Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Χρέωμα για Σεξουαλικό όργιο σε γνωστό δήμαρχο....

Πραγματικό αίνιγμα...
Πανεύκολο το νησί που αναφέρετε παρακάτω αν θυμηθεί κανείς παλιότερα γεγονότα....
Για να δέιτε τις πληροφορίες πατήστε:

Σεξουαλικό όργιο για γνωστό δήμαρχο

Ροζ σκάνδαλο έχει συγκλονίσει την κοινωνία μεγάλου νησιού, αφού ο δήμαρχος συνελήφθη… από την γυναίκα του κατά την διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων.

Και θα μου πείτε καλά, δεν έγινε και τίποτα, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιάστηκε με γυναίκα, αλλά με άνδρα! Και όχι με ένα αλλά με τρεις παρακαλώ!

Το κουαρτέτο λοιπόν αποτελούσαν ο δήμαρχος, δύο ακόμα ευυπόληπτοι πολίτες και ένα αγόρι αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Ο ένας μάλιστα εκ των κυρίων είναι αδερφός πασίγνωστής μαγείρισσας. Ε, φτάνει, άλλες λεπτομέρειες δεν χρειάζεστε, το βρήκατε το νησί…

Το κουτσομπολιό λοιπόν έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία και έκανε τον γύρο του νησιού μέσω… του νοσηλευτικού προσωπικού που βρισκόταν στο νοσοκομείο, όταν μεταφέρθηκε εκεί η κυρία δημάρχου με νευρικό κλονισμό!

star

Anto

Συνέχεια...

Κουβαλούσε "όπλο" η Κατερίνα Καγκάκη στο X-factor της Παρασκευής 13/11/2009

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Man
Συνέχεια...

Βασσάρας: "Επηρεάζουν τους διαιτητές ΟΣΦΠ, ΠΑΟ"....
















Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Κύρος Βασσάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Ελεύθερο Τύπο". Ο πρώην διαιτητής και νυν διευθυντής ανάπτυξης διαιτησίας μίλησε για την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα, αλλά και για το νέο του πόστο.
Αίσθηση προκάλεσε η...... δήλωσή του πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ασκούν επιρροή στους Έλληνες διαιτητές.........Πατήστε:



"Η αλήθεια είναι πως όταν βλέπω ματς, ειδικά του Τσάμπιονς Λιγκ, νιώθω αντανακλαστικά να κάνω κινήσεις. Είμαι χορτάτος όμως από αγώνες και έτσι είμαι ευχαριστημένος. Πέρασα και όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Κυρίως με τραυματισμούς και γι' αυτό σταμάτησα", τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο του πόστο:

"Έκλεισα μια πόρτα και άνοιξα μια άλλη. Ίσως η νέα μου θέση να έχει προοπτικές για μεγαλύτερη καριέρα. Η δική μου αρμοδιότητα είναι να βρω τους καλύτερους διαιτητές για το πρωτάθλημα. Ξέρω πως έχω αναλάβει ένα εγχείρημα δύσκολο και χρονοβόρο. Στόχος μου είναι να βάλω τον κόσμο της διαιτησίας να επιμορφωθεί, να ανοίξει βιβλίο. Ο διαιτητής που θέλει να σφυρίζει στα μεγάλα ματς χρειάζεται να ξέρει τον κανονισμό, να έχει φυσική κατάσταση και καλή ψυχολογία".

Στη συνέχεια ο Βασσάρας μίλησε για τα παράπονα που έχει η πλειοψηφία των ομάδων της Super League από τη διαιτησία: "Όπως και μια ομάδα της οποίας η πορεία κρίνεται στο τέλος, έτσι και εγώ θα κρίνω συνολικά τους διαιτητές όταν ολοκληρωθεί η σεζόν. Θα δω τι τους λείπει. Αυτό κάνω κάθε εβδομάδα. Συγκεντρώνω φάσεις και εντοπίζω τα λάθη και στη συνέχεια ψάχνουμε από κοινού τον τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε. Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή και χρειάζεται κατανόηση. Πρέπει ο κόσμος να έχει υπομονή. Οι αγώνες εδώ γίνονται υπό καθεστώς έντονης πίεσης. Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν υπάρχει τόσο έντονη πίεση. Πρέπει να γνωρίζετε πως σε όλη Ευρώπη υπάρχει πρόβλημα με τη νέα φουρνιά διαιτητών.

Η συζήτηση για τη διαιτησία δεν θα σταματήσει ποτέ. Όταν δεν επηρεάζει κάτι τη διαιτησία, ψάχνουμε πάντα κάτι να βρούμε. Όταν οι ομάδες δεν παίζουν μπάλα, τότε κοιτάμε τη διαιτησία. Έχει βοηθήσει πολύ τους διαιτητές ψυχολογικά το γεγονός ότι δεν ανακοινώνονται οι βαθμολογίες τους δημοσίως".

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Κύρος Βασσάρας ανέφερε πως κάθε φορά πριν από τα μεγάλα ντέρμπι, οι "ερυθρόλευκοι" και οι "πράσινοι" προσπαθούν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να επηρεάσουν το διαιτητή της αναμέτρησης: "Όσες φορές ξεκίνησαν τη φαγωμάρα πριν από το ντέρμπι για το διαιτητή, τα πράγματα πήγαν καλά. Η ιστορία διδάσκει ότι όλοι παλεύουν να προλάβουν να φτιάξουν εικόνα και κλίμα υπέρ τους πριν από το μεγάλο παιχνίδι. Βρίσκουν όποιο κακό ιστορικό έχει ο διαιτητής και παλεύουν με κάθε τρόπο να τον επηρεάσουν. Γίνεται συνειδητά αυτό και νομίζω πως και οι ανακοινώσεις έχουν τον ίδιο στόχο. Εμένα ποτέ δεν με επηρέασε αυτό και έτσι προσπαθώ να διδάσκω και τους διαιτητές. Όταν μπαίνεις στο ματς και δείχνεις πως προσπαθείς να τα δεις όλα, κανείς δεν μπορεί να σε κρίνει αν κάνεις λάθος. Για λόγους επικοινωνιακούς οι διαιτητές γίνονται πρώτο θέμα, για να μπορούν οι ομάδες να έχουν την κοινή γνώμη με το μέρος τους".


Troktiko



Anto

Συνέχεια...

Δε θέλει να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί, δήλωσε η Μέγκαν Φόξ!!!




Δε θέλει να μοιάσει στην Ατζελίνα Τζολί, η Μέγκαν Φοξ!


Από τη στιγμή που πήρε μέρος στην ταινία «Transfomers» το 2007, η Μέγκαν Φοξ συγκρίνεται συνέχεια με την Ατζελίνα Τζολί! Ωστόσο παρά το γεγονός ότι οι δύο σταρ μοιάζουν αρκετά, η νεαρή ηθοποιός θέλει να διαχωρίσει το ρόλο της.

«Με συγκρίνουν με την Ατζελίνα Τζολί και ενώ αυτή είναι σοβαρή και υπομονετική, εγώ είμαι στο άλλο άκρο. Δεν είμαι σαν την Ατζελίνα. Κάποιοι θέλουν να γίνει, αλλά εγώ θέλω να είμαι η αντίθεση σε αυτό», ήταν τα λόγια της 23χρονης ηθοποιού.

Τα όσα λέει στις συνεντεύξεις της η Μέγκαν Φοξ, είναι τις περισσότερες φορές ανατρεπτικά και η ίδια επιμένει να θεωρεί ότι αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που την κάνουν να διαφέρει από την Τζολί.

Η ίδια δηλώνει:

«Όταν μιλάω, αυτά που λέω νομίζω ότι είναι υστερικά. Ωστόσο ζούμε σε ένα κόσμο που μετράει πολύ το τι λες. Δεν επιτρέπεται ουσιαστικά να έχεις αίσθηση του χιούμορ! Ο σαρκασμός δεν μπορεί να αποτυπωθεί γραπτώς».

Παράλληλα, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «New York Times»,η Φοξ θεωρεί ότι δεν έχει τόσο μεγάλες υποκριτικές ικανότητες όπως η Τζολί, αφού άλλωστε η Ατζελίνα έχει καταφέρει να πάρει και ένα αγαλματίδιο, το γνωστό Όσκαρ.

