Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Οι hackers και στο gmail... Προσοχή!!!


Μετά από τη δημοσιοποίηση των κωδικών ασφαλείας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χιλιάδων χρηστών της εταιρείας Hotmail, ήρθε η σειρά της Google να πέσει θύμα των «λαγωνικών» του διαδικτύου.

Όπως δημοσιεύτηκε σήμερα από τα διεθνή ΜΜΕ, περισσότεροι από 30.000 λογαριασμοί και κωδικοί ασφαλείας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.
Και στη Google εφαρμόστηκε η μέθοδος «phising» με τη λειτουργία ψεύτικων ιστοσελίδων που προσελκύουν τους χρήστες του διαδικτύου, για να «ψαρέψουν» τα προσωπικά τους στοιχεία.

Εκπρόσωπος της Google απάντησε σχετικά στο BBC: «Πρόσφατα μας γνωστοποιήθηκε μία ευρεία «επίθεση» σε όλη σχεδόν τη βιομηχανία με τη μέθοδο του phishing, με την οποία οι χάκερ απέκτησαν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πολλών ανθρώπων, από τους οποίους μερικοί είχαν λογαριασμούς στο Gmail (την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google)».

Η εταιρεία έσπευσε να διευκρινίσει ότι η επίθεση αυτή δεν έθεσε σε κίνδυνο τις ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες των χρηστών, των οποίων οι λογαριασμοί παραβιάστηκαν.

Γι' αυτό όλοι τα μάτια σας 24!!! Προσοχή που βάζετε κωδικούς και το καλύτερο θα ήταν να βγάλετε τις απομνημονεύσεις και να τους γράψετε σε ένα χαρτάκι!!!! Τι καλύτερο, ασφαλέστερο και παραδοσιακό...

Πηγή:www.madata.gr
jose
Συνέχεια...

Έρχονται επιτέλους τα Windows 7!!!!


Aπό τις 22 Οκτωβρίου θα είναι και στην ελληνική αγορά τα Windows 7 με τον Ιnternet Εxplorer 8, μετά τηv απόφαση της εταιρείας να τα διαθέσει ταυτόχρονα σε όλον τον κόσμο. Από τις 22 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη η αγγλική έκδοση, ενώ η ελληνική έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος θα κάνει «πρεμιέρα» στις 31 Οκτωβρίου.

Οι τελικές τιμές λιανικής (με ΦΠΑ) για την Ελλάδα για τις πλήρεις εκδόσεις αλλά και για τις εκδόσεις αναβάθμισης των Windows 7 θα διαμορφωθούν ως εξής:

● Windows 7 Ηome Ρremium: Εκτιμώμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ): 204,99 ευρώ
● Windows 7 Ρrofessional: Εκτιμώμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ): 319,99 ευρώ
● Windows 7 Ultimate: Εκτιμώμενη τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) 334,99 ευρώ
● Windows 7 Ηome Ρremium Upgrade (UΡG): Τελική τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) 124,99 ευρώ
● Windows 7 Ρrofessional Upgrade (UΡG): Τελική τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) 299,99 ευρώ
● Windows 7 Ultimate Upgrade (UΡG): Τελική τιμή λιανικής (με ΦΠΑ) 309,99 ευρώ

Καλά λίγο ακριβούτσικα τα λες τα original αλλά κάτι θα κάνουμε και γι' αυτό!!!

zoula
Συνέχεια...

Ψωμιάδης-Καρατζαφέρης...Διάλογος!



Το xastouki.blogspot.com, βρέθηκε και στον διάλογο του Ψωμιάδη με τον Καρατζαφέρη, μετα την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Παναγιώτη στο θρόνο και το τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας....


Αnto
Συνέχεια...

Άγχος επικρατεί στην Καβάλα για το επικείμενο match Κυπέλου



Μια ημέρα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, με τον Αμύντα για το Κύπελλο Ελλάδας, ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Πιλαφίδης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, εμφανίστηκε όμως βέβαιος ότι οι λύσεις θα βρεθούν ακόμη κι αν χρειαστούν διορθωτικές κινήσεις.

Οι «αργοναύτες» δεν αντιμετωπίζουν τους αγώνες του Κυπέλλου ως αυτοσκοπό. Εκείνο που προέχει είναι ηρεμία της ομάδας και το να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει.

«Σίγουρα δεν ήμαστε όπως θα θέλαμε και όπως έπρεπε, αφού αντιμετωπίσαμε από το ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας, αλλεπάλληλα προβλήματα που δε μας άφησαν να «δέσουμε» όπως θα θέλαμε. Σε ούτε ένα φιλικό έπαιξε όλη η ομάδα μαζί και φυσικά πώς να μιλάμε μετά για αυτοματισμούς. Είμαστε προβληματισμένοι, για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, όμως δε μας έχει πιάσει και πανικός. Θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά, προχωρώντας ακόμη και σε διορθωτικές κινήσεις εάν χρειαστεί, για να αλλάξουμε την όλη κατάσταση», επεσήμανε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Κώστας Πιλαφίδης.

Ο οποίος καλείται να παρατάξει την Καβάλα κόντρα στον Αμύντα χωρίς τέσσερις παίκτες: Αθανασιάδης, Παπαιωακείμ, Στεφανίδης, Συγκούνας. Στην αποστολή μετέχουν οι: Αλεξάντερ, Ηλιάδης, Σίλντς, Γουέιντ, Τσέρανιτς, Γκούστας, Αγγελόπουλος, Χάφ, Νίκου.

Πηγή:www.sportnet.gr
jose
Συνέχεια...

Με το δεξί η Εθνική Νέων στο Euro U-19 του 2010


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον πέμπτο όμιλο των προκριματικών του Euro U-19 του 2010 η Εθνική Νέων. Οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη νίκησαν 2-0 της Νήσους Φερόε. Το 1-0 έκανε ο Βασιλείου με πέναλτι στο 57ο λεπτό, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Σίμωση στο 77'. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Καρασαλίδης είχε δοκάρι.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γεωργιάδης σημείωσε: «Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που το κερδίσαμε. Παίξαμε καλά και δεν επιτρέψαμε στα Νησιά Φερόε να κάνουν ευκαιρίες, αντιθέτως η ομάδας μας είχε αρκετές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν πετυχαίναμε πιο γρήγορα το δεύτερο γκολ θα είχαμε λιγότερο άγχος. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά αφού η απόδοσή τους ήταν καλή».

Επόμενη αντίπαλος της Ελλάδας είναι την Πέμπτη η Λευκορωσία, η οποία ηττήθηκε την πρεμιέρα από τη διοργανώτρια Σερβία με 5-0.


Πηγή:www.enet.gr

Καλή επιτυχία λοιπόν στα παληκάρια και από εμάς!!

jose
Συνέχεια...

ΡΟΜΠΟΤ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

800px-nao_robotΣύμφωνα με την ετήσια έκθεση "World Robotics" που εκδίδεται από τη Διεθνή Ένωση Ρομποτικής (International Federation of Robotics), περίπου ένα εκατομμύριο ρομπότ «απασχολούνται» από τις βιομηχανίες παγκοσμίως, ενώ περίπου 5,5 εκατομμύρια εκτελούν βοηθητικές εργασίες, από εντοπισμό και απενεργοποίηση βομβών μέχρι καθαρισμό πατωμάτων. Η έκθεση προβλέπει ότι ο πληθυσμός των ρομπότ θα πλησιάσει τα 20 εκατομμύρια μέχρι το 2011, με 17 εκατομμύρια μονάδες να χρησιμοποιούνται σε υπηρεσίες.

Corfas
Συνέχεια...

ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ....


Ο Δημήτρης Μεντζέλος, ο Μιθριδάτης και ο Πρύτανης, είναι τα Ημισκούμπρια. Το όνομα του συγκροτήματος όπως οι ίδιοι δηλώνουν δεν υπάρχει σε κανένα λεξικό. Είναι όρος παρεϊστικος και χαρακτηρίζει τον άνθρωπο που μπορεί και ελίσσεται στις δύσκολες, σαν το "σκουμπρί".

