Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Τη Κατερίνα Παπουτσάκη θέλει να τη φτύνει ο άντρας...Βούρ όλοι στο πατσά....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNiIT2YJyHqbyeqXMY7U-Ik_ZRHbO9pwaI0bBH6kP2ot5piH6AwYqHReD6Iv8lsi0hgllnyPqxez_nGBIpKeCeAQqUmVnVIMtPKJRJHpRZvIudLJ3WJRdZYjaTotcG6YG274-PjYp_l1B0/s400/papoutsaki.jpg



Ρε το Κατερινάκι.....



Δηλώσεις – φωτιά έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της σε πρωινή εκπομπή δήλωσε πως της αρέσει ο άντρας να την... φτύνει. Φαίνεται πως της Κατερίνας Παπουτσάκη της αρέσει να μην θεωρεί κάποιον δεδομένο γιατί μετά βαριέται. Το παιχνίδι άλλωστε είναι το πιο αναζωογονητικό συστατικό για μια σχέση. Η ηθοποιός που έχει απασχολήσει πολλές φορές την δημοσιότητα με την προσωπική της ζωή, φαίνεται πως δεν μπορεί να βρει τον άντρα που θα μπορέσει να την κρατήσει. Αφού όμως με αυτή τη δήλωσή της δίνει τη... συνταγή με την οποία μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον της, ίσως στο μέλλον έρχονται τα καλύτερα...

Πηγή:Gossip Tv


Anto
Συνέχεια...

Δείτε το νέο sexy και "καυτό" video clip της Shakira(Did it again)...

Απίστευτη Shakira στο νέο της video clip....
Τα έδωσε όλα στο λαό....
Παράπονο δεν έχουμε...!!!
Συνέχεια...

Xωρίς πολλές εκπλήξεις η 9η αγωνιστική για τη SuperLeague....Όλα τα αποτελέσματα...!!!!

http://www.sport24.gr/ast/cov/su/superleague_2009_2_3_9_23_2_b.jpg

  • Π.Α.Ο.Κ.-Ξάνθη1-0
  • Α.Ε.Λ.-Άρης2-2
  • Ατρόμητος-Ολυμπιακός0-1
  • Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης1-0
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός1-1
  • Καβάλα-Πανθρακικός3-0
  • Εργοτέλης-Α.Ε.Κ.2-2
  • Παναθηναϊκός-Πανιώνιος2-1
Συνέχεια...

F1 Gran prix Άμπου Ντάμπι Νικητής ο Φέτελ...


Ο Σεμπάστιαν Φέτελ νίκησε στον πρώτο αγώνα της ξεχωριστής πίστας του Άμπου Ντάμπι. Ο teammate του Μαρκ Γουέμπερ τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής Τζένσον Μπάτον, ήθελε να πιστοποιήσει την ικανότητά του και το κατάφερε καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Το πράσινο φως ανάβει, τα μονοθέσια φεύγουν για να ξεκινήσει το τέλος του φετινού και αναπάντεχου πρωταθλήματος. Υπό το βλέμμα 50.000 θεατών ο πρωταθλητής Τζένσον Μπάτον είχε να αποδείξει την αξία του. Ο πρώην προκάτοχος του τίτλου, Λιούις Χάμιλτον ήθελε να στείλει το μήνυμα: ότι δεν έχει σταματήσει να λάμπει το άστρο του και στο… βάθος το νέο πρόσωπο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη Formula 1 τα επόμενα χρόνια, ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ήθελε να εισπράξει ο τελευταίο χειροκρότημα στο πέσιμο της αυλαίας του φετινού πρωταθλήματος.

H ατυχία φέρνει χαμόγελα

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα δεν θα μπορούσαν να μη λείψουν και τα ευτράπελα. Εξάλλου, στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα φαβορί να αποχωρούν και τα αουσάιντερς να μετατρέπονται σε θριαμβευτές.

Αρχικά, η εκκίνηση δεν έκρυβε μεγάλες εκπλήξεις. Ο Χάμιλτον κράτησε την πρώτη θέση, εκκινώντας από την pole position και οδηγούσε την κούρσα μέχρι τον 35ο γύρο. Εκεί ο Βρετανός αντιμετώπισε πρόβλημα στο πίσω δεξί τού φρένο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει ότι ο τελευταίος αγώνας του ανήκει.

Κάπου εκεί άρχισαν να μεγαλώνουν τα χαμόγελα στην ομάδα της Red Bull και της Brawn GP. O Φέτελ δεν ήθελε να πάρει απλά ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τον Ρούμπενς Μπαρικέλο, προκειμένου να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Έπρεπε να αποδείξει ότι αν δεν υπήρχε ο εξαιρετικός Τζένσον Μπάτον, η πρώτη θέση θα είχε κατακτηθεί από εκείνον.

