Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Gallery, με γυμνές φωτογραφίες της Μαντόνα απο το 1979!




Γυμνές φωτογραφίες της «βασίλισσας της Ποπ», πολύ πριν γίνει η Μαντόνα που ξέρουμε σήμερα, εκτίθενται από την Πέμπτη σε γκαλερί στο Λονδίνο.

Η Μαντόνα πόζαρε γι’ αυτές τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε ηλικία 20 ετών, όταν ακόμα δούλευε ως μοντέλο για να μπορεί να πληρώνει τα δίδακτρα της σχολής χορού όπου φοιτούσε, ενώ έψαχνε να βρει τον δρόμο της στη μουσική. Η αμοιβή της ήταν μόλις 30 δολάρια, το 1979, που σε σημερινή αξία αναλογούν σε 90 δολάρια ή 65 ευρώ.

Η φωτογράφηση έγινε στο πλαίσιο ενός μαθήματος του νεοϋορκέζου Μάρτιν Σρέιμπερ (Martin Schreiber) προς τους φοιτητές του και δείχνει την άγνωστη και μελαχροινή τότε Μαντόνα Τσικόνε (Madonna Ciccone) σε διάφορες χαλαρές πόζες, σε μερικές από τις οποίες φαίνεται και μία γάτα.

Αφού η Μαντόνα έγινε σταρ ο Σρέιμπερ πούλησε τις φωτογραφίες στο Περιοδικό «Playboy», το οποίο τις δημοσίευσε το 1985, τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της σινγκλ everybody!

«Βασικά ήταν μοντέλο. Ο Μάρτιν την προσέλαβε γι’ αυτές τις λήψεις για να δείξει στους μαθητές του πώς να χειρίζονται το γυμνό. «Εκείνη ήταν ένα τίποτα τότε», είπε ο λονδρέζος γκαλερίστας και οργανωτής της έκθεσης (Jamie McCartney): «Πιθανόν να είναι από τις τελευταίες φωτογραφίες της, πριν εκείνη αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο της εικόνας της. Ίσως τότε να ήταν που έμαθε πώς να χρησιμοποιεί τη σεξουαλικότητά της προς όφελός της».

Η έκθεση που θα ταξιδέψει σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ των οποίων η Πράγα και το Άμστερνταμ, έκανε εγκαίνια λίγες μέρες πριν τις συναυλίες της Μαντόνα στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ που θα ανοίξουν το δεύτερο μέρος της παγκόσμιας περιοδείας της.
Οι διοργανωτές περιμένουν ότι οι φωτογραφίες θα πουληθούν σε συλλέκτες και θαυμαστές της τραγουδίστριας, σε τιμές που ξεκινούν από 3.700 ευρώ.




Πηγή:http://www.pressgr.eu/


anto Συνέχεια...

Το ημερολόγιο των Μάγια....

Το ημερολόγιο των Μάγια ελάχιστα έμοιαζε με οποιαδήποτε άλλο γνωστό ημερολογιακό σύστημα άλλου λαού. Οι Μάγια όπως, και οι πρόγονοί τους Ολμέκοι, χρησιμοποίησαν ένα εντελώς ιδιαίτερο εικοσαδικό αριθμητικό σύστημα για την μέτρηση του χρόνου. Οι μεταγενέστεροι Αζτέκοι απλά το διατήρησαν αλλά μάλλον σε πολιτισμική παρακμή πια.

Οι Μάγια είχαν εικοσαήμερο μήνα, 18 μήνες ετησίως (360 ημέρες) και μετά συνεχίζοντας ανά εικοσάδες έφταναν στην μέγιστη μονάδα τους το «αλαούτουν» που αντιπροσώπευε 23.040.000.000 ημέρες. Είχαν έναν ημερολογιακό κύκλο 52 χρόνων που προέκυπτε από συνδυασμό δύο ημερολογίων τους του χαάμπ και του τσολκίν. Επιγραφές που βρέθηκαν στην τοποθεσία Κιρίγκα αναφέρονται σε γεγονότα πριν από 90.000.000 χρόνια, άλλη επιγραφή αναφέρεται σε 400.000.000 χρόνια πριν! Εντυπωσιακές μονάδες μέτρησης χρόνου που χρησιμοποιούσαν ήταν το Καλαμπτούν 57.600.000 ημέρες αλλά και το Κιντσιλιτούν με 1.152.000.000 ημέρες!

Σε μικρές μονάδες οι Μάγια χρησιμοποιούσαν για ώρα το 1/20 της ημέρας (1 ώρα και 12 λεπτά) και το αντίστοιχο λεπτό ήταν το 1/20 της ώρας τους δηλαδή 3,6 δικά μας λεπτά.

Εκτός απ' αυτά είχαν υπολογίσει το πραγματικό ηλιακό έτος σε 365,242 ημέρες, το σεληνιακό έτος και το έτος της Αφροδίτης (224,7 ημέρες). (Ας αναφέρουμε ότι σήμερα η τεχνολογική μας εξέλιξη μας επιτρέπει να υπολογίζουμε το έτος σαν 365,2422 ημέρες!)

Παράλληλα με το κανονικό τους ημερολόγιο χρησιμοποιούσαν κι ένα δεύτερο με 13 μήνες των 20 ημερών δηλαδή 260 ημερών, κρατώντας ημερολόγιο που αντιστοιχεί με τους κύκλους των ηλιακών κηλίδων που ακολουθούν τις ηλιακές μαγνητικές μεταπτώσεις. (οφείλονται στην διαφορά ταχύτητας περιστροφής των πόλων σε σχέση με τον ισημερινό του ήλιου) Το ημερολόγιο αυτό θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό μιας και οι μαγνητικές μεταπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας μπορούσαν να υπολογιστούν ή και να προβλεφθούν κάνοντας γνωστές τις επιδράσεις του πάνω στους ανθρώπους.

Υπολόγισαν την διάρκεια κύκλου των ηλιακών κηλίδων σε 68.302 ημέρες. Μετά από 20 τέτοιες περιόδους υπάρχει αναστροφή μαγνητικού πεδίου.

Έτσι ήταν σε θέση να προβλέψουν την παρακμή τους μετά το 620 μ.Χ. όταν η έξαρση των μαγνητικών κηλίδων οδήγησε σε παρατεταμένη ξηρασία στην περιοχή τους αλλά και σε δραματική πτώση της ανθρώπινης γονιμότητας, παιδική θνησιμότητα κλπ. Βάση του ίδιου συστήματος υπολογισμού η επόμενη μεγάλη μαγνητική αναταραχή του μαγνητικού πεδίου του ήλιου που μπορεί να προκαλέσει εξίσου μεγάλη αντίδραση στο γήινο μαγνητικό πεδίο (ίσως και με καταστρεπτικές συνέπειες) υπολογίζεται από τους Μάγια το 2012. Ξεκίνησε το 3114 π.Χ. και με διάρκεια ενός «μπακτούν» 1.872.000 ημέρες θα τελειώσει το 2012.


Vlaxos

Συνέχεια...

Surrogates...