«Δεν ξέρω αν έχω ταλέντο, δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω και τι όχι. Δεν έχω καθόλου ικανότητες. Σαν παιδί είχα στο μυαλό μου να το κάνω αυτό, και τελικά τα κατάφερα. Αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς έκανα», είπε χαρακτηριστικά…


shoot

Anto
Συνέχεια...

Η Μαγεία του να είσαι πιτσιρικάς....Χουφτώνεις και δε τρέχει τίποτα..(video)

Η Μαγεία του να είσαι πιτσιρικάς....Χουφτώνεις και δε τρέχει τίποτα..
Για να δείτε το video με τους επίδοξους εραστές αλλά πιτσιρικάδες πατήστε:



Συνέχεια...

<<Πέθανε γνωρίζοντας το ο Ντε Νίγκρις>> της ΑΕΛ.....!!!!!!Απλά δεν ήθελε να το πιστέψει...!!!


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1b/Antonio_de_Nigris.png

Στην αποκάλυψη ότι στο ξεκίνημα της σεζόν είχε διαγνωστεί στον άτυχο Αντόνιο Ντε Νίγκρις γενετική δυσπλασία στην καρδιά προχώρησε στην ιστοσελίδα της «Χουριέτ» ο πρώην γιατρός της Ανκαρασπορ και νυν της Ανκαραγκουτσού, Μπουράκ Κουντουρατσίογλου.

«Στην ουσία ο Ντε Νίγκρις πήγε στο θάνατο γνωρίζοντάς το» είναι τα λόγια του Κουντουρατσίογλου στα κουρκικα ΜΜΕ και δίνει εντελώς διαφορετική διάσταση στο χαμό του Ντε Νίγκρις την ώρα που αρχικά από τη Λάρισα υπήρξαν επίσημες διαβεβαιώσεις ότι δεν υπήρχε το παραμικρό ιστορικό με τον Μεξικανό επιθετικό.

«Στην αρχή της σεζόν και πριν ξεκινήσει η προετοιμασία είχαμε κάνει αναλυτικά καρδιολογικά τεστ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στον Ντε Νίγκρις είχε διαγνωστεί γενετική διαφορά στην καρδιά, ένα είδος δυσπλασίας, που μετά την ηλικία των 30 δημιουργεί μεγάλο ρίσκο ξαφνικού θανάτου» δήλωσε ο έμπειρος κουρκος καρδιολόγος που τα τελευταία 14 χρόνια δουλεύει για τις ομάδες της Αγκυρας και συνέχισε:


«Του το είχαμε πει, αλλά εκείνος το αρνήθηκε λέγοντάς μας ότι τόσα χρόνια έχει περάσει από πολλές εξετάσεις και από τη στιγμή που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο ως εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μεξικού δεν μπορεί να υφίσταται»...

Σύμφωνα με τον κουρκο γιατρό το 5% των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που είχε εντοπισθεί στον Μεξικανό επιθετικό οδηγούνται στο θάνατο!

«Από την πλευρά μας ενημερώσαμε για το πρόβλημα την κουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τις αρχές του ποδοσφαίρου της χώρας και μας απάντησαν ότι ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί με ευθύνη της ομάδας και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αρκεί να συνυπογράφαμε ένα χαρτί ότι αναλαμβάναμε από κοινού την ευθύνη.

Η ομάδα δεν το δέχθηκε και ο παίκτης αναχώρησε για την Ελλάδα και πήγε στη Λάρισα όπου και υπέγραψε νέο συμβόλαιο» δήλωσε ακόμα ο Μπουράκ Κουντουρατσίογλου, που αρνήθηκε να σχολιάσει τα ιατρικά τεστ από τα οποία πέρασε ο παίκτης στην Ελλάδα.

«Δεν θέλω κάποιο σχόλιο για το τι εξετάσεις έκαναν στην Ελλάδα, γιατί πολύ απλά υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω» είπε ο κ. Κουντουρατσίογλου, την ώρα που έγινε γνωστό έστω και καθυστερημένα από τη Λάρισα ότι ο ποδοσφαιριστής επέδειξε όταν πέρασε από καρδιολογικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Λευκός Σταυρός ένα χαρτί το οποίο ανέφερε ότι αντιμετωπίζει μία διατατική μυοκαρδιοπάθεια, κάτι όμως που δεν προκαλεί προβλήματα ούτε ήταν θεωρητικά επικίνδυνο για την υγεία του.

Σύμφωνα επίσης με τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή αύριο Τρίτη έρχονται οι συγγενείς του Ντε Νίγκρις, τα δύο αδέρφια του μαζί με τη μητέρα του και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρνουν μαζί τους και δικό τους ιατροδικαστή προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διεργασίες και την Πέμπτη να φύγει η σωρός του για το Μεξικό.


R.I.P

sentragoal

Anto


Συνέχεια...

Συναυλίες που θα γίνουν το Νοέμβριο στο εξωτερικό

Μαζέψατε λίγα χρήματα και λέτε να πάτε διακοπούλες στο εξωτερικό.
Θέλετε πολύ να δείτε το αγαπημένο σας συγκρότημα αλλά δεν θα έρθει Ελλάδα τώρα σύντομα,
αλλά είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε και στο εξωτερικό για αυτή τη μοναδική εμπειρία...
Έχουμε ένα πρόγραμμα συναυλιών διαφόρων καλλιτεχνών που θα γίνουν αυτό το μήνα εκτός Ελλάδος.

17/11, Marianne Faithfull, Γενεύη (40,93€)
18/11, Jefferson Starship, Λονδίνο (29,50£)
18/11, Massive Attack, Μασσαλία (34,10-49,40€)
18/11, Marillion, Βασιλεία (29,70€)
18/11, Deep Purple, Αμβέρσα (46,50€)
19/11, Marianne Faithfull, Λουξεμβούργο (35€)
20/11, Shakespear's Sister, Λονδίνο (20,45£)
20/11, Backstreet Boys, Αμβέρσα (44,50-49,50€)
21/11, Paul Anka, Βρυξέλλες (60-90€)
21/11, Franz Ferdinand, Αμβέρσα (36,50€)
23/11, Pink, Φράιμπουργκ (49,90€) - Sold Out
23/11, Depeche Mode, Λιόν (51,70-62,70€)
24-25, 27/11, The Specials, Λονδίνο (37,80£)
26/11, Franz Ferdinand, Παρίσι (39,50€)
28/11, Motorhead, Λονδίνο (34,85£)
28/11, Simple Minds, Βρυξέλλες (46,50€) - Sold Out
29/11, The Troggs, The Animals, Λονδίνο (30,50£)

Αν καταφέρετε και πάτε σε κάποια από αυτές, βγάλτε και καμια φωτογραφία να μας δείξετε πως τα περάσατε.

jose
Συνέχεια...

Η Βάνα Μπάρμπα αποχώρησε από το Dirty Mezzo.


Η Βάνα Μπάρμπα αποχώρησε από το Dirty Mezzo.Η Βάνα Μπάρμπα ενημέρωσε τις συμπρωταγωνίστριές της, Χριστίνα Παππά, Ματούλα, Τιτίκα Σαριγκούλη και Μπαλτζή, ότι οι «Ιστορίες Γυναικών» δεν θα ανέβουν ξανά στο Dirty Mezzo. Αιτία αυτής της διακοπής είναι ότι η ηθοποιός είναι πολύ δυσαρεστημένη με τον επιχειρηματία του μαγαζιού και η ασυμφωνία χαρακτήρων. Ήδη η Βάνα αναζητεί ήδη το χώρο που θα στεγάσει την πολυσυζητημένη παράστασή της. Τελικά αυτή η παράσταση έχει γκαντεμιαστεί τελείως μετά την αποχώρηση της Θεοφανίας Παπαθωμά και της Δωροθέας Μερκούρη.


Corfas

Συνέχεια...

O ταξιτζης...