O Μαρκ Γουέμπερ και αυτός με τη σειρά του ήθελε να κλείσει τη χρονιά με ακόμα ένα βάθρο. Έτσι και αλλιώς ο Γερμανόλς ήταν ευδιάθετος, είχε χιούμορ όλο το Σαββατοκύριακο και ήταν στο χέρι του για το αν θα τερμάτιζε στις πρώτες θέσεις.

Προκαθορισμένος νικητής

Στον 36ο γύρο ο Φέτελ μπάινει στα pit stop για ανεφοδιασμό. Η έξοδος του τον βρίσκει μπροστά από τον Χάμιλτον, ο οποίος ήδη μετρούσε αντίστροφα για την αποχώρησή του. Από εκείνο το σημείο ο πιλότος της Red Bull ήταν εκείνος που οδηγούσε την κούρσα, με τον Μαρκ Γουέμπερ να τον ακολουθεί. Η 2η ομάδα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών έκλεισε την χρονιά πρώτη.

Η Brawn GP με τη σειρά σίγουρα θα ήθελε να κλίσει την χρονιά, βλέποντας τον Μπαρικέλο στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος τερμάτισε στη θέση από όπου ξεκίνησε, την τέταρτη.

Ο Τζένσον Μπάτον θα μπορούσε να έχει φύγει από την πίστα του Άμπου Ντάμπι ακόμα και με τη δεύτερη θέση αλλά η συναρπαστική του μάχη με τον Μαρκ Γουέμπερ στον τελευταίο γύρο του αγώνα δεν του αποκόμισε κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση. Βέβαια μικρή σημασία έχει για τον παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος απέδειξε πόσο επαγγελματίας είναι μέσα από την οδήγησή του. Ο Βρετανός πίεζε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Βρετανικό χρώμα στο φιλανδικό απόηχο

Ο Ράικονεν βρέθηκε στην 11η θέση του grid, ενώ ο συμπατριώτης του Κοβαλάινεν στη 13η.

Ο Ράικονεν δεν θα συνεχίσει στην Ferrari του χρόνου αφού τη θέση του έχει πάρει ο Φερνάντο Αλόνσο, ενώ όλα δείχνουν πως και ο Κοβαλάινεν δεν θα βρίσκεται στα ασημένια βέλη τη νέα; Χρονιά. Μάλιστα, ο Κίμι έχει δηλώσει πως αν συνεχίσει να τρέχει στη Formula 1 θα το κάνει μόνο πίσω από το κάθισμα της McLaren. O Μάκινεν, η παλιά δόξα της τρίτης ομάδαε στην κατάταξη των κατασκευαστών, σε τελευταίες του δηλώσεις είχε εκφράσει την απόψη του πως ο Κοβαλάινεν δεν θα πρέπει να φύγει, αφού με τον Χάμιλτον συνθέτουν ένα εξαιρετικό ζυγάρι.

Ν ικητής από αυτή τη μάχη ήταν ο Κοβαλάινεν, ο οποίος με το δικό του τρόπο είπε στην ομάδα του να μην ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, μιας και μπορεί να ποντάρει πάνω του στο νέο πρωτάθλημα.

"Σαμουράι" ο Κομπαγιάσι

Ο Ιάπωνας πιλότος της Williams, Καμούι Κομπαγιάσι, εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του Τίμο Γκλοκ, πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, κατάφερε στη δεύτερη του εμφάνιση να πιέσει ασφυχτικά τον Τζένσον Μπάτον και λίγο πριν μπει στα pit είχε φτάσει μέχρι και στην τέταρτη θέση. Η έξοδος του, όμως, τον έριξε αισθητά, γεγονός που δεν του απαγόρευσε να πανηγυρίσει και την 6η θέση, παίρνοντας και τους πρώτους του βαθμούς (3) στη Formula 1.

Τραγέλαφος ο Αλγερσουάρι

Ο Ισπανός φύλαγε το πιο κωμικό γεγονός της χρονιάς για το τέλος. Στον 28ο γύρο ο πιλότος της Toro Rossο, ενώ κατευθυνότανε στα pit σταμάτησε στην ομάδα της Red Bull. Ενώ λίγο αργότερα εγκατέλειψε, λόγω έλλειψης καυσίμων. Γεγονός που διαψεύστηκε αργότερα, λέγον τας ότι υπήρχε μηχανικό πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η τελική κατάταξη:

