Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Παλικαρίσια πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ με νίκη 1-0 στην Ουκρανία...


Νέα ολόχρυση σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έγραψαν οι Έλληνες διεθνείς στο επιβλητικό «Ντόνμπας Αρίνα» και το 100ο παιχνίδι του Ρεχάγκελ στο τιμόνι της Εθνικής συνδυάστηκε με την τρίτη σπουδαία επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί των ημερών του.

Την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, που έρχεται μετά από δύο διαδοχικές παρουσίες σε τελικά Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Ο Σαλπιγγίδης σαν άλλος... Μαχλάς, ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε το νικητήριο γκολ, αφήνοντας εκτός Μουντιάλ τους Ουκρανούς, που αποκλείονται για τρίτη φορά σε διαδικασία μπαράζ.

Οι ψυχωμένοι και αποφασιστικοί παίκτες του Ρεχάγκελ θυμήθηκαν το καλό τους εαυτό και εξαργύρωσαν την εμφάνισή τους με το εισιτήριο της πρόκρισης στο Μουντιάλ. Το τελευταίο σφύριγμα θύμισε κάποιο από τα γήπεδα της Πορτογαλίας, με τους Έλληνες να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά την 2η συμμετοχή της σε τελικά Παγκοσμίόυ Κυπέλλου, μετά από αυτή του 1994 στις ΗΠΑ.

Μία και μοναδική αλλαγή, χωρίς να αλλάξει σχηματισμό (3-4-3), είχε η 11άδα που επέλεξε ο Ρεχάγκελ, συγκριτικά με αυτή του πρώτου αγώνα, τον Χαριστέα στην θέση του Γκέκα.

Από την άλλη, οι Ουκρανοί επέστρεψαν σε 4-4-2 με ρόμβο, με τους Γιαρμολένκο και Αλίγεφ να αποτελούν τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Ενα γρήγορο γκολ ζήτησε ο Μιχαϊλιτσένκο και αυτό ακριβώς επεδίωξαν οι παίκτες του. Αλίγεφ (6' και 17') και Σεφτσένκο (7') απείλησαν τον Τζόρβα, αλλά οι Έλληνες διεθνείς, όχι μόνο δεν φάνηκε να επηρεάζονται αλλά είχαν και απαντήσεις, παρουσιάζοντας στον «τελικό» του Ντόνετσκ τον παλιό καλό τους πρόσωπο.

Σάλπισμα πρόκρισης

Μία κεφαλιά του Σαμαρά (11') και ένα άστοχο σουτ του Σαλπιγγίδη (19') αποτέλεσαν προειδοποιητικές βολές αλλά οι Ουκρανοί δεν το πήραν το μήνυμα. Μήνυμα που φρόντισε να τους στείλει... συστημένο ο Σαλπιγγίδης, όταν μετά από καταπληκτική κάθετη του Σαμαρά, νίκησε τον Πιάτοφ και άνοιξε το σκορ στο 31' για την Εθνική μας. Γκολ που ισοδυναμεί με πρόκριση στο Μουντιάλ.

Λίγο νωρίτερα είχε αντικατασταθεί αναγκαστικά ο Παπασταθόπουλο (ο Βύντρα μετατοπίστηκε στην θέση του και ο Πλιάτσικας πήγε δεξιά), αλλά η αμυντική μας λειτουργία προσαρμόστηκε γρήγορα στις νέες συνθήκες και με εξαίρεση μία στημένη φάση, δεν επέτρεψε να απειληθεί η εστία του Τζόρβα. Ετσι, οι παίκτες του Ρεχάγκελ αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στα χέρια τους.

Στα μέτρα μας το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι, όπως ήταν λογικό, μπήκαν δυνατά στην επανάληψη αλλά με την ψυχολογία υπέρ μας, ήταν φανερό πως το παιχνίδι είχε έρθει στα μέτρα μας. Η άμυνά μας κρατούσε μακριά τους ουκρανούς, ο Τζόρβας όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών», ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες νικητές έβγαιναν οι Έλληνες.
Την ώρα που Μιχαϊλιτσένκο περνούσε στο γήπεδο τον έναν επιθετικό μετά τον άλλο, ο Ρεχάγκελ έριχνε στην μάχη Γκέκα και Τζιόλη, βάζοντας φρέσκα πόδια στην ελληνική «μηχανή». Όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος, οι Έλληνες έδειχναν ακόμα πιο αποφασισμένοι και καθόλου διατεθειμένοι να χαρίσουν το «εισιτήριο» της πρόκρισης.