Είναι λοιπόν ένας τύπος σε ένα ταξί , οπότε θέλει να πει κάτι στον ταξιτζή . Όπως είναι από πίσω του λοιπόν , κάνει λίγο μπροστά και τον χτυπάει ευγενικά στον ώμο με τα δάχτυλα . Ο ταξιτζής τρελαίνεται ! Χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου , πέφτει πάνω σε ένα σκουπιδοτενεκέ , ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο , περνάει ξυστά από μία γριούλα , και σταματάει λίγα εκατοστά μπροστά από μία βιτρίνα σε ένα μαγαζί . Γυρίζει στον πελάτη έξαλλος και του λέει :
" Μα είσαι τρελός ; Κόντευα να πάθω καρδιακή προσβολή ! "
" Μα κύριε , απλά σας ακούμπησα λίγο στον ώμο για να σας μιλήσω ! "
" Χμ .. Ναι , ξέρετε , δίκιο έχετε , αλλά είναι η πρώτη μέρα που δουλεύω ταξιτζής . Τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια οδηγούσα νεκροφόρα ! "


Corfas
Συνέχεια...

Τελικά ο Nέμεθ της Άεκ χάνει τα παιχνίδια με Καβάλα Και Πάοκ....

http://www.newstime.gr/resources/2009-09/nemeth-3-thumb-large.jpg


Απο 3 στάδια συναισθημάτων πέρασαν οι οπαδοί της Άεκ με τον τραυματισμό του Νέμεθ...

Για να διαβάσετε τα στάδια και όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον τραυματισμό του Νέμεθ πατήστε:

Αρχικά όλοι πιστέψαν οτι ο τραυματισμός του Νέμεθ ήταν πολύ σοβαρός και οτι αυτός ο τραυματισμός μπορεί να τον αφήσει και μήνες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων....

Στη συνέχεια μετά και τις πρώτες διαγνώσεις όλα ήταν θετικά και είπαν οτι ο Νέμεθ έπαθε απλά ένα διάστρεμμα...Αλλά λόγο και της εθνικής θα προλάβαινε ακόμα και το μάτς με την Καβάλα...

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και τελικά ο Νέμεθ θα χάσει και το παιχνίδι με τη Καβάλα αλλά και το παιχνίδι με τον Πάοκ, γιατι το διάστρεμμα του τελικά ήταν 2ου βαθμού...

Αnto
Συνέχεια...

Παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής Εμβολιασμού, Στρατή Πλωμαρίτη

Παραιτήθηκε το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης του νοσοκομείου Αγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης, Στρατής Πλωμαρίτης. «Θεωρώ ανήθικο και αντιδεοντολογικό να συστήνω στον κόσμο να κάνει το εμβόλιο τη στιγμή που δεν θα το κάνω εγώ» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του.


«Εκτιμώ ότι η νέα γρίπη είναι μία ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη. Έχουμε το παράδειγμα του νοτίου ημισφαιρίου που πέρασαν τη γρίπη χωρίς εμβόλιο και χωρίς να επαληθευτεί κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια που κυκλοφορούν. Επίσης υπάρχει μία διαδικασία «μαζικού εμβολιασμού» των πολιτών που περνούν τη νέα γρίπη χωρίς να το ξέρουν και αποκτούν ανοσία και είναι άσκοπο να εμβολιαστούν. Και τέλος, κατά τη γνώμη μου δεν έχει αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια» πρόσθεσε ο κ. Πλωμαρίτης.

Απαντώντας στις επικρίσεις που έχει δεχτεί διότι η παραίτησή του έχει διχάσει τον ιατρικό και νοσηλευτικό κόσμο και πολλοί διστάζουν να εμβολιαστούν είπε: «ο καθένας έχει τις απόψεις του και εγώ τις σέβομαι»

Πηγή: espresso

Άντε γιατί σαν πολλά μας τα χουν πει με αυτή τη γρίπη...Τρομοκρατία απ' το πουθενά!!
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της επιτροπής από εμένα!!

jose
Συνέχεια...

Πρόστιμο στους U2 για...ηχορύπανση!!!



Το διάσημο συγκρότημα καλείται να πληρώσει πρόστιμο, αλλά τον λόγο δεν μπορείται να τον φανταστείτε!!!

Είχαμε ακούσει και για τους AC/DC οι οποίοι είχαν αναγκαστεί να πληρώσουν πρόστιμο
για την ηχορύπανση που επικράτησε κατα τη διάρκεια μιας συναυλίας τους στην Γερμανία.
Μια απ' τα ίδια είχε πάθει και η Madonna!! Αυτή τη φορά η "παραξενιά" του κόσμου, χτύπησε τους U2 σε συναυλία στο Δουβλίνο αλλά για διαφορετικό λόγο.

Οι πολίτες δεν ενοχλήθηκαν από την φασαρία που δημιούργησε το συγκρότημα κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αλλά μετά απ' αυτήν!!
Και συγκεκριμένα, όχι το συγκρότημα, αλλά οι τεχνικοί και οι εργάτες οι οποίοι είχαν αναλάβει να μαζεύψουν τις σκαλωσιές και τον εξοπλισμό!!! Και έτσι ο Bono και η παρέα του θα πληρώσουν 52.000 δολάρια και δεν θα πουν και λέξη!!!

Ε ρε τι τραβάνε και οι Rock Stars!!!

jose
Συνέχεια...

Daybreakers

http://www.smartcine.com/images/daybreakers_poster.jpg

Ταινία δράσης με πρωταγωνιστές τους Ethan Hawke και Sam Neill . Η ταινία διαδραματίζεται στο 2019 όπου μια επιδημία έχει μετατρέψει σχεδόν όλους τους ανθρώπους σε βαμπίρ.Τα βαμπίρ αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθώς υπάρχει έλλειψη αίματος ενώ παράλληλα ένας ερευνητής εργάζεται ώστε να βρεί έναν τρόπο για να σωθεί η ανθρωπότητα. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 8 Ιανουαρίου το 2010.




trailer

Corfu
Συνέχεια...

Η Θεά Δήμητρα Ματσούκα με τον Βιγκόπουλου σε ερωτικές στιγμές .....

Τα φιλιά Ματσούκα-Βιγκόπουλος στην «Αρένα»



Είπαν να αφήσουν στην άκρη τα αδιάκριτα βλέμματα και να το παίξουν χαλαροί και άνετοι. Σαν εφηβικό ζευγαράκι ήταν η Ματσούκα με τον Βιγκόπουλου. Είπαν να δουν το πρόγραμμα της Βίσση και το απόλαυσαν και με το παραπάνω. Ο ένας συνέχεια στην αγκαλιά του άλλου. Τα φιλιά απανωτά και το πάθος δεν κρυβότανε με τίποτα. Δείτε και μόνοι σας στη φωτό και θα καταλάβετε.


Πηγή
Συνέχεια...

Dr. Dre and Snoop Dogg - Still Dre



Corfas
. Συνέχεια...

Δώστε ένα τέλος στα Spam...

PictureΛοιπόν επειδή μας βομβαρδίζουν καθημερινά με ανεπιθύμητα μαιλ (spam) σας βάζω εδώ ένα προγραμματακι που είναι free κοινός τσαμπε ώστε να βρείτε την ησυχία σας!

πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το Κ9


Corfas Συνέχεια...

Χάος στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ιωαννίνων: Πάνω από 70 φαντάροι με γρίπη....

Φράκαρε το στρατιωτικό νοσοκομείο που λειτουργεί στο Πέραμα καθώς η γρίπη έχει αποδεκατίσει το στρατόπεδο και έχει ρίξει στο κρεβάτι πάνω από 70 φαντάρους, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.
Οι γιατροί του Νοσοκομείου αλλά και ο Διοικητής έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, αφού το Νοσοκομείο δεν μπορεί πλέον να καλύψει τις ανάγκες και το προσωπικό να καλύψει τις ανάγκες τόσων ασθενών.
Για να διαβάσετε τα υπόλοιπα πατήστε:

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη βδομάδα όταν οι πρώτοι στρατιώτες χρειάστηκε να μπούνε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και όλα τα συμπτώματα της νέας γρίπης. Γρήγορα η νόσος χτύπησε κι άλλους, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο πολύ γρήγορα να φρακάρει και σήμερα η κατάσταση να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη.
Οι στρατιώτες βρίσκονται εκτός κινδύνου, όμως αν παρουσιαστούν και νέα κρούσματα, που θεωρείται και το πιθανότερο, τότε η νοσηλεία τους στο στρατιωτικό νοσοκομείο θα είναι δύσκολη μέχρι αδύνατη.

totefteri

Anto
Συνέχεια...

