Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Το πρόγραμμα της Α'1 basket για τη 2η αγωνιστική....

Σάββατο (31/10)


Τρίκαλα – Κολοσσός Ρόδου (4 μ.μ.)


Καβάλα – Περιστέρι (4 μ.μ.)


Ηλυσιακός – ΓΣ Ολύμπιας Λάρισας (5 μ.μ.)


Πανιώνιος – ΑΕΚ (5 μ.μ.)


ΠΑΟΚ – Άρης (9 μ.μ.)


Κυριακή (01/11)


Ολυμπιακός – Μαρούσι (2 μ.μ.)


Παναθηναϊκός – Πανελλήνιος (5 μ.μ.)



Αnto


Συνέχεια...

Ρατσισμός και επιθέσεις απο μαθητές στο Ρέθυμνο .....Κρίμα...!!!

Ρατσιστικές επιθέσεις από μαθητές στο Ρέθυμνο

Μαχαίρια και σουγιάδες έχουν πάρει τη θέση των βιβλίων και των μολυβιών στις μαθητικές τσάντες, με το απόλυτο μίσος να έχει «μολύνει» την παιδική αθωότητα. Οι βιαιοπραγίες και