Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Oι 10 ομάδες με το περισσότερο κόσμο στην Ευρώπη....

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45299000/jpg/_45299880_japanredarmy1_410.jpg





Σύμφωνα με το σχετικό αφιέρωμα που έκανε η ισπανική “Μarca” η ομάδα με με τη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στα έως τώρα εντός έδρας παιχνίδια της είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μέσο όροπάνω από 75.000 άτομα. Στην εύτερη θέση βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ με 74.748 άτομα και στην τρίτη θέση συναντάμε την Μπαρτσελόνα με 71.045.


Για να δείτε τις 10 ομάδες με τη πολυπληθέστερο λαό πατήστε:



1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 75.304
2. Μπορούσια Ντόρτμουντ 74.748
3. Μπαρτσελόνα 71.045
4. Ρεάλ Μαδρίτης 70.816
5. Μπάγερν Μονάχου 69.000
6. Σάλκε 61.442
7. Άρσεναλ 60.040
8. Μίλαν 59.757
9. Σέλτικ 57.366
10. Αμβούργο 54.811

Αναδημοσίευση απο: totefteri


Αnto
Συνέχεια...

Η Νικόλ Κίντμαν σε ρόλο τρανσέξουαλ....



Νικόλ Κίντμαν και Γκουίνεθ Πάλτροου θα πρωταγωνιστήσουν σε ταινία με θέμα την ιστορία ενός ζευγαριού, όπου ο σύζυγος αποφασίζει να αλλάξει φύλο. Η ταινία έχει τίτλο "The Danish Girl" και σύμφωνα με την καλλιτεχνική επιθεώρηση Variety, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Νταβίντ Έμπερσοφ για τον Εϊναρ Βέγκενερ και την σύζυγό του Γκρέτα...






Η σύζυγος του Εϊναρ, ζωγράφος πορτρέτων, ζήτησε από τον σύζυγό της να ποζάρει για ένα πίνακα ως γυναικείο μοντέλο. Σταδιακά ο Εϊναρ μεταμορφώθηκε σε "Λίλι" φορώντας φορέματα, τακούνια και καλσόν.

Η Νικόλ Κιντμαν και η Γκουίνεθ Πάλτροου θα πρωταγωνιστήσουν σε μια ταινία με τον τίτλο The Danish Girl, μια ταινία που διερευνά την πορεία ενός ζευγαριού, όπου ο σύζυγος αλλάζει φύλο.

Τελικά ο σύζυγος υπεβλήθη σε εγχείριση αλλαγής φύλου, με τη στήριξη της συζύγου του, αλλά τελικά χώρισαν, καθώς όπως συνειδητοποίησε η ζωγράφος, το πρόσωπο που αγάπησε δεν υπήρχε πια.

Στην ταινία το ρόλο του Εϊναρ θα ερμηνεύσει η Νικόλ Κίντμαν και την Γκρέτα θα παίξει η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Αnto


Συνέχεια...

Παίξτε Snes(SuperNintendo) στο Playstation 2


Παίξτε όλα σας τα αγαπημένα παιχνίδια της Nintendo στο Playstation 2

Πώς;



Κατεβάστε αρχικά τον emulator(εξομοιωτής)


SnesStation




Μετά κατεβάστε το πρόγραμμα CDGen για να "κάψετε" το επιθυμητό CD για το PS2!

ΓΙΑ ΤΟ SNES STATION
Ανοίξτε το CDGen και φτιάξτε ένα φάκελο ROMS

Πατήστε πάνω στο CDGENPS2
και βάλτε(απο αρχείο Snes_station


SYSTEM.CNF
SNES_EMU.001
SNES_EMU.002
SNES_EMU.003

Κάντε δεξί κλίκ στο System.cnf και πατήστε Edit
Τσεκάρετε το FIX Lba και αλλάξτε την τιμή σε 12231

Μετά αλλάξτε την τιμή του Snes_emu.001 σε 12232
Πατήστε File->Save Image
και κάψτε το Image με το Nero!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ROMS ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!

Μπορείτε να βρείτε παιχνίδια απο εδώ:

http://snesroms.rom-world.com/

Made by Man

Συνέχεια...