Φίλοι αρκετά χρόνια, ο Δημήτρης, ο Μιθριδάτης και ο Πρύτανης έγραφαν στίχους πολύ πριν ασχοληθούν με την δισκογραφία για οτιδήποτε τους ενοχλούσε γύρω τους, όταν το 1995 γνώρισαν τον Μιχάλη Παπαθανασίου από τους Goin' Through και πήραν την απόφαση να μπουν στο στούντιο. Ετσι το 1996 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο: "30 χρόνια επιτυχίες" που σύντομα έγινε χρυσός. Το άλμπουμ περιλαμβάνει τις επιτυχίες: "Το Βουκολικό", "Μοναχός" και "Τσόντα".

Το 1997,"Ο δίσκος που διαφημίζεται" με τραγούδια όπως "Στη Ντισκοτέκ" με την Ελπίδα, "Ο κύρης του σπιτιού" και το "Je suis Bossu" με τη συμμετοχή του Φοίβου Δεληβοριά έγινε πλατινένιος και χρυσός στη Κύπρο.

Το 1998, το άλμπουμ "Στενές επαφές με τρείς τύπους" γίνεται χρυσό . Από το άλμπουμ ξεχώρισαν τα κομμάτια: "Μεθ' στο Βολάν", "Δημόσιο Forevah", "Χορεύοντας με το λίπος", και "Μαγική Τσατσάρα". Τον ίδιο χρόνο, "Η μαγική τσατσάρα" κυκλοφόρησε και σε cd single που σύντομα έγινε χρυσό.

Το 1999, το δημοφιλές συγκρότημα αλλάζει εταιρεία και γίνεται μέλος της Universal Music. Λίγο πριν την έναρξη της νέας χιλιετίας κυκλοφορούν σε label Def Jam, την μεγαλύτερη hip-hop εταιρία στον κόσμο, την 4η δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο: "Ημισκούμπρια 2030" το οποίο περιλαμβάνει τις επιτυχίες : "Πυρετός το Σαββατόβραδο" με τη συμμετοχή της Μαρίας Λουίζας Βασιλοπούλου, "Νωρίς" με τη συμμετοχή του Λουκιανού Κηλαηδόνη, "Σταχτοραπερόνι" με τη Δήμητρα Γαλάνη, "Η Πεντάμορφη κι ο Αστέρας" με τον Γιάννη Σαββιδάκη και την "Ενοχη Συνείδηση" με τον Τάσο Μπουγά.

Από την κυκλοφορία του 1ου άλμπουμ εώς και σήμερα τα Ημισκούμπρια έχουν πραγματοποιήσει περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα ενώ έχουν εμφανιστεί: το 1996 στο Μύλο Αθηνών με τους Goin' Through και το 1997 στο Μετρό μαζί τον Dr. Dreez.

Ημισκούμπρια - Θέλω να το κάνω με τη μαμά σου


Ημισκούμπρια + Ευριδίκη - Αν ήσουν άλλος



Vlaxos

Συνέχεια...

Όλα τα υπουργεία της νέας κυβέρνησης του Πασόκ....

Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

  • Υπουργός: Γιάννης Ραγκούσης
  • Υφυπουργός: Ντίνος Ρόβλιας
  • Υφυπουργός με έδρα τη Μακεδονία: Θεοδώρα Τζάγκρη

Υπουργείο Εξωτερικών
  • Υπουργός: Γιώργος Παπανδρέου
  • Αναπληρωτής Υπουργός: Δημήτρης Δρούτσας
  • Υφυπουργός: Σπύρος Κουβέλης

  • Υπουργείο Οικονομικών
  • Υπουργός: Γιώργος Παπακωνσταντίνου
  • Υφυπουργός: Φίλιππος Σαχινίδης
Υπουργείο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
  • Υπουργός: Λούκα Κατσέλη
  • Υφυπουργός: Σταυρος Αρναουτάκης
  • Υφυπουργός με έδρα τη Μακεδονία: Μάρκος Μπόλαρης

Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
  • Υπουργός: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
  • Υφυπουργός: Φώφη Γεννηματά

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
  • Υπουργός: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
  • Υφυπουργός: Σπύρος Βούγιας

Υπουργείο Παιδείας, δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
  • Υπουργός: Άννα Διαμαντοπούλου
  • Υφυπουργός: Εύη Χριστοφιλοπούλου
  • Υφυπουργός: Γ.Πανάρετος

Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
  • Υπουργός: Χάρης Καστανίδης
  • Υφυπουργός: Απόστολος Κατσιφάρας

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
  • Υπουργός: Κατερίνα Μπατζελή
  • Υφυπουργός: Μιχάλης Καρχιμάκης

Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού
  • Υπουργός: Παύλος Γερουλάνος
  • Υφυπουργός: Αντζελα Γκερέκου

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
  • Υπουργός: Ευάγγελος Βενιζέλος
  • Αναπληρωτής υπουργός: Πάνος Μπεγλίτης

Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλειας
  • Υπουργός: Ανδρέας Λοβέρδος
  • Υφυπουργός: Γ.Κουτρουμάνης

Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
  • Υπουργός: Δημήτρης Ρέππας
  • Υφυπουργός: Γιάννης Μαγκριώτης
  • Υφυπουργός: Νίκος Σηφουνάκης

Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
  • Υπουργός: Τίνα Μπιρμπίλη
  • Υφυπουργός: Γιάννης Μανιάτης
  • Υφυπουργός: Θάνος Μωραΐτης


Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ
  • Υπουργός: Χάρης Παμπούκης
Υφυπουργός παρά τω προθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος
  • Γιώργος Πεταλωτής

Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης θα είναι ο κ.Θεόδωρος Πάγκαλος.

Πρόεδρος της Βουλής θα προταθεί ο κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα προταθεί ο Χρήστος Παπουτσής, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα προταθούν οι Χρ.Παπουτσής και Π.Ευθυμίου.


Εσυ κυρία διαμαντοπούλου έχε το νού σου αρκετά μπουρδέλο είναι η παιδεία για να τη κάνεις χειρότερη.....
Για να σας δούμε και εσάς.......Όχι οτι δε σας είδαμε αλλά αφού σας ξανα ψήφισανε καλά να πάθουνε βασικά....Αλλα τέλος πάντων!!!!
Και ας ελπίσουμε αν θα αρχίσετε τις γνωστές παπαριές των κομμάτων, να καταλάβει ο κόσμος, οτι ευκαιρίες ΤΕΛΟΣ!!!!
Μακάρι βέβαια να μην της αρχίσετε και να ηρεμήσουμε και εμείς.....Αλλά έχω ένα προσαίσθημα οτι τα ίδια έργα θα δούμε!!!
Προκατηλημένος;;;;;; ΜΠΑ! ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ!


Αnto
Συνέχεια...

Κίνδυνος κορύφωσης εκπομπών αερίων θερμοκηπίου ως το 2020...


Οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από τις πλουσιότερες αναδυόμενες οικονομίες, όπως τη Ρωσία, την Κίνα και τη Μέση Ανατολή, πρέπει να πάψουν να αυξάνονται μέχρι το 2020 για να ελεγχθεί η υπερθέρμανση του πλανήτη, σύμφωνα με έκθεση που παρουσίασε σήμερα η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας (IEA) στους συμμετέχοντες στις διαπραγματεύσεις του ΟΗΕ για το κλίμα στη Μπανγκόκ.

«Η οικονομική κρίση ανοίγει μοναδικό παράθυρο ευκαιριών για να φέρουμε τον ενεργειακό τομέα σε βιώσιμο επίπεδο ώστε να μην επηρεαστεί αρνητικά η κλιματική αλλαγή», τόνισε ο επικεφαλής οικονομολόγος της IEA κ. Φατίχ Μπιρόλ.

Φέτος, μετά την οικονομική κρίση, οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου θα μειωθούν κατά 3%, συντελώντας στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, υποστηρίζει η IEA.

Παράλληλα, η υπηρεσία που συμβουλεύει για θέματα ενέργειας τις χώρες-μέλη του ΟΟΣΑ εκτιμά ότι μια από τις συνέπειες μιας πιο σθεναρής κλιματικής δράσης θα είναι ο περιορισμός της χρήσης ορυκτών καυσίμων, συμπεριλαμβανομένου και του πετρελαίου. Εκτιμά, επίσης, ότι η ζήτηση θα κορυφωθεί πριν το 2020, λόγω των μέτρων ενεργειακής αποδοτικότητας και της περαιτέρω πρόσβασης σε αιολική και ηλιακή ενέργεια.

