Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Λάκης Λαζόπουλος - Οι μανάδες μας



Ο τύπος δεν παιζεται μιλαμε ειναι θεος..
Μπράβο ρε Λαζοπουλε τα σπασες πάλι!!

Corfas Συνέχεια...

O Ντρογκμπά σε μια ένδειξη ανθρωπιάς, θα φτιάξει νοσοκομείο στη πατρίδα του....

http://sharksandbears.files.wordpress.com/2006/10/drogba3.jpg



Σε μια μεγαλειώδη κίνηση ανθρωπιάς προέβη ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ο οποίος αποφάσισε να δαπανήσει το ποσό των 3 εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να ανεγερθεί νοσοκομείο στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο Ιβοριανός άσος πρόκειται να γίνει το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της Pepsi και όπως ανακοίνωσε, τα χρήματα που θα πάρει από τη συμφωνία αυτή, θα τα δώσει για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Όπως μάλιστα φημολογείται, ο Ρομαν Αμπράμοβιτς, αναμένεται να στηρίξει τον επιθετικό της Τσέλσι στην πρωτοβουλία του αυτή και να προσφέρει και αυτός κάποιο συμβολικό ποσό.

Το εν λόγω νοσοκομείο θα ανεγερθεί στην γενέτειρα του Ντρογμπά, την πόλη Αμπιτζάν και οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη του 2010.

Το γεγονός που ευαισθητοποίησε τον διεθνή άσο της Τσέλσι, είναι ο θάνατος ενός καλού του φίλου από λευχαιμία, καθώς και ο θάνατος ακόμη 19 ανθρώπων και ο τραυματισμός άλλων 132, μετά από την κατάρρευση τοίχου σε γήπεδο της πόλης Αμπιτζάν, στο περιθώριο της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Ακτής Ελεφαντοστού και του Μαλάουι, τον περασμένο Μάρτιο.

contra.gr

Anto
Συνέχεια...

Τοιχογραφίες Μινωικού στιλ ανακαλύφθηκαν στην αρχαία Χαναάν



Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Χάιφα, οι οποίοι πραγματοποιούν ανασκαφές στην πόλη Τελ Κάμπρι, ανακάλυψαν τις μοναδικές μέχρι σήμερα μινωικού τύπου τοιχογραφίες που έχουν βρεθεί στο Ισραήλ.

Είναι παρόμοιες με αυτές που βρέθηκαν στο Αιγαίο (Κρήτη και Σαντορίνη) και χρονολογούνται πριν από 3.600 χρόνια περίπου.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ισραηλινών ερευνητών, υπό τον δρα Άσαφ Γιασούρ-Λαντάου, επρόκειτο για μια συνειδητή επιλογή των ηγεμόνων Χαναναίων εκείνης της εποχής, οι οποίοι ήθελαν να υιοθετήσουν την Μεσογειακή κουλτούρα της Δύσης και όχι εκείνη της Μεσοποταμίας και της Συρίας, όπως άλλες πόλεις στην περιοχή είχαν κάνει.
"Οι Χαναναίοι ζούσαν στην ανατολική Μεσόγειο και ήθελαν να αισθάνονται Ευρωπαίοι", όπως δήλωσε ο δρ Γιασούρ-Λαντάου, ο οποίος διευθύνει τις ανασκαφές, σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού πανεπιστημίου.
Οι νέες τοιχογραφίες, σε τιρκουάζ-μπλε φόντο, ανακαλύφθηκαν κατά την πρόσφατη ανασκαφική περίοδο και έρχονται να προστεθούν σε άλλες παρόμοιες Αιγαιακού στιλ που έχουν βρεθεί στο Τελ Κάμπρι σε προηγούμενες ανασκαφές.

zoula

Συνέχεια...

Δε δεχόμαστε άσχημους ανθρώπους στο site μας....

Οι Βρετανοί είναι μεταξύ των πιο άσχημων ανθρώπων στον κόσμο σύμφωνα με ιστοσελίδα γνωριμιών, η οποία επιτρέπει την εγγραφή μόνο σε... όμορφα μέλη.
Για να διαβάσετε στατιστικά για κάθε χώρα και πληροφορίες γι αυτό το παρανοικό site πατήστε:

Σύμφωνα με το Reuters, λιγότεροι από 1/8 Βρετανούς και μόλις 3/20 Βρετανίδες που έκαναν αίτηση, έγιναν τελικά μέλη του BeautifulPeople.com.

Οι Σουδοί είναι οι άνδρες με το μεγαλύτερο ποσοστό αποδοχής(65%) και οι Νορβηγίδες θεωρούνται οι πιο όμορφες με το 76% των αιτήσεων τους να γίνονται δεκτές.

Ο τρόπος επιλογής είναι απλός. Οι υποψήφιοι στέλνουν μια φωτογραφία και στοιχεία της προσωπικής τους ζωής. Μέλη του αντίθετου φίλου και μέλη της ιστοσελίδας, αξιολογούν τους υποψήφιους για 48 ώρες. Οι επιλογές τους είναι: "Σίγουρα ναι", "μάλλον ναι", "μάλλον όχι", "σίγουρα όχι".

Η ιστοσελίδα ιδρύθηκε το 2002 και έγινε παγκοσμίως γνωστή τον περασμένο μήνα. Μέχρι στιγμής έχουν απορριφθεί περίπου 1,8 εκατομμύρια άνθρωποι από 190 χώρες και έχουν εγγραφεί περίπου 360.000.

Ο μάνατζερ της ιστοσελίδας, Greg Hodge, αποδίδει την αποτυχία των Βρετανών στο ότι δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή τους, όπως οι Βραζιλιάνοι ή οι Σκανδιναβοί. Χειρότερα από τους Βρετανούς, πήγαν μόνο οι Ρώσοι και οι Πολωνοί. Αντίθετα οι ρωσίδες γίνονται δεκτές σε ποσοστό 44%.



news247

Anto
Συνέχεια...

Ανέκδοτα...


1.Dear georgia
Why do you kratas moutra me? Afou you know I love you karga. Mexri yesterday we had gamo tis moments don’t mou tin spas tora. What allakse now? You don’t goustareis me anymore? You have found a gomeno morsi???? I believe that there is kanenas like me. Who is the tsoglan you goustareis and what exei more than me?... Remember!!! nikous de masaei. Ma giati re georgia do you pikreneis me at this difficult moment of my life? Afou you know i have to mazepso elies. To FELEK MINE!!!!!!! I don’t want to kouraso you, but don’t give to my nerves giati I’ll give you shoot. Mexri kai lessons agglikon you always wanted ekana, to see how much I am kapsouris with you. Kisses nikos