1. Φέτελ, Red Bull 1:43.793
2. Γουέμπερ, Red Bull +17.8
3. Μπάτον, Brawn GP +18.4
4. Μπαρικέλο, Brawn GP +22.7
5. Χάϊντφελντ, BMW +26.2
6. Κομπαγιάσι, Toyota +28.3
7. Τρούλι, Toyota +34.3
8. Μποεμί, Toro Rosso + 41.2
9. Ρόσμπεργκ, Williams +45.9
10. Κούμπιτσα, BMW +48.1
11. Κοβαλάϊνεν, McLaren +52.7
12. Ράικόνεν, Ferrari +54.3
13. Νακαζίμα, Williams +59.8
14. Αλόνσο, Renault +69.6
15. Λιουίτσι, Force India +94.4
16. Φιζικέλα, Ferrari + 1 γύρος
17. Σούτιλ, Force India + 1 γύρος
18. Γκροσεάν, Renault +1 γύρος
19. Χάμιλτον, McLaren
20. Αλγκουερσαρί, Toro Rosso

Βαθμολογία οδηγών:

1. Τζένσον Μπάτον - Brawn-Mercedes 95
2. Σεμπάστιαν Φέτελ - Red Bull-Renault 84
3. Ρούμπενς Μπαρικέλο - Brawn-Mercedes 77
4. Μαρκ Γoυέμπερ - Red Bull-Renault 69,5
5. Λιούις Χάμιλτον - McLaren-Mercedes 49
6. Κίμι Ραϊκόνεν - Ferrari 48
7. Νίκο Ρόσμπεργκ - Williams-Toyota 34,5
8. Γιάρνο Τρούλι -Toyota 32,5
9. Φερνάντο Αλόνσο - Renault 26
10. Τίμο Γκλοκ -Toyota 24
11. Χέικι Κοβαλάινεν - McLaren-Mercedes 22
12. Φελίπε Μάσα - Ferrari 22
13. Νικ Χάιντφελντ - BMW Sauber 19
14. Ρόμπερτ Κούμπιτσα - BMW Sauber 17
15. Τζιανκάρλο Φιζικέλα - Ferrari 8
16. Σεμπαστιάν Μπουεμί Toro Rosso-Ferrari 6
17.Άντριαν Σούτιλ - Force India 5
18. Καμούι Κομπαγιάσι – Toyota 3
19. Σεμπαστιάν Μπουρντέ - STR-Ferrari 2

Βαθμολογία κατασκευαστών:

1 Brawn-Mercedes 172
2 RBR-Renault 153,5
3 McLaren-Mercedes 71
4 Ferrari 70
5 Toyota 59.5
6 Williams-Toyota 36
7 BMW Sauber 34.5
8 Renault 26
9 Force India-Mercedes 13
10 STR-Ferrari 8

Πηγή:auto24
Vlaxos

Συνέχεια...

DEEP FREEZE




καλησπέρα!!! λοιπόν σήμερα θα πούμε για το πως μπορούμε να προστατευτούμε από πάσης φύσεως ιούς και γενικα πως να κρατήσουμε το pc μας σε μια καλή κατάσταση σερφαροντας όπου μπορείτε να φανταστείτε!!!




το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το προγραμματακι εν ονόματι deep freeze δεν είναι freeware...
Η λειτουργία τους είναι η εξής:

1. Δημιουργεί ένα leyer πάνω από το λειτουργικό, στο οποίο γίνονται όλες οι εγκαταστάσεις. Επίσης παρακολουθεί τους δίσκους που θα του υποδείξεις για αλλαγές.
2. Όταν κάνεις επανεκκίνηση, σβήνεται αυτό το layer και δημιουργείται ένα νέο καθαρό. Φυσικά, ότι έχει μπει ή αλλαχτεί εξαφανίζεται και το σύστημα είναι σαν να το είχες κλειστό και μόλις να το άνοιξες.
3. Αν θέλεις να κάνεις κάτι εγκατάσταση ή να αποθηκεύσεις κάτι σε δίσκο που προστατεύεται πρέπει να κάνει reboot σε thawed κατάσταση, να στήσεις ότι θέλεις και να ξανακάνεις reboot σε κλειδωμένη κατάσταση.


αυτα ηταν ολα και ολα σας ευχομαι καλη επιτυχια!!!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο  goοgle, όσοι ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά πριν κάνετε εγκατάσταση το πρόγραμμα για να δείτε αναλυτικότερα της λειτουργίες του κτλ..(εγω παντα το κανω αυτο πρεπει να ειναι αρχη στο οτι κανεις)

Corfas

Συνέχεια...

Maxim Νοεμβριου 2009: Η Νατάσα Λυμπερίδου, σε μια αποκαλυπτική φωτογράφηση και συνέντευξη....

Λυμπερίδου












H TEΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ...

…ΕΚΑΝΑ ΣΚΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ:
Πριν από ένα μήνα, όταν είχα εξεταστική. Το καλύτερο σκονάκι το έχω κάνει στις Πανελλήνιες. Έγραψα τις καταλήξεις όλων των ρημάτων σε Bic στιλό.

…ΠΟΥΛΗΣΑ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ:

Δεν το κάνω ποτέ. Το πολύ πολύ να πουλήσω μούρη ως Νατάσσα και όχι ως μοντέλο Νατάσσα.

…ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ:
Συνέχεια ερωτεύομαι (τον ίδιο άντρα!). Έχω επανασυνδεθεί με τον πρώην μου. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…

…ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ:
Πριν από δύο μέρες. Βρήκε το τηλέφωνό μου από κοινούς γνωστούς και μου έστειλε μήνυμα: «Σε είδα στην εκπομπή της Μενεγάκη. Έχεις ομορφύνει. Αυτό που γυάλιζε στο χέρι σου δεν μου άρεσε». Ο τύπος πίστευε ότι είχα αρραβωνιαστεί. Ύστερα από λίγο με πήρε τηλέφωνο. Του είπα «Σε παίρνω σε ένα λεπτό» και δεν τον πήρα ποτέ.

…ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
Πριν από δύο χρόνια, σε Τσεχία, Ουγγαρία και Σερβία.

…ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΠΛΕΣ:
Το περασμένο καλοκαίρι, στην Κεφαλονιά. Σε ερημική παραλία, εννοείται!

Η συνέχεια στο περιοδικό maxim!!!!



Maxim

Anto

Συνέχεια...

Τζόγος και θάνατος....

Εισαγγελείς στη Βουλγαρία διεξάγουν έρευνες για ένα νέο "τυχερό παιχνίδι" στο οποίο οι οδηγοί των αυτοκινήτων αψηφούν το θάνατο περνώντας με μεγάλη ταχύτητα τα κόκκινα φανάρια, με στοίχημα 5.000 ευρώ.

Στο "παιχνίδι" αυτό, γνωστό ως "ρωσική ρουλέτα του δρόμου", οι οδηγοί πρέπει να περάσουν με μεγάλη ταχύτητα τα κόκκινα φανάρια σε πολυσύχναστες διασταυρώσεις χωρίς να τρακάρουν με τα άλλα αυτοκίνητα ή να χτυπήσουν τους πεζούς, αποκαλύπτουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Οι θεατές μπορούν επίσης να ποντάρουν στο ποιός θα είναι ο νικητής.


Οι έρευνες έκαναν γνωστές λεπτομέρειες αυτού του "παιχνιδιού" που παίζεται σε κεντρικούς δρόμους της Σόφιας από το καλοκαίρι. Τον Ιούνιο δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν μοτοσυκλέτα έπεσε πάνω σε έναν πεζό. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν πως οι φανατικοί του παιχνιδιού ενημερώνονται με μηνύματα για το πού και πότε θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας.

iKypros

Αnto

Συνέχεια...

Χούλιγκανια ηθοποιοί....





Σε μια -ασυνήθιστα μεγάλη για το κύρος της- «γκέλα» υπέπεσε η περίφημη «Scotland Yard». Η αγγλική μυστική υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα 66 φωτογραφίες υπόπτων για συμμετοχή σε επεισόδια, στις οποίες, ωστόσο, συμπεριλαμβανόταν και έξι -ατόμων που απλά είχαν πρωταγωνιστήσει σε γνωστή ταινία με… χούλιγκαν.


Οι επίμαχες φωτογραφίες αφορούσαν στις μεγάλες συμπλοκές που είχαν γίνει τον Αύγουστο έξω από το «Άπτον Παρκ», μετά το παιχνίδι Γουέστ Χαμ-Μίλγουολ -οι οποίες είχαν, μάλιστα, ως αποτέλεσμα το μαχαίρωμα ενός οπαδού. Το γεγονός, ωστόσο, ότι φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ για να “αποκοπούν”, οδήγησε στην τεράστια παρεξήγηση.

Το βίντεο, προφανώς -πέρα από τα στιγμιότυπα των αληθινών επεισοδίων- είχε χρησιμοποιήσει και πλάνα από την πρόσφατη ταινία, με θέμα τους χούλιγκαν, «The Firm». Το γεγονός, ωστόσο, ότι η «Scotland Yard», δεν χρησιμοποίησε ηχολήπτη στην επεξεργασία του, είχε ως αποτέλεσμα να θεωρηθούν όλες οι σκηνές πραγματικές και να… τους πάρει όλους η μπάλα.

Η αγγλική υπηρεσία, εκ των υστέρων -όταν έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο περί παρεξήγησης, παραδέχτηκε το λάθος της- ενώ απολογήθηκε, όπως είναι λογικό, στους ηθοποιούς. «Θα θέλαμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη από αυτούς τους ανθρώπους και πρόθεσή μας είναι να επικοινωνήσουμε προσωπικά μαζί τους, για να τους εκφράσουμε πόσο λυπόμαστε γι’ αυτό που έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της.

sport-fm


Anto

Συνέχεια...

Εμφανίστηκαν και τα πρώτα χίονια στα χιονοδρομικά.....