Σύμφωνα με την έκθεση της IEA, απαιτούνται επιπλέον επενδύσεις, ύψους 10,5 τρισ. δολαρίων, στον τομέα της ενέργειας το χρονικό διάστημα 2010-2030, για να επιτευχθεί ο έλεγχος των εκπομπών ρύπων. Το ποσό αυτό ισοδυναμεί με το 0,5% με 1% του παγκόσμιου ΑΕΠ.

Η έκθεση της IEA αποδεικνύει ότι ο κόσμος χρειάζεται μια δεσμευτική συμφωνία για το κλίμα, υποστήριξε η Δανέζα υπουργός Κλίματος και Ενέργειας κ. Κόνι Χίντεγκααρντ, η χώρα της οποίας φιλοξενεί τον Δεκέμβριο τη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα. «Όσο περισσότερο καθυστερούμε να δράσουμε, τόσο πιο μεγάλο θα είναι το κόστος της δράσης», τόνισε η κ. Χίντεγκααρντ.

Στην έκθεση, η IEA διακρίνει την απαιτούμενη κλιματική δράση μεταξύ της δράσης των χωρών-μελών του ΟΟΣΑ, της δράσης των άλλων μεγάλων οικονομιών και της δράσης των φτωχότερων χωρών.

Η Υπηρεσία υποστηρίζει ότι οι εκπομπές των χωρών-μελών του ΟΟΣΑ πρέπει να μειώνονται σταθερά σε σχέση με τα επίπεδα του 2007 και ότι σε αυτή την ομάδα χωρών περιλαμβάνονται η Νότια Κορέα και το Μεξικό, χώρες που δεν δεσμεύονται από το Πρωτόκολλο του Κιότο.

Πηγή:www.protothema.gr

Vlaxos
Συνέχεια...

7 καινούργια στατιστικά γύρω απο το sex!

Tο 10% των γυναικών έχει κάνει σεξ με κάποιον άγνωστο.
Tο 20% των ανδρών έχει κάνει σεξ σε περίεργο μέρος.

Στο 36% των γυναικών αρέσει να κυκλοφορούν γυμνές.

Στο 45% των γυναικών τους αρέσουν οι μελαχρινοί με γαλάζια μάτια.

Το 70% των γυναικών προτιμά το σεξ το πρωί.

Το 90% των γυναικών θα ήθελε να κάνει σεξ στο δάσος.

Το 99% των γυναικών δεν έχει κάνει ποτέ σεξ στο γραφείο.


Αnto
Συνέχεια...

Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011

Έρχεται στην Ελλάδα η μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου για το 2011! Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το 2011 στην Αθήνα από 25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου, αποτελούν τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στο χώρο της διανοητικής αναπηρίας, ένα αληθινά ξεχωριστό και πολλαπλά ωφέλιμο γεγονός για τις χώρες που τους φιλοξενούν.

Μια πληθώρα πολιτιστικών αλλά και ανθρωπιστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια των Αγώνων. Όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, το πρόγραμμα Host Town – Πόλις Αμφιτρύων θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες, να συμμετάσχουν, να κατανοήσουν αλλά και να αποδεχτούν την διαφορετικότητα

Ρόλο κλειδί για την επιτυχία της διοργάνωσης αποτελεί επίσης το Πρόγραμμα Εθελοντισμού ΑΘΗΝΑ 2011, καθώς θα παρέχει μια μοναδική και ωφέλιμη εμπειρία ζωής στα 25.000 άτομα που θα γίνουν εθελοντές στους Αγώνες. Είναι μια σημαντική ευκαιρία συμμετοχής σε μεγάλη διοργάνωση διεθνούς θεσμού.


Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις για το πρόγραμμα εθελοντισμού θα βρείτε στη σελίδα της Νέας Γενιάς .


zoula

Συνέχεια...

Παράξενα και περίεργα...


Εδώ είναι κάποια πράγματα που ίσως δεν ξέρετε αλλά και να ξέρετε σίγουρα σας παραξενεύουν και σας όπως και μένα όταν τα διάβαζα!!! Λοιπόν, έχουμε και λέμε...Το ξέρατε ότι:

  • Η ηλεκτρική καρέκλα ανακαλύφθηκε από έναν οδοντίατρο!
  • Οι δεξιόχειρες ζουν περισσότερο από τους αριστερόχειρες!
  • Οι καρχαρίες δεν έχουν νηκτική κύστη. Για το λόγο αυτό πρέπει να κολυμπούν συνεχώς ώστε να επιπλέουν.
  • Οι Αμερικανοί τρώνε κάθε μέρα 72.000 τ.μ. πίτσα!
  • Οι επιβάτες της πρώτης θέσης λαμβάνουν 3 φορές περισσότερο οξυγόνο από τους επιβάτες της οικονομικής θέσης. Ο πιλότος του αεροπλάνου λαμβάνει 10 φορές περισσότερο οξυγόνο από όλους.
  • Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πέθαιναν πριν τα 30 τους χρόνια!
  • Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό!
  • Στην Κίνα η νύφη ντύνεται στα κόκκινα και όχι στα λευκά.
  • Το μυρμήγκι μπορεί να σηκώσει 50 φορές το βάρος του και να το σπρώξει 30 φορές.
  • Ο ελέφαντας είναι το μοναδικό ζώο με 4 γόνατα.
  • Η χειραψία παλιά γινόταν για να δείξει κάποιος πως είναι άοπλος.
  • Το λαμπρότερο σημείο του πλανήτη μας που είναι ορατό από το διάστημα είναι το Λας Βέγκας.
  • Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα.
  • Στα νησιά του Σολομώντα μέχρι τον 20ό αιώνα χρησιμοποιούσαν τα δόντια των σκύλων αντί για νομίσματα.
  • Οι γυμνοσάλιαγκες έχουν 4 μύτες!
  • Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κοιμούνταν με πέτρινα μαξιλάρια!
  • Η Γη ζυγίζει περίπου 6.588.000.000.000.000.000.000.000 τόνους!!!!!!
  • Οι γαλοπούλες τσιμπούν μέχρι θανάτου το όποιο μέλος του κοπαδιού που είναι διαφορετικό από τα άλλα ή παρουσιάζει κάποια γενετική δυσλειτουργία.
  • Το πιο δυνατό ζώο είναι ένα... σκαθάρι (Scarabaeidae) που συναντάται κυρίως σε τροπικές ζώνες. Μετρήθηκε ότι μπορεί να σηκώσει 850 φορές το βάρος του.Σαν να σήκωνε ένας μέσος άνθρωπος 64 τόνους!
  • Οι αρχαίοι Κινέζοι ζωγράφοι μπορούσαν να ζωγραφίζουν ελεύθερα γυμνές γυναίκες και ερωτικές περιπτύξεις Ποτέ όμως δε ζωγράφιζαν μία γυμνή γυναικεία πατούσα!
Πηγή:www.bigroadstv.com

jose
Συνέχεια...

Eλέυθερος τελικά "ο αστυνομικός" με το πορνογραφικό υλικό, όπως το περιμέναμε άλλωστε!!!

Σε μία δεύτερη βόλτα που έκανα τώρα στο ιντερνετ, ανακάλυψα οτι τελικά σήμερα βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για τον αστυνομικό με το πορνογραφικό υλικό....
Έτσι περιμέναμε να γίνει βασικά......
Εσυ που διαβάζεις τώρα αυτό το κείμενο, δε ντρέπεσαι για τη χώρα που ζείς;;;Δεν εξοργίζεσαι;;;;
Σκέφτηκες ποτέ οτι αν έκανες το ίδιο εσύ(Ο απλός πολίτης που μπορεί να σε χώσουν μέσα γιατί χρωστάς 100 ευρό στις τράπεζες) θα σε έχωναν μέσα στη φυλακή για ψήλου πήδημα;;;;;
Το ξέρεις οτι έσυ και εγώ ζούμε σε αυτή τη μπανανία;;;
Πόσο άδικη χώρα...????
Πόσο????
Υπάρχει κάτι χειρότερο απο το να είσαι ένας παιδεραστής;;;
Για μένα όχι.....Καλύτερα να κάνεις φόνο....Σκατά πάλι...Αλλά......!!!!
Γιατι να μήν ήταν ή να γίνόταν παιδεραστής, με τέτοια ερεθίσματα;;;;
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πατέρας 2 ανήλικων παιδιών ....