2.Μια μητέρα είχε τρεις κόρες, και οι τρεις παρθένες Παντρεύτηκαν και οι τρεις μαζί. Η μητέρα ανησυχούσε για την σεξουαλική απειρία τους και ήθελε να ξέρει πως περνάνε κατά την διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Τις έβαλε να υποσχεθούν ότι θα στείλουν μι...α κάρτα που θα έγραφε με υπονοούμενα πως είναι η εμπειρία τους. Η πρώτη έστειλε μιά κάρτα από την Ταιτή, 2 μέρες μετά τον γάμο. Έγραφε μόνο "Nescafe"! Η μητέρα έτρεξε στην κουζίνα και έβγαλε από το ντουλάπι ένα κουτάκι "Nescafe" Έγραφε "Good to the last drop". Η μητέρα κοκκίνισε, αλλά ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της . Η δεύτερη έστειλε μια κάρτα από την Κυανή Ακτή, μια εβδομάδα μετά τον γάμο, που έγραφε: "Rothmans" Η μητέρα ήξερε τώρα τι να κάνει, έτρεξε πήρε ένα πακέτο τσιγάρα, και διάβασε: "Extra Long. King Size" Πάλι κοκκίνισε λίγο, άλλα ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της, Η τρίτη έφυγε για μήνα του μέλιτος στο Bali. Η μητέρα περίμενε μιά βδομάδα, δύο, τρεις... Τελικά, μετά από ένα μήνα, μια κάρτα έφτασε. Μόνο οι παρακάτω λέξεις ήταν γραμμένες, και αυτές με τρεμάμενο χέρι: "South African Airways" Η μητέρα άρπαξε ένα περιοδικό, ξεφύλλισε με ανυπομονησία τις σελίδες, και βρήκε την διαφήμιση της SAA Και η διαφήμιση έγραφε: "Ten times a day, Seven days a week, Both ways." Η μαμά λιποθύμησε

3.Η ιστορία της ζωής μου ... Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα ότι θα βρω ένα κορίτσι. Οταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος , κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή. Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι , αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν... μία κατάσταση εκρηκτική .Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες . Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα . Όταν έγινα 24 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή . Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του .


Όταν έφτασα τα 30, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ..... κάναμε δεσμό. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα. . Τώρα, στα 34, ώριμος και σοφός, ψάχνω για ένα κορίτσι με μεγάλα βυζιά.................

4.ΑΠΟΡΙΕΣ... Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν αμέσως κάποιον που τους λέει ότι ο ουρανός έχει 400 δις αστέρια, ενώ όταν τους πει ότι το παγκάκι είναι φρεσκοβαμμένο πάνε και το ελέγχουν με το δάχτυλο ;

Γιατί όλοι οι τυφώνες έχουν θηλυκό όνομα;
- Γιατί έρχονται υγροί και φουριόζοι
και φεύγουν παίρνοντας σπίτια και αυτοκίνητα!

5.Μπαίνει ένας τύπος σ' ένα μπαρ και, αφού πήρε το ποτό του, κάθησε δίπλα σε μια πολύ όμορφη γυναίκα και βάλθηκε να κοιτάζει το ρολόι του. Η πολύ όμορφη γυναίκα τον πρόσεξε και, μετά από λίγο, τον ρώτησε αν άργησε η κοπέλα, με την οποία είχε ραντεβού.
- Όχι, της απάντησε. Αγόρασα αυτό το εκπληκτικό ρολόι κι ετοιμαζόμουν ... να το δοκιμάσω.
- Τι κάνει και χρειάζεται δοκιμή; ρωτάει αυτή.
- Χρησιμοποιεί κύματα τύπου άλφα, και επικοινωνεί τηλεπαθητικά με τον εγκέφαλό μου. - Τι σου λέει τώρα; ξαναρωτάει αυτή (γυρεύοντας πήγαινε!)
- Μου λέει ότι δε φοράς εσώρουχα.
- Χα χα! Το ρολόι σου πρέπει να έχει βλάβη, γιατί φοράω εσώρουχα.
- Χμμμ, μουρμουρίζει αυτός. Το άτιμο, θα πρέπει να πηγαίνει μια ώρα μπροστά

Vlaxos
Συνέχεια...

Pink Floyd - Astronomy Domine

Και μιας και μιλήσαμε για το σύμπαν και αστρονομικά φαινόμενα πιο πριν...


Ένα τραγούδι από τους θεούς που συγκλόνισαν το σύμπαν με τη μουσική τους!!!
Είναι απ' τα λίγα πράγματα που ίσως να ζηλέυουν οι εξωγήινοι πολιτισμοί από τον δικό μας...Δεν έχουν ούτε θα έχουν ποτέ τέτοιο συγκρότημα...Τι να κάνεις!!
Αυτά έχει η ζωή!!!



jose
Συνέχεια...

Και έβδομο παιδί θελει να υιοθετήσει η Angelina Jolie...

Αρχίζουν σιγά- σιγά να επιβεβαιώνονται οι φήμες, που θέλουν τον Brad Pitt και την Angelina Jolie να βρίσκονται στα μαχαίρια.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Angelina θέλει να υιοθετήσει ένα ακόμα παιδί. Αυτή τη φορά από την Συρία, για να ολοκληρωθεί η οικογένεια- ουράνιο τόξο, όπως την αποκαλούν, η οποία αποτελείται ήδη από έξι παιδιά, τρία από τα οποία προέρχονται από Αφρική και Ασία.

Ο Brad Pitt όμως θεωρεί ότι έξι παιδιά είναι υπεραρκετά και είναι άκρως αντίθετος σε μια νέα υιοθεσία.
Όπως λένε άτομα του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού, η Angelina είναι ξεροκέφαλη και δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Ήρθε η ώρα να δούμε ποιος έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη σχέση…

Εν τω μεταξύ το ζευγάρι δεν πάει πουθενά χωρίς τα παιδιά του. Δείτε τους σε παλαιότερες εμφανίσεις...

[πηγή]

Corfu
.
Συνέχεια...

Τι χρώμα έχει το σύμπαν?? Αναρωτηθήκατε ποτέ??

http://www.success.co.il/knowledge/images/Pillar4-Space-and-Earth-Solar-System-Montage-NASA.jpg

Μπορεί το σύμπαν να φαίνεται σαν μία ανυπολόγιστη σκοτεινή έκταση ωστόσο, σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη, το μέσο χρώμα του σύμπαντος είναι το μπεζ!

Οι Καρλ Γκλέιζμπρουκ και Ίβαν Μπάλντρι, μελέτησαν το χρώμα του φωτός που εκπέμπεται από περίπου 200.000 γαλαξίες και κατέληξαν πως το μέσο χρώμα του σύμπαντος είναι μία απόχρωση του μπεζ.

Εκτιμάται πως το γνωστό ως «κοσμικό γάλα» έχει προκύψει σταδιακά καθώς τα τελευταία δέκα δισεκατομμύρια χρόνια μειώνεται το μπλε του σύμπαντος μιας και κυριαρχούν όλο και περισσότερο τα κόκκινα άστρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χρώμα των άστρων εξαρτάται από τη θερμοκρασία τους. Συνεπώς, το σύμπαν όσο περνούν τα χρόνια γίνεται ολοένα και πιο «παγωμένο» και συνεπώς λιγότερο μπλε.

stifora

http://geology.com/nasa/galaxy-collisions/galaxy-ngc-6050.jpg
jose
Συνέχεια...

