα βιντεοπαιχνίδια λοιπόν και ακονίστε το μυαλό σας,
με αυτό το αρκετά δύσκολο τεστ... Θα το βρείτε? Βοηθάει αν το σχεδιάσετε.
Αν το ψάξετε στο internet

δεν μετράει. Κάντε μια προσπάθεια μόνοι σας και μετά ψάξτε να βρείτε την
απάντηση και δείτε αν το βρήκατε!!! Παρεπιπτόντως έχω βάλει ένα ακόμη στοιχείο μέσα σ'αυτή την ανάρτηση που είναι κάτι σαν "να το πάρει το ποτάμι".
Αν είστε παρατηρητικοί τότε θα την βρείτε χωρίς να σπάσετε το κεφάλι σας.
Αλλά δεν έχει γούστο έτσι!!!

jose
Συνέχεια...

Το Toxic της Britney Spears to πιο σέξυ βίντεο κλιπ όλων των εποχών

http://chrisonrails.files.wordpress.com/2007/09/britneyspearstoxic1.jpg

Το αποτέλεσμα βγήκε σε ψηφοφορία που διενήργησε ιστοσελίδα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο top 10 των πιο σέξι βίντεο είναι μεταξύ άλλων, το She Wolf της Shakira, οι Girls Aloud με το Untouchable, το Spinning Around της Kylie, το Umbrella Rihanna η Ciara με τον Justin Timberlake και το Love, Sex and Magic, οι Take That με το Pray και το Addicted to Love του Robert Palmer. Χειρότερο βίντεο ψηφίστηκε το Hung Up της Madonna, όπου χορεύει φορώντας ένα ροζ κορμάκι σε ένα γυμναστήριο. Άλλα βίντεο που μπήκαν στην κατηγορία των λιγότερο σέξι είναι το Poker Face της Lady Ga Ga και το Wannabe των Spice Girls. Από τη συγκεκριμένη κατηγορία δεν έλειψαν και ο Rick Astley με τον Michael Jackson.

Πηγή: gossip-tv

Δείτε το βίντεο κλιπ που κέρδισε εδώ.

jose
Συνέχεια...

blazin squad - here 4 one



Corfas
Συνέχεια...

Paul McCartney - My Love και Maybe I'm Amazed

Αν όντως οι Beatles είναι το σημαντικότερο συγκρότημα
όλων των εποχών τότε εφόσον ο John Lennon ήταν πρώτος στην
ιεραρχία του συγκροτήματος, ο Paul McCartney είναι το δεύτερο σημαντικότερο
άτομο στην ιστορία της μουσικής. Δεν νομίζω αλλά δεν παύει να είναι
ένα απ' τα σημαντικότερα!!!!

Το πρώτο κομμάτι είναι το My Love, το οποίο έγραψε για την γυναίκα του
Linda (όπως αναφέρει και στο βίντεο.
Το δεύτερο είναι το Maybe I'm Amazed και ξεκινά στο 2.25.
Αν βαριέστε και θέλετε να επιλέξετε ένα απ' τα δύο να ακούσετε
τότε προτείνω το δεύτερο!!!




jose
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share