Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Όλοι οι άχρηστοι του hollywood...

Όλοι οι "άχρηστοι" του Hollywood



Όχι οι χρήσιμοι, αλλά οι … «άχρηστοι» του Hollywood μπαίνουν στην νέα λίστα του Forbes.

Το γνωστό περιοδικό έβγαλε στο φως της δημοσιότητας μια λίστα με τους ηθοποιούς που καλοπληρώνονται μεν, δεν «τα βγάζουν τα λεφτά τους» δε! Και φυσικά ούτε λόγος για κέρδη στο στούντιο.
Μεγάλα ονόματα θα δείτε στους άχρηστους τους hoolywood, πατώντας:


Πρώτος στη λίστα είναι ο Willy Ferer. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Η Χαμένη Ήπειρος», που έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Δεύτερος στην λίστα ο Ian Macgregor, που δεν έχει «σταυρώσει» επιτυχία εδώ και πέντε χρόνια. Τρίτος στην λίστα είναι Billy Bob Thortnon, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο Eddy Murphy και ο Ice Cube.

Ενδιαφέρον έχουν όμως οι επόμενες πέντε θέσεις που καταλαμβάνονται από ηχηρά ονόματα όπως ο Tom Cruise, Drew Barymore, Leonardo di Caprio, o Samuel Jackson και ο Jim Carrey.

Και δεν τους φαινότανε…


madata

Anto
Συνέχεια...

Περίεργες επιθέσεις με χειροβομβίδα και μολότοφ σε κομμωτήρια...




Δύο επιθέσεις με χειροβομβίδες και μολότοφ σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κομμωτήρια στον Άγιο Δημήτριο και τον Κολωνό. Στο Μπραχάμι οι δράστες είχαν μετατρέψει μια χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, σε εκρηκτικό μηχανισμό με βραδύκαυστο φυτίλι και δεύτερο πυροκροτητή. Η έκρηξη προξένησε μεγάλες ζημιές στο κατάστημα της Τζένης Αδαμίδου επί της οδού Μ. Καραολή 2, καθώς και σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα και στις τζαμαρίες γειτονικών πολυκατοικιών...

Σε απόγνωση η ιδιοκτήτρια, αναζητεί απαντήσεις για το ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση. Στην Ακαδημία Πλάτωνος ένα άλλο κομμωτήριο παραδόθηκε στις φλόγες, όταν δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πέταξαν βόμβα μολότοφ. Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες στα κυκλώματα της νύχτας, που εκβιάζουν τους καταστηματάρχες για προστασία. Στον Κολωνό πάντως όλα τα κομμωτήρια της οδού Πλάτωνος έχουν μπει στο στόχαστρο κακοποιών, καθώς οι διαρρήξεις σε αυτά είναι συχνές. Όπως λένε μάλιστα οι ιδιοκτήτες, όταν κλείνουν τα καταστήματα, κανείς δεν φεύγει μόνος του, αλλά με συνοδεία. Πολλοί από τους καταστηματάρχες στον Κολωνό εξοπλίζουν πλέον τα μαγαζιά τους με ρολά και συστήματα ασφαλείας.

Anto
Συνέχεια...

Tedx Athens Νανοτεχνολογία

Δείτε το Video απο το TEDx που έγινε στην ΑΘήνα
http://www.akouseto.gr/wp-content/uploads/2009/10/TEDx_Athens_Logo_Normal.jpg

Το πρώτο TEDxAthens πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 22 Οκτωβρίου, στα κεντρικά γραφεία της Microsoft Hellas στο Μαρούσι, όπου νωρίς το απόγευμα άρχισε να

καταφθάνει και το κοινό: επιχειρηματίες, πανεπιστημιακοί, ανθρώποι του internet και των social media, άλλα και φοιτητές και bloggers. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Δημήτρη Καλαβρό-Γουσίου να εξηγεί στο κοινό την φιλοσοφία γύρω από την οποία λειτουργεί το TED, τον χαρακτήρα των TEDx γενικότερα, καθώς και το θέμα πάνω στο οποίο θα αναπτύσσονταν οι ομιλίες των καλεσμένων ομιλητών στο TEDxAthens : “Ο Κόσμος Αλλάζει – Είμαστε Έτοιμοι;”

Ιδανικός συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην γενικότερη φιλοσοφία του TED και στις ζωντανές ομιλίες, που θα ακολουθούσαν, ήταν η μαγνητοσκοπημένη ομιλία του Sir Ken Robinson, σχετικά με το πώς το δεδομένο εκπαιδευτικό σύστημα βλάπτει την δημιουργικότητα των νέων, ενώ αντιθέτως θα έπρεπε όχι μόνο να την υποστηρίζει άλλα και να την ενισχύει.

Κατερίνα Αϋφαντή – Νανοτεχνολογία from D. Kalavros on Vimeo.

Επιμέλεια αρχικού σποτ:

Μουσική: Μανόλης Μακρής

Βίντεο: Ιωάννης Καράβας

Man



Συνέχεια...

Γάντι αξίας 350.000 δολαρίων

Γάντι αξίας 350.000 δολαρίωνΟύτε ο ίδιος ο αγοραστής δεν ήξερε αν έπρεπε να χαρεί, ή να... κλάψει για τα 350.000 δολάρια που ξόδεψε σε δημοπρασία για ένα γάντι. Εστω... κι αν αυτό το γάντι ανήκε στον βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον... Το γάντι ήταν γεμάτο στρας, και ο τραγουδιστής το πρωτοφόρεσε το 1983, όταν έκανε για πρώτη φορά το Moonwalk.
 [πηγή]
Corfas
Συνέχεια...

"Μετά τη διαφθορά πρωτιά και στη ακρίβεια η Ελλάδα"




"Την πρωτιά στην ακρίβεια, σε πολλά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, κατέχει η Ελλάδα, μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης, σύμφωνα με την ανάλυση των τιμών, για τον μήνα Οκτώβριο, που πραγματοποίησε η ΕΛΚΕΚΑ.

Για να διαβάσετε περισσότερα, πατήστε:

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα είναι πρώτη στον πληθωρισμό...
με 1,2%, όταν ο μέσος όρος είναι -0,1%.

Είναι, επίσης, η πιο ακριβή χώρα σε είδη ένδυσης, με αύξηση 2,9% τον Οκτώβριο του 2009 σε σχέση με τον Οκτώβρη του 2008, με δεύτερη την Γερμανία με 1,5%, όταν ο μέσος όρος είναι 0,2% .

Στα είδη υπόδησης καταγράφηκε αύξηση 2,7%, σε σχέση με πέρυσι, όταν ο μέσος όρος είναι 0,6%. Ακολουθεί η Αυστρία με 2,3%.