Σκεφτείτε απλά πόσα ψυχολογικά απέκτησαν αυτά τα παιδάκια.....
Σκεφτείτε τι κορόιδεμα θα φάνε αυτά τα παιδάκια στο σχολείο, απο τους μικρούς και χωρίς βούληση δικαιολογημένα, συμμαθητές του.....!!!!
Συγχαρητήρια στο κράτος και την ισονομία του ... Να το χαιρόμαστε....
Άσυλο οι πολιτικοί , άσυλο οι αστυνομικοί, άσυλο τα "βίσματα", το άσυλο των φοιτητών σας φταίει ...
Αντε απο δώ ρε Ξεφτίλες!!!

Ξέρετε τι υποστήριξε ο αστυνομικός στο δικαστήριο ;;;;
Ότι τα cd του τα έγραψαν φίλοι του και νόμιζε οτι ήταν μουσικής.....
Δώσε τους φίλους σου τότε ...Να κατηγορηθούν αυτά τα καθάρματα.....
Ποιος ο λόγος να είχαν στα χέρια τους , πορνογραφικό υλικό......
Για πλάκα δε νομίζω πάντως...Δεν έχει και τόση πλάκα να βλέπεις παιδάκια να @$%@$^#!!!!
Αν το λέγατε εσείς αυτό στο δικαστήριο, θα σας πίστευε κανείς ;;;;Μπα!!!
Θα γελούσαν και τα έδρανα!!!
Θέλουμε να πιστέψουμε στην ισονομία των δικαστηρίων και δε μας αφήνουν.....
Θέλουμε αλήθεια....Κάντε κάτι όμως..!!!!
Δεν είναι δυνατόν να τη γλιτώνουν άτομα με πορνογραφικό υλικό.....

Όσο για τις εφημερίδες και τα blog......Τα περισσότερα κάναν τουμπέκα, για να αποκρύψουν το γεγονός....Αλλά δε το ξέραν.....Αλλά μη μου πείτε οτι δε το ήξερε κανείς......

Για την ιστορία και πάλι:Ο αστυνομικός ή μπάτσος ή τιποτένιος ή και τίποτα "έφαγε 3 χρόνια φυλάκιση με 3ετή αναστολή...Οπότε τζίφος.....και 5οοοο πρόστιμο...κλάιν.....

Γιατι κατηγορήθηκε:Για το οτι έβλεπε πορνογραφία στο ίντερνετ.....όχι παιδική....
Τουλάχιστον ας τον κατηγορούσαν για μουσική πορνογραφία, αφού υποστήριξε οτι τα cd νόμιζε οτι ήταν μουσικής!!!

Μακάρι να ήταν ψέμματα όλα αυτά....!!!!
Αλλά δυστηχώς μάλλον δεν είναι.....



Anto
Συνέχεια...

Υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης;;;;;


Ακούσαμε σήμερα στο Τει οτι το είπε στο Άλτερ....
Το διαβάσαμε στο σάιτ της Ελευθεροτυπίας....
Μάλλον θα ισχύει....
Η αλήθεια είναι οτι στη Θεσσαλονίκη, έχει ένα πάρα πολύ μεγάλο ρεύμα......
Σίγουρα θα έχει και σε όλη την Ελλάδα....
Αλλά, ο κ.Ψωμιάδης δεν έλεγε οτι υπάρχει ενδεχόμενο να μετακινηθεί στο Λάος.....;;;;
Εμείς δε ξέρουμε κάτι γι αυτό...Ακούσαμε και διαβάσαμε τις φήμες.....
Αν ισχύει αυτό;;;;;;Με ποιά "μούτρα τώρα θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος;;;;
Τέλος πάντων, εμάς δε μας αφορά αυτό....Δικό του θέμα είναι....Εμείς απορία απλά το έχουμε....!
Πάντως φαντάζεστε να γίνει αυτό και σε 3-4 χρόνια να είναι και ο πρωθυπουργός της χώρας....
Ξέρετε πόσο θα γελάσουμε ......
Πόσες φυλλάδες θα πουλιούνται παραπάνω...???Πόσα site θα ανεβάσουν την επισκεψημότητα τους...???Μόνο και μόνο γιατι θα καλύπτουν οι πάντες τις ατάκες και τις δραστηριότητες του Ψωμιάδη...;;;;;
Φαντάζεστε γέλιο???

Εξάλλου, αν και κατά του Ψωμιάδη όλα αυτά τα χρόνια που είναι νομάρχης στη Θεσσαλονίκη...Εγώ πάντα έλεγα χιουμοριστικά οτι ο Ψωμιάδης είναι ο Νομάρχης όλων μας .,...
Ε! Ρε τι θα ακούσουμε, μέχρι να βγάλουν πρόεδρο στο γαλάζιο στρατόπεδο.....!!!!

Άιντες να δούμε τι θα δούμε!!!

Anto
Συνέχεια...

Συννελήφθει αστυνομικός για υλικό με παιδική πορνογραφία!!!

43 ετών λοιπόν ο κ. αστυνομικός.....
Μπράβο τον συλλάβατε....
Καμιά ανοχή όμως τώρα.....
Στείλτε τον στις χειρότερες φυλακές.....
Και ξέρετε τι γίνεται όταν πάς στις "κακές " φυλακές γι αυτό το λόγο.....
Φυσικά και είμαστε κατά των φυλακών.....
Αλλά είναι κάτι τέτοιες περιπτώσεις όπως η παιδεραστία , που θέλει σάπισμα!!!!
Για την ιστορία, οι συνάδελφοι του βρήκαν 5 σκληρούς δίσκους και 16 dvd με παιδικό πορνογραφικό υλικό....
Πώς τον ανακάλυψαν ;;;;
-Διαπίστωσαν οτι ο συνάδελφος τους, έμπαινε απο το γραφείο του στο αστυνομικό τμήμα...
Και είς ανώτερα!!!
Ας δούμε μια φορά επιτέλους να ισχύει στο Ελάντα ο όρος <<ισονομία>> ....

Αnto
Συνέχεια...

Σε κωμωδία μετατράπηκε κηδεία όταν ο παπάς έφτασε... μεθυσμένος!


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς μιας εκλιπούσας γιαγιάς από τη Σουηδία. Ο πάστορας που είχε αναλάβει την κηδεία της, εμφανίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης μέθης και μάλιστα δε δίστασε να φλερτάρει και μία νεαρή γυναίκα!

Ο ιερέας ήταν τόσο «φέσι» που μόλις που μπορούσε να σταθεί στα πόδια του για να ολοκληρώσει τη λειτουργία για την 80χρονη γιαγιά.

Η οικογένεια τώρα ζητά 27.000 λίρες ως αποζημίωση από τον ανεκδιήγητο πάστορα, που μετέτρεψε την κηδεία της εκλιπούσας… σε κωμωδία.


iKypros


Anto

Συνέχεια...

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ-453 υποτροφίες από το ΙΚY

Τη δυνατότητα σε 453 πτυχιούχους να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και να εκπονήσουν μεταδιδακτορική έρευνα στην Ελλάδα, δίνει το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.). Θα χορηγηθούν 453 υποτροφίες, από τις οποίες οι 133 αφορούν σπουδές στο εξωτερικό και οι 320 σπουδές στην Ελλάδα. Ειδικότερα τα προγράμματα προβλέπουν:

Υποτροφίες για το εξωτερικό
1. Ενενήντα δύο (92) θέσεις υποτροφιών σε 53 γνωστικά πεδία για πτυχιούχους Πανεπιστημίων με σκοπό την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών και την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του εξωτερικού.

2. Δεκατέσσερις (14) θέσεις υποτροφιών σε 9 γνωστικά πεδία για Διπλωματούχους Ωδείου, Σχολής Θεάτρου, Σχολής Κινηματογράφου, Σχολής Χορού, που είναι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου, καθώς και για πτυχιούχους ελληνικού Πανεπιστημίου ή ομοταγούς της αλλοδαπής, με σκοπό την πραγματοποίηση ανωτέρων ή μεταπτυχιακών καλλιτεχνικών σπουδών.

