Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Συνταγή για καταπληκτική ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

http://www.allcorfu.com/i/in-recipes/vasilopita.jpg

ΥΛΙΚΑ για βασιλόπιτα:

250 gr Βούτυρο (βιτάμ)
2 φλυτζάνια ζάχαρη
1 πακέτο φαρίνα γιώτης
1 κουταλάκι κοφτό μπέικιν
6 αυγά
2 πορτοκάλια χυμό & το ξύσμα
1 βανίλια
1 φλυτζάνι του τσαγιού καρύδια (προαιρετικά)
1 φλυτζάνι του τσαγιού σταφίδες (προαιρετικά)

Συνταγή για βασιλοπιτα:

Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτετε το βούτυρο (λιωμένο), τη βανίλια & το ξύσμα πορτοκαλιού.
Ρίχνετε σιγά – σιγά το αλεύρι στο μείγμα και εξακολουθείτε το χτύπημα εως ότου ενοποιηθούν τα υλικά.
Διαλύετε το μπέικιν στο χυμό πορτοκαλιού τα προσθέτετε στο μείγμα και χτυπάτε 2-3 λεπτά.
Τέλος αλευρώνετε τα καρύδια και τις σταφίδες και τα προσθέτετε στο μείγμα. Κατόπιν ανακατεύτετε με μια κουτάλα μια δυό φορές.
Ρίχνετε τη βασιλόπιτα σε βουτυρωμένο ταψί και την ψήνετε στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις ή 160 βαθμούς με αέρα 1 ώρα περίπου .
Όταν κρυώσει η βασιλόπιτα την πασπαλίζετε με ζάχαρη & τη στολίζετε με γιορτινά μοτίβα.

logia.gr

vespa Συνέχεια...

CEBOLITAS 2009

Τα Cebolitas τα θυμάστε??? ναι ναι και γω......μεγάλη πέτσα....ρίχτε μια ματιά πως είναι τώρα!!!!!


φάκμαν ο ένας Συνέχεια...

ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (από vrasmos.blogspot)

Μπορεί αυτά ταα βιντεάκια που θα δείτε παρακάτω να έχουν αρκετή δόση γέλιου αλλά ακούστε κι αυτά λίγο.
1)Τα συγκεκριμένα βιντεάκια είναι τραβηγμένα από τη λέσχη του πολυτεχνείου Κρήτης. Από μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ λέσχη.
2)Αυτά που βλέπετε δεν αποτελούν ειδικές περιπτώσεις , αλλά την συνηθισμένη καθημερινότητα και πραγματικότητα στη λέσχη του πολυτεχνείου.
3)Δεν είναι λίγα τα παιδιά που αναγκάζονται να τρέφονται με αυτό το φαγητό oy μόνο δηλητήριο δεν περιέχει.
4)Αν δείτε τι κατάσταση επικρατεί μέσα στη συγκεκριμένη λέσχη πραγματικά η απογοήτευση θα φαντάζει μια μικρή λέξη για να περιγράψει αυτό που θα νιώσετε. Υπάλληλοι χωρίς γάντια, μαχαιροπίρουνα απλύτα , δίσκοι και πιάτα το ίδιο, η κατάσταση είναι απογοητευτική.
και το καλύτερο
5)Γι αυτά τα φαγητά και την κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα οι φοιτητές πληρώνουν. Αν είναι δυνατόν...

Δείτε τα βίντεο:
Το φαγητό που αψηφά την βαρύτητα...


Η μαγική τονοτυρόπιτα...


Και εδώ οι υπέροχοι πέτρινοι κεφτέδες...



Υ.γ.1: Υπάρχουν δεκάδες παρόμοια βιντεάκια στο youtube από την ίδια αηδιαστική λέσχη.
Υ.γ.2:Εία ακούσει τον πρύτανη του πολυτεχνείου Κρήτης οτί η τούρτα που του είχαν πετάξει περιείχε δηλητήριο...και ρωτάω... 'Εμείς κύριε Γρυσπολάκη τι να πούμε;;;'...


fakman
Συνέχεια...

Το xastouki.blogspot.com Αποφάσισε μόνο για εσάς να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στην αποκάλυψη της περσινής χρονίας ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ!!!










http://i.mblogs.gr/c/09F995/723190/ssc10/home/020/prokalupsh/albums/i__17_.jpg_320_320_0_9223372036854775000_0_1_0.jpg


http://www.myworld.gr/assets/media/Top/prosopa/80883.jpg


http://im2.yupi.gr/y2/410_ioanna_1_medium.jpg

























Eπιφυλασόμαστε για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια !


Bocas


Συνέχεια...

ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ "ΚΑΜΙΚΑΖΙ"

Ένσταση Κύριε Άντο....ένσταση κύριε Boca!!!!! Δε λέω εντάξει η Όλγα...σωστό πρότυπο....μα με μία παρέμβαση καμικάζι ανατρέπω το καθεστώς σας και προσφέρω την δική μου ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ - ΛΑΓΝΙΑ, έτσι για να δακρίσουμε όλοι μαζί.......






















ΦΑΚΜΑΝ (ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΜΙΚΑΖΙ)


Συνέχεια...

EΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...



Μια υπερταχεία που κινείται με μέση ταχύτητα 350 χιλιομέτρων ανά ώρα, η ταχύτερη σιδηροδρομική σύνδεση του κόσμου...


εγκαινιάστηκε το Σαββατοκύριακο ως τμήμα μιας γραμμής που θα συνδέει τελικά το Γκουαγκζού, έναν εμπορικό κόμβο στα νότια της Κίνας, με την πρωτεύουσα Πεκίνο. Η υπερταχεία καλύπτει την απόσταση... των 1.069 χιλιομέτρων από το Γκουαγκζού στο Γούχαν σε τρεις ώρες, από 10,5 με το προηγούμενο τρένο της γραμμής, αναφέρει το πρακτορείο Xinhua και αναμεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Το τρένο μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 394,2 χλμ/ώρα» δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών. Συγκριτικά, η μέση ταχύτητα για τις ιαπωνικές υπερταχείες είναι τα 243 χλμ/ώρα και για τις ιαπωνικές τα 277 χλμ/ώρα.
Η Κίνα είχε πάντως εγκαινιάσει το 2004 ένα ακόμα ταχύτερο τρένο που βασίζεται στη νεώτερη τεχνολογία μαγνητικής αιώρησης (maglev) με μέγιστη ταχύτητα γύρω στα 500 χλμ/ώρα. Όμως η γραμμή, ανάμεσα στο αεροδρόμιο και τον κεντρικό σταθμό της Σαγκάης, έχει μήκος μόλις 20 χλμ και περιορίζει τη μέση ταχύτητα κάτω από τα 250 /
χλμώρα.
Το Πεκίνο συνεχίζει τώρα την υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου που θα αυξήσει το μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου από τα 86 στα 120 χιλιάδες χιλιόμετρα και να το καταστήσει έτσι το δεύτερο μεγαλύτερο μετά των ΗΠΑ.
Το δίκτυο θα βασίζεται σε τεχνολογία που αναπτύσσεται σε συνεργασία με ξένες εταιρείες όπως η Siemens, η Bombardier και η Alstrom.

fimotro.blogspot.com

Bocas Συνέχεια...

Το gamato.info έκλεισε για πάντα??? Η Συνομοσία...|akouseto.gr|

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί από την Πέμπτη σε όλους τους χρήστες internet της Ελλάδας μετά από το κλείσιμο μεγάλων sites που έδιναν την δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν παράνομα διακινούμενο οπτικοακουστικό υλικό. Ιδιαίτερα το κλείσιμο του gamato.info έσπειρε πανικό, τρόμο και οργή σε εκατομμύρια χρήστες του εν λόγω site. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές δηλώσεις χρηστών για να δείτε τα αποτελέσματα του στερητικού συνδρόμου:

άντε να ανέβει και πάλι, γιατί τα συμπτώματα της στέρησης έχουνε αρχίσει και επιδεινώνονται.

…ZOH XORIS GAMATO DEN EINAI ZOH!!!


