Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Προσέξτε όταν κάνετε στριπτίζ!!!!!!!!

http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/080424/Sexy-Thrillers/Nine-Weeks-Kim-Basinger_l.jpg

Δείτε τι έπαθε ο τυπάς... Πήγε να κάνει στριπτίζ στην γκόμενα του και ενώ όλα πήγαιναν ρολόι και έδειχναν να το απολαμβάνουν και οι δύο...τσουπ...έγινε το κακό...

Επειδή δεν μπόρεσα να βάλω το βιντεάκι στο blog, για να το δείτε πατήστε εδω.

jose
Συνέχεια...

Αστέρες του Hollywood που πρέπει να πάνε Ικαρία για να ξανανιώσουν!!!

http://www.imontvbitch.com/wp-content/uploads/2009/10/hollywood-sign-address.jpg

Θα δούμε μερικά παραδείγματα αστέρων του Hollywood, που φαίνεται να έχουν γεράσει πρόωρα...Άλλη μια απόδειξη του οτι τα λεφτά και η δόξα δεν φέρνουν την ευτυχία...

ΛΙΝΤΣΕΪ ΛΟΧΑΝ
Είναι 23, μοιάζει 43!
Το δέρμα τής Λίντσεϊ Λόχαν άλλαξε δραματικά μέσα σε έναν χρόνο. Το χαριτωμένο κορίτσι με τα βιολετιά μάτια, που όλοι πίστευαν ότι θα ήταν η επόμενη Ελίζαμπεθ Τέιλορ του Χόλιγουντ λόγω αυτού του σπάνιου βλέμματος, κατάφερε με τις καταχρήσεις, τα ναρκωτικά και το αλκοόλ να μοιάζει με σαραντάρα και... βάλε! Στην κακή κατάσταση του δέρματός της έπαιξε σημαντικό ρόλο και το σολάριουμ, που της προκάλεσε πανάδες και πρόωρη γήρανση στην επιδερμίδα. Η καλλονή Λίντσεϊ Λόχαν έχασε για πάντα τη λάμψη των 23 της χρόνων, αλλά προσπάθησε πολύ γι' αυτό! Από κέντρα απεξάρτησης σε κλινικές αποτοξίνωσης μπαινοβγαίνει τα τελευταία τρία χρόνια χωρίς σταματημό και η άσωτη ζωή δεν έχει τέλος!




ΕΪΜΙ ΓΟΥΑΪΝΧΑΟΥΖ

Είναι 26, μοιάζει 46!
Oταν η Εϊμι Γουαϊνχάουζ περπατάει δίνει πάντα την εντύπωση ότι θα πέσει... Τα βήματά της είναι αβέβαια, μετέωρα, όπως ακριβώς τα βήματα που ακολουθεί και στη ζωή της. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια με τη σπάνια φωνή, είναι ένα κορίτσι που δεν δίνει καθόλου την αίσθηση της φρεσκάδας και της νιότης. Απεναντίας... Το εξαιρετικά αδυνατισμένο κορμί της, το γεμάτο τατουάζ και σημάδια από τη χρήση ναρκωτικών, μαρτυρά έναν άνθρωπο πρόωρα γερασμένο, κουρασμένο και ανήμπορο να συνεχίσει με το κεφάλι ψηλά... Οι προσπάθειές της για απεξάρτηση δεν καταλήγουν πουθενά, παρά τις δηλώσεις των γονιών της και των μάνατζέρ της που τη θέλουν να είναι «καλά».