3. Δέκα (10) θέσεις υποτροφιών σε 3 γνωστικά πεδία από το «ΘΕΟΔΩΡΙΔΕΙΟΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ» για:α) πτυχιούχους Παιδαγωγικών Τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης, β) πτυχιούχους Πανεπιστημίων ανεξάρτητα αν έχουν διορισθεί ως εκπαιδευτικοί στο Δημόσιο ή αλλού καιγ) πτυχιούχους των εν γένει Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα κάτοχοι πιστοποιητικού παιδαγωγικής επιμόρφωσης, που τους επιτρέπει τον διορισμό τους ως εκπαιδευτικών λειτουργών. Σκοπός των υποτροφιών αυτών είναι η μετεκπαίδευση σε Πανεπιστήμια ή Παιδαγωγικές Ανώτατες Ακαδημίες ή ομοταγείς Ανώτατες Παιδαγωγικές Σχολές μίας των χωρών της Ευρώπης ανήκουσας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τις προϋποθέσεις και τους όρους, που ορίζονται από τις κείμενες διατάξεις χορήγησης των υποτροφιών του ΙΚΥ.

4. Δεκαεπτά (17) θέσεις υποτροφιών σε 15 γνωστικά πεδία για πτυχιούχους Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ), με σκοπό την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών ή την εξειδίκευση σε ομοταγή Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ή σε αναγνωρισμένα ερευνητικά εργαστήρια Βιομηχανικών Μονάδων του εξωτερικού.

Υποτροφίες για την Ελλάδα
1. Εκατόν ενενήντα δύο (192) θέσεις υποτροφιών σε 80 γνωστικά πεδία για πτυχιούχους Πανεπιστημίων, με σκοπό την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών και την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου ή την εκπόνηση συγκεκριμένου καλλιτεχνικού έργου- για την κατηγορία των Καλών Τεχνών (Ζωγραφική, Γλυπτική, Χαρακτική κ.λπ.).

2. Σαράντα οκτώ (48) θέσεις υποτροφιών σε 26 γνωστικά πεδία για πτυχιούχους Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ), με σκοπό την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών και την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου.

3. Ογδόντα (80) θέσεις υποτροφιών για μεταδιδακτορική έρευνα σε 16 τομείς επιστημ
ών.


Πηγή: www.tanea.gr


Corfas


  
Συνέχεια...

ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

































Έχετε ποτέ σκεφτεί πως θα θέλατε να πάρετε πρωινό στα "σπλάχνα" ενός ηφαιστείου, να κοιμηθείτε "αγκαλιά" με τα ψάρια του Ειρηνικού Ωκεανού ή να "ταξιδέψετε" στην αγκαλιά του Μορφέα πάνω σ' ένα τρένο ή αεροπλάνο; Αν ναι, αρκεί ένα κλικ στο διαδίκτυο για να ανακαλύψετε ξενοδοχεία που μπορούν να υλοποιήσουν αυτά και πολλά άλλα …περίεργα όνειρα κι επιθυμίες σας.
Ένα απ' αυτά τα περίεργα ξενοδοχεία, που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, καθημερινά, σε διάφορες γωνιές του πλανήτη, είναι το "Propeller Island City Lodge" του Βερολίνου, κάθε ένα από τα 30 του δωμάτια είναι …παράξενο, με το δικό του διαφορετικό τρόπο και γι' αυτό έχει φροντίσει ο καλλιτέχνης- ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Λαρς Στρόσεν.
Ένα από τα δωμάτια, το πρώτο που χτίστηκε, μοιάζει με μια ζωντανή μεσαιωνική πόλη, γεμάτη χρώματα, μ' ένα μίνι γκολφ να περιστοιχίζει το κεντρικό κρεβάτι, που με τη σειρά του, μοιάζει με κάστρο!
Σ' ένα άλλο από τα δωμάτια, τα έπιπλα είναι καρφωμένα στο… ταβάνι, ένα άλλο έχει φέρετρα αντί κρεβατιών ή -εναλλακτικά- κελιά λιονταριών, ενώ για όσους θέλουν να τη βγάλουν στη… στενή, υπάρχει το "Δωμάτιο της Ελευθερίας", που μοιάζει με φυλακή.
Ξενοδοχεία αυστηρώς ακατάλληλα για …υδροφοβικούς
Υπάρχουν, επίσης, ξενοδοχεία, όπου κυρίαρχο είναι το υγρό στοιχείο. Ένα απ' αυτά, το "Jules' Undersea Lodge", που πήρε τ' όνομά του από τον Ιούλιο Βερν, τον περίφημο συγγραφέα του βιβλίου "20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα", βρίσκεται στο νησί Key Largo των ΗΠΑ και ήταν πρώην υποθαλάσσιο εργαστήριο.
Το ξενοδοχείο στο όμορφο αυτό νησί της Florida Keys, με τους κοραλλιογενείς υφάλους, τα ναυάγια και τον τεράστιο πλούτο της θαλάσσιας ζωής, προ(σ)καλεί τους επισκέπτες του σε μια υποθαλάσσια περιπέτεια, αφού για να φτάσει κάποιος στο δωμάτιό του θα πρέπει να είναι όχι μόνο δεινός κολυμβητής, αλλά και να γνωρίζει τα μυστικά της …υποβρύχιας κατάδυσης.
Μάλιστα, όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι μ' αυτήν, θα πρέπει να περάσουν από ένα ταχύρρυθμο σεμινάριο εκμάθησης, που το προσφέρει το ίδιο το ξενοδοχείο.
Το να φτάσεις στο δωμάτιο, μπορεί να μοιάζει με περιπέτεια για τους περισσότερους, η θέα όμως από το παράθυρό του αποζημιώνει τους τολμηρούς, που έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν, σε απόσταση αναπνοής, χιλιάδες πλάσματα του βυθού.
Αν πάλι έχετε φανταστεί τον εαυτό σας ως άλλο Ποσειδώνα, δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε ως τα νησιά Φίτζι, όπου το "Poseidon Undersea Resort", που βρίσκεται "βυθισμένο" δέκα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, υπόσχεται να σας ταξιδέψει στο μαγικό βυθό του Ειρηνικού, μέσα από τις υπερπολυτελείς υποδομές του.
Με αεροπλάνα, τρένα και τον …άρχοντα των δαχτυλιδιών
Στα Woodlyn Park Motels στη Νέα Ζηλανδία, οι επιλογές είναι αρκετές και ικανές να ικανοποιήσουν αυτούς που δεν μπορούν να αποχωριστούν τα μέσα μεταφοράς ούτε και στον ύπνο τους! Έτσι, ο επισκέπτης εκεί μπορεί να περάσει τη νύχτα του σε κάποιο βαγόνι τρένου του 1950 ή να "πετάξει" στην αγκαλιά του Μορφέα μ' ένα αεροπλάνο τύπου Bristol Fighter.
Αν πάλι κάποιος έχει ταυτιστεί με τον Τόλκιν του περίφημου Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, μπορεί να μείνει σ' ένα μικρό σπίτι πανομοιότυπο μ' αυτό των χόμπιτ, χτισμένο στην άκρη του βουνού.
Για τους πιστούς των αιθέρων, που δεν μπορούν ν' αποχωριστούν ούτε στις διακοπές τους τον πολυτελή τρόπο ζωής τους, υπάρχει κι άλλη λύση: σε απόσταση μιας ανάσας από την παραλία και το Εθνικό Πάρκο Μανουέλ Αντόνιο της Κόστα Ρίκα, το ξενοδοχείο "Costa Verde" προσφέρει μια τη σουίτα "727 Fuselage". Πρόκειται για ένα Boeing 727-100 του 1965, που μοιάζει να έχει καταπέσει στη ζούγκλα της Κόστα Ρίκα και να βρίσκεται εκεί αφημένο σαν "στολίδι" του χώρου. Στην πραγματικότητα, όμως, το αεροσκάφος αυτό ανήκει στην αλυσίδα του ξενοδοχείου και έχει μετατραπεί σε μια πολυτελή σουίτα, ικανή να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Κάποτε, όταν πετούσε στους αιθέρες με τα "φτερά" των Νοτιοαφρικανικών Αερογραμμών και της κολομβιανής εταιρίας "Avianca", φιλοξενούσε στους χώρους του 125 επιβάτες. Σήμερα, με λίγα μόνο ενθύμια των ημερών εκείνων, διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες και σαλοτραπεζαρία, καλυμμένη με ξύλο, προκειμένου να συμβαδίζει με το φυσικό τοπίο.
Ζήστε μια νύχτα ως …Εσκιμώος!
Τα τελευταία χρόνια τα ξενοδοχεία από πάγο έχουν γίνει του συρμού και ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, όχι μόνο στις σκανδιναβικές χώρες, όπου οι θερμοκρασίες σαφώς και ευνοούν την ύπαρξή τους, αλλά και σε λιγότερο κρύα κλίματα. Το Ice Hotel της Σουηδίας, σε κάθε περίπτωση είναι από τα πρώτα και τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία από πάγο στον κόσμο. Καλύπτει μια έκταση 6 χιλιάδων στρεμμάτων και όλες οι εγκαταστάσεις του είναι καλυμμένες από πάγο.
Οι πελάτες του ξενοδοχείου αυτού (σ.σ. παρόμοια υπάρχουν στον Καναδά, αλλά και σε ορισμένες βαλκανικές χώρες, όπως η Ρουμανία και η Σλοβενία) μπορούν να απολαύσουν τον ύπνο τους μέσα σ' έναν θερμικό υπνόσακο, πάνω στο ειδικά σχεδιασμένο παγωμένο κρεβάτι, που έχει επενδυθεί με δέρμα ταράνδου.
Με μέση θερμοκρασία -8 βαθμούς Κελσίου, μάλλον ο ζεστός χυμός που σου προσφέρει το προσωπικό για πρωινό δεν είναι αρκετός για να ζεσταθείς, γι' αυτό και οι περισσότεροι επισκέπτες το ρίχνουν από νωρίς στη … βότκα.
"Εκρηκτικά" ξενοδοχεία και περίεργες …επιπλέουσες κάψουλες
Αν τα ηφαίστεια όχι μόνο δεν σας τρομάζουν, αλλά θα θέλατε να εισχωρήσετε στα σπλάχνα τους, δεν έχετε παρά να περάσετε τις διακοπές σας στο ξενοδοχείο "Gamirasu" στην Τουρκία, που είναι χτισμένο σε μια σπηλιά, μέσα σε ηφαιστειογενή βράχο και παλαιότερα ήταν βυζαντινό μοναστήρι.
Η σπηλιά, ηλικίας χιλίων ετών, μέχρι αρκετά πρόσφατα αποτελούσε καταφύγιο για Χριστιανούς καλόγερους και μάλιστα κάποια από τα δωμάτια του χρησιμοποιούνταν ως κελιά.
Αν πάλι θέλετε να σβήσετε τη …φλόγα της λάβας και προτιμάτε την ασφάλεια των ρηχών νερών, δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε έως την Ολλανδία. Εκεί, θα δείτε να επιπλέουν στα νερά των καναλιών του Άμστερνταμ κάτι περίεργες πορτοκαλί κάψουλες, που στη δεκαετία του '70 χρησιμοποιούνταν ως μηχανήματα για την άντληση πετρελαίου. Σήμερα, έχουν μετατραπεί σε δωμάτια φιλοξενίας του "Capsule Hotel" από τον καλλιτέχνη Ντένις Ούντεντικ, ο οποίος αρέσκεται να αυτοαποκαλείται "αρχιτέκτονας των σκουπιδιών".
Ο ιδιότυπος καλλιτέχνης σκέφτηκε τον πρωτότυπο αυτό τρόπο ανακύκλωσης των μηχανημάτων αυτών, που έχουν αρχίσει να κατακτούν ολοένα και περισσότερους ταξιδιώτες, από διάφορες γωνιές της Ευρώπης.
Μάλιστα, για τους λάτρεις του Τζέιμς Μποντ, μια απ' αυτές τις κάψουλες έχει μετατραπεί σε σκηνικό της ταινίας "The Spy Who Loved Me", περιμένοντας το δικό της κατάσκοπο να την κατακτήσει.
Άρωμα παλιού κρασιού
Χρόνια πριν, στα "σπλάχνα" τους ωρίμαζε το καλύτερο κρασί από τους αμπελώνες ελβετικού chateau, που αντιστοιχούσε σε πάνω από 19.000 μπουκάλια. Σήμερα, τα τέσσερα τεράστια ξύλινα βαρέλια ανήκουν στο ξενοδοχείο "De Vrouwe Van Stavoren" της Ολλανδίας και φιλοξενούν ανθρώπους, αφού έχουν μετατραπεί σε δωμάτια, το καθένα εκ των οποίων έχει δύο στενά κρεβάτια κι ένα μικρό χώρο ανάπαυσης πριν από την κύρια είσοδο. Τα τέσσερα βαρέλια έχουν τοποθετηθεί σε μια περιοχή, που βρίσκεται πολύ κοντά στο μικρό λιμάνι του Στάβορεν, που γνώρισε μεγάλη άνθιση την περίοδο του Μεσαίωνα.
Μ΄ένα μόλις κλικ στο διαδίκτυο, ανακαλύπτεις πως ο κατάλογος των περίεργων ξενοδοχείων ανά τον πλανήτη δεν έχει τελειωμό. Από ξενοδοχεία- πρώην φυλακές, όπως το "Prison Hotel" στη Γερμανία έως το "Daspark Hotel" της Αυστρίας, που είναι κατασκευασμένο πλήρως από σωλήνες αγωγών και το συγκρότημα ξενώνων "Hang Nga" στο Ντα Λατ του Βιετνάμ, το γνωστό "Crazy House" της δεύτερης κόρης του Χο Τσι Μινχ, τα περίεργα ξενοδοχεία είναι εδώ για να μας θυμίζουν πως και η διαμονή μπορεί να εξελιχθεί σε κεντρικό σημείο του ταξιδιού.

