Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Οι 10 καλύτερες πόλεις στον κόσμο για διασκέδαση...

Η τελευταία έκδοση του ταξιδιωτικού οδηγού Lonely Planet κατέγραψε τις δέκα καλύτερες πόλεις για διασκέδαση στον κόσμο υπό τον τίτλο "Χίλιες Απόλυτες Εμπειρίες". Για να τις δείτε πατήστε...


1. ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΣΕΡΒΙΑ: Η εποχή που τα αρνητικά δημοσιεύματα για τη Σερβία την άφηναν εκτός του "νυχτερινού γίγνεσθαι" έχει παρέλθει και οι τουρίστες συνειδητοποιούν τώρα αυτό που οι ντόπιοι πάντα γνώριζαν- το Βελιγράδι πραγματικά ξέρει να διασκεδάζει. Με τους πληθωρικούς κατοίκους του και τη φήμη του ως μέρος που συχνάζουν διανοούμενοι, το Βελιγράδι προσφέρει μεγάλη ποικιλία στη νυχτερινή ζωή-από μπαρ και εστιατόρια στην περιοχή Σκανταρλίγια ως τα νυχτερινά κλαμπ -ποταμόπλοια στο Σάβα και το Δούναβη.




2. ΜΟΝΤΡΕΑΛ, ΚΑΝΑΔΑΣ: Το "χαλαρό" Μόντρεαλ γίνεται όλο και δημοφιλέστερος προορισμός για τους τουρίστες, που απολαμβάνουν το ευ ζην σε ένα μέρος με δίγλωσσο περιβάλλον, καλή τοπική μπύρα και εξαιρετικό χιονοδρομικό κέντρο στο γειτονικό Μόν Ρουαγιάλ. Ο μεγάλος φοιτητικός πληθυσμός του Μόντρεαλ και η ατμοσφαιρική παλαιά συνοικία δίνουν στην πόλη έναν μποέμικο αέρα: καφέ, τζαζ κλαμπ, κατάμεστες ντισκοτέκ και επιπλέον το δημοφιλές φεστιβάλ κωμωδίας που διοργανώνεται κάθε Ιούλιο.



3.ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Με το μοναδικό συνδυασμό της ευρωπαϊκής με τη νοτιοαμερικανική κουλτούρα και το πάθος για το χορό, η πρωτεύουσα της Αργεντινής αποτελεί πρόσφορο έδαφος για μία ζωντανή νυχτερινή ζωή. Η μόδα και το ευρύ φάσμα διασκέδασης στα "barrios" του Μπουένος Άιρες. Τζαζ κλαμπ ή ολονύχτιος χορός, κάποια από τα κλαμπ και τα πολιτιστικά κέντρα προσφέρουν μαθήματα για να μάθει κανείς τάνγκο ή σάλσα. Στην πόλη μπορεί κάποιος να βρει τα πάντα: από ιρλανδικά παμπ και φολκλορική μουσική ως πάρτυ σε σπίτια.


4. ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ: Για όσους μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, η παγκόσμια πρωτεύουσα της ασταμάτητης κατανάλωσης είναι αξεπέραστη. Υπερπολυτελή ξενοδοχεία σε τεχνητά νησιά, υπερσύγχρονα εμπορικά κέντρα και πανάκριβα κοσμήματα στις βιτρίνες των καταστημάτων. Ωστόσο, το Ντουμπάι είναι ένα κοσμοπολίτικο μέρος με φανταχτερά μπαρ και κλαμπ.


5. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ: Μοντέρνα καταστήματα και εκθεσιακούς χώρους μπορεί να συναντήσει κάποιος στην πανέμορφη ελληνική πόλη. Η Θεσσαλονίκη καυχιέται για τη νυχτερινή της ζωή στη διάρκεια των χειμερινών μηνών που οι περισσότεροι φημισμένοι προορισμοί στην Ελλάδα βρίσκονται σε "χειμερία νάρκη": από καλλιτεχνικά καφέ, μέχρι Λάτιν μπαρ και ντισκοτέκ και μπουζούκια. Αρκετά για να σας κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον μετά τις επισκέψεις σε βυζαντινές εκκλησίες και μουσεία.



6. ΛΑ ΠΑΣ, ΒΟΛΙΒΙΑ: Μην ξεχάσετε ότι το αλκοόλ χτυπάει στο κεφάλι στην πρωτεύουσα της Βολιβίας. Νυχτερινά κλαμπ, που ικανοποιούν κάθε γούστο. Οι ντόπιοι είναι φιλικοί και οι τουρίστες πολλοί σε αυτή την πολύγλωσση πόλη. Αγοράστε παραδοσιακά βότανα Aymara στην Αγορά των Μαγισσών (Mercado de Brujas) για να καταπολεμήσετε τους πονοκεφάλους.



7. ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ, ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ: Με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στον ορίζοντα, η Νότιος Αφρική θα είναι ιδανικός προορισμός για νυχτερινή διασκέδαση. Αφεθείτε στην πολυτέλεια και απολαύστε τις παραλίες υπό το φως του φεγγαριού. Στα ανατολικά και σε απόσταση δύο ωρών, στον Ινδικό Ωκεανό, βρίσκεται το παραλιακό χωριό Mossel Bay, με ακόμη ωραιότερες παραλίες. Οι επισκέπτες πρέπει να δοκιμάσουν τα φημισμένα νοτιοαφρικανικά κρασιά.



