Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

48χρονη ελληνίδα blogger ψάχνει άτομα για ομαδικά όργια!!!







Ελληνίδα νοικοκυρά σε απόγνωση και εθισμένη στα «gangbangs» και στο δημόσιο ομαδικό σεξ δημιούργησε ένα από τα πιο «καυτά» blog στο Διαδίκτυο και ζητεί άτομα για συμμετοχή σε όργια!

Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται μία 48χρονη (Ε.Μ.), θέλοντας να ζήσει την απόλυτη ηδονή χωρίς φόβο και πάθος, έφτιαξε το συγκεκριμένο blog, το οποίο φρόντισε να διακοσμήσει μάλιστα με δεκάδες φωτογραφίες της και βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστεί παίρνοντας μέρος σε όργια όπου συμμετέχουν περισσότερα από έξι άτομα.


Οι φωτογραφίες και το οπτικοακουστικό υλικό είναι ιδιαίτερα «σκληρά» και... έχουν τραβηχτεί σε πάρκα, δημόσιες τουαλέτες, κτίρια, ακόμη και σε πλατείες, ενώ οι παρτενέρ της λίγο πριν ξεκινήσουν την «ερωτική περιπέτεια» φροντίζουν να γράφουν με κόκκινη μπογιά διάφορα «συνθήματα» στο σημείο του σώματός της που θέλουν να εκσπερματώσουν ή τους «φτιάχνει» περισσότερο.

Αν αναρωτιέστε γιατί αυτή η γυναίκα προτιμά το συγκεκριμένο τρόπο για να εκδηλώσει τα άγρια σεξουαλικά της ένστικτα, η ίδια μέσα από το blog της απαντά: "Δεν είμαι πιτσιρίκα και ξέρω πολύ καλά τι θέλω, τι μου αρέσει, τι κάνω και γιατί το κάνω. Είναι περιττό λοιπόν κάποιοι να προσπαθούν να με πείσουν ότι δεν είναι σωστά όλα όσα ζητάω, θέλω και μου αρέσουν. Ισως αν ήμουν στην ηλικία των 20 να τους άκουγα, άλλα στα 48 μου χρόνια… δύσκολα τα πράγματα...."

Υ.Γ. Οι εικόνες είναι σκληρές και ακατάλληλες.. Αν εισαι άνω των 18 και ενδιαφέρεσαι τότε μπορείς να βρείς το blog εδω


trelokouneli


Anto
Συνέχεια...

Η Carla Bruni θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά....











Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, δηλώνει ότι θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά , προσθέτοντας ότι θα υιοθετήσει, αν δεν καταφέρει να αποκτήσει ένα με τον σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί.

"Θα ήθελα πολύ να ...
αποκτήσω ένα παιδί, αλλά δεν πρόκειται να πάω ενάντια στη φύση", είπε η Μπρούνι.

"Αν δεν είναι αυτό εφικτό από βιολογικής πλευράς, θα υιοθετήσω ένα", τόνισε σε περιοδικό το πρώην μοντέλο και στη συνέχεια τραγουδίστρια.


dinatos

Anto
Συνέχεια...

Η ιστορία του προφυλακτικού ....



Η αρχαιότερη αναπαράσταση χρήσης προφυλακτικού από άνδρα κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής χρονολογείται περίπου 12.000 με 15.000 χρόνια πριν, σε σπήλαιο στη Γαλλία. Το αρχαιότερο προφυλακτικό που έχει βρεθεί είναι του 17ου αιώνα, από εντόσθια ζώου, στο Κάστρο του Dudley στην Αγγλία. Οι ιστορικοί εκτιμούν ότι χρησιμοποιείτο κυρίως ως ασπίδα από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα από τους στρατιώτες. Είναι αξιοσημείωτο ότι στο εμπόριο υπάρχουν ακόμη προφυλακτικά από εντόσθια.
Διαβάστε και άλλα, πατώντας:

Η πρώτη μεγάλη έρευνα για τη χρήση προφυλακτικών τοποθετείται το 15ο αιώνα, όταν ο ιταλός Gabrielle Fallopius φέρεται να δημιούργησε ένα προϊόν από λινό ύφασμα το οποίο δοκίμασε σε πάνω από 1.000 άνδρες προκειμένου να επιτύχει προστασία από τη σύφιλη.