Λήξη και... φύγαμε για Μουντιάλ

Ενδεικτικό της υπεράνθρωπης προσπάθειας των Έλλήνων, οι Μόρας και Πλιάτσικας που στα τελευταία λεπτά αν και τραυματίες έσφιξαν τα δόντια και άντεξαν μέχρι το τέλος. Ενα τέλος που τους βρήκε όλους αγκαλιασμένους να πανηγυρίζουν μία πανάξια πρόκριση, που ισοδυναμεί με την δεύτερη συμμετοχή μας σε τελικά Μουντιάλ.

Το φιλμ του αγώνα..

8' Διπλή ευκαιρία για την Ουκρανία. Αρχικά ο Γιαρμολένκο έκανε τη σέντρα από δεξιά μέσα στην περιοχή, ο Σεφτσένκο βρήκε αέρα από το ύψος του πέναλτι, στη συνέχεια της φάσης, ο Αλίγεφ σούταρε έξω από την περιοχή, ο Τζόρβας έπεσε και έδιωξε, ο Σεφτσένκο πήρε το «ριμπάουντ» και από θέση μέσα αριστερά πλάσαρε άουτ.

10' Φάουλ του Καραγκούνη από δεξιά, ο Σαμαράς πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πιάτοφ.

18' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλίγεφ από την αριστερή γωνία της περιοχής, ο Τζόρβας έπεσε στην αριστερή γωνία του και έσωσε την εστία του.

19' Ο Χαριστέρας «έσπασε» αριστερά στον Σπυρόπουλο, αυτός έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Σαλπιγγίδης μόνος στην περιοχή, σούταρε απελπιστικά άουτ.

31' ΓΚΟΛ 0-1: Κάθετη πάσα του Σαμαρά, ο Σαλπιγγίδης «έσπασε» το οφ σάιντ και με ψύχραιμο πλασέ στην αριστερή γωνία του Πιάτοφ, έγραψε το 0-1.

37' Φάση διαρκείας για τους Ουκρανούς στην ελληνική άμυνα με τον Σεφτσένκο να εκμεταλλεύεται τα «τακουνάκια» και να βγαίενι τετ-α-τετ με τον Τζόρβα, αλλά την τελευταία στιγμή «κόπηκε» σωτήρια.

40' Ατομική προσπάθεια του Σεφτσένκο από δεξιά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και από διαγώνια θέση έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

42' Εκτέλεση φάουλ από δεξιά, η μπάλα περνάει χαμηλά δίπλα από την προβολή του Σεφτσένκο και χτυπάει στο πόδι του Σαμαρά που έδιωξε προ του Τζόρβα.

55' Καλή εκτέλεση φάουλ του Ρακίτσκι, ο Τζόρβας έδιωξε δύσκολα και ο κίνδυνος πέρασε...

59' Δυνατό σουτ του Σεφτσένκο από το ύψος της περιοχής, ο Τζόρβας έπεσε στα αριστερά του και έδιωξε πλάγια.

60' Στην προσπάθεια του Σπυρόπουλου να διώξει, η μπάλα στρώθηκε στον Μιλέφσκι, αυτός σούταρε από το ύψος της περιοχής και σημάδεψε λίγο άουτ.

66' Ο Σεφτσένκο κέρδισε τις κόντρες μπήκε στην περιοχή και πάνω στο σουτ ο Κυργιάκος έβαλε το πόδι και έδιωξε σε κόρνερ.

68' Σέντρα από δεξιά, ο Ρακίτσκι κατέβασε ωραία μέσα στην περιοχή του Τζόρβα, έκανε και το σουτ, αλλά ο Έλληνας πορτιέρο ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

84' Σέντρα από δεξιά, ο Ρακίτσκι πήδηξε για την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, αλλά δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και την έστειλε άουτ.