Η Ελλάδα είναι πρώτη στις επισκευές οικιακών συσκευών με αύξηση 5% τον Οκτώβριο του 2009, σε σχέση με τον Οκτώβρη του 2008, με δεύτερη την Ισπανία με 4% (ο μέσος όρος στην ΕΕ είναι 2,1%), και πρώτη στις αυξήσεις των καυσίμων (0,9%), την ώρα που ο μέσος όρος έχει αρνητικό πρόσημο -9,2%.

Τέλος, καταγράφηκε αύξηση στις τιμές των σιδηροδρομικών εισιτηρίων της τάξεως του 36,6% τον Οκτώβριο του 2009, σε σχέση με τον Οκτώβρη του 2008, με δεύτερη την Ιρλανδία με 8,3%, όταν ο μέσος όρος είναι 4,1%....."

totefteri



Anto
Συνέχεια...

Δείτε τη beyonce άγρια.....Και έτσι η καλύτερη παραμένει...!!!

Δείτε τη beyonce άγρια.....Και έτσι η καλύτερη παραμένει...!!!


Βeyonce έτσι όπως δεν την έχετε ξανα δεί...



Αnto

Συνέχεια...

Θερμιδικές "βόμβες" τα ποπ κορν και το αναψυκτικό στον κινηματογράφο...


http://thumbs.dreamstime.com/thumb_55/1145641334Oo3Jl5.jpg

Όσοι χαλαρώνουν στον κινηματογράφο με ποπ κορν κι αναψυκτικό, την επόμενη φορά θα πρέπει να το σκεφτουν σοβαρά αφού σύμφωνα με αμερικανική μελέτη, η συνήθειά τους αυτή ισοδυναμεί με τρία χάμπουργκερ από τα Μακ Ντόναλντς...

Για να διαβάσετε περισσότερα, πατήστε:

Εργαστηριακή ανάλυση που πραγματοποίησε το Κέντρο για την Επιστήμη και το Δημόσιο Συμφέρον στα σνακ που πωλούνται σε αμερικανικούς κινηματογράφους διαπίστωσε ότι μία συσκευασία ποπ κορν μεσαίου μεγέθους και ένα αναψυκτικό περιέχουν 1.160 θερμίδες και κορεσμένα λίπη 60 γραμμαρίων - ποσότητα που πρέπει να λαμβάνεται σε τρεις ημέρες.

Όπως εξηγεί η επικεφαλής διατροφολόγος του Κέντρου, Τζέιν Χάρλει, "ποιός περιμένει ότι (περιέχονται) 1.500 θερμίδες και κορεσμένα λίπη για (ποσότητες) τριών ημερών σε μία συσκευασία ποπ κορν και ένα αναψυκτικό; Είναι η ποσότητα σε κορεσμένα λίπη μίας μπάρας βουτύρου και οι θερμίδες δύο τέτοιων συσκευασιών".

ikypros

Anto
Συνέχεια...

Το Pirate Bay σταματάει να λειτουργεί σαν tracker και να μοιράζει torrents...


















Είναι το τέλος μιας ολόκληρης εποχής. Κάποια πράγματα, εξελίσσονται παράλληλα και το ένα βασίζεται στο άλλο. Τόσο πολύ που γίνονται σχεδόν συνώνυμα. Έτσι έγινε με το The Pirate Bay, τον γνωστό torrent tracker και το πρωτόκολλο BitTorrent.
Ο PirateBay, ένας tracker που ξεκίνησε το 2003 από μια παρέα φίλων και στην πορεία του μέχρι και σήμερα αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες και εμπόδια (κυρίως με τον νόμο και την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων), ήταν ίσως ο γνωστότερος και
πιο φημισμένος tracker από όλους. Και χρησιμοποιώ το "ήταν" και όχι το "είναι", γιατί οι υπεύθυνοι του PirateBay αποφάσισαν να σταματήσουν την λειτουργία του...
Διαβάστε περισσότερα, πατώντας:

Έτσι, από σήμερα, στο site δεν θα εμφανίζονται τα δημοφιλέστερα torrents, ενώ δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον tracker για να κατεβάσεις και να μοιραστείς αρχεία. Γιατί συνέβη αυτό; Όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι, με την εξέλιξη πρωτοκόλλων όπως τα DHT και PEX, η ύπαρξη ενός tracker κρίνεται αχρείαστη. Όπως γράφουν και στο blog, σε αυτά είναι το μέλλον και όχι στους trackers και στα torrents.

Παράλληλα, το PirateBay συνομιλεί με άλλους trackers, στους οποίους προτείνει να σταματήσουν να λειτουργούν σαν trackers και να μοιράζουν torrents. Αντ' αυτών, τους ζητά να χρησιμοποιούν αρχεία Magnet σε συνδυασμό με τα προαναφερθέντα πρωτόκολλα, τα οποία δημιουργούν ένα αποκεντρωμένο σύστημα διαμοιρασμού αρχείων, μακρυά από την ανάγκη ύπαρξης ενός κεντρικού tracker ο οποίος θα διαχειρίζεται τα δεδομένα.


allday-news


Anto
Συνέχεια...

Ο "αλήτης" Gummy Bear ή αλλιώς gamei bear (απο το παριζάκι)χουφτώνει τη Μενεγάκη...

Ο "αλήτης" Gummy Bear ή αλλιώς gamei bear χουφτώνει τη Μενεγάκη...
Για να δείτε και το video με τον gamei bear πατήστε:



Anto
Συνέχεια...

Στέλνω παντού βιογραφικά αλλά μάταια....




Μεγάλα εμπόδια στην επαγγελματική τους αποκατάσταση συναντούν οι νέοι πτυχιούχοι

«Ψάχνουμε για δουλειά, αλλά δεν βρίσκουμε», λένε οι πτυχιούχοι, οι οποίοι ψάχνουν για εργασία αλλά δυστυχώς η πλειονότητα πέφτει σε... κλειστές πόρτες...

Oι περισσότεροι ψάχνουν για αρκετό διάστημα. Οι «τυχεροί» βρίσκουν την ιδανική εργασία μέσα σε μερικούς μήνες, οι πιο πολλοί όμως χρειάζεται να περιμένουν δύο με τρία χρόνια. Είναι ενδεικτικό πάντως ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ελλάδας (ΕΣΥΕ), από τους 442.600 ανέργους το δεύτερο τρίμηνο του 2009, οι 52.700 έχουν πτυχίο πανεπιστημίου ή ΤΕΙ. «Η ύπαρξη ενός πτυχίου δεν συνεπάγεται εύκολη επαγγελματική αποκατάσταση. Χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και οργανωμένο πλάνο ενεργειών», επισημαίνει η κ. Χριστίνα Δακτυλίδου, διευθύντρια τμήματος στελέχωσης μόνιμου προσωπικού της Αdecco Ελλάδος.