Πηγή:www.ana-mpa.gr

Corfas







Συνέχεια...

Νικοπολίδης νέος πρόεδρος του ΠΣΑΠ




Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο νέος πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΠΣΑΠ. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου, διαδέχεται στο συγκεκριμένο πόστο τον Λάκη Σημαιοφορίδη, ενώ το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου, όπως σχηματίσθηκε μετά από την προβλεπόμενη, από το άρθρο 15 του καταστατικού, αναδιάρθρωση έχει την εξής σύνθεση:
Πρόεδρος : Αντώνης Νικοπολίδης
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Γκούμας
Γενικός Γραμματέας: Διονύσης Δημόπουλος
Ταμίας: Κωνσταντίνος Πούλιος
Ειδικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Ζελενίτσας
Σύμβουλοι: Κώστας Χαλκιάς
Νίκος Λυμπερόπουλος
Γιάννης Σκοπελίτης
Παντελής Κωνσταντινίδης




Corfas

Συνέχεια...

Δύο Καπνισμένες Κάνες (Lock, Stock and 2 Smoking Barrels)

Λοιπόν, θέλετε μια περιπέτεια με κωμική αύρα και μια μεγάλη δόση κυνισμού? Ε τότε η εν λόγω ταινία μάλλον είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσατε να κάνετε. Οι «Δυο Καπνισμένες Κάνες» είναι ένα φιλμ από αυτά που περιγράφουν τις περιπέτειες μερικών παιδιών που προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους στη ζωή με... όχι ακριβώς πολιτικά ορθό τρόπο.

