Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Κατεβάστε δωρεάν τα Office 2010 της Microsoft

Κατεβάστε δωρεάν το Office 2010 της Microsoft


Η δοκιμαστική έκδοση της σουίτας εφαρμογών γραφείου Office 2010 είναι διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα, ανακοίνωσε η Microsoft.

«Ελπίζουμε να έχουμε εκατομμύρια χρήστες που θα κατεβάσουν και θα δοκιμάσουν τα [νέα] προϊόντα, καθώς εξαρτώμαστε από τις αντιδράσεις τους προκειμένου να σχηματοποιήσουμε τα τελικά προϊόντα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Microsoft Κερτ Ντελμπίν...

Διαθέσιμο σε δοκιμαστική μορφή είναι και το Office Mobile 2010, για χρήση σε κινητά τηλέφωνα που βασίζονται στην πλατφόρμα Windows Mobile 6.5. «Το Office Mobile 2010 περιλαμβάνει ελαφρές εκδόσεις των προγραμμάτων Word, Excel, PowerPoint, OneNote και SharePoint Workspace Mobile 2010» εξήγησε ο Ντελμπίν σε ανακοίνωση της εταιρείας.
Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του Office 2010 είναι οι ειδικές εκδόσεις των εφαρμογών Word, Excell, Powerpoint και OneNote οι οποίες τρέχουν μέσα στον browser. Οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε μια δωρεάν έκδοση της διαδικτυακής υπηρεσίας, που περιλαμβάνει διαφημίσεις, ενώ οι επιχειρήσεις θα χρεώνονται.
Η νέα έκδοση της σουίτας επιτρέπει επίσης τη σύνδεση υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης στο πρόγραμμα ατζέντας, επικοινωνίας και ημερολογίου Outlook.
Η τελική έκδοση της σουίτας αναμένεται στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2010.
Οι δοκιμαστικές εκδόσεις παρουσιάστηκαν και στο συνέδριο για επαγγελματίες προγραμματιστές που πραγματοποιεί η Microsoft στο Λος Αντζελες.
Στο συνέδριο, αναφέρει ο απεσταλμένος του CNet, η εταιρεία προανήγγειλε κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του Internet Expolorer 9, του οποίου η ανάπτυξη μόλις ξεκίνησε.
Το νέο πρόγραμμα πλοήγησης στο Διαδίκτυο θα προσφέρει μεταξύ άλλων επιτάχυνση στην προβολή κειμένου και γραφικών με τη βοήθεια της κάρτας γραφικών, καθώς και ταχύτερη προβολή της JavaScript.


paraxena-gr



Anto
Συνέχεια...

Επεισόδια στο δημαρχείο του Ελευθέριου-Κορδελιού....

http://www.domotechniki.gr/thumb/YTo0OntzOjE6InciO2k6MzUwO3M6MToiaCI7aToyMDA7czoyOiJ6YyI7aToxO3M6Mzoic3JjIjtzOjQ5OiJ1cGxvYWRzL3Byb2plY3RzL3Bhcmtpbmdfa29yZGVsaW8vMjU3Xzc4OXg2MDAuanBnIjt9

Χθές έσπασαν το δημαρχέιο που βρίσκεται στο κορδελιό....

Άτομα με βαριοπούλες και ξύλα , έσπασαν τα τζάμια της κεντρικής εισόδου όπως και διέλυσαν 5 αυτοκίνητα της δημαρχίας...

Στο δρόμο αργότερα βρέθηκαν φέιγ βολάν για συμπαράσταση στον Αναρχικό Ηλία Νικολάου...

Η Δίκη του Ηλία Νικολάου θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου και προφανώς γι αυτό και αυτά τα "σκηνικά"....


Αnto
Συνέχεια...

Αποσύρονται πολλοί εθελοντές απο την Wikipedia....

Η Wikipedia ιδρύθηκε το 2001 από τον Jimmy Wales και είναι...