Θετικός και ο Πέκοβιτς του Παναθηναικού στη νέα γρίπη....


http://www.sport24.gr/ast/cov/co/copy_Pekovits_b.jpg

Ο Νίκολα Πέκοβιτς ήταν το πρώτο "θύμα" από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού που νόσησε από τη νέα γρίπη.

Για να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες πατήστε:


Όπως ενημέρωσε επισήμως η ΚΑΕ, ο Μαυροβούνιος σέντερ ελέγχθηκε θετικός στον ιό και τέθηκε υπό ιατρική παρακολούθηση. Η κατάστασή του πάντως δεν προκαλεί ανησυχία, αφού περνά τα συμπτώματα σε ήπια μορφή όντας για την ώρα απύρετος. Παρακολουθείται βέβαια στενά από τον γιατρό του "τριφυλλιού", Σταύρο Χάντζο.

Ο Πέκοβιτς θα απέχει από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού για τις επόμενες ημέρες και φυσικά θα απουσιάσει από το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Πανελλήνιο.





Συνέχεια...

DJ Krush - Kemuri



Σσσσσσσσσσ... Ησυχία...
Ηχεία τέρμα, ανεβάστε τα μπάσα λίγο και πατήστε συνέχεια...





jose
Συνέχεια...

Η Mercedes αγόρασε την Brawn GP



Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μερικές εβδομάδες στον χώρο, επιβεβαιώθηκαν σήμερα με την ανακοίνωση της Mercedes Benz ότι εξαγόρασε το 75,1% της Brawn GP, φετινής παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην F1.

Από τo 75,1%, το 45,1% ανήκει στη Daimler AG και το 30% σε μία θυγατρική της, επενδυτική, την Aabar Investments. To υπόλοιπο 24,9% παραμένει στα χέρια του μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη της Brawn GP, Ρος Μπράουν, του Νικ Φράι και μερικών άλλων συνεργατών τους. Ο Μπράουν θα διατηρήσει τη θέση του γενικού διευθυντή, χωρίς βέβαια να έχει γίνει η τελική επιλογή των πιλότων που θα οδηγήσουν τα μονοθέσιας της νέας ομάδας.

Με τη κίνησή της αυτή η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα αποκτήσει, πλέον, αμιγώς δική της ομάδα στη Φόρμουλα 1, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 1955, όταν ο Χουάν Μανουέλ Φάντζιο, είχε κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η βάση της νέας ομάδας που θα ονομάζεται Mercedes Grand Prix, θα είναι οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις της Brawn GP, στο Μπράκλεϊ, της Μεγάλης Βρετανίας.

Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz, Ντίτερ Ζίιτσκε, ο γερμανικός κολοσσός θα παραμείνει συνεργάτης της McLaren, στην οποία μάλιστα κατέχει και το 40%. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η βρετανική εταιρεία αναμένεται να πάρει πίσω το ποσοστό αυτό και να ανεξαρτητοποιηθεί τελείως. Στην περίπτωση αυτή, η συνεργασία των δύο εταιρειών δεν πρόκειται να λήξει καθώς η Mercedes θα συνεχίσει να παρέχει κινητήρες στη McLaren έως και το 2015, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα επέκτασης και μετά τη λήξη αυτής της περιόδου. Επιπλέον, τα μονοθέσια της McLaren θα εξακολουθούν να έχουν το ασημί χρώμα που τα χαρακτηρίζει μαζί με το κόκκινο.

Σε ό,τι αφορά στη Mercedes GP, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διαθέτει κι εκείνη το ασημί χρώμα. Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ο Ρος Μπράουν δήλωσε ότι πριν από 11 μήνες ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί αυτή την κατάληξη.

«Εγώ και οι συνεργάτες μου στη Brawn GP είμαστε πολύ περήφανοι για το προσωπικό, τους οδηγούς και οποιονδήποτε σχετίζεται με την ομάδα και τους ευχαριστούμε για την αφοσίωση, την εξαιρετική δουλειά και την προσήλωσή τους στην επίτευξη επιτυχημένων αποτελεσμάτων σε κάποιες δύσκολες, μερικές φορές, καταστάσεις», επεσήμανε ο Βρετανός, ο οποίος δήλωσε ότι είναι περήφανος που θα συνεργαστεί μαζί με τη μία τόσο σημαντική εταιρεία, όπως η Mercedes-Benz. Υποσχέθηκε, επίσης, ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ως ανταμοιβή στην πίστη που έδειξε η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία προς αυτόν και την ομάδα του.

Πηγή: naftemporiki.gr
jose
Συνέχεια...

Πιάστηκαν στα πράσα την ώρα που έκλεβαν πετρέλαιο....

http://alpha6.gr/wp/img/varela.jpg
Αστυνομικοί της ομάδας Ζ στην Καλαμάτα επιασαν στα πρασα δύο αλλοδαπούς 49 και 31 ετών κατοίκους Άργους, την ώρα που εκλεβαν πετρέλαιο από φορτηγό αυτοκίνητο μεταφοράς μπετον.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καλαμάτας.


Corfas
Συνέχεια...

Πίσω στη Barcelona ο Φάμπρεγας..;;;



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXPcjdivVGegSanP7ots9soK6Tl2Xfmg_wii5vbuK_FxQrDMaPy8X4f4sD9IQ1-UafK90fXkbu3t3yR4wZbUcdFHglTcKXNhXufGL0sL_NngFXd7zudmrC6oaPsmxvM8y-I1dE-nnmieUs/s400/0+cesc+fabregas+captain+arsenal+barcelona.jpg

Η Μπαρτσελόνα προσφέρει τους Τουρέ και Κρκιτς, ώστε να ξανα πάρει πίσω τον αρχηγό της Άρσεναλ...


Πόθος της Μπάρτσα είναι να ξανα αποκτήσει τον Φάμπρεγας...
Τα σενάρια επιστροφής πολλά....
Το οτι η Άρσεναλ δεν παίρνει τίτλους εδώ και χρόνια σίγουρα παίζει ρόλο στην υπόθεση....

Ο Φάμπρεγας ξεκίνησε απο την Barcelona και αυτό είναι στα σύν της μετακίνησης....


Λέτε να τον δούμε ξανα πίσω στα πάτρια εδάφη...

Για να δούμε.........


Anto
Συνέχεια...

Βιογραφία: Κάσιους Κλέι (Μοχάμεντ Αλι)


O Μοχάμεντ Άλι (πραγματικό όνομα Κάσιους Μαρσέλους Κλέι, γεν. 17 Ιανουαρίου 1942) ήταν Αμερικανός επαγγελματίας πυγμάχος. Αποσύρθηκε οριστικά από την ενεργό δράση το 1981, έχοντας φτάσει συνολικά στις 56 νίκες, με μόλις πέντε ήττες και κατακτώντας τρεις φορές τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών καθώς και ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1960.

Ο Κάσιους Κλέι γεννήθηκε στο Λούισβιλ της πολιτείας του Κεντάκι στο νότο των ΗΠΑ. Ο πατέρας του, Κάσιους Μάρσελους Κλέι ο πρεσβύτερος, συντηρούσε την οικογένειά του εργαζόμενος ως σχεδιαστής πινακίδων και η μητέρα του, Οντέσα Γκρέιντι Κλέι, εργαζόταν ως οικιακή βοηθός. Η ενασχόλησή του με την πυγμαχία ξεκίνησε όταν ήταν στην ηλικία των δώδεκα ετών, αρχικά σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Το 1960 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης, στην κατηγορία των 87.5 κιλών, γεγονός που σηματοδότησε την έναρξη της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στην πυγμαχία.