http://neilbeynon.files.wordpress.com/2007/09/amy-winehouse.jpg

ΚΙΘ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ

Είναι 65, μοιάζει με μούμια!
Ο γερόλυκος της ροκ Κιθ Ρίτσαρντς δεν είναι τόσο γέρος όσο δείχνει. Είναι 65άρης, αλλά άλλοι στην ηλικία του κρατιούνται πολύ καλύτερα! Ο κιθαρίστας των Rolling Stones έχει κάνει τρελές καταχρήσεις στη ζωή του και αυτές του άφησαν τα σημάδια τους. Για χρόνια πολλά υπήρξε χρήστης ηρωίνης, κοκαΐνης και άλλων κοκτέιλ ναρκωτικών, ενώ το αλκοόλ δεν το έκοψε ποτέ. Το αποτέλεσμα είναι σήμερα ο Κιθ Ρίτσαρντς να μοιάζει σαν να βγήκε από το καταραμένο πλήρωμα των «Πειρατών της Καραϊβικής»... Εκείνο με τα κατάχλομα φαντάσματα που είχαν την Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού, που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να πεθάνουν και συνέχιζαν να πλανώνται στην αιωνιότητα!



ΜΠΙΛΙ ΜΠΟΜΠ ΘΟΡΝΤΟΝ
Είναι 54, μοιάζει 64!
Είναι από τους πιο ωραίους άνδρες του Χόλιγουντ, όμως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι είναι και από εκείνους που φαίνονται γερασμένοι πριν την ώρα τους! Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον είναι στα 54, ωστόσο δείχνει παραπάνω. Τα botox και οι πλαστικές μικροεπεμβάσεις που έκανε για να κερδίσει χρόνια μάλλον τον βάρυναν παρά του βελτίωσαν την εικόνα. Στην ταινία «Παγιδευμένοι» παραγωγής 2008, ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον φαίνεται πόσο γερασμένος είναι... Αν και παραμένει γοητευτικός, μοιάζει λίγο μεσόκοπος! Το ελιξίριο της νιότης για τον Θόρντον φαίνεται ότι ήταν η Αντζελίνα Ζολί, γιατί ύστερα από αυτήν άρχισε η αντίστροφη μέτρηση!



ΦΕΡΓΚΙ
Είναι 34, μοιάζει 44!
Τουλάχιστον μία δεκαετία παραπάνω από την αληθινή ηλικία της φαίνεται ότι είναι η Φέργκι. Η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas, που κι εκείνη επίσης έχει αμαρτωλό παρελθόν με ναρκωτικά, μιας και για ένα μεγάλο διάστημα της ζωής της ήταν εθισμένη στη μεθαδόνη, πληρώνει τώρα το τίμημα έχοντας όψη πιο «ώριμη» από αυτή που θα μπορούσε να έχει. Η bi-sexual Φέργκι διαθέτει βεβαίως κορμί και κίνηση νεαρής κοπέλας, όμως στο σύνολό της μοιάζει με γυναίκα που είναι πιο κοντά στα πενήντα παρά στα τριάντα!



ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ
Είναι 23, μοιάζει 33!
Ο διάσημος νεαρός που γοήτευσε εκατομμύρια κορίτσια ως βρικόλακας είναι μόνο 23 ετών. Το σοβαρό ύφος του Ρόμπερτ Πάτινσον, το βλέμμα του, το όλο στήσιμό του τον κάνουν να μοιάζει πιο μεγάλος σε ηλικία. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις στον χώρο του θεάματος που η «γήρανση» οφείλεται όχι στις καταχρήσεις αλλά στο DNA. Το ότι φαίνεται 30άρης του δίνει μια άλλη βαρύτητα και στην παρούσα φάση της καριέρας του μπορεί να του βγει σε καλό.



ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΕΪΤΖ
Είναι 45, μοιάζει 65!
Η πρόσφατη εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ χωρίς τα εμφυτεύματα μαλλιών, τα οποία μάλιστα δεν είχε βάψει ως συνήθως, έδειξε πώς είναι πραγματικά ο κινηματογραφικός σταρ χωρίς φτιασίδια και εφέ. Αν και μόλις 45 ετών, ο Κέιτζ μοιάζει να είναι τουλάχιστον μία εικοσαετία μεγαλύτερος. Σαν εξηντάρης και μπορεί και παραπάνω! Ο Νίκολας Κέιτζ έχει κάνει θεραπείες botox και πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο για να κρατήσει τη νιότη του ακμαία. Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πόσο μάταια είναι όλα αυτά και πως γερνάνε την όψη ακόμη περισσότερο...