Μία εκδοχή αυτού του προφυλακτικού φέρεται να χρησιμοποιούσε ο περίφημος Καζανόβα, ενώ το καουτσούκ ήρθε στο προσκήνιο το 1843, όταν ο Charles Goodyear πατένταρε για πρώτη φορά την «ενθείωση» του υλικού, που κάνει το φυσικό καουτσούκ περισσότερο εύκαμπτο και ανθεκτικό. Η εξέλιξη ολοκληρώθηκε το 1880 με το πρώτο προϊόν από latex. Η διαδεδομένη χρήση τους ωστόσο θα αργήσει αρκετές δεκαετίες.

Η κοινωνική αναταραχή που προκάλεσε η διάδοση του βιομηχανικά παραγόμενου πλέον προϊόντος είναι εμφανής στο μεσοπόλεμο. Τα στρατεύματα των ΗΠΑ στον Α' Παγκόσμιο δεν είχαν καμία ενημέρωση, καθώς η συντηρητική πολιτική ηγεσία θεωρούσε κίνητρο ακολασίας την προφύλαξη. Η τεράστια διάδοση της σύφιλης κυρίως, που ακολούθησε, έφερε στροφή 180 μοιρών στον επόμενο μεγάλο πόλεμο. Ενδιάμεσα, οι γυναίκες ακτιβίστριες διεκδίκησαν το δικαίωμα τα προφυλακτικά να διατίθενται όχι μόνο για προστασία από ασθένειες, αλλά και ελεύθερα για οικογενειακό προγραμματισμό.

Ότι πέτυχαν γενιές ακτιβιστών και επιστημόνων, απείλησε να ανατρέψει η σεξουαλική απελευθέρωση της δεκαετίας του 1960, όταν πλέον τα μεταδιδόμενα νοσήματα ήταν ιάσιμα (το AIDS δεν είχε ενσκήψει) και η αγορά του αγοραίου έρωτα περνούσε κρίση, ωστόσο ο HIV έκανε ξανά σαφές μετά το 1980 ότι το προφυλακτικό είναι απαραίτητος σύντροφος σε κάθε σεξουαλική επαφή με άτομα που δεν θεωρούνται ασφαλή.

Η τελευταία εξέλιξη στο θέμα ήταν η έλευση του γυναικείου προφυλακτικού το 1994.

shoot


Anto
Συνέχεια...

"Γυναίκες"... σαμουράι;

Περούκες, γόβες στιλέτο και πανάκριβες τσάντες. Αυτές είναι οι νέες στολές των αστυνομικών στην....

Ιαπωνία. Με αυτή την γυναικεία αμφίεση πραγματοποιούν πλέον τις νυχτερινές τους περιπολίες ιάπωνες αστυνομικοί, άσοι των πολεμικών τεχνών, προκειμένου να πιάσουν επ' αυτοφώρω τους τσαντάκηδες στην πόλη Ναγκόγια, της κεντρικής Ιαπωνίας........

Από τις αρχές Οκτωβρίου, οι “γυναίκες” σαμουράι βγήkαν περιπολία.

Οι υποψήφιοι γι' αυτό το ειδικό σώμα ασφαλείας πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια: να είναι μικρόσωμοι και να έχουν μαύρη ζώνη στο τζούντο ή το καράτε. «Οι μεγαλόσωμοι αστυνομικοί θα ξεσκεπάζονταν αμέσως», εξήγησε αξιωματικός της αστυνομίας στην εφημερίδα Asahi, που δημοσιεύει το θέμα.
Πάντως, η ομοιότητα των αστυνομικών με εκπροσώπους του ωραίου φίλου δημιουργεί και μερικά προβλήματα: ένας νεαρός αστυνομικός εξομολογήθηκε «τον πανικό» που ένιωσε, όταν ένας οδηγός σταμάτησε πλάι του και του πρότεινε να πάνε βόλτα. Μέχρι στιγμής η ομάδα δεν έχει συλλάβει κανένα κλέφτη.


newsit

Anto
Συνέχεια...