Γυναίκες και άντρες έχουν ίδιο χρόνο αντίδρασης στο αλκόολ

http://digitalheadbutt.files.wordpress.com/2007/11/alcohol-pringles.jpg

Έξι μόλις λεπτά αρκούν για να φθάσει το αλκοόλ στον εγκέφαλο, σύμφωνα με μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα, που επίσης διαπίστωσε ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των δύο φύλων: οι εγκέφαλοι ανδρών και γυναικών αντιδρούν με τον ίδιο γρήγορο τρόπο στην κατανάλωση αλκοόλ.

Η έρευνα, με την χρήση μαγνητικής φασματοσκοπίας, έγινε από ερευνητές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Χαϊδελβέργης υπό τον Αρμίν Μπίλερ και δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό "Journal of Cerebral Blood Flow and Metabolism".

Όπως διαπίστωσαν οι γερμανοί επιστήμονες, μόνο έξι λεπτά μετά την κατανάλωση μιας ποσότητας αλκοόλ ισοδύναμης με τρία ποτήρια μπίρας ή δύο ποτήρια κρασιού, που οδηγούν σε επίπεδο αλκοόλ στο αίμα της τάξης του 0,05% - 0,06%, έχουν ήδη λάβει χώρα αλλαγές στα εγκεφαλικά κύτταρα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο εγκέφαλος "αξιοποιεί" το αλκοόλ αντί για τη συνήθη γλυκόζη που χρησιμοποιεί για τις μεγάλες ενεργειακές ανάγκες του. Παράλληλα, παρατηρήθηκε ότι η επιβλαβής επίδραση του αλκοόλ αρχίζει σχεδόν αμέσως μετά την κατανάλωση, καθώς εξαιτίας του μειώνονται ουσίες όπως η κρεατίνη (εμπλέκεται στο μεταβολισμό της ενέργειας και στην προστασία των κυττάρων) και η χολίνη (συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών), μια ένδειξη ότι το αλκοόλ πυροδοτεί μεταβολές στη σύνθεση των μεμβρανών των κυττάρων.

Είναι τελικά επιβλαβής για τον εγκέφαλο όλη η κατανάλωση αλκοόλ; Σύμφωνα με τη γερμανική έρευνα, την επόμενη μέρα μετά από μέτρια κατανάλωση αλκοόλ, οι αλλαγές στο μεταβολισμό των εγκεφαλικών κυττάρων των υγιών ατόμων έχουν πλήρως αποκατασταθεί. Όμως όσο αυξάνεται σε ποσότητα και με το πέρασμα του χρόνου η κατανάλωση αλκοόλ, μειώνεται σταδιακά η ικανότητα του εγκεφάλου να αποκαθιστά τις συνέπειες του αλκοόλ, ενώ στις ακραίες περιπτώσεις των χρόνιων αλκοολικών ο εγκέφαλος υφίσταται μόνιμες βλάβες.

Προηγούμενες έρευνες αυτού του είδους είχαν γίνει μόνο σε πειραματόζωα, σύμφωνα με τους ερευνητές.

shoot
jose
Συνέχεια...

Mέχρι τα 18 του, παιδί έκλεψε 3 αεροπλάνα, 2 σκάφη και 200 αυτοκίνητα....

Έχει διαπράξει περισσότερες από 50 διαρρήξεις, έχει κλέψει τρία αεροπλάνα, δύο ταχύπλοα σκάφη και αμέτρητα αυτοκίνητα (που σύμφωνα με στοιχεία ξεπερνούν τα 200). Και τα οδήγησε όλα. Έχει αποδράσει από το αναμορφωτήριο πριν από ενάμισι περίπου χρόνο και έκτοτε παραμένει ασύλληπτος.

Ο 18χρονος Αμερικανός διαρρήκτης Κόλτον Χάρις Μουρ ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία τη «δράση» του να κλέβει, να βρίζει και να εκδηλώνει γενικότερα την πλέον παραβατική συμπεριφορά. Έμαθε να οδηγεί αεροπλάνο από προγράμματα προσομοίωσης στο internet. Τον Απρίλιο του 2008 συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αναμορφωτήριο απ’ όπου απέδρασε λίγες εβδομάδες αργότερα. Έχει γίνει γνωστός και ως «ο ξυπόλητος κλέφτης», καθώς συνήθειά του είναι να αφήνει ένα αποτύπωμα ποδιού στον εκάστοτε «τόπο» του εγκλήματος!

Ο νεαρός τρομοκράτης, όχι μόνον ξεφεύγει συνεχώς από τις Αρχές, αλλά έχει αποτελέσει έμπνευση ακόμη και για τραγούδια. Μετρά 4.000 υποστηρικτές στην ιστοσελίδα Face book, ενώ η ιστορία του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμη και παραγωγών που προτίθενται να γυρίζουν ταινία με θέμα τη ζωή του.

star.gr


Anto
Συνέχεια...

223 ονόματα συναδέλφων που έχασαν την ζώη τους στο Αφγανιστάν χάραξε επάνω του πρώην στρατιωτης...

Έχει χαράξει στην πλάτη του τα ονόματα 223 συναδέλφων του που έχασαν τη ζωή τους στο Αφγανιστάν.

Ο λόγος για τον Shaun Clark πρώην στρατιώτη, ο οποίος υποσχέθηκε να μην ξεχάσει ποτέ αυτούς που...

έπεσαν στη μάχη. Έτσι βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να το κάνει χαράζοντας τα ονόματά τους επάνω στο σώμα του.

Για να γίνει πραγματικότητα ο φόρος τιμής που απέδωσε με τον τρόπο του, χρειάστηκε να κάτσει στην καρέκλα του τατουάζ για περισσότερες από τέσσερεις ώρες, ενώ τα ονόματα χαράχτηκαν με μελάνι στην πλάτη και στο στήθος του.


[πηγή] 

Corfas Συνέχεια...

ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Η "COPY-PASTE"???

Άργησε λίγο αλλά το newstime.gr ξαναχτυπά με τις αγαπημένες όλων μας clopy- paste φωτογραφήσεις στα ελληνικά περιοδικά. Η έλλειψη πρωτοτυπίας και ευρηματικότητας δεν είναι κάτι νέο...αλλά το υλικό με τα πανομοιότυπα concept από τα ξένα περιοδικά που έχει συγκεντρώσει η πολύτιμη νέα συνεργάτιδα μας Sofie George είναι ανεξάντλητο! Από εδώ και πέρα λοιπόν, κάθε δύο εβδομάδες, θα ξεφυλλίζουμε τις illustration αντιγραφές του NITRO, του ΜΑΧΙΜ και τόσων άλλων ελληνικών περιοδικών ελπίζοντας ότι θα περιοριστούν, αν δεν γίνεται να εξαφανιστούν οι “δανεισμοί” των ξένων ιδεών από τους Έλληνες “πρωτοπόρους” συναδέλφους τους...


