Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Δείτε το νέο τραγούδι και video clip της Lady Gaga "bad romance"....

Συνέχεια...

Σπύρος Ζαγοραίος...Οι δύσκολες ώρες που περνάει ο μάγκας...



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhxYPhhbJECWjPbCZqMxnlhEH45E6i5clBSPToTJe1yaiz5JWYtpmX-1CiQFetfRXEdI10nXkZdaq70N8ov2RHx0VvQS9-WZN4lIBAfmjd5NBhaBVLJd8U4vc2mLM4xv7J3lgtfHRDa-vY/s400/Zagoraios+Nea2.bmp



Την πιο τραγική περίοδο της ζωής του βιώνει εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο ο μάγκας του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Ο Σπύρος Ζαγοραίος δεν μπορεί να συνέλθει από τον χαμό του γιου του Γιώργου ο οποίος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο. Η σύζυγος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, η κυρία Ζωή παραδέχεται ότι οι δυο τους περνούν τις πιο δύσκολες στιγμές τους μετά τον χαμό του αγαπημένου τους γιου ενώ η ίδια έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα υγείας του συζύγου της που τον τελευταίο καιρό έχουν επιδεινωθεί. Η ίδια εύχεται σύντομα ο Σπύρος Ζαγοραίος να συνέλθει αλλά και να βρεθεί κάποιος τρόπος για να απαλυνθεί ο πόνος τους για τον χαμό του Γιώργου. Μόνη τους παρηγοριά ο εγγονός τους Σπύρος ο οποίος τους δίνει χαρά ακόμα και με ένα απλό χαμόγελό του.



Πηγή: Espressonews


Anto
Συνέχεια...

Το καγκουρό

Ένα καγκουρό δραπέτευε συνέχεια απ το ειδικά περιφραγμένο δώρο του στο ζωολογικό κήπο. Οι αρμόδιοι, ξέροντας ότι μπορεί να πηδάει πολύ ψηλά, βάζουνε έναν φράχτη 3 μέτρα ψηλό. Το επόμενο πρωί το καγκουρό έκανε τις βόλτες του στον ζωολογικό κήπο, έξω απ τον περιφραγμένο χώρο του. Οι αρμόδιοι σηκώνουν το φράχτη στα 6 μέτρα, αλλά το επόμενο πρωί, πάλι έξω το καγκουρό. Συνεχίζουν την ίδια ιστορία, κάθε μέρα πιο ψηλό φράχτη, κάθε πρωί έξω το καγκουρό. Ο φράκτης τώρα είναι στα 20 μέτρα ύψος. Τελικά, μια καμήλα απ το διπλανή περίφραξη ρωτάει το καγκουρό: - Πόσο ψηλά πιστεύεις ότι θα τον φτάσουνε το φράχτη; - Πιθανόν 50 μέτρα, εκτός αν κάποιος σκεφτεί να κλειδώνει την πόρτα τα βράδια.

Corfas Συνέχεια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΙ ΚΑΛΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

Eιδήσεις: Νέος αθλητικός νόμος για γέλια...
Γελάει ο κόσμος με τον νέο αθλητικό νόμο! Οι άνθρωποι έχουν βάλει ως προϋπόθεση για να διοριστεί κάποιος πρωταθλητής(ολυμπιονίκης ή παγκόσμιος πρωταθλητής)να έχει σταματήσει τον αθλητισμό!

Με απλά λόγια αν ο Πύρρος Δήμας ήταν τώρα Ολυμπιονίκης δεν θα ξαναγινόταν αν ήθελε να διοριστεί! Θα έπρεπε να σταματήσει αθλητισμό και μετά να διοριστεί στο δημόσιο. Δεν θα γινόταν 3 φορές Ολυμπιονίκης. Τόσο αστείος νόμος. Η πρώτη χώρα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ σε αθλητές να κάνουν αγώνες και να αγωνίζονται. Αυτά δεν γίνονται πουθενά.
Επιπλέον η 3η Μεσογειακή νίκη σου δίνει θέση στο δημόσιο αλλά όχι η 4η Ολυμπιακή νίκη.

Αν είναι άσχετοι οι άνθρωποι τέτοιους νόμους θα κάνουν.

Την υπογραφή φέρει ο υπουργός οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.

[πηγή]

Corfu Συνέχεια...

Ο ψυχίατρος στο στρατο σκότωσε 13 ατομα και ισως μεινει παράλυτος για πάντα....



Ο ψυχίατρος του στρατού των ΗΠΑ εναντίον του οποίου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για 13 φόνους στη στρατιωτική βάση Φορτ Χουντ μπορεί να μείνει παράλυτος από τη μέση και κάτω για όλη του τη ζωή, εξαιτίας των πυρών που ρίφθηκαν για να τον καθυποτάξουν, δήλωσε την Παρασκευή ο δικηγόρος του.