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤO PC-ACTUAL KEYLOGGER

αναδημοσιεύση απο alepoy.blogspot.com


 http://www.softpicks.net/screenshots/Actual-Keylogger.gif

Παρακολουθείστε κάθε δραστηριότητα του pc σας με το Actual Keylogger. Καταγράφει όλες τις πληκτρολογήσεις που γίνονται οταν λείπουμε από το σπίτι και έχει πρόσβαση στο pc μας κάποιος άλλος, δεν ανιχνεύεται από τα antivirus και δεν φαίνεται στο task manager των Windows.




αυτό δεν πάει να πει όμως ότι η χρήση του πρέπει να γίνετε με σκοπό κατασκοπίας... και ιδιαίτερα ανάμεσα σε ζευγάρια κτλ, κατά την γνώμη μου όλοι όσοι έχουν παιδιά που περνάνε πολλές ώρες στο ίντερνετ και οι γονείς δεν έχουν ιδέα για το τι κάνουν τα παιδιά τους μπορούν απλά να το δουν με το keylogger, φυσικά αν υπάρχει λόγος και όχι από απλή περιέργεια ¨σεβαστείτε τα παιδιά σας και τους γύρω σας όλοι έχουμε προσωπικό απόρρητο¨ Το keylogger μπορεί να καταγράψει τα πάντα από chat συνομιλίες μέχρι πλήρη αναφορά για το τι γίνετε στο pc, είναι ένα τρίτο μάτι που δεν σου πάει το μυαλό ότι υπάρχει, δεν ανιχνεύετε αν δεν  ξέρεις ότι υπάρχει στο PC (είναι αόρατο). Γι'αυτο να γίνετε μονάχα για σοβαρό λόγο και ΟΧΙ επειδή δεν έχουμε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ  στους γύρο μας...


καντε το download  το keylogger

για να κανετε ληψη πατηστε εδω





Corfas

Συνέχεια...

Μαθήματα και το Σάββατο στα σχολεία;


Το υπουργείο Παιδείας αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι οι διευθυντές εκπαίδευσης σε συνεργασία με τους σχολικούς συμβούλους οφείλουν να αποφασίσουν αν θα γίνουν μαθήματα και το Σάββατο, προκειμένου να αναπληρωθεί η διδακτέα ύλη στα τμήματα ή στα σχολεία που παραμένουν κλειστά μέχρι και 15 μέρες λόγω της γρίπης.


Σε περίπτωση που τμήματα ή σχολεία μείνουν κλειστά για περισσότερο από δύο βδομάδες, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο έχει ήδη καθορίσει τροποποιημένη διδακτέα ύλη με περικοπή ασκήσεων ή περικοπή δευτερευόντων μαθημάτων.

Η υπουργός Παιδείας συνέστησε να μην δημιουργηθεί πανικός και υποστήριξε πως ο αριθμός των σχολείων που δεν λειτουργούν είναι μικρός.

Εν τω μεταξύ, το υπουργείο Οικονομικών ενέκρινε το ποσό των 435.000 ευρώ στα σχολεία για προμήθεια υλικού με σκοπό την αντιμετώπιση της γρίπης.

Σημειώνεται ότι 55 σχολεία ή τμήματα παραμένουν κλειστά προληπτικά λόγω της γρίπης.


zoula
Συνέχεια...

Αυτοκτόνησε νεαρός άνδρας πηδώντας από την Ακρόπολη


Νεαρός άνδρας ηλικίας περίπου 25 έως 30 ετών έπεσε στις 10.10 σήμερα το πρωί , από το βράχο της Ακρόπολης και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός πήρε φόρα και πήδηξε από το βράχο, γι' αυτό ως πιθανότερη αιτία εξετάζεται από την αστυνομία η αυτοκτονία, ενώ τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

zoula Συνέχεια...

40 χρόνια κλείνει σήμερα το Sesame Street (Σουσάμι Άνοιξε)



Η παιδική εκπομπή που μεγαλώνει «έξυπνα παιδιά» γιορτάζει.

Μια από τις καλύτερες παιδικές τηλεοπτικές εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης Σουσάμι Άνοιξε, γιορτάζει την επέτειο των 40 χρόνων.

Στην Ευρώπη η συγκεκριμένη εκπομπή είναι γνωστή για τον δρόμο που άνοιξε στη δημιουργία του Muppet Show, αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε περισσότερες από 100 άλλες χώρες του κόσμου, έπαιξαν και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα πρώτα χρόνια των παιδιών.

