Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

"Next Top Model: τα μοντέλα στέλνουν μεταξύ τους εξώδικα!"


"Τι έλεγε κάποτε παλιά η Τατιάνα Στεφανίδου; «Κόλαση το Fame Story». Και που να δει τι κόλαση είναι το Next Top Model. Τα wanna be μοντέλα (και μάλιστα τοπ) και μεγάλες κουτσομπόλες, άφησαν το ξεκατίνιασμα στην άκρη κι έπιασαν τις αγωγές. Γιατι και η αγωγή μέρος του συστήματος είναι ...
και τα κορίτσια πρέπει να τις μάθουν από τώρα.

Έτσι, όπως ακούσαμε εκείνη που σήκωσε το... λάβαρο του εξώδικου είναι η Ιωάννα. Εγώ σου το είπα, είναι μεγάλη σουπιά η εν λόγω (λες να μου στείλει κι εμένα κάνα εξώδικο;). Άκου πώς έχει το θέμα. Μέσα στις γιορτές, η παραγωγή έβγαλε τα μοντέλα για λίγο από το σπίτι, προκειμένου τις μέρες εκείνες να τις γιορτάσουν με τις οικογένειες τους. Η Ιωάννα, που λες, μεταξύ μελομακάρονου και κουραμπιέ κάθισε να δει ένα προς ένα τα επεισόδια που έχουν παίξει. (αντί να βγει με τις φίλες της να ξεσκάσει) Και τι είδε λες; Την γλωσσού Δήμητρα να την θάβει.

Έξαλλη, η Ιωάννα με την επιστροφή της είπε ότι θα της στείλει εξώδικο, αν ασχοληθεί ξανά μαζί της. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, έχει αναθέσει σε δικηγόρο να παρακολουθεί κάθε δήλωση της Δήμητρας κι αν ακούσει ξανά κάτι αρνητικό, τότε θα λάβει πιο δραστικά μέτρα. Τι να πω αγαπημένε μου. Αν ήταν οι συμμετέχοντες σε κάθε ριάλιτι να στέλνουν εξώδικα ο ένας στον άλλον για τις κακίες που λένε, οι δικηγόροι δεν θα σήκωναν κεφάλι από την πολλή δουλειά. Και στην τελική, δεν είπε κανείς στην Ιωάννα ότι σε ριάλιτι συμμετέχει και αυτά είναι μέρος του παιγνιδιού; Εξάλλου, την τελευταία φορά έδειξε ότι και η ίδια μια χαρά χειρίζεται το ριάλιτι.... Κοίτα να δεις που στο τέλος θα με κάνει να συμπαθήσω την Δήμητρα. 

Corfas

troktiko.blogspot.com

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share