Καλά ρε παιδιά στην Αργεντινή δεν έχουν ΕΣΡ;


Εγώ είχα μείνει στις σαπουνόπερες που έβλεπε η γιαγιά μου αλλά μάλλον δεν είναι έτσι...
Η Αργεντίνικη τηλεόραση είναι πολύ... hot and sexy...
ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ... ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ













Δείτε το video, πατώντας:



koutsobolis



Anto
Συνέχεια...

Πρώτο το τροκτικό στην Ελλάδα ....Εκτόπισε zougla.gr και τον βασιλιά in.gr... 3ο blog σε επισκεψημότητα παγκοσμίως το τροκτικό!



http://nisvoros.gr/wp-content/uploads/2009/06/troktiko-fwto-4_thumb.jpg

Μια φορά κι ένα καιρό εμφανίστηκε ένα blog που άλλαξε το χάρτη του ελληνικού internet…και όχι μόνο. Φυσικά αναφερόμαστε στο, διάσημο πλέον, Troktiko που την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Alexa, εκτόπισε από την κορυφή των ελληνικών ιστοσελίδων με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα τον, επί χρόνια αδιαμφισβήτητο, «βασιλιά», in.gr.

Για να διαβάσετε και τα υπόλοιπα, πατήστε:

Και δεν σταμάτησε εκεί. «Προσπέρασε» και το website που φιλοδοξούσε να διαδεχθεί το in.gr στο «θρόνο» του ελληνικού διαδικτύου… το zougla.gr. To Troktiko είναι ένα πραγματικό ελληνικό διαδικτυακό φαινόμενο, καθώς δεν βρίσκεται μονάχα στην εγχώρια κορυφή, αλλά είναι και το Νο 4 σε επισκεψιμότητα Blogspot παγκοσμίως!

Για να γυρίσουμε στα δικά μας, η επιτυχία του blog-φαινομένου καθίσταται ακόμα σημαντικότερη αν αναλογιστούμε ότι κανένα αμιγώς ελληνικό site, κανενός οργανωμένου εκδοτικού-δημοσιογραφικού οίκου δεν έχει, όχι προσπεράσει, αλλά ούτε καν πλησιάσει το in.gr, τα τελευταία δέκα χρόνια, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Alexa.

Δυό λόγια για την Alexa… Είναι αλήθεια ότι δεν μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα (π.χ ακριβής αριθμός επισκεπτών) για τα στατιστικά των websites, χωρίς πρόσβαση στα εσωτερικά εργαλεία , όπως το Google Analytics, που χρησιμοποιεί το καθένα για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητάς του. Η Alexa καταγράφει τάσεις.

Ωστόσο, η μακρόχρονη εμπειρία μας στο internet μας λέει πως μπορούμε να υπολογίσουμε την επισκεψιμότητά των sites που κατατάσσονται πάνω από την 10.000 θέση στην Alexa με αποκλίσεις της τάξης του 2% έως 5%. Και δεν στεκόμαστε μόνο στην Alexa.

Τα συμπεράσματά μας έρχεται να επιβεβαιώσει και ένα ακόμα εργαλείο που μετρά τις τάσεις των αναζητήσεων στο Google για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες: το Google Trends. Το Google Trends λοιπόν μας είπε τα εξής σχετικά με τις αναζητήσεις στις μηχανές αναζήτησης τριών λέξεων κλειδιών, troktiko, zougla και in: Τον τελευταίο χρόνο οι αναζητήσεις με τη λέξη troktiko ξεπέρασαν αυτές με τη λέξη zougla, ενώ από τον Ιούνιο έχουν ξεπεράσει και τις αναζητήσεις με τη λέξη-κλειδί in.gr.

