Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Αφιερωμένο σε όλους τουσ φοιτητές!!!



Corfas
http://anastrofi.blogspot.com/ Συνέχεια...

Νέα σειρά εξωτερικών σκληρών δίσκων G Series από τη Samsung

Η Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά εξωτερικών σκληρών δίσκων G Series που διακρίνονται για τον ιδιαίτερο, φιλικό προς το περιβάλλον, σχεδιασμό τους. Η νέα σειρά αποτελείται από τους σκληρούς δίσκους G2 Portable 2,5 ιντσών και G3 Station 3,5 ιντσών, με χωρητικότητες 250/320/500/640GB και 1/1.5/2TB αντιστοίχως. Οι σκληροί δίσκοι G Series δεν περιέχουν επιβλαβή προς το περιβάλλον υλικά, όπως τα αλογόνα, παράγουν λιγότερο θόρυβο, εξοικονομούν ενέργεια και είναι συμβατοί με τις απαιτήσεις της Οδηγίας RoHS.



Με έντονα «οικολογικό» χαρακτήρα, ο σκληρός δίσκος G3 Station ενεργοποιείται και απενεργοποιείται απευθείας από τον υπολογιστή (smart power management), ενώ εξοικονομεί έως και 95% ενέργεια - χάρη στην κατανάλωση ισχύος 0,09W σε σχέση με τα συμβατικά επίπεδα 2,5W. Παράλληλα, τίθεται σε κατάσταση αναμονής έπειτα από 5 λεπτά αδράνειας. O μελετημένος σχεδιασμός, με τις πολυεπίπεδες γυαλιστερές επιφάνειες, προστατεύει τη συσκευή από γρατσουνιές.



Επιπλέον, ο G3 Station 2ΤΒ είναι έως και 20% ελαφρύτερος από μία συμβατική συσκευή με αντίστοιχες εφαρμογές, ενώ διαθέτει USB 2.0 interface με ταχύτητα μετάδοσης 480Mbps, καθώς και τις λειτουργίες προστασίας δεδομένων Auto Backup, SecretZoneTM και SafetyKey™. Τέλος, ο σκληρός δίσκος G2 Portable ενσωματώνει θύρα USB για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Η σειρά σκληρών δίσκων G Series θα κυκλοφορήσει σε λαδί, κοραλλί, ασημί και μαύρο χρώμα και θα διατεθεί στην ελληνική αγορά από την Prime Telecom στις αρχές Μαρτίου.

Corfas
http://www.zougla.gr Συνέχεια...

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Αβρίλ Λαβίν

http://www.matsmouts.com.cy/data/2009/Scroller/avril-lavigne.jpgΜετά από τρία χρόνια γάμου η  ποπ τραγουδίστρια Αβρίλ Λαβίν (Avril Lavigne), κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 29χρονο, επίσης τραγουδιστή Ντέρικ Τζέισον Γουίμπλει (Deryck Jason Whibley).

Την περασμένη Παρασκευή, η Λαβίν αποφάσισε να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου της, στο Λος Άντζελες.
Η 25χρονη τραγουδίστρια ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος "Sum 41" τον Ιούλιο του 2006.
O Nτέρικ διάλεξε να της κάνει πρόταση γάμου στην Βενετία πάνω σε μια γόνδολα. Η συνέχεια του γάμου τους δεν ήταν το ίδιο ρομαντική καθώς οι μεταξύ τους  διαφορές, κατέληξαν να γίνουν αξεπέραστες και ήταν αυτές που οδήγησαν την Λαβίν στο διαζύγιο.
Το ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει παιδιά στα τρία χρόνια έγγαμου βίου του. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην κορυφή της επιτυχίας το 2002 με το άλμπουμ "Let's Go".
Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο Γουίμπλει είχε υποβάλλει αίτημα να προσθέσει το επώνυμο της Λαβίν στο όνομα του, το Δεκέμβριο του 2007.

http://www.womenonly.gr

Corfas Συνέχεια...

"Next Top Model: τα μοντέλα στέλνουν μεταξύ τους εξώδικα!"