H φωτογραφία είναι τώρα απο την web cam του χιονοδρομικού του Βόρρα(Καιμάκτσαλαν)...
Σίγουρα πολύ σύντομα θα ανοίξει, ένα απο τα καλύτερα χιονοδρομικά της Ελλάδος...(Πρώτο ανοίγει, τελευταίο κλείνει συνήθως)...
ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

dsds



Κανένα χιονοδρομικό στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα έτοιμο για να ανοίξει για snowboard και ski....

Αλλα τα πρώτα χιόνια ήδη έπεσαν....
Αυτό σημαίνει πώς αν ο καιρός κρατηθεί σε αυτά τα επίπεδα, τότε πολύ σύντομα κάποια απο τα χιονοδρομικά με τεχνητό χιόνι και με μεγάλα υψόμετρα σίγουρα θα ανοίξουν σύντομα για να υποδεχτούν πολύ κόσμο.....
Πάντως σε μία Κύριακη, που δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε δε θα ήταν κακή ιδέα να ανήφορήσετε σε κάποιο χιονοδρομικό για καφεδάκι.....(Πολλά θα είναι ανοιχτά τέτοια μέρα, για καφεδάκι)...


Γυαλίζουμε σανίδια και ετοιμαζόμαστε ...!!!!!


Anto
Συνέχεια...

O Έκτορ Ραούλ Κούπερ, προπονητής στον Άρη...;;;;


http://en.trend.az/news_photos/Hector_Raul_Cooper_130508.jpghttp://www.i-macedonia.com/images/aris.jpg







Φημολογείται οτι ο Άρης ήδη έχει καταθέσει σε αυτό το μεγάλο προπονητή πρόταση για να έρθει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης....

Έαν ισχύσει κάτι τέτοιο και δεχτεί και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, θα μιλάμε για έναν απο τους καλύτερους προπονητές που ήρθαν στην Ελλάδα....
Το να αλλάζεις βέβαια προπονητή στη μέση της χρονιάς δεν είναι οτι καλύτερο και μάλιστα είναι μεγάλο ρίσκο....
Μεγάλο ρίσκο είναι όμως αν φέρεις και έναν προπονητή απο το παρελθόν, έναν νέο, έναν παίχτη που θέλει να γίνει προπονητής, έναν loser στην Ελλάδα....!!!!

Το βιογραφικό του Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι τεράστιο με πιο μεγάλη επιτυχία απο αυτές που θυμόμαστε με την Μαγιόρκα που την είχε κάνει υπερομάδα και αχτύπητη....

Για να δούμε όλο του βιογραφικό όμως:

1993-95 Ουρακάν


1995-97 Λανούς


1997-99 Μαγιόρκα


1999-01 Βαλένθια


2001-03 Ιντερ


2004-06 Μαγιόρκα


2007-08 Μπέτις


2007-08 Πάρμα


2008- Εθνική Γεωργίας



Το παλμαρέ του


1997 Φιναλίστ Κυπέλλου Ισπανίας με τη Μαγιόρκα


1998 Φιναλίστ Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Μαγιόρκα (ηττήθηκε από τη Λάτσιο)


1998 Νικητής Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα


2000 Φιναλίστ Τσάμπιονς Λίγκ με τη Βαλένθια (3-0 η Ρεάλ)


2001 Φιναλίστ Τσάμπιονς Λίγκ με τη Βαλένθια (ήττα στα πέναλτι από Μπάγερν)


2002 Δευτεραθλητής Ιταλίας με την Ίντερ, χάνοντας το σκουντέτο την τελευταία αγωνιστική.



Αnto


Συνέχεια...

ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕRΜΙΝΑL ΤΩΝ LINUX

Στις παρακάτω γραμμές θα γίνει μια σύντομη αναφορά στις βασικές εντολές της κονσόλας του Linux. Οι εντολές αυτές δέχονται δεκάδες παραμέτρους και ρυθμίσεις καθιστώντας την κονσόλα του Linux ένα ισχυρότατο εργαλείο για κάθε περίσταση.

Οι εντολές αναφέρονται με αλφαβητική σειρά.
Αν θέλετε περισσότερες λοιπόν πληροφορίες, για την κάθε εντολή θα πρέπει να ανατρέξετε στα "εξαντλητικά" εγχειρίδια χρήσης που τις συνοδεύουν.
Για να προβάλετε λοιπόν πληροφορίες για μια εντολή δώστε την εντολή man όνομα_εντολής ή info όνομα_εντολής.
Ακόμα και η εντολές man και info έχουν εγχειρίδια χρήσης!
adduser • alias • aprops • at • atq • banner • batch • bg • cat • cd • chgrp • chmod • chown • clear • cp • crontab • date • diff • anv • fg • find • finger • ftp • grep • gzip • halt • head • hostname • kill • less • login • logout • lpr • ls • mail • make • man • mkdir • mkfs.ext2 • mkswap • more • mount • mv • netstat • passwd • ping • ps • rlogin • rmdir • route • rsh • set • shutdown • short • su • tail • talk • tar • telnet • unmount • unzip • useradd • userdel • usermod • users • wc • who • zip

adduser
Η εντολή αυτή χρησιμοποιείται από τον root για τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού χρήστη.

