Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Tα έλεγε ο <<Τσετουλοφόρος>>!!!!


Διαβάστε τον Τσετουλοφόρο....
Κυκλοφόρησε και σας περιμένει!







http://tsetoulasmetoulas.blogspot.com/


Anto-Jose!
Συνέχεια...

Psycho Realm - Poison Rituals (Pow Wow)








Hook:
Fiend when the leno gets put to the flame
Caps and 'shrooms stems to alter my brain
Drop a few tabs to make me insane
The I lose myself in a realm of strange days
My pusher helps me reach a sick domain
Sober's out of range it's over I've changed
Lose yourself and your name ina a pile of cocaine
Slave to the drug that slugs all my pain
Pow Wow
(Jacken)
Smoke crawls through the tube of the mask I take a blast
Faceless figure you can't see through the clouded glass
Consuming herb gas, let loose the straps and pass
Like inked clowns we laugh
Through ancient indian rites we Pow Wow at night
With Bow Wows take full flight
Let the paece pipe ignite insight
Spark the light then invite the right zone
Taking you on the ultimate height
Despite the legal status we find ways to have it
Some to create some simply 'cause they're addicts
Always at it like drug nymphos, burn info
Memory loss because they puff indo
(Duke)
Hear the tone of my vocal cords and get stoned
On the street I'm a durg zone, homes
Roam in you head in your psyclone
Sicko mindstate full blown
Come load up the ammo
white paper wraps indo and freaks your weed hoe
Let the smoke settle

Deep in the mind of a big time fiend and you'll see
Good and bad times
You're real life scene turns into fields of icks dreams
Using anything to get high sicko
Will you come backe or remain trapped ?
Hook:
Fiend when the leno gets put to the flame
Caps and 'shrooms stems to alter my brain
Drop a few tabs to make me insane
The I lose myself in a realm of strange days
My pusher helps me reach a sick domain
Sober's out of range it's over I've changed
Lose yourself and your name ina a pile of cocaine
Slave to the drug that slugs all my pain
Pow Wow
Lose yourself and your name instrange days like drug slave
(Duke)
Indian style, some with red-eyes
And there won't be no lies
I'm seeing visions
In the desert we were all trippin', I'm stuck
Can't see shit just next drug hit
'Til I'm dead I'll keep my head lit
Overdoses and greedy ass loads
For those that want to walk these roads
Let the drug settle
(Jacken)
I see in three dimensions no question
Cause I D A.R.E.D. to overcome drug prevention
Tried to avoid it but I guess I was destined
For mind expansion, the kind to write text in
'Til in peace I'm resting forever getting high
'Til I get the ultimate high in heaven
But 'til then keep myself bound to the limit
Won't O.D. unless I presict it in lyrics
And when you hear it I've overcome death and don't fear it
I'm one who never smokes simply for gimic
I speak it, I live it, blaze to enhance my spirit
Calm my nerves so I don't go out and smack critics
We're inked outcasts who inhale grass to get a grasp
Life's hard task for low class
So we maintain by numbing our brain with pain killers
Some snort dust and others use vein fillers
My crew smokes chronic pillars used to chill us
As long as there's addicts the president remains the biggest dealer
(Duke)
Whos your pusher, baby ?
Sick dogs pushing these drugs and dicks in oyur guts
You get fucked
Drunk slots act scandalous
Minds get lost and your bodies fell lust
We stay high
Just don't want to be sober, why try?
You run around in the mix of fiends trying to get re-upped
All kinds of good drug got you fucked up
So now you just need a fix somehow
Call up your dogs and have your Pow Wow

jose
Συνέχεια...

Η δύναμη του σεξ και η εκμετάλλευση μέσω αυτού...

http://www.civilianbasics.com/logos/logo_sexSYMBOL.gif

Όλοι τσιμπάμε στο δόλωμα του σεξ. Οι αρχέγονες παρορμήσεις που πηγάζουν από το σεξ ασκούν τεράστια επίδραση στο νου μας ακόμα κι όταν δεν το συνειδητοποιούμε. Φυσικά, κάποιοι το εκμεταλλεύονται.