93' Σουτ του Ζελέζνοφ, ο Τζόρβας έδιωξε και στη συνέχεια η μπάλα κόρνερ.

Τέλος του αγώνα και η Ελλάδα προκρίνεται στο Μουντιάλ του 2010!

Διαιτητής: Ολεγκάριο Μπενκερένσα (Πορτογαλία)

Κίτρινες: Κατσερίντι - Κατσουράνης, Βύντρα, Κυργιάκος

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Αλεξέι Μιχαϊλιτσένκο): Πιάτοφ, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Τίμοστσουκ, Κατσερίντι, Αλίγεφ (56' Ζελέσνοφ), Μιλέφσκι, Κόμπιν, Μίχαλικ (65' Γκάι), Γιαρμολένκο (69' Χούσεφ), Σεφτσένκο.

ΕΛΛΑΔΑ (Ότο Ρεχάγκελ): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μόρας, Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος (29' Πλιάτσικας), Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς (62' Γκέκας), Χαριστέας (71' Τζιόλης).

[Πηγή]

Vlaxos

Συνέχεια...

Ανέκδοτο...



Πώς απαντούν διάφοροι άνθρωποι σε καιρούς αναδουλειάς, όταν τους τεθεί η ερώτηση "από δουλειά πώς πάει;" :



Μανάβης: Κολοκύθια

Αγρότης: ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι

Ανθοπώλης: Μαρασμός στο επάγγελμα

Υφασματέμπορος: Είμαι πανί με πανί

Ψαράς: Ούτε λέπι

Φαρμακοποιός: Με το σταγονόμετρο

Ηλεκτρολόγος: Δε βλέπω φώς

Υδραυλικός: Μούφα η δουλειά

Έμπορος χαλιών : Χάλια

Κομμωτής: τρίχες

Ψιλικατζής: Ψιλοπράγματα

Νεκροθάφτης: Ψόφια πράματα

Βοθρατζής: Σκατά!!!


Vlaxos
Συνέχεια...

Δείτε τη Δήμητρα απο το Next top Model με μαγιό, καρότα, μπανάνες και όλα τα σχετικά...

Δείτε τη Δήμητρα απο το Next top Model με μαγιό, καρότα, μπανάνες και όλα τα σχετικά...
Για να δείτε το video πατήστε:



freegossip

Anto
Συνέχεια...

Δε δίνει ο Ψωμίαδης εισητήρια στην Άεκ γιατι φοβάται οτι δε θα πάρει φράγκο απο τα έσοδα...Λογικο;;;;





«Πόρτα» στους οπαδούς της ΑΕΚ από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας και νυν της Καβάλας, Μάκη Ψωμιάδη.
Ο ισχυρός άνδρας των «αργοναυτών» δεν προτίθεται να δώσει εισιτήρια στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα...Πατήστε:

Ο Μάκης Ψωμιάδης έθεσε ουσιαστικά θέμα εμπιστοσύνης σχετικά με την πληρωμή του από την ΑΕΚ και δημιουργήθηκε ζήτημα με τα εισιτήρια που ζήτησε η Ενωση για να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στην Καβάλα!

«Δεν ανοίγω θύρες. Τελείωσε! Να πληρώσουν και να αναλάβουν την ευθύνη, αλλιώς δεν τους δίνω εισιτήρια», φέρεται να έλεγε την Τρίτη. Ο Ψωμιάδης δεν θέλει να δώσει εισιτήρια στην ΑΕΚ αν δεν λάβει τα χρήματα που αντιστοιχούν σε αυτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

sportnet


Anto
Συνέχεια...

Μαχαίρωσε την μάνα του και την πάτησε και με το αυτοκίνητο!

Μαχαίρωσε την μάνα του και την πάτησε και με το αυτοκίνητο!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Σκάλας Λακωνίας το ειδεχθές έγκλημα, που σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί. Ένας 40χρονος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μαχαίρωσε την ηλικιωμένη μητέρα του και στη συνέχεια την έσυρε έξω από την οικία της και την πάτησε με το αυτοκίνητό του.