Τέλος πάντων για να μη σας τα πολυλογώ, τα παιδιά ήθελαν να βρουν τρόπους να πλουτίσουν. Και επειδή τα βρήκαν δύσκολα, αποφάσισαν να επενδύσουν τις προσπάθειες τους στα ναρκωτικά. Έτσι χωρίς καλά, καλά να το καταλάβουν, βρέθηκαν μπλεγμένοι στα δίκτυα του υποκόσμου, κυνηγημένοι από άγριους μαφιόζους. Το τι ακολουθεί δεν μπορεί να περιγραφεί παρά μόνο από οθόνης. Δολοφονίες, γκάφες, τρέξιμο, κυνηγητό, απειλές εκβιασμοί, σε μια ταινία χωρίς το ηχηρό όνομα στο καστ των ηθοποιών (και τον Sting σε ένα ρόλο-έκπληξη), που όμως καταφέρνει να κερδίσει δίκαια τον τίτλο μιας από τις κορυφαίες ταινίες του είδους. Ιδιαίτερη αναφορά να γίνει στο φινάλε του έργου που κλείνει την ταινία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο σκηνοθέτης Guy Ritchie χρησιμοποιεί σωστά διάφορα σκηνοθετικά τρικ για να προσδώσει στην ταινία, όση ένταση αυτή απαιτεί. Οι ήρωες του, δεν είναι υπεράνθρωποι, αντίθετα έχουν πολλές αδυναμίες που τους εμποδίζουν να φτάσουν στους στόχους τους. Επίσης οι «κακοί» δεν είναι συνηθισμένοι. Ούτε οι αστείοι μαφιόζοι τύπου De Niro στο Analyze it, ούτε οι βαριοί και ασήκωτοι Brando και Pacino στο Νονό, έχουν θέση εδώ. Ο Ritchie δομεί τους δικούς του χαρακτήρες σχεδόν από το μηδέν, κάτι που τους κάνει πιο ενδιαφέροντες. Η δράση είναι καταιγιστική, γεμάτη κωμικές στιγμές που αποφορτίζουν την ένταση και θανατηφόρες ατάκες. Η φωτογραφία είναι εύστοχη, ενισχύοντας την ατμόσφαιρα (το νιώθουμε ότι βρισκόμαστε στην Αγγλία των 90ς).

Η μουσική δένει απόλυτα επιτυχημένα με το υπόλοιπο project εντείνοντας το καταιγιστικό του πράγματος. Ειδικά το εισαγωγικό τραγούδι των Ocean Color Scene φτιάχνει αμέσως τον θεατή και τον βάζει στο κλίμα. Γενικώς αν αναζητείτε μια περιπέτεια που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να περάσετε 2 όμορφες ώρες, τότε κάντε στάση στο Lock Stock and Two Smoking Barrels...

Παρακάτω παραθέτουμε το τρέιλερ και ένα κομμάτι απ' το soundtrack της ταινίας:



The Stone Roses - Fools Gold


jose
Συνέχεια...

Νεκρός ο Ιάπωνας υπουργός....


Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας Σοίτσι Νακαγκάβα που είχε παραιτηθεί τον Φεβρουάριο μετά την γελοία εμφάνισή του σε συνέντευξη κατά τη διάρκεια της G7 στην Ιταλία.

Ο 56χρονος πολιτικός που είχε χαρακτηριστεί ως ένας από τους «άσσους» του Δημοκρατικού Κόμματος της Ιαπωνίας, είχε προκαλέσει αίσθηση διεθνώς όταν παρουσιάστηκε εμφανώς μεθυσμένος μπροστά στις κάμερες στη Ρώμη.

Ο Νακαγκάβα είχε τότε προσπαθήσει να δικαιολογηθεί δηλώνοντας ότι είχε πιεί μερικά ποτά στο αεροπλάνο που επηρέασαν τις αντιδράσεις του σε συνδυασμό με φάρμακα που πήρε επειδή δεν αισθανόταν καλά.

Το Δημοκρατικό Κόμμα ηττήθηκε στις εκλογές του Αυγούστου μετά από μισό περίπου αιώνα εξουσίας και ο Νακαγκάβα δεν εκλέχτηκε βουλευτής ούτε του ανατέθηκε κάποιο άλλο αξίωμα.

Η αστυνομία του Τόκυο διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Νακαγκάβα που βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από τη σύζυγό του, ενώ έγινε γνωστό ότι δεν εντοπίστηκε κάποιο σημείωμα ή διαθήκη.

Ο πατέρας του Νακαγκάβα που υπήρξε επίσης πολιτικός είχε αυτοκτονήσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 1983.

Πηγή:www.protothema.gr

Vlaxos

Συνέχεια...

Κακές συνήθειες

Ένας άντρας ρωτά το γιατρό αν θα ζήσει μέχρι τα 100.
Ο γιατρός τον ρωτά: Πίνεις, καπνίζεις;
Όχι απαντά ο άντρας.
Γιατρός: Ξενυχτάς, παίζεις χαρτιά;
Αντρας: Όχι βέβαια, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.
Γιατρός: οδηγείς επικίνδυνα, πας με άλλη γκόμενα κάθε βράδυ;
Αντρας: Όχι και ούτε πρόκειται.
Γιατρός: Και τότε γιατί στο διάολο θες να ζήσεις τόσο πολύ;
Συνέχεια...

Ποιά είναι η πιο δύσκολη δουλειά;;;;; Της νοικοκυράς!!!

Προσωπικά διαφωνώ γιατι το βλέπω εγωιστικά...Αλλά στη τελική μάλλον συμφωνω....Γιατι έτσι πρέπει να είναι!!!

Η πιο δύσκολη δουλειά; Της νοικοκυράς

Σύμφωνα με βρετανική έρευνα που πραγματοποίησε ο δρ Ντέιβιντ Λιούις του Μindlab Οrganisation, όσοι ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού παρουσιάζουν μεγαλύτερα επίπεδα άγχους σε σύγκριση με εκείνους που βρίσκονται σε παραδοσιακές θέσεις εργασίας υψηλής πίεσης, όπως είναι για παράδειγμα τα στελέχη των επιχειρήσεων και οι δάσκαλοι.

«Όταν ασχολείσαι με τα οικιακά εργάζεσαι όλο το 24ωρο, ενώ στα υπόλοιπα επαγγέλματα έχεις συγκεκριμένο ωράριο. Στο σπίτι περνάνε όλα από τα χέρια μου και αυτό είναι που με αγχώνει περισσότερο».

Για την κ. Έλενα Παπαγεωργίου, μητέρα δυο παιδιών, ηλικίας 8 και 5 ετών, οι καθημερινές δουλειές του σπιτιού έχουν γίνει πλέον μονότονες με αποτέλεσμα να μην τις κάνει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. «Καθημερινά πρέπει να ετοιμάσω τα παιδιά για το σχολείο και όταν φεύγουν κάνω τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού, σφουγγάρισμα, σκούπισμα, πλυντήρια και σιδέρωμα», λέει στα «ΝΕΑ». Αν έπρεπε όμως να χαρακτηρίσει μια από τις οικιακές ασχολίες ως την πιο αγχώδη, αυτή θα ήταν το σιδέρωμα των ρούχων. «Είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα ασχολία και πολύ βαρετή με αποτέλεσμα να την αναβάλω συνεχώς και στο τέλος να αγχώνομαι για να τα σιδερώσω», αναφέρει η κ. Έλενα.

Η ορμόνη του άγχους
Οι μελετητές συνέκριναν τα επίπεδα της επονομαζόμενης ορμόνης του άγχους κορτιζόλης σε ενήλικους Βρετανούς κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης εργάσιμης μέρας και διαπίστωσαν πως τα οικιακά αποτελούν την πιο αγχώδη δραστηριότητα του 24ώρου. Οι νοσηλευτές έρχονται στη δεύτερη θέση του καταλόγου και ακολουθούν τα στελέχη επιχειρήσεων, οι δάσκαλοι και τέλος οι οδηγοί ταξί.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, εξαιτίας του βεβαρημένου καθημερινού εργασιακού προγράμματος, τα οικιακά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Οι περισσότερες νοικοκυρές αγχώνονται με τις δουλειές του σπιτιού που δεν τους αρέσουν, ακριβώς γιατί παραλείπουν να τις κάνουν όσο συχνά θα έπρεπε.


Anto
Συνέχεια...

Ισχυρός τυφώνας πλησιάζει στη νότια Ιαπωνία...

Ισχυρός τυφώνας με ανέμους που φτάνουν τα 250 χιλιόμετρα την ώρα πλησιάζει στη νότια Ιαπωνία και αναμένεται ότι θα πλήξει το αρχιπέλαγος από αύριο Τετάρτη, προειδοποίησε σήμερα η ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία.
Ο τυφώνας «Μελόρ», που σχηματίστηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό, κατευθύνεται προς το νησί Οκινάουα με ταχύτητα 25 χιλιομέτρων την ώρα.
Η μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που κάνει λόγο για ισχυρούς ανέμους,  έντονες  βροχοπτώσεις και τρικυμιώδη θάλασσα.



Πηγή:www.olabest.com


Corfas Συνέχεια...

Κοκαΐνη και χασίς στα χέρια της Δίωξης..