Ζιζέλ εναντίον Δέσποινας Βανδή και Vanity Fair εναντίον Nitro! Ποια από τις δύο κυρίες κερδίζει το στέμμα της πρωτοτυπίας; Αναμφίβολα η Βραζιλιάνα καλλονή που έχει φωτογραφηθεί 2 χρόνια πριν την Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Στη συγκεκριμένη φωτο- αντιγραφή μια φέτα καρπούζι αλλάζει χέρια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά με 2 χρόνια διαφορά. Εκτός από το “τυχερό” καρπούζι...και το σαγηνευτικό γαλάζιο βλέμμα είναι πανομοιότυπο! Η μόνη διαφορά που εντοπίζεται περικλείει την αιώνια μάχη των μελαχρινών έναντια στις ξανθές, με εντυπωσιακές εκπροσώπους την Αντριάννα Λίμα και τη Τζούλια Αλεξανδράτου από το κάθε “στρατόπεδο”.



Μέλι στάζει το παρακάτω concept, με την απόλυτη φαντασίωση των αντρών Μόνικα Μπελούτσι να φωτογραφίζεται σε μία πόζα που ξεσηκώνει πάθη και αντίστοιχα το μοντέλο Ζωή Στασινού να πραγματοποιεί το ίδιο για λογαριασμό του περιοδικού Max λίγο καιρό αργότερα.



«Το κορίτσι και το άλογο» ακούγεται αρκετά κλισέ… όπως κλισέ είναι ότι για ακόμη μία φορά ο συνήθης ύποπτος, το περιοδικό Nitro αντέγραψε επακριβώς ένα ξένο εξώφυλλο, αυτή τη φορά του Vanity Fair. Φαίνεται ότι η Ζιζέλ είναι η αγαπημένη του Nitro αφού δεν είναι η πρώτη φωτογράφιση της που αντιγράφουν, η μόνη διαφορά στην προκειμένη περίπτωση είναι οι βούλες στο τρίχωμα του αλόγου που μεταφέρει την Εύα Λάσκαρη.



Ο Οκτώβριος του 2006 ήταν ο μήνας που τα pin up εξώφυλλα είχαν την τιμητική τους! Για λογαριασμό του περιοδικού «Rolling Stone» η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas φόρεσε τα παστέλ εσώρουχα της, την τιάρα και το πιο πονηρό της βλέμμα και φωτογραφήθηκε από τον Max Vadukul. Τέλη του ίδιου μήνα η – παραλίγο βασίλισσα του πρωινού- Ελεονώρα Μελέτη παίρνει τα ροζ εσώρουχά της και την τιάρα της και αποθανατίζεται με πανομοιότυπο concept στο Down Town…σε προσπάθεια να εδραιώσει το τίτλο της βασίλισσας μάλλον.




Δεν κατάφερε να αποκρούσει το σουτ στην εστία της πρωτοτυπίας η νεαρή ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, σε αντίθεση με την Ζιζέλ που για τρίτη φορά εξουδετέρωσε την επίθεση σαν πρωτοπόρος που είναι… Το μαύρο φόρεμα, τα γάντια και οι επιγονατίδες συμπληρώνουν την αντιγραφή.



Πόλεμο στην βαριά αμφίεση έχουν ξεκινήσει οι Κάρμαν Ηλέκτρα και Σαμπρίνα, η κάθε μία από το δικό της πεδίο μάχης! Η παρουσιάστρια του MTV φωτογραφήθηκε στο αμερικάνικο Maxim τον Ιούλιο του 2005 και η τραγουδίστρια στο ελληνικό «αδερφάκι» του 1,5 χρόνο αργότερα.





Corfas
.


Συνέχεια...

Άλκηστη Ανυφαντή....























Aν θέλεις να την εντυπωσιάσεις, να πας να πάρεις μια μηχανή. Όχι καμιά πάπια ή καμιά βέσπα. Δεν της αρέσουν αυτές. Μια street, μεγάλη, μαύρη, τέτοιες –λέει– οδηγούν οι άντρες. Να πάρεις και κράνoς. Full face. Να το φοράς. Είναι σέξι –λέει– όταν δεν μπορείς να δεις το πρόσωπο του άλλου. Και να πας να τη στήσεις έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία». Η Άλκηστις σπουδάζει φυσικοθεραπεύτρια και κάνει την πρακτική της εκεί. Στη μία το μεσημέρι τελειώνει.





















Corfas
.
Συνέχεια...

Ο Mike Tyson έστειλε στο νοσοκομείο φωτογράφο....

 http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/11_03/tysonR2011_468x737.jpg

Ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών, Μάικ Τάισον, φαίνεται να μην μπορεί να μείνει μακριά από φασαρίες, καθώς συνελήφθη την Τετάρτη αφού πρώτα γρονθοκόπησε έναν φωτογράφο στο κεφάλι σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Ο φωτογράφος όπως ήταν αναμενόμενο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφριά διάσειση.
"Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας", δήλωσε αστυνομικός του αεροδρομίου. "Στην παρούσα φάση θα ασκηθούν και στους δύο κατηγορίες για βιαιοπραγία". Σύμφωνα πάντως με τους Los Angeles Times, που επικαλέστηκαν ανώνυμη πηγή, ο Τάισον δήλωσε στην αστυνομία ότι ο φωτογράφος τον ξάφνιασε με σκοπό να τον εκνευρίσει.

Από την πλευρά του ο φωτογράφος ισχυρίστηκε ότι ο μποξέρ τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και προσπάθησε να του πάρει τη φωτογραφική μηχανή.

[πηγή]

Corfas
 .
Συνέχεια...

"Έφυγε" ο ηθοποιός Νότης Περγιάλης....

"Έφυγε" ο ηθοποιός Νότης Περγιάλης

Ο Νότης Περγιάλης πήγε μια βόλτα στο φεγγάρι. «Εφυγε» πλήρης ημερών, στα 89 του χρόνια, και αναπαύτηκε στο κοιμητήριο των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, εκεί όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, για να αγναντεύει τη θάλασσα που τόσο αγαπούσε και να στήνει τις δικές του παραστάσεις.

Ο Νότης Περγιάλης ή Περιγιάλης έζησε στα φώτα της ράμπας αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μια ήρεμη και μοναχική ζωή. Κοσμοκαλόγερος του θεάτρου αλλά και των γραμμάτων, ενδιαφερόταν περισσότερο για το πνεύμα. Αδιαφορούσε για τα υλικά αγαθά και τις ανέσεις, και σπάνια εμφανιζόταν σε κοσμικές εκδηλώσεις του σιναφιού του. Οσοι τον γνώριζαν καλά λένε ότι δεν απείχε και πολύ από τον ήρωα που ενσάρκωσε στα «Κόκκινα φανάρια» του Βασίλη Γεωργιάδη.

