Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Μ(πέος) της Ντροπής και ελληνικό ποδόσφαιρο της ντροπής....Ατιμωρησία και "όλα καλά!"

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου έκλεψε την παράσταση στον αγώνα με τους “πράσινους” με όσα είπε σε...
παίκτες, τεχνικό επιτελείο και Γόντικα.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα "SportDay", ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μετά το τέλος του ματς πήγε στον τζιμπρίλ Σισέ και του είπε:

"Τζιμπρίλ, θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την ένταση στο τέλος και τις μπάλες. Είναι σπουδαία υπόθεση για μία ομάδα σαν εμάς να μπούμε στα πλέι οφ και να παίξουμε στην Ευρώπη. Θέλω να το καταλάβεις και συγγνώμη αν έγινε κάτι που σε ενόχλησε. Ήταν στην ένταση του αγώνα και δεν έχει κανείς κάτι μαζί σου".

Ο Γάλλος επιθετικός όμως δεν... συγκινήθηκε από τη συγγνώμη του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, καθώς του απάντησε: "Αυτά δεν είναι ποδόσφαιρο. Έτσι θέλετε να κερδίζετε; Είστε ευχαριστημένοι με αυτό;".

Επίσης, ο κύριος Μπέος ζήτησε συγγνώμη και στο Δημήτρη Γόντικα, λέγοντάς του: "Δημήτρη όλα καλά; Αν έγινε κάτι στο τέλος με τις μπάλες που έπεφταν, συγγνώμη. Ήταν στην ένταση του αγώνα".

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού όμως τον ρώτησε: "μίλησες για υπαλλήλους και φλώρους;", με τον Μπέο να του απαντά: "Ναι, ρε, το είπα. Τί θέλετε; Σας γ... και θα σας γ... ξανά στα πλέι οφ".

Έξαλλος με τη συμπεριφορά του ο Γόντικας δεν του έδωσε το χέρι, απαντώντας του: "Αφού το ποδόσφαιρο διοικείται από υπόδοικους. Φύγε, ρε λαμόγιο κ...χοντρέ".

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Μπέος πριν τον αγώνα έλεγε: "Παιδιά, ήρεμα, ε; Δεν παίζετε για κανέναν τίτλο. Να μπούμε μαζί στα πλέι οφ", ενώ στο ημίχρονο ο Γιώργος Καραγκούνης αντέδρασε, λέγοντας: "Τί είναι αυτά, ρε;". Ο Μπέος, ωστόσο, απευθύνθηκε και στο Λέτο: "Τί είναι αυτά, ρε, που κάνεις; Όλο νεύρα και διαμαρτυρίες είσαι. Παίξε ήρεμα, ρε, άντε λες και θα κερδίσεις τίποτα".

Μάλιστα, ο Μπέος απευθύνθηκε και στον Φερέιρα. "Τι κάνουν οι παίκτες σου, ρε μ...; Είναι σημαντικό για μας το παιχνίδι. Θα καταλάβετε τίποτα εσείς που φωνάζετε και διαμαρτύρεστε. Κάντε μας τη χάρη και παίξτε πιο ήρεμα. Τί ήρθατε να κάνετε εδώ;".

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν απάντησε, αλλά αυτό το έκανε ο συνεργάτης του, Ζοζέ Γκόμες, ο οποίος του απάντησε σε ανάλογο ύφος: "Άντε γ...".


AΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ......ΑΛΛΑ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΝΑ ΕΞΕΥΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΗ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.........ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ....ΚΡΙΜΑ!


24wro.blogspot.com

Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share