Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Σημερινό video απο τα επεισόδια στη Σύρο μεταξύ του σώματος καταστολής και των φοιτητών-μαθητών κατά την επίσκεψη του Παπανδρέου!

Δακρυγόνα και κρότου λάμψης πέταξαν σε φοιτητές σήμερα τα σώματα καταστολής και αηδίας θα λέγαμε, αφού το θεματάκι με τα δακρυγόνα σα να το έχουνε παρακάνει και πλέον το θεωρούμε τόσο φυσιολογικό που δεν ενοχλεί και κανέναν, ενώ αντίθετα μισό αναπνευστικό πρόβλημα να έχεις θα δείς τα ραδίκια ανάποδα με τα ληγμένα χημικά που πετάνε και μάλιστα μπροστά στα μάτια του πρωθυπουργού!

Ο Πρωθυπουργάς ο Παπανδρέας ας αράξει και άλλο αν θέλει μετά το ευχαριστο πρωινό που πέρασε στο νησί της Σύρου μιάς και εντάξει χούντα έχουμε δε γαμείς μωρέ.....
Αυτή την εποχή περνάνε καλά οι πολιτικοί, τα και καλά σώματα ασφαλείας(Μην αντιδράσει κανείς.....Αν δεν ήταν στο σύστημα και ήταν τα παιδιά των 700ευρο θα είχαν αντιδράσει έστω και σε μία χώρα, έστω και για μια στιγμή στο πολιτικό σύστημα) και οι ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι και όχι μόνο.....Βρε τι μας θυμίζει ...Βρε τι μας θυμίζει!

Παπανδρέα, και σήμερα σύριζα ήταν στα επεισόδια;;;
Αγανακτισμένος κόσμος λέω εγώ, που στη τελική βαρέθηκε κιόλας να του βάζεις ταμπελάκια όλη την ώρα!
Καλό το κόλπο αλλά για φτάνει....

Δείτε και το video:










anto-pets!
Συνέχεια...

Πώς να σώσετε το σκύλο σας σε περίπτωση ανάγκης!






Όλοι εμείς που έχουμε σκυλάκι(α) φοβόμαστε το ενδεχόμενο της κατανάλωσης δηλητηριασμένου φαγητού...
την ώρα που είτε λείπουμε από το σπίτι και μένει στον κήπο ως φύλακας, είτε "πάρουμε" τα μάτια μας από τον σκύλο μας κατά τη διάρκεια της βόλτας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν αντιληφθείτε ότι το σκυλάκι σας έχει φάει κάτι δηλητηριασμένο, είναι να του προκαλέσετε εμετό.

Τρεις τρόποι για να το πετύχετε αυτό είναι οι εξής:

Θα διαλύσετε 2%(μισό κουταλάκι) θειϊκό χαλκό (γαλαζόπετρα) σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και να του το δώσετε λίγο λίγο να το πιει.
Να αγοράσετε από το φαρμακείο κάποιο εμετικό φάρμακο ή υποδόροια ένεση
Αν βρίσκεστε κάπου που δεν μπορείτε να βρείτε κάτι από αυτά τα 2, διαλύστε αλάτι σε νερό και δώστε το στο σκυλάκι σας να το πιει και θα προκληθεί εμετός μέσα σε λίγα λεπτά. Αν δεν προλάβετε να δείτε το σκύλο σας με το που φάει το δηλητηριασμένο φαγητό και το καταλάβετε αργότερα, πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στον κτηνίατρο για εκένωση στομάχου.

Ακόμα και να του προκαλέσετε εμετό γρήγορα, θα πρέπει να το μεταφέρετε στον κτηνίατρο για να σώσει το σκυλάκι σας, μιας και η πρώτες βοήθειες που θα του δώσετε εσείς, ίσως να μην είναι αρκετές (δεν ξέρουμε την ποσότητα του δηλητηρίου και το πόσο έχει "μείνει" στο στομαχάκι του).

Ελπίζουμε να είναι αχρείαστες οι συμβουλές μας!
Συνέχεια...

Video:To πιο μαλλιαρό κορίτσι στο κόσμο!

To πιο μαλλιαρό κορίτσι στο κόσμο.....
Βίντεο που σοκάρει!
Δείτε το απόσπασμα απο ντοκιμαντέρ του discovery channel:
















Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share