Η κύρια αιτία, όπως προσθέτει, που οδηγεί μεγάλο αριθμό νέων σε αδιέξοδο είναι σίγουρα η ίδια η αγορά εργασίας, «η οποία έχει κορεστεί σε συγκεκριμένους τομείς και δεν επιτρέπει την είσοδο νέων υποψηφίων, με τη ζήτηση να είναι υπερβολικά περιορισμένη και την προσφορά υπερβολικά αυξημένη». Δεν είναι λίγοι πάντως κι εκείνοι οι οποίοι, βλέποντας ότι το πτυχίο δεν είναι αρκετό για μία θέση εργασίας, σκέφτονται να αφήσουν τον τόπο κατοικίας τους και να μεταναστεύσουν σε άλλη πόλη ή χώρα ή ακόμα και να καταφύγουν σε ένα δεύτερο πτυχίο. Οι περισσότεροι όμως, επειδή δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου, ψάχνουν να βρουν μία οποιαδήποτε δουλειά για να καλύψουν τα έξοδά τους. «Η ευελιξία των νέων κατά την αναζήτηση εργασίας είναι πολύ σημαντική, καθώς η εμμονή σε συγκεκριμένη κατεύθυνση μπορεί να οδηγήσει τον υποψήφιο σε αδιέξοδο και να του κοστίσει σε χρόνο και πολύτιμες εμπειρίες», τονίζει η κ. Δακτυλίδου.

Πανελλαδική έρευνα στους αποφοίτους των ετών 1998- 2000, η οποία ολοκληρώθηκε το 2007 κι έγινε με βάση τα στοιχεία των Γραφείων Διασύνδεσης των Πανεπιστημίων όλης της χώρας, παρακολούθησε την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων μετά την ορκωμοσία τους. Έτσι, διαπιστώθηκε ότι το 17,1% των πτυχιούχων του Τμήματος Ιστορίας- Αρχαιολογίας παραμένουν άνεργοι επτά με εννέα χρόνια αφού πήραν το πτυχίο. Μάλιστα, υπάρχουν πτυχιούχοι οι οποίοι εργάζονται σε τομείς άσχετους με τις σπουδές τους. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα όσων τελείωσαν το Τμήμα Θεολογίας, όπου το 56,4% απασχολείται σε θέση που δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο σπουδών. «Όταν έρχονται οι απόφοιτοι για να τους κατευθύνουμε αγωνιούν γιατί δεν ξέρουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα», λέει η υπεύθυνη του Γραφείου Διασύνδεσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Κατιάνα Ευσταθίου. Συμπληρώνει δε ότι για κάποιους είναι μονόδρομος ένα νέο πτυχίο ή ένα μεταπτυχιακό, «φτάνοντας στο σημείο να έχουμε νέους με δύο πτυχία, μεταπτυχιακά, οι οποίοι όμως είναι για τις εταιρείες υπερβολικά... ικανοί». Φαντασία στις συνεντεύξεις

Η απόγνωση των νέων ανέργων στην Αμερική τούς φτάνει στο σημείο να επιστρατεύουν εκτός από το βιογραφικό τους σημείωμα και τη φαντασία, προκειμένου να βρουν δουλειά. Χαρακτηριστικά είναι τα αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης του διεθνούς δικτύου ευρέσεως εργασίας Career Βuilder, όπου διαπιστώθηκε ότι το 2009 οι υποψήφιοι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν ανορθόδοξους τρόπους για να ξεχωρίσουν από τους συνυποψηφίους τους. Έτσι, για παράδειγμα, κάνουν καθιστική διαμαρτυρία στην είσοδο των εταιρειών μέχρι να τους δεχτεί ο διευθυντής.
Η ΜΕΤΡΗΣΗ
Ένας στους οκτώ ανέργους στην Ελλάδα έχει πτυχίο ανώτατου ή ανώτερου ιδρύματος «Τα τρία πτυχία δεν αρκούν...» «ΨΑΧΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ως ψυχολόγος εδώ και ενάμιση χρόνο. Μόνο εθελοντικά θα μπορούσα να δουλέψω ή χωρίς χρήματα. Στο Δημόσιο, το πτυχίο ψυχολογίας που έχω από κολέγιο δεν αναγνωρίζεται, ενώ στον ιδιωτικό τομέα θα μπορούσα να δουλέψω μόνο ως σύμβουλος ψυχικής υγείας». Η Μαρία Παπαφιλίππου είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου με πτυχίο στην ψυχολογία από ιδιωτικό κολέγιο και μεταπτυχιακό τίτλο στην Ψυχική Υγεία από το Πανεπιστήμιο Κing΄s του Λονδίνου και επαγγελματική εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία και την προγεννητική ψυχολογία. Αυτή την περίοδο κάνει μπέιμπι σίτινγκ και δημιουργική απασχόληση σε μικρά παιδιά. «Σε δύο χρόνια τελειώνω με τις επαγγελματικές εκπαιδεύσεις και τότε θα προσπαθήσω να κάνω κάτι μόνη μου. Αυτό είναι το χρονικό περιθώριο που έχω βάλει στον εαυτό μου. Εάν δεν τα καταφέρω, τότε θα αφήσω το όνειρό μου και θα στραφώ αλλού». «Ίσως αλλάξω πόλη...»

ΠΡΙΝ από περίπου ένα χρόνο η Βανέσα Πανταζή πήρε το πτυχίο της από το ΤΕΙ Άρτας. Οι σπουδές της στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής όμως δεν ήταν αρκετές για να της ανοίξουν τις επαγγελματικές πόρτες. «Διαπιστώνω μέρα με τη μέρα ότι έξω στην αγορά εργασίας τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ως πτυχιούχος μπορώ να εργαστώ σε ενώσεις γεωργικών συνεταιρισμών, στον δημόσιο τομέα αλλά και στον ιδιωτικό, σε φυτώρια, σε εταιρείες εξαγωγών ή λιπασμάτων. Ωστόσο οι θέσεις είναι λίγες». «Έχω φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι πως αν δεν βρω σύντομα δουλειά στον τομέα των σπουδών μου εδώ στην Άρτα, θα αναγκαστώ να φύγω και να κινηθώ σε άλλες πόλεις».