Οι πρώτες επαγγελματικές εμφανίσεις του προκάλεσαν εντύπωση περισσότερο εξαιτίας της συμπεριφοράς του, καθώς συνήθιζε να απευθύνεται με υπεροπτικό και ειρωνικό ύφος προς τους αντιπάλους του, υιοθετώντας για τον εαυτό του το παρωνύμιο «Μέγας» και χρησιμοποιώντας στίχους ή φράσεις με τις οποίες αυτοχαρακτηριζόταν, όπως η περίφημη ρήση του πως «πετά σαν πεταλούδα, τσιμπά σαν μέλισσα». Η συμπεριφορά του και ο τρόπος που αγωνιζόταν προκάλεσαν τόσο το θαυμασμό μέρους του κοινού και των ειδικών του αθλήματος όσο και την οργή άλλων. Στη διάρκεια των αγώνων, ο Κλέι διατηρούσε τα χέρια του αρκετά χαμηλά και επιχειρούσε να αποφεύγει τα χτυπήματα περισσότερο με την κίνηση του σώματός του, αντί της συνηθισμένης παθητικής άμυνας. Στις 25 Φεβρουαρίου του 1964, διεκδίκησε για πρώτη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή, από τον Σόνι Λίστον, νικώντας στην αναμέτρησή τους μετά από έξι γύρους. Δύο ημέρες αργότερα, ο Κλέι προκάλεσε την αντίδραση της αμερικανικής ομοσπονδίας της πυγμαχίας, ανακοινώνοντας πως είχε ασπαστεί το Ισλάμ και προσχωρήσει στην οργάνωση των «Μαύρων Μουσουλμάνων». Η θρησκευτική μεταστροφή του συνοδεύτηκε από αλλαγή του ονόματός του και στις 6 Μαρτίου 1964 υιοθέτησε το όνομα Μοχάμεντ Αλί που του δόθηκε από τον πνευματικό καθοδηγητή του, Ελάιτζα Μοχάμεντ. Οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις εξελίχθηκαν στη διάρκεια του χρόνου. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 άρχισε να μελετά το Κοράνι και στράφηκε προς το «ορθόδοξο» Ισλάμ, εγκαταλείποντας με αυτό τον τρόπο τις ακραίες διδασκαλίες του Μοχάμεντ.

Τα επόμενα χρόνια, ο Μοχάμεντ Αλί κυριάρχησε στους αγωνιστικούς χώρους όπως λίγοι πυγμάχοι στην ιστορία του αθλήματος. Κατόρθωσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον Λίστον το Μάιο του 1965, επικρατώντας του αντιπάλου του με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο του αγώνα, ενώ ακολούθησαν και άλλες επιβλητικές νίκες επί σπουδαίων πυγμάχων όπως οι Φλόυντ Πάτερσον, Χένρι Κούπερ και Μπράιαν Λόντον. Αξιοσημείωτη υπήρξε και η αναμέτρησή του με τον Κλίβελαντ Γουίλιαμς, στις 14 Νοεμβρίου του 1966, όταν στη διάρκεια των τριών γύρων της, επέφερε στον αντίπαλό του περισσότερα από εκατό χτυπήματα, προκάλεσε τέσσερις πτώσεις του, ενώ ο ίδιος δέχθηκε μόλις τρία χτυπήματα.

Τον Απρίλιο του 1967, στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, αρνήθηκε να καταταγεί στον αμερικανικό στρατό για θρησκευτικούς λόγους, δηλώνοντας πως δεν είχε «καμία διένεξη με τους Βιετκόγκ». Για τη στάση αυτή, αντιμετώπιση έντονη κριτική από μεγάλη μερίδα της αμερικανικής κοινής γνώμης, σε μία περίοδο που η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών συνέχιζε να υποστηρίζει την αναγκαιότητα του πολέμου στο Βιετνάμ. Επιπλέον του αφαιρέθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή και αποκλείστηκε από κάθε αθλητική διοργάνωση των Ηνωμένων Πολιτειών για τρεισήμισι χρόνια, ενώ καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης, ποινή που ωστόσο αναιρέθηκε τέσσερα χρόνια αργότερα από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Στη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, ο Μοχάμεντ Άλι ξεχώρισε γενικά για τη στάση του απέναντι σε θέματα που άπτονταν της ελευθερίας και των δικαιωμάτων των Αφροαμερικανών ασκώντας αξιοσημείωτη επίδραση στην αμερικανική κοινωνία, με μηνύματα που βρίσκονταν στην αιχμή του κινήματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση τον Οκτώβριο του 1970 και ενώ ο τίτλος του πρωταθλητή ανήκε πλέον στον Τζο Φρέιζερ. Οι εμφανίσεις του, μετά την πολυετή αποχή του, δεν υπήρξαν ανάλογες με αυτές που είχαν προηγηθεί. Στις 8 Μαρτίου του 1971 διεκδίκησε τον τίτλο του πρωταθλητή βαρέων βαρών από τον Τζο Φρέιζερ, ωστόσο ηττήθηκε για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία του, στα σημεία, μετά από αγώνα 15 γύρων που χαρακτηρίστηκε ως «η αναμέτρηση του αιώνα». Οι δύο πυγμάχοι αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά το 1973 και ενώ ο Φρέιζερ είχε ήδη απολέσει τον τίτλο του πρωταθλητή, με τον Αλί να αναδεικνύεται νικητής μετά από αγώνα 12 γύρων. Στις 30 Οκτωβρίου 1974 διεκδίκησε εκ νέου τον τίτλο με αντίπαλο τον Τζορτζ Φόρμαν. Ο μεταξύ τους αγώνας διοργανώθηκε στο Ζαΐρ (σημερινή Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό), χάρη σε χρηματοδότηση του προέδρου της χώρας, Μομπούτου και έμεινε γνωστός στην ιστορία της πυγμαχίας με τον τίτλο Rumble in the Jungle («Βροντή στη ζούγκλα»). Με ένθερμη υποστήριξη από το κοινό, που ενίσχυε τον Μοχάμεντ Αλί τραγουδώντας τη χαρακτηριστική φράση «Ali Boma Ye» («Αλί σκότωσέ τον») κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλό του, πετυχαίνοντας νοκ άουτ στον όγδοο γύρο της αναμέτρησης και ακολουθώντας αυτή τη φορά μία διαφορετική στρατηγική, παλαιότερα σε χρήση από τον πυγμάχο Άρτσι Μουρ. Σε αντίθεση με την διαρκή κίνηση του παρελθόντος, επέλεξε να αγωνιστεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα στηριζόμενος στα σκοινιά του ρινγκ, αποφεύγοντας τα χτυπήματα του Φόρμαν και εκμεταλλευόμενος στη διάρκεια του αγώνα την κούραση του αντιπάλου του.

Το επόμενο διάστημα, ο Αλί βρέθηκε στο αποκορύφωμα της δημοτικότητάς του και από τους επόμενους αγώνες του ξεχώρισε η τρίτη αναμέτρησή του με τον Τζο Φρέιζερ στις Φιλιππίνες, κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας Μανίλα, η οποία θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αγώνες πυγμαχίας στην ιστορία του αθλήματος. Το 1978 απώλεσε τον τίτλο του πρωταθλητή από τον χρυσό ολυμπιονίκη του Μόντρεαλ Λέον Σπινκς, τον οποίο απέκτησε ξανά, συνολικά για τρίτη φορά, επτά μήνες αργότερα. Αποχώρησε από την αγωνιστική δράση για τα επόμενα δύο χρόνια. Η επιστροφή του συνοδεύτηκε από μία ήττα από τον Λάρι Χολμς το 1980, ενώ τον επόμενο χρόνο έδωσε τον τελευταίο αγώνα του, χάνοντας με αντίπαλο τον Τρέβορ Μπέρμπικ. Αν και η στατιστική των αγώνων του δεν είναι σήμερα μοναδική, η ποιότητα των αντιπάλων του και ο τρόπος με τον οποίο πέτυχε τις νίκες του στη διάρκεια της πολύχρονης σταδιοδρομίας του, τον κατατάσσουν μέχρι σήμερα στους κορυφαίους πυγμάχους της ιστορίας.