Μάλιστα έχει αποδειχτεί ότι το παιδικό αυτό σόου αποτελεί ένα «εκπαιδευτικό πρόγραμμα» που ενισχύει τις διανοητικές ικανότητες παιδιών ηλικίας τριών έως πέντε ετών. Μια έρευνα που είχε γίνει έδειξε ότι το Σουσάμι Άνοιξε μεγαλώνει «έξυπνα παιδιά» αφού συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με εξαιρετικό τρόπο.


Πηγή: thebest

jose
Συνέχεια...

Τον θανατο 10 ανθρώπον προκαλεσε βομβα στην πόλη Τσαρσάντα του Πακιστάν

Στην πόλη Τσαρσάντα του βορειοδυτικού Πακιστάν εξεραγη βομβα προκαλώντας το θάνατο 10 ανθρώπων.
Η αστυνομια οπως είπε ήταν έκρηξη βόμβας. Ένας άλλος αξιωματικός δήλωσε πως η έκρηξη στην πόλη, προκλήθηκε από παγιδευμένο αυτοκίνητο και σημειώθηκε σε μια πολυσύχναστη αγορά.

Corfas Συνέχεια...

Επέζησε μαζί με 3 αρκούδες...

Ένας νεαρός Καναδός διεσώθη αργά χθες αφού έμεινε παγιδευμένος πάνω σε ένα πλωτό κομμάτι πάγου στην Αρκτική Θάλασσα μαζί με μια πολική αρκούδα και τα μικρά της.
Ο 17χρονος πήγε για κυνήγι με το θείο του το Σάββατο, αλλά κάποια στιγμή χωρίστηκαν προχώρησε προς την ακτή και βρέθηκε να πλέει στη θάλασσα πάνω σ' ένα κομμάτι πάγο.
Στο ίδιο κομμάτι όμως βρίσκονταν και τρεις πολικές αρκούδες. Ο νεαρός που ήταν οπλισμένος με καραμπίνα, στα πλαίσια της αυτοάμυνας αναγκάστηκε να πυροβολήσει τη μητέρα-αρκούδα, δήλωσαν οι αξιωματούχοι των σωστικών συνεργείων.
Κατόρθωσε να επιβιώσει μια ημέρα και μια νύχτα πάνω στο πλωτό κομμάτι πάγου με θερμοκρασία μικρότερη των μείον 20 βαθμών Κελσίου, μέχρι να τον εντοπίσει και να τον παραλάβει ελικόπτερο της ακτοφυλακής, να πλέει σε απόσταση 45 χιλιομέτρων από τις ακτές.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με υποθερμία και κρυοπαγήματα.

protothema.gr

corfu
Συνέχεια...

Παρθένος ετων 40 ψάχνει γυναίκα για να τον κάνει αντρα!!!

 [farmsexy.jpg]
Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, εν έτει 2009 ένας 40χρονος αγρότης από την Ηλεία, που δεν έχει αγγίξει ποτέ γυναίκα στη ζωή του, αναγκάστηκε να βάλει αγγελία σε γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών προκειμένου να χάσει επιτέλους την παρθενιά του. Στην αγγελία του γράφει επί λέξει: «Παρθένος, ετών 40, ζητεί εναγωνίως γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί της!»
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναγράφονται στην εν λόγω αγγελία, αν είστε γυναίκα από την Αχαΐα και την Ηλεία, ανεξαρτήτως ηλικίας και σας εξιτάρει η ιδέα να κάνετε έρωτα με έναν ώριμο «πρωτάρη», δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί του, καθώς σε λίγες ημέρες έχει τα γενέθλιά του και αυτό θα ήταν το τέλειο δώρο.Ο 40χρονος άνδρας υποστηρίζει πως είναι πολύ sexy και γοητευτικός, όπως άλλωστε και ο πρωταγωνιστής της καταπληκτικής κωμικής ταινίας «40άρης και παρθένος».
Η περίπτωση όμως του 40χρονου αγρότη από την Ηλεία θα μπορούσε να αποτελέσει κάλλιστα σενάριο δράματος. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, από μικρό παιδί πάλευε για να βοηθήσει την οικογένειά του στις αγροτικές δουλειές και έτσι δεν του έμενε καθόλου χρόνος για την προσωπική του ζωή, και δη την ερωτική. Τα χρόνια πέρασαν και χωρίς να το καταλάβει έφθασε τα 40, χωρίς να νιώσει ποτέ τη ζεστασιά ενός γυναικείου κορμιού.
Οσο κι αν βγήκε στο σεργιάνι προς αναζήτηση νύφης ή έστω κάποιας που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί του λίγες στιγμές απόλαυσης, δεν κατόρθωσε να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς στην περιοχή του οι γυναίκες είναι δυσεύρετες.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο δήμαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος είχε επισημάνει πριν χρόνια το συγκεκριμένο πρόβλημα και θέλοντας να βοηθήσει τους συμπολίτες του, είχε αναζητήσει νύφες στην αλλοδαπή και κυρίως στη Ρωσία.
thenewsbus

Corfas  Συνέχεια...