Είναι πασιφανές ότι το τοπίο της ενημέρωσης στο διαδίκτυο έχει μεταμορφωθεί. Δίπλα στα παραδοσιακά “τζάκια”, έρχονται επίδοξοι “μνηστήρες”, αλλά και “αουτσάιντερ” από το πουθενά. Αυτό είναι το Troktiko: το Blog που “ροκανίζει” την πρωτοκαθεδρία των παραδοσιακής μορφής ενημερωτικών portals… μήπως ήρθε η ώρα των blogs στο χώρο της ενημέρωσης;.. η Alexa θα δείξει…

i-live.gr


Anto
Συνέχεια...

Τα ονόματα των συλληφθέντων για παιδοφιλία....



Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των κατηγορουμένων που συνελλήφθησαν για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Αναλυτικά:



Χαράλαμπος Τσόγκας, ετών 30, Πολύκαρπος Τσόγκας (αμφότεροι οπερατερ της ΕΡΤ), ετών 60, Ρομάνι Καρίμ από το Λίβανο, Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, Στυλιανός Καλλιμάνης, ο οποίος διατηρείς επιχείρηση με είδη υγιενής, Γιώργος Αδαμόπουλος, Λεωνίδας Κούκος, Κωνσταντίνος Σαχπαζής , Γιώργος Χριστόπουλος, Βασίλης Γκότσης και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πειραιά, Ευάγγελος Κοροβέσης.

Έτσι ξεκίνησαν όλα:

Ένα σήμα από τις Αστυνομικές Αρχές του Λουξεμβούργου ήταν αρκετό για να σημάνει συναγερμός στην Ιντερπόλ πριν από ακριβώς τέσσερις μήνες. Άλλο ένα κύκλωμα παιδόφιλων έφτανε κι άφηνε ίχνη ικανά να οδηγήσουν σε συλλήψεις. Ένα μαύρο πρόβατο του ελληνικού κυβερνοχώρου έπεσε σαν βόμβα στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι άνδρες της Αρχής έθεσαν ως πρώτο και μοναδικό στόχο να εξαρθρώσουν τη σπείρα από τα ανθρωπόμορφα τέρατα που καπηλεύονταν και στοίχειωναν τα όνειρα δεκάδων παιδιών σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η Ιντερπόλ κατέγραψε δεκάδες χρήστες του διαδικτύου που έκαναν downloading το επίμαχο υλικό του «Charly» στο διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου 2009-Απριλίου 2009. Ωστόσο, η πρώτοι που «έπιασαν το σφυγμό» του παραπάνω κυκλώματος ήταν οι Λουξεμβούργιοι πυ εν συνεχεία πέταξαν το μπαλάκι στις ελληνικές Αρχές.

Έτσι και έγινε. Από προχθές βρίσκονται στον Εισαγγελέα 10 δικογραφίες που αφορούν 12 κατηγορουμένους. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ένας αλλοδαπός ανήλικος μαθητής αλλά η αρμόδια Εισαγγελέας αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος. Η μητέρα του ανηλίκου μετέβη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και εξήγησε πως τον υπολογιστή χρησιμοποιεί και ο μεγαλύτερος αδερφός του, ηλικίας 21 χρόνων.
Ωστόσο, επειδή είχε παρέλθει η προθεσμία της αυτόφωρης διαδικασίας, ο ανήλικος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο αδερφός του θα κληθεί να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά τους οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι κατέθεσαν ενώπιον των Ανακριτών πως «απλά κατέβασαν τις εικόνες και δεν τις προώθησαν σε άλλους χρήστες» ενώ υποστήριξαν πως τις προμηθεύτηκαν από απλή περιέργεια.

Οι εικόνες από τα κατασχεθέντα DVD’s γεννούν οργή και απέχθεια για τους κατηγορουμένους που σε καμία περίπτωση δεν θα τη βγάλουν «καθαρή».