Σύμφωνα με απόρρητες αποκλειστικές πληροφορίες του akouseto.gr, του καλύτερου ελληνικού blog της Ελλάδας, ακόμα και η λειτουργία τέτοιου είδους sites ήταν βασισμένη σε ολοκληρωμένο σχέδιο των Παγκοσμιοποιητών. Σύμφωνα με το σχέδιο για περιορισμένο διάστημα θα επικρατούσε μεγάλη ανοχή στην πειρατεία οπτικοακουστικού υλικού ώστε το υποκείμενο (ο απλός χρήστης που καυχιόταν, για παράδειγμα, ότι βλέπει ταινίες που δεν έχουν καν βγει στον κινηματογράφο) να εθιστεί σε μεγάλο βαθμό ώστε να μην μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. Μετά από το πέρας του χρονικού διαστήματος που είχε τεθεί θα γινόταν ένας μαζικός αποκλεισμός λειτουργίας των site αυτών ενώ ο εθισμός θα παρέμενε στις ψυχές των υποκειμένων και το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν πλέον θα ήταν η ενοικίαση ταινιών , η παρακολούθηση ταινιών σε cinema, η αγορά μουσικής κλπ. Η στιγμή αυτή έφτασε, ο εθισμός είναι υπαρκτός και τα αποτελέσματα του θα τα δείτε πολύ σύντομα.




fakaman (το θέμα το έκλεψα απο το akouseto.gr)

Συνέχεια...

Τα σεξουαλικά όργια ποδοσφαιρικής ομάδας τα μάθατε;;;


Να... συνεργαστούν και να αναμετρηθούν (και) στο «καυτό» γήπεδο του σεξ θέλησαν τέσσερις παίκτες και βρέθηκαν άρον άρον εκτός ομάδας.
Οι παίκτες της...

Οι παίκτες της Φενερμπαχτσέ Κόλιν Καζίμ, Βέντερσον, Φάμπιο Μπίλιτσα και Σάντος διοργάνωσαν μια βραδιά για... πολλούς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης.Λεπτομέρειες για το πόσοι και το πως δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, τα σενάρια οργιάζουν και είναι άκρως ακατάλληλα για ανηλίκους, καθώς περιλαμβάνουν κάθε δυνατό συνδυασμό και στάση!Ο τεχνικός της ομάδας, Κριστόφ Ντάουμ, επιβεβαίωσε πως οι παίκτες του έδιναν «ρέστα» στο κρεβάτι και ανακοίνωσε πως βγαίνουν για… μεταγραφή με συνοπτικές διαδικασίες.

Μάλλον ο κ. Ντάουμ ξέχασε πως το 2000 έφυγε νύχτα από την Μπάγιερν Λεβερκούζεν καθώς δημοσιεύματα του καταλόγισαν ομαδικά παρτάκια με σεξ και ναρκωτικά...Πάντως, ο 23χρονος Καζίμ δεν έχει λόγο να ανησυχεί: ήδη, τρεις αγγλικές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον έχουν από Γενάρη.Πού ξέρει;Ίσως στην Γηραιά Αλβιόνα οι ομάδες να μην κάνουν κουμάντο ακόμα και στα σεξουαλικά των παικτών τους!

http://exypno.blogspot.com/

Anto
Συνέχεια...

Ανασκόπηση 2009 σε βίντεo...


http://enimerwsi-gr.blogspot.com/

Anto
Συνέχεια...

Τηλεφώνησε για βόμβα...για να μη φύγει η "καλή" του!!




Συνελήφθη ο άνδρας που τηλεφώνησε χθες το απόγευμα στο «100» υποστηρίζοντας οτι...

έχει τοποθετηθεί βόμβα στο πλοίο Blue Star 1, το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Σαντορίνη - Κως - Ρόδος.
Πρόκειται για έναν άνδρα 41 ετών, στα ίχνη του οποίου έφτασαν οι άνδρες Λιμενικοί του Πειραιά μετά την «αποκρυπτογράφηση» των στοιχείων της τηλεφωνικής κλήσης. Όπως προέκυψε, ο δράστης είχε κάνει το τηλεφώνημα-φάρσα από το σπίτι του, στην περιοχή της Αθήνας. Εκεί συνελήφθη τα μεσάνυχτα.
Με αυτό τον τρόπο επιχείρησε να σταματήσει την σύντροφό του, η οποία θα αναχωρούσε με το Blue Star 1.
Το μόνο που κατάφερε είναι να βρεθεί ο ίδιος στα κρατητήρια και οι 508 επιβάτες του πλοίου να υποστούν ολιγόωρη ταλαιπωρία.


http://thenewsbus.blogspot.com/

Anto
Συνέχεια...

Διονύσης Τσακνής....5 και 6 Ιανουρίου της νέας χρονιάς στο μύλο!

Όσοι είναι απο τη Θεσσαλονίκη σίγουρα αξίζει να περάσουνε μια βόλτα απο το μύλο για να ακούσουνε τον Διαχρονικό Διονύση Τσακνη.....






