Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

H Kέιτ Μός βγήκε(Μαζί και το στήθος της) για δείπνο!




Βραδινή έξοδο έκανε η Kate Moss αλλά όταν βγήκε από το εστιατόριο, βγήκε μαζί και το στήθος της. Υποψιασμένοι οι φωτογράφοι, ότι δεν μπορεί, κάτι θα συμβεί, αφού συνήθως πίνει κάτι παραπάνω και όλο και κάποια... ατασθαλία γίνεται, την περίμεναν. Και, απ' όσα βλέπετε και ιδίοις όμμασι, ο κόπος τους δεν πήγε χαμένος. Λίγο το σι θρου φόρεμα, λίγο η χαλαρή ατμόσφαιρα, λ'ιγο ότι δεν φορούσε σουτιέν, πολύ θέλει να γίνει το... καλό;
Για να απολάυσετε και άλλο Kειτ Μός και το στήθος της, πατήστε:

ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ:




show-bitchVIP


Anto

Συνέχεια...

Χωρίς λόγια...


Vlaxos
Συνέχεια...

Δείτε την Μενεγάκη να κάνει γυμναστική στο κρεβάτι......upskirt video!

Δείτε την Μενεγάκη να κάνει γυμναστική στο κρεβάτι......upskirt!

Δείτε πως προσπαθεί η Μενεγάκη, να κάνει πάνω στο κρεβάτι όσα της λένε. Σίγουρα, αύριο τα νούμερα θα είναι πολύ ψηλά.
Για να δείτε το video , πατήστε:



troktiko.blogspot.com


Anto
Συνέχεια...

Gorillaz - Clint Eastwood (G Sides)

http://i37.tinypic.com/144mpx.jpg



Πατήστε συνέχεια για να ακούσετε το τραγούδι...


jose
Συνέχεια...

Ανέκδοτο: Δες τι έπαθε η καημένη η γυναίκα....

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνουν διακοπές ξεχωριστά, αλλού ο άνδρας και αλλού η γυναίκα. Ορκιστήκανε ότι θα ήταν πιστός ο ένας στον άλλον. Τελειώνουν οι διακοπές και γυρίζουν. Λέει ο άνδρας στην γυναίκα:
- "Αχ! μωρό μου, τι να σου που, βρήκα εκεί που ήμουν μια κοπέλα, γλύκα, και με γούσταρε πολύ, με κάλεσε στο δωμάτιο της, για μια στιγμή έχασα τα μυαλά μου, ξεντυθήκαμε, ξάπλωσε αυτή, μόλις έπεσα πάνω της σε σκέφτηκα εσένα και σηκώθηκα, ντύθηκα και έφυγα. Εσύ πως τα πέρασες;"
- "Τι να σου πω", λέει η γυναίκα, "τα ίδια περίπου κι εγώ με την διαφορά ότι όταν σε σκέφτηκα εσένα και ήθελα να σηκωθώ, ήμουνα από κάτω και δεν μπορούσα να σηκωθώ." Συνέχεια...

Ο ορισμός της "απανθρωπιάς"...στη Σομαλία...

Οι εικόνες που ακολουθούν δεν είναι για ευαίσθητα μάτια... Δεν είναι για μάτια που έχουν διαλέξει να ζουν στον "Όμορφο Κόσμο Το Πρωί"... Δεν είναι για σένα μεσοαστέ που νομίζεις πως η ζωή είναι το να δουλέψεις 40 ώρες τη βδομάδα για να βγεις το Σάββατο στο "Main" και να πεις οτι κάτι έκανες και συ με τι ζωή σου... Είναι για σένα που όταν το δεις θα θέλεις να βγεις έξω και να πιάσεις όλους "αυτούς"...ξέρεις εσύ... και να τους σπάσεις στο ξύλο...

Εκατοντάδες άνδρες στη Σομαλία έχουν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν εκτελέσεις και άλλες ποινές που επιβάλει ο νόμος της Σαρία.



Ένα 14χρονο κοριτσάκι μαστιγώνεται από τους παρευρισκόμενους γιατί φλέρταρε με έναν άνδρα, ενώ ο άνδρας καταδικάζεται σε θάνατο δια λιθοβολισμού.



Στη Σομαλία την απόδοση δικαιοσύνης έχουν αναλάβει φανατικοί ισλαμιστές, οι οποίοι διατάζουν μαστιγώματα, λιθοβολισμούς, ακόμα και ακρωτηριασμούς. Σε κάποιες περιοχές μάλιστα έχουν απαγορευτεί τα κινητά, οι αγώνες ποδοσφαίρου και τα γαμήλια γλέντια.



Δείτε το σοκαριστικό βίντεο.

jose
Συνέχεια...

Avatar: Είναι η μεγάλη έκπληξη???

Το


Το "Avatar", μια τρισδιάστατη ταινία δράσης που χρησιμοποιεί ειδικά εφέ νέας γενιάς, μας μεταφέρει σε έναν θεαματικό κόσμο πέρα από κάθε φαντασία, όπου ένας απρόθυμος ήρωας ξεκινά ένα ταξίδι λύτρωσης και εξερεύνησης, καθώς ηγείται μιας επικής μάχης προκειμένου να σώσει έναν πολιτισμό!

Ο James Cameron υπογράφει τη σκηνοθεσία για τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει με τα μοναδικά οπτικοακουστικά εφέ!

"Το "Avatar" είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχω αναλάβει ποτέ" δηλώνει ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος James Cameron. Αυτή είναι μια δήλωση με βαρύτητα, αν αναλογιστεί κανείς την παγκόσμια φήμη του Cameron ως αριστοτέχνη αφηγητή ιστοριών. Οι ταινίες του συνδυάζουν θέαμα, συγκλονιστική πλοκή, συναρπαστικούς χαρακτήρες, καθώς και τεχνολογική μαγεία αποκλειστικά στην υπηρεσία της ιστορίας και του συναισθήματος.

Η κεντρική φιγούρα του "Avatar", ο Τζέικ Σάλι είναι ένας καθημερινός άντρας, με τον οποίο ταυτίζεται εύκολα κάποιος, που μετατρέπεται απροσδόκητα σε ήρωα, καθώς τα γεγονότα τον παρασύρουν σε μια σύγκρουση πολιτισμών, ανάμεσα σε εταιρίες της Γης ? που στοχεύουν στην "ανάπτυξη" του πλανήτη Πανδώρα ? και στους ιθαγενείς Na΄vi. Ο Τζέικ είναι πρώην πεζοναύτης και βάζει την τιμή και το καθήκον πάνω απ’ όλα. Τώρα όμως θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην τιμή του, στην υπεράσπιση του σωστού και στο υποτιθέμενο καθήκον του προς τους ανθρώπους που του έχουν αναθέσει την αποστολή.

Αυτή την Πέμπτη, ετοιμάσου για την απόλυτη περιπέτεια!



Πηγή: mad.gr
jose
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share