Το 1983 διαγνώστηκε πως πάσχει από το σύνδρομο Πάρκινσον και κατά τα τελευταία χρόνια της ζωής του η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί. Μετά την απόσυρσή του από την πυγμαχία, ο Μοχάμεντ Αλί έχει τιμηθεί αρκετές φορές για την αθλητική αλλά και κοινωνική προσφορά του. Το 1996 επιλέχθηκε για την αφή της ολυμπιακής φλόγας κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων που διοργανώθηκαν στην Ατλάντα των ΗΠΑ, ενώ το 2005 τιμήθηκε με το «Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας». Τον ίδιο χρόνο τιμήθηκε επίσης με το χρυσό «Μετάλλιο Ειρήνης Otto Hahn» για την πολύχρονη συμμετοχή του στο αμερικανικό κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη χειραφέτηση των μαύρων παγκοσμίως, καθώς και για το έργο του ως πρεσβευτής καλής θέλησης των Ηνωμένων Εθνών. Στις 19 Δεκεμβρίου 2005 ιδρύθηκε προς τιμή του το μη κερδοσκοπικό «Κέντρο Μοχάμεντ Άλι», αφιερωμένο στη ζωή του, στην αθλητική σταδιοδρομία του και στα ιδανικά που υπερασπίστηκε.

Ένα βιντεάκι με μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα της καριέρας του,ίσως, μεγαλύτερου πυγμάχου όλων των εποχών...



jose
Συνέχεια...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου....

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου πραγματοποιεί η Τροχαία, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια και οι στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης & στάθμευσης, διακοπές & εκτροπές της κυκλοφορίας) σε οδούς γύρω από το ΕΜΠ έως την Πλ. Κάνιγγος, ενώ κατά την ημέρα της πορείας, θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και στις καθέτους αυτών.
Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία- Τρόλεϊ).
Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτηση τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

[πηγή]

Corfas Συνέχεια...

Τι επιπτώσεις έχει το facebook...Μια φωτογραφία 1000 λέξεις...!

Facebook....
Μεγάλη κουβέντα ....
Ώρες ανάλυσεις θα έπρεπε να κάνουμε για να αντικατοπτρίσουμε το τι ακριβώς είναι το facebook.....
Γι αυτό το λόγο δείτε τη φωτογραφία(απο το εξαιρετικό ipanic) πατώντας:

Όσοι ασχολείστε φανατικά με το χόμπυ του facebook ξεκολλήστε μετά απο αυτό:
[malakas.jpg]

Eίναι καλύτερες οι αληθινές γκόμενες.....

ipanik.gr

Anto

Συνέχεια...

Ο τρελόΓάλλος Remi Guillard ξανα χτύπησε με νέο video τη Παρασκευή και 13....(video)




Anto
Συνέχεια...

Δείτε έναν απίστευτο, μοναδικό διαιτητή με γυαλιά ηλίου εν ώρα match....(video)

Δείτε έναν απίστευτο, μοδικό διαιτητή με γυαλιά ηλίου εν ώρα match....
Για να τον δείτε τον τρομερό διαιτητή σε video, πατήστε:

Πάντως Εκτός απο τα γυαλιά ηλίου και μία καλο διατηρημένη μπάκα την έχει όσο να πείς...!

Anto
Συνέχεια...

Oι 9 πιο Sexy Γυναίκες στον πλανήτη ....

9 πιο σέξυ γυναίκες στον πλανήτη...:

Οι 9 πιο σέξι γυναίκες του 2009


Η Σέριλ Κόουλ ονομάστηκε η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου απ' το περιοδικό FHM κερδίζοντας έξι θέσεις από την έβδομη που βρέθηκε πέρυσι. Είναι επίσης η πρώτη Βρετανίδα που τερματίζει πρώτη εδώ και μια τριετία.


Οι 9 πιο σέξι γυναίκες του 2009


Η Μέγκαν Φοξ εκθρονίστηκε από την κορυφή της λίστας αλλά δεν έπεσε πολύ χαμηλά…


Για να δείτε και τις υπόλοιπες SEXY γυναικάρες πατήστε:



Δεύτερη πέρυσι η Τζέσικα Άλμπα, τερμάτισε φέτος 3η...
Οι 9 πιο σέξι γυναίκες του 2009


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι αδιαμφισβήτητα η... επιστροφή της χρονιάς. Πέρυσι ήταν 31η.


Οι 9 πιο σέξι γυναίκες του 2009


Δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο της Victoria Secret Αντριάνα Λίμα μπαίνει στην λίστα με τις 100!


Οι 9 πιο σέξι γυναίκες του 2009


Η Καναδή ηθοποιός Ελίσα Κούθμπερτ έπεσε από την τέταρτη θέση, την οποία κατείχε πέρυσι.

Οι 9 πιο σέξι γυναίκες του 2009


Η ηθοποιός Κρίστιν Κρίουκ κέρδισε μια θέση στην πρώτη δεκάδα.


Οι 9 πιο σέξι γυναίκες του 2009


Συμμετείχε για πρώτη φορά στο δημοψήφισμα και μπήκε κατευθείαν στην πρώτη δεκάδα. Ο λόγος για την Άννα Φρίελ της σειράς Pushing Daisies.


Οι 9 πιο σέξι γυναίκες του 2009


Είναι η πρώτη είσοδος της Φρέιντα Πίντο στη δεκάδα. Η Κέιτ Μος, η Θάντι Νιούτον, η Έβα Λονγκόρια και η Φράνκι Σαντφόρντ ήταν μέσα στις γυναίκες που μπήκαν στις 100!


Πηγή: giatousfilous.com


Anto

Συνέχεια...

Μεξικάνικη Κουζίνα: Φαχίτας με κοτόπουλο


Θα φτιάξουμε λοιπόν παραδοσιακά μεξικάνικα φαχίτας με κοτόπουλο!!!

Για να δούμε τι θα χρειαστούμε...
* 16 τορτίγιας
* 1 μαρούλι ψιλοκομμένο
* 2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
* 1 γιαούρτι πλήρες
* 300 γραμμάρια φέτα
και για το κοτόπουλο:
* 4 στήθος κοτόπουλο κομμένα σε λέπτα μπαστουνάκια
* 3 κόκκινες και τρεις πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
* 1 με 2 καυτερές πιπεριές κομματάκια (ανάλογα με πόσο μας αρέσει να καίει)
* 500 γραμμάρια ντοματάκια ψιλοκομμένα πελτέ
* 3 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
* 2 κρασοπότηρα κόκκινα ξηρό κρασί
* 200 γραμμάρια καλαμπόκι
* 1 κούπα λάδι
* λίγο πάπρικα γλυκιά
* αλάτι πιπέρι
Έχοντας λοιπόν μαζέψει όλα τα παραπάνω, μαζεύουμε και δυνάμεις και προχωράμε στο παρασύνθημα, την εκτέλεση της συνταγής δηλαδή:

Σε μία κατσαρόλα σωτάρετε το κοτόπουλο με το λάδι και μόλις ροδίσει το βγάζετε με μία σουρωτή κουτάλα και το αφήνετε σε ένα πιρέξ. Στο ίδιο λάδι σωτάρετε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια για πέντε με επτά λεπτά.
Μετά προσθέτετε τα ντοματάκια, το κρασί, το αλάτι και το πιπέρι.
Αφήνετε να βράσουν για δέκα με δέκα πέντε λεπτά και τα ρίχνετε στο πιρέξ με το κοτοπουλάκι μας.
Ως εδώ καλά πάμε, έτσι?? Συνεχίζουμε...
Βάζετε το πιρέξ στον φούρνο και ψήνετε στους εκατόν ογδόντα (180) βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις μέχρι να πιεί τα υγρά του.
Δέκα λεπτά πριν σβήσετε τον φούρνο προσθέτετε και το καλαμπόκι στο φαγητό σας.

Όλα αυτά για το κοτόπουλο...Πάμε να κάνουμε και τα τορτίγιας τώρα..
Ετοιμάζουμε τα τορτίγιας σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασία τους.
Βάζουμε το μαρούλι και τις ντομάτες σε δύο πιάτα. Χτυπάμε την φέτα στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι για να γίνουν ένα μείγμα και το τοποθετούμε σε ένα μπολ.
Σερβίρουμε το κοτόπουλο ζεστό και φτιάχνουμε τις πιτούλες μας.

Και αν έχουν πάει όλα καλά θα πρέπει το αποτέλεσμα να βγει κάπως έτσι:



jose
Συνέχεια...

Δικάζεται 12χρονος επειδή αποδέχτηκε κλεμμένο σοκολατάκι!


Η αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας άσκησε δίωξη και οδήγησε στη Δικαιοσύνη ένα 12χρονο Αβορίγινα, επειδή αποδέχθηκε ένα κλεμμένο σοκολατάκι σε σχήμα βατράχου αξίας μερικών σεντ.