Γεννημένος στις 16 Αυγούστου του 1920 στα Ανώγεια της Λακωνίας, ο Νότης Περγιάλης έδειξε από μικρός τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Γι’ αυτό στράφηκε στο Θεατρικό Σπουδαστήριο του Βασίλη Ρώτα και από το 1948 άρχισε να εργάζεται επαγγελματικά στο θέατρο, τον κινηματογράφο και το ραδιόφωνο ως ηθοποιός και ως συγγραφέας. Το πρώτο του θεατρικό έργο «Ο πόνος γεννάει θεούς» τιμήθηκε την ίδια χρονιά με το πρώτο βραβείο στον Καλοκαιρίνειο Διαγωνισμό. Στην ιστορία θα μείνει η «Μαγική πόλη» (1963), επιθεώρηση που έγραψε σε συνεργασία με τον Ιάκωβο Καμπανέλλη, σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

Σε συνεργασία με τον Γεράσιμο Σταύρου διασκεύασε για το θέατρο και την τηλεόραση το μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται». Δεκάδες ήταν οι συμμετοχές του στον ελληνικό κινηματογράφο («Το κορίτσι με τα μαύρα» και «Ηλέκτρα» του Μιχάλη Κακογιάννη, «Τα κόκκινα φανάρια» και «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο» του Βασίλη Γεωργιάδη κ.ά.). Αλλά διέπρεψε και ως στιχουργός. Αξέχαστο, το «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» που μελοποίησε ο Μάνος Χατζιδάκις.
Espressonews.gr

Αnto
Συνέχεια...

Επανεξετάζονται απο τη νέα κυβέρνηση τα αντικαπνιστικά μέτρα...

Καθ’ όλική απαγόρευση του καπνίσματος εξετάζει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπως δήλωσε την Πέμπτη (12/11) στη Βουλή, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.


Η υπουργός τόνισε ότι πρέπει πρώτα να γίνει πλήρης αξιολόγηση των μέτρων, αφού ολοκληρωθεί και ο σχετικός διάλογος που είναι σε εξέλιξη με όλους τους εμπλεκόμενους.
Για να διαβάσετε πατήστε:

Ακόμα, η υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι παραμένει σταθερός ο στόχος της επαναξιολόγησης των μέτρων που είχαν ληφθεί πριν από 10 μήνες καθώς, όπως εξήγησε, μπορεί να έγιναν κάποια βήματα σε ό,τι αφορά τις δημόσιες υπηρεσίες και την υπαίθρια διαφήμιση, ωστόσο υπήρξαν πολλά προβλήματα εφαρμογής του νόμου σε εστιατόρια και σε κέντρα διασκέδασης.

cosmo.gr

Αnto
Συνέχεια...

Επικήρυξη 1 εκατ ευρώ για τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης κατά της Κούνεβα...

Με 1.000.000 ευρώ θα «ανταμείψει-επιβραβεύσει» το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας όποιον βοηθήσει ή δώσει πληροφορίες για τη σύλληψη ή τον εντοπισμό των δραστών που προσπάθησαν να δολοφονήσουν την Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Δεκεμβρίου, άγνωστοι περιέλουσαν την Κωνσταντίνα Κούνεβα με καυστικό υγρό ενώ είχαν προηγηθεί απειλές για τη ζωή της καθότι ως γραμματέας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού, προσπάθησε να οργανώσει τις συναδέλφους της να διεκδικήσουν τα αναλογούντα εργασιακά τους δικαιώματα.

Συνεπώς, η πολιτική των επικηρύξεων από πλευράς Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συνεχίζεται...

stifora.gr

Anto
Συνέχεια...

Αλλαγή της ώρας στο Ηρακλής-Ατρόμητος και Πανιώνιος-Πανθρακικός για την 11η αγωνιστική της SuperLeague...

Αλλαγές στην ώρα έναρξης δύο αναμετρήσεων, οι οποίες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, ανακοίνωσε η διοργανώτρια. Συγκεκριμένα, η συνάντηση Ηρακλής-Ατρόμητος, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει στις 14:30 αντί για τις 16:45. Ακόμη, ο αγώνας Πανιώνιος-Πανθρακικός, που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, θα ξεκινήσει στις 16:45 αντί για τις 14:30.


Anto
Συνέχεια...

Aπλα δείτε τι κάνουν τα πιτσιρίκια με τα ποτήρια στο video....

Να σημειώσουμε οτι τα προηγούμενα ρεκόρ είναι πολύ μακρυά απο τα ρεκόρ των παιδιών....
Τα παιδιά φυσικά μπήκαν στα ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες...
Για να δείτε το video πατήστε:


Συνέχεια...

Δείτε αύριο το Domino Day στον Alpha

Πάρτε μια γεύση απο το περυσινό Domino Day
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ



Man
Συνέχεια...

Τα εγκαίνια του ΑΡΗΣ FM, είναι γεγονός....






Μετά από τη δημιουργία του ΑΡΗΣ FM 92,8, ήρθε η ώρα για τα εγκαίνια του επίσημου ραδιοφώνου του ΑΡΗ!!!
Αναγνώστης


Σας περιμένουμε όλους εσάς τους φίλους του ΑΡΗ και του ΑΡΗΣ FM 92,8
τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 19.00 μμ στα επίσημα εγκαίνια του ΑΡΗΣ FM 92,8 στο γήπεδο Χαριλάου «Κλεάνθης Βικελίδης». Η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη ΘΥΡΑ 6.

Εκτός από τους συντελεστές του σταθμού, στα εγκαίνια θα παρευρεθούν και οι ομάδες Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου του ΑΡΗ, καθώς και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Σας περιμένουμε όλους.......Μην το χάσει κανείς !!!!!!!!!!
Συνέχεια...

Παραμονή πρωτοχρονιάς θα διεξαχθεί μάλλον η 4η αγωνιστική για την Α'1 Βasket...






Παραμονές Πρωτοχρονιάς φαίνεται πως θα διεξαχθεί η τέταρτη αγωνιστική που θα αναβληθεί λόγω της απεργίας του ΠΣΑΚ.

Για να διαβάσετε και άλλες πληροφορίες πατήστε:

'Οπως δήλωσε σήμερα και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, η απεργία των παικτών στην 4η αγωνιστική της Α1 δύσκολα θα αποφευχθεί. Και για να μη γίνει άνω κάτω το πρόγραμμα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 5η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά την ερχόμενη εβδομάδα και η τέταρτη θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου! Αυτή είναι η μοναδική κενή ημερομηνία που υπάρχει, κι έτσι μία αγωνιστική που θα γινόταν αρχές Νοεμβρίου θα διεξαχθεί λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς.

Βέβαια, αμφίβολη είναι και η διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής, αφού οι ομάδες που δεν έχουν βρει τηλεοπτική «στέγη» απείλησαν ότι δε θα κατέβουν να αγωνιστούν την ερχόμενη εβδομάδα.


Αnto
Συνέχεια...

Η βιογραφία, οι συνεργασίες και όλη η ζωή του Σωκράτη Μάλαμα....

Γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1957, στη Συκιά Χαλκιδικής. Τόπος του για τα επόμενα χρόνια, η Στουτγκάρδη της Γερμανίας, όπου εργάζονταν οι γονείς του. Πειραματίζεται από μικρή ηλικία με διάφορα όργανα (μπουζούκι, βιολί, ακορντεόν) που του φέρνει ο πατέρας του, αλλά δεν καταφέρνει να ασχοληθεί σοβαρά με κανένα από αυτά. Στα 13 του παίρνει την πρώτη του κιθάρα και τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Περνά ώρες ακούγοντας τραγούδια στο ραδιόφωνο και προσπαθώντας να τα παίξει μόνος.

