Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

x-factor....







Καλα τα παλικαρια τα σπανε οτι να ναι ειναι!

Corfas
Συνέχεια...

F1 Gran prix Brazil Pol man o Rubens Barrichello...


Ο Ρούμπενς Μπαρικέλο πήρε την pole position και δείχνει αποφασισμένος να παρατήνει την αγωνία για τον φετινό πρωταθλητή, μιας και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Τζένσον Μπάτον θα εκκινήσει από τη 14η θέση. Στη 2η θέση θα βρεθεί ο Μαρκ Γουέμπερ, ενώ στην 3η ο πολύ καλός Άντριαν Σούτιλ.

Pos Driver Team

1 Rubens Barrichello Brawn-Mercedes
2 Mark Webber RBR-Renault
3 Adrian Sutil Force India-Mercedes
4 Jarno Trulli Toyota
5 Kimi Räikkönen Ferrari
6 Sebastien Buemi STR-Ferrari
7 Nico Rosberg Williams-Toyota
8 Robert Kubica BMW Sauber
9 Kazuki Nakajima Williams-Toyota
10 Fernando Alonso Renault
11 Kamui Kobayashi Toyota
12 Jaime Alguersuari STR-Ferrari
13 Romain Grosjean Renault
14 Jenson Button Brawn-Mercedes
15 Vitantonio Liuzzi Force India-Mercedes
16 Sebastian Vettel RBR-Renault
17 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes
18 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes
19 Nick Heidfeld BMW Sauber
20 Giancarlo Fisichella Ferrari

Vlaxos


Συνέχεια...

Rihanna-Don't stop the music



Corfas Συνέχεια...

Απίστευτη ιστορία στην Αμερική!!!


Ηταν μια συνηθισμένη ημέρα στην αυλή της οικογένειας Χιν, στο Φορτ Κόλινς του Κολοράντο. Ο κ. Ρίτσαρντ με τη σύζυγό του Μαγιούμι και τα τρία τους αγόρια περιεργάζονταν τον νέο καρπό των επιστημονικών αναζητήσεων του ζεύγους, ένα ασημένιο αερόστατο σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου. Γυαλιστερό, πολλά υποσχόμενο, έτοιμο για περιπέτειες και δεμένο στο έδαφος, αλλά «όχι τόσο γερά», όπως αποδείχθηκε.

Ο μικρός Φάλκον, έξι ετών, ένιωσε την ακαταμάχητη επιθυμία να μπει μέσα σ’ αυτό το μεγάλο λαμπερό μπαλόνι, όπως θα έκανε και κάθε άλλο παιδί στη θέση του. Στην πρώτη προσπάθειά του έγινε αντιληπτός από τον πατέρα, ο οποίος τον μάλωσε με οργή, καθώς το μυαλό του φανταζόταν τις πιθανές τραγικές επιπτώσεις μιας τέτοιας παιδικής αταξίας. Αλίμονο, όμως, την επόμενη στιγμή που γύρισε το κεφάλι του για να δει, ο Φάλκον ήταν άφαντος και το αερόστατο πετούσε ήδη ψηλά ανεξέλεγκτο. Για δύο ώρες πετούσε έτσι διασχίζοντας δύο κομητείες και πυροδοτώντας μια φρενήρη επιχείρηση διάσωσης με τη συμμετοχή ακόμη και στρατιωτικών ελικοπτέρων. Χρειάστηκε, μάλιστα, να ακυρωθούν κάποιες αναχωρήσεις αεροσκαφών από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ για λόγους ασφαλείας.
Παραξενεμένοι οι γείτονες έβλεπαν την κ. Μαγιούμι να φωνάζει ματαίως τον μικρό, ενώ τα δύο αδέλφια μαγνητοσκοπούσαν με κάμερα τις σκηνές, εξηγώντας τους ότι ο Φάλκον απογειώθηκε μ’ ένα μεγάλο μπαλόνι! Μετά το τρελό ταξίδι κι ενώ η αγωνία είχε φθάσει στο αποκορύφωμα, το αερόστατο προσγειώθηκε στα μαλακά, αλλά τα συνεργεία διάσωσης διαπίστωσαν ότι ήταν άδειο. Τότε και μόνον τότε, ο σερίφης, Τζιμ Αλντερεν ανακοίνωσε θριαμβευτικά ότι ο Φάλκον βρισκόταν σπίτι, κρυμμένος στη σοφίτα, όπου και παρέμεινε αμίλητος και φοβισμένος μετά την κατσάδα του πατέρα του. «Προφανώς βρισκόταν εκεί όλη αυτήν την ώρα», αναφώνησε ο σερίφης, σφυρίζοντας τη λήξη μιας μανιώδους εκστρατείας.