Ο Αβραμόπουλος "άδειασε" το μηχανισμό της Ντόρας και τάχθηκε υπέρ του Αντώνη Σαμαρά....

Ο Αβραμόπουλος αντιστάθηκε στη πρόκληση του πανίσχυρου μηχανισμού της Ντοράς και τάχθηκε υπέρ του Αντώνη Σαμαρά.....
Αυτή τη στιγμή με αυτή τη συμμαχία, η Νεα δημοκρατία βγάζει πρόεδρο της τον Αντώνη Σαμαρά....
Βέβαια ο Μηχανισμός του Μιτσοτακαίικου δε θα το αφήσει αυτό έτσι....
Τόσα χρόνια περίμεναν άλλωστε ....




Δεν είναι τυχαίο το οτι η Ντόρα δε δέχτηκε να ψηφίσουν οι απλοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας....
Η μεγάλη πλειοψηφία στα μέλη στηρίζει Ντόρα για τους λόγους της....
Όμως με αυτή τη κίνηση η Ντόρα έχασε το δίκιο της και έστρεψε τους πάντες εναντίον της ...
Έφυγε ο Αβραμόπουλος και η πίτα μοιράζεται πια στα 3....
Ο Ψωμιάδης δεν έχει δύναμη σε αυτή τη μάχη....
Η Ντόρα είναι με το συσπειρωμένο κοινό της....
Και ο Σαμαράς συμμάχησε με τον Αβραμόπουλο για να πάρουν μαζί τη μάχη της προεδρίας....


Το XastoukI προβλέπει θύελλες στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας....Μπόρες, καταιγίδες, φουρτούνες και γενικά να γίνεται χαμός....
Για να δούμε και την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη....!!!


Αnto

Συνέχεια...

Oι μουσικοί ενώνουν τις φωνές τους για το περιβάλλον....





Ενα μοναδικό ηχητικό ντοκουμέντο με Afro-Cubano ρυθμούς σε μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια των τελευταίων 40 χρόνων, υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος!


Μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της μουσικής ένωσαν τις δυνάμεις τους και “δυνάμωσαν” τις φωνές τους για το album "Rhythms del Mundo Classics" με σκοπό να εστιάσει ο κόσμος την προσοχή του στις κλιματολογικές αλλαγές και την προστασία του περιβάλλοντος.
Τα κορυφαία ταλέντα μουσικών από την Κούβα δίνουν τον ρυθμό ενώ συμμετέχουν μαζί τους καλλιτέχνες όπως οι The Killers, Amy Winehouse, Jack Johnson, The Rolling Stones, Kaiser Chiefs, Fall Out Boy μεταξύ άλλων.







Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό ηχητικό ντοκουμέντο με Afro-Cubano ρυθμούς σε μερικά από τα πιο σημαντικά τραγούδια των τελευταίων 40 χρόνων.
Με νέες ηχογραφήσεις από τους The Killers για το classic τραγούδι των Eagles “Hotel California”, Editors, KT Tunstall, The Zutons και OneRepublic καθώς και guest συμμετοχές όπως της Amy Winehouse τα τραγούδια μας μεταφέρουν στον εξωτικό ρυθμό της Κούβας.
Το ‘Rhythms del Mundo Classics’ είναι ένα project της Artists Project Earth (APE) και έρχεται σε συνέχεια του πρώτου Rhythms del Mundo-Cuba το οποίο είχε συμμετοχές από συγκροτήματα όπως Coldplay, U2, Radiohead, Arctic Monkeys κ.α. το όποιο έγινε χρυσό και πλατινένιο σε πολλές χώρες ανάμεσα τους και η Ελλάδα.
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του album πηγαίνουν σε οργανώσεις που προστατεύουν το περιβάλλον.
Μέχρι σήμερα πάνω από 170 Climate Change Projects έχουν βοηθηθεί από την Artists Project Earth (APE) μέσω των albums Rhythms del Mundo.
Ο Kenny Young (παραγωγός των albums Rhythms del Mundo και ιδρυτής της Artists Project Earth ) έχει επισημάνει κατά επανάληψη την ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος καθώς πλέον οι συνέπειες από τις κλιματολογικές αλλαγές είναι ορατές ακόμα και σήμερα.

