Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Την ώρα που γεννιόταν το παιδί του, αυτός ήταν...εκτός πλανήτη!!!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/45/Randolph_J._Bresnik.jpg/200px-Randolph_J._Bresnik.jpg

Συμβαίνει συχνά ο πατέρας να μην είναι παρών την ώρα του τοκετού εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως, ο Randolph Bresnik δεν ήταν μόνο εκτός του μαιευτηρίου αλλά και πλανήτη!

Ο Αμερικανός αστροναύτης που βρισκόταν στο διαστημόπλοιο Ατλαντίς κυριολεκτικά πετούσε από τη χαρά του όταν έμαθε τα νέα της γέννησης της κόρης του! Η μικρή Abigail, το δεύτερο παιδί της οικογένειας, γεννήθηκε στο Χιούστον του Τέξας.

Νωρίτερα από τον Bresnik, την ίδια εμπειρία είχε ο Mike Fincke ο οποίος έγινε πατέρας εκτός... γης το 2004.

Ο μπαμπάς θα δει για πρώτη φορά την κόρη του την Παρασκευή (27/11) όταν θα έχει επιστρέψει από την αποστολή.

Σύμφωνα με το BBC, τα μέλη του πληρώματος ξύπνησαν την Κυριακή (22/11) με το τραγούδι Butterfly Kisses επιλεγμένο από τη γυναίκα του Bresnik, Rebecca. Το ζευγάρι ήδη έχει έναν τρίχρονο γιο, που υιοθέτησαν από την Ουκρανία.

Πηγή: cosmo.gr
jose
Συνέχεια...

Η έκρηξη ηφαιστείου στην Κολομβία συνεχίζει να απειλεί...



Το βράδυ της Παρασκευής (20/11) εξεράγει το ενεργότερο ηφαίστειο στην περιοχή της νότιας Κολομβίας,η Γαλέρα, αναγκάζωντας 1.000 και πλέον άτομα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ ο αριθμός ενδέχεται να ανεβεί αν συνεχιστεί η δραστηριότητα του...

Σύμφωνα με τις δηλώσεις αξιωματικών, οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν σε καταφύγια στην Πάστο, πρωτεύουσα του διοικητικού διαμερίσματος Ναρίνιο, στην μεθόριο με τον Ισημερινό, όταν οι αρχές κήρυξαν κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» στο ηφαίστειο.

"Συνολικά 9.000 άνθρωποι οι οποίοι ζουν κοντά στο ηφαίστειο θα χρειαστεί να παραμείνουν σε προσωρινά καταλύματα εάν η δραστηριότητα συνεχιστεί", ανέφερε το ινστιτούτο γεωλογίας και ορυχείων της Κολομβίας.

jose
Συνέχεια...

"Eπεισόδια έξω απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας."


"Μικρής έκτασης επεισόδια έλαβαν χώσα στο γήπεδο της Τούμπας λίγο μετα τις 2 τα ξημερώματα, όταν ομάδα 30 κουκουλοφόρων επιτέθηκε με πυρσούς και μολότοφ σε ομάδα νεαρών έξω απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ."


Πηγή:Τroktiko

vlaxos
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share