8. ΜΠΑΚΟΥ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Από τη δεκαετία του 90΄, όταν ξεκίνησε να γίνεται κέντρο για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Κασπίας Θάλασσας, το Μπακού απέκτησε νυχτερινή ζωή. Η εισροή χρημάτων από τα προγράμματα για την ενέργεια σε συνδυασμό με την παρουσία χιλιάδων ξένων εργαζόμενων στο συγκεκριμένο τομέα καθώς και εύπορων συμβούλων, έχει μετατρέψει το Μπακού σε μία όαση διασκέδασης.



9. ΟΚΛΑΝΤ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Αμέτρητα καφέ, μπαρ και εστιατόρια που απευθύνονται κυρίως σε νεαρόκοσμο. Κάποια από τα κλαμπ μένουν ανοιχτά όλο το 24ωρο.



10. ΤΕΛ ΑΒΙΒ, ΙΣΡΑΗΛ: Οπως και σε άλλα σημεία της Μεσογείου, η πρωτεύουσα του Ισραήλ ξενυχτάει. Ο κόσμος μαζεύεται στα νυχτερινά μαγαζιά μετά τα μεσάνυχτα και χορεύει μέχρι τα ξημερώματα.



jose
Συνέχεια...

109 οι νεκροί από την πυρκαγιά στο νυχτερινό κέντρο στη Ρωσία



http://images.mirror.co.uk/upl/m4/mar2009/9/0/ambulance-pic-rex-538728279.jpg

Ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ ζήτησε σήμερα την αυστηρή τιμωρία των ιδιοκτητών του νυχτερινού κέντρου, όπου ξέσπασε πυρκαγιά στη διάρκεια σόου με πυροτεχνήματα και από τον πανικό που ακολούθησε σκοτώθηκαν 109 άνθρωποι.

«Πρώτον, μου φαίνεται ότι δεν έχουν ούτε μυαλό ούτε συνείδηση και δεύτερον, είναι εντελώς αδιάφοροι γι' αυτό που συνέβη. Για την τιμωρία τους θα πρέπει ο νόμος να εφαρμοστεί με τη μεγαλύτερη αυστηρότητα», είπε ο Μεντβέντεφ και πρόσθεσε ότι ο ιδιοκτήτης του κέντρου είχε δεχτεί επανειλημμένως προειδοποίηση από τους αρμόδιους επιθεωρητές ότι οι εγκαταστάσεις δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Στις 11:15 μμ (τοπική ώρα) κι ενώ διεξαγόταν το σόου με τα πυροτεχνήματα, ξέσπασε φωτιά μέσα στο νυχτερινό κέντρο Lame Horse, στην πόλη Περμ, 1.150 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, με αποτέλεσμα να γεμίσει ο χώρος με τοξικό καπνό και να προκληθεί πανικός στους θαμώνες που στην προσπάθειά τους να βγουν έξω ποδοπατήθηκαν.

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος κήρυξε την 7η Δεκεμβρίου ημέρα εθνικού πένθους στη Ρωσία με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε ολόκληρη τη χώρα και ζήτησε από τα τηλεοπτικά δίκτυα να μην προβάλλουν ψυχαγωγικά προγράμματα.

Στην Περμ κηρύχθηκε τριήμερο πένθος.

Τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τις εισαγγελικές αρχές μετέδωσαν ότι ο ιδιοκτήτης του κέντρου κρατείται και ανακρίνεται.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από «αδέσποτο» πυροτέχνημα, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι. Την ώρα της πυρκαγιάς βρίσκονταν 200 άνθρωποι μέσα στο κέντρο.


kathimerini.gr

Το βιντεάκι είναι από δελτίο ειδήσεων του εξωτερικού και δείχνει ένα βίντεο τραβηγμένο από πολίτη που παρευρισκόταν στο club και το πως ξεκίνησε η πυρκαγιά...
Να εκφράσουμε και εμείς τα συλλυπητήρια μας, αν και δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στο τρομερό αυτό γεγονός...




jose
Συνέχεια...

Κλήρωση αλά 1994!




Αργεντινή και Νίγηρία ήταν και το 1994, οι αντιπαλοι της Εθνικής Ελλάδος στο τότε mundial στην ΗΠΑ....
Οι διαφορές ήταν μόνο στη Κορέα μιάς και τότε οι αντίπαλοι μας ήταν η Βουλγαρία...
Η ομοιότητα είναι οτι και τότε η Ελλάδα ήταν αντίπαλη με την Αργεντινή και τον Ντιέγκο Μαραντόνα!


Anto
Συνέχεια...

Κίτρινα Ποδήλατα - Άμα Τα Πάρω

Άμα τα πάρω δε θα μπορέσουν δυο διμοιρίες από ΜΑΤ να με βολέψουν...