Ο σοκολατιένος βάτραχος είχε κλαπεί από ένα φίλο του 12χρονου από σούπερ μάρκετ στη Δυτική Αυστραλία.

Η δίκη του 12χρονου αγοριού πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Η Υπηρεσία Νομικής Βοήθειας των Αβοριγίνων κατηγορεί την αστυνομία για "αυταρχισμό".

"Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να συνετιστούν ανήλικα παιδιά από το να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη" δήλωσε ο δικηγόρος της Υπηρεσίας Νομικής Βοήθειας, Πίτερ Κόλινς.

[Πηγή]
Vlaxos

Συνέχεια...

Δείτε Τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας για τον άτυχοΝτε Νίγκρις....

Για βλάβη του καρδιοαναπνευστικού συστήματος κάνει λόγο η πρώτη ιατροδικαστική έρευνα για τον θάνατο του Αντόνιο Ντε Νίγκρις....
Για δείτε πατήστε:


Παθολογικά ήταν τα αίτια του θανάτου του Ντε Νίγκρις, σύμφωνα με την πρώτη γνωμάτευση του ιατροδικαστή που εξέτασε το άψυχο σώμα του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Λίγο μετά την έξοδο του από το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ο γιατρός ανακοίνωσε πως υπήρξε μια βλάβη του καρδιοαναπνευστικού συστήματος. Για αν βγουν ασφαλή συμπεράσματα ωστόσο, ίσως χρειαστεί να περάσει και ένας μήνας.


Αnto
Συνέχεια...

Συνελήφθη στη Σικελία ο <<Υπαρχηγός>> της Κόζα Νόστρα...



Τον θεωρούμενο ως «υπαρχηγό» της ιταλικής Κόζα Νόστρα, Ντομένικο Ρακούλια, συνέλαβε την Κυριακή η ιταλική αστυνομία σε πόλη της δυτικής Σικελίας, έπειτα από 15 χρόνια ερευνών.

Ο Ντ.Ρακούλια, που έχει καταδικαστεί ερήμην σε τρις ισόβια για ανθρωποκτονία και άλλα εγκλήματα, θεωρείται το «επιφανέστερο» μέλος της Κόζα Νόστρα μετά τον υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενο, Ματέο Μεσίνα Ντενάρο. Η σύλληψή του έγινε σε σπίτι έξω από το Τραπάνι στη δυτική Σικελία, και ο Ντ.Ρακούλια έχει μεταφερθεί στο Παλέρμο. Ο υπουργός Εσωτερικών, Ρομπέρτο Μαρόνι, δήλωσε ότι η σύλληψή του αποτελεί «ένα από τα ισχυρότερα πλήγματα εναντίον της μαφίας τα τελευταία χρόνια, καθώς ουσιαστικά ήταν ο 'νούμερο δύο' της Κόζα Νόστρα». Αν και η σύζυγός του είχε τεθεί υπό αστυνομική παρακολούθηση, ο Ντ.Ρακούλια είχε κατορθώσει να μεγαλώσει και δεύτερο παιδί την περίοδο που ήταν φυγάς.
[Πηγή]
Vlaxos
Συνέχεια...

Ανέκδοτο...


Γίνεται παγκόσμια έρευνα για τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης των διαφόρων λαών. Σε ένα δωμάτιο είναι μια ξανθιά γκομενίτσα, και ένα τραπέζι,στο οποίο βρίσκονται ένα μισοτελειωμένο πλεκτό κι ένα σάντουιτς. Θα πρέπει ο κάθε εξεταζόμενος να τελειώσει το πλεκτό, να φάει το σάντουιτς και να πηδήξει τη γκομενίτσα. Με όποια σειρά θέλει. Μπαίνει ένας Αμερικανός. Τρώει πρώτα το σάντουιτς, μετά πηδάει τη γκομενίτσα, και τέλος τελειώνει το πλεκτό. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στην Αμερική: Το πρωί ξεκινάς με ένα καλό πρωινό, ρίχνεις ένα στη γκόμενά σου, και μετά δουλειά. Μπαίνει ένας Γερμανός. Τελειώνει πρώτα το πλεκτό, μετά τρώει το σάντουιτς, και στο τέλος πηδάει τη γκομενίτσα. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στη Γερμανία: Πρώτα η δουλειά, μετά φαγητό για να δυναμώσεις, και τελευταία η διασκέδαση. Μπαίνει κι ένας Έλληνας. Βάζει τη γκομενίτσα να πλέκει, και την πηδάει τρώγοντας ταυτόχρονα το σάντουιτς. Αφού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη σύλληψη, εξηγεί ότι έτσι συνηθίζεται στην Ελλάδα: για να φας καλά, πρέπει να γαμάς τον εργαζόμενο!
Vlaxos
Συνέχεια...

Oνόμασε το παιδί του Barcelona....

Tο ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" για την 3η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έχει μείνει σίγουρα αξέχαστο στους παίκτες της Ρούμπιν Καζάν μετά την εκπληκτική νίκη με 2-1, ωστόσο για τον Σεργκέι Σέμακ σήμαινε πολλά παραπάνω...

Απόδειξη η επιλογή του αρχηγού της Ρούμπιν να δώσει στη νεογέννητη κόρη του το όνομα της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα για να τιμήσει το ιστορικό αποτέλεσμα που έφερε μέσα στην Ισπανία, με τον 33χρονο άσο να δηλώνει:

"Αυτός είναι ένας όμορφος τρόπος για να διασφαλίσω ότι δεν θα ξεχάσω αυτή την αξιομνημόνευτη νίκη. Επιπλέον, αποδίδω κατά κάποιο τρόπο τιμή στο όμορφο ποδόσφαιρο που παίζουν", δήλωσε στην εφημερίδα "Sowjetski Sport" ο άσος του ρωσικού συλλόγου.

Να σημειωθεί πως η μικρή Μπαρτσελόνα είναι το τέταρτο παιδί στην οικογένεια Σέμακ (Μάγια, Σέμγιον και Ιβάν τα ονόματα των άλλων τριών παιδιών), με την κίνησή του αυτή να εντάσσεται σε ένα πλαίσιο όπου πολλοί άνθρωποι στη Ρωσία συνηθίζουν να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα ενός διάσημου ατόμου ή ενός σημαντικού γεγονότος.


sport24

Anto
Συνέχεια...

Επίσης φάρσα για βόμβα είχαμε σήμερα και στην Ερτ....

Επίσης φάρσα για βόμβα είχαμε σήμερα και στην Ερτ....

Όλα καλά τελικά....

Ως συνήθως φάρσα...

Αnto
Συνέχεια...

Oι φάρσες για βόμβα έγιναν μόδα....Αυτή την ώρα εκενώνεται και το Intercontinental

Oι φάρσες για βόμβα έγιναν μόδα....Αυτή την ώρα εκενώνεται και το Intercontinental...

Totefteri


Anto
Συνέχεια...

Οριστικά εκτός αποστολής απο το μάτς της Εθνικής ο Χαλκιάς...Προλαβαίνει και δε προλαβαίνει το Ντέρμπυ με τον Άρη....

http://media2.feed.gr/filesystem/images/20090807/engine/goalnews_LARGE_t_1041_6332254_type11487.jpg



Οριστικά εκτός αποστολής της Εθνικής θα είναι ο Κώστας Χαλκιάς αφού ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει στην Ουκρανία. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και θα πραγματοποιήσει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη.

Συγκεκριμένα....

ο 35χρονος πορτιέρο επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και μέχρι την Τετάρτη θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Αν στη συνέχεια καταφέρει να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τότε θα συμπεριληφθεί από τον Φερνάντο Σάντος στην αποστολή για το τοπικό ντέρμπι.

ΣΠΟΡ FM



Συνέχεια...

Πρόβλεψη απο το ΧastoukI, για τη τύχη του Αλκέτ Ριτζάι και της Σούλας ....

http://www.ianztrainz.com.au/helicopter3450.jpg


Πρόβλεψη απο το ΧastoukI, για τη τύχη του Αλκέτ Ριτζάι και της Σούλας ....
Για να δείτε τη πρόβλεψη, πατήστε:

Ο Παλαιοκώστας , θα πάει με ελικόπτερο να βγάλει και τον Ριτζάι, και την Σούλα αλλά και τον αδερφό του, απο τη φυλακή....
Απόδραση keep walking!
Να το θυμάστε ....By XastoykI!
16/11/09....Σε 2 χρόνια τα ξανα λέμε...!!!