Μάλιστα, η ανασφάλεια του ενός και μοναδικού πτυχίου την έκανε να δώσει κατατακτήριες και να παρακολουθεί τώρα τα μαθήματα στο Τμήμα Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου, «μήπως και σταθώ πιο τυχερή επαγγελματικά με αυτό». «Τώρα κοιτάω για δουλειές άσχετες με το πτυχίο μου»

ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ στα χέρια του το 2005. Ένα χρόνο αργότερα, κι αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, ο 28χρονος Ευθύμης Καρανίκας άρχισε να ψάχνει για δουλειά πάνω στη διοίκηση μονάδων υγείας και πρόνοιας. Έστειλε δεκάδες βιογραφικά στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας, τον κάλεσαν όμως, όπως λέει, σε μόλις δύο συνεντεύξεις. Με το πτυχίο από το Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Καλαμάτας έχει τη δυνατότητα να εργαστεί στο διοικητικό τμήμα νοσοκομειακών και παρεμφερών μονάδων. «Έξι μήνες έψαχνα, έστελνα βιογραφικά, αλλά μάταια. Άρχισα να απογοητεύομαι και να κοιτάω πια κι άλλες θέσεις εργασίας, άσχετες με το δικό μου αντικείμενο». Τους τελευταίους επτά μήνες συνεχίζει να ψάχνει για δουλειά. «Το παλεύω γιατί θέλω να προσπαθήσω να βρω κάτι σχετικό με τις σπουδές μου. Ωστόσο τα έξοδα τρέχουν και δεν μπορώ να κάθομαι μέχρι να έρθει η ιδανική δουλειά. Έτσι, η λύση της νύχτας με έσωσε, κι εργάζομαι σήμερα ως μπάρμαν», λέει. Χτύπησα 50 πόρτες, απάντησαν μόνο οι 5

«ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ψάχνω δουλειά ως μηχανολόγος, έχω στείλει 50 βιογραφικά και μου έχουν απαντήσει μόνο οι 5. Από αυτούς οι περισσότεροι μου είπαν ότι η δουλειά για την οποία με θέλουν δεν ανταποκρίνεται στην αγγελία και ότι θα πρέπει να δουλεύω με part-time ωράρια. Όμως τα έξοδά μου είναι πολύ συγκεκριμένα. Δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα με τέτοιες δουλειές», λέει στα «ΝΕΑ» ο 25χρονος Μάνος Ζερβάκης, απόφοιτος του ΤΕΙ Μηχανολογίας στην Κρήτη. «Δεν είναι λίγοι κι εκείνοι που ζητάνε τριετή εμπειρία στη μηχανολογία για να με προσλάβουν. Όμως, πώς μπορώ να αποκτήσω εμπειρία στο αντικείμενο αυτό, αν δεν μου προσφέρει κανείς αυτή την ευκαιρία να δουλέψω;». Από τον Σεπτέμβριο, ο 25χρονος από την Κρήτη γράφτηκε σε μία σχολή υποκριτικής, κάτι που ήθελε από μικρός να κάνει. «Αφού βλέπω ότι το πιο “σίγουρο” που σπούδασα δεν μου δίνει απολαβές, σκέφτηκα ότι είναι καιρός να κάνω κάτι που αγαπάω, χωρίς να σταματώ την προσπάθεια εύρεσης εργασίας ακόμη και διαφορετικού αντικειμένου».

thenewmail


Anto
Συνέχεια...

Εξιτήριο παίρνει σήμερα ο Δημήτρης Μητροπάνος....


http://www.musicheaven.gr/html/images/stories/2008/1226145131.jpg

Εξιτήριο παίρνει σήμερα ο Δημήτρης Μητροπάνος....


Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος από το νοσοκομείο «Υγεία», όπου νοσηλεύεται από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.
O Δημήτρης Μητροπάνος είναι ήδη καλύτερα και θα πάρει απο το σπίτι του τη φαρμακευτική αγωγή...

Αnto
Συνέχεια...

Κακοποίηση 35χρονης(η γυναίκα του ντράμερ του Νότη Σφακιανάκη) από αστυνομικούς σε Αστυνομικό τμήμα...

Κακοποίηση 35χρονης από αστυνομικούς σε ΑΤ

Κακοποίηση από αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Παντελεήμονα καταγγέλει μία 35χρονη από την Αρμενία, για την οποία διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Έξέταση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η 35χρονη είναι γυναίκα του ντράμερ του Νότη Σφακιανάκη....

Όπως ισχυρίζεται, το περιστατικό συνέβη στην Κυψέλη, όταν, φορτωμένη με ψώνια, προσπαθούσε να περάσει μια διασταύρωση κρατώντας τον μικρό γιό της. Κανείς από τους διερχόμενους οδηγούς δεν έμπαινε στον κόπο να σταματήσει και κάποιοι περαστικοί τους αποκάλεσαν «ζώα».

Για κακή τους τύχη, αυτή την λέξη άκουσε το πλήρωμα ενός περιπολικού που περνούσε τυχαία και πίστεψε ότι απευθύνεται σε αυτούς. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα χαρτιά της και, όταν απάντησε ότι δεν τα είχε πάνω της, την οδήγησαν στο τμήμα.

Όπως καταγγέλει, οι αστυνομικοί την κακοποίησαν μέχρι να την αφήσουν ελεύθερη ύστερα από ώρες.

star.gr

Anto

Συνέχεια...

Παγκόσμιο ρεκόρ βγαλσίματος σουτιέν!

Το παγκόσμιο ρεκόρ του “βγάλε-βάλε” ένα σουτιέν κατάφερε να σπάσει η Rosie Jones, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ της προκατόχου της, Becky Rule, η οποία το 2008 είχε κερδίσει μια θέση στο βιβλίο με τα παγκόσμια ρεκόρ...
Για να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες για το αστείο παγκόσμιο ρεκόρ πατήστε:

Η Rosie κατάφερε να βγάλει και να βάλει 7 φορές μέσα σε μόλις 1 λεπτό, έναντι της Becky που το είχε κάνει 6 φορές μέσα σε 1 λεπτό.Η βρετανική εφημερίδα “The Sun” παρουσιάζει στην σελίδα 3 την συνέντευξη της νέας κατόχου Rosie Jones, η οποία δήλωσε: “Αυτό που κατάφερα, ήταν πιο δύσκολο απ’ όσο φαίνεται. Θέλω ο κόσμος να το γνωρίζει αυτό. Τα χέρια μου πονάνε, ο ώμος μου πονάει και οι μυς μου έχουν μεγαλώσει. Παρόλα αυτά, είμαι πολύ περήφανη που θα γραφτώ στο βιβλίο Guinness, ανυπομονώ να το πω σε όλους.”
Επιπλέον, η Blonde Becky, η περσινή κάτοχος του ρεκόρ δηλώνει για την φετινή: “Ήταν μια καλή νίκη και εγώ δεν είχα ελπίδες.”

paraxena-gr


Αnto
Συνέχεια...

Και άλλη ανωμαλάρα έπιασαν στη Θεσσαλονίκη για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικα παιδάκια...