1o single από το Rhythms Del Mundo * Classics είναι το "Hotel California" από τους The Killers

Άκουσε το στο παρακάτω link
http://uclassics.edgeboss.net/wmedia/uclassics/rhythmsdelmundo/thekillers_hotelcalifornia.wax

Ακούστε κάποια τραγούδια από το site του Rhythms Del Mundo * Classics

http://www.rhythmsdelmundo.org/classics/

RDM 'Classics' - Track list
1. Hotel California - RDM ft. The Killers
2. Cupid - RDM ft. Amy Winehouse
3. Imagine - RDM ft. Jack Johnson
4. Under Pressure - RDM ft. Keane
5. Walk On The Wild Side - RDM ft. Editors
6. I Heard It Through The Grapevine - RDM ft. Kaiser Chiefs
7. Satisfaction - RDM ft. Cat Power
8. Under The Boardwalk - RDM ft. The Rolling Stones
9. Runaway - RDM ft. The Zutons
10. Because The Night - RDM ft. KT Tunstall
11. Bohemian Rhapsody - RDM ft. Augusto Enriquez
12. For What It's Worth - RDM ft. OneRepublic
13. Big Yellow Taxi - RDM ft. Aquila Rose & Idana Valdes
14. Beat It - RDM ft. Fall Out Boy & John Mayer
15. Purple Haze - RDM
16. Smells Like Teen Spirit - RDM ft. Shanade
17. Are You Ready For Love - RDM ft. The Kooks
18. Mi Cherie Amour - RDM ft. Eros Ramazzotti
19. Stairway To Heaven - RDM ft. Rodrigo & Gabriela

Κυκλοφορεί από την Universal Music

Αnto

Συνέχεια...

Βρήκαν και οι gay τον "άγιο" τους...... Ότι να ναι λέμε εμείς...!!!





















Έντονες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση ομάδας ομοφυλοφίλων να δημιουργήσει στο κέντρο της Αθήνας τόπο λατρείας του υποτιθέμενου «Άγίου των gay» Αρβίου.

Οι πληροφορίες θέλουν να έχει ήδη εντοπιστεί στου Ψυρρή ο χώρος που θα φιλοξενήσει το ναό, τα εγκαίνια του οποίου προσδιορίζονται στην αρχή του νέου έτους.






Η ύπαρξη του «αγίου» έγινε γνωστή κυρίως από τον συγγραφέα Άγγελο Σακκέτο, ο οποίος μέσα από το βιβλίο του "ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ: Άγνωστες Προφητείες και Θαύματα", αναφέρθηκε στην επιχείρηση «αγιοποίησης» ενός ομοφυλόφιλου κυβερνήτη στην Αμερική. Ένα θέμα το οποίο δικαίωσε το συγγραφέα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο δολοφονηθέντας, θύμα της ιδιαιτερότητάς του, Αμερικανός πολιτικός Μίλκ Χάρβει τείνει να γίνει ο προστάτης της παγκόσμιας κοινότητας των gay.

«Θα πρέπει να διευκρινισθεί ότι δεν έχω τίποτε προσωπικά με κανέναν ομοφυλόφιλο, τους οποίους σέβομαι για την όποια επιλογή στην προσωπική τους ζωή...», ξεκαθαρίζει ο κύριος Σακκέτος θέλοντας να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Αντιδρώ, όμως, όταν βλέπω ορισμένους εξ αυτών να μεταφέρουν το κρεβάτι τους στη δημόσια ζωή του τόπου, κάτι το οποίο θεωρώ ανεπίτρεπτο για την πίστη του καθενός, όπως εμείς που πιστεύουμε στην Ορθοδοξία και η οποία είναι ασυμβίβαστη μ’ αυτού του είδους τις επιλογές. Η Αγία Γραφή στην Γένεση είναι ξεκάθαρη: «και εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον, κατ’ εικόνα Θεού εποίησεν αυτόν, άρσεν και θήλυν εποίησεν αυτούς», πράγμα που σημαίνει ότι η Παλαιά Διαθήκη, τουλάχιστον ως προς το σημείο αυτό, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας ή αμφισβητήσεως…», για να συμπληρώσει…