Σκηνοθεσία: Jonathan Mostow
Σενάριο: Michael Ferris, John D. Brancato
Ηθοποιοί: Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike, Boris Kodjoe, James Francis Ginty
Πρεμιέρα (US): 25/09/09
Πρεμιέρα (GR): 05/11/09
Είδος ταινίας: Action | Sci-Fi
Χώρα παραγωγής: USA

Plot: Δύο πράκτορες του FBI διερευνούν την περίεργη δολοφονία ενός φοιτητή που συνδέεται με τον άνδρα που συνέβαλε στη δημιουργία ενός πολύ ιδιαίτερου φαινομένου υψηλής τεχνολογίας: στη δημιουργία υποκατάστατων! Αυτή η καινοτομία επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράσουν μια αψεγάδιαστη ρομποτική εκδοχή του εαυτού τους. Με καλή φυσική κατάσταση και ωραία εμφάνιση, αυτές οι τηλεκατευθυνόμενες μηχανές τελικά παίρνουν τους ρόλους τους, δίνοντας έτσι στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ζουν τη ζωή τους αποστασιοποιημένοι από τους ίδιους τους εαυτούς τους, με την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους. Πρόκειται για έναν ιδανικό κόσμο όπου το έγκλημα, ο πόνος και ο φόβος αλλά και οι συνέπειες των πράξεων δεν υπάρχουν.



Vlaxos

Συνέχεια...

Superleague Formula...Στην pole o Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την 1η του pole position, νικώντας στον τελικό τη Σεβίλλη του Μπουρντέ. Το AUTO 24 βρίσκεται στη Μόντσα και σας μεταφέρει το κλίμα από την ελληνική ομάδα και τα νέα από την πίστα.

Μαγεία. Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να απεικονίσει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στη Μόντσα. Ο Ολυμπιακός με τον "εκρηκτικό" Εστέμπαν Γκεριέρι, πέρασε από την ιταλική πίστα σαν... τυφώνας και άφησε πίσω του ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Μίλαν και η Λίβερπουλ.

Eδώ άνοιξε ο δρόμος για την pole

Ο Ολυμπιακός είχε κληρωθεί σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τον "τρελό" πιλότο του να κερδίσει εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που έκανε την είσοδό του στο "ναό της ταχύτητας". Εκεί οι "ερυθρόλευκοι" άφησε πίσω του όλα τα φαβορί (Μίλαν, Λίβερπουλ, Σεβίλλη, Βασιλεία και Ατλέντικο Μαδρίτης ).

Νίκη α λα ιταλικά

Στη φάση των 8 η ελληνική ομάδα κληρώθηκε με τη Ρόμα. Οι Ιταλοί μέσα στο σπίτι τους θα ήθελαν να πανηγυρίσουν μια νίκη αλλά ο Αργεντίνος δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να του στερήσει την πρωτιά. Ξεπερνώντας και αυτό το εμπόδιο, έστειλε το μήνυμα: ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Ελβετικό ρολόι

Συνεπής στο ραντεβού του με την pole position ο Γκεριέρι θριάμβευσε και στην ημητελική φάση, κάνοντας αρκετά πιο γρήγορο χρόνο από τον πιλότο της Βασιλείας.

Από εκεί και έπειτα ο δρόμος για την πρώτη pole position ήταν στρωμένος με... ροδοπέταλα. Τίποτα δεν έδειχνε ικανό να στματήσει την ξέφρενη πορεία για τη θρυλική πρωτιά. Ούτε και το μεγάλο "αστέρι" της διοργάνωσης, Σεμπαστιάν Μπουρτνέ, ο οποίος είχε πάρει την θέση του Αργεντίνου στο μονοθέσιο της Σεβίλλης.
Ο εγωισμός του Εστέμπαν δεν θα επέτρεπε στην ισπανική ομάδα να αποτρέψει τον Ολυμπιακό από την τροχειά που είχε ήδη διαγράψει. Την pole position.

Ο τελικός ξεκίνησε ο Μπουρντέ πήρε πρώτος χρόνο και ήδη τα πρώτα ιβηρικά χαμόγελα άρχισαν να φαίνονται από τα μόνιτορ μας.

Όταν ο Γκεριέρι, όμως, μίλησε τελευταίος και ήταν και ο καλύτερος. Κάνοντας επίδειξη γρήγορης οδήγης έφτασε στην πρώτη θέση πανηγυρικά, ανανεώνοντας το ραντεβού με την πρώτη θέση και στον αυριανό αγώνα (ζωντανά από το AUTO24.gr 4/10 12:15 ο πρώτος αγώνας, 16:15 ο μεγάλος αγώνας και τηλεοπτικά από το Sport Plus στις 12:15 και ο δεύτερος στις 16:15)

Live:

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην πρώτη κατάκτηση της pole position με χαρακτηριστική άνεση

Ο Εστέμπαν κινείται πολύ πιο γρήγορα από τον Μπουρντέ

O μεγάλος τελικός ξεκινάει και η αγωνία χτυπάει... κόκκινο

Η Σεβίλλη θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό, για την κατάκτηση της pole position

Πέρασε στον τελικό η ελληνική ομάδα νικώντας και τους Ελβετούς. Τώρα περιμένει τον αντίπαλό του, ο οποίος θα είναι ο νικητής από το ζευγάρι Μίλαν - Σεβίλλη

Το πρώτο ζευγάρι που θα τρέξει στην ημιτελική φάση, είναι ο Ολυμπιακός με τη Βασιλεία. Το άλλο ζευγάρι είναι η Μίλαν με τη Σεβίλλη

Πρώτος!!! Ο Ολυμπιακός με χρόνο 1:36:818 περνάει στην πρώτη θέση. Στην επόμενη φάση θα κληρώθηκε με τη Βασιλεία. Μια ομάδα που στη Μόντσα δείχνει να είναι ανταγωνιστική

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρόμα

Η Μίλαν γίνεται η τρίτη ομάδα που περνάει στην επόμενη φάση

Η Σεβίλλη ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο των Τούρκων. Ακολουθεί αυτό της Μίλαν με την Πόρτο

Το δεύτερο ζευγάρι που τρέχει είναι αυτό της Γαλατάσαράι με τη Σεββίλη

Από το πρώτο ζευγάρι (Βασιλεία-Λίβερπουλ) πέρασαν οι Ελβετοί, έχοντας στο μονοθέσιό τους το μεγάλο αστέρι της διοργάνωσης Σεμπαστιάν Μπουρντέ

Τώρα θα βγουν τα ζευγάρια που θα διασταυρωθούν στο υπόλοιπο της διαδικασίας

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό! Η δεύτερη προσπάθεια βρήκε τον Γκεριέρι στη δεύτερη θέση, πίσω από το μονοθέσιο της Σεβίλλης

Πρώτος χρόνος για την ελληνική ομάδα 1:37:286. Τώρα γίνεται η δεύτερη προσπάθεια

Η Σεβίλλη είναι πρώτη, ακολουθεί η Μίλαν και η Άνερλεχτ. Ο ΟΘρύλος ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο

Οι κατατακτήριες ξεκίνησαν. Το δεύτερο γκρουπ, όπου και ανήκει ο Ολυμπιακός κάνει την εμφάνισή του στην πίστα. Οι ερυθρόλευκοι ακόμα δεν έχουν παρουσιαστεί

Προαναγγελία:

Ο Ολυμπιακός έχοντας στο μονοθέσιό του τον Εστέμπαν Γκεριέρι θα επιδιώξει να συνεχίσει από εκεί που στάμάτησε στο Grand Prix της Πορτογαλίας. Εκεί ο Αργεντίνος στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα πήρε τη δεύτερη θέση στο σύνολο!