Επιστρέφει στην Ελλάδα, με την οικογένειά του, περίπου στα μέσα της εφηβείας και εγκαθίστανται στη Θεσσαλονίκη. Ξεκινά μαθήματα κιθάρας στο Ωδείο της Θεσσαλονίκης στα 17 του χρόνια. Τότε αρχίζει να γράφει τα πρώτα του τραγούδια. Αποβάλλεται δια παντός στην Ε' Γυμνασίου επειδή το'σκασε για 10 μέρες με μια συμμαθήτρια του, αλλά τελικά ολοκληρώνει την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στη Χαλκιδική. Αποτυγχάνοντας στις εξετάσεις του, επιστρέφει στη Γερμανία για να φοιτήσει σε σχολή ηλεκτρολόγων-μηχανολόγων, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει τις σπουδές του στην κιθάρα. Μετά από ένα χρόνο και κάτι τα παρατάει και επιστρέφει στην Αθήνα, όπου ολοκληρώνει τις μουσικές του σπουδές.




Η αρχή της δεκαετίας του '80 τον βρίσκει να παίζει σε διάφορα μαγαζιά ως επαγγελματίας μουσικός. Ταυτόχρονα, γράφει δικά του τραγούδια, τα οποία παρουσιάζει διστακτικά στο κοινό. Το κύριο ρεπερτόριο του ήταν το λαϊκό, αν και συχνά παραδέχεται πως η φωνή του δεν ταιριάζει με το είδος. Μια πρώτη προσέγγιση στις δισκογραφικές εταιρείες είναι αρνητική. Τότε, ο Νίκος Παπάζογλου αποφασίζει να στηρίξει τον Σωκράτη με όσα μέσα διαθέτει. Αρχικά τον πείθει να τραγουδήσει ο ίδιος τα τραγούδια του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του Σωκράτη. Κατά δεύτερον, αναλαμβάνει την ενορχήστρωση, την ηχοληψία και την ηχογράφηση στο στούντιο "Αγροτικόν" στην Θεσσαλονίκη.

Το 1989 κυκλοφορούν από τη Λύρα (που αρχικά είχε απορρίψει την ιδέα) οι "Ασπρόμαυρες ιστορίες", μια συλλογή από τραγούδια που έγραφε τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί η ηχητική ποιότητα να μην ήταν η καλύτερη, αλλά η αμεσότητα και η ζωντάνια ξεχειλίζουν. Μια δουλειά έντονη, με αρκετά ηλεκτρικά στοιχεία, εξ'ολοκλήρου βασισμένη σε μουσική και στίχους δικούς του.

Το 1991 κυκλοφορούν τα "Παραμύθια", ηχογραφημένα και πάλι στο Αγροτικόν, υπό την ετικέττα των "Στρόγγυλων Δίσκων" του Νίκου Παπάζογλου, ο οποίος συμμετέχει με ένα τραγούδι. Συμμετέχουν ακόμα η Μελίνα Κανά και η Όλγα Δεραινίτη, ενώ ο Σωκράτης αναλαμβάνει και την ενορχήστρωση. Χαρακτηρίζεται από ένα λιγότερο οξύ ήχο αλλά με την ευθύτητα στο στίχο να παίζει τον πρώτο ρόλο.

Η συνθετική ικανότητα του Σωκράτη να δουλεύει σε ξένο στίχο εμφανίζεται το 1992 όταν μελοποιεί στίχους του Γιάννη Τσατσόπουλου και του Μανώλη Ρασούλη για τον δίσκο "Της μέρας και της νύχτας", με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά. Ο Σωκράτης ενορχηστρώνει και γράφει στίχους για ένα από τα έντεκα τραγούδια του δίσκου. Το "Να βάλω τα μεταξωτά", σε στίχους του Γ. Τσατσόπουλου, είναι από τα τραγούδια που σημάδεψαν το έντεχνο της δεκαετίας του '90.

Ο δίσκος που καθιερώνει τον Σωκράτη Μάλαμα στον χώρο έρχεται το 1993 και έχει τον τίτλο "Κύκλος". Ο ίδιος αναλαμβάνει την επιμέλεια της παραγωγής και την ενορχήστρωση (σε συνεργασία με τους μουσικούς) και παρουσιάζει έναν λαϊκό δίσκο. Οι στίχοι ανήκουν στον Γιώργο Αθανασόπουλο, στην Ανθούλα Αθανασιάδου, στον Γιάννη Τσατσόπουλο, στον Θανάση Παπακωνσταντίνου (στην πρώτη του συμμετοχή σε δουλειά του Σωκράτη) και στον ίδιο το Σωκράτη. Το "Τσιγάρο ατέλειωτο" είναι από τα τραγούδια-σφραγίδες για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια ενώ και τα υπόλοιπα κομμάτια, όπως "Τα πάγια", έτυχαν θερμής υποδοχής.

Μετά από τρία χρόνια, το 1996, κυκλοφορεί η δουλειά με τον τίτλο "Λαβύρινθος", ο οποίος μετέπειτα αφαιρέθηκε για νομικούς λόγους, αφήνοντας μόνο το όνομα του Σωκράτη στο εξώφυλλο. Στίχοι του Σωκράτη με ένα τραγούδι σε στίχους του Γιώργου Αθανασόπουλου και ένα σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου. Σε ένα κομμάτι τραγουδά η Μελίνα Κανά. Αρκετά από τα κομμάτια και από αυτήν τη δουλειά αγαπήθηκαν από τον κόσμο ("Το γράμμα", "Τα παιδιά μες στην πλατεία", "Είναι σκοτάδι", "Ο κήπος")

Δυο χρόνια αργότερα κυκλοφορούν οι "13000 μέρες", με τον τίτλο παρμένο από ένα κομμάτι που έγραψε ο Σωκράτης όταν ήταν 35 χρονών. Στίχοι του ίδιου, του Γιώργου Αθανασόπουλου, του Άλκη Αλκαίου και της Φωτεινής Λαμπρίδη. Η "έκπληξη" του δίσκου: η μελοποίηση του ποιήματος του Κωνσταντίνου Καβάφη "Δεκέμβρης του 1903". Στην καλλιτεχνική διεύθυνση της παραγωγής ο Άγγελος Σφακιανάκης ενώ βασικό ρόλο έπαιξε και ο Χρήστος Θηβαίος. Η αρχική σκέψη του Σωκράτη ήταν να υπάρξουν αρκετές συμμετοχές για αυτόν τον δίσκο (όπως η Χάρις Αλεξίου ή ο Γιάννης Αγγελάκας), αλλά τελικά ερμήνευσε μόνος όλα τα τραγούδια.

Το 1999, ο Νίκος Ξυδάκης έψαχνε μια λαϊκή φωνή για να τραγουδήσει μια σειρά τραγουδιών με στίχους του Μιχάλη Γκανά και του Θοδωρή Γκόνη. Τελική επιλογή του ηταν ο Σωκράτης Μάλαμας. Στον δίσκο περιλαμβάνεται ένα κομμάτι με στίχους του Νίκου Ξυδάκη, καθώς και το "Άλμπατρος" του Σαρλ Μποντλέρ. Είναι η πρώτη δισκογραφική απόπειρα του Σωκράτη να σταθεί αποκλειστικά ως ερμηνευτής και να βγάλει προς τα έξω το ύφος μιας ολοκληρωμένης δουλειάς ενός άλλου δημιουργού.