Μία σημαντική επιτυχία συμπληρώνει στο ενεργητικό του το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Αυτή την φορά κι ύστερα από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση οι άνδρες της Δίωξης συνέλαβαν έναν Αλβανό, κάτοικο Ιωαννίνων, ο οποίος είχε στην κατοχή του τεσσεράμισι κιλά χασίς, 50 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα πιστόλι.

Ο Αλβανός είχε μεταβεί από τα Γιάννινα, σε σημείο κοντά στα σύνορα, όπου παρέλαβε τα ναρκωτικά, με σκοπό στην συνέχεια να τα διαθέσει στην πόλη. Οι αστυνομικοί όμως, τον συνέλαβαν, την ώρα που επιχείρησε να εξέλθει από το αυτοκίνητο κι αφού είχε φτάσει σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Από την έρευνα που έκαναν, εντόπισαν τέσσερα δέματα χασίς, βάρους τεσσεράμισι κιλών περίπου, την ποσότητα κοκαΐνης και το όπλο, ενώ κατέσχεσαν και το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ, που επίσης βρέθηκε στο αυτοκίνητο.
Ο Αλβανός αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.


Πηγή:www.olabest.com
 

Corfas
Συνέχεια...

53χρονος υπάλληλος τραπέζης Υπεξαίρεσε 750.000 ευρώ...

Υπεξαίρεσε 750.000 ευρώΥπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας συνελήφθη στην Πάτρα για υπεξαίρεση ποσού 750.000 ευρώ από το τραπεζικό κατάστημα, ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη ενός 57χρονου, ο οποίος φέρεται και εκείνος ως αποδέκτης μέρους του υψηλού χρηματικού ποσού που «έκανε φτερά» από τα ταμεία της τράπεζας. Ο 53χρονος υπάλληλος και ο 57χρονος φερόμενος ως συνεργός του οδηγήθηκαν το περασμένο Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, ο 53χρονος από τον Σεπτέμβριο του 2008 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους φέρεται να έκανε σταδιακή ανάληψη χρημάτων -γεγονός που δυσκόλεψε τον εντοπισμό της απάτης- τα οποία τα κατέθετε στο δικό του λογαριασμό, αλλά και στο λογαριασμό που είχε βγει στο όνομα του 57χρονου.

Πηγή:www.hellenicbusiness.gr


Corfas

Συνέχεια...

Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, για τον Ernesto Che Guevara...


Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ για τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, με συμμετοχές απ' όλο τον κόσμο, διοργανώνει -με αφορμή την επέτειο θανάτου του- η New Star σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει μεθαύριο. Ακριβώς 42 χρόνια πριν, την 8η Οκτωβρίου του 1967, ο Γκεβάρα πέρασε οριστικά στην ιστορία και διά παντός στο συλλογικό υποσυνείδητο όσων αγωνίζονται ή απλώς προσδοκούν και κρυφά ονειρεύονται την αλλαγή της κρατούσας κατάστασης εκμετάλλευσης, της απροκάλυπτης όσο και κυνικής διαχείρισης της τύχης του πλανήτη από τον φονταμενταλισμό της αγοράς.

Το όνομα και η εικόνα του Τσε συνεχίζουν να φέρουν ιδέες και οράματα, να συνεγείρουν μυαλά και καρδιές ανθρώπων όλων των ηλικιών σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Η διαρκής εικόνα αυτού του αιώνιου εφήβου επαναστάτη, η ζωή, η προσωπικότητα, οι αγώνες και οι ιδέες του παραμένουν ακλόνητα σημεία αναφοράς.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο ΑΑΒΟΡΑ (Ιπποκράτους 180, Αμπελόκηποι) και θα διαρκέσει έως τις 14 Οκτωβρίου. Καθημερινά, από τις 6:30 μ.μ. και μέχρι τα περασμένα μεσάνυχτα θα προβάλλονται ντοκουμέντα της ζωής και της δράσης του, όπως απαθανατίζονται από καλλιτέχνες όλου του κόσμου -από την Κούβα, τη Χιλή, τη Βολιβία, την Αργεντινή, την Ιταλία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ελλάδα.

Η πλειονότητα αυτών των ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, και πρώτη φορά οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν συγκεντρωμένο τέτοιο όγκο ανεκτίμητου «φιλμικού» υλικού γύρω από το πρόσωπο του Τσε.

Τα ντοκιμαντέρ περιέχουν σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό απ' ευθείας από τα αρχεία της Κούβας, ανέκδοτες εικόνες και συνεντεύξεις με μέλη της οικογένειας Γκεβάρα, φίλους και συντρόφους, ενώ περιλαμβάνονται όλα τα στάδια της ζωής του θρυλικού επαναστάτη: από τη γέννηση και τα χρόνια της νιότης, την περιπλάνηση στη Λατινική Αμερική, τη συνάντηση με τον Φιντέλ Κάστρο, τα ταξίδια του ως υπουργός της επαναστατικής κυβέρνησης μέχρι τη δολοφονία του στα βουνά της Βολιβίας στην τελευταία προσπάθεια να διευρύνει τον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη.

Οι θεατές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν μάρτυρες άγνωστων πτυχών της ζωής του μεγάλου αγωνιστή, μέσα από δυσεύρετες παραγωγές κινηματογράφου κι άλλες πολύτιμες μαρτυρίες που εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας για τη ζωή και τη δράση του.

Από την Ελλάδα θα προβληθούν τα ντοκιμαντέρ που έχουν κάνει για τον Γκεβάρα οι: Γιώργος Αυγερόπουλος, Σεμίνα Διγενή, Στέλιος Κούλογλου, Κώστας Μπαξεβάνης και Τσίμας Παύλος.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, καλλιτέχνες θα απαγγείλουν ποιήματα για τον Τσε και θα διαβάσουν κείμενα του ίδιου και σημαντικά γράμματά του όπως προς την οικογένειά του, τον Φιντέλ Κάστρο κ.ά.

Θα προβληθούν επίσης βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα από συναυλίες με τραγούδια για τον Τσε, στις οποίες -μεταξύ άλλων- τραγουδούν οι: Μάνος Λοΐζος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Λέκκας.

Την ερχόμενη Πέμπτη, ημέρα έναρξης του φεστιβάλ, στις 8:00 μ.μ. θα μιλήσει ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα, Hermes Herera Hernandez.



Anto

Συνέχεια...

Και ένα Cabareut-Punk κομμάτι για καλημέρα!!!!

Dresden Dolls - Mother (Pink Floyd Cover)





jose
Συνέχεια...

Σε Gay περιοδικό ο Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ Μαδρίτης

Σάλος είχε προκληθεί στην Ισπανία μετά την αποκάλυψης πως ο Γκούτι της Ρεαλ Μαδρίτης είχε σχέση με μια τρανσέξουαλ η οποία μάλιστα ήταν άκρως εντυπωσιακή. Ωστόσο τις προάλλες ήρθε ένα νέο χτύπημα για την ομάδα της Μαδρίτης καθώς ο Σέρχιο Ράμος φωτογραφήθηκε για ένα gay περιοδικό στην Ισπανία. Συγκεκριμένα το "Shangay" πήρε συνέντευξη από τον διεθνή Ισπανό αμυντικό. Μάλιστα ο ίδιος με δηλώσεις του, τόνισε: «Θα ήθελα να νιώσω την αίσθηση πως είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα της ζωής μου. Αυτή η στιγμή όμως δεν έχει φτάσει ακόμα».

Πηγή:www.gossip-tv.gr

jose
Συνέχεια...

Οι Ταλιμπάν υπεύθυνοι για την επίθεση αυτοκτονίας στον ΟΗΕ


Πακιστανοί Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για τη χθεσινή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε γραφεία του ΟΗΕ στο Ισλαμαμπάντ, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι.

Βομβιστής αυτοκτονίας με ενδυμασία παραστρατιωτικού ανατινάχθηκε χθες στα γραφεία του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης του ΟΗΕ. Και τα πέντε θύματα ήταν υπάλληλοι του οργανισμού.

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επίθεση στο Ισλαμαμπάντ. Όλοι αυτοί οι οργανισμοί είναι σκλάβοι των ΗΠΑ», όπως δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος των Ταλιμπάν στο Πακιστάν.

Πηγή: Reuters

jose
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share