...ίσως η πιο δημοφιλής δωρεάν διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια με περισσότερες από 325 εκατ. επισκέψεις μηνιαίως που την κατατάσσουν στο πέμπτο δημοφιλέστερο site παγκοσμίως . Το υλικό της Wikipedia προέρχεται από τη δουλειά εθελοντών, οι οποίοι δημιουργούν τις σελίδες, ελέγχουν το υλικό και το διαμορφώνουν οι ίδιοι, κάτι που αφήνει περιθώρια λάθους ή εκμετάλλευσης της πληροφορίας...

Σιγά σιγά αρχίζει να έχει προβλήματα καθώς στην Αγγλική έκδοση της, μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2009 αποχώρησαν 49,000 εθελοντές συντάκτες. Σε αντίθεση με την ίδια περίοδο του 2008 που ο αριθμός αυτός ήταν πολύ μικρότερος αφού άγγιζε μόλις τους 4,900 εθελοντές.

Πιστεύεται ότι το γεγονός αυτό είναι η απόρροια της αυξημένης γραφειοκρατίας για την αποφυγή σφαλμάτων. Αν συνεχίσει η παραίτηση των εθελοντών λόγω της δύσκολης προσθήκης του υλικού τότε μάλλον θα σταματήσει να λειτουργεί όπως τώρα και σύμφωνα με έναν ερευνητή στο πανεπιστήμιο της Μαδρίτης το μέλλον της θα είναι αβέβαιο.


Anto
Συνέχεια...

Δείτε τι έγινε στη συναυλία των AC/DC χθές στη Βραζιλία και ακούστε το back in black....XAMOΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Δείτε τι έγινε στη συναυλία των AC/DC χθές στη Βραζιλία και ακούστε το back in black....
Γίνεται χαμός, απο κάτω....
Απίστευτο βίντεο!
Aπο τα καλύτερα που έχουμε δεί....
Για να δείτε το βίντεο πατήστε:



Anto
Συνέχεια...

Στο νοσοκομείο ο Ότο Ρεχάγκελ....




Σε νοσοκομείο του Έσσεν βρίσκεται ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός δεν αισθάνθηκε πολύ καλά και για προληπτικούς κυρίως λόγους, θα νοσηλευτεί τις επόμενες ημέρες...


Αν και τα συμπτώματα δείχνουν ότι δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό κρυολόγημα, ο «Όθωνας» θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων για να αποκλειστεί κάθε άλλο ενδεχόμενο και φυσικά η περίπτωση να έχει προσβληθεί ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τον ιό της νέας γρίπης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Ρεχάγκελ θα πάρει εξιτήριο σε δύο ημέρες και αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά στο Κέιπ Τάουν την Τρίτη, 1/12 ώστε να παραβρεθεί στην κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

stifora

Anto
Συνέχεια...

Tα τσιγάρα που καπνίζουμε, βρέθηκε οτι είναι γεμάτο βακτήρια και μικρόβια...





Τα τσιγάρα είναι "ευρέως μολυσμένα" με βακτήρια, μερικά εκ των οποίων είναι γνωστό ότι προκαλούν ασθένειες στους ανθρώπους, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα αμερικανών και γάλλων ερευνητών...




Η έρευνα, που θεωρείται η πρώτη του είδους της διεθνώς, έγινε από επιστήμονες του πανεπιστημίου του Μέριλαντ με επικεφαλής την καθηγήτρια της Σχολής Δημόσιας Υγείας Άμι Σάπκοτα, σε συνεργασία με ερευνητές της σχολής Ecole Centrale της Λιόν και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Environmental Health Perspectives" (Προοπτικές Περιβαλλοντικής Υγείας). Σύμφωνα με τη μελέτη, "τα ίδια τα τσιγάρα μπορεί να αποτελούν άμεση πηγή έκθεσης, τόσο των ενεργών όσο και των παθητικών καπνιστών, σε μια ευρεία γκάμα δυνητικά παθογόνων μικροβίων". Οι ερευνητές, που εξέφρασαν την έκπληξή τους για το εύρημά τους, ανέφεραν ότι είναι άγνωστες ακόμα οι συνέπειες από την άποψη της δημόσιας υγείας και συστήνουν περαιτέρω έρευνα στο ζήτημα.