"Τι έλεγε κάποτε παλιά η Τατιάνα Στεφανίδου; «Κόλαση το Fame Story». Και που να δει τι κόλαση είναι το Next Top Model. Τα wanna be μοντέλα (και μάλιστα τοπ) και μεγάλες κουτσομπόλες, άφησαν το ξεκατίνιασμα στην άκρη κι έπιασαν τις αγωγές. Γιατι και η αγωγή μέρος του συστήματος είναι ...
και τα κορίτσια πρέπει να τις μάθουν από τώρα.

Έτσι, όπως ακούσαμε εκείνη που σήκωσε το... λάβαρο του εξώδικου είναι η Ιωάννα. Εγώ σου το είπα, είναι μεγάλη σουπιά η εν λόγω (λες να μου στείλει κι εμένα κάνα εξώδικο;). Άκου πώς έχει το θέμα. Μέσα στις γιορτές, η παραγωγή έβγαλε τα μοντέλα για λίγο από το σπίτι, προκειμένου τις μέρες εκείνες να τις γιορτάσουν με τις οικογένειες τους. Η Ιωάννα, που λες, μεταξύ μελομακάρονου και κουραμπιέ κάθισε να δει ένα προς ένα τα επεισόδια που έχουν παίξει. (αντί να βγει με τις φίλες της να ξεσκάσει) Και τι είδε λες; Την γλωσσού Δήμητρα να την θάβει.

Έξαλλη, η Ιωάννα με την επιστροφή της είπε ότι θα της στείλει εξώδικο, αν ασχοληθεί ξανά μαζί της. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, έχει αναθέσει σε δικηγόρο να παρακολουθεί κάθε δήλωση της Δήμητρας κι αν ακούσει ξανά κάτι αρνητικό, τότε θα λάβει πιο δραστικά μέτρα. Τι να πω αγαπημένε μου. Αν ήταν οι συμμετέχοντες σε κάθε ριάλιτι να στέλνουν εξώδικα ο ένας στον άλλον για τις κακίες που λένε, οι δικηγόροι δεν θα σήκωναν κεφάλι από την πολλή δουλειά. Και στην τελική, δεν είπε κανείς στην Ιωάννα ότι σε ριάλιτι συμμετέχει και αυτά είναι μέρος του παιγνιδιού; Εξάλλου, την τελευταία φορά έδειξε ότι και η ίδια μια χαρά χειρίζεται το ριάλιτι.... Κοίτα να δεις που στο τέλος θα με κάνει να συμπαθήσω την Δήμητρα. 

Corfas

troktiko.blogspot.com
Συνέχεια...

ανακοινωση του ΤΕΙ Kαβάλας 28/01/2010

 http://fosedu.files.wordpress.com/2009/04/aerophoto.jpg

Αναστολή εξετάσεων σήμερα, Πέμπτη 28/1/2010.
Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση αύριο Παρασκευή 29/1/2010 στις 8:00 π.μ.
corfas
Συνέχεια...

Χιονίζει Καβάλα και Ελευθερούπολη ..Σχολεία και κάποιες σχολές απο το ΤΕΙ Καβάλας είναι κλειστές!


Χιονίζει Καβάλα και Ελευθερούπολη ..Σχολεία και κάποιες σχολές απο το ΤΕΙ Καβάλας είναι κλειστές!

Απο χθές το βράδυ ξεκίνησε με χαμηλούς ρυθμούς το χιόνι και αυτή τη στιγμή χιονίζει κανονικά....
Πολύ κρύο, αλλά ήπιο σε γενικές γραμμές μιάς και δεν φυσάει προς το παρόν...
Πολλά σχολεία σε Ελευθερούπολη και Καβάλα είναι κλειστά .......
Κάποιες σχολές στο Τει Καβάλας πήραν παράταση για τη σημερινή κρίσιμη μέρα της Εξεταστικής...
(Για να δείτε αν η σχολή σας σήμερα λειτουργεί,
δείτε στις ηλεκτρονικές γραμματείες της κάθε

Αντε μπας και δούμε καμοια άσπρη μέρα!


Αnto
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share