Ο Τζον Γκάλιγκαν, ένας συνταγματάρχης εν αποστρατεία που ορίστηκε για να εκπροσωπήσει τον ταγματάρχη Νιντάλ Μαλίκ Χάσαν στη δίκη ενώπιον στρατοδικείου που θα ..

διεξαχθεί προσεχώς, δήλωσε επίσης πως ο Χάσαν, 39 ετών, μπορεί να αντιμετωπίσει και άλλες κατηγορίες.

Ο στρατός των ΗΠΑ απήγγειλε κατηγορίες εναντίον του Χάσαν, ενός γεννημένου στις ΗΠΑ μουσουλμάνου από μετανάστες γονείς, για φόνο εκ προμελέτης 13 ανθρώπων, στις 5 Νοεμβρίου, στην τεράστια στρατιωτική βάση στο Τέξας. Εφόσον καταδικασθεί, μπορεί να αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή.

Αστυνομικοί πυροβόλησαν τον Χάσαν τέσσερις φορές στη διάρκεια του περιστατικού για να τον ρίξουν κάτω και τα τραύματα φαίνεται ότι τον έχουν αφήσει παράλυτο για πάντα από τη μέση και κάτω, είπε ο Γκάλιγκαν.

Ο Χάσαν ανέκτησε τις αισθήσεις του συτή την εβδομάδα, αλλά παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας στρατιωτικού νοσοκομείου στο Τέξας.

"Φαίνεται πως υπάρχει παράλυση, η οποία μπορεί να είναι μόνιμη", είπε τηλεφωνικώς στο Ρόιτερ ο Γκάλιγκαν.

Ο στρατός δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να απαγγείλει και άλλες κατηγορίες εις βάρος του Χάσαν. "Είναι πιθανόν να του απαγγελθούν επιπλέον κατηγορίες", είπε ο Γκάλιγκαν.

Ο Γκάλιγκαν είπε επίσης πως έχει σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσον ο Χάσαν θα έχει μία αμερόληπτη δίκη εάν αυτή διεξαχθεί στο Φορτ Χουντ.


[πηγή] 

Corfu


Συνέχεια...

Ο Καφού απο ποδοσφαιριστής πορνοστάρ???


Ο Καφού από ποδοσφαιριστής πορνοστάρ!


Ένας από τους πιο διάσημους Βραζιλιάνους παίκτες παγκοσμίως, ο Καφού που το 2002 στο Μουντιάλ πέρασε στην… ιστορία με τα κόλπα του αλλά έχει κρεμάσει εδώ και χρόνια τα παπούτσια του, μάλλον αποφάσισε να ξεκινήσει νέα καριέρα.
Αυτή του… πορνοστάρ! Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο άλλοτε άσος της Σελεσάο δέχτηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της εταιρίας παραγωγής «Sexxxy World» με τίτλο «Μπαίνοντας με την μπάλα και με όλα». Τα ίδια δημοσιεύματα θέλουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Ριβάλντο να είναι επίσης υποψήφιοι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην συγκεκριμένη ταινία.

gossiptv



Anto
Συνέχεια...

Μια ζωή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε οτι θέλει να παραμείνει ο Γουέιν Ρούνει....

http://www.gx.com.sg/Admin/Storage/Data/UploadedPicture/Blog/News/rooney_thumb001.jpg


Ο Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε πως θα ήθελε να μείνει στην Μάντσεστερ για πάντα στην αγγλική ομάδα...
Και ενώ η Μπαρτσελόνα φημολογείτε οτι τον θέλει για πάρτυ της, ήρθε ο Ρούνει και τις έκοψε τα φτερα....
Το συμβόλαιο του Ρούνει λήγει σε 2,5 χρόνια, αλλά δεν είναι απίθανο, έπειτα από αυτές τις δηλώσεις, να ανανεωθεί σύντομα.


Anto
Συνέχεια...

Τελικά έγινε το παγκόσμιο ρεκόρ στο domino day 2009....

http://www.mcnews.nl/domino-day02.jpg


Tελικά έγινε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ....
Έπεσαν 4.491.863 domino και έγινε χαμός....
Περισσότερες πληροφορίες άυριο και με video...


Anto
Συνέχεια...

Η Κάθριν Χέιγκλ, ξανα σταματάει για λίγο απο το gray's anatomy...Απο τη νέα σεζόν πάλι....





Η Κάθριν Χέιγκλ θα κάνει νέο διάλειμμα από το "Γκρέι' ς Ανάτομι".

Η "Ίζι Στίβενς" της σειράς θα μείνει εκτός πλατό και πάλι, έχοντας επιστρέψει μόλις στο επεισόδιο της τρέχουσας εβδομάδας.
Για να διαβάσετε τις υπόλοιπες πληροφορίες πατήστε:


Σύμφωνα με κάποιες πηγές, η Χέιγκλ θέλει να κάνει και πάλι ένα... διάλειμμα από το ιατρικό δράμα, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, ενώ νωρίτερα είχε λείψει από τα γυρίσματα καθώς ήθελε να ολοκληρώσει την ταινία της, με τίτλο "Λάιφ αζ γουί νόου ιτ".