Γίναμε σκλάβοι δέκα τυπάκων που τον πλανήτη τον κρεμάνε σα μπρελόκ
Θερίζουν πλούτη και σπέρνουν πείνα, θέλουν να δουν να φτύνουμε αίμα στη ρουτίνα
Νοιάζονται τόσο για τα παιδιά σου, τους ψηφοφόρους που χεις μέσα στην κοιλιά σου
Θα τους σπουδάσουν, δουλειά να πιάσουν και με ρουσφέτια υποκλίσεις να χορτάσουν

Μα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα, θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέρα
Θέλω τον ήλιο και οξυγόνο κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ανταμώνω
Θέλω οξυγόνο, θέλω να ζήσω, θέλω να ζήσω, ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!

Κι άμα τα πάρω, θα πάρω φόρα, θα σας ρημάξω στις κλωτσιές στην ανηφόρα
Άμα τα πάρω δε θα μπορέσουν δυο διμοιρίες από ΜΑΤ να με βολέψουν
Κι έτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι, κρύβομαι μέσα μου και κάνω πανικό
Έτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι, τη φαντασία μου χορεύω στο κενό


Αξιοπρέπεια κι αρχές λείπουν ταξίδι και την καρδιά μας που διψά ποτίζουν ξίδι
Ματαιόδοξοι μασόνοι κυβερνάνε ρε μα οι μεγάλοι χορηγοί που πολύ μας αγαπάνε
Θα μας γλιτώσουν, είναι σπουδαίοι! Θα μας αφήσουν να ρημάξουμε στα βράχια τελευταίοι
Δημοκρατία κι αξιοκρατία πλέον πωλούνται σε πανέρια σε ευκαιρία!
Μα εμείς πονάμε αυτό τον τόπο, σφίγγουμε δόντια και λουριά για την Ελλάδα ρε γαμώτο
Νομίζουμε ποτέ δε θα μιλάμε, όμως τα πρόβατα τους λύκους θα τους φάνε!

Μα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα, θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέρα
Θέλω τον ήλιο και οξυγόνο κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ανταμώνω
Αχ Ελλάδα σ αγαπώ και βαθιά σ ευχαριστώ που με έμαθες ποτέ να μην κωλώνω!

jose
Συνέχεια...

Όποιος έχει Seat Ibiza θεωρείτε πλούσιος.....;;;;;; ΟΥΣΤ Καπιτάλες Seatάκιδες!!!


http://img.adoosimg.com/747c065e78f9f6f62043ae52bfa2-1-4.jpg


Όποιος έχει Seat Ibiza θεωρείτε πλούσιος.....;;;;;;

ΟΥΣΤ Καπιτάλες Seatάκιδες!!!
Το XastoukI, κάνει έκκληση σε ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές ομάδες αριστερών που κατεβαίνουν σε πορείες να φτιάξουν πανί και πλακάτ και για αυτούς τους καπιτάλες που έχουν μεταχειρισμένα Seat Ibiza....
Γιατι δε μπορείς κύριε, ενώ ο κάθε πολιτικός έχει 3-4 αυτοκίνητα , εσύ κάθαρμα Seatάκια , να τολμάς και να γυρνάς με το Ibiza σου-Τη κυρίλα....!!!!
Τότε ρε συ, είσαι θρασύτατος!!!!
Πληροφορίες λένε οτι τελευταία Seat Ibiza, γυρνάνε μόνο στα Βόρεια Προάστια...!!!!!

Α!και το άλλο ...Δε γίνεται κυρία μου να τολμάς να κάνεις 2 δουλειές και να έχεις αμάξι και μάλιστα Seat Ibiza ....
Και μάλιστα ενώ αναγκάζεσαι για να ζήσεις, κάνεις 2 δουλειές και έχεις και παράπονο....
Είσαι και συνδικαλίστρια....
Ε!Όχι κυρία μου!!!!

Θα σαπίζεις στη δουλειά, θα τουμπεκιάζεις και θα πηγαίνεις στη δουλειά με τα πόδια και θα είσαι και οικολόγος!!!

Παράλογα αυτά που λέμε;;;;
Ε!Ναι ρε είναι παράλογα αυτά που λέω....
Δε γίνεται ενώ όλος ο κόσμος πεινάει....
Ενώ κάποιοι λίγοι σε αυτή τη χώρα, έχουνε όσα λεφτά έχουμε εμείς οι πολλοί....
Να προκαλούν κιόλας κάποιοι....
Να παίζουν με τα νεύρα μας....


Και αν ζητούσανε και συγνώμη , θα ελάφρυναν τη κατάσταση, αλλά όταν την οξύνουν κιόλας, τότε ή εμείς είμαστε παρανοικοί και όσοι έχουν Ibiza δε θα πρέπει να μιλανε....
Ή είμαστε παρανοϊκοί γιατι δεν αντιδράμε για τέτοιες δηλώσεις...
Το αποτέλεσμα είναι πάντως 1!
Anto
Συνέχεια...

Ξανα μαζί οι αδερφοί Κατσιμίχα!




Oι αδερφοί Κατσιμίχα, δύο από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που γνώρισε ο τόπος μας, θα περιοδεύσουν το καλοκαίρι σε αρκετές πόλεις ανά την Ελλάδα, επιλέγοντας μάλιστα πραγματικά ξεχωριστούς χώρους και χαρίζοντάς μας μοναδικές εμπειριες...


