Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Άγχος επικρατεί στην Καβάλα για το επικείμενο match Κυπέλου



Μια ημέρα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, με τον Αμύντα για το Κύπελλο Ελλάδας, ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Πιλαφίδης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, εμφανίστηκε όμως βέβαιος ότι οι λύσεις θα βρεθούν ακόμη κι αν χρειαστούν διορθωτικές κινήσεις.

Οι «αργοναύτες» δεν αντιμετωπίζουν τους αγώνες του Κυπέλλου ως αυτοσκοπό. Εκείνο που προέχει είναι ηρεμία της ομάδας και το να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει.

«Σίγουρα δεν ήμαστε όπως θα θέλαμε και όπως έπρεπε, αφού αντιμετωπίσαμε από το ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας, αλλεπάλληλα προβλήματα που δε μας άφησαν να «δέσουμε» όπως θα θέλαμε. Σε ούτε ένα φιλικό έπαιξε όλη η ομάδα μαζί και φυσικά πώς να μιλάμε μετά για αυτοματισμούς. Είμαστε προβληματισμένοι, για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, όμως δε μας έχει πιάσει και πανικός. Θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά, προχωρώντας ακόμη και σε διορθωτικές κινήσεις εάν χρειαστεί, για να αλλάξουμε την όλη κατάσταση», επεσήμανε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Κώστας Πιλαφίδης.

Ο οποίος καλείται να παρατάξει την Καβάλα κόντρα στον Αμύντα χωρίς τέσσερις παίκτες: Αθανασιάδης, Παπαιωακείμ, Στεφανίδης, Συγκούνας. Στην αποστολή μετέχουν οι: Αλεξάντερ, Ηλιάδης, Σίλντς, Γουέιντ, Τσέρανιτς, Γκούστας, Αγγελόπουλος, Χάφ, Νίκου.

Πηγή:www.sportnet.gr
jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share