ΚΕΪΤΙ ΧΟΛΜΣ
Είναι 30, μοιάζει 40!
Η αγαπημένη σύζυγος του Τομ Κρουζ είναι ένα δροσερό κορίτσι, το οποίο όμως μετά τον γάμο του έχει χάσει τη φρεσκάδα του. Η Κέιτι Χολμς δεν έχει κάνει ούτε καταχρήσεις ούτε τίποτα που να βλάπτει την καλή της ζωή. Είναι το lifestyle και η σοβαρότητά της αυτά που την ανεβάζουν σε χρόνια. Η Κέιτι είναι ένα χαμηλών τόνων κορίτσι τριάντα Μαΐων, που κάλλιστα μπορεί κανείς να την κάνει σαραντάρα. Δεν ντύνεται με σέξι ρούχα, δεν προκαλεί και δεν είναι ο εξτρίμ τύπος της γυναίκας. Περισσότερο την ενδιαφέρει να νιώθει εκείνη καλά και οι δικοί της άνθρωποι γύρω της. Το στιλ «για πάντα νέα» δεν τη νοιάζει καθόλου και δεν το επιδιώκει.


Πηγή: espressonews.gr
jose
Συνέχεια...

Αμερικάνοι ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν τα πιο αινιγματικά σωματίδια του σύμπαντος...

http://diapersanddivinity.files.wordpress.com/2009/10/universe.jpg

Επί 80 χρόνια, διαφεύγει των διασημότερων πνευμάτων της επιστήμης. Προχθές βράδυ, όμως, δημιουργήθηκε η ελπίδα ότι το κυνήγι της «σκοτεινής ύλης», αυτής της μυστηριώδους, αόρατης υπόστασης που πιστεύεται ότι καλύπτει τα τρία τέταρτα της μάζας του σύμπαντος, πλησιάζει στο τέλος του.


Με ταυτόχρονες ανακοινώσεις τους, ερευνητές αρκετών αμερικανικών εργαστηρίων εξέφρασαν την πεποίθηση ότι κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν σωματίδια σκοτεινής ύλης σε εγκαταστάσεις παλαιού ορυχείου σιδηρομεταλλεύματος, γύρω στα 800 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης. Αν επιβεβαιωθεί μέσα στον επόμενο χρόνο, η εξέλιξη αυτή θα καταγραφεί ως μία εκ των πλέον θεαματικών ανακαλύψεων της Φυσικής κατά τον τελευταίο αιώνα.

Ασθενείς λάμψεις, που πιστεύεται ότι προέρχονται από σωματίδια σκοτεινής ύλης, ανιχνεύθηκαν από υπερευαίσθητους, ηλεκτρονικούς αισθητήρες στις στοές του ορυχείου «Σουντάν» της Πολιτείας Μινεζότα, όπως προκύπτει από τις σχετικές ανακοινώσεις. Ο Νταν Μπάουερ, επικεφαλής της Κρυογενετικής Ερευνας Σκοτεινής Υλης (CDMS), δήλωσε σε επιστημονικό σεμινάριο του εργαστηρίου Φέρμι, στο Σικάγο, ότι η ομάδα του εντόπισε δύο σωματίδια με όλες τις προβλεπόμενες από τη θεωρία ιδιότητες. Προσέθεσε, ωστόσο, ότι υπάρχει πιθανότητα της τάξης του 25% οι λάμψεις να οφείλονται σε κάποιο άλλο φαινόμενο, που μπορεί να ενεργοποίησε τους ανιχνευτές.