Anto
Συνέχεια...

Σταματίνα, φταίμε εμείς που τα βλέπουμε, ή εσύ που τα δίνεις όλα στο λαό...;;;;

Σταματίνα, φταίμε εμείς που τα βλέπουμε, ή....



Ότι ωραίο έχει ο καθένας το δείχνει. Η Σταματίνα έχει και πολλές επιλογές είναι η αλήθεια. Αυτή τη φορά το μενού είχε στήθος μπόλικο και περισσότερο από τα μοντέλα με τα οποία ποζάρει. Παρά την ενδυματολογική της επιλογή, μπορούμε να πούμε πως η Σταματίνα εντυπωσιάζει γενικώς και δεν χρειάζεται ειδικώς τέτοιες αποκαλύψεις για να εξιτάρει. Δεν είπαμε να γίνει Λιονάκη το κορίτσι, αλλά λίγη φαντασία καλό κάνει. Ας τη βοηθήσει λίγο...


FreeGossip.gr


Anto
Συνέχεια...

Τι bohemian rapsody των Queen , ti Brohemian Rapsody κάποιων φοιτητών....Ιεροσυλία και ταυτόχρονα αστεία η παρωδία που έκαναν οι φοιτητές...!!!

Προσέξτε, δε μιλάμε για το Bohemian Rhapsody, το επικό κομμάτι των Queen αλλά για το... Brohemian Rhapsody, μία παρωδία που έστησαν κάτι τρελοαμερικανοί φοιτητές στο κολλέγιο τους. Δείτε το, έχει την πλάκα του!
Για να δείτε τη παρωδία πατήστε:



shoot


Anto
Συνέχεια...

O Αντώνης Σαμαράς σπάει τα νεύρα της Ντόρας Μπακογιάννη....


http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2009/10/ntora-samaras-maketo-mesa.jpg

Ο Σαμαράς πραγματικά κάνει τα πάντα για να σπάσει τα νεύρα του Μητσοτάκη και της Ντόρας....

Πώς???? Πατήστε:

Η Ντόρα πλέον όλα δείχνουν οτι χάνει τις εκλογές...(Και όμως απίστευτο)....
Οπότε, όταν όλα δείχνουν οτι χάνεις τις εκλογές...τι κάνεις;;;
Επίθεση και Ντού.....
Αυτό κάνει και η Ντόρα....Φούλ επίθεση..!!!
Κατηγορεί, ρίχνει σπόντες , καρφιά και όλα τα συναφή της επίθεσης....
Ξέχασε την Ενότητα γιατι χάνει τις εκλογές....
Απο την Άλλη ο Αντώνης Σαμαράς της σπάει τα νεύρα ....Πώς;;;
Δεν απαντάει σε τίποτα....
Υπάρχει τίποτα πιο σπαστικό(και στη καθημερινή ζωή) που να κάνεις "επίθεση" στον άλλο και ο άλλος να αδιαφορεί λες και δεν υπάρχεις....
Αυτό παθαίνει η Ντόρα και δε μπορεί να το χωνέψει..
Ο άλλος αδιάφορος και επικαλείται ενότητα.....


Λές και εκεί στη Νέα δημοκρατία θα αλλάξουν τα πρόσωπα....
Όποιος και να βγεί, τα ίδια θα κάνει.....
ΨΥΡΙΣΜΑ-ΨΥΡΙΣΜΑ-ΨΥΡΙΣΜΑ!!!!


Anto
Συνέχεια...

Βυζόβουνο στη Κίνα;;;;

Ένα βουνό που βρίσκεται στην μακρινή Κίνα έχει σχήμα γυναικείου στήθους!

Το βουνό, που βρίσκεται νότια της πόλης Zhenfeng, στην επαρχία Guizhou, αποκαλείται από τους ντόπιους «Τα δυο στήθη».

Το εν λόγω βουνό χρησιμοποιείται από την ντόπια κοινότητα ως τρόπος λατρείας.

Ο ντόπιος πληθυσμός πάει στους πρόποδες του βουνού και πραγματοποιεί γάμους πιστεύοντας πως θα τους φέρει καλή τύχη και χρήματα.

Δείτε τι κάνει η φύση όταν έχει... ορέξεις, πατώντας:

Βυζόβουνο:





shoot

Anto

Συνέχεια...

Θρήνος και θλίψη στην Λάρισα και την οικογένεια του Ντε Νίγκρις...!!!

Θρήνος για το θάνατο του Αντόνιο Ντε Νίγκρις


Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και της Λάρισας. Ο 31χρονος επιθετικός της ΑΕΛ άφησε την τελευταία του πνοή στις 03:30 τα ξημερώματα...


Επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια του θανάτου του δεν έχει εκδοθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γνωστός ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε ξαφνικά δύσπνοια. Η γυναίκα του κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά άφησε «έσβησε» πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Μεξικανός άσος που φέτος μεταγράφηκε στην ομάδα της Θεσσαλίας την ώρα που κοιμόταν ένιωσε δυσφορία και την ώρα που διακομιζόταν στο νοσοκομείο εξέπνευσε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μεξικό ο Ντε Νίγκρις πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Στο Μεξικό που είναι και η πατρίδα του ποδοσφαιριστή αμέσως έγινε πρώτο θέμα η είδηση του θλιβερού γεγονότος με τον εκπρόσωπο της Μοντερέι, (ήταν η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του το 1999), Εβεράρδο Βαλντέζ να ανακοινώνει τον θάνατο του Ντε Νίγκρις και να τονίζει ότι γνωρίζει λίγα πράγματα για το περιστατικό. Επίσης έδωσε τα συλληπητήρια του στην οικογένεια του παίκτης της ΑΕΛ

Ο Ντε Νίγκρις είχε υπογράψει με την Λάρισα το περασμένο καλοκαίρι και είχε έξι συμμετοχές στο φετεινό πρωτάθλημα. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί στις Βιγιαρεάλ, Σάντος, Πούμα και Γκαζιάντεσπορ, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Μεξικάνικη Μοντερέι.

ΤΑ ΝΕΑ

Αnto
Συνέχεια...

Συνελήφθει ο Αλκέτ Ριτζάι και η Σούλα σήμερα το πρωί....

Στα χέρια της αστυνομίας Αλκέτ Ριζάι και Σούλα...

Στα χέρια των αρχών έπεσε ο Αλκέτ Ριζάι, το «δεξί χέρι» του Βασίλη Παλαιοκώστα με τον οποίο είχαν αποδράσει δύο φορές με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό και ένας από τους πλέον διαβόητος κακοποιούς.....

H συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και της Ε.Κ.Α.Μ. έγινε στο Γραμματικό. Μαζί με τον Ριτζάι συνελήφθησαν άλλα 4 άτομα, μεταξύ των οποίων και η λεγόμενη Σούλα, επίσης συνεργάτιδα του Παλαιοκώστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταζητούμενος ήταν οπλισμένος, ωστόσο, δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Θυμίζουμε πως ο Αλβανός κακοποιός φέρεται ως εμπλεκόμενος σε συμβόλαια θανάτου και οι δρόμοι του με τον Παλαιοκώστα φαίνεται πως χώρισαν μετά την αποτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στο Αλεποχώρι.

star.gr


Anto
Συνέχεια...

Πουλάει ο Hugh Hefner το playboy.....Πόσο όμως.???

http://www.abc.net.au/reslib/200706/r154514_556046.jpg



Πουλάει ο Hugh Hefner το playboy.....Πόσο όμως.???
Για να δείτε πού και πόσο πατήστε:


O 83χρονος μεγιστάνας που κατάφερε να πείσει χιλιάδες καλλίγραμμα μοντέλα να τα «πετάξουν όλα» και να φωτογραφηθούν γυμνά για χάρη του ανδρικού πληθυσμού αποφάσισε να εγκαταλείψει το… άθλημα και να δώσει τα ηνία σε ένα νεότερο.


Ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του ομίλου, που πρόκειται να ξεπεράσει και τα 300.000.000 $!


Anto
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share