Τα τσιγάρα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, βρέθηκαν γεμάτα μικρόβια, αρκετά από τα οποία μπορούν να αποτελέσουν πηγή μόλυνσης για τους ανθρώπους. "Αν οι οργανισμοί αυτοί μπορούν να επιβιώσουν από τη διαδικασία του καπνίσματος - και πιστεύουμε ότι μπορούν- τότε μπορούν στη συνέχεια να συνεισφέρουν σε μολυσματικές και σε χρόνιες ασθένειες, τόσο στους καπνιστές όσο και σε όσους απλώς εκτίθενται στον καπνό", δήλωσε η υπεύθυνη της έρευνας δρ Σάπκοτα. Πρόσθεσε ότι, με δεδομένο πως τα τσιγάρα χρησιμοποιούνται από περισσότερους του ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπου παγκοσμίως, είναι κρίσιμο να μάθουμε όσο γίνεται πιο πολλά πράγματα για το βακτηριακό περιεχόμενο των τσιγάρων.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν μεθόδους ανάλυσης του DNA για να προσδιορίσουν το συνολικό γενετικό υλικό των μικροοργανισμών που περιέχονται στα τσιγάρα. Διαπίστωσαν ότι εκατοντάδες είδη βακτηρίων -μερικά των οποίων είναι γνωστό ότι προκαλούν μολύνσεις των πνευμόνων, του αίματος ή του εντέρου- βρίσκονται μέσα σε κάθε τσιγάρο (στη μελέτη ελέγχθηκαν γνωστές μάρκες), ενώ δεν απέκλεισαν ότι περαιτέρω έλεγχοι θα αυξήσουν στο μέλλον σημαντικά τον αριθμό των βακτηρίων που θα ανακαλυφθούν. Ανάμεσα στα βακτήρια που βρέθηκαν, ήσαν τα εξής: Acinetobacter, Bacillus, Burkholderia, Clostridium, Klebsiella, Pseudomonas aeruginosa, Serratia, Campylobacter, Proteus, Enterococcus, Staphylococcus κ.α., μερικά από τα οποία ποτέ πριν δεν είχαν εντοπιστεί μέσα στα τσιγάρα.



Οι ερευνητές σχεδιάζουν περαιτέρω έρευνες για να εξακριβώσουν κρίσιμα ερωτήματα, όπως κατά πόσο τα βακτήρια επιβιώνουν από τη διαδικασία της καύσης του καπνού και αποικίζουν το αναπνευστικό σύστημα των καπνιστών. Οι μέχρι τώρα ενδείξεις είναι ότι ορισμένα "σκληροτράχηλα" μικρόβια μπορούν όντως να μεταδοθούν στον άνθρωπο μέσω της οδού του καπνίσματος, σύμφωνα με τους ερευνητές. Θεωρούν επίσης πιθανό ότι το κάπνισμα εξασθενεί το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα και ότι τα παθογόνα μικρόβια προέρχονται κυρίως από το περιβάλλον παρά από τα ίδια τα τσιγάρα. Για να ξεκαθαριστεί το ζήτημα, οι επιστήμονες συστήνουν πρόσθετες έρευνες.

ikypros

Anto

Συνέχεια...

Η Επιστολή του Γιώργου Θεοφάνους με καταγγελίες για του παίχτες με γρίπη απο το X-Factor!




Δεν ενδιαφέρθηκε κανένας για τους παίχτες με τον ιο H1N1


Η επιστολή του Γ.Θεοφάνους στον ΑΝΤ1 έχει ως εξής:



"ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ...ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΚΙ ΟΧΙ ΑΝ Η ΕΛΕΝΗ Η Ο HOVIG ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ Η1Ν1 ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ(ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΜΕ ΜΕΝΑ-ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΣ)-ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ!
ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ...

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΗΘΟΣ,
ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ Η ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ...ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Η ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ LIVE ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΤΕΛΙΚΟ!!!

ΑΠΟΨΕ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΕΝ Ο ΑΝΤ1,
ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ


troktiko.blogspot.com

Anto
Συνέχεια...

Διαβάστε τους διαλόγους που ειπώθηκαν στο Νοσοκομείο των οργίων..!!!