Όμως, η μανία του δράστη δεν εξαντλήθηκε εκεί. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε κοντινό χωριό, στο οποίο διέμενε η αδερφή του με τον πατέρα του. Ο αδίστακτος μητροκτόνος σκότωσε την αδερφή του, ενώ αναζητείται ο πατέρας του, για τον οποίο ωστόσο εκφράζονται φόβοι, ότι μπορεί επίσης να έχει δολοφονήσει ο δράστης.

Ο 40χρονος είναι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου εμφιάλωσης του νερού «Ταϋγετος» και διαφεύγει της σύλληψης.


madata


Anto
Συνέχεια...

O Παναθηναικός θα προσφέρει ιατρική εξέταση στους φιλάθλους του, στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης....

Τη δυνατότητα μιας δωρεάν εξέτασης από εξειδικευμένους επιστήμονες στην παχυσαρκία στο Τμήμα Παχυσαρκίας-Μεταβολισμού-Διατροφής του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ παρέχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στους φιλάθλους του ΠΑΟ, που θα παραστούν στον αγώνα «Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης», την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στο ΟΑΚΑ. Η εξέταση περιλαμβάνει λήψη ιατρικού ιστορικού, ανάλυση διατροφικών συνηθειών, εκτίμηση ψυχοκοινωνικών παραμέτρων, μέτρηση δείκτη μάζας σώματος, υπολογισμό κατανομής λίπους, αξιολόγηση συνολικού κινδύνου και επιπλοκών και πρόταση αντιμετώπισης της παχυσαρκίας (συντηρητική ή επεμβατική)....Πατήστε:

«Η παχυσαρκία σήμερα αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα διατροφικά προβλήματα για τις προηγμένες κοινωνίες και -ίσως- τη μεγαλύτερη μάστιγα του αιώνα που διανύουμε. Η ευρύτερη συνεργασία μας με το Δ.Θ.Κ.Α ΥΓΕΙΑ μας επιτρέπει να προχωρούμε σε ουσιαστικές παροχές υγείας για τους φιλάθλους μας», δήλωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αντρέας Μπέκιος.

metrosport

Anto
Συνέχεια...

Oι 5 ταχύτεροι σούπερ υπολογιστές στον κόσμο...

Ένας κινεζικός σούπερ-υπολογιστής, ο Τιανχέ-1, κατέλαβε πλέον την πέμπτη θέση στην επίζηλη κορυφαία πεντάδα των ταχύτερων και μεγαλύτερων υπολογιστικών "τεράτων" του πλανήτη, άλλη μια ένδειξη για την ανερχόμενη δύναμη της Κίνας στη διεθνή σκηνή. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο "Ιαγουάρος" (Jaguar) του Εθνικού Εργαστηρίου Όακ Ριτζ των ΗΠΑ. Αμερικανικά "θηρία" βρίσκονται επίσης στη δεύτερη και τρίτη θέση, ενώ την τέταρτη καταλαμβάνει το "καμάρι" της Ευρώπης.
Για να διαβάσετε για τους σούπερ υπολογιστές, πατήστε:

Ο Τιανχέ-1, που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Εθνικό Κέντρο Σούπερ-Υπολογιστών στην πόλη Τιανζίν και ασχολείται κυρίως με την αναζήτηση κοιτασμάτων πετρελαίου και την προσομοίωση σχεδίων κατασκευής νέων αεροσκαφών, διαθέτει 71.680 επεξεργαστές και έχει ταχύτητα 563,1 "τέραφλοπς" (teraflops).

Συγκριτικά, ο Νο 1 αμερικανικός υπερυπολογιστής "Κρέι" (Cray) με την ονομασία "Jaguar", διαθέτει 224.162 επεξεργαστές και ταχύτητα 1.759 "πέταφλοπς" (petaflops). Χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για κλιματολογικές έρευνες, αναλύσεις για νέα υλικά και έρευνες στην πυρηνική ενέργεια. Η μνήμη του φθάνει τα 362 τεραμπάιτ (σχεδόν τριπλάσια από αυτήν του δεύτερου μεγαλύτερου σούπερ-υπολογιστή). Χάρη στις ευρυζωνικές συνδέσεις, ερευνητές από όλο τον κόσμο μπορούν να έχουν πρόσβαση στον "Τζάγκουαρ".