Anto
Συνέχεια...

Γνωστή η ταυτότητα του… θερμόαιμου οδηγού λεωφορείου!



Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΘ, ο οποίος το βράδυ των Χριστουγέννων ξυλοφόρτωσε έναν 26χρονο, επειδή στάθμευσε προσωρινά το αυτοκίνητό του πάνω σε λεωφορειογραμμή, στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ο δράστης δεν έχει εμφανισθεί μέχρι στιγμής ούτε στον ΟΑΣΘ ούτε στην αστυνομία και συνεχίζει να αναζητείται.


http://ksipnistere.blogspot.com/


Anto
Συνέχεια...

Πρόωρες εκπτώσεις σε ρούχα και ηλεκτρονικά μέχρι 30%



Oι προσφορές αποτελούν μονόδρομο για τους περισσότερους εμπόρους, καθώς οι πωλήσεις τους υποχωρούν μέχρι 30% σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά επίπεδα, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας...


Αν και την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές επισκέφθηκαν τα καταστήματα στις παραδοσιακές εμπορικές πιάτσες, πολλοί έφυγαν με... άδεια τα χέρια, αφού αποφάσισαν να περιμένουν τις εκπτώσεις που αρχίζουν τον Ιανουάριο.

Για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, οι έμποροι έχουν καταφύγει σε πρόωρες εκπτώσεις που την τελευταία εβδομάδα φτάνουν το 30% στα είδη ένδυσης (σακάκια, μπουφάν, τζάκετ), το 20% στα είδη υπόδησης και στις τσάντες, το 15% στα οικιακά είδη και το 30% στις τηλεοράσεις, τα laptop και τις παιχνιδομηχανές.

«Όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο τις ημέρες αυτές. Όμως η ύφεση χτυπά για τα καλά την αγορά. Οι καταναλωτές έχουν περιορίσει σημαντικά την αξία των δώρων τους. Ενώ πέρυσι αγόραζαν ένα δώρο αξίας 30 ευρώ, φέτος επιλέγουν δώρο αξίας 20 ευρώ» δηλώνει ο κ. Γιώργος Γλου, επικεφαλής της ομώνυμης αλυσίδας ανδρικής ένδυσης και προβλέπει ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για το λιανεμπόριο.

Σύμφωνα με τους λιανέμπορους, ακόμη και η αγορά των δώρων καταγράφει πτώση που φτάνει το 30%. Όπως επισημαίνουν, οι καταναλωτές επιλέγουν «πολύ μικρά δώρα, τα οποία είναι χαμηλής αξίας» και εκτιμούν ότι η αγορά θα κινηθεί σε ανάλογους ρυθμούς και κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με ορισμένους, μάλιστα, μόνο ένας στους πέντε καταναλωτές που κυκλοφορούν στους κεντρικούς δρόμους και τα εμπορικά κέντρα κρατά σακούλες καταστημάτων στα χέρια του. Έτσι, εκτιμούν ότι τελικά η πτώση τη φετινή χρονιά στο λιανεμπόριο συνολικά θα κινηθεί γύρω στο 15%- 17% για τις μεγάλες αλυσίδες και γύρω στο 20%- 30% για τους μικρότερους και μεμονωμένους εμπόρους.

trelokouneli.blogspot.com

Bocas Συνέχεια...

Natal Xbox 360

Κι όμως ναι!!!....Δε θα σου πώ ούτε για μουσική, ούτε για ταινία!!!....Φτάνει!!!...Κουράστικα!!!! Μέρες που είναι ακούω μόνο Πάολα - Γονίδη και παρακολουθώ χαζούς VIP να γίνοντε ζάντα και να χορεύουν τσιφτετελοζεμπέκικα σε γιορτινές εκπομπές....του χρόνου πάλι τ'άλλα...!!!
Φέτος παρακαλάω κάτω απο το άγιο δέντρο να μου σκάσει τούτο το μαραφέτι το οποίο με έκανε να σφίξω ένα δάκρι στο αριστερό μου ματοτσίνορο...
Μπορείς να παραπέμψεις τώρα τα σάλια που σκεφτόμουν το τελευταίο δεκάλεπτο ώστε να γίνει τούτο το θέμα πιο πιασάρικο και να πατίσεις ''play''!!!!!




fakman the one Συνέχεια...

Για τη Halle Berry το καλό σεξ αρχίζει… στα 40!