Πηγή: kathimerini.gr

jose
Συνέχεια...

Rapiscan Secure 1000...

xraydm1210_482x449Ένα υπερσύχρονο μηχάνημα ακτίνων Χ που παράγει γυμνές εικόνες των επιβατών εισήχθη σε αεροδρόμιο της Αγγλίας σήμερα, ώστε το προσωπικό να εντοπίζει άμεσα τυχόν κρυμμένα όπλα ή εκρηκτικά.
Ο πλήρης σαρωτής σώματος, θα δοκιμαστεί στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Στην συσκευή αυτή θα είναι ορατές οποιεσδήποτε διευρύνσεις του μαστού καθώς επίσης και  ψευδή άκρα, και ένα ολοκάθαρο σαφές περίγραμμα των τμημάτων του σώματος  των επιβατών.
Ωστόσο έχουν διατυπωθεί φόβοι και ανησυχίες ότι η συσκευή αυτή με την ονομασία Rapiscan Secure 1000, η οποία μοιάζει με ένα μεγάλο ντουλάπι, δεν μπορεί να είναι ασφαλής για τις γυναίκες στα πρώιμα στάδια της κύησης  και στα μικρά παιδιά.
Από την άλλη πλευρά πολλοί παράγοντες ανθρωπιστικοί, της εκκλησίας αλλά και απλοί πολίτες που ρωτήθηκαν για τα νέα μέτρα ασφάλειας των αεροδρομίων αλλά και άλλων δημοσίων χώρων, έκαναν λόγο για κατάφορη καταπίεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς και βρώμικη εισβολή τόσο στο σώμα όσο και στην προσωπική ζωή του καθενός μας. Το νέο μέτρο στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ βρήκε την πλειοψηφία του κόσμου αντίθετη προς αυτό.


Corfas
Συνέχεια...

BlackBerry

article-1220569-468x361Η BlackBerry εγκαινιάζει μια νέα έκδοση του touchscreen smartphone Storm , στην προσπάθειά της να δώσει στην αγορά ποιοτικότερες και γρηγορότερες λειτουργείες.
Το Storm2, που πηγαίνει προς πώληση στη Βρετανία την ερχόμενη εβδομάδα, έχει μια νέα υπεροθόνη αφής. Έχει βελτιωθεί με την ταχύτερη πληκτρολόγηση «πολλαπλής αφής» δηλαδή μία δυνατότητα, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να  χρησιμοποιούν περισσότερο από ένα μόνο μέρος της οθόνης σε μια  μόνο στιγμή.
Αν και εξωτερικά το Storm 2 μοιάζει σχεδόν ακριβώς όπως το πρωτότυπο Storm, έχει πολύ καλύτερη ανταπόκριση τόσο σε βασικές λειτουργίες, όσο και σε μία νέα σειρά προηγμένων λειτουργιών.
Το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο και προγραμματισμένο για τα δίκτυα της επόμενης γενιάς και επίσης έχει δυνατότητες Wi-Fi.

Corfas
Συνέχεια...