Σημειώνεται πως, οι συλληφθέντες δείχνουν άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας με «αγγελικά πρόσωπα» που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

stifora.gr


Anto
Συνέχεια...

Εκστρατεία κατά του Άγιου Βασίλη ....



Φουντώνει στην Αυστρία η καμπάνια κατά του Άγιου Βασίλη, ο οποίος θεωρείται εκπρόσωπος ακραίας μορφής καπιταλισμου.

Η κίνηση "Pro-Christkind" που μάχεται για την "κατάργησή" του, μετρά 9 χρόνια αγώνων και πραγματοποίησε την Κυριακή στο Graz, την ετήσια εκδήλωση διαμαρτυρίας τους.

Οι διαδηλωτές πιστεύουν ότι η φιγούρα του μουσάτου Αγίου με την μεγάλη κοιλιά και την κόκκινη στολή, είναι συνώνυμη με την Κόκα Κόλα και το κέρδος....


Μάχονται ώστε να αντικατασταθεί από το παραδοσιακό "Christkind" της χώρας, ένα ξανθό μωρό που κατά την παράδοση φέρνει ένα δέντρο-κερί και δώρα στα παιδιά, λίγο πριν το δείπνο των Χριστουγέννων.

Η συγκεκριμένη ομάδα έχει καταθέσει προτάσεις στα καταστήματα, ώστε να αντικαταστήσουν τον ξενόφερο Άγιο και τους προτείνουν να πουλάνε βοσκούς και αγγελάκια.

Πάντως και εντός της ομάδας υπάρχουν διαφωνίες, καθώς άλλοι δεν επιθυμούν το "ChristKind", το οποίο θεωρούν ότί επίσης εξυπηρετεί τη διαφήμιση και το εμπόριο.

Η εκστρατεία κατά του Άγιου Βασίλη ανεπίσημα συνεχίζεται και σε άλλες χώρες εκτός της Αυστρίας, ενώ στο Facebook, υπάρχουν ήδη 72 ομάδες που θέλουν να τον βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει ειδικό logo.


news24/7



Anto
Συνέχεια...

Βοηθήστε τον ΣΠΑΖ να βοηθήσει τα αδέσποτα!


Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (ΣΠΑΖ) προσπαθεί εδώ και 20 χρόνια να βοηθήσει τα αδέσποτα των Νοτίων Προαστίων της Αττικής. Δεν έχουν γραφεία, κλινική ή καταφύγιο. Το μόνο που έχουν είναι δύναμη και πολύ αγάπη για τα ζώα!

Οι εθελοντές του ΣΠΑΖ, δουλεύουν στους δρόμους, προστατεύοντας αδέσποτα που τους έχουν ανάγκη, είτε φροντίζοντας να τους βρουν σπίτια, είτε σε συνεργασία με κτηνιάτρους, να τα στειρώσουν και να τα εμβολιάσουν. Ο σύλλογος έχει δημιουργήσει πολλά φυλλάδια που ενημερώνουν και εκπαιδεύουν τον κόσμο πως να γίνει πιο υπεύθυνος πάνω σε θέματα που αφορούν τους τετράποδους που ζουν στους δρόμους. Μέσα στο 2008, ο σύλλογος κατόρθωσε να στειρώσει πάνω από 2000 γάτες και σκύλους! Τα χρήματα που χρειάζονται οι τετράποδοι, το ΣΠΑΖ τα συγκεντρώνει μέσω συμμετοχών από τα μέλη του, μέσω παζαριών και φυσικά μέσω δωρεών. Για να βοηθήσουμε όλοι μαζί το πολύ σημαντικό έργο του ΣΠΑΖ, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, διοργανώνεται Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στην Πνευματική Εστία Βούλας (Αγ. Ιωάννη και Ναυσικάς). Νοστιμιές από όλο τον κόσμο, κέικ και γλυκά, ζεστό κρασί, χειροποίητα δώρα, ζωγραφική προσώπου και φουσκωτό κάστρο για τους μικρότερους, περιμένουν όλους εσάς που θέλετε να βοηθήσετε το έργο του ΣΠΑΖ. Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε http://www.spazgreece.org/


enet.gr


Anto
Συνέχεια...