«Μέσα στο βιβλίο μας «Παπουλάκος: Άγνωστες Προφητείες και Θαύματα» υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τον διαβόητο «Άγιο Άρβιο», που επαληθεύει την προφητεία ότι «οι κληρικοί θα γίνουν ασεβέστεροι όλων», δεδομένου του γεγονότος ότι έχουν αρχίσει επίσημα πλέον και οι χειροτονίες ομοφυλόφιλων επισκόπων, όπως ο Τζιν Ρόμπινσον.! Πρόκειται για έναν Αμερικανό κληρικό, που έγινε και επισήμως ο πρώτος ομοφυλόφιλος επίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας, που εκπροσωπεί περίπου 70 εκατομμύρια πιστούς σ' όλον τον κόσμο και έχει πνευματικό της ηγέτη τον Αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπουρι Ρόουαν Ουίλιαμς.
Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Βρετανός συνάδελφός του Τζέφρι Τζον, που επίσης είχε δηλώσει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του επισκόπου του Ρέντινγκ, στην Αγγλία, επειδή αποδείχτηκε ότι είπε ψέματα λέγοντας πως είχε πάψει τα τελευταία χρόνια να έχει «ενεργές σεξουαλικές σχέσεις». Το ίδιο ισχυρίστηκαν και για τον Τζιν Ρόμπινσον στην Αμερική οι εκεί αντίπαλοί του, αλλά στη γενική συνέλευση της επισκοπικής αντιπροσωπείας των αγγλικανών ιερέων, στη Μινεσότα, 62 από τους 107 επισκόπους έκριναν ότι «είναι καθαρός» και ότι, επομένως, μπορεί να χριστεί επίσκοπος!».

Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που λατρεύεται από μια μερίδα ομοφυλοφίλων; Ο «Άγιος Άρβιος», κατά κόσμον Μίλκ Χάρβει ήταν ο πρώτος ομοφυλόφιλος πολιτικός που εξελέγη ποτέ στην Καλιφόρνια παραδεχόμενος την ιδιαιτερότητα του.

Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο Σαν Φρανσίσκο τη δεκαετία του '70, μετατράπηκε σε γνήσιο οραματιστή, ένθερμο ακτιβιστή, με δράση στο πλευρό των μειονοτήτων και συνάμα λαοφιλή πολιτικάντη. Έχασε όμως πρόωρα τη ζωή του από τις πέντε σφαίρες που γάζωσε πάνω του κάποιος…ρατσιστής, όπου την ίδια βραδιά δολοφόνησε και τον τότε Δήμαρχο της πόλης, φημολογούμενο εραστή του...


Trelokouneli



Anto

gay
Συνέχεια...

Κάφρος ληστής, άραξε την ώρα της ληστείας για να πάρει έναν υπνάκο...






Ένας, μάλλον καταβεβλημένος από τη νυκτερινή του υπεραπασχόληση, διαρρήκτης συνελήφθη «καθεύδων εν ώρα εργασίας», ενώ προσπαθούσε να παραβιάσει μία είσοδο σε μεγάλο κατάστημα στο Περθ, της δυτικής Αυστραλίας, ανακοίνωσε η αστυνομία....






Ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη κοιμώμενος τον «ύπνο του δικαίου» χθες το πρωΐ, έξω από μία από τις εισόδους του καταστήματος. Στα χέρια του βρέθηκε το σύρμα που χρησιμοποίησε ως αντικλείδι, με το ένα άκρο του ακόμη μέσα στην κλειδαριά, πρόσθεσε η ίδια πηγή.



Αφού ανακάλυψαν πάνω του τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επίσης από το όχημα μεγάλη ποσότητα φαρμάκων, που είχαν κλαπεί νωρίτερα από φαρμακείο.



«Προφανώς είχε μία πολυάσχολη νύκτα και αυτό τον κατέβαλλε», σχολίασε λακωνικά εκπρόσωπος της αστυνομίας. Εναντίον του υπναλέου διαρρήκτη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση χωρίς άδεια, διάρρηξη και απόπειρα για διάρρηξη.

iKypros


Anto


Συνέχεια...

10 λόγοι να μην πάρεις ναρκωτικά όταν οδηγάς!!!



corfas Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share