Μια νέα μορφή ηλεκτρισμού

Βρετανοί επιστήμονες έκαναν μια σημαντική ανακάλυψη στον τομέα της Φυσικής, καθώς για πρώτη φορά δημιούργησαν μια νέα μαγνητική μορφή ηλεκτρισμού, που αποκάλεσαν «μαγνητεκτρισμό». Πρόκειται για το μαγνητικό ισοδύναμο του ηλεκτρισμού, δηλαδή γα μαγνητικά φορτία που συμπεριφέρονται και αλληλεπιδρούν σαν ρεύμα, ακριβώς όπως τα ηλεκτρικά φορτία. Η ανακάλυψη μπορεί, μεταξύ άλλων, να οδηγήσει μελλοντικά σε μια επαναστατική σμίκρυνση στις μαγνητικές μνήμες των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά δεν θα αντικαταστήσει τον ηλεκτρισμό ως πηγή ενέργειας. Η ανακάλυψη έγινε από ομάδα επιστημόνων υπό τον καθηγητή Στιβ Μπάρνγουελ του Κέντρου Νανοτεχνολογίας του Λονδίνου και του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου (UCL). Η νέα επιστημονική έρευνα είναι η πρώτη που αξιοποίησε τα μαγνητικά  μονόπολα που υπάρχουν σε ορισμένους κρυστάλλους. Η ύπαρξη των μαγνητικών «φορτίων» είχε προβλεφθεί εδώ και περίπου 70 χρόνια, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε παρατηρηθεί στην πράξη. Πρώτος που είχε προτείνει ότι οι πόλοι ενός μαγνήτη μπορούν να υπάρξουν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο, ήταν ο διάσημος βρετανός φυσικός Πολ Ντιράκ το 1931.

Corfas
Συνέχεια...

Διεθνής Ημέρα σήμερα για την Εξάλειψη της Φτώχειας


Τα θέμα της φετινής Ημέρας είναι: «Επιδιώκοντας τους αναπτυξιακούς στόχους της Χιλιετίας: Να βοηθήσουμε τους φτωχότερους από τους φτωχούς».

Ο ΟΗΕ και πολλές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις καλούν την παγκόσμια κοινότητα σε επαγρύπνηση για την εξάλειψη της φτώχειας και μας υπενθυμίζουν τις προσπάθειες για την επίτευξη ενός από τους «Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας», του φιλόδοξου προγράμματος του ΟΗΕ για τη μείωση της φτώχειας στο μισό ως το 2015.

Με βάση έκθεση του ΟΗΕ, ένα παιδί πεθαίνει κάθε τρία δευτερόλεπτα από τη φτώχεια, ενώ 1,2 δισεκατομμύριο άνθρωποι ζουν με λιγότερο από ένα δολάριο την ημέρα.

Στη χώρα μας, το 20% του πληθυσμού απειλείται σήμερα από τον κίνδυνο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, έναντι 15% που είναι ο μέσος κοινοτικός όρος. Η Κομισιόν κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας ότι απειλούνται από τη φτώχεια κοινωνικές ομάδες, όπως οι άνεργοι, οι μονογονικές και πολύτεκνες οικογένειες και οι ηλικιωμένοι.


Ας βοηθήσουμε από το υστέρημά μας όσο μπορούμε.


zoula

Συνέχεια...

56χρονος πουλάει το νεφρό του!

Έχει βάλει αγγελία στο διαδίκτυο



Μια απίστευτα τραγική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω Ίντερνετ 56χρονος Έλληνας, πολύτεκνος, ανάπηρος, άνεργος οικοδόμος εδώ και 9 μήνες, έχει «βγάλει στο σφυρί» το νεφρό του, λόγω της οικονομικής του εξαθλίωσης.

Κι αν νομίζαμε ότι όλα αυτά συνέβαιναν μόνο στο εξωτερικό... και μάλιστα σε χώρες του τρίτου κόσμου, κάναμε λάθος. Ο δύστυχος 56χρονος, που μένει κάπου στη Β. Ελλάδα, δημοσιεύει την αγγελία του σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το όνομα Άγγελος Δηλώνει υγιέστατος και πουλάει το νεφρό του έναντι 150.000 ευρώ!

Που φτάσαμε...Παλαιότερα τα λέγαμε και γελούσαμε και τώρα να που συμβαίνουν και στην πραγματικότητα...

zoula
Συνέχεια...

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...


Σάββατο 17/10/2009

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ 16:45 ΣΚΑΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:00 ΝΕΤ
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19:00 ΝΟVA

Κυριακή 18/10/2009

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 16:45 NOVA
ΛΑΡΙΣΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ 16:45 NOVA
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:00 NOVA
ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19: 00 NOVA
ΑΕΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 21:15 NOVA
Vlaxos
Συνέχεια...