Το πρώτο βίντεο, διάρκειας δέκα λεπτών, συνδυάζει το σεξ με το… ποδόσφαιρο! Στο… αναπαυτήριο του νοσοκομείου είναι ξαπλωμένος ένας νεαρός άνδρας που παρακολουθεί έναν αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Ηρακλή, όταν κάνει την εμφάνισή της η νεαρή γυναίκα με τη χειρουργική φόρμα και κάθεται δίπλα του. Και ενώ η κάμερα γράφει, για λίγο ακολουθεί ένας διάλογος περί ανέμων και υδάτων, αλλά με αρκετά υπονοούμενα:

Ανδρας: Πού είσαι;
Γυναίκα: Τι κάνεις;
Α.: Να, εδώ, βλέπω μπάλα…
Γ.: Εχεις και κάψες;
Α.: Μμμ… Διαλυμένος είμαι.
Γ.: Μη με πιάνεις!
Α.: Τι έχεις;
Γ.: Είναι αδιαθετούλικο, άσε με!
Α.: Καλά, δεν πειράζει… Ακουμπάω.
Ο άνδρας αρχίζει να γίνεται πιο τολμηρός, ωστόσο η...
σύντροφός του δεν φαίνεται διατεθειμένη να υποκύψει. Οχι εύκολα, τουλάχιστον!
Γ.: Οχι, άσ’ το τώρα. Σου λέω ότι δεν μπορώ…
Α.: Καλά, δεν σε πειράζω…
Γ.: Με πειράζεις τώρα!
Α.: Κάτσε, ρε παιδί μου!
Γ.: Με πειράζεις, γιατί εγώ πονάω παντού κι εσύ έχεις όρεξη!
Α.: Γιατί, πειράζει να 'χω όρεξη;
Ωστόσο, οι αντιδράσεις της κοπέλας κάμπτονται και σύντομα το ζευγάρι βρίσκεται αγκαλιασμένο. Οι όποιοι δισταγμοί είναι απολύτως… εικονικοί!

Γ.: Οχι, δεν θέλω! Οχι!
Α.: Ασε με να τα βλέπω. Μ' αρέσει να τα βλέπω, μωρό μου…
Γ.: Να βγάλω το φυλαχτό μου, σε παρακαλώ;
Α.: Βγάλ’ το…
Γ.: Μόνο θα τα δεις! Αν και κανονικά δεν θα 'πρεπε…

Στο σημείο αυτό αποκαλύπτεται ότι δεν είναι η πρώτη ερωτική επαφή μεταξύ τους. Ομως η νεαρή κατηγορεί τον άνδρα για πολύμηνη αδιαφορία και τον πιέζει να δώσει εξηγήσεις!

Α.: Μμμ... Ωραίο είναι. Ενδιαφέρον!
Γ.: Ενδιαφέρον, ε; Ε, βέβαια, μετά από τόσους μήνες που 'χεις να το δεις, ενδιαφέρον είναι!
Α.: Μμμ!
Γ.: Δεν είπαμε ότι δεν είναι εφικτό; Εγινε εφικτό; Σου ήρθε επιφοίτηση;
Α.: Θα δείξει…
Γ.: Σε ευλόγησε ο Κύριος; Αλλαξε κάτι;
Α.: Θα δούμε, μωρό μου…
Γ.: Τι θα δούμε, βρε;
Α.: Να σου πω, μην κάνεις έτσι.
Γ.: Πόσες φορές μ’ έχεις βασανίσει; Θα τις πληρώσεις στο μισθό μου! Για πες… Σου 'ρθε επιφοίτηση αγίου; Ποιανού; Δεν είπες ότι δεν είναι εφικτό; Και σου 'πα «όταν γίνει εφικτό, ειδοποίησέ με»;
Α.: Γιατί μιλάς;
Γ.: Εγινε εφικτό, ε;
Α.: Μμμ...
Γ.: Δεν παίρνω απάντηση, όμως, και δεν γυρνάω το κεφάλι μου!

gossipnews

Anto
Συνέχεια...

Συνελήφθη διευθυντής δημοτικού σχολείου Καβάλας για παιδική πορνογραφία.!!!