Οι "ερθρόλευκοι" πραγματοποιώντας μια σαφώς καλύτερη χρονιά από την περσινή βρίσκονται στην όγδοοη θέσχη, αφήνοντας πίσω τους ισχυρές ομάδες όπως είναι η Ρέιντζερς (9η), η Ρόμα (10η), Ατλέντικο Μαδρίτης (12η), Γαλατάσαράι (16η), Λυόν (17η), η Αϊντχόφεν και η Σεβίλλη (19η).

Στη Μόντσα της Ιταλίας ο αέαρας μυρίζει... άνοιξη. Κάτω από τον υπέροχο ήλιο ο Εστέμπαν δηλώνει πανέτοιμος να χαρίσει στον κόσμο του Ολυμπιακού ακόμα μια επιτυχία.

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά (Παρασεκυή 2/10) χαμογέλασαν στην ελληνική ομάδα, μιας και το τέλος τους βρήκαν τον Ολυμπιακό, στην πρώτη θέση, ενώ στη δεύτερη περίοδο απέσπασαν τη δεύτερη θέση.

Η κλήρωση του Σαββάτου έβγαλε τους "ερυθρόλευκους" αντιμέτωπο με τις παράκατω ομάδες: Μίλαν, Λίβερουλ, Ατλέντικο Μαδρίτης, φλαμένκο, Μίντλαντ, Σεβίλλη, Ρέϊντζερς και την Άντερλεχτ.

Πηγή:www.auto24.gr
Vlaxos

Συνέχεια...

Αν δεν έχει ο Σισέ Bentley, ποιος θα έχει???



Ο Γάλλος επιθετικός Τζιμπρίλ Σισέ παρευρέθηκε σε εκδήλωση της αθλητικής εταιρείας που τον σπονσοράρει και τα φλας άστραψαν κατά την αναχώρησή του λόγω του σούπερ πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε. Δεν ήταν άλλη από αστραφτερή μαύρη Bentley που όπως καταλαβαίνουν όσοι γνωρίζουν, είναι πανάκριβη. Ο Σισέ έχει... τρέλα με τα αυτοκίνητα, αν και ελάχιστα από αυτά διατηρεί στη χώρα μας. Στην συλλογή του υπάρχει μία ακόμα Bentley, ασημένια και αριστεροτίμονη με γαλλικές πινακίδες, αλλά από το πάρκινγκ των σπιτιών του έχουν περάσει πολλά σημαντικά κομμάτια. Το τελευταίο όχημα, το επονομαζόμενο και “Eleanor” είναι το αγαπημένο του καθώς και εκείνο που του προκάλεσε το μεγαλύτερο άγχος, όταν αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελλάδα αφού η συντήρησή του απαιτεί συγκεκριμένες τεχνικές που εδώ στη χώρα μας δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Ευτυχώς όμως, όλα κανονίστηκαν αλλά και πάλι ο Σισέ προτιμά να κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους με κάποια από τις Bentley του.

Πηγή:www.gossip-tv.gr

Corfas
Συνέχεια...

Αποτελέσματα αγώνων Superleague...


Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009
Πανθρακικός-Αρης 1-1

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Γήπεδο: Δημοτικό Κομοτηνής

Στην Κομοτηνή, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, Πανθρακικός και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τα τέρματα που σημείωσαν ο Φαγιάρδο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 11΄ και ο Φλάβιο με καταπληκτικό σουτ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

ΠΑΣ Γιάννινα-Νέα Καβάλα 2-1

Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Θεσ/κης)
Γήπεδο: Εθνικό "Οι Ζωσιμάδες"

Χάρις στα δύο γκολ του Σαϊτιώτη (21', 84') και την εξαιρετική εμφάνιση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εντός έδρας της Καβάλας με 2-1 στην αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το τέρμα της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στις καθυστερήσεις (94') ο Ιωάννου.


Λεβαδειακός-Ολυμπιακό 0-3
Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσ/κης)
Γήπεδο: Δημοτικό Λειβαδιάς


Με τον... τελειωμένο Όσκαρ σε μεγάλα κέφια (σκόραρε, δημιούργησε) και ένα 45λεπτο φωτιά ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 στην Λιβαδειά επί της τοπικής ομάδας και πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη του σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Όσκαρ άνοιξε το δρόμο και οι Βραζιλιάνοι (Ντουντού, Ντιόγκο) τον ακολούθησαν... Ένα ημίχρονο ήταν (υπέρ)αρκετό για τους νταμπλούχους Ελλάδας προκειμένου να φύγουν με το τρίποντο της νίκης από την Λιβαδειά.

Vlaxos
Συνέχεια...

Τρέμει ο θρόνος του Rossi στο αυριανό Moto GP


Δυναμικό ξεκίνημα από τον Jorge Lorenzo που σημείωσε τους ταχύτερους χρόνους στις δύο σειρές ελεύθερων δοκιμών του αγώνα της Πορτογαλίας.

Ο Ισπανός με την Fiat Yamaha του, διεκδικώντας ακόμη το πρωτάθλημα έχει στόχο τη νίκη στον 14ο γύρο του πρωταθλήματος. Ο περσινός νικητής του αγώνα ήταν ταχύτερος τόσο την Παρασκευή το απόγευμα όσο και το Σάββατο το πρωί οπότε και σημείωσε το 1’36.827. Και στις δύο χρονομετρήσεις ήταν ταχύτερος από το ρεκόρ αγώνα που είχε σημειώσει ο ίδιος πέρσι (1’37.404) και βάζει έτσι τις βάσεις για την επικράτηση την Κυριακή. Η έκπληξη ωστόσο ήταν η επιστροφή του Casey Stoner (Ducati) μετά από τη δίμηνη σχεδόν απουσία του λόγω των προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούσαν.

Την Παρασκευή ήταν 4ος ταχύτερος, όμως το Σάββατό ήταν πρώτος για το μεγαλύτερο διάστημα των δοκιμών (με 1’37.152), μέχρι που ο Lorenzo βελτίωσε τον χρόνο του στα τελευταία λεπτά. Ο Stoner κατεβάζοντας 0,8 δευτ. από τον χρόνο του της Παρασκευής δείχνει ότι προσαρμόζεται πολύ γρήγορα και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τόσο στις κατατακτήριες δοκιμές όσο και στον αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Estoril δεν είναι από τις αγαπημένες του πίστες και τα αποτελέσματά του δεν είναι κορυφαία εκεί (6ος το 2008, 3ος το 2007, χρονιά που κέδισε και τον τίτλο με 10 νίκες σε 18 αγώνες). Ο Valentino Rossi (Fiat Yamaha) ήταν 3ος τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, έμεινε όμως 0,75 δευτ. πίσω από τον Lorenzo και θα χρειαστεί να προσπαθήσει αρκετά για να φτάσει το ρυθμό του Ισπανού που προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά των 30 βαθμών που τον χωρίζουν από τον Rossi και την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τέταρτος ταχύτερος ήταν ο Colin Edwards (Monster Yamaha Tech 3), αφήνοντας πέμπτο τον Dani Pedrosa (Repsol Honda). Ο Loris Capirossi (Rizla Suzuki) βελτιώνοντας και αυτός σημαντικά τον χρόνο του ήταν 6ος (από 12ος την Παρασκευή), μπροστά από τους Andrea Dovizioso (Repsol Honda), Toni Elias (San Carlo Honda Gresini), Alex De Angelis (San Carlo Honda Gresini) και Nicky Hayden (Ducati) Που συμπλήρωσαντην πρώτη δεκάδα.

