Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Θρήνος και θλίψη στην Λάρισα και την οικογένεια του Ντε Νίγκρις...!!!

Θρήνος για το θάνατο του Αντόνιο Ντε Νίγκρις


Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και της Λάρισας. Ο 31χρονος επιθετικός της ΑΕΛ άφησε την τελευταία του πνοή στις 03:30 τα ξημερώματα...


Επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια του θανάτου του δεν έχει εκδοθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γνωστός ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε ξαφνικά δύσπνοια. Η γυναίκα του κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά άφησε «έσβησε» πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Μεξικανός άσος που φέτος μεταγράφηκε στην ομάδα της Θεσσαλίας την ώρα που κοιμόταν ένιωσε δυσφορία και την ώρα που διακομιζόταν στο νοσοκομείο εξέπνευσε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μεξικό ο Ντε Νίγκρις πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Στο Μεξικό που είναι και η πατρίδα του ποδοσφαιριστή αμέσως έγινε πρώτο θέμα η είδηση του θλιβερού γεγονότος με τον εκπρόσωπο της Μοντερέι, (ήταν η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του το 1999), Εβεράρδο Βαλντέζ να ανακοινώνει τον θάνατο του Ντε Νίγκρις και να τονίζει ότι γνωρίζει λίγα πράγματα για το περιστατικό. Επίσης έδωσε τα συλληπητήρια του στην οικογένεια του παίκτης της ΑΕΛ

Ο Ντε Νίγκρις είχε υπογράψει με την Λάρισα το περασμένο καλοκαίρι και είχε έξι συμμετοχές στο φετεινό πρωτάθλημα. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί στις Βιγιαρεάλ, Σάντος, Πούμα και Γκαζιάντεσπορ, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Μεξικάνικη Μοντερέι.

ΤΑ ΝΕΑ

Αnto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share