Η Εξέλιξη της ανθρωπότητας σε ντοκυμαντέρ


Μπορείται να παρακολουθήσετε δωρεάν το παρακάτω ντοκυμαντέρ που αφορά την εξέλιξη του ανθρώπου.




Man
Συνέχεια...

Παλιά κινούμενα σχέδια

Δείτε και ξαναζήστε σαν παιδιά!

Συνέχεια...

Απορίες µε τις απαντήσεις τους...


Γιατί είναι δύσκολο για µια γυναίκα να ßρει έναν άντρα ευαίσθητο, να ενδιαφέρεται και να είναι και όµορφος;

Γιατί όλοι αυτοί οι άντρες έχουν ήδη γκόµενο.



Ποια είναι η καλύτερη µέθοδος αντισύλληψης µετά τα 50;

Ο γυµνισµός.



Ποια είναι η διαφορά µεταξύ της συζύγου και της ερωµένης;

45 κιλά



Ποια είναι η διαφορά µεταξύ του συζύγου και του εραστή;

45 λεπτά



Ποιος είναι ο πιο σύντοµος δρόµος για την καρδιά ενός άντρα;

Με µαχαίρι στο στήθος του.



Τι είναι αυτό που κάνει τους άνδρες να κυνηγούν γυναίκες που δεν έχουν καµία πρόθεση να παντρευτούν;

Το ίδιο που κάνει τα σκυλιά να κυνηγάνε αυτοκίνητα που δεν έχουν καµία πρόθεση να οδηγήσουν.



Πως ξέρεις ότι η ζωή σου είναι χάλια;

Όταν µια νυµφοµανής σου λέει 'ας µείνουµε φίλοι καλύτερα'.



Γιατί ο Θεός δηµιούργησε το αλκοόλ;

Για να κάνουν σεξ και οι άσχηµοι.
Vlaxos
Συνέχεια...

Μεταλλαγμένα τρόφιμα Greenpeace

Εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι....

Διαβάστε και σκεφτείται και εσείς!



Man
Συνέχεια...

Το τσουνάμι του ηφαιστείου της Σαντορίνης έφτασε έως το Ισραήλ...