Και στη Λάρισα σύλληψη για παιδική πορνογραφία....





Στον εισαγγελέα παραπέμπονται 55 άτομα που συμμετείχαν σε κύκλωμα παιδικής....

πορνογραφίας. Ηδη έχουν συλληφθεί 17 μεταξύ των οποίων δικηγόροι, επιχειρηματίες και καθηγητές! Οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Πατέρας και γιος, τεχνικοί τηλεόρασης, είναι στη λίστα των κατηγορουμένων, μαζί με έναν καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και έναν γυμναστή σε γυμνάσιο των νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Στο κύκλωμα κατηγορούνται ότι μετείχαν ακόμη ένας δικηγόρος από το Κιλκίς, ένας διοικητικός υπάλληλος του Δήμου Πειραιά όπως και ένα στέλεχος της ασφάλειας μεγάλου ξενοδοχείου της Αθήνας.
Τα στοιχεία της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος οδηγούν σε υπολογιστές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Λάρισα, το Ηράκλειο, την Καβάλα, τα Φάρσαλα, τα Ιωάννινα, την Αλεξανδρούπολη, το Κιλκίς, την Κατερίνη, την Ηγουμενίτσα, το Άργος, τη Ρόδο, τα Χανιά, το Νέο Μαρμαρά και τη Νέα Καλλικράτεια.

Το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ασφάλειας εντόπισε πριν 4 μήνες διακίνηση πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά σε σεξουαλικές πράξεις με ενήλικες.

Στην έρευνα με την ονομασία “Τσάρλι” που ακολούθησε οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε 17 πόλεις της χώρας είχε στηθεί ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας. Χθες αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέων έκαναν έρευνα σε 32 σπίτια σε όλη τη χώρα και εντόπισαν εκατοντάδες C.D. και DVD με πορνογραφικό συνολικής χωρητικότητας 50.000 G-byte. Κατασχέθηκαν επίσης 88 σκληροί δίσκοι υπολογιστών και 8 φορητοί υπολογιστές.
Share/Save/Bookmark

newsit.gr

Anto
Συνέχεια...

Νόμιμο το σεξ έναντι ανταλλάγματος....

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Νότιας Κορέας κατήργησε διάταξη του ποινικού κώδικα, σύμφωνα με την οποία ήταν παράνομο να υπόσχεται κανείς γάμο σε μία γυναίκα, με αντάλλαγμα το σεξ.

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο ποινικός κώδικας παραβίαζε το συνταγματικό δικαίωμα των γυναικών στη σεξουαλική ελευθερία και ότι η πολιτεία δεν πρέπει να παρεμβαίνει σε προσωπικά ζητήματα.

Το δικαστήριο εκδίκασε την υπόθεση, ύστερα από προσφυγή δύο αντρών, με το αιτιολογικό ότι το προγαμιαίο σεξ πρέπει να είναι προσωπικό και ηθικό ζήτημα και να μην υπόκειται σε διώξεις.

iKypros

Anto
Συνέχεια...

"Ξεφούσκοσε ο Uri Geller.....Λογικό λέμε εμείς...!




Τον είδανε μία, τον είδανε δύο, τον φάγανε στη μάπα με τα μούφα μαγικά του και τώρα μάλλον το κοινό αρχίζει να του γυρίζει την πλάτη. Τα νούμερα του Σαββάτου δείχνουν ότι το πράγμα αρχίζει και ξεφουσκώνει σιγά σιγά. Εκεί που έκανε 35άρια ξαφνικά έπεσε στο 13,9% στο σύνολο και στο νεανικό κοινό έκανε 17%. Τι συμβαίνει; Μάλλον φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο…

freegossip


Anto



Συνέχεια...

O "Λαζόπουλος θέλει να παρατήσει τη τηλεόραση"...