Κάθε μέρα και απο ένας ....
Τι σκατά όλοι σε αυτή τη χώρα ανώμαλοι είναι...
Κάθε παρακολουθούμε δεκάδες site και κάθε μέρα διαβάζουμε και για έναν καραγκιόζη ανώμαλο...
Ο Νέος ανώμαλος είναι και πάλι απο τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα απο τη περιοχή της Τούμπας...
Μάλιστα με το θέμα του εν λόγο ανώμαλου ασχολήθηκε η Ιντερπόλ και αυτή έδωσε το σήμα για τη σύλληψη του.....
Ότι να ναι ρε...
Δε πάμε καθόλου καλά...


Anto


Συνέχεια...

Δείτε ένα ενδιαφέρον βιντεάκι με πρωταγωνίστρια την... καλτσοδέτα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

Τα λόγια είναι περιττά...
Για να δείτε το video πατήστε:



Anto
Συνέχεια...

Ακούστε το νέο τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου..."Ο άνθρωπος μου"...

Για να ακούσετε το νέο τραγούδι της εκπληκτικής Χάρις Αλεξίου, πατήστε:



Anto
Συνέχεια...

Δείτε το σέξυ στριπτίζ της Εύας Λάσκαρη....

Είναι ορισμένα κορίτσια που εκτός από αντικειμενικά όμορφα, το... έχουν. Μία από αυτές; Η Εύα Λάσκαρη! Το πάντα υπέροχο και σέξy μοντέλο έρχεται με ένα βίντεο που... αξίζει τον κόπο! Δείτε το χωρίς δεύτερη σκέψη!
Για να δείτε το video, πατήστε:



shoot


Anto
Συνέχεια...

Τρόμος απο αγέλη λύκων στα αγροκτήματα των Σερρών...

Ο τρόμος των λύκων επανήλθε στα αγροκτήματα έξω από τη Νιγρίτα Σερρών, εξ αιτίας της εμφάνισης μιας αγέλης που εδώ και λίγες ημέρες σκορπά την καταστροφή στα ζώα των αγροτών! Την αγέλη απαρτίζουν τουλάχιστον πέντε λύκοι, οι οποίοι προφανώς δεν βρίσκουν τροφή στα ορεινά και κατέβηκαν χαμηλότερα ξεπερνώντας τους δισταγμούς τους που τους αποτρέπουν να πλησιάζουν σε μέρη όπου ζει ο άνθρωπος...

Τις τελευταίες ημέρες, οι αγρότες βρήκαν τα άψυχα κουφάρια από δύο άλογα και δύο γαϊδουράκια και κάποια κυνηγόσκυλα που είχαν κατασπαράξει τα πεινασμένα αγρίμια και προσπαθούν να βρουν τρόπους για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους. Αν και ο νόμος απαγορεύει το κυνήγι των λύκων, που θεωρούνται προστατευόμενα ζώα, οι κάτοικοι της Νιγρίτας είναι έτοιμοι να πάρουν τα όπλα και ζητούν από τις οικολογικές οργανώσεις να τους δώσουν την ευκαιρία να προστατευθούν, αν τυχόν υπάρξει ανάγκη.

kavalanet

Anto
Συνέχεια...

Δείτε τη λίστα με τα κλειστά σχολεία και γι αυτή τη βδομάδα...

Την εβδομάδα από 23 έως 27 Νοεμβρίου, κλειστά θα μείνουν τα εξής τμήματα ή σχολικές μονάδες (ανά νομαρχία):

Νηπιαγωγεία

1. 8ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας. Τμήματα: Κλασσικό τμήμα

Γ' τμήμα του Κέντρου προσχολικής Αγωγής Δήμου Νέας Σμύρνης. Τμήματα: 1,2,3.

3ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης. Τμήματα Α και Β.

4ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης

10ο Νηπιαγωγείο Φαλήρου

9ο Νηπιαγωγείο Ιλίου

5ο Νηπιαγωγείο Χαϊδαρίου

Νηπιαγωγείο Σχολής Μωραΐτη τμήματα: Β1,Β2,Β3

Δημοτική Επιχείρηση βρεφονηπιακών σταθμών Αγίας Παρασκευής

4ο Νηπιαγωγείο Αθηνών

Δημοτικά Σχολεία

1. 6/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Άγιος Ανδρέας Νέας Σμύρνης. Τάξη Ε.

2. 1ο 12/Θ Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας. Τμήματα: Α1, Β1, Β2, Γ1, Δ1, ΣΤ1, ΣΤ2.

3. 8ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου. Τμήμα Ε1

4. 15ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. Ε΄ Τάξη

5. 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής. Τμήματα Ε1,Ε2

6. 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. Τμήμα Δ2.

7. 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. Τμήματα: Β1,Δ1.

8. 8ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. Τάξεις: Α,Β,Γ,

9. 2ο Δημοτικό Μελισσίων. Τμήματα: Γ,Δ1,Ε,ΣΤ.

10. 6ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου. Τμήματα Α,Γ1,Δ.

11. 6ο 9/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου. Τάξη Δ.

12. 20ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας. Τάξη Β.

13. 2ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης. Τμήματα: Γ1,Δ2.

14. 5ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης. Τμήματα: A1,B1,Γ2,Δ2,Στ1.

15. 13ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. Τάξη Γ.

16. 21ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. Τάξεις Α και Στ

17. Γ΄ Τοσίτσειο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης. Τμήμα Α1.

18. 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας. Τάξη ΣΤ.

19. 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου. Α1,Α2,Γ1,Γ2,Δ1,Ε1,Στ1,Στ2

20. Δημοτικό Σχολείο «Εκπαιδευτήρια Θ. Παπαχαραλάμπους». Τάξεις: Α,Β,Δ.

21. 9ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Σμύρνης.

22. 2ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου. Τμήματα Β2,Στ2.

23. Δημοτικό Σχολείο «Ελληνική Παιδεία». Τμήματα Α1,Α2,Β2.

24. 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων.

25. 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας. Τμήματα: A2,B2,Γ1,Γ2,Γ3,Δ1,Δ2,Στ1,Στ2

26. 9ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου. Τμήμα Β2

27. 26ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου. Τμήμα Ε1

28. 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας. Α2,Β2,Γ1,Γ2,Γ3,Δ1,Δ2,Στ1,Στ2

29. 6ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης. Τάξη Δ

30. 21ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου. Τμήματα Α1,Στ1

31. 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων. Τμήματα Α1,Α2,Γ1,Δ1,Στ2

32. 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης. Τμήματα Α1,Β1,Γ1

33. 17ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω. Τμήματα Ε2,Στ1

34. 15ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω η Β΄Τάξη

Γυμνάσια

1. 72ο Γυμνάσιο Αθηνών τμήμα Γ4

2. 5ο Γυμνάσιο Αλίμου «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ». Τμήματα: Β3, Γ4

3. 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας τμήμα Γ3

4. Γυμνάσιο Ψυχικού «Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή». Τμήμα Γ2

5. 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης.