Η καταστροφική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης προκάλεσε ένα τεράστιο τσουνάμι που σάρωσε την Ανατολική Μεσόγειο και έφτασε μέχρι τις ακτές του σημερινού Ισραήλ, σύμφωνα με μια νέα έρευνα ισραηλινών, αμερικανών και καναδών επιστημόνων.
Η έκρηξη, μια από τις μεγαλύτερες της αρχαιότητας, υπολογίζεται ότι έγινε μεταξύ του 1630 π.Χ και του 1550 π.Χ. και κατέστρεψε τον Μινωικό πολιτισμό, ενώ μπορεί επίσης να ενέπνευσε τον πλατωνικό μύθο της Ατλαντίδας.
Σύμφωνα με τη νέα διεθνή γεωλογική έρευνα, το τσουνάμι ίσως ήταν τόσο ισχυρό, που ταξίδεψε περίπου 1.000 χλμ. από τη Σαντορίνη για να φτάσει στις πιο μακρινές ακτές της Ανατολικής Μεσογείου, εναποθέτοντας ένα στρώμα φερτών υλών, πάχους άνω των 40 εκατοστών, στις ακτές του σημερινού Ισραήλ.
Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού «Geology» (Γεωλογία) της Γεωλογικής Εταιρίας της Αμερικής, έγινε από ομάδα επιστημόνων υπό τη θαλάσσια γεω-αρχαιολόγο Μπέβερλι Γκούντμαν-Τσερνόφ του Διαπανεπιστημιακού Ινστιτούτου Θαλασσίων Επιστημών στο Εϊλάτ του Ισραήλ.
Οι ερευνητές ερεύνησαν σε βάθος 10- 20 μέτρων στα ανοιχτά της ακτής της Καισάρειας στο Ισραήλ και συνέλλεξαν δείγματα από το βυθό, τα οποία ανέλυσαν. Μέσα σε αυτά βρήκαν στοιχεία για φερτές ύλες και ιζήματα πάχους περίπου 40 εκατοστών, τα οποία εναποτέθηκαν από το τσουνάμι, περίπου την εποχή που εκτιμάται ότι εξερράγη το ηφαίστειο του Αιγαίου.
Η ανακάλυψη έγινε τυχαία, καθώς οι επιστήμονες μελετούσαν το βυθό για να προσδιορίσουν τις αιτίες καταστροφής του αρχαίου λιμανιού της Καισάρειας, πιθανότατα από σεισμούς και τσουνάμι. Οι ερευνητές βρήκαν ίχνη από δύο μεταγένεστερα τσουνάμι (ένα της ρωμαϊκής κι ένα της βυζαντινής εποχής) και τελικά πρόσεξαν ότι υπήρχαν σαφείς ενδείξεις για ένα ακόμα αρχαιότερο τσουνάμι, που συνέδεσαν με το ηφαίστειο της Σαντορίνης.
Οι επιστήμονες σκοπεύουν να κάνουν νέες έρευνες πλησιέστερα στη Σαντορίνη, όπως στην Κρήτη και στις μικρασιατικές ακτές της Τουρκίας. Οι ερευνητές επεσήμαναν ότι η κατανόηση του τσουνάμι της Σαντορίνης και της δυνητικής καταστροφικότητας μιας ηφαιστειακής έκρηξης θα βοηθήσουν την καλύτερη προετοιμασία των παράκτιων περιοχών για ένα πιθανό μελλοντικό συμβάν, με δεδομένο ότι οι ακτές της Ανατολικής Μεσογείου είναι πυκνοκατοικημένες και διαθέτουν ευαίσθητες υποδομές, όπως σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας.
Σύμφωνα με το Live Science, η Μπέβερλι Γκούντμαν εκτίμησε ότι στο μέλλον δεν μπορεί να αποκλειστεί ένα μελλοντικό μεγάλο τσουνάμι στην περιοχή.

πηγη:kathimerini.gr 

Corfas

Συνέχεια...

Ληστεία σε υποκατάστημα τραπέζης στην Λάρισα...

Ληστεία σε περιφερειακό υποκατάστημα τράπεζας στην Λάρισα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο δράστης ήταν άνδρας μέσης ηλικίας ο οποίος μπήκε στο κατάστημα κρατώντας όπλο, χωρίς να έχει καλυμμένο το πρόσωπο του, απείλησε πελάτες και υπαλλήλους της τράπεζας και ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο.
Οι υπάλληλοι του έδωσαν το ποσό των 7.479 € σε χαρτονομίσματα. Ο δράστης έφυγε από την τράπεζα  προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας ήταν εκτός λειτουργίας.(αν είναι δυνατόν...)


Corfas Συνέχεια...

Aναστολή διαγωνισμών για επαγγελματίες οπλίτες (ΕΠΟΠ)...

Εντολή για αναστολή διαγωνισμών για επαγγελματίες οπλίτες (ΕΠΟΠ) έχει δώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, έως ότου καταργηθεί η συνέντευξη από τη διαγωνιστική διαδικασία.
Όπως ανέφερε, ο κ. Βενιζέλος, η αναστολή αφορά τόσο το Στρατό όσο και το Ναυτικό και την Αεροπορία.
Πρόσθεσε πως με ρύθμιση που θα εισαχθεί στην Βουλή το ταχύτερο δυνατόν, θα καταργείται η παράμετρος της συνέντευξης «που αφήνει περιθώρια διακριτικής ευχέρειας, καθώς αυτή εφαρμόζεται στην πράξη χωρίς τις εγγυήσεις που επιβάλει η νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας. Θα απομείνουν συνεπώς μόνον κριτήρια αντικειμενικά που περιβάλλονται από εγγυήσεις απόλυτης διαφάνειας και με βάση τα κριτήρια αυτά θα συνεχιστούν οι σχετικές διαδικασίες».

πηγή:protothema.gr

Corfas

Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share