Το 2000 έρχεται "Ο Φύλακας κι ο Βασιλιάς" για να μας θυμίσει την ευρύτητα του ταλέντου του Σωκράτη. Αμιγώς λαϊκά κομμάτια μπλεγμένα με ηλεκτρικές επιρροές. Σε δύο κομμάτια τραγουδά η Μελίνα Κανά και σε άλλα δύο ο Μανώλης Λιδάκης. Στίχοι του Σωκράτη, του Άλκη Αλκαίου και από ένα κομμάτι της Φωτεινής Λαμπρίδη, του Οδυσσέα Ιωάννου και του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Ένας δίσκος που διεύρυνε κατά πολύ το κοινό του Σωκράτη Μάλαμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πολλά τραγούδια ξεχώρισαν και από αυτήν τη δουλειά ("Πριγκηπέσσα", "Τίποτα δεν χάθηκε", "Πουλί σε δέντρο αρχοντικό", "Χαμένο ρούχο").

Στο τέλος του 2002 κυκλοφορεί το "Ένα", μια τολμηρή πρόταση του Σωκράτη. Δεκατέσσερα κομμάτια παιγμένα μόνο με δυο κιθάρες, με ένα πιάνο και ένα κοντραμπάσο σε δυο κομμάτια. Ακόμα κι έτσι "γυμνά", τα κομμάτια φανερώνουν πως ο λόγος και η μελωδία δεν χρειάζονται πολυτέλειες για να αναδειχθούν. Στίχοι του Σωκράτη, του Άλκη Αλκαίου, του Θανάση Παπακωνσταντίνου και της Πηγής Καφετζοπούλου.

To 2004 τραγουδά σχεδόν τα μισά τραγούδια στον δίσκο "Της νύχτας τα μακριά μαλλιά" της Μαρίας Θωίδου σε ενορχήστρωση Θύμιου Ατζακά και Αντώνη Ανισένγκου. Την κυκλοφορία του δίσκου ακολούθησαν και κοινές εμφανίσεις με την τραγουδοποιό, με την οποία ο Σωκράτης είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Το χειμώνα του 2005 ο Σωκράτης παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο "Άδειο Δωμάτιο" σε ενορχήστρωση Μπάμπη Παπαδόπουλου και με ένα λιτό ηλεκτρικό ήχο να κυριαρχεί. Στιχους δίνουν ο Γιάννης Μελισσίδης (3 κομμάτια) και η Φωτεινή Λαμπρίδη (1 κομμάτι) ενώ τα υπόλοιπα 8 ανήκουν στο Σωκράτη. Οι μουσικοί είναι ένα μέρος των Λαϊκεδέλικα του Θανάση Παπακωνσταντίνου που συνυπογράφουν μαζί με το Σωκράτη ένα από τα κομμάτια του δίσκου.

Όλα αυτά τα χρόνια δε σταματούν οι εμφανίσεις, το χειμώνα σε μικρούς σχετικά χώρους και το καλοκαίρι με αρκετές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Πολλές είναι και οι συμμετοχές του σε δίσκους φίλων καλλιτεχνών όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Διονύσης Τσακνής, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ο Μίλτος Πασχαλίδης αλλά και οι Active Member.

Ανεπίσημο fun club Σωκράτη Μάλαμα...

Anto
Συνέχεια...

Η Χάρις Αλεξίου έδωσε μάχη για να ξεπεράσει το καρκίνο του μαστού....

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού «παρουσίασε» δημόσια, σε συνεντευξή της που δημοσιεύτηκε , το πρόβλημα υγείας που είχε με τον καρκίνο και τη μάχη που έδωσε για να το ξεπεράσει.

Η δήλωση που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι όταν χειρουργήθηκε στο μαστό και ανέβαλλε απλά την πρεμιέρα της για μία εβδομάδα.

Για άλλη μια φορά η Χαρούλα μας εντυπωσίασε με το μεγαλείο ψύχης της!

Πηγή


Αnto
Συνέχεια...

Tα Ελληνάκια μαθαίνουν για το sex απο τα 12 τους....

Από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών τα Ελληνόπουλα σερφάρουν στο Ιντερνετ αναζητώντας τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το σεξ και «τίποτα δεν μπορεί να τα σταματήσει», τονίζει ο ουρολόγος - ανδρολόγος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης. Ο πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας μιλάει στην «Espresso» για το «σύγχρονο οίκο ανοχής», όπως χαρακτηρίζει το Διαδίκτυο, και συμβουλεύει τους γονείς «να πουν τα πράγματα με το όνομά τους»....
Για να διαβάσετε τη συνέχεια πατήστε:

«Σχεδόν το 90% των εφήβων κάτω των 16 ετών έχει πρόσβαση στο Ιντερνετ. Οπως αντιλαμβάνεστε, η περιέργεια της εφηβείας τούς οδηγεί σε sex sites», αναφέρει ο κ. Κωνσταντινίδης, δίνοντας παράλληλα συγκεκριμένα στοιχεία για τις διαδικτυακές αναζητήσεις των αγοριών ηλικίας 12 ετών, που φοιτούν δηλαδή στην Α΄ Γυμνασίου. Οπως αποκαλύπτει, το 71% των παιδιών αυτών χρησιμοποιεί το Ιντερνετ ως κύριο μέσο πληροφόρησης για σεξουαλικά θέματα, ενώ το 50% έχει επισκεφτεί ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Από την άλλη, το 75% των γονέων δεν γνωρίζει γι’ αυτές τις διαδικτυακές διαδρομές των παιδιών του.

Στην ερώτηση αν αυτή η συμπεριφορά των παιδιών και των εφήβων δείχνει έλλειμμα ενημέρωσης, ο γιατρός απαντά κατηγορηματικά ότι το Διαδίκτυο είναι το μέσο που μαθαίνουν για το σεξ και «τίποτα δεν μπορεί να τα σταματήσει», αφού η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής τους. «Το Ιντερνετ είναι το νέο πορνείο. Παλιά αγοράζανε περιοδικά παράνομα ή πηγαίνανε σε οίκους ανοχής, σήμερα μπορούν εύκολα να βρουν τα πάντα μέσω του υπολογιστή», τονίζει.

Και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν; «Οι κίνδυνοι θα φανούν όταν πια μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά, γιατί τώρα είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κανείς τι δημιουργείται στον ψυχικό και πνευματικό τους κόσμο», αναφέρει ο κ. Κωνσταντινίδης. Απευθυνόμενος στους γονείς ο πρόεδρος της ΕΜΑΣ τονίζει ότι η απαγόρευση δεν είναι η λύση, διότι «όσο απαγορεύεις κάτι τόσο πιο προκλητικό το κάνεις». Εκείνο που τους συμβουλεύει είναι «να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, να αντιληφθούν ότι έχουν σεξουαλικά πληροφορημένα παιδιά -με καλές και κακές πληροφορίες- και να τους δώσουν μια σωστή διάσταση με βάση τη δική τους εμπειρία και λογική».
Espressonews.gr
Συνέχεια...