Προσωπικά, ως μεγάλος φαν του "Doctor" Valentino Rossi, εύχομαι να νικήσει και να γίνει ένας άκρως απολαυστικός αγώνας, γιατί γι' αυτό γουστάρουμε το Moto GP άλλωστε!! Είναι επικίνδυνο και εντυπωσιακό!! Αλλά και η ιδέα του να νικήσει ο Jorge Lorenzo μας αρέσει γιατί είναι καλό να ανεβαίνει το επίπεδο όλων τον αναβατών. Έτσι αναγκάζονται και όλοι οι υπόλοιποι να ακολουθούν αυτήν την ανάπτυξη με αποτέλεσμα ιστορικές μονομαχίες, απρόβλεπτα αποτελέσματα και μεγαλύτερες συγκινήσεις!!! Καλή επιτυχία και στους δύο, και σε όλους τους υπόλοιπους φυσικα... Ο αγώνας θα προβληθεί από το ΣΚΑΪ στις 15:00.

Πηγή: http://racing.skai.gr

jose





Συνέχεια...

Ρολόι Κινητό

Τώρα θα με πείτε τρελαμένο gadgetakia αλλά μόλις το είδα είπα να το αναφέρω γιατί ίσως ένας απ'όλους σας να είσται σαν και μένα!

Λοιπόν,βγήκε ένα αρκετά οικονομικό ρολόι κινητό που ακούει στο όνομα JV M810,στην τιμή των 100€ που υποστηρίζει:

  • Δίκτυα: Tri-band 900/1800/1900 MHZ.
  • Οθόνη: 1.3'' LCD Touch Screen, 260000 χρώματα, ανάλυση 128 x 160pixels.
  • Ανάλυση κάμερας: 1.3MP.
  • Ήχοι κλήσης: 64 chord; Ringtone format: mp3, midi.
  • Αναπαραγωγή αρχείων μουσικής: MP3, MP4.
  • Αναπαραγωγή video: 3GP και MP4. Υποστήριξη για full screen, speed και pause.
  • Μνήμη: 1G memory card MicroSD (TransFlash).
  • Χρόνος αναμονής: 140-200 ώρες (stand-by), 100-120 λεπτά (talk-time).
  • Mobile Internet: GPRS, WAP.
  • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Σύστημα ανοικτής ακρόασης, Χειρισμός μέσω οθόνης, MMS, κλήση με δόνηση, IP Dialing, ημερολόγιο, calculator, παγκόσμια ώρα, 4 ηχεία με στερεοφωνική έξοδο, Bluetooth v2.0, 5 ξυπνητήρια, ακουστικό Bluetooth.
  • Γλώσσες μενού: Chinese, English, French, Italian, Arabic, Spanish, Portuguese, Turkish.
  • Διαστάσεις: 61 x 40 x 16 mm.
  • Βάρος: 85 g.
  • Χρώμα Μαύρο.

  • Πηγή:e-shop
    Man
    Συνέχεια...

    Gran pri Suzuka...Ροle-man o Σεμπάστιαν Φέτελ

    Ο Γερμανός πιλότος, Σεμπαστιάν Φέτελ θα εκκινήσει από την "pole position" στο αυριανό γκραν πρι της Ιαπωνίας, το οποίο είναι ο 15ος αγώνας της χρονιάς.

    Ο οδηγός της "Red Bull" σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά στην πίστα της Σουζούκα με 1:33.160, ενώ δίπλα του από την πρώτη γραμμή θα πάρει θέση στη γραμμή της εκκίνησης ο Ιταλός Γιάρνο Τρούλι με "Toyota" (1:32.220).

    Πολλά ατυχήματα και διακοπές σημάδεψαν το ιαπωνικό GP. Συγκεκριμένα, η διαδικασία των επίσημων δοκιμαστικών διακόπηκε δύο φορές στο Q2 λόγω ατυχημάτων του Ισπανού πιλότου της "Toro Rosso" Χάιμε Αλγκουερσουάρι και του Γερμανού οδηγού της "Toyota" Τίμο Γκλοκ.

    Ο Γκλοκ είχε το πιο σοβαρό περιστατικό, διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά σύμφωνα με τη διεθνή ομοσπονδία (FIA) η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα πάντα με την FIA, ο Γκλοκ παραπονέθηκε για πόνο στη μέση, ενώ φέρει και τραύμα στο αριστερό πόδι.

    O Ελβετός Σεμπαστιάν Μπουέμι έπεσε επίσης στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στο τέλος του Q2, ενώ η κόκκινη σημαία βγήκε για λίγα λεπτά και στο Q3, ύστερα όταν ατύχημα, ευτυχώς όχι σοβαρό, είχε και ο Χάικι Κοβαλάινεν.

    Η πρώτη οκτάδα των χρονομετρημένων δοκιμαστικών:

    1. Σεμπάστιαν Φέτελ (Γερμανία/Red Bull) 1:32.160
    2. Γιάρνο Τρούλι (Ιταλία/Τoyota) 1:32.220
    3. Λιούις Χάμιλτον (Βρετανία/ΜcLaren-Mercedes) 1:32.395
    4. Αντριάν Σούτιλ (Γερμανία/Force India-Mercedes) 1:32.466
    5. Ρούμπενς Μπαρικέλο (Βραζιλία/Brawn GP) 1:32.660
    6. Νικ Χάιντφελντ (Γερμανία/BMW Sauber) 1:32.945
    7. Τζένσον Μπάτον (Βρετανία/Brawn-Mercedes) 1:32.962
    8. Κίμι Ραϊκόνεν (Φινλανδία/Ferrari) 1:32.980
    Πηγή:www.auto24.gr

    Vlaxos
    Συνέχεια...

    Kevin Costner & Modern West: Και "σωματοφύλακας" και τραγουδιστής!!


    Ο πιο διάσημος "σωματοφύλακας", Κέβιν Κόστνερ, μας εξέπληξε ευχάριστα με την αναγγελία της ευρωπαϊκής περιοδείας του παρέα με το στγκρότημα που ο ίδιος δημιούργησε, τους Modern West. Ξεχάστε το μελόδραμα και τις ρομαντικές του κομεντί, ο Κέβιν παίρνει την ακουστική του κιθάρα και μας ταξιδεύει με δυτικούς ροκ ρυθμούς. Θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε για πρώτη και μοναδική φορά στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στο θέατρο Μπαντμιντον,την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.