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο "Δρομέας" (Roadrunner) του Εθνικού Εργαστηρίου Λος Άλαμος (που ανήκει στο υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ), ένα μηχάνημα της "Αϊ-Μπι-Εμ" (ΙΒΜ) με 122.400 επεξεργαστές και 1.042 petaflops. Χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ καθώς και για έρευνες στην αστρονομία, τη γενετική και την κλιματική αλλαγή.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο "Kraken XT5" του πανεπιστημίου του Τενεσί των ΗΠΑ και στην τέταρτη θέση παγκοσμίως ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός υπολογιστής, ο "Jugene", του γερμανικού ερευνητικού κέντρου «Forschungszentrum Juelich», ένας ΙBM BlueGene/P με 294.912 επεξεργαστές (περισσότερους από κάθε άλλο στον κόσμο) και 825,5 teraflops, σύμφωνα με το BBC. Ένα teraflop είναι ισοδύναμο με 1.000 τρισεκατομμύρια υπολογισμούς ανά δευτερόλεπτο, ενώ ένα teraflop ισοδυναμεί με 1 τρισεκατομμύριο υπολογισμούς ανά δευτερόλεπτο.

Η ταξινόμηση των υπερ-υπολογιστών γίνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα και συντάσσεται ο σχετικός κατάλογος "Top 500 Supercomputers". Η λίστα κυριαρχείται από τις ΗΠΑ, που διαθέτουν οκτώ σούπερ-υπολογιστές στην πρώτη δεκάδα και 277 συνολικά από τα 500 ταχύτερα "τέρατα" που καταγράφονται διεθνώς. Η Ευρώπη έχει 153 υπερ-υπολογιστικά συστήματα (καθόλου άσχημα) και, από αυτά, τα περισσότερα (44) βρίσκονται στη Βρετανία.

ikypros

Anto
Συνέχεια...

Καταργείται η βάση του 10...

Πολύ κοντά στην κατάργηση της βάσης του 10 βρίσκεται το Υπουργείο Παιδείας, με την αρμόδια υπουργό να δηλώνει πως το μέτρο της πρώην υπουργού Μαριέττας Γιαννάκου δεν απέδωσε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα, η κυρία Διαμαντοπούλου προσπαθώντας να μετριάσει μελλοντικές αντιδράσεις προανήγγειλε τον συνυπολογισμό εμπειρίας και ΑΣΕΠ στο διορισμό των εκπαιδευτικών...

Η βάση του 10 ήταν προεκλογική δέσμευση για την κυβέρνηση, είπε η κυρία Διαμαντοπούλου, καλώντας παράλληλα εκπαιδευτικούς και οργανώσεις να συμμετάσχουν στο διάλογο για την Παιδεία.

Η υπουργός δεσμεύτηκε να παρουσιάσει αναλυτικά το πώς και τι θα γίνει με την κατάργηση της βάσης του 10, ωστόσο δεν διευκρίνισε το ακριβές χρονικό σημείο που θα γίνει αυτή η παρουσίαση.

Υπενθυμίζεται πως η κατάργηση της βάσης του 10 ήταν πάγιο αίτημα των εκπαιδευτικών οργανώσεων αλλά και της ΓΣΕΕ, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Γιώργος Μπαμπινιώτης είχε προτείνει ριζική αλλαγή του συστήματος εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

cosmo.gr


Anto
Συνέχεια...

Τους 100 αγώνες φτάνει σήμερα ο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής...

Σημαδιακό από κάθε άποψη είναι το ματς της Ουκρανίας με την Ελλάδα την Τετάρτη (18/11, 20:00GR) στο Ντόνετσκ, καθώς πλην του οτι διακύβευεται η πρόκρισης της Εθνικής στο Μουντιάλ του 2010, ο Οτο Ρεχάγκελ συμπληρώνει 100 αγώνες στον πάγκο της γαλανόλευκης.