Ο Λαζόπουλος "παρατάει" την τηλεόραση

Μια συνέντευξη βόμβα, που πρόκειται να βάλει φωτιά στο τηλεοπτικό σκηνικό, έδωσε στο STAR ο Λάκης Λαζόπουλος.


Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκαλύπτει ότι εγκαταλείπει την τηλεόραση, όπως χαρακτηριστικά είπε την «παρατάει», και ότι θα φύγει από την Αθήνα.

Του χρόνου ολοκληρώνει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ηθοποιία και όπως αφοπλιστικά δηλώνει για αυτόν κλείνει ένας κύκλο ζωής και αρχίζει ένας άλλος.

totefteri



Anto
Συνέχεια...

Απαιτήσεις....

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 25 ετών:
1. Όμορφος
2. Γοητευτικός
3. Επιτυχημένος επαγγελματικά
4. Ευφυής
5. Τέλειος εραστής

Για να δείτε και τα υπόλοιπα, πατήστε:

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 35 ετών:
1. Εμφανίσιμος χωρίς καράφλα
2. Να έχει αρκετά χρήματα για δείπνο σε ακριβό εστιατόριο
3. Να ακούει περισσότερο από όσο μιλάει
4. Να γελάει στα αστεία της την κατάλληλη στιγμή
5. Να επιζητάει τον ρομαντικό έρωτα μια φορά την εβδομάδα
Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 45 ετών:
1. Όχι πολύ άσχημο, δεν πειράζει η φαλάκρα
2. Να είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ώστε να μπορεί να μετακινεί τα έπιπλα
3. Να θυμάται να κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας όταν τελειώνει την ανάγκη του
4. Να ξυρίζεται τα περισσότερα Σαββατοκύριακα
5. Να φοράει μπλούζες που κρύβουν την κοιλιά του
Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 65 ετών:
1. Να μην φοβίζει τα μικρά παιδιά με την εμφάνιση του
2. Να θυμάται που είναι η τουαλέτα
3. Να μην ξεχνά γιατί γελάει
4. Να θυμάται που ξέχασε τη μασέλα του
5. Να θυμάται όταν...
Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 75 ετών:
1. Να μπορεί να αναπνέει
2. Να θυμάται να αναπνέει
3. Να μην ξεχνά να αναπνέει

paraxena-gr


Anto
Συνέχεια...

Αποτελέσματα της Nέας Δημοκρατίας ανα νομό...

Αποτελέσματα ΝΔ: Αποτελέσματα ανά νομό

Αποτελέσματα ΝΔ: Αποτελέσματα ανά νομό

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, επί 1192 εκλογικών τμημάτων που αντιστοιχούν στο 72,68% της επικράτειας, λαμβάνουν:

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς 272250 ψήφους και ποσοστό 50,18%

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη 215724 ψήφους και ποσοστό 39,76%

Ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης 54587 ψήφους και ποσοστό 10,06%

«Δεν υπάρχουν ηττημένοι, δεν μας χωρίζει τίποτα», είπε από την Ρηγίλλης ο νέος πρόεδρος, προσθέτοντας πως η ΝΔ θα επιστρέψει στις μεγάλες νίκες. Παράλληλα, ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και τους συνυποψηφίους του.

Μήνυμα ενότητας έστειλαν Ντόρα Μπακογιάννη και Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Ξεκινά σήμερα ένα νέο κεφάλαιο για τη ΝΔ. Στην προσπάθεια αυτή θα είμαστε όλοι παρόντες», είπε η κα. Μπακογιάννη, ενώ με γραπτή του δήλωση ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε: «είναι τώρα η ώρα, να καθαρίσουμε το σπίτι μας… να ανασυνταχτούμε για να φέρουμε τη ΝΔ ξανά στη θέση που της αρμόζει».