    Η ίδρυση του μουσικού συγκροτήματος MODERN WEST έγινε μετά από την ενθάρρυνση της γυναίκας του Kevin Costner, Χριστίνα, να επανασυνδεθεί με την αγάπη του στην μουσική. Ωστόσο, η ιστορία της μπάντας αρχίζει πριν από 20 χρόνια, όταν o Kevin συναντήσε τον John Coinman στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια ενός θεατρικού εργαστηρίου. Ο John ήταν μουσικός με έντονο ενδιαφέρον για την υποκριτική και ο Κέβιν ήταν ηθοποιός με έντονο ενδιαφέρον για τη μουσική. Έγιναν φίλοι και άρχισαν να παίζουν και να γράφουν μουσική από κοινού μαζί με ένα τρίτο φίλο και μουσικό, τον Blair Forward. Αυτή η συνεργασία δημιούργησε το σχήμα «Roving Boy» - ένα ροκ συγκρότημα, με νευρικό και δυτικό μουσικό στυλ, οι οποίοι με το single τους “Simple truth” ανέβηκαν στη πρώτη θέση κι έκαναν ρεκόρ πωλήσεων στην Ιαπωνία! Καθώς το αστέρι του Κέβιν άρχισε να μεγαλώνει ως ηθοποιός, η μπάντα συνέχιε να παίζει παρασκηνιακά, να γράφει και να ηχογραφεί κάθε φορά που μπορούσαν να βρεθούν όλλοι μαζί.

    Οι Coinman και Forward, βρέθηκαν μαζί στο Tucson της Arizona, όπου εκεί συνάντησαν τον κιθαρίστα και παραγωγό Teddy Morgan και τον ντράμερ Larry Cobb. Έτσι το 2005, όταν οι τρεις πρώην “Roving Boys”αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια νέα μπάντα μαζί, κάλεσαν τον Teddy και τον Larry και ονόμασαν το συγκρότημα <>. Γεννημένοι μέσα από τη κοινή αγάπη τους για την μουσική, μία σφιχτοδεμένη ομάδα παλιών φίλων, ο Kevin Costner και η «Σύγχρονη Δύση» δέχονται τις επιρροές τους από ένα ευρύ μωσαϊκό της αμερικανικής μουσικής και όχι μόνο. Το σόου κυλά δείχνοντας τις επιρροές του από το αρχέγονο υλικό που φτιάχτηκε το συγκρότημα και καλύπτει τραγούδια γραμμένα από κολοσσούς της μουσικής.


    Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 150 Ευρώ, 100 Ευρώ, 80 Ευρώ, 65 Ευρώ, 45 Ευρώ και 35 Ευρώ. Η προπώληση έχει ξεκινήσει στα: Public (Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος), Virgin Megastores (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι), Ticketnet.gr (Λ. Κηφiσίας 46, Αμπελόκηποι), Ταμεία Θεάτρου Badminton (Άλσος Στρατού, Γουδή).

    Συνέχεια...

    50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης


    Με κεντρικό σύνθημα το ερώτημα «Why cinema now?», το 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θέλει να αποτελέσει μια διαφορετική πρόταση. Μια αφορμή για σκέψη, διάλογο, επικοινωνία, διάδραση. Μια μεγάλη κινηματογραφική γιορτή που θα κορυφωθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, από τις 13 έως τις 22/11. Την παρότρυνση έδωσαν τα λόγια του Ζαν Ρενουάρ: «Για να παραμείνει ο κινηματογράφος ζωντανός θα έπρεπε να επινοεί τα πάντα από την αρχή». Λόγια που συνοψίζουν με τον καλύτερο τρόπο το σκεπτικό της φετινής διοργάνωσης. Το 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης γιορτάζει την επέτειο μισού αιώνα ζωής και καλεί τους δημιουργούς, τους επαγγελματίες του σινεμά και φυσικά το κοινό του να συμμετάσχουν δυναμικά, να θέσουν ξανά ερωτήματα που αφορούν στη φύση και τον ρόλο του κινηματογράφου.

    Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ και λεπτομέρειες πατήστε εδώ .

    Πηγή: www.filmfestival.gr/

    jose
    Συνέχεια...

    Πάρτε και ένα να Τραγουδάκι...


    Ώρα για rap λόγια που λεεί και ο φίλος μας ο fakas....


    NTM

    That's my people και

    Laisse Pas Trainer ton fils





    Vlaxos
    Συνέχεια...

    Ρεκόρ ταχύτητας για ηλεκτρική μοτοσικλέτα











    Την γρηγορότερη sport μοτοσικλέτα παραγωγής κατασκεύασε η Mission Motors. Η Mission One, όπως ονομάστηκε, κατάφερε σε δοκιμαστικό session να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας για ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, καθώς το ταχύμετρό της άγγιξε τα 160 μίλια την ώρα!




    Η Mission One κατάφερε στο πρώτο πέρασμά της, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Bonneville Salt Flats των ΗΠΑ, να αγγίξει την ταχύτητα των 160 μιλίων την ώρα, στο δεύτερο (απαραίτητο για την κατοχύρωση του παγκοσμίου ρεκόρ), όμως, η ταχύτητά της ήταν μικρότερη και το ρεκόρ κατοχυρώθηκε στα 150,059 μίλια την ώρα.
    Μπορεί, λοιπόν, το NRV588 της Norton να έχει στο παρελθόν ξεπεράσει το συγκεκριμένο ρεκόρ, ωστόσο, αυτή τη φορά πρόκειται για μια μοτοσικλέτα παραγωγής, η οποία, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας θα διαθέτει απαράλλαχτο τον κινητήρα που χρησιμοποιήθηκε στην εκδήλωση.





    Πηγη:www.mototriti.gr

    Corfas
    Συνέχεια...

    Αθάνατος Ελληνικός Κινηματογράφος - Ατάκες

    Όλοι μεγαλώσαμε βλέποντας παλιές ελληνικές ταινίες με τους αγαπημένους μας ηθοποιούς που άφησαν ερμηνείες αξεπέραστες και μας δίνουν την εικόνα της Ελλάδας τότε με τον πιο χαρισματικό τρόπο. Ένα μεγάλο κεφάλαιο στον Ελληνικό κινηματογράφο ήταν οι καυστικές και "σπιρτόζικες" ατάκες των πρωταγωνιστών και όχι μόνο!! Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και σήμερα οι κωμικές ταινίες και σειρές δίνουν βάση στις ατάκες...Το ελληνικό κοινό έτσι έχει μάθει και αυτό ζητά. Οι μεγάλοι της εποχής όπως Δημήτρης Χορν, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ντίνος Ηλιόπουλος, Ρένα Βλαχοπούλου, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Θανάσης Βέγγος και πάρα πολλοί άλλοι που μου διαφεύγουν άνοιξαν το δρόμο για όλους τους μεταγενέστερους "ατακαδόρους". Παρακάτω έχουμε μερικές απ' τις καλύτερες και ιστορικές ατάκες που έχουν ειπωθεί!! Βεβαίως είναι αδύνατον να τις συλλέξουμε όλες (βεβαίως-βεβαίως!!), όμως είναι ένα πολύ καλό δείγμα... Απολαύστε και γελάστε με την ψυχή σας!!!!!






    jose
    Συνέχεια...

