Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Απεργία πείνας και στη Καβάλα!

Και που είστε ακόμα....
Έχει να γίνει χαμός απο δώ και πέρα και αυτά τα φαινόμενα καλό θα είναι να τα συνηθίζουμε!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
Δείτε το video:









Συνέχεια...

Αποζημιώσεις από τη ΔΕΗ για βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές

Ναι Ναι αυτό που βλέπετε.

Αυτές τις μέρες είδα ότι επιτέλους σύντομα θα γίνει κάτι που έπρεπε να γίνεται εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν γινόταν: Να αποζημιώνει η ΔΕΗ για βλάβες που προκαλούνται σε ηλεκτρικές συσκευές εξαιτίας

διακοπής του ρεύματος ή αυξομειώσεων της τάσης του ρεύματος!

Αποζημίωση μέχρι 500 ευρώ για κάθε συσκευή

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές θα μπορούν να λαμβάνουν στο εξής έως 500 ευρώ από την ΔΕΗ ως αποζημίωση σε περίπτωση που υποστούν βλάβη οι ηλεκτρικές τους συσκευές λόγω κάποιας διακοπής του ρεύματος ή αυξομείωσης της τάσης του ρεύματος! Μέχρι τώρα οι καταναλωτές για να διεκδικήσουν κάποια αποζημίωση έπρεπε να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα αποζημιωθούν για τις συσκευές που υπέστησαν βλάβη εξαιτίας της ΔΕΗ.
Ήδη ΔΕΗ και Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας έχουν σχεδόν συμφωνήσει στα διαδικαστικά και το μόνο που μένει είναι να οριστεί το ανώτατο ποσό αποζημίωσης για κάθε συμβάν, το οποίο εκτός απροόπτου δεν θα ξεπερνάει τα 500 ευρώ.

Η διαδικασία για να αποζημιωθεί ο καταναλωτής

Η συμφωνία των δύο πλευρών μέχρι στιγμής προβλέπει τα ακόλουθα βήματα, προκειμένου ο καταναλωτής να αποζημιωθεί για βλάβη ηλεκτρικής συσκευής εξαιτίας διακοπής ή αυξομείωσης της τάσης του ρεύματος:
Ο καταναλωτής ενημερώνει την ΔΕΗ για το συμβάν εντός τεσσάρων ημερών με σχετική αίτηση.
Η ΔΕΗ διερευνά τις αιτίες της βλάβης, παρέχονας κάθε σχετικό στοιχείο στον καταναλωτή.
Ο καταναλωτής θέτει επί δύο ημέρες τις συσκευές που έχουν υποστεί βλάβη στη διάθεση της ΔΕΗ για έλεγχο (εφόσον αυτό ζητηθεί από τη ΔΕΗ).
Ο καταναλωτής θα πρέπει να υποβάλει στη ΔΕΗ (όταν του ζητηθεί) παραστατικό ηλεκτρολόγου με το οποίο θα περιγράφεται το είδος της βλάβης και συσχετισμός αυτής με υπέρταση λόγω διακοπής του ουδετέρου του δικτύου Διανομής Χαμηλής Τάσης όπως θα προκύπτει από τον τεχνικό έλεγχο και θα τεκμηριώνεται το κόστος επισκευής της συσκευής ή αντικατάστασης αυτής παρόμοιων προδιαγραφών αν κρίνεται ασύμφορη η επισκευή
Ο καταναλωτής θα υπογράφει δήλωση με την οποία θα αποδέχεται ότι η ζημία στην συσκευή του οφείλεται σε βλάβη ή αστοχία υλικού του δικτύου της ΔΕΗ και ότι το ποσό που εισπράττει από την ΔΕΗ είναι σε απόλυτη αντιστοιχία με την ζημία που υπέστη η συσκευή.
Η ΔΕΗ θα αποφασίζει για την αποζημίωση των συσκευών μέσα σε 15 μέρες από την υποβολή της αίτησης του καταναλωτή και στις περιπτώσεις που θα αποδέχεται την αίτηση για αποζημίωση, το ποσό της αποζημίωσης θα καταβάλλεται μέσα σε ένα μήνα από την απόφαση.



Man
Συνέχεια...

Ας Δούμε το video της ντροπής των μπάτσων με τον κύπριο φοιτητή στη τότε υπόθεση της ζαρντινιέρας!




Ας Δούμε το video της ντροπής των μπάτσων με τον κύπριο φοιτητή στη τότε υπόθεση της ζαρντινιέρας!

Σήμερα αυτός ο φοιτητής που του άλλαξαν πρόσοψη στα μούτρα απο το ξύλο οι μπάτσοι κάθεται στο εδώλιο ύστερα απο μήνυση που του έκαναν ....Ποιοι??????Οι μπάτσοι!
Δείτε το video της ντροπής με τέλεια ανάλυση:






Συνέχεια...

Warsow - Πιστολίδια απ'ολα



Επιτέλους ένα παιχνίδι shootemup το οποίο είναι crossplatform και opensource.

Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Unreal Tournament ή απο το Quake.






Ξέχασα να σας πω το καλύτερο...
Είναι συμβατό με:

Windows Xp/Vista/7
MacOsx
Linux

και είναι τελείως δωρεάν!!



Man
Συνέχεια...

Ιαπωνία...


Για περίπου 1.800 νεκρούς κάνει λόγο ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Για ενδεχόμενη έκρηξη στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νο 1 εξαιτίας της συγκέντρωσης υδρογόνου στον αντιδραστήρα 3 προειδοποίησε σήμερα η ιαπωνική κυβέρνηση.

Ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να φθάσει τους 10.000.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ περίπου 590.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους
.

Να δώσουμε και εμείς τις ευχές μας ώστε όλα να πάνε καλά
με τον αντιδραστήρα..



Vlaxos

Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share