Παρά τον προσωρινό χαρακτήρα της, η ανακοίνωση της ομάδας του Μπάουερ πυροδότησε κύμα ζωηρού ενδιαφέροντος στη διεθνή επιστημονική κοινότητα. «Αν πρόκειται για πραγματικό σήμα, τότε θα μιλάμε για μια πάρα πολύ σοβαρή εξέλιξη», δήλωσε ο Τζέρι Γκίλμορ από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ. «Η σκοτεινή ύλη είναι εκείνη που δημιούργησε το σύμπαν και ο βασικός παράγοντας που εξασφαλίζει τη συνοχή του», συμπλήρωσε.

Η υπόθεση περί σκοτεινής ύλης γεννήθηκε το 1933, όταν ο Ελβετός αστρονόμος Φριτς Τσβίκι υποστήριξε ότι ένα μακρινό γαλαξιακό σμήνος θα διαλυόταν αν δεν το συγκρατούσε η βαρυτική έλξη μιας αχανούς, αόρατης ουσίας. Οι επιστήμονες τη βάφτισαν σκοτεινή ύλη επειδή, σύμφωνη με την επικρατούσα θεωρία, δεν αλληλεπιδρά με το φως και γενικά με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, οπότε δεν μπορεί να ανιχνευθεί με τηλεσκόπια.

Το διαστημικό τηλεσκόπιο Χαμπλ φωτογράφισε πέρυσι την αλλόκοτη άλω απομακρυσμένου γαλαξία, κάτι που θεωρήθηκε έμμεση ένδειξη ύπαρξης της σκοτεινής ύλης: πιστεύεται ότι πυκνώματα σκοτεινής ύλης διαθλούν το φως που εκπέμπουν τα αστέρια, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται η άλως. Ενα χρόνο νωρίτερα, η ερευνητική ομάδα του Βρετανού αστρονόμου Ρίτσαρντ Μάσεϊ, στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνιας, δημοσίευσε τρισδιάστατο χάρτη με την κατανομή, την οποία πιστεύεται ότι ακολουθεί η σκοτεινή ύλη γύρω από τους γαλαξίες.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο θεωρητικό μοντέλο της κοσμολογίας, τα αστέρια, οι πλανήτες και τα υπόλοιπα υλικά σώματα που βλέπουμε στον νυχτερινό ουρανό καλύπτουν μόνο το 4% της μάζας που «πρέπει» να έχει το σύμπαν. Ενα ποσοστό γύρω στο 22% υπολογίζεται ότι αντιστοιχεί στη σκοτεινή ύλη, ενώ το εναπομένον 74% θεωρείται ότι προέρχεται από τη «σκοτεινή ενέργεια».

Πέραν της διαλεύκανσης του προβλήματος αναφορικά με την ελλείπουσα μάζα του σύμπαντος, η ανακάλυψη των σωματιδίων που συγκροτούν τη σκοτεινή ύλη εκτιμάται ότι θα ρίξει φως σε άλλα μυστήρια της σύγχρονης Φυσικής. Για παράδειγμα, ορισμένα από αυτά αναμένεται να εξηγήσουν γιατί οι συνήθεις μορφές ύλης δεν είναι ραδιενεργές, ενώ κάποια άλλα ελπίζεται να εξηγήσουν γιατί ο χρόνος κυλάει πάντα προς την ίδια κατεύθυνση, από το παρελθόν στο μέλλον. Ορισμένοι επιστήμονες προσδοκούν ότι τα σωματίδια σκοτεινής ύλης θα προσφέρουν αποδείξεις υπέρ της θεωρίας των υπερσυμμετρικών χορδών, της οποίας η αξιοπιστία αναμένεται επίσης να δοκιμαστεί από τα πειράματα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον μεγάλο επιταχυντή του εργαστηρίου CERN, στη Γενεύη.

Πηγή: kathimerini.gr
jose
Συνέχεια...

Tα καλύτερα γκολ της χρονιάς από τη FIFA για το Puskas Award 2009....

Συνέχεια...

Η Τara Reid στο πρώτο playboy του χρόνου...







Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share