    Συνταγή για σπιτική κρέπα

    Είσαι φοιτητής??? Είσαι εργένης?? Είσαι γυναίκα μόνη ψάχνει??? Ή μηπως θέλετε να εντυπωσιάσετε φίλους και γνωστούς με τις μαγειρευτικές σας ικανότητες??
    Έχουμε μια συνταγή που μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Φοιτητική κ εργένικη σπιτική κρέπα!! Με πολύ λίγα συστατικά και εύκολη διαδικασία παρασκευής!! Για να μην χαλάτε τα λεφτά σας σε κρεπερί και άλλα τέτοια παρεμφερί!!!

    Συστατικά:
    1 ποτήρι αλεύρι
    1 ποτήρι γάλα
    1 αυγό
    πολύ λίγο αλάτι
    λίγο βούτηρο
    και γέμιση της αρεσκείας σας

    Για τον τρόπο κατασκευής προτιμήσαμε να βάλουμε ένα βιντεάκι ώστε να μπείτε στην ψυχολογία του μάγειρα/ισσας!!!!!!
    Καλές μάσες...




    jose
    Συνέχεια...

    Drag Me To Hell


    Ο σκηνοθέτης της τριλογίας «Spiderman» επέστρεψε για να σκορπίσει τρόμο με μια ταινία που αναμένεται να αφήσει ιστορία, κερδίζοντας επάξια μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα θρίλερ των τελευταίων χρόνων. Το «Drag Me to Hell» παρουσιάζει τη ζωή της Κριστίν Μπράουν, μιας φιλόδοξης κοπέλας που έχει σχέση με τον γοητευτικό καθηγητή Κλέι Ντάλτον. Η Κριστίν εργάζεται σε τράπεζα και είναι αρμόδια για την έγκριση ή την απόρριψη δανείων. Όλα κυλούν αρμονικά μέχρι την ημέρα που εμφανίζεται στην τράπεζα η μυστηριώδης κυρία Γκανούς, η οποία παρακαλά για την παράταση χρόνου πληρωμής των δόσεων του στεγαστικού της δανείου. Τότε η Κριστίν βρίσκεται σε δίλημμα και αναρωτιέται αν πρέπει να εγκρίνει την παράταση, διευκολύνοντας τη γυναίκα, ή αν πρέπει απλά να αρνηθεί. Σε περίπτωση που την εγκρίνει θα ικανοποιήσει και θα βοηθήσει την κ. Γκανούς αλλά σε περίπτωση που αρνηθεί θα εντυπωσιάσει τον εργοδότη της αυξάνοντας τις πιθανότητες να πάρει προαγωγή. Τελικά η Κριστίν επιλέγει να εντυπωσιάσει τον εργοδότη της και απορρίπτει το αίτημα της κυρίας Γκανούς. Η κ. Γκανούς απελπίζεται αφού τελικά το σπίτι της θα κατασχεθεί και εκείνη θα βρεθεί στο δρόμο. Διψασμένη για εκδίκηση η ηλικιωμένη κυρία «καταριέται» την Κριστίν και μετατρέπει τη ζωή της σε μια ζωντανή κόλαση. Η άτυχη κοπέλα στοιχειώνεται από ένα σατανικό πνεύμα και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο μόνη της καθώς ο φίλος της δυσκολεύεται να την πιστέψει. Απελπισμένη πλέον η Κριστίν επισκέπτεται έναν προφήτη, ο οποίος την υποβάλλει σε δοκιμασίες προσπαθώντας να λύσει τα μάγια. Θα καταφέρει η νεαρή γυναίκα να ξαναβρεί τον εαυτό της;

    Σκηνοθεσία : ΣΑΜ ΡΑΙΜΙ
    Σενάριο : ΣΑΜ ΡΑΙΜΙ, ΙΒΑΝ ΡΑΙΜΙ
    Παίζουν : ΤΖΑΣΤΙΝ ΛΟΝΓΚ , ΑΛΙΣΟΝ ΛΟΜΑΝ , ΛΟΡΝΑ ΡΕΙΒΕΡ
    Γλώσσα : Αγγλικά
    Είδος : Τρόμου, Θρίλερ
    Διάρκεια : 1h 39min
    Καταλληλότητα ταινίας : ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
    Πρεμιέρα (GR) : 10/09/ 2009
    movie trailer

    Corfas
    Συνέχεια...

    Τρία "σεξουαλικά" ανέκδοτα...

    • Κοίτα εκεί να δεις τι μπορείς να πάθεις αν δεν "πιάνουν τα χέρια σου" και αν η γυναίκα σου δεν ξέρει να κάνει σπανακόπιτα!!!

    Ήταν κάποτε ένα ζευγάρι παντρεμένο πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή τους χαλάει ο πίνακας ελέγχου και λέει η γυναίκα στον άντρα της:
    - "Αγάπη μου πήγαινε να το φτιάξεις σε παρακαλώ."
    - "Δε μου λες φως μου. Τόσα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι και δεν ξέρεις ότι δεν ξέρω τίποτα από ηλεκτρολογικά? Κάλεσε έναν ηλεκτρολόγο και θα στα δώσω τα λεφτά."
    Περνάνε λίγες μέρες χαλάει το σύστημα ύδρευσης.
    - "Πήγαινε αγάπη μου να το φτιάξεις."
    - "Μωρό μου ξέρω εγώ από υδραυλικά? Κάλεσε έναν υδραυλικό και θα στα δώσω."
    Περνάνε κι άλλες μέρες και χαλάει το κρεβάτι.
    - "Πήγαινε να το φτιάξεις του λέει γιατί ντρέπομαι να καλέσω μαραγκό."
    - "Δεν μπορώ", της λέει.
    Γυρίζει ο άντρας το μεσημέρι και βλέπει το κρεβάτι φτιαγμένο.
    - "Πόσα έδωσες, να στα δώσω αγάπη μου."
    - "Δε γίνεται."
    - "Γιατί?"
    - "Να! Ξέρεις μου είπε ότι ήθελε να του κάνω μια σπανακόπιτα ή να του πάρω μια π!π@."
    - "Και εσύ τι έκανες?"
    - "Ζωούλα μου ξέρω εγώ να φτιάχνω σπανακόπιτα;"


    • Για να μαθαίνουμε και κάτι χρήσιμο απ' τα ανέκδοτα!!!

    Πάει ένας άντρας στο σπίτι της αρραβωνιαστικιάς του να συζητήσει με το μέλλοντα πεθερό του τα περί γάμου που θα γινόταν σε λίγες μέρες.
    Μπαίνει στο σπίτι και βρίσκει εκεί την αδερφή της αρραβωνιατικιάς του να φοράει μόνο ένα τάγκα και τίποτα άλλο, και του λέει:
    - "Θέλω να με μαμίσεις τώρα, σε θέλω εδώ και τώρα."
    - "Μα σε λίγες μέρες παντρεύομαι την αδερφή σου!!!! Αυτό δε σε νοιάζει?"
    - "Όχι σε θέλω εδώ και τώρα."
    Ο άντρας τότε φεύγει τρεχάτος και πάει στο αυτοκίνητο του!
    Μέσα ήταν ο πεθερός του:
    - "Μπράβο", του λέει, "σου κάναμε ένα τεστ για να δούμε την αντίδραση σου και το αν θα είσαι πιστός στην κόρη μου."

