Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Αβρίλ Λαβίν

http://www.matsmouts.com.cy/data/2009/Scroller/avril-lavigne.jpgΜετά από τρία χρόνια γάμου η  ποπ τραγουδίστρια Αβρίλ Λαβίν (Avril Lavigne), κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 29χρονο, επίσης τραγουδιστή Ντέρικ Τζέισον Γουίμπλει (Deryck Jason Whibley).

Την περασμένη Παρασκευή, η Λαβίν αποφάσισε να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου της, στο Λος Άντζελες.
Η 25χρονη τραγουδίστρια ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος "Sum 41" τον Ιούλιο του 2006.
O Nτέρικ διάλεξε να της κάνει πρόταση γάμου στην Βενετία πάνω σε μια γόνδολα. Η συνέχεια του γάμου τους δεν ήταν το ίδιο ρομαντική καθώς οι μεταξύ τους  διαφορές, κατέληξαν να γίνουν αξεπέραστες και ήταν αυτές που οδήγησαν την Λαβίν στο διαζύγιο.
Το ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει παιδιά στα τρία χρόνια έγγαμου βίου του. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην κορυφή της επιτυχίας το 2002 με το άλμπουμ "Let's Go".
Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο Γουίμπλει είχε υποβάλλει αίτημα να προσθέσει το επώνυμο της Λαβίν στο όνομα του, το Δεκέμβριο του 2007.

http://www.womenonly.gr

Corfas

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share