Η πρώτη Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που κέρδισε βραβείο Όσκαρ καλύτερης γυναικείας ερμηνείας είναι εδώ, πιο δυναμική και σέξι από ποτέ.Η διάσημη Halle Berry, που ψηφίστηκε...









ως η πιο σέξι γυναίκα εν ζωή στα 42 της χρόνια, δεν παύει να αποδεικνύει καθημερινά πως η ζωή ξεκινά μετά τα 40.

Όχι μόνο έγινε μητέρα στα 41 της χρόνια, αλλά και «βροντοφωνάζει» περήφανα πως απολαμβάνει το σεξ καλύτερα τώρα από ό,τι όταν ήταν 22 χρόνων.

«Αισθάνομαι πιο σέξι τώρα γιατί έχω καταλάβει τον λόγο ύπαρξής μου στον πλανήτη. Όταν νιώθεις δυνατός, αυτό είναι σέξι για μένα.»

xenixtis1

Anto
Συνέχεια...

Νέα σελίδα για chatάρισμα....


ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΕΣ :

ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ....


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

XastoukI: Όσοι λοιπόν αγαπάτε τα chat και νέες γνωριμίες με παιδιά απ όλη την Ελλάδα δοκιμάστε το!

Συνέχεια...

Για 13.000 χρόνια όρθια στη θέση της...!




Ο λόγος για μία βελανιδιά στα δυτικά των Η.Π.Α. Αλλά σε καμία περίπτωση όποια κι όποια, καθώς, όταν το δέντρο αυτό άρχισε τη ζωή του, στον πλανήτη μας επικρατούσε ακόμα η τελευταία εποχή των παγετώνων και οι άνθρωποι δεν είχαν ανακαλύψει τη γεωργία, ούτε είχαν χτίσει τις πρώτες πόλεις στη Μεσοποταμία.
Οι πυραμίδες της Αιγύπτου θα κτίζονταν μετά από πολλές χιλιάδες χρόνια. Σήμερα, έπειτα από 13.000 περίπου χρόνια, η συγκεκριμένη βελανιδιά ατενίζει αγέρωχα το πέρασμα του χρόνου και οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι ο γηραιότερος γνωστός οργανισμός που ζει πάνω στη Γη....

Το δέντρο-μαθουσάλας, που ανήκει στο είδος Quercus palmeria, βρίσκεται κάπου στους ανεμοδαρμένους λόφους Jurupa της Νότιας California των ΗΠΑ και η ανακάλυψη της ηλικίας του έγινε από ερευνητές του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας υπό τον καθηγητή Τζέφρι Ρος-Ιμπάρα, ενώ η σχετική επιστημονική παρουσίαση έγινε στο περιοδικό «PloS ONE», σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντεπέντεντ».

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το δέντρο κατάφερε να επιβιώσει από αλλεπάλληλες περιόδους ξηρασίας, παγωνιάς και καταιγίδων, ανανεώνοντας επανειλημμένως τον εαυτό του. Κανονικά, το συγκεκριμένο είδος βαλανιδιάς ζει σε μεγαλύτερα υψόμετρα, σε πιο υγρό και ψυχρό κλίμα, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση το δέντρο βρίσκεται σε μικρό υψόμετρο, ζώντας σε ξηρές κλιματικές συνθήκες, ανάμεσα σε γρανιτένιους βράχους, υπό τις συνεχείς ριπές του ανέμου, πολύ κοντά στις τελευταίες αυλές κάποιου κοντινού προαστίου. Η ιδιαιτερότητα αυτή ήταν, άλλωστε, που τράβηξε το ενδιαφέρον των επιστημόνων να μελετήσουν το δέντρο και έτσι, έκπληκτοι, ανακάλυψαν την ηλικία του.

Μάλιστα, αξίζει να σημείωθει πως κατά τη διάρκεια της μελέτης των δακτυλίων του δέντρου αποκαλύφθηκε ότι μεγαλώνει με τρομερά αργό ρυθμό, περίπου ένα εικοστό της ίντσας (δηλαδή γύρω στα 1,3 χιλιοστά) κάθε χρόνο. Με βάση αυτόν τον σημερινό ρυθμό ανάπτυξης, εκτιμάται ότι χρειάστηκαν πάνω από 13.000 χρόνια, για να φτάσει στο σημερινό μέγεθος. Και κάθε άλλο παρά φαίνεται διατεθειμένο να πεθάνει!


leodokardos

Anto
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share