Παράλληλα, θα δώσουν το καλοκαίρι δύο συναυλίες στην Αθηνα και μία μεγάλη στη Θεσσαλονίκη, σε χώρους που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα (τη Δευτέρα) από τη διοργανώτρια εταιρία, τη Didi Music. Οπωσδήποτε τα νέα είναι κάτι παραπάνω από χαρμόσυνα για τους φίλους τους, καθώς μια δεκαετία έχουν να βρεθούν μαζί για συναυλίες.

Πριν από αυτή την περιοδεία, σχετικά πιο σύντομα, θα δώσουν δύο συναυλίες το Μάρτιο. Η πρώτη θα είναι στις 12 του μήνα, στη Θεσσαλονικη και η δεύτερη στις 20 Μαρτίου, στην Αθήνα. Μαζί τους σε όλα ο Μάνος Ξυδούς...


enimerosi-gr


Anto
Συνέχεια...

Ταινία κινούμενων σχεδίων από φοιτητή!! πολύ καλό!!!




Η ιστορία έχει ως εξής:ο κρεοπώλης προσπαθεί να προστατεύσει το βραβείο ζαμπόν που έχει κερδίσει και από το γιο του αλλά και από επίδοξο κλέφτη δείτε την συνέχεια!!!




totefteri

Anto
Συνέχεια...

Εμφιαλωμένο νερό...




Ξέρετε πως ένας τόνος εμφιαλωμένου νερού
κοστίζει 1.000 ευρώ; Ξέρετε πως η παραγωγή, διανομή και παραγωγή εμφιαλωμένου νερού απαιτεί έως και 2.000 φορές περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με το νερό της βρύσης; Ξέρετε ότι ένα πλαστικό μπουκάλι νερού θέλει 500 χρόνια για να διασπαστεί; Ξέρετε ότι το νερό της βρύσης στην Αθήνα είναι το ιδιο καθαρό όσο και το εμφιαλωμένο; Και όμως, εξακολουθούμε να αγοράζουμε εμφιαλωμένο νερό και να το πληρώνουμε 1.650 φορές ακριβότερα από το νερό της βρύσης...


paraxena-gr

'

Anto
Συνέχεια...

Ιερόδουλες Κοπεγχάγης: Μας χαλάτε τη δουλειά?? Θα την δώσουμε τσάμπα!!!


Μια επιστολή της δημάρχου της Κοπεγχάγης προς τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων να μην επιτρέψουν... ακολασίες κατά την διάρκεια της Συνόδου για την κλιματική αλλαγή προκάλεσε την αντίδραση των ιερόδουλων της πόλης, που δεσμεύονται για...

...δωρεάν εκτέλεση καθηκόντων σε όσους συμμετάσχουν στην Διάσκεψη.

Δεν πρόκειται για πλάκα. Η δήμαρχος Ριτ Μπιέρεγκαρντ έστειλε κάρτες σε 160 ξενοδοχεία της χώρας, με την εξής επισήμανση: «Αγαπητέ ιδιοκτήτη, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μην κανονίσετε συναντήσεις μεταξύ των πελατών σας και ιερόδουλων».

Αυτό προκάλεσε όμως την αντίδραση του συλλόγου εκδιδομένων γυναικών της πόλης, που σε ένδειξη αντίδρασης ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μία δωρεάν... περιποίηση σε όσους καταφέρουν να εξασφαλίσουν και να τους επιδείξουν μία τέτοια επιστολή, μαζί με την ταυτότητα που αποδεικνύει ότι είναι μέλη διπλωματικής αποστολής που συμμετέχει στην Διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή...


Πηγή: star.gr

jose
Συνέχεια...

10 διάσημοι ροκ αστέρες που άλλαξαν επάγγελμα...



Ξέρετε τι δουλειά κάνει η σούπερ σέξι –στα νιάτα της τουλάχιστον- Kim Wilde; Ο Bill Wyman των Rolling Stones; Πως συνδέεται η φυσική με την κιθάρα; Το Xastouki παρουσιάζει τους μουσικούς που άλλαξαν καριέρα.



Kim Wilde

Η Kim Wilde έχει περάσει στη μουσική ιστορία για επιτυχίες όπως το "Kids in America", το "You Keep Me Hangin' On", το "You Came" και πάνω από όλα για το ακαταμάχητο σεξ απίλ της. Αν και συνεχίζει να κυκλοφορεί άλμπουμ (τα οποία βρίσκουν θέση στα τσαρτ της Γερμανίας για ευνόητους λόγους), η βασική της επαγγελματική δραστηριότητα είναι ο σχεδιασμός κήπων και η καλλιέργεια σπάνιων ειδών λουλουδιών.

Bill Wyman


Ο Bill Wyman παράτησε τη μεγαλύτερη μπάντα στην ιστορία του Rock 'n' Roll για να ασχοληθεί με το σχεδιασμό και την κατασκευή ανιχνευτών μετάλλων. Φαίνεται πως το 100% εξασφαλισμένο παραδάκι από τις περιοδείες και τις κυκλοφορίες των Rolling Stones ωχριά σε σύγκριση με την έξαψη που προκαλεί η σκέψη της ανακάλυψης ενός θησαυρού. «Σε κάθε κήπο, χωράφι, παραλία ή δάσος υπάρχει θαμμένο ένα κομμάτι της ιστορίας που μπορεί να έρθει στο φως με έναν ανιχνευτή», λέει ο Wyman και προσθέτει πως «η ανίχνευση μετάλλων δεν είναι μόνο για εκκεντρικούς.»