Ο 71χρονος γερμανός τεχνικός είναι και με αριθμούς ο πλέον επιτυχημένος ομοσπονδιακός τεχνικός, καθώς σε 99 αγώνες μετράει 51 νίκες, 22 ισοπαλίες και 26 ήττες.

Επιπλέον, είναι και ο μακροβιότερος σε συνεχείς συμμετοχές προπονητής της Εθνικής, αφού βρίσκεται στον πάγκο για 8 χρόνια και 2 μήνες. Ο Αλκέτας Παναγούλιας έχει καθίσει στον πάγκο της Ελλάδας για 8 χρόνια και 11 μήνες, αλλά σε τρεις θητείες.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Οτο Ρεχάγκελ έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής στο ματς Φινλανδία-Ελλάδα 5-1 στις 7/9/01 στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2002.


in.gr


Anto

Συνέχεια...

Όλες οι τιμές απο όλες τις κατηγορίες για τα τέλη κυκλοφορίας της νέας χρονιάς που θα μας έρθει...(2010)

Τα νέα τέλη κυκλοφορίας που ανακοινώθηκαν είναι:

Οχήματα που κυκλοφόρησαν μετά το 2005 (κατηγορία Α)

Από 785 έως 1357 κυβικά από 112 ευρώ θα πληρώσουν 94.

Από 1358 έως 1928 κυβικά από 202 ευρώ θα πληρώσουν 184.

Από 1929 έως 2357 κυβικά από 446 ευρώ θα πληρώσουν 428 ευρώ

Από 2357 κυβικά και επάνω από 580 ευρώ θα πληρώσουν 562.

Για να δείτε και τις άλλες κατηγορίες με τις τιμές, πατήστε:

Οχήματα που κυκλοφόρησαν από 1-1-2000 έως 31-12-2004 (κατηγορία Β)

Από 785 έως 1357 κυβικά από 112 ευρώ θα πληρώσουν 137 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 162 ευρώ.

Από 1358 έως 1928 κυβικά από 202 ευρώ θα πληρώσουν 252 ευρώ όσα προέβλεπε ο και ο νόμος Σουφλιά.

http://assets.tanea.gr/files/2009-09-22/thumbs/mpotiliarisma%2022_450x.jpg


Από 1929 έως 2357 κυβικά από 446 ευρώ θα πληρώσουν 521 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 496 ευρώ.

Από 2357 κυβικά και επάνω από 580 ευρώ θα πληρώσουν 680 ευρώ από 630 ευρώ.

Οχήματα που κυκλοφόρησαν από 1-1-1996 έως 31-12-1999 (κατηγορία Γ)

Από 785 έως 1357 κυβικά από 112 ευρώ θα πληρώσουν 162 ευρώ.

Από 1358 έως 1928 κυβικά από 202 ευρώ θα πληρώσουν 302 ευρώ.

Από 1929 έως 2357 κυβικά από 446 ευρώ θα πληρώσουν 596 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 546 ευρώ.

Από 2357 κυβικά και επάνω από 580 ευρώ θα πληρώσουν 780 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 680 ευρώ.

Οχήματα που κυκλοφόρησαν πριν από 1-1-1996 (κατηγορία Δ)

Από 785 έως 1357 κυβικά από 112 ευρώ θα πληρώσουν 187 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 262 ευρώ.

Από 1358 έως 1928 κυβικά από 202 ευρώ θα πληρώσουν 352 ευρώ όσα προέβλεπε ο και ο νόμος Σουφλιά.

Από 1929 έως 2357 κυβικά από 446 ευρώ θα πληρώσουν 671 ευρώ έναντι 596 ευρώ.

Από 2357 κυβικά και επάνω από 580 ευρώ θα πληρώσουν 880 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 730 ευρώ.


Αnto
Συνέχεια...

Τρέχει με 100 ο Ρεχάγκελ για να φθάσει στη Νότια Αφρική...