Πλοκάμια και στην Καβάλα είχε το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που εξάρθρωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφού σε αυτό φέρεται να συμμετείχε ένας 44χρονος εκπαιδευτικός και μάλιστα διευθυντής Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Χρυσούπολης.
Η σύλληψή του έγινε χθες Παρασκευή και στο σπίτι του βρέθηκαν τρεις σκληροί δίσκοι Η/Υ με αδιευκρίνιστο υλικό, ένας οπτικός δίσκος με αποθηκευμένους υπερσυνδέσμους (URLs) προς ιστοσελίδες πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και ποσότητα κάνναβης. Την υπόθεση ανέλαβε εξαρχής το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης το οποίο διενεργεί τη σχετική προανάκριση....

Συνελήφθησαν συνολικά 17 άτομα σε όλη τη χώρα, ενώ για ακόμη 38 ταυτοποιήθηκε πως είχαν χρησιμοποιήσει το διεθνές δίκτυο παιδικής πορνογραφίας, το οποίο είχε παρουσία σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Η έρευνα κράτησε τέσσερις μήνες για να εντοπιστούν τα μέλη του κυκλώματος και συγκεκριμένα 17 άτομα σε Καβάλα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Άργος, Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο, Φάρσαλα, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, Νέο Μαρμαρά, Κιλκίς, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα. Οι συλληφθέντες στο σύνολό τους ανήκουν στην κατηγορία των «υπεράνω υποψίας» πολιτών. Μεταξύ των κατηγορουμένων βρέθηκαν ένας καθηγητής ξιφασκίας σε γυμνάσιο της Γλυφάδας, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα είδη υγιεινής, πέντε δημόσιοι υπάλληλοι, οκτώ ιδιωτικοί, δέκα άνεργοι, ένας φοιτητής, ένα στέλεχος της ασφάλειας του Αστήρ Παλάς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 20.000 φωτογραφίες με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, ένα στέλεχος του Δήμου Πειραιά και ένας Λιβανέζος.

Οι αστυνομικοί, ακολουθώντας τα ψηφιακά ίχνη του κυκλώματος, κατέληξαν σε δύο υπολογιστές που χρησιμοποιούνταν από πατέρα και γιο, αμφότεροι τεχνικοί της ΕΡΤ, ενώ αναζητείται ένας 40χρονος λέκτορας για θέματα Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Συνολικά, εκτός από τις 17 συλλήψεις, ταυτοποιήθηκε η χρήση του δικτύου πορνογραφίας για επιπλέον 38 άτομα.

Στην επιχείρηση που είναι μία από τις μεγαλύτερες που έχουν διενεργηθεί, δόθηκε από την Ιντερπόλ η κωδική ονομασία Charly και η αναζήτηση των μελών του κυκλώματος επεκτάθηκε στο σύνολο των χωρών της ΕΕ. Από το Λουξεμβούργο στις ελληνικές αρχές παραδόθηκαν στοιχεία για 158 Έλληνες χρηστές. Όπως, όμως, προέκυψε από την έρευνα, ορισμένοι από τους συλληφθέντες διατηρούσαν 3- 4 διαφορετικά ονόματα για να μπαίνουν στο σύστημα. Στις εφόδους που έγιναν στους χώρους των συλληφθέντων παρουσία εισαγγελέων, κατασχέθηκαν 88 σκληροί δίσκοι Η/Υ, 8 φορητοί υπολογιστές και εκατομμύρια CD και DVD, τα οποία περιείχαν σκληρότατο υλικό συνολικής χωρητικότητας 50.000 GΒyte. «Τα ευρήματα από την επιχείρηση Charly είναι η κορυφή του παγόβουνου. Το υλικό που κατασχέθηκε από τους περισσότερους στο μεγαλύτερο μέρος του είναι άσχετο με το κύκλωμα που εξαρθρώσαμε. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από τις συλλήψεις αυτές θα οδηγηθούμε στην εξάρθρωση και άλλων κυκλωμάτων παιδικής πορνογραφίας», δήλωσε ανώτερος αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής.\

kavalanet


Anto
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share