Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

<<Πέθανε γνωρίζοντας το ο Ντε Νίγκρις>> της ΑΕΛ.....!!!!!!Απλά δεν ήθελε να το πιστέψει...!!!


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1b/Antonio_de_Nigris.png

Στην αποκάλυψη ότι στο ξεκίνημα της σεζόν είχε διαγνωστεί στον άτυχο Αντόνιο Ντε Νίγκρις γενετική δυσπλασία στην καρδιά προχώρησε στην ιστοσελίδα της «Χουριέτ» ο πρώην γιατρός της Ανκαρασπορ και νυν της Ανκαραγκουτσού, Μπουράκ Κουντουρατσίογλου.

«Στην ουσία ο Ντε Νίγκρις πήγε στο θάνατο γνωρίζοντάς το» είναι τα λόγια του Κουντουρατσίογλου στα κουρκικα ΜΜΕ και δίνει εντελώς διαφορετική διάσταση στο χαμό του Ντε Νίγκρις την ώρα που αρχικά από τη Λάρισα υπήρξαν επίσημες διαβεβαιώσεις ότι δεν υπήρχε το παραμικρό ιστορικό με τον Μεξικανό επιθετικό.

«Στην αρχή της σεζόν και πριν ξεκινήσει η προετοιμασία είχαμε κάνει αναλυτικά καρδιολογικά τεστ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στον Ντε Νίγκρις είχε διαγνωστεί γενετική διαφορά στην καρδιά, ένα είδος δυσπλασίας, που μετά την ηλικία των 30 δημιουργεί μεγάλο ρίσκο ξαφνικού θανάτου» δήλωσε ο έμπειρος κουρκος καρδιολόγος που τα τελευταία 14 χρόνια δουλεύει για τις ομάδες της Αγκυρας και συνέχισε:


«Του το είχαμε πει, αλλά εκείνος το αρνήθηκε λέγοντάς μας ότι τόσα χρόνια έχει περάσει από πολλές εξετάσεις και από τη στιγμή που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο ως εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μεξικού δεν μπορεί να υφίσταται»...

Σύμφωνα με τον κουρκο γιατρό το 5% των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που είχε εντοπισθεί στον Μεξικανό επιθετικό οδηγούνται στο θάνατο!

«Από την πλευρά μας ενημερώσαμε για το πρόβλημα την κουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τις αρχές του ποδοσφαίρου της χώρας και μας απάντησαν ότι ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί με ευθύνη της ομάδας και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αρκεί να συνυπογράφαμε ένα χαρτί ότι αναλαμβάναμε από κοινού την ευθύνη.

Η ομάδα δεν το δέχθηκε και ο παίκτης αναχώρησε για την Ελλάδα και πήγε στη Λάρισα όπου και υπέγραψε νέο συμβόλαιο» δήλωσε ακόμα ο Μπουράκ Κουντουρατσίογλου, που αρνήθηκε να σχολιάσει τα ιατρικά τεστ από τα οποία πέρασε ο παίκτης στην Ελλάδα.

«Δεν θέλω κάποιο σχόλιο για το τι εξετάσεις έκαναν στην Ελλάδα, γιατί πολύ απλά υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω» είπε ο κ. Κουντουρατσίογλου, την ώρα που έγινε γνωστό έστω και καθυστερημένα από τη Λάρισα ότι ο ποδοσφαιριστής επέδειξε όταν πέρασε από καρδιολογικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Λευκός Σταυρός ένα χαρτί το οποίο ανέφερε ότι αντιμετωπίζει μία διατατική μυοκαρδιοπάθεια, κάτι όμως που δεν προκαλεί προβλήματα ούτε ήταν θεωρητικά επικίνδυνο για την υγεία του.

Σύμφωνα επίσης με τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή αύριο Τρίτη έρχονται οι συγγενείς του Ντε Νίγκρις, τα δύο αδέρφια του μαζί με τη μητέρα του και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρνουν μαζί τους και δικό τους ιατροδικαστή προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διεργασίες και την Πέμπτη να φύγει η σωρός του για το Μεξικό.


R.I.P

sentragoal

Anto


0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share