Εκατό παιχνίδια στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου συμπληρώνει ο Οτο Ρεχάγκελ στο αποψινό δεύτερο μπαράζ με την Ουκρανία στο Ντόνετσκ (8 μ.μ., Mega) και ευχή όλων, βέβαια, είναι να συνδυάσει το ρεκόρ του με την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Η Εθνική χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία με γκολ για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Νότια Αφρική και όσο κι αν η αποστολή της φαντάζει δύσκολη, έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει...

«Εχουμε την εμπειρία, αλλά και την εξυπνάδα ως ομάδα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ξέρουμε τις μας περιμένει και ποιες είναι οι δυσκολίες του αγώνα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ», επανέλαβε και χθες ο Οτο Ρεχάγκελ, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί απόψε η Εθνική στο υπερσύγχρονο γήπεδο της Σαχτάρ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προφυλάξει τα νώτα του, καθώς το μηδέν στην άμυνα είναι βασικός στόχος σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά παράλληλα θα προσπαθήσει να σκοράρει ώστε να φέρει σε δύσκολη θέση τους Ουκρανούς.

Οσον αφορά στην ενδεκάδα, ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, τον οποίο ο Οτο Ρεχάγκελ θέλει να τον βάλει πάνω στον Αντρέι Σεφτσένκο.

Αν δεν καταφέρει να παίξει ο αμυντικός του Ολυμπιακού, θα αγωνιστούν τα τρία σέντερ μπακ που είχαν ξεκινήσει και στο πρώτο μπαράζ (Κυργιάκος, Μόρας και Παπασταθόπουλος), με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, τον Βύντρα ή τον Γκαλίτσιο στο δεξί άκρο και τον Σπυρόπουλο στο αριστερό.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι πιθανότατα οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και ένας εκ των Τζιόλη, Πλιάτσικα, ενώ μπροστά θα είναι οι Γκέκας, Χαριστέας και Σαμαράς. Θέση, πάντως, διεκδικεί και ο Κώστας Μήτρογλου...

Για την ενδεκάδα

Κράτησε κλειστά τα χαρτιά του

Ο Οτο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο Ντόνετσκ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα της Εθνικής, αλλά και τους προσανατολισμούς που θα έχει αυτή εν όψει της αποψινής ρεβάνς με φόντο το Μουντιάλ. «Κρίσιμο παιχνίδι, αλλά όχι το τέλος του κόσμου».
Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν αποκάλυψε ούτε έναν παίκτη που θα ξεκινήσει σε αντίθεση με τις... εξάδες που ανακοινώνει συνήθως, αλλά επανέλαβε ότι πρόκειται για το πιο κρίσιμο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αφού έπειτα απ' αυτό δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν τα λάθη.

«Είναι το δεύτερο ημίχρονο των δύο παιχνιδιών. Θα δούμε αν τα καταφέρουμε και θα επιστρατεύσουμε το 100%. Είναι παιχνίδι που όλα παίζονται σε 90 λεπτά και πρέπει να είμαστε ψυχικά υγιείς.

Το πιο σημαντικό είναι να έχουν οι παίκτες φλόγα μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι στο ματς, για να αποφύγουμε την τακτική του αντιπάλου και οι παίκτες να εφαρμόσουν τις εντολές μου στο γήπεδο».
Γρίπη αλλά και ακριβό εισιτήριο...
Στο γήπεδο δεν αναμένονται περισσότεροι από 30.000 Ουκρανοί φίλαθλοι, καθώς τα εισιτήρια είναι πανάκριβα.

Ο ουκρανικός Τύπος είχε ειρωνικά σχόλια χθες για τον Οτο Ρεχάγκελ και τους διεθνείς μας παίκτες εξαιτίας... «των υπερβολικών αντιδράσεών τους στο θέμα της γρίπης» και η αλήθεια είναι ότι στο Ντόνετσκ η ζωή κυλάει φυσιολογικά. Ο Ολεξέι Μιχαηλιτσένκο τέλος τόνισε ότι το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

«Οι Έλληνες ποντάρουν πολλά στην άμυνα περιμένοντας την ευκαιρία να βγουν στην κόντρα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην τους το επιτρέψουμε και την ίδια στιγμή να παίξουμε επιθετικά. Οι πιθανότητες είναι 50-50.