6. 15ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Αθηνών.

7. 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης. Τμήμα Α2

8. Γυμνάσιο Σχολής Μωραΐτη. Τμήματα Α1,Α2,Α5,Β4,Γ1,Γ4.

9. 4ο Γυμνάσιο Γαλατσίου. Τμήματα Α1,Α2,Α4,Γ3

10. Γυμνάσιο Κολλεγίου Ψυχικού Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Τμήματα Β5, Γ3, Γ4

11. Κολλέγιο Αθηνών - Γυμνάσιο Τμήμα Γ1

12. Α΄ Τοσίτσειο -Αρσάκειο Γυμνάσιο Εκάλης.Α2 και Α4.

Λύκεια

1. 5ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης «Ευάγγελος Πανούτσος» . Τμήματα: A4, A5

2. Λύκειο (Κ.Ψ.) Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Τμήμα Β2

3. Λεόντειο Λύκειο Πατησίων Τμήμα Στ2 ( από 19/11/09)

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δημοτικά Σχολεία

1. Ελληνογαλλική Σχολή «JEANNE D'ARC» Τμήματα Α2, Β2, Γ2, Δ2

2. 40ο 11/Θ Δημοτικό Πειραιά Τμήμα Α2

3. 4ο Δημοτικό Πειραιά Τμήμα Ε2

4. 21ο Δημοτικό Πειραιά Τάξη Ε΄

5. 20ο Δημοτικό Κερατσινίου Τάξη Β΄

6. 5ο Δημοτικό Κορυδαλλού Τμήμα Ε2

7. 2ο 12/Θ Δημοτικό Κορυδαλλού Τμήμα Ε2 και Τάξη ΣΤ΄

8. 8ο Δημοτικό Κερατσινίου Τάξεις Δ΄ και ΣΤ΄

9. 23ο Δημοτικό Κερατσινίου Τάξεις Δ΄ και Ε΄

10. 13ο Δημοτικό Νίκαιας Τμήμα Α2

11. 15ο Δημοτικό Αιγάλεω

Γυμνάσια

1. 11ο Γυμνάσιο Νίκαιας Τμήμα Β5

2. 1ο Γυμνάσιο Περάματος Τμήματα Γ1, Γ2, Γ3

3. 11ο Γυμνάσιο Πειραιά Τμήμα Γ3

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

1. Δημοτικό Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Τμήματα 1γ, 2β, 4β, 6γ

2. Δημοτικό (Λάτσειο Διδακτήριο) Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Τμήματα 1γ, 3δ, 4β, 5ε

3. 30ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών. Όλο Αν. Αττική

4. 3ο Δημοτικό Σχολείο Παιανίας Αν. Αττική

5. 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Διλόφου Βάρης. Τμήματα: Γ1, Ε

6. Λύκειο Ελληνογερμανικής Αγωγής. Τμήματα Α1, Γ3,Γ4

7. Γυμνάσιο Ελληνογερμανικής Αγωγής. Τμήματα Α1, Β4,Γ1, Γ4γ

8. Δημοτικό Ελληνογερμανικής Αγωγής. Τμήματα Α3Δ, Β2Δ, Γ3Δ, Γ5Δ, Γ6Δ, Δ2, Δ4, Ε2, ΣΤ4, ΣΤ5

9. Δημοτικό Σχολείο «Γείτονα». Τμήμα ΣΤ5

10. Γυμνάσιο των Εκπ/ρίων «Γείτονα». Τμήματα Α4,Γ1,Γ4,Β1

11. 3ο Γυμνάσιο Γέρακα. Τμήματα Β1,Β4,Γ1,Γ2

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

1. 2ο 12Θέσιο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου. Όλο το σχολείο εκτός από τα τμήματα: Β2, Γ1, Ε2 που έγινε εισήγηση για διακοπή λειτουργίας τους στις 19/11/09

2. 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου. Τμήματα: Γ1, Δ1, Στ1

3. 2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

1. 1ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου

2. 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου. Τάξη Α΄ και Γ΄

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

1. Νηπιαγωγείο Λακκόπετρας

2. 9ο Γενικό Λύκειο Πατρών. Τμήμα Β3

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

1. 20ο Νηπιαγωγείο Δράμας

2. Νηπιαγωγείο Καλαμώνα

3. 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δράμας

4. 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Δράμας. Τάξη Β΄

5. 14ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Δράμας. Τάξη Γ΄

6. 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπακίου. Τάξη Β΄

7. 2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπακίου. Τάξη Δ΄

8. Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φωτόλιβου. Τάξη Στ΄

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

1. 18ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου. Τάξεις: Α΄, Στ

2. ΕΕΕΚ Ρόδου

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

1. Νηπιαγωγείο Αγίου Λέοντα

2. 2θέσιο Νηπιαγωγείο Αργασίου

3. 4ο Δημοτικό Σχολείο Ζακύνθου. Τάξη Β1, Στ2

4. 5ο Δημοτικό Σχολείο Ζακύνθου. Τάξη Ε΄, Στ2

5. 1ο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου. Όλο, εκτός από την τάξη Στ1 που έγινε εισήγηση για διακοπή λειτουργίας της στις, 19/11/09

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1. 3ο Νηπιαγωγείο Ευκαρπίας (κλασικό και ολοήμερο τμήμα)

2. 3ο 2θέσιο Νηπιαγωγείο Ευλευθερίου Κορδελιού. 1ο Τμήμα

3. 10ο Νηπιαγωγείο Ευλευθερίου Κορδελιού. 2ο Τμήμα

4. 12ο Νηπιαγωγείο Ευλευθερίου Κορδελιού

5. 4ο 3θέσιο Νηπιαγωγείο Ευόσμου

6. 7ο 2θέσιο Νηπιαγωγείο Ευόσμου

7. 10ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου. Τμήμα 2ο

8. 15ο 2θέσιο Κλασικό Νηπιαγωγείο Ευόσμου

9. 18ο Μονοθέσιο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ευόσμου

10. 19ο 1θέσιο Νηπιαγωγείο Ευόσμου

11. 20ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου. Ολοήμερο Τμήμα

12. 27ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου

13. 28ο 2θέσιο Νηπιαγωγείο Ευόσμου

14. 19ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης

15. 83ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης

16. 1ο Διθέσιο Νηπιαγωγείο Πεύκων

17. 4ο Νηπιαγωγείο Συκέων

18. Δημοτικό Σχολείο Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΝΑΤΟΛΙΑ. Τμήματα: Α2, Β2, Γ1, Γ2, Γ3, Δ3,Ε3, Στ3