alias
Χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει συντομογραφίες ή εναλλακτικά ονόματα για άλλες εντολές.

aprops
Ψάχνει στις man σελίδες των εντολών για τα ορίσματα που της δόθηκαν.

at
Hat από την άλλη εκτελεί εργασίες μια καθορισμένη στιγμή. η σύνταξή της είναι at -παράμετροι εργασία ώρα και δέχεται πολλές παραμέτρους

atq
Η atq εμφανίζει μια λίστα με τις εργασίες που έχετε ορίσει με την at. Η λίστα χωρίζεται σε 4 στήλες. Στην πρώτη δείχνει τον αριθμό τη εργασίας. Η 2η & 3η την ημ/νία και την ώρα εκτέλεσης αντίστοιχα και η τέταρτη την σειρά εκτέλεσής τους.

banner
Τυπώνει ένα μεγάλο banner υψηλής ποιότητας.

batch
Μια άλλη χρήσιμη εντολή είναι η batch η οποία εκτελεί προκαθορισμένες εργασίες όταν ο φόρτος εργασίας του συστήματος είναι μικρός.

bg
Υποχρεώνει μια διεργασία που βρίσκεται σε παύση να εκτελεστεί στο παρασκήνιο.

cat

Εμφανίζει τα περιεχόμενα ενός αρχείου στην οθόνη.

cd
Είναι η εντολή που χρησιμοποιείται για να μεταφέρεται κάποιος ανάμεσα στους φακέλους. Και έχει τις εξής τρεις βασικές μορφές: cd .. Μεταφέρεστε στον αμέσως προς τα επάνω κατάλογο. cd ~ Μεταφέρεστε στην home κατάλογό σας. cd Σας μεταφέρει στον κατάλογο το όνομα του οποίου δώσατε.

chgrp
Αλλάζει την ομάδα στην οποία ανήκει ένα αρχείο.

chmod <άδεια> <αρχείο>
Αλλάζει τις άδειες πρόσβασης ενός αρχείου.

chown
Αλλάζει τον ιδιοκτήτη ενός αρχείου.

clear
Με την εντολή clear καθαρίζετε την οθόνη σας.

cp
Αντιγράφει το αρχείο file1 στην διαδρομή file2.

crontab
Το βασικό χαρακτηριστικό της crontab είναι ότι εκτελεί επαναληπτικά τις εργασίες σε τακτά χρονικά διαστήματα που έχουν οριστεί από το χρήστη.

date
Όπως καταλαβαίνετε η date εμφανίζει την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα του συστήματος και επιτρέπει την αλλαγή της.

diff
Aν θέλετε να δείτε τις διαφορές που έχουν 2 αρχεία τότε χρησιμοποιείστε την εντολή diff (differences).

env
Εμφανίζει τις μεταβλητές περιβάλλοντος.

fg
Μεταφέρει τις εντολές από το προσκήνιο στο παρασκήνιο και το αντίθετο.

find
Αναζητά αρχεία στο δίσκο.

finger
Η finger κυριολεκτικά εμφανίζει τα πάντα για τους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι.

ftp
Χρησιμοποιείται για να κάνετε μεταφορές αρχείων από ένα σύστημα σε ένα άλλο το FTP (FileTransfertProtocol).

grep
Δεν ψάχνει για αρχεία, αλλά για κάποιο συγκεκριμένο κείμενο μέσα σ' αυτά.

gzip
Συμπιέζει και αποσυμπιέζει αρχεία.

halt
Η εντολή halt σταματάει την λειτουργία του πυρήνα.

head
Η head εμφανίζει την αρχή (τις πρώτες γραμμές) ενός αρχείου.

hostname
Εμφανίζει και ορίζει το όνομα του υπολογιστή.

kill
Διακόπτει μια εκτελούμενη εργασία. Χρήσιμη εντολή σε περίπτωση που κάποιο πρόγραμμα έχει κολλήσει.

less
Η less εμφανίζει τα περιεχόμενα ενός αρχείου στην οθόνη με τη δυνατότητα να μπορείτε να "κυλήσετε" τις οθόνες και προς τα πίσω. Για να μεταφερθείτε στην επόμενη οθόνη πατάτε το PageDown ενώ για την προηγούμενη το PageUp & σταματάτε την εκτέλεσή της με το Q.

login
Χρησιμοποιείται κατά την είσοδό σας στο σύστημα ή για να συνδεθείτε ως άλλος χρήστης.