«Ενωμένοι, γύρω από το νέο πρόεδρο, θα δώσουμε τη μάχη για το μέλλον της πατρίδας και θα ασκήσουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά την αποστολή μας ως αξιωματική αντιπολίτευση», σχολίασε ο πρόεδρος της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής, Δημήτρης Σιούφας, τονίζοντας πως η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Μέχρι την ανακοίνωση της Ρηγίλλης, η ανεπίσημη ροή των αποτελεσμάτων έδειχνε από νωρίς προβάδισμα του Αντ.Σαμαρά σε πολλά εκλογικά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας -όπου εμφανίζεται ενισχυμένος και ο Π.Ψωμιάδης- και της Πελοποννήσου, αλλά και σε τμήματα της Β' Αθηνών, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη διέθετε συντριπτικό προβάδισμα στην Κρήτη. Ενδεικτικά:

Κιλκίς: Α.Σαμαράς 51,7% - Ντ.Μπακογιάννη 30,6% - Π.Ψωμιάδης 17,7%
Ναύπλιο: Α.Σαμαράς 1298 ψήφοι - Ντ.Μπακογιάννη 577 ψήφοι - Π.Ψωμιάδης 168 ψήφοι
Σάμος: Α.Σαμαράς 47,01%- Ντ.Μπακογιάννη 44,33 - Π.Ψωμιάδης 6,56
Καβάλα: Α.Σαμαράς 4405 ψήφοι - Ντ.Μπακογιάννη 3396 ψήφοι- Π.Ψωμιάδης 2776 ψήφοι
Σέρρες: Α.Σαμαράς 8748 ψήφοι - Ντ.Μπακογιάννη 4937 ψήφοι - Π.Ψωμιάδης 4916 ψήφοι
Χαλκιδική: Α.Σαμαράς 4034 ψήφοι - Ντ.Μπακογιάννη 3350 ψήφοι - Π.Ψωμιάδης 1997 ψήφοι
Δράμα: Α.Σαμαράς 2918 ψήφοι - Ντ.Μπακογιάννη 2601 ψήφοι - Π.Ψωμιάδης 2263 ψήφοι
Ξάνθη: Α.Σαμαράς 2855 ψήφοι - Ντ.Μπακογιάννη 2558 ψήφοι - Π.Ψωμιάδης 713 ψήφοι
Σπάρτη: Α.Σαμαράς 1242 ψήφοι - Ντ.Μπακογιάννη 456 ψήφοι - Π.Ψωμιάδης 102 ψήφοι
Λάρισα: Α.Σαμαράς 3470 ψήφοι - Ντ.Μπακογιάννη 2966 ψήφοι - Π.Ψωμιάδης 593 ψήφοι
Ιωάννινα: Α.Σαμαράς 57,7% - Ντ.Μπακογιάννη 36,1% ψήφοι - Π.Ψωμιάδης 7,1%
Αρτα: Α.Σαμαράς 3464 ψήφοι - Ντ.Μπακογιάννη 2668 ψήφοι - Π.Ψωμιάδης 351 ψήφοι
Πρέβεζα: Α.Σαμαράς 2948 ψήφοι - Ντ.Μπακογιάννη 2511 ψήφοι - Π.Ψωμιάδης 439 ψήφοι


madata


Anto
Συνέχεια...

ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΜΟΝΗ ΨΑΧΝΕΤΕ TRAILER....

Το τρέιλερ τις νέας ταινίας από την sirina production αγρότισα μονή ψάχνετε



Corfas


Συνέχεια...

Οδηγος συναρμολόγησης υπολογιστών!!!

http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/5328967/280498-main_Full.jpg
Πως θα σας φαινόταν αν συναρμολογούσατε εσείς τον υπολογιστή σας???
Τελεία το ξερω!!!
Γι'αυτο λοιπόν είπα να σας χαρίσω ένα οδηγό συναρμολόγησης υπολογιστών!!!
είναι ένα pdf αρχείο (e-book) το οποίο είναι πάρα πολύ αναλυτικό με φωτογραφίες και οδηγίες εσείς άπλα πατάτε στο παρακάτω σύνδεσμο για να το κατεβάσετε!!!!
για να κατεβάσετε τον οδηγό συναρμολόγησης υπολογιστών πατήστε εδω!
Corfas

[πηγή]
. Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share