19. 8ο 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων

20. 6ο Διαπολιτισμικό Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

21. 8ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης. Τμήμα Δ3

22. 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

23. 9ο 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

24. 14ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Τμήματα: Γ΄, Στ

25. 16ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Τμήματα: Α1, Β2, Γ1

26. 18ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Τάξη Β΄

27. 16ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Τάξη Α΄, Στ

28. 22ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Τμήμα Α2

29. 23ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς

30. 1ο 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης

31. 6ο 6θέσιο Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης

32. 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου. Τμήματα: Γ2, Ε2

33. 3ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας Θεσσαλονίκης. Τμήμα Ε2

34. 1ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Πεύκων. Τμήμα: Ε2

35. 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκων. Τμήματα: Α2, Β2, Γ2, Στ1

36. 7ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης

37. 3ο Δημοτικό Σχολείο Συκέων. Τμήματα: Ε1, Ε2

38. 8ο 9θέσιο Δημοτικό Σχολείο Συκέων. Τάξη Στ΄

39. 4ο 10θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου. Τμήματα: Α1, Α2

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1. 20ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων

2. 16ο 10θέσιο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων. Τμήματα: Γ1, Δ1, Στ2

3. Δημοτικό Σχολείο Καλπακίου

4. 10ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων

5. 11ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων

6. Γενικό Λύκειο Ζωμαίας Σχολής Ιωαννίνων. Όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Λυκείου εκτός του Β4 και Γ1 που έγινε εισήγηση για διακοπή λειτουργίας τους στις 19/11/09

7. 3ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων «Επιφάνειος Σχολή & Παράρτημα Καρδαμιτσίων»

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

1. 8ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής Δήμου Καβάλας

2. 3ο Γυμνάσιο Καβάλας. Τμήμα Β3

3. 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας. Τμήματα: Α1, Α2, Α3, Β1

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

1. 3ο Γυμνάσιο Καρδίτσας. Τμήματα: Β4, Γ2, Γ3

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

1. 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας

2. Γυμνάσιο Μολάων. Τμήματα: Β2 και Β3

3. Γυμνάσιο Νεάπολης. Τμήματα: Α2, Β2, Γ3

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

1. 2ο 10θέσιο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας. Τάξη Δ΄

2. 8ο Γυμνάσιο Λάρισας. Τάξεις: Α΄, Β΄, Γ

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

1. 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας. Τμήμα Α1

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

1. Νηπιαγωγείο Δημαρίου

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΛΛΑΣ

1. 6θέσιο Δημοτικό Σχολείου «Αγίου Λουκά»

2. 2ο 2θέσιο Δημοτικό Σχολείο Σταυροδρομίου

3. Γυμνάσιο Καλής (ολόκληρο)

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

1. 2ο Νηπιαγωγείο Λεπτοκαρυάς Πιερίας

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

1. 12ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής

2. Νηπιαγωγείο Γρατίνης

3. 5ο 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής. Τμήματα: Δ1, Ε1

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΑΜΟΥ

1. Γυμνάσιο Μαραθοκάμπου. Τάξη Γ΄

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

1. 7ο Γυμνάσιο Τρικάλων. Τμήματα Β3 και Γ3

2. 5ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων. Τμήματα Β3, Β4, Γ3, Γ4. (Στα υπόλοιπα 9 τμήματα έχει γίνει διακοπή λειτουργίας)

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

1. Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου

2. Γενικό Λύκειο Ν. Μουδανιών


Anto
Συνέχεια...

Δείτε το σπίτι-παλάτι του Γιώργου Αυτιά....

To να εργάζεσαι, να αμοίβεσαι και να φτιάχνεις ένα σπιτάκι σαφώς και δεν είναι κακό. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του "Καλημέρα" στο Alter, Γιώργος Αυτιάς ή αλλιώς "το παιδί του λαού" φαίνεται ότι αποφάσισε να αλλάξει τόπο διαμονής και να περάσει


και αυτός στη λίστα με τα Golden Boys της δημοσιογραφίας.


Το τριόροφο σπίτι...

Γι' αυτό λοιπόν χτίζει ένα τριώροφο παλάτι, το οποίο μπορείτε κι εσείς να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας παρουσιάζει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr, το οποίο βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες και πιο ακριβές περιοχές της Αττικής στα Νότια Προάστια. Κι έτσι ετοιμάζεται, ο Γιωργάκης μας να αφήσει πίσω του τις γειτονιές του Πειραιά. Θα είπε ο άνθρωπος μέσα του: "Τι, ο Μάκης και ο Νίκος θα ζουν μες στη χλιδή στις βίλες τους στα Βόρεια κι εγώ θα μένω σ' ένα ταπεινό;"



Κανένα πρόβλημα, κύριε Αυτιά, δουλεύεις και αμοίβεσαι με πολύ καλά χρήματα και θες να μείνεις σε μια σπιταρόνα με θέα και αριστοκρατικό αέρα, αλλά, όπως και να το κάνουμε, δεν μπορείς να μας το παίζεις "το παιδί του λαού" πλέον, έτσι δεν είναι;

Δε νομίζουμε ο λαός να μένει σε τριώροφο παλάτι σε περιοχή - φιλέτο αξίας κάποιων εκατομμυρίων ευρώ, κύριε Αυτιά...

Εσύ πάντως να ζήσεις και να το χαρείς, σου ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά...



Πηγή:stifora.gr

Anto


Συνέχεια...

WebbIE: Ένας browser για άτομα με προβλήματα όρασης

Το WebbIE είναι ένας browser για τυφλούς και όσους έχουν προβλήματα όρασης. και ειδικότερα και για αυτούς που χρησιμοποιούν screen readers(αναγνώστες οθόνης). Παρέχεται με επιπρόσθετα προγράμματα που επιτρέπουν στο χρήστη  να έχει πρόσβαση στις ειδήσεις, podcasts, ραδιόφωνο και RSS, ηλεκτρονικά βιβλία κλπ

Στη σελίδα αυτή φορτώνουμε το WebbIE. Έχει 2 εκδόσεις για XP και Vista η μία, όπως επίσης για Windows 2000, 98, Me.

Όταν τελειώσει η εγκατάσταση, τοποθετεί μεν εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας αλλά μόνο για τον browser. Ανοίγοντας το βλέπουμε ότι έχει 2 mode:

Text mode


WebbIE browser when in text mode screenshot. We have New York Times' first page
web page mode


WebbIE browser when in web page mode.

Στο text mode δεν έχουμε εικόνες βίντεο κλπ. Γράφουμε την διεύθυνση μας και πάμε στη σελίδα που θέλουμε.  Η μετακίνηση στη σελίδα μπορεί να γίνει με τα πλήκτρα. Με τα βελάκια μετακινούμαστε  σε όποια γραμμή θέλουμε και όπου λέει link(σύνδεσμος) πατάμε enter για να μεταφερθούμε εκεί. Με το tab μπορούμε να βρεθούμε από τη σελίδα στην μπάρα διεύθυνσης και το ανάποδο. πάμε στην προηγούμενη σελίδα πατώντας το πλήκτρο backspace. Αν το WebbIE αργεί να εμφανίσει μια σελίδα η ακύρωση γίνεται με το escape.