Γκαζάκι σε σύνδεσμο του Παναθηναικού στο Μπραχάμι τα ξημερώματα....

Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε στις 04:55 σήμερα τα ξημερώματα σε γραφεία συνδέσμου του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Μεγαλουπόλεως και Αμαλίας στον Μπραχάμι...

Η Αστυνομία εκτιμά πως ο μηχανισμός τοποθετήθηκε εξωτερικά και ήταν μικρής ισχύος ωστόσο, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς καθότι μόνο η τζαμαρία του συνδέσμου υπέστη υλικές ζημιές όπως και μικροφθορές τα παρακείμενα σπίτια.
Στο σημείο της έκρηξης συνεχίζονται οι έρευνες από πυροτεχνουργούς, ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την κρατική Ασφάλεια. Συνέχεια...

Εκπλήξεις η προβλεπόμενες καταστάσεις στη φετινή Eurovision(2010-Oslo)...;;;


Μια εβδομάδα πριν τη τελική ανακοίνωση της ΕΡΤ για το ποιοί θα πάνε στη Εurovision....
Ακούγονται πολλά ονόματα....
Γνωστά και άγνωστα αλλά το πιθανότερο είναι να πάνε φιλόδοξες μπάντες....
Για τις 2 μπάντες είμαστε σχεδόν σίγουροι....
Τυχαίνει να γνωρίζουμε το θέμα και να ξέρουμε απο χρόνια πρίν, τη μία απο τις 2 μπάντες που θα είναι υποψήφιες ...
Ακούγονται άλλα 2 ονόματα , αλλά εμείς προσωπικά δε ξέραμε κανένα απο τα 2....
Οι εκπλήξεις δεν είναι απίθανες μέχρι το τέλος, για τις υποψηφιότητες της Eurovision...
Για να δείτε τις πιθανές μπάντες που θα συμμετέχουν στα προκριματικά της Eurovision πατήστε:


Τα ονόματα αυτών είναι:

* Τα κόκκινα χαλιά.....Μανατζαρισμένα απο τον Θεοφάνους σίγουρα δε αφήσουν την ευκαιρία της Εurovision....

Φιλόδοξοι νέοι , που θέλουν να κατακτήσουν τα πάντα....
Θεωρείτε κάτι παραπάνω δεδομένο οτι θα βρίσκονται στα προκριματικά...

* Professional Sinnerz: Μπάντα η οποία είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια στο Hip Hop....

Καταξιωμένη μπάντα ήδη απο χρόνια πρίν....
Έκαναν τη μία επιτυχία που χρειαζόντουσαν για να τους ακούσει όλος ο κόσμος και πλέον δε νομίζω οτι μπορεί να τους σταματήσει κάποιος...
Είναι πολύ καλοί και επίσης φιλόδοξοι...
Έκαναν δήλωση οτι θέλουν να γίνουν Rock Star , και είμαστε σχεδόν σίγουροι οτι θα πετύχουν αυτό που θέλουν(όχι σαν rock star, αλλά σαν αυτό που σκέφτονται λέγοντας αυτή τη φράση) ....
Σχεδόν σίγουροι και αυτοί λοιπόν υποψήφιοι στη Eurovision...



Αnto
Συνέχεια...

O Παλιός καλός Ρονάλντο δήλωσε οτι είναι χοντρός και οτι ούτε καν ο ίδιος δε θα καλούσε τον εαυτό του στην Εθνική...





Ο λόγος για τον Ρονάλντο, ο οποίος έχει αρχίσει μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση και να διεκδικήσει μια θέση στην αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ του επόμενου έτους...
Για να δείτε τις δηλώσεις του "μπουγά" του Ρονάλντο πατήστε:

"Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ούτε εγώ θα καλούσα τον εαυτό μου στην Εθνική. Ωστόσο κάνω μεγάλη προσπάθεια και θα κάνω τα πάντα για να είμαι του χρόνου στη Νότια Αφρική", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με τα επιπλέον κιλά του, απάντησε χιουμοριστικά:

"Είμαι χοντρός, το παραδέχομαι. Ωστόσο, η τηλεόραση παχαίνει. Κάθε κάμερα σου προσθέτει 3 κιλά και αυτή τη στιγμή με σημαδεύουν πέντε κάμερες!"


contra

Anto
Συνέχεια...

Η Γυναίκα οβίδα....(video)

Kαι όμως αληθινό....
Δείτε την γυναίκα οβίδα στο video πατώντας:




Anto
Συνέχεια...

H Ριάνα βραβεύτηκε απο το glamour....και μας βράβευσε δίνοντας μας τα βυζιά της χωρίς σουτιέν....Δείτε φωτογραφίες ...!!!

Το περιοδικό Γκλάμουρ βράβευσε τη Ριάνα, η οποία τα θυμήθηκε όλα εκτός από το... σουτιέν της!















shoot


Anto
Συνέχεια...

Έχεις X-BOX 360 και το τσιπάρισες....?????-Αντε γειά σου!!!!


Έχετε "πειράξει" την κονσόλα Xbox; Την "πατήσατε"




Έως και 600.000 παίκτες που έχουν «πειράξει» την κονσόλα Xbox ώστε να παίζει πειρατικά παιχνίδια φαίνεται ότι αποκλείονται από την online υπηρεσία Xbox Live της Microsoft.


H εταιρεία βρήκε τρόπο να εντοπίζει τις τροποποιημένες κονσόλες που «παραβιάζουν τους όρους χρήσης».
Για να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες πατήστε:

«Όλοι οι καταναλωτές θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η πειρατεία είναι παράνομη και ότι η τροποποίηση της κονσόλας Xbox 360, ώστε να παίζει πειρατικούς δίσκους, παραβιάζει τους όρους χρήσης του Xbox Live, ακυρώνει την εγγύηση και οδηγεί σε αποκλεισμό από το Xbox Live» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει πώς εντοπίστηκαν μέσω Διαδικτύου τα Xbox 360 τα οποία έχουν τροποποιηθεί με ειδικά τσιπ (modchip) ή ειδικό λογισμικό.

«Δεν αποκαλύπτουμε τις ειδικές λεπτομέρειες, μπορούμε ωστόσο να πούμε ότι έχει επιβεβαιωθεί πως όλες οι κονσόλες έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης».

Σύμφωνα με αναφορές στο Διαδίκτυο τις οποίες επικαλείται το BBC, ο αποκλεισμός αφορά έως και 600.000 από τους 20 εκατομμύρια συνδρομητές του Xbox Live.

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, οι αποκλεισμένες κονσόλες δεν συνδέονται στην οnline υπηρεσία της Microsoft, κατά τα άλλα όμως λειτουργούν κανονικά.

Τα «πειραγμένα» Xbox 360 υποδέχονται τώρα το χρήστη με το μήνυμα «H κονσόλα σας έχει αποκλειστεί από το Xbox».


Τα Νέα

Αnto
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share