logout
Χρησιμοποιείται για να κλείσετε την σύνδεση σε ένα σύστημα από τον τρέχοντα χρήστη.

lpr
Για να εκτυπώσετε ένα αρχείο στον εκτυπωτή δεν χρειάζεται να το "ανοίξετε" με κάποια εφαρμογή, απλώς δώστε την εντολή lpr και το όνομα του αρχείου. Η εντολή επίσης δέχεται & διάφορες παραμέτρους που δίνουν στον εκτυπωτή να καταλάβει τι είναι το αρχείο που τυπώνει (αν δεν είναι αρχείο κειμένου).

ls
Εμφανίζει τα περιεχόμενα του τρέχοντος καταλόγου και μπορεί να δεχτεί ένα μεγάλο πλήθος παραμέτρων.

mail
Η πιο απλή εντολή για να στείλετε ένα μήνυμα (e-mail) σε κάποιον άλλο χρήστη.

make
Τα περισσότερα προγράμματα στο Linux διανέμονται σε μορφή πηγαίου κώδικα. Έτσι λοιπόν η make χρησιμοποιείται για τη μεταγλώττιση και εγκατάσταση ενός προγράμματος.

man
Όπως είπαμε η man εμφανίζει τις σελίδες βοήθειας για κάποια συγκεκριμένη εντολή ή πρόγραμμα.

mkdir
Με την mkdir μπορείτε να δημιουργείτε καταλόγους.

mkfs.ext2
Εντολή αντίστοιχή της format που κάνει διαμόρφωση σε νέους δίσκους ή διαμερίσματα δίσκων, είναι η mkfs.ext2 Τα πιο σημαντικά ορίσματα είναι τα εξής: -c : Έλεγχος για Badblocks -b : Καθορισμός του μεγέθους του block -I : Καθορισμός ανά ποσά bytes θα υπάρχει ένα inode -m : χώρος που κρατείται για τον root -v : Ενεργοποιεί το verbosemode -N : Δοκιμαστικό mode

mkswap
Δημιουργεί μια περιοχή εικονικής μνήμης στο δίσκο. Είναι ουσιαστικά μια επέκταση της RAM. Έτσι όταν "γεμίσει" η RAM το σύστημα θα χρησιμοποιεί τον δίσκο.

more
Όπως είπαμε η εντολή cat εμφανίζει τα περιεχόμενα του αρχείου δίχως να σταματάει κάθε γεμίζει η οθόνη με χαρακτήρες. Αντίθετα η more σταματάει κάθε μια οθόνη και περιμένει εσείς να πατήσετε την SpaceBar για να συνεχίσει.

mount
Με την εντολή mount προσαρτούνται αποθηκευτικά μέσα (όπως: cd-rom, δισκέτα, partitions, κ.α.).

mv
Η εντολή mv δεν αντιγράφει αρχεία, αλλά τα μεταφέρει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μετονομασία αρχείων.

netstat
Εμφανίζει την κατάσταση των συνδέσεων δικτύου.

passwd
Με αυτή την εντολή αλλάζει κάπoιος χρήστης το password του.

ping
Η κλασική εντολή για να δει κανείς τις αναπηδήσεις που κάνει μέχρι να βρει τον προορισμό του στο δίκτυο.

ps
Μια από τις πιο χρήσιμες εντολές είναι η ps. Με αυτήν μπορούμε να δούμε αναλυτικότερα τα προγράμματα που εκτελούνται εκείνη τη στιγμή.

rlogin
Με το RLOGIN μπορείτε να χειριστείτε πλήρως ένα απομακρυσμένο σύστημα.

rmdir
Με την rmdir μπορείτε να διαγράψετε καταλόγους.

route
Μια κλασική εντολή για να δει κάποιος την διαδρομή που ακολουθεί μέσα στους υπολογιστές του δικτύου.

rsh
Σε αντίθεση με το rlogin το rsh επιτρέπει την μεταβίβαση μιας εντολής σ' ένα άλλο σύστημα και όχι τον πλήρη έλεγχό του.

set
Αλλάζει προσωρινά μια μεταβλητή περιβάλλοντος.

shutdown
Σβήνει τον υπολογιστή.

sort
Η sort επιστρέφει τα περιεχόμενο ενός αρχείου ταξινομημένα. Η παράμετρος -r αντιστρέφει τη σειρά, εκτός αν θέλουμε να ταξινομηθούν ,ως προς αριθμητικά περιεχόμενα, οπότε επιλέγουμε το -n.

su
Σας επιτρέπει να συνδεθείτε προσωρινά ως superuser.

tail
Αντίθετη από την head είναι η tail που εμφανίζει το τέλος του αρχείου.

talk
Χρησιμοποιείται για να κάνετε chat με κάποιον άλλο χρήστη.