Ακόμα και ο ισχυρότερος άντρας στη Γη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, κινδύνευσε να χάσει το αξίωμά του επειδή δεν μπόρεσε ν' αντισταθεί στις ερωτικές του ορμές. Και δε θα ήταν η πρώτη φορά που η ανθρώπινη ιστορία θα άλλαζε πορεία εξαιτίας του σεξ. Τόσο βαθιά και σφοδρή είναι αυτή μας η ανάγκη, ώστε συχνά γίνεται ακατανίκητη.

Για το σεξ οι άνθρωποι έχουν χάσει περιουσίες κι έχουν κάνει απίστευτες πράξεις, ακόμα και εγκλήματα. Ακόμα κι όταν δεν οδηγεί σε τραγωδίες, το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, συνήθως χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Επηρεάζει τις σχέσεις μας με τους άλλους, τον τρόπο με τον οποίο οργανώνουμε το χρόνο μας και το πώς ξοδεύουμε τα χρήματά μας.

http://www.michaelclark.name/opticalillusions/freud.gif

Ο παράμεσος του Φρόιντ


Αυτό το γνωρίζουν καλά οι διαφημιστές και συχνά χρησιμοποιούν την ακατανίκητη έλξη του σεξ ως δόλωμα. Το ξέρουν ασφαλώς και οι ψυχαναλυτές, για τους οποίους το σεξ είναι η βασική παρόρμηση που καθορίζει ολόκληρη τη ζωή μας: εσωτερικές συγκρούσεις, προβλήματα σχέσεων, επαγγελματικές επιτυχίες ή αποτυχίες, κυνήγι εξουσίας και πολιτικές φιλοδοξίες. Όλα έχουν τη ρίζα τους στο σεξουαλικό ένστικτο.

Ο Φρόιντ, πατέρας της ψυχανάλυσης, υποστήριξε ότι ακόμα και πολλά φαινομενικά τυχαία συμβάντα σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα. Μια ασθενής του συχνά έκοβε "τυχαία" τον παράμεσο του αριστερού της χεριού, το δάκτυλο όπου φοριέται η βέρα. Κατά τον Φρόιντ, ήταν ένας ασυνείδητος τρόπος για να εκφράσει την επιθυμία της να διακόψει τη σχέση με το σύζυγό της.

Πολλοί όμως δυσπιστούν σχετικά με τη δύναμη της σεξουαλικής επιθυμίας. Είμαστε άραγε τόσο αφελείς ώστε ν' αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο ή μια εφημερίδα μόνο και μόνο επειδή επηρεαστήκαμε από το ερωτικό υπονοούμενο κάποιας διαφήμισης; Οι ειδικοί επικοινωνιολόγοι θεωρούν ότι αναμφίβολα το σεξ έχει τέτοια λειτουργία. Όχι μόνο πουλάει -όπως η νέα διαφήμιση της Pepsi με τον Σάκη Ρουβά- αλλά προσφέρει στο προϊόν μια ξεχωριστή προσωπικότητα και θέση στην αγορά.

Κάποιες φορές το τέχνασμα είναι οφθαλμοφανές, συχνά όμως είναι συγκαλυμμένο και χρησιμοποιεί ψυχαναλυτικά σύμβολα. Υπήρξε ένα σποτ αλλαντικού, αθώο το ίδιο, που παρουσιάζει τη σχέση εμπόρου και πελάτισσας ως καθαρά ερωτική. Για να εκμεταλλευτούν τη δύναμη του σεξ, οι διαφημιστές έφτασαν, στη δεκαετία του 1960, να κρύβουν σε μπισκότα, πλυντήρια και τσιγάρα τη λέξη σεξ ή ερωτικές εικόνες. Σύμφωνα με κάποιες θεωρίες, τα ερωτικά υπονοούμενα των διαφημίσεων γίνονται αντιληπτά υποσυνείδητα. Έτσι, χωρίς να το συνειδητοποιούμε, μας κάνουν να θέλουμε ν' αποκτήσουμε το προϊόν.


Αποκαλυπτικά εξώφυλλα

Ούτε τα έντυπα μεγάλης κυκλοφορίας παραλείπουν να εκμεταλλευτούν το σεξ. Ένα γυμνό στο εξώφυλλο ανεβάζει σίγουρα τις πωλήσεις ακόμα κι ενός πολιτικού εντύπου. Πώς γίνεται αυτό; Ίσως γιατί η αγορά ενός τόσο φτηνού προϊόντος γίνεται γρήγορα κι αυθόρμητα, χωρίς να προλάβει να παρεμβληθεί η σκέψη, η κουλτούρα ή η ηθική.

Οι αυθόρμητες επιλογές καθοδηγούνται από αρχέγονα ένστικτα και το σεξ είναι αναμφισβήτητα ένα απ' αυτά. Ένα εξώφυλλο που στηρίζεται στην τροφή, στο φόβο ή στο θάνατο, δηλαδή στα πιο βαθιά ριζωμένα ένστικτά μας, αν είναι σωστά στημένο είναι εξίσου αποτελεσματικό. Να γιατί οι ασυνήθιστες φωτογραφίες του Ολιβιέρο Τοσκάνι για τις διαφημίσεις της Benetton προκαλούν τόσο δυνατά συναισθήματα.

Εξάλλου, είμαστε βιολογικά προγραμματισμένοι για ένα και μόνο πράγμα: να αναπαραγόμαστε και να διαιωνίζουμε το είδος μας. Ωστόσο, η μαζική παρουσία του σεξ στην κοινωνία μας, παρόλο που αποτελεί φυσιολογική έκφραση μιας ζωτικής μας ανάγκης, ίσως είναι και σύμπτωμα ενός λανθασμένου τρόπου αντιμετώπισης του ερωτισμού.



Πορνοστάρ στο πανεπιστήμιο

Ας ακούσουμε τη γνώμη της Σελέν - καλλιτεχνικό ψευδώνυμο μιας εξέχουσας πορνοστάρ. Πρόσφατα παρέδωσε μάθημα πάνω σ' αυτό το θέμα, στο πανεπιστήμιο της Ρώμης. "Το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε το σεξ για να πουλήσουμε σοκολατάκια, το ότι δηλαδή ασκεί πάνω μας μια τόσο ισχυρή έλξη, δείχνει ότι δεν το θεωρούμε καθόλου φυσιολογικό αλλά κάτι το εξαιρετικό και παράνομο.

Όμως, προσοχή! Το σεξ είναι μια τεράστια πηγή ενέργειας. Όταν καταπιέζεται ή καταστέλλεται μπορεί να γίνει διαστροφή και μανία". Η πορνογραφία, κατά τη γνώμη της Σελέν, αποτελεί συχνά διέξοδο εκτόνωσης των καταπιεσμένων ενστίκτων.

Ανάγκες τόσο δυνατές αποτελούσαν ανέκαθεν αντικείμενο εκμετάλλευσης. Σήμερα όμως ακόμα περισσότερο. Η διεθνής βιομηχανία του σεξ έχει τζίρο που ξεπερνά τα 13 τρις δρχ., χωρίς να υπολογίσουμε όλα όσα περιστρέφονται γύρω απ' αυτό (καλλυντικά, εσώρουχα, σεξοτουρισμό κ.λπ.).

Οι ιστοσελίδες του Ιντερνέτ που αφορούν στο σεξ είναι περισσότερες από 28.000! Σε μια τέτοια, όπου μπορεί κάποιος να διηγηθεί σεξοϊστορίες, μπαίνουν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες άτομα. Μόνο οι βιντεοταινίες πορνό είναι μια επιχείρηση που φτάνει στα 8 τρις. Στην Ελλάδα πωλούνται ή, κυρίως, ενοικιάζονται δεκάδες χιλιάδες πορνοταινίες κάθε χρόνο. Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, αφού διεθνώς το 90% διακινείται στη μαύρη αγορά.

Επιπλέον, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, πολλοί άντρες προκειμένου να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη σούπερ στύση είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για το βιάγκρα, το χάπι του ανδρισμού, το οποίο οι ΗΠΑ σκέφτονται να το συμπεριλάβουν στα φάρμακα που καλύπτονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Σωστό ή λάθος, ένα είναι σίγουρο: ότι το σεξ σήμερα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ποιότητα της ζωής μας.

Πηγή: focus
jose
Συνέχεια...

Γάμος στο... Νεκροταφείο!

Ένα από τα στοιχεία που ζητά μια γυναίκα από έναν άνδρα και τούμπαλιν είναι να έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Όπως ένα ζευγάρι Αμερικανών, ο έρωτας των οποίων άνθισε λόγω της κοινής τους αγάπης για τις... νεκροφόρες! Τους δόθηκε λοιπόν η άδεια να παντρευτούν μέσα σε ένα... νεκροταφείο!





Ο ειδικός υπολογιστών Σκότ Άμσλερ, 27 ετών, έχει ως χόμπι να ανακατασκευάζει παλιές νεκροφόρες. Η Μιράντα Πάτερσον ένιωσε τα πρώτα σκιρτήματα όταν έφτασε ο καλός της σε ένα πάρτυ με ένα από αυτά τα οχήματα.

Η πρόταση γάμου έγινε με την επισύναψη μιας πινακιδας που έγραφε «Θα με παντρευτείς;» πάνω στην νεκροφόρα, με το όνομα...Έντγκαρ, το οποίο χάρισε στην κυρία Πάτερσον ως δώρο αρραβώνα!

«Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν ότι τα ενδιαφέροντά μου είναι νορμάλ ή λογικά», είπε ο κύριος Άμσλερ.

«Δεν είμαι φρικιό, λάτρης του σατανισμού ή μέλος αίρεσης. Απλά ο χώρος που επιλέξαμε ταιριάζει με το όλο θέμα», συνέχισε.

shoot



Anto
Συνέχεια...

Επιθετικότερος ο καρκίνος λόγω της μοναξιάς;


Νέα επιστημονικά στοιχεία έρχονται να ενισχύσουν την αντίληψη ότι η μοναξιά κάνει πιο πιθανό και πιο φονικό τον καρκίνο. Μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που βασίστηκε σε πειράματα σε πειραματόζωα, δείχνει ότι η κοινωνική απομόνωση αυξάνει την πιθανότητα για επιθετική ανάπτυξη του καρκίνου. Η έρευνα, υπό την ερευνήτρια Γκρέτσεν Χέρμες του πανεπιστημίου Γιέιλ, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PNAS της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, σύμφωνα με το BBC, δείχνει με ποιο τρόπο οι κοινωνικές και ψυχικές συνθήκες ζωής μπορούν να επηρεάσουν τη σωματική υγεία. Τα τρωκτικά που κρατήθηκαν σκοπίμως σε μοναξιά ανέπτυξαν πολύ περισσότερους (84 φορές), πιο επιθετικούς και θανατηφόρους καρκινικούς όγκους σε σχέση με τους αρουραίους που ζούσαν ομαδικά. Οι απομονωμένοι αρουραίοι είχαν επίσης αυξημένα επίπεδα της ορμόνης του στρες και χρειάζονταν πολύ περισσότερο χρόνο για να ανακάμψουν μετά από μια δύσκολη κατάσταση. Οι ερευνητές απέδωσαν το πρόβλημα που δημιουργεί η μοναξιά, στο διαφορετικό επίπεδο στρες που γεννά και δήλωσαν ότι κάτι ανάλογο ισχύει πιθανότατα και στους ανθρώπους. Όμως άλλοι ειδικοί σε ζητήματα καρκίνου τόνισαν ότι χρειάζονται και άλλες έρευνες για να αποδειχθεί μια τέτοια σχέση μοναξιάς-καρκίνου και στους ανθρώπους. Οι γιατροί ήδη γνωρίζουν ότι οι καρκινοπαθείς που υποφέρουν από κατάθλιψη (και η μοναξιά συμβάλλει συνήθως σε αυτό) τείνουν να εξελίσσονται χειρότερα. Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι η κοινωνική υποστήριξη μπορεί να βελτιώσει την εξέλιξη της υγείας σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού. Μια πρόσφατη μελέτη κατέδειξε ότι η απομόνωση και το άγχος τριπλασιάζουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του στήθους σε πειραματόζωα.

[Πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Ελεύθεροι υπό όρους οι συλληφθέντες στο "Ρεσάλτο"...


Ελεύθεροι, μετά την ολονύχτια απολογία τους στην ανακρίτρια Πειραιά και με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 22 νεαροί, που είχαν συλληφθεί στον χώρο "Ρεσάλτο" του Κερατσινίου και εναντίον των οποίων είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και προμήθεια εκρηκτικών υλών, καθώς επίσης και για 4 πλημμελήματα. Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή-εισαγγελέα, στους 11 νεαρούς δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος, ενώ για τους υπόλοιπους ισχύει πλέον η απαγόρευση εξόδου απο την χώρα και η παρουσία τους δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της περιοχής όπου μόνιμα διαμένουν. Επίσης ο "ενοικιαστής" του "Ρεσάλτο" θα καταβάλλει εγγύηση 15.000 ευρώ, από 3.000 ευρώ εγγύηση θα καταβάλλουν 9 άτομα, ενώ από 5.000 ευρώ θα καταβάλλουν 2 άτομα, που σύμφωνα με την ογκώδη δικογραφία διέθεταν τα κλειδιά του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην οδό Ερμού 8 στο Κερατσίνι. Στο μεταξύ, δικάζονται την Τρίτη στο Αυτόφωρο Πειραιά οι 42 "καταληψίες" του δημαρχείου Κερατσινίου και οι οποίοι κατηγορούνται για πέντε πλημμελήματα.

[Πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Χτυπημένος από αστυνομικούς ο Κ. Παναγοδήμος!


Ο γνωστός γιατρός και πρώην νομαρχιακός σύμβουλος καταγγέλλει βίαιη συμπεριφορά & προσβολή της προσωπικότητάς του / Έρευνα διέταξε ο αστυνομικός διευθυντής Αιτωλίας

Για βίαιη συμπεριφορά εναντίον του καταγγέλλει αστυνομικούς ο γιατρός νεφρολόγος του νοσοκομείου Μεσολογγίου Κώστας Παναγοδήμος. Ο κ. Παναγοδήμος στην περιγραφή του περιστατικού λέει ότι αυτό συνέβη στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, όταν ο ίδιος επέστρεφε με το αυτοκίνητο του από το Αιτωλικό στο Μεσολόγγι. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε πίσω του ένα όχημα να του κάνει σινιάλο με τα φώτα, χωρίς να δώσει σημασία, ώσπου διαπίστωσε ότι πρόκειται για περιπολικό καθώς αυτό χρησιμοποίησε τον αστυνομικό φάρο. Επειδή, όπως περιγράφει ο ίδιος, δεν του έγινε σήμα να σταματήσει συνέχισε το δρόμο του και φθάνοντας στο Μεσολόγγι στο ύψος του γηροκομείου είδε να τον κυκλώνουν άλλα δυο περιπολικά. Εκεί ισχυρίζεται ότι άρχισε η άσχημη συμπεριφορά των αστυνομικών εναντίον του που τον έσυραν πρώτα στο τμήμα Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο τμήμα Αιτωλικού, όπου και κρατήθηκε όλη τη νύχτα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικοί άσκησαν βία πάνω του, ενώ κράτησαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του το οποίο ερεύνησαν αναστατώνοντάς το. Μάλιστα λέει ότι βρήκε σε άλλη θέση και τα ιατρικά μηχανήματα που μεταφέρει πάντα στο αυτοκίνητο. Οι κατηγορίες για τις οποίες του ανακοίνωσαν ότι κρατείται είναι η παραβίαση στοπ, υπερβολική ταχύτητα, αντίσταση κατά της αρχής, που ο ίδιος δεν παραδέχεται στο σύνολό τους. Όλο αυτό το περιστατικό τέθηκε υπόψη του αστυνομικού δ/ντή Αιτωλίας Θεόδωρου Ρούτση, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι ισχυρισμοί του γιατρού είναι βάσιμοι.

[Πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

29 Χρόνια απο τον θάνατο του John Lennon


Το ημερολόγιο έδειχνε 8 Δεκεμβρίου του 1980, όταν ο ψυχικά διαταραγμένος Mark David Chapman πυροβόλησε τέσσερις φορές τον John Lennon, κλείνοντας το κεφάλαιο της ζωής του μεγάλου Βρετανού καλλιτέχνη.

Ο φυσικός ηγέτης των Beatles και ένας από τους μεγαλύτερους ακτιβιστές των 70ties σε ολόκληρο τον κόσμο πέρασε στην αιωνιότητα, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια πολιτιστική κληρονομιά που σημάδεψε ανεξίτηλα τη δυτική κοινωνία, επιβάλλοντας τρόπους ζωής και σκέψης πέρα από τα μουσικά όρια. Στην πορεία της ζωής του, τρεις φαίνεται πως υπήρξαν οι σημαντικότεροι σταθμοί που κάθε φορά τον έκαναν να αλλάξει προορισμό, να λοξοδρομήσει από τη σίγουρη λεωφόρο για να εξερευνήσει νέα μονοπάτια με παντοτινό στόχο τη σωματική, ηθική και μυστικιστική απελευθέρωση. Σε κάθε έναν από αυτούς τους σταθμούς τον περίμενε ένα πρόσωπο που θα καθόριζε σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια. Ο Lennon πάντοτε επιζητούσε την ενδοσκόπηση και τον μυστικισμό για να διοχετεύσει σε αυτά τη δημιουργική του διάθεση.

Με απόσταση δυο χρόνων το ένα από το άλλο, τα τρία αυτά πρόσωπα βοήθησαν τον μεγάλο Beatle να ψάξει ακόμα περισσότερο την ψυχή του και να ανακαλύψει τις διεξόδους απέναντι στην καταστολή, την καταπίεση, την προκατάληψη και την άγνοια της γενιάς του: ο Bob Dylan το 1964, η Yoko Ono το 1966 και ο Maharishi Mahesh Yogi το 1968

foo_fighter
Συνέχεια...

Ηράκλειο: Κλεφτοπόλεμος ΜΑΤ-αντιεξουσιαστών...


Ένταση επικράτησε στην πόλη του Ηρακλείου αργά το βράδυ μετά από πορεία που πραγματοποίησαν οι αυτοαποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές. Οι αντιεξουσιαστές ξεκίνησαν την πορεία τους με κατάληξη την πλατεία των Λιονταριών. Στη διάρκεια όμως της πορείας οι νεαροί δεν ακολούθησαν τις συνήθεις οδούς του κέντρου του Ηρακλείου, αλλά προχώρησαν προς τη Χανιόπορτα και στη συνέχεια προς την οδό Μάχης Κρήτης όπου ξεκίνησαν και τα επεισόδια μπροστά στον σταθμό του ΚΤΕΛ. Εκεί άναψαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών που μετέφεραν στο κέντρο του δρόμου, έριξαν καπνογόνα και άρχισαν τον κλεφτοπόλεμο με τους αστυνομικούς στα παρακείμενα στενά.
[Πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Τέλος ο Νίκος Ευαγγελάτος από τον ΑΝΤ1...


Μετά από τριάμισι χρόνια, παρουσιαστής και σταθμός αποφασίζουν από κοινού τη διακοπή της συνεργασίας τους. Με ανακοίνωση μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ο ΑΝΤ1 «ευχαριστεί θερμά τον παρουσιαστή για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική του πορεία». Ηταν κοινό μυστικό ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 χθες θα παρουσίαζε ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Αυτό βέβαια θα σηματοδοτούσε και το «διαζύγιο» του Νίκου Ευαγγελάτου από το κανάλι. Ενα όμως είναι σίγουρο: ότι ο δημοσιογράφος ήταν κανονικά χθες, μέχρι αργά, στο γραφείο του και διαπραγματευόταν το ύψος της αποζημίωσής του. «Περιμένω να με ενημερώσουν επίσημα για το τι μέλλει γενέσθαι», δήλωνε χαρακτηριστικά στην «Espresso» -αργά το απόγευμα- ο δημοφιλής άνκορμαν. Τις τελευταίες ημέρες ο παρουσιαστής βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού για κοινή συναινέσει διακοπή της συνεργασίας. Παρ’ ότι έως τώρα διαφαινόταν ότι το διαζύγιο θα ήταν ιδιαίτερα φιλικό, τελευταία στιγμή η κατάσταση έγινε εκρηκτική - για κάποιους, μάλιστα, χωρίς λόγο. Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν ήταν διατεθειμένος να διακόψει έτσι εύκολα τη συνεργασία του με το κανάλι και να σπάσει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν (1+1 χρόνο). Παρόμοιο συμβόλαιο έχει υπογράψει και η Τατιάνα Στεφανίδου. Το πρόβλημα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ήταν καθαρά οικονομικό και προσπαθούσαν να βρουν μια από κοινού αποδεκτή λύση που θα εξυπηρετούσε και τις δύο πλευρές. Η παραφιλολογία για την απομάκρυνση του δημοσιογράφου ξεκίνησε από σχετικό δημοσίευμα σε κυριακάτικη εφημερίδα, που ούτε λίγο ούτε πολύ προσδιόριζε χρονικά τη διακοπή της συνεργασίας. Κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον άνκορμαν του ΑΝΤ1, αφού φαινόταν ολοκάθαρα ότι η πληροφορία είχε δοθεί από στελέχη του σταθμού. Τότε ο AΝΤ1 προσπάθησε να καλύψει τον παρουσιαστή του και διέδωσε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος για απομάκρυνσή του. Φαίνεται όμως ότι οι αποφάσεις ήταν δρομολογημένες και ραγδαίες. Αντικαταστάτης του δημοσιογράφου θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που από χθες παρουσιάζει το δελτίο. Το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου αναμένεται να παρουσιάζουν εκ περιτροπής η Εύη Φραγκάκη και η Φαίη Μαυραγάνη. Να επισημάνουμε ότι ήταν η πρώτη χρονιά που το συμβόλαιο του παρουσιαστή δεν ανανεώθηκε πριν από τη λήξη του. Υπογράφτηκε ύστερα από πολλή σκέψη και σκληρές διαπραγματεύσεις (αισθητή μείωση αποδοχών) με τον δημοσιογράφο. Χαρακτηριστικό, επίσης, είναι ότι δεν ανανεώθηκε η σύμβαση της εβδομαδιαίας εκπομπής του «Αποδείξεις», που αποτελούσε παραγωγή του ίδιου του δημοσιογράφου. «Το γυαλί είχε ραγίσει από τότε» υποστηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Ν. Ευαγγελάτος ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 με την οποία δείχνει ότι η αποχώρησή του ήταν βελούδινη. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του αναφέρει: «Εργάστηκα στον ΑΝΤ1 3,5 χρόνια με τη διπλή ιδιότητα του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και του υπεύθυνου για την πολιτική εκπομπή του σταθμού. Ήταν μια συνεργασία από την οποία πήρα και έδωσα πολλά. Από την αρχή της φετινής χρονιάς, θεώρησα ότι οι αναγκαίες λόγω της κρίσης περικοπές που οδήγησαν μεταξύ άλλων και στη διακοπή της πολιτικής εκπομπής παρά την επιτυχία της, δημιούργησαν ένα δυσμενέστερο περιβάλλον για την πορεία του δελτίου ειδήσεων. Οι προτάσεις μου για να αντιστραφεί αυτή οι πραγματικότητα είναι γνωστές και καταγεγραμμένες στην διοίκηση του σταθμού και η επιθυμία για την αλλαγή αυτής της κατάστασης κοινή. Επειδή κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατό, αποφασίσαμε τη λύση της συνεργασίας μας. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και τεχνικούς του ΑΝΤ1 για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ επίσης την οικογένεια Κυριακού για το σεβασμό και την ευθύτητα της επαγγελματικής μας σχέσης. Εύχομαι στον ΑΝΤ1 ό,τι καλύτερο».

Πηγή: Espressonews.gr

Vlaxos
Συνέχεια...

Νεκρός φοιτητής-διαδηλωτής στην Τουρκία απο πυροβολισμό .... (Kαι video απο τα επεισόδια)!




Ο Aydın Erdem, 23χρονος φοιτητής, πυροβολήθηκε στην πλάτη και σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων 5.000 περίπου διαδηλωτών και αστυνομίας στη νοτιοανατολική επαρχία του Diyarbakır την Κυριακή. Σε πολλά μέρη της χώρας, διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης του φυλακισμένου αρχηγού του PKK, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες διαδηλωτές από τις αστυνομικές δυνάμεις. Πάντως σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης οι σφοδρότερες συγκρούσεις σημειώθηκαν στις πόλεις Semdinli, Diyarbakir και Hakkari, σύμφωνα με ρεπρτάζ της Hurriyet.....

Ο Ahmet Türk και Mustafa Avcı επικεφαλείς του φιλοκουρδικού κόμματος «Δημοκρατική Κοινωνία», ή «DTP», καταδίκασαν τις διαμαρτυρίες που οδηγούν σε συγκρούσεις με μολότοφ ενώ απέστειλαν τα συλλυπητήριά του κόμματος στην οικογένεια του νεκρού φοιτητή.

Ο Avcı δήλωσε ότι το DTP προσφέρθηκε να διαχειριστεί και να ελέγξει τις διαδηλώσεις από κοινού με την αστυνομία, προφορά που η αστυνομία δε δέχτηκε. "Στη συγκεκριμένη πορεία, η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι υπήρχαν βόμβες μολότοφ στα χέρια του πλήθους. Είπαμε στην αστυνομία να μην επέμβει αλλιώς η πλατεία Ταξίμ θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης και ότι αντίθετα εμείς μπορούσαμε να χειριστούμε το θέμα.Αν η αστυνομία δεν επιτρέπει σε ανθρώπους να εκφράσουν δημοκρατικά τα αισθήματά τους για τις συνθήκες κράτησης του Οτσαλάν, αλλά προσπαθεί να τους καταστείλει, είναι λογικό ότι προκύψουν συγκρούσεις", δήλωσε ο Avcı.

Εν τω μεταξύ, οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας Οτσαλάν συνεχίζονται, ενώ σημειώθηκαν και επιθέσεις κατά κτιρίων του DTP γεγονός που έχει ρίξει «λάδι στη φωτιά» της έντασης των διαμαρτυριών. Μέχρις στιγμής έχουν συλληφθεί περίπου 800 διαδηλωτές σε όλη την Τουρκία εκ των οποίων 119 έχουν ήδη φυλακιστεί.

Ο Ahmet Türk και Mustafa Avcı επικεφαλείς του φιλοκουρδικού κόμματος «Δημοκρατική Κοινωνία», ή «DTP», καταδίκασαν τις διαμαρτυρίες που οδηγούν σε συγκρούσεις με μολότοφ ενώ απέστειλαν τα συλλυπητήριά του κόμματος στην οικογένεια του νεκρού φοιτητή.

Ο Avcı δήλωσε ότι το DTP προσφέρθηκε να διαχειριστεί και να ελέγξει τις διαδηλώσεις από κοινού με την αστυνομία, προφορά που η αστυνομία δε δέχτηκε. "Στη συγκεκριμένη πορεία, η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι υπήρχαν βόμβες μολότοφ στα χέρια του πλήθους. Είπαμε στην αστυνομία να μην επέμβει αλλιώς η πλατεία Ταξίμ θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης και ότι αντίθετα εμείς μπορούσαμε να χειριστούμε το θέμα.Αν η αστυνομία δεν επιτρέπει σε ανθρώπους να εκφράσουν δημοκρατικά τα αισθήματά τους για τις συνθήκες κράτησης του Οτσαλάν, αλλά προσπαθεί να τους καταστείλει, είναι λογικό ότι προκύψουν συγκρούσεις", δήλωσε ο Avcı.

Εν τω μεταξύ, οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας Οτσαλάν συνεχίζονται, ενώ σημειώθηκαν και επιθέσεις κατά κτιρίων του DTP γεγονός που έχει ρίξει «λάδι στη φωτιά» της έντασης των διαμαρτυριών. Μέχρις στιγμής έχουν συλληφθεί περίπου 800 διαδηλωτές σε όλη την Τουρκία εκ των οποίων 119 έχουν ήδη φυλακιστεί.

news24/7

Anto
Συνέχεια...

Το καλύτερο χιονοδρομικό της Ελλάδος για το 2009, τα 3-5 πηγάδια!




Σαν το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας επέλεξε το κοινό τα



Τρία Πέντε Πηγάδια Ημαθίας
,
μεταξύ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών της χώρας.

Η επιλογή προέκυψε από την ηλεκτρονική ψηφοφορία που έγινε για τα βραβεία "Philoxenia Toyrism Awards 2009" που διοργανώνει η HELEXPO στο πλαίσιο της 25ης Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia.

Τα Πηγάδια τιμήθηκαν με το πρώτο βραβείο στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης.

Είναι η πρώτη φορά από την καθιέρωση των βραβείων το 2006, που επιλέγονται τα Πηγάδια (τις προηγούμενες χρονιές είχε επικρατήσει το χιονοδρομικό Παρνασσού).
Στη σειρά επιλογής του κοινού φέτος τα Πηγάδια ακολουθούν η Βασιλίτσα Γρεβενών, το Καιμακτσαλάν...


blog....otsarka

Anto
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share