Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Run DMC Live in Athens 17/01/2010

Μπράβο στη NOIZ PRODUCTIONS.....το 2010 ανοίγει γα@!ώντας με μία ιστορική εμφάνιση....αυτή του θρυλικού Darryl “DMC” McDaniels ένα εκ των ιδρυτικών μελών των θρυλικών RUN-DMC. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΕΙΟ....




fakman Συνέχεια...

Το Trailer απο το Sex And The City 2....

Sex and the City 2 Poster


Αυτό είναι το πρώτο-πρώτο trailer απο τη δεύτερη ταινία του sex and the city.....

Το στόρυ είναι με τις φίλες που πάνε σε ένα απόμακρο , εξωτικό νησί για να αποκτήσουν καινούργιες εμπειρίες...!!!

Η πρώτη προβολή της ταινίας παγκοσμίως θα γίνει το Μάιο του 2010!





Anto
Συνέχεια...

Πολύ ομίχλη στο δρόμο Της Εγνατίας απο Θεσσαλονίκη, για Καβάλα!

http://safedrivergr.files.wordpress.com/2009/11/road-in-the-fog_11.jpg

Λίγο προσοχή στο δρόμο Θεσσαλονίκης -Καβάλας γιατι σχεδόν σε όλο το δρόμο απο τα απόγευμα και κατα διαστήματα έχει πολύ ομίχλη...
Ειδικότερα προς τον κόμβο στα Λαγκαδίκια...(Εκεί σχεδόν δε βλέπεις απο την ομίχλη.)!!!
Οπότε λίγο παραπάνω προσοχή και χαμηλωμένες ταχύτητες....


Anto
Συνέχεια...

Το πιο εντυπωσιακό video του youtube για το 2009 !

Rap και skate !



pineza Συνέχεια...

Πάμελα Σόσα...


1. Είναι γέννημένη στην Αργεντινή.
2. Είναι 24 ετών.
3. Έχει κάνει αρκετές γυμνόστηθες φωτογραφίσεις.
4. Πρόσφατα πόζαρε, έχοντας αφρούς για... κάλυψη στα στήθη της.
5. Έχει αποτελέσει τη μούσα σε εξώφυλλο του Playboy της χώρας της.
6. Της αρέσει να πίνει μεταλικό νερό και σαμπάνια.
7. Εχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σόου της πατρίδας της.
8. Της αρέσει ο χορός και η μουσική.
9. Έχει βάλει σιλικόνη στο στήθος.
10. Τον ελεύθερό της χρόνο ακούει μουσική, πηγαίνει για ψώνια και πηγαίνει σε κλαμπ.
11. Θέλει ο άντρας να έχει το πάνω χέρι στη σχέση.
12. Της αρέσουν οι άντρες να είναι επιθετικοί στο σεξ.



























Για να δείτε και άλλες φωτογραφίες της Πάμελας Σόσα, πατήστε:








































































































































































































[πηγή]
Corfas


Συνέχεια...

Ελεύθερος υπό όρους ο 19χρονος για τα επεισόδια στον Εύοσμο

Χριστούγεννα στο σπίτι του θα κάνει ο 19χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατηγορείται ότι μαζί με ομάδα αγνώστων αποπειράθηκε να προκαλέσει ζημιές στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Άρη στον Εύοσμο, όμως, όταν έγινε αντιληπτός τράπηκε σε φυγή, προκαλώντας υλικές ζημιές σε εννιά σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Ο νεαρός, που κατηγορείται για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και οπλοφορία, απολογούμενος στον ανακριτή, αρνήθηκε τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
[πηγή]
Corfas Συνέχεια...

Καταδικάστηκε 62χρονος που βίαζε την 15χρονη κόρη του


Σε 17 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε την Τετάρτη ο 62χρονος Πέτερ Ράκους από την πόλη Πτούι, τον οποίο τα ΜΜΕ, μετά την αποκάλυψη των εγκληματικών του πράξεων και τη σύλληψή του, χαρακτήρισαν Σλοβένο «Γιόζεφ Φριτζλ».

Η δίκη, κεκλεισμένων των θυρών, στο περιφερειακό δικαστήριο της πόλης Πτούι, διήρκεσε πολλούς μήνες, καθώς διακόπηκε αρκετές φορές και ολοκληρώθηκε χθες με την ανάγνωση της ετυμηγορίας.

Ο Ράκους κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση κατά της ανήλικης, 15χρονης κόρης του, με την οποία απέκτησε παιδί και για άσκηση βίας σε βάρος των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

Ο 62χρονος βρίσκεται στη φυλακή από τον Ιανουάριο του 2009.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η ανήλικη κόρη της οικογένειας σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο. Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες, όταν η 15χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο του Μάριμπορ για να γεννήσει.


Ο Ράκους αντιμετωπίζει άλλες δύο κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανηλίκων.

[πηγή]
corfas Συνέχεια...

Νέα επέμβαση για το ανήλικο με τις 31 βελόνες στο σώμα του στη Βραζιλία

Σε νέα επέμβαση - τη δεύτερη κατά σειρά, για να αφαιρεθούν άλλες 14 βελόνες - υποβλήθηκε το αγοράκι ηλικίας δύο ετών ο πατριός του οποίου κατηγορείται ότι είχε τρυπήσει με 31 βελόνες το σώμα του, σε μια τελετή μαύρης μαγείας, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ανα Νέρι όπου νοσηλεύεται.

«Η επέμβαση διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες και ήταν επιτυχής. Οι χειρουργοί αφαίρεσαν 14 βελόνες που διαπερνούσαν το ήπαρ, την ουροδόχο κύστη και τα έντερα», είπε εκπρόσωπος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται το παιδί, στην πόλη Σαλβαδόρ δε Μπαΐα. «Πλέον απομένει άλλη μια εγχείριση η οποία θα γίνει την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε.

Η τελευταία επέμβαση είναι η πιο λεπτή και επικίνδυνη διότι έχει στόχο την αφαίρεση δύο βελόνων που βρίσκονται κοντά στη σπονδυλική στήλη του παιδιού, είπε η ίδια. Δεν θα αφαιρεθούν άλλες βελόνες διότι δεν αποτελούν κίνδυνο για το μικρό αγόρι, διευκρίνισε.

Η ταυτότητα του παιδιού δεν αποκαλύπτεται λόγω της ηλικίας του.

Ο πατριός του παιδιού, Ρουμπέρτου Κάρλους Μαγκαλιάες, 30χρονος οικοδόμος, ομολόγησε ότι τρύπησε το σώμα του παιδιού με τις βελόνες, μέσα σε ένα μήνα, στο πλαίσιο μιας τελετής μαύρης μαγείας με στόχο να «εκδικηθεί» τη σύζυγό του.

Είπε ότι πρόθεσή του ήταν να σκοτώσει το παιδί, και ότι ενέργησε επηρεασμένος από την ερωμένη του, που συνελήφθη μαζί με τη φερόμενη ως «μάγισσα» που επέβλεπε τις τελετές.

Το αγόρι υποβλήθηκε ήδη σε μια επέμβαση την Παρασκευή, για να αφαιρεθούν βελόνες που βρίσκονταν κοντά στην καρδιά και στους πνεύμονές του.

Καθώς η κοινή γνώμη στη Βραζιλία προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που της προκάλεσε η υπόθεση, άλλη μια παρόμοια υπόθεση ήλθε στο φως της δημοσιότητας χθες Τετάρτη. Ενα αγόρι στη βόρεια πολιτεία Μαρανιάου, επίσης δύο ετών, επίσης είχε βελόνες στο σώμα του και υπεύθυνος γι' αυτό φέρεται να είναι ο πατέρας του, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου της αστυνομίας. Ο πατέρας του παιδιού - και αυτός συμμετείχε σε τελετές μαύρης μαγείας - προφυλακίστηκε.

Οι γονείς αρνούνται κάθε ευθύνη, αλλά η κηδεμονία του δόθηκε στους παππούδες. Γιατροί είχαν εντοπίσει τις βελόνες τον Αύγουστο και αφαίρεσαν δύο, κατά τις αρχές.

[πηγή]
Corfas Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share