Control keys in WebbIE




Go back            Backspace or Alt + Left
Find on Google        Control + W
Stop loading        Escape
Crop webpage        Control + K
Go to address bar    Alt + D
Go to text contents    Alt + T
Skip links down        Control + Down
Skip links up        Control + Up
Next link        Control + Tab
Previous link        Control + Shift + Tab
Refresh            F5 or Control + R
Home            Alt + Home
Forward            Alt + Right
View/Hide IE        Control + I
View links        Control + L
Goto form        F6
Goto page headline    F7
Save image        Control + Shift + I
Set home page        Control + Alt + Home
Find            Control + F
Find next        F3
Print            Control + P
Copy            Control + C


Που είναι και τι κάνουν τα accessible programs(τα επιπρόσθετα προγράμματα που αναφέραμε)

Στο μενού έναρξη, έχει δημιουργηθεί φάκελος με το όνομα "accesible and WebbIE". Εκεί είναι τα προγράμματα μας.:


In start menu there are many webbie accesible programs

Clock. Ρολόι ημερομηνία με δυνατότητα να βάζουμε υπενθυμίσεις
Gutenberg Library. Ψάχνει τίτλο βιβλιου ή συγγραφέα, κατεβάζει το βιβλίο που θέλετε και σας το δείχνει. Μιλάμε για αγγλόγλωσσα κυρίως παλιά έργα χωρίς δικαιώματα.


WebbIE browser Gutenberg book library


Internet Radio Tuner. Ραδιοσταθμοί κυρίως βρετανικοί παίζουν κατευθείαν. BBC, SkyNews, Virgin κλπ

Access internet radios from WebbIE accesible programs




Podcatcher. Για τα podcast


podcatcher webbie





BBC iPlayer Radio. Ηχογραφημένες εκπομπές.



webbie BBC-iPlayer-Radio

Το BBC iPlayer TV δεν φαίνεται να παίζει στη χώρα μας λόγω δικαιωμάτων.

Google RSS AND PODCAST SEARCH ψάξιμο


Live BBC Radio ζωντανό ραδιόφωνο



webbie live BBC radio

RSS News Reader


WebbIE RSS-Reader
[πηγή]
Corfas
Συνέχεια...

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε βάλει στο  pc κάποια προγράμματα που είναι trial δηλαδή σε δοκιμαστική περίοδο 10,15,30 μέρες και μετά πρέπει να τα αγοράσεις για να τα έχεις, ή να βρούμε κάποιο crack  ή να βρούμε κάποιο keygen ή από κάποιο site ένα serial number... δυστυχώς όμως επειδή το πρόγραμμα είναι λίγο περίεργο και δεν είναι τόσο γνωστό δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα απο όλα αυτά, και αναγκαστικά ή το αγοράζουμε ή κάνουμε αυτό που θα αναφέρω παρακάτω!!!


Όταν κάνουμε install ένα πρόγραμμα για 1η φορά δημιουργεί κάποια κλειδιά στην registry  υπάρχει ένα κλειδί ανάμεσα σε αυτά με την ημερομηνία και την ώρα που έχει γίνει install το πρόγραμμά.Κάθε φορά λοιπόν που τρέχουμε το πρόγραμμα βλεπει και συγκρίνει αυτήν την ημερομηνία με την τρέχουσα ημερομηνία του συστήματος ετσι ωστε να δει πότε θα λήξει η trial περίοδος.


θα χρησιμοποιήσουμε το utility (run as date)για να κάνουμε την χρήση του προγράμματος και μετά την δοκιμαστική περίοδο του. Το run as date είναι ένα software που θα μας επιτρέψει να τρέξουμε οποιοδήποτε πρόγραμμα την ημερομηνία που θα του δώσουμε εμείς.


Κάνουμε λοιπόν install το  software που θέλουμε ωστε να το εχουμε και μετα την δοκιμαστική περίοδο, σημειώνουμε καπου την ημερομηνία και την ώρα της που κάναμε install ωστε να μην την ξεχάσουμε.
Μόλις η δοκιμαστική περίοδος έρθει στο τέλος και το πρόγραμμα μας έχει λήξει στην ουσία  το τρέχουμε το χρησιμοποιώντας το RunAsDate, προσοχή όμως δεν βάζουμε απευθείας κάποια ημερομηνία μέσα σε αυτές τις μέρες της δοκιμαστικής περιόδου.Αν το τρέχουμε απευθείας το πρόγραμμα θα μας βγάλει ότι η άδεια έληξε και δεν θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και ούτε και το RunAsDate θα δουλέψει μετά.
Το προτιμοτερο είναι να το τρέχουμε με την προηγούμενη ημερομηνία από όταν έληξε.Για παράδειγμα αν η δοκιμαστική περίοδος λήγει στις 22 Νοεμβρίου του 2009 στο RunAsDate θα πρέπει να βάζουμε την ημερομηνία 21 Νοεμβρίου.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiysmach_T5FqwwPXMe7U28302G6seKx2YLsCSfze5Iu38DUG-YXCpdutZjVcslU5PdpqqwmCuSMxbSRuFGJNkwmHAvjTFbXG0ieY5v85lkzBYhUHS1DSGRs550iQVBZ8miEJwBEBL2tVU3/s320/runasdate.gif

προσοχή δεν δουλεύει για antivirus
Corfas

Συνέχεια...

Επεισόδια σε όλη τη Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή απο οπαδούς του πάοκ και του άρη....

Το απόγευμα την ώρα του derby της Θεσσαλονίκης, υπήρξαν συμπλοκές στον Έυοσμο μεταξύ οπαδών του πάοκ και Του άρη....
Αργότερα, κάηκαν 4 κάδοι απο οπαδούς του πάοκ....
Η Παπαναστασίου της Χαριλάου έχει κλείσει σε 3 μέρη .....
Συμπλοκές και με την Αστυνομία στη Χαριλάου....
Τα δακρυγόνα πήραν φωτιά....
Έπεσαν στη Παπαναστασίου μέχρι και κρότου λάμψης....
Έσπασε λεωφορείο μετα το παιχνίδι, το οποίο βομβαρδίστηκε απο πέτρες και πυρσούς , το οποίο κατευθυνόταν προς το ikea(2 οι τραυματίες)....
Ο ένας αναγνώστης αναφέρει και συμπλοκές των 2 οπαδών στο κέντρο...

2 αναγνώστες....

Για συλλήψεις δεν έχουμε πληροφορίες.... Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share