Τώρα, η διάσημη ηθοποιός επιθυμεί να περάσει περισσότερο χρόνο με την πρόσφατα υιοθετημένη κόρη της, Ναλέι, κάτι που σημαίνει ότι θα επανεμφανιστεί στη σειρά στις αρχές του 2010.

Shoot


Anto
Συνέχεια...

Σοβαρός τραυματισμός για τον Νέμεθ της Άεκ...





Οι άνθρωποι της ΑΕΚ «πάγωσαν» στο άκουσμα της είδησης του τραυματισμού του Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος επιθετικός σκόραρε το πρώτο γκολ στη νίκη της Ελπίδων επί της Ιταλίας με 2-0 και αποχώρησε λίγα λεπτά μετά, με σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και το Σάββατο θα γίνουν γνωστά περισσότερα.

Για να διαβάσετε και άλλα για τον σοβαρό τραυματισμό του Νέμεθ πατήστε:

Πιο συγκεκριμένα, ο Νέμεθ σε μια εναέρια διεκδίκηση της μπάλας έπεσε άσχημα στο έδαφος και έπαθε ζημιά στον αστράγαλο. Τουλάχιστον οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως απέφυγε το σπάσιμο, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Βασίλης Δημητριάδης, που επικοινώνησε με το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο 20χρονος επιθετικός.

Ο Νέμεθ θα επιστρέψει την Κυριακή στην Ελλάδα και φυσικά δε θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι της ελπίδων της Ουγγαρίας και μένει να αποσαφηνιστεί το διάστημα που θα απέχει από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

sportnet


Anto
Συνέχεια...

Τα ποιο καυτά εξώφυλα του ελληνικού playboy

http://static.news247.gr/data/content/n53/25221_m.jpg

 http://www.enimerosi24.gr/media/frontpage/playboy%20alexandr.jpg 
 http://imgs.zinio.com/magimages/212781914/2008/276748740_370.jpg 
 http://imgs.zinio.com/magimages/212781914/2008/301175849_370.jpg
 http://siteseein.gr/wp-content/uploads/2008/05/eva_laskari_playboy_01-260x350.jpg
http://imgs.zinio.com/magimages/212781914/2009/404703367_370.jpg
http://siteseein.gr/wp-content/uploads/2008/09/elina-00.jpg
http://imgs.zinio.com/magimages/212781914/2009/381732886_370.jpg
Corfas
Συνέχεια...

Η Πόπη Μαλλιωτάκη σε έκδοση κούκλας....




Χριστούγεννα χωρίς Ποπάρα, γαλοπούλα χωρίς κάστανα…

Μάλλον έτσι σκέφτηκαν εκεί σε αυτά τα παιχνιδο-εργοστάσια και έκαναν την grande πρόταση στην Πόπη Μαλλιωτάκη… «Πόπη, τι θα ‘λεγες αν σε κάναμε κούκλα (γιατί από μόνη σου δε… ) και σε βάζαμε στα ράφια να λες τα κάλαντα;»

Την πρόταση της την έκανε φίλος της που σχεδιάζει τέτοιες κουκλίτσες και αν έχετε το θεό σας της άρεσε κιόλας! Όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της « Θα γίνω μικρό κουκλάκι από αυτά που μπαίνουν σε σπιρτόκουτα αλλά θα βγαίνω και σε μεγαλύτερο μέγεθος. Θα είμαι σε όλα τα ράφια και θα λέω τα κάλαντα».

Ότι να ναι σημειώνουμε εμείς...

Πηγή:stifora.gr


Anto
Συνέχεια...

Η Eva Mendes βρίσκει ρόλους χάρη στο κορμί της ....





Έχει ένα σώμα που θα ζήλευε κάθε γυναίκα και το γνωρίζει πολύ καλά. Θεωρεί μάλιστα ότι πολλές φορές βρίσκει ρόλους χάρη σε αυτό. «Δεν είναι κάτι που κάνω εσκεμμένα, αλλά όταν μου παρουσιαστεί μία διαφήμιση όπως αυτή του Calvin Klein για παράδειγμα, ξέρω γιατί λέω το ναι. Και όταν πιστεύω ότι σε κάποιες στιγμές είναι απαραίτητο να εμφανιστώ γυμνή τότε δεν έχω καμία αντίρρηση.

Χρησιμοποιώ τη σεξουαλικότητά μου και γι’ αυτό δεν αισθάνομαι ποτέ ότι με εκμεταλλεύονται», λέει η Mendes σε συνέντευξή της στο Fox News. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και για την πρώτη επίσκεψή της στη Νέα Ορλεάνη μετά το χτύπημα του τυφώνα Κατρίνα. Όπως είπε αισθάνθηκε αρκετά άσχημα βλέποντας την καταστροφή καθώς ένα μεγάλο μέρος της περιοχής δεν έχει ανοικοδομηθεί.

Αllday-news



Anto
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share