    Ηθικό δίδαγμα: Πάντα να αφήνετε τα προφυλακτικά στο αυτοκίνητο.


    • Με ρέγουλα τα Viagra...

    Πάει ένας τυπάς με σεξουαλικό πρόβλημα στον γιατρό και του λέει:
    - Γιατρέ μου, δεν μου σηκώνεται!
    Tου δίνει κάτι χάπια ο γιατρός και του λέει να παίρνει από ένα πριν κάνει έρωτα.
    Παίρνει ο τύπος τα χάπια λοιπόν, και προχωρώντας στο δρόμο παραμιλούσε:
    - Έχω πολύ καιρό να κάνω sex. Καλύτερα να πάρω δύο. A μπα, καλύτερα τρία...
    Nα μην τα πολυλογούμε, τελικά μέχρι να φτάσει σπίτι του, πήρε πέντε χάπια!!!
    Φτάνοντας έχει γίνει τούρμπο! Αρπάζει την γυναίκα του και την πηδάει μέχρι τελικής πτώσης.
    Σειρά παίρνουν, η πεθερά του, ο πεθερός του, η μάνα του ο πατέρας του, ο γιος του, η κόρη του...
    Όλη η γειτονιά... Όλο το χωριό...! Δεν μπορεί να ηρεμήσει.
    Απελπισμένος, παίρνει τηλέφωνο τον γιατρό:
    - Γιατρέ μου, πήρα πέντε χάπια μαζεμένα κι έχω πηδήξει όλο το χωριό! Tι να κάνω να ηρεμήσω???
    - Πάρε ένα ποτήρι κρύο γάλα, και βάλε μέσα την π....α σου για δέκα λεπτά!!! Έτσι θα ηρεμήσεις, τον συμβουλεύει ο γιατρός.
    Tην ώρα που εφαρμόζει την συμβουλή του γιατρού, τον βλέπει ο γιος του από το παράθυρο......
    Τρέχει έντρομος στην πλατεία του χωριού και αρχίζει να φωνάζει:
    - Γρήγοραααα... Κρυφτείτε όλοι! Τον ταΐζει κι έρχεται...!


    jose

    Συνέχεια...

    Πώς να λύσετε τον κύβο του Ρούμπικ

    Σπαζοκεφαλιά ε;
    Οχι πλέον!

    Λύστε τον κύβο του Ρούμπικ με διάφορους αλγόριθμους απο τα παρακάτω Video






    Man
    Συνέχεια...

    Franklyn...

    Σκηνοθεσία: Gerald McMorrow
    Σενάριο: Gerald McMorrow
    Ηθοποιοί: Eva Green, Ryan Phillippe, Sam Riley, Richard Coyle, Jay Fuller
    Πρεμιέρα (US): 07/05/09
    Πρεμιέρα (GR): 07/05/09

    Είδος ταινίας: Drama | Fantasy
    Χώρα παραγωγής: France | UK

    Plot: Η ταινία τοποθετείται σε δύο εποχές: στο σημερινό Λονδίνο και σε μια μελλοντική φανταστική εποχή, ένα παράλληλο σύμπαν του σήμερα, που λέγεται Meanwhile City. Στην πόλη αυτή όλοι πιστεύουν σε μια θρησκεία και ο Ράιαν Φιλίπε είναι ένας μασκοφόρος εκδικητής, που προσπαθεί να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να πέσουν στα δίχτυα αιρέσεων. Στο σύγχρονο Λονδίνο, κεντρικοί ήρωες είναι τρεις άνθρωποι διαφορετικής ηλικίας, ασχολίας και φύλου, που οι ιστορίες τους διασταυρώνονται με αυτήν του εκδικητή.

    Συνέχεια...

    Πολιτικό Ανέκδοτο...

    Και επειδή όποιος και αν βγεί τελικά στης επερχόμενες εκλογές πάλι εμείς θα τα τραβήξουμε ας γελέσουμε λίγο προτού αρχίσουμε να κλαίγομαστε ξανά....

    Στο αεροπλάνο..

    Μέσα σε ένα αεροπλάνο, βρίσκονται ο Αλογοσκούφης, η Μπακογιάννη, ο Πολύδωρας και ο Καραμανλής...
    Ξαφνικά βρίσκει ο Αλογοσκούφης ένα εκατοστάευρω και λέει "Αχ να μπορούσα τώρα να ανοίξω το παράθυρο να το πετάξω και να κάνω έναν Έλληνα ευτυχισμένο..."
    "Ααα, δεν τα λες καλα λέει η Μπακογιάννη. Εγώ θα το έσπαγα πρώτα σε πενηντάρικα, θα άνοιγα το παράθυρο θα τα πέταγα και θα έκανα 2 Έλληνες ευτυχισμένους..."
    "Αααα δεν τα λες καλά Ντορούλα, της λέει ο Πολυδωρας... Εγώ θα το εσπαγα σε 5 οικοσάρικα και θα έκανα 5 Έλληνες ευτυχισμένους..."
    "Ααααα δεν τα λέτε καλά λέει ο Καραμανλής... Εγώ θα το έσπαγα σε 10 δεκάρικα και θα έκανα 10 Έλληνες ευτυχισμένους..."
    Ο κυβερνήτης λοιπόν εξαγριομένος που τα ακούει όλα αυτα, γυρίζει και λέει στον συνκυβερνήτη...
    "ΡΕ ΜΗΤΣΟ, ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΥΚΑΡΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ...?!?!?!?!?"

    Vlaxos
    Συνέχεια...

    Έρχεται σε λίγες μέρες Saw VI



    Μόλις ανακοινώθηκε επίσημα ότι 23 Οκτωβρίου θα προβληθεί η απόλυτη Splatter ταινία Saw VI..
    Εμείς χαστουκίσαμε μερικές εικόνες για σάς



    Συνέχεια...

    Live Ποδοσφαιρικοί Αγώνες

    Θέλετε να δείτε Live τους ποδοσφαιρικούς αγώνες;



    Μπείτε σε ένα απο τα παρακάτω:

    SoccerTVLive

    RojaDirecta

    Man
    Συνέχεια...

    Το πρόγραμμα της Αγωνιστικής...


    6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 16:45 ΣΚΑΪ
    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ 16:45 ΝOVA
    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 ΝOVA
    ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
    ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 ΝOVA
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 16:45 ΝOVA
    Π.Α.Ο.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ 19:00 ΝOVA

    SKODA ΞΑΝΘΗ - Α.Ε.Κ. 19:00 ΝΕΤ
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 21:15 ΝOVA

    Vlaxos
    Συνέχεια...

    Χαστουκίσιους

    Είναι αξιοσημείωτο να αφιερώσουμε άλλο ένα χαστουκιστικό περιστατικό..
    Απολαύστε!





    Man
    Συνέχεια...

    Το gran pri τις Ιαπωνίας...

    Αυτό το σαββατοκύριακο ο μαγικός κόσμος της F1 φιλοξενείται στην Ιαπωνία και το gran pri τις
    Suzuka. Αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά της πίστας στο άρθρο που ακολουθή...