Brian Cox


Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, ο Brian Cox έσπαγε τα πλήκτρα μια εφήμερης ποπ μπάντας με το όνομα D:Ream και περισσότερη γνωστή για τον ύμνο των Νέων Εργατικών «Things Can Only Get Better». Πριν από αυτό είχε περάσει από μια μπάντα ενός μέλους των Thin Lizzy. Ότι, ωστόσο, δεν κατάφερε με τη μουσική ο Brian Cox το πέτυχε με την επιστήμη. Σήμερα σπάει πυρήνες ατόμων στον επιταχυντή σωματιδίων στο CERN της Ελβετίας προσπαθώντας να ανακαλύψει τις δυνάμεις που δημιούργησαν αυτό το σύμπαν. Παράλληλα, διδάσκει φυσική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και παρουσιάζει επιστημονικά προγράμματα στο BBC.

Alex James


Πριν από 15 περίπου χρόνια, όλος ο βρετανικός μουσικός τύπος έγραφε για τη «μάχη των συγκροτημάτων» και τα ριφάκια του Alex James στο Country House που ήταν ο τελικός νικητής. Σήμερα ο κιθαρίστας των Blur εκτρέφει ένα σπάνιο είδος προβάτου και εμπορεύεται ένα οργανικό τυρί υψηλής ποιότητας. Όλα αυτά τουλάχιστον πριν την επανένωση των Blur για συναυλίες.

Roger Daltrey


Ο τραγουδιστής των Who ήταν ένας από τους πρώτους ροκάδες που παράτησαν την μουσική τους καριέρα και επένδυσαν τα χρήματα τους σε άλλους τομείς. Ο Daltrey μετά από μια σειρά αποτυχημένων επιχειρήσεων είναι ιδιοκτήτης της Boringwood Trout Farm, μιας ιχθυοκαλλιέργειας που παράγει και εμπορεύεται σολομό.


Bryan Adams


Μετά από δέκα άλμπουμ, 60 σινγκλ, τρεις κυκλοφορίες με ηχογραφημένες συναυλίες και τρεις συλλογές επιτυχιών, ο Bryan Adams το έριξε στη φωτογραφία. Πλέον δουλεύει σχεδόν αποκλειστικά ως φωτογράφος διασημοτήτων της μουσικής όπως η Amy Winehouse, οι t.A.T.u., η Annie Lennox, ο Peter Gabriel, ο Lenny Kravitz και ο Morrissey.

Joey Simmons

Ένα από τα ιδρυτικά μέλη των πρωτοποριακών Run DMC είναι σήμερα ιερέας και παρουσιαστής ενός reality στο MTV.

Russell Senior και Nick Banks


Ο κιθαρίστας και ο ντράμερ των Pulp φαίνεται πως απάντησαν με διαφορετικό τρόπο στο μεγάλο ερώτημα της ροκ μουσικής αλλά μοιράζονται ένα πάθος για αντίκες. Ο πρώτος διατηρεί υαλοπωλείο με αντίκες στο Σέφιλντ και ο δεύτερος ένα κατάστημα συλλεκτικών κεραμικών.

Bruce Dickinson

Ο ηγέτης των Iron Maiden είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα: Καθηγητής ιστορίας, μουσικός, πιλότος και ξιφομάχος. Η τελευταία του επαγγελματική ενασχόληση είναι η πλοήγηση επιβατικών Boeing 747 ενώ διατηρεί και τη δική του σειρά ειδών ξιφασκίας.

Brian May

Ο πρύτανης στο Πανεπιστήμιο John Moores του Liverpool και διάσημος αστροφυσικός δεν είναι άλλος από τον κιθαρίστα των Queen. Ο Brian May είχε διακόψει τις σπουδές του στη φυσική τη δεκαετία του 1970 για να αφιερωθεί στους Queen και επέστρεψε να ολοκληρώσει το διδακτορικό του δίπλωμα πριν από μερικά χρόνια.


Πηγή:MEN24

Vlaxos

Συνέχεια...

Τα σημερινά παιχνίδια για τη 13η Αγωνιστική....

Λεβαδειακός-Άρης 05/12 16:45
Π.Α.Ο.Κ.-Α.Ε.Λ. 05/12 19:00
Ξάνθη-Ολυμπιακός 05/12 19:00


Αnto
Συνέχεια...

Κατάληψη κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη...

Κατάληψη κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη

Στην κατάληψη του κινηματογράφου «Ολύμπιον» στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν άτομα που ανήκουν στον αντεξουσιαστικό χώρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη μνήμη του αδικοχαμένου 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.


Οι διαδηλωτές ζητούν να μετατραπεί ο κινηματογράφος σε έναν κοινωνικό χώρο αντίστασης με προβολές από τις 3 το μεσημέρι και ανοιχτή συζήτηση στις 7 το απόγευμα για τον περσινό Δεκέμβρη, αλλά και για τις επερχόμενες εξεγέρσεις.


madata.gr

Anto
Συνέχεια...