Θα πρέπει να βοηθήσουν οι οπαδοί μας να γίνουμε πιεστικοί. Δεν θα κριθεί εκεί το παιχνίδι, όμως μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ουκρανών.

Αλλες τρεις αναμετρήσεις

Εκτός από τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας στην Ουκρανία, απόψε θα διεξαχθούν άλλα τρία μπαράζ στην ευρωπαϊκή ζώνη για την πρόκριση στο Μουντιάλ.


Η Γαλλία, που επικράτησε 1-0 στην Ιρλανδία, υποδέχεται τους Βρετανούς και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση.
Η Σλοβενία υποδέχεται τη Ρωσία με στόχο να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο είχε ηττηθεί στη Μόσχα, ενώ η Βοσνία θα φιλοξενήσει την Πορτογαλία στο Σεράγεβο και θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα με 1-0 που είχε γνωρίσει στη Λισαβόνα. Οι Πορτογάλοι, βέβαια, ήταν και παραμένουν το φαβορί…

Ευχές από Νικοπολίδη

ΕΠιστολή στον Οτο Ρεχάγκελ απέστειλε χθες ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Αντώνης Νικοπολίδης, με ευχές για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

«Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της προσπάθειάς της για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής, είμαστε μαζί σας και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρετε κι αυτή τη φορά», αναφέρει η επιστολή του Νικοπολίδη.

Ερωτηματικό
Ρεχάγκελ: Το καλό στο πρώτο ματς είναι ότι δεν είχαμε νέους τραυματισμούς, γιατί αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην άμυνα.

Δεν ξέρω ακόμη αν θα κάνω αλλαγές. Θα κάνουμε προπόνηση και θα δούμε. Το πρόβλημά μας είναι ο Αβραάμ...

Vlaxos
Συνέχεια...

Δείτε το trailer της νέας ταινίας του Σάκη Ρουβά απο το ΧastoukI....(VIDEO)

Δείτε το trailer της νέας ταινίας του Σάκη Ρουβά απο το ΧastoukI....
Ρουβίτσες ΝΤΟΥ!
Για να δείτε το video, πατήστε:



Συνέχεια...

Δείτε ένα χορτάστικό video της Ριάνα , απο τη νέα της sexy φωτογράφηση .....(video)!

Δε χορταίνουμε να βλέπουμε Ριάνα! Ορίστε μία φωτογράφιση της με ένα χορταστικό βίντεο!
Για να δείτε το sexy φωτογράφηση της Ριάνα σε video πατήστε:



shoot

Anto
Συνέχεια...

Απλά δείτε ποιους κάλεσε ο Χαρδαβέλας στην εκπομπή του για τη διαφθορά και τα στημένα στο ποδόσφαιρο....

Απλά δείτε ποιους κάλεσε ο Χαρδαβέλας στην εκπομπή του για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο....
Δε λέμε κάτι άλλο γιατι τρελοί δεν είμαστε ....
Τρελούς δε θα μας βγάλουν ......

Απλά να αναφέρουμε οτι στο ρεπορτάζ ήταν και ο Κούγιας και ας μη τον βλέπετε τώρα στην εκπομπή.....

Δείτε ποιοι είναι στο πάνελ....Βάλτε κάτω και το θέμα για το οποίο μιλάνε ......
Και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το κορόιδεμα που τρώμε.....

Anto
Συνέχεια...

Κόψτε τις δίαιτες και να κοιμάστε τα Σαββατοκύριακα....

Κι όμως… ο ύπνος το Σαββατοκύριακο αδυνατίζει! Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές από το Κινεζικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ αφού μελέτησαν 5.159 παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών....

Συγκεκριμένα διαπίστωσαν πως όσα παιδιά ξυπνούσαν σχετικά νωρίς τις δύο ημέρες που δεν είχαν σχολείο, εμφάνιζαν την τάση να είναι πιο υπέρβαρα απ’ ότι όσα απολάμβαναν τον ύπνο έως αργά…

Βέβαια όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι επιστήμονες, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο καλός ύπνος επηρεάζει το αίσθημα του κορεσμού της πείνας.

madata



Anto
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share