tar
Με την εντολή tar μπορείτε να πακετάρετε πολλά αρχεία σε ένα, αλλά και να τα συμπιέσετε.

telnet
Αν κάποιος θέλετε να επεξεργαστείτε τα αρχεία ενός απομακρυσμένου συστήματος δεν χρειάζεται να τα μεταφέρετε με το FTP στο δίσκο σας και μετά να τα ξαναστείλετε. Μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσετε το TelNet και να έχετε άμεση πρόσβαση σ' αυτά εκεί που βρίσκονται. Το TelNet μπορεί επίσης να μεταφέρει και αρχεία.

unmount
Αποπροσαρτά συστήματα αρχείων, δίσκους, διαμερίσματα κ.λ.π.

unzip
Αποσυμπιέζει συμπιεσμένα αρχεία.

useradd
Η εντολή UserAdd χρησιμεύει στη δημιουργία νέων λογαριασμών χρηστών.

userdel
Με το UserDel μπορείτε να διαγράφετε λογαριασμούς χρηστών.

usermod
Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ενός λογαριασμού χρησιμοποιήστε το usermod.

users
Mε την εντολή users μπορείτε να δείτε τα ονόματα των χρηστών που χρησιμοποιούν εκείνη τη στιγμή το σύστημα.

wc
Με την wc μπορούμε να δείτε πόσες γραμμές, λέξεις και χαρακτήρες έχει ένα κείμενο.

who
Εμφανίζει τα ονόματα των χρηστών, την ημερομηνία που συνδέθηκαν καθώς και το σύστημα από το οποίο συνδέθηκαν.

zip
Συμπιέζει αρχεία.

logname
Oνομα χρηστη με το οποιο ειμαστε συνδεδεμενοι

cal
Ημερολογιο τρεχοντος μηνα

pwd
Εμφανιση τρεχοντος καταλογου 

fdformat
Κάνει format μια δισκέτα

mkbootdisk
Δημιουργεί μια δισκέτα εκκίνησης(για πυρήνες 2.6 από όσο ξέρω δεν παίζει καθώς δεν χωράνε συνήθως σε δισκέτα)

uname
Εμφανίζει πληροφορίες για το σύστημά μας

mc
Ένα shell με GUI που μοιάζει πολύ με το Νorton Commander 

ssh
Κάτι σαν telnet αλλά χρησιμοποιεί διαφορετικό, ποιό ασφαλές πρωτόκολλο

wget
Κάνει download οποιοδήποτε αρχείο από οποιαδήποτε θέση δικτύου ή Internet 

Corfas

 techteam.gr
Συνέχεια...

Eφτασαν τα ubuntu 9.10



http://www.pendrivelinux.com/wp-content/uploads/kubuntu.jpgΗ εκδοση των linux ubuntu 9.10 ειναι ετοιμη για κατεβασμα και φυσικα free γιατι ειναι ελευθερο λογισμικο, και πολυ καλο για το ξεκινημα  ενος αρχαριου στον κοσμο των linux δεν υπαρχει φοβος απο ιους και κανει ενα παλιο μηχανιμα (pc) να πεταει αφου ειναι παναλαφρο το λογισμικο....
οριστε λοιπον το λινκ απο το επισιμο site των ubuntu για να κανετε το download σας αφοβα προσεχτε ομως τι επεξεργαστη εχετε 32 ή 64 bit  για να κατεβασετε την αναλογη εκδοση...
 επισης μπορειτε να κανετε backup απο κρασαρισμενα xp,vista κτλ. μεσω ενος live cd,live usb, αλλα και να σβισετε ιους απο  xp,vista κτλ με live cd,live usb η ακομα και να τα εχετε σαν 2 λογισμικο στο pc πρεπει απλα να γνωριζετε που ακριβως ειναι ο ιος που δεν μπορει να σβισει το antivirus σας και αυτο ηταν ολο!!!


παρτε και ενα βιντεο για να παρετε μια γευση για το τη περιβαλλον  που μπορειτε να εχετε!!


corfas
Συνέχεια...

Με κατάθλιψη η Παπαρίζου...

Αναδημοσίευση απο alepoy.blogspot.com


Με κατάθλιψη η ΠαπαρίζουΗ Ελενα Παπαρίζου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» και αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την κατάθλιψή της. «Είναι πολύ δύσκολο να βγεις από την κατάθλιψη και αυτό το ξέρω καλά επειδή το έχω ξαναζήσει στην εφηβεία μου και χρειάστηκε να κάνω ψυχοθεραπεία», δήλωσε η τραγουδίστρια. Επίσης μάθαμε πως έχει υψοφοβία, ότι είναι αλλεργική στους ξηρούς καρ­πούς και ότι κοιμάται το πολύ πέ­ντε ώρες για να μη χάνει τη μέρα.


Corfas
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share