"Τούρκος" ο Χίντινγκ!

O Oλλανδός τεχνικός που έως πρότεινος ήταν και λίγο ακόμα είναι προπονητής της Εθνικής Ρωσσίας, όλα δείχνουν οτι θα συνεχίσει το ταξίδι του κατα Τουρκία μεριά....
Οι Ρώσσοι παρά τον αποκλεισμό τους, θέλουν να τον κρατήσουν αλλά μάλλον κατα κεί πάνω θα έχει πολύ κρύο και δε θέλει να μείνει εκεί πάνω....
Οι Τούρκοι ψάχνουν αντικαταστάτη του Φατίχ Τερίμ και μάλλον ο Ολλανδός, θα είναι ο μέντορας τους....

Κατα τη γνώμη μας , είναι ο κορυφαίος προπονητής στο πλανήτη....!!!

Αnto
Συνέχεια...

κουπόνια....Για σεξ!




Έναν έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι ιδιοκτήτες οίκων ανοχής στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας για να προσελκύσουν πελάτες. Αντί να διαφημίζουν μόνο τα κάλλη των κοριτσιών τους προσφέρουν στους πελάτες τους εκπτωτικά κουπόνια βενζίνης.

Το σύστημα, που μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένο, λειτουργεί όπως και αυτό των σούπερ μάρκετ: παρουσιάζοντας το λογαριασμό ο πελάτης κερδίζει έκπτωση στην τιμή της βενζίνης. Μόνο που στους οίκους ανοχής λειτουργεί ανάποδα, δηλαδή ο πελάτης φέρνει την απόδειξη της βενζίνης και έχει έκπτωση στην τιμή της ημίωρης συνάντησης με μια από τις κοπέλες… “Αν έρθεις σε μας και περάσεις την ώρα σου με μια από τις πανέμορφες κυρίες μας θα έχεις έκπτωση 20% για κάθε λίτρο βενζίνης που αγόρασες”, εξηγεί η διαφήμιση ενός από τους οίκους ανοχής.


shoot


Anto

Συνέχεια...

Φόλα σε αυτούς που ρίχνουν φόλες στα ζώα..... !!!

http://i4.ytimg.com/vi/g3lHauX2tRw/default.jpg

Φόλα στους μπάσταρδους, που ρίχνουν φόλες στα ζωάκια!!!!

Δείτε το τραγούδι ....Είναι σχετικό.....Είναι τραγουδάρα .....Και είναι και απο το καλύτερο συγκρότημα σκα στο κόσμο!!!



XePeTsA

Anto
Συνέχεια...

Η RIHANNA ΝΤΥΘΗΚΕ MICKEY MOUSE....



Η Rihanna ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΗΣ video clip, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΙΑ Mickey Mouse ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ....ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΛΕΚΟ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ....




news...piper


Anto
Συνέχεια...

Ο Καρατζαφέρης είναι ο χειρότερος γιατί... δεν ξέρει να ζητάει συγνώμη...!

[kr.png]


ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ


Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται στα παράθυρα του ΜΕGA. Βγαίνει ο Καρατζαφέρης και αντί να ζητήσει συγνώμη, συνεχίζει να κατακρίνει την καθαρίστρια που της πέταξαν οξύ στο αυτοκίνητό της. Λέει πως δεν δικαιούται να έχει ένα μεταχειρισμένο SEAT IBIZA. Διαβάστε τον εξοργιστικό διάλογο:

Τσίμας: Μετανιώνετε για την γυναίκα που ειρωνευτήκατε αδίκως χθες μέσα στην Βουλή;

Καρατζαφέρης: Είπα όταν η καθαρίστρια παρατάσσει ένα αυτοκίνητο σαν το SEAT των 1600 έμπαση περίπτωσή δεν είμαστε...


και τόσο φτωχή χώρα.

Τσίμας: Μα κάνει 2 δουλειές την μέρα και το πήρε μεταχειρισμένο.

Καρατζαφέρης: Εαν η καθαρίστρια, που προσβάλλεται όπως ισχυρίζεστε, ε δεν μπορεί να διαθέτει ένα αυτοκίνητο, άρα λοιπόν δεν είναι τόσο φτωχή (δεν καταλάβαμε τι ήθελε να πει)


Δηλαδή ο Καρατζαφέρης είπε ούτε λίγο ούτε πολύ στην Βουλή πως μια καθαρίστρια που κάνει 2 δουλειές δεν δικαιούται να αγοράσει ένα αμάξι SEAT IBIZA μεταχειρισμένο 20 χρόνων με 120.000 χιλόμετρα, την στιγμή που ο ίδιος δεν ξέρει τι έχει...


Και ξέρετε πιο είναι το χειρότερο; Οτι μάλλον έχει καταλάβει την μεγάλη του μπαρούφα αλλά κωλώνει να ζητήσει συγνώμη γιατί αν πραγματικά τα πιστεύει αυτά που λέει τότε καλύτερα να μετονομάσει το ΛΑΟΣ σε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


http://troktiko.blogspot.com/


Anto
Συνέχεια...

Ε!Όχι και σωφέρ η Τζούλια;;;;



O σωφέρ της Τζούλιας

Όλα τα είχε η δεσποινίς Τζούλια Αλεξανδράτου, ο σωφέρ της έλειπε! Ε, δεν της λείπει πλέον: η Τζούλια έχει αποκτήσει τον προσωπικό της οδηγό!

Ονομάζεται Πάνος, είναι από τη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται πάντα δίπλα στη ξανθιά καλλονή αφού τη συνοδεύει πάντα και παντού!

Και φυσικά την πηγαίνει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και περιμένει υπομονετικά να τελειώσει το πρόγραμμα της για να την επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι της.

Και η Τζούλια καμαρώνει όταν μπαίνει στη θέση του συνοδηγού αφού όπως και να το κάνεις, το να έχεις τον προσωπικό σου οδηγό, σου δίνει μία... τζούρα γκλαμουριάς παραπάνω!

shoot

Anto
Συνέχεια...

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ...

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ...!!!!

Κουράδα «φάντασμα» :
Ξέρεις οτι υπάρχει κουράδα. Ίχνη της θα βρεις στο χαρτί υγείας και τίποτα στη λεκάνη.

Κουράδα «κομμάντο» :
Γλυστράει τόσο ομαλά και καθαρά που δεν τη νιώθεις.
Κάνενα ίχνος στο χαρτί, πρέπει να κοιτάξεις στη λεκάνη για να σιγουρευτείς οτι βγήκε.

Κουράδα «βδέλλα» :
Μοιάζει πολύ με τη ζεστή πίσσα.
Σκουπίζεις τον πισινό σου 12 φορές και ακόμα δεν έχει καθαρίσει.
Στο τέλος αναγκάζεσαι να βάλεις κωλόχαρτο στο εσώρουχό σου για να μη λερωθείς.
Αυτό το είδος κουράδας αφήνει λεκέδες στη λεκάνη ακόμα και μετά από δυο φορές καζανάκι.


Κουράδα «δεύτερη ευκαιρία» :
Έχεις χέσει, έχεις σκουπιστεί και είσαι έτοιμος να σηκωθείς όταν αντιλαμβάνεσαι ότι τελικά...έχεις κι άλλο!

Κουράδα «εγκεφαλικό» :
Αυτό το είδος σκότωσε τον Έλβις.
Δεν βγαίνει μέχρι να ιδρώσεις ολόκληρος, να τρέμεις και να κοκκινίσεις από το σφίξιμο.
Προσοχή, προκαλεί εγκεφαλικό!

Κουράδα «GILLY DIET» :
Χέζεις τόσο πολύ που χάνεις 5 κιλά.

Kουράδα άμεσης δράσης ή αλλιώς γνωστή σαν την κουράδα «αβγό»:
Σε 10 δευτερόλεπτα πρέπει να έχεις κάτσει στη λεκάνη, γιατι αυτή η κουράδα βγαίνει κατευθείαν.
Τις περισσότερες φορές έχει βγει το κεφάλι της απέξω πριν καλά καλά κατεβάσεις το παντελόνι σου.
Έτσι νιώθεις ένα αβγό ανάμεσα στα πόδια σου.

Κουράδα «Κινγκ Κονγκ» :
Αυτή η κουράδα είναι τόσο μεγάλη που είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πέσει αν δεν τη κόψεις σε μικρότερα κομμάτια.
Αυτό το είδος συνήθως συμβαίνει όταν είσαι σε σπίτι άλλου.

Κουράδα «ΒΙG SPLASH» :
Αυτή η κουράδα χτυπάει το νερό πλαγίως και κάνει ένα μεγάλο SPLASH που βρέχονται τα κωλομέρια σου!

Κουράδα «Λόγια του αέρα» :
Κάθεσαι επί ώρες και κλάνεις, αλλά σκατό γιοκ!

Κουράδα τσιμέντο ή αλλιώς 'Oh my God!' :
Εύχεσαι να είχες πάρεις αναισθητικό πριν βγάλεις αυτή την κουράδα!

Κουράδα «χέλι» :
Αυτή η κουράδα είναι μαλακιά και με διάμετρο όσο ο αντίχειρας και είναι πάνω από 50cm.

Κουράδα «φελλός» :
Ακόμα και μετά το τρίτο καζανάκι, ακόμα επιπλέει ατάραχο.
ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Επίσης συμβαίνει όταν είσαι σε σπίτι φίλων.

Κουράδα «ο καυτερός Μεξικάνος» :
Ξέρεις οτι θα ξαναφάς όταν ο κώλος σου σταματάει να σε καίει.

Κουράδα του μπεκρή :
Φαινόμενο που παρατηρείται μια μέρα μετά από βραδιά μπύρας.
Σε νορμάλ φάση, οι κουράδες σας δεν μυρίζουν πολύ, αλλά αυτή είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΡΩΜΕΡΗ!
Και συνήθως είναι κάποιος απέξω που περιμένει να μπει στο μπάνιο.
Αυτό το είδος επίσης συναντάται όταν είστε σε ξένο σπίτι.

Κουράδα «η τρομαγμένη χελώνα» ή κουράδα στρουθοκάμηλος :
Η συγεκριμένη κουράδα απλά ξεμυτίζει λίγο και μετά ξαναμπαίνει γρήγορα μέσα!

Κουράδα «Βungee jumping» :
Αυτή η κουράδα θα κρεμαστεί όλη από τον κώλο σας μεχρι να πέσει στο νερό.

Κουράδα «το δαχτυλίδι της φωτιάς» :
Το συναντούμε όταν έχεις φάει πραγματικά πικάντικο φαγητό και νιώθεις τον κώλο σου σαν αναπτήρα, έτοιμο να κάψει τα πάντα στην τουαλέτα.

Κουράδα του σακάτη :
Είναι το είδος της κουράδας που σε καθιστά ανάπηρο, όταν μετά από μιας ώρας χέσιμο τα πόδια σου έχουν μουδιάσει από τη μέση και κάτω.

Κουράδα «τώωωωρα βρήκε;» :
Είναι η κουράδα που σε πετυχαίνει όταν είσαι κολλημένος στην κίνηση μέσα στο αμάξι σου.

Κουράδα «μαλλιοτράβηγμα» :
Είναι το είδος της κουράδας που τραβάει τις τρίχες του κώλου καθώς βγαίνει.

Κουράδα «παλίρροια» :
Ονομάζεται η τεράστια κουράδα που βγάζεις και όταν πατάς το καζανάκι βλέπεις το νερό να ανεβαίνει με μανία μέχρι να γεμίσει όλη λεκάνη.

Τοξική κουράδα :
Είναι το είδος της κουράδας που σε κάνει να λιποθυμήσεις και να πέσεις από την λεκάνη και στη συνέχεια να ξυπνήσεις σε καραντίνα!

Κουράδα «Χειροβομβίδα» :
Είναι το είδος της κουράδας που βγαίνει σε χιλιάδες κομμάτια το δευτερόλεπτο με εκρήξεις σκατών που γεμίζουν όλη τη λεκάνη.

Κουράδα «9 μποφώρ» :
Όταν κάθεσαι και κλάνεις για πολλή ώρα και δυνατά που δεν χρειάζεσαι πια χέσιμο.

Κουράδα «ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!» :
Χέζεις τόσο πολύ που σκουπίζεσαι μανιωδώς και τελικά μένεις χωρίς χαρτί, φωνάζοντας «ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!».

Κουράδα «χωρίς τέλος» :
Είναι το σκατό που συνεχίζει να βγαίνει σαν μπιζέλι και όταν ξεκινάς να σκουπίζεσαι το στομάχι σου γουργουρίζει και ΞΑΝΑΧΕΖΕΣΑΙ!
Η διαφορά με την κουράδα δεύτερης ευκαιρίας είναι ότι αναφέρεται σε 3-4 συνεχόμενες φορές!

Κουράδα «Αγγούρι» :
Είναι το είδος της κουράδας που νιώθεις σαν να κάθισες σε ποδήλατο χωρίς σέλα.
Συνήθως αυτή η αίσθηση κρατάει για ώρες.

Κουράδα «Η νύφη και τα παρανυφάκια» :
Είναι η οικογένεια κουράδων που στην αρχή βγαίνει το μεγαλύτερο σκατό (νύφη) και στη συνέχεια τα μικρότερα (παρανυφάκια)

Ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ FAKAS

Συνέχεια...

Nonpoint - In The Air Tonight

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΦΙΕΡΏΣΕΙ ΤΟ ΙΝ ΤΗΕ AIR TONIGHT ΤΟΥ PHIL COLLINS ΣΤΟ ΑΜΟΡΕ ΤΟΥΣ!!! ΣΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΑΙΞΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.....ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ COVER ΑΠΟ ΤΟΥΣ NONPOINT ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SOUNDTRACK TOY MIAMI VICE ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΝΕΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ......ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ!!!!!!




FAKAS (MON AMOUR)
Συνέχεια...

Portugal Car Accident - Ghost

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΟΥΜΠΑ ΛΙΜΠΡΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΙΤΖΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟ YOUTUBE....!!! ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΜΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΡΙΧΩΝ!!!!! ΔΕΣ ΤΟ ΟΛΟ!!!!!



FAKAS
Συνέχεια...

25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ OI JEDI MIND TRICKS ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ


ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΣΤΟ BLOCK 33 ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΚΑΝΕ ΟΙ JEDI MIND TRICKS.
ΟΛΗ Η HIP HOP ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΕΊΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΡΟΠΑΛΑ, ΠΥΡΣΟΥΣ ΣΥΔΕΡΟΓΡΟΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.....ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΦΩΤΙΑ!!!!!









FAKAS

Συνέχεια...

ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ


ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!! ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ LOW BUDGET FILMS (ΣΕ ΑΒΟΛΑ ΚΑΡΕΚΛAKIA ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΝΟΝΑΜΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ TWILIGHT KAI TOY 2012.

ΛΟΙΠΟΝ:
Υπόθεση: Μικρές ιστορίες γύρω από ένα τραπεζάκι με καφέδες και τσιγάρα. Οι ήρωες αναφέρονται σε διάφορα θέματα, από την πρόταση να πωλούνται γρανίτες με... καφεΐνη έως τον υποτιθέμενο δίδυμο αδελφό του Έλβις Πρίσλεϊ και τη χρήση της νικοτίνης ως εντομοκτόνου...







FAKAS(ΠΙΣΩ ΡΕ!!!)
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share