    Το GP που έχει δει τα περισσότερα καθοριστικά αποτελέσματα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, είναι αυτό της Ιαπωνίας στην πίστα της Σουζούκα (μήκος 5.807 χλμ.).Το 1962 η Honda κατασκεύασε τη συγκεκριμένη πίστα αγώνων, για να δοκιμάζει τα αυτοκίνητα της και μέχρι το 1986 φιλοξενούσε μόνο αγώνες της F2 και πρωταθλήματα σπορ αυτοκινήτων.


    Από το 1987 όμως και ύστερα από μερικές επεμβάσεις στο σχεδιασμό της Σουζούκα, η Ιαπωνία φιλοξένησε το πρώτο GP στην ιστορία της. Δίπλα από την καυτή άσφαλτο οι υπεύθυνοι έχουν κατασκευάσει ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα αναψυχής στον κόσμο, με κυριότερο χαρακτηριστικό την τεραστίων διαστάσεων ρόδα που είναι ορατή από τα περισσότερα σημεία της πίστας.


    Για τον ιδιόρρυθμο σχεδιασμό της Σουζούκα που θυμίζει το νούμερο 8, υπεύθυνος είναι ο Χέρμαν Τίλκε της εποχής, Τζον Χούγκενχολζ. Οι απαιτητικές στροφές, δοκιμάζουν τις αντοχές των οδηγών και των μονοθεσίων σε κάθε GP, ενώ οι 130R και η Spoon είναι δύο από τις πιο εντυπωσιακές.


    Λόγω, της τοποθέτησης του συγκεκριμένου αγώνα σχεδόν στο τέλος του αγωνιστικού ημερολογίου, έχουν λάβει χώρα μερικά από τα πιο καθοριστικά αποτελέσματα. Γνωστότερο παράδειγμα είναι η σύγκρουση των Σέννα και Προστ, γεγονός που έκρινε την κατάκτηση του πρωταθλήματος υπέρ του δεύτερου.
    Πηγή:www.auto24.gr
    Vlaxos
    Συνέχεια...

    Στοματική..μουσική!!

    Είναι απίστευτο μερικές φορές που βλέπουμε κάποιους τύπους που μπορούν να ξεπερνούν τον εαυτό τους.

    Ο παρακάτω τύπος είναι ένας Γάλλος
    ο οποίος έχει το χάρισμα να κάνει με τη φωνή του:

    1. Βιολί
    2. Φυσαρμόνικα
    3. Μπάνζο
    4. Ακκορντεόν
    5. Τρομπέτα(Mute)
    Απολαύστε τον



    Man
    Συνέχεια...

    Τσάμπα Rapidshare

    Είναι ίσως πολλοί από εμάς που τρελαίνονται όταν βλέπουν σε διάφορα forum κάποια τρελά προγράμματα ή ταινίες ,που πρέπει να τα κατεβάσεις από το Rapidshare...
    Εσύ όμως δέν έχεις Premium(πληρωμένο) account και δεν σε αφήνει να κατεβάσεις πάνω απο 3 αρχεία....
    Ήρθε η ώρα να μπει ένα ΤΈΛΟΣ σε αυτή την εκμετάλλευση και το όνομα του είναι

    ΦΡΙ ΡΑΠΙΝΤ ΝΤΑΟΥΝΛΟΝΤΕΡ

    Αυτός ο Downloader μας δίνει το δικαίωμα να κατεβάζουμε όσα αρχεία θέλουμε,αλλά μόνο ένα την κάθε φορά (μην είμαστε και πλεονέκτες).
    Παρόλα αυτά κάνει τέλεια τη δουλειά του.
    Καλά καψίματα









    Man
    Συνέχεια...

    Πώς να παίζεται τσάμπα σε Net Cafe

    Μερικοί ίσως να με έβριζαν..
    αλλά είπαμε ρε παιδιά,φοιτητές είμαστε και η τσέπη μας μπορεί να αντέξει μέχρι και ένα ευρώ.Επειδή όμως το ένα ευρώ δεν φτάνει ούτε για μία ώρα σε Net Cafe τότε με τα παρακάτω προγραμματάκια είμαστε ΥπερComple!

    Συνήθως αυτό που κάνει τη δουλειά του είναι το Unrestrict.exe το οποίο ξεκλειδώνει όλες τις "ασφάλειες" που έχει βάλει ο Administrator.
    Σας έυχομαι καλή διασκέδαση και προσοχή όπου το κάνετε!

    Man
    Συνέχεια...

    Το λιοντάρι και ο πίθηκος...

    Το λιοντάρι μετά το φαγητό ψάχνει απεγνωσμένα κάποιον για να παίξει. Ο πίθηκος πάνω στο δέντρο αρνείται φοβούμενος το μοιραίο.
    Λ- Κατέβα λίγο να παίξουμε
    Π-ούτε να το σκέφτεσαι. Θα Με φας
    Λ-Μα μόλις έφαγα. Σου ορκίζομαι ότι δεν θα σε πειράξω
    Π-Μόνο αν δέσεις και τα τέσσερα πόδια σου θα κατέβω τι να κάνει το λιοντάρι δένεται.
    Κατεβαίνει ο πίθηκος και αντί να παίξει με το λιοντάρι το αρχίζει στο φικι φικι.
    Τρελαίνεται το λιοντάρι και αρχίζει να χτυπιέται μέχρι που λύνεται και παίρνει στο κυνήγι τον πίθηκο.
    Ο πίθηκος χώνεται σε ένα πάρκο βρίσκει μια εφημερίδα σε ένα παγκάκι και κάνει ότι διαβάζει.
    Έρχεται το λιοντάρι και ρωτάει:¨συγνώμη κύριε μήπως είδατε ένα πίθηκο;
    Λέει ο πίθηκος ποιον αυτόν που πήδηξε το λιοντάρι;
    Και λέει το λιοντάρι όχι ρε πούστη μου το γράψανε κιόλας και οι εφημερίδες;

    Corfas
    Συνέχεια...

    Αυτή είναι η αλήθεια για τις γυναίκες και τους άντρες;;;






    Η φωτογραφίες είναι από αυτή διαφήμιση μπύρας.....
    Κακή προπαγάνδα για τις γυναίκες ή μήπως είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέει η διαφήμιση???




    anto!
    Συνέχεια...

    Η σεξολόγος που έχει κάνει sex με 1,500 άντρες!!!


    Η 54χρονη Mare Simone είναι σεξολόγος και εδώ και 23 χρόνια δίνει μαθήματα για τον έρωτα σε περισσότερους από 10,000 πελάτες της! Βοηθάει ζευγάρια να ξεπεράσουν προβλήματα που έχουν στο κρεβάτι και όπως υπολογίζει έχει κάνει σεξ με τους 1,500 από τους 10,000!! Η ίδια δηλώνει ότι δεν κάνει κάτι παράνομο διότι όλα γίνονται για θεραπευτικούς σκοπούς ώστε και οι άντρες που την επισκέπτονται αλλά και οι γυναίκες/κοπέλες τους, να έχουν μια καλή σεξουαλική ζωή!
    www.kotetsi.com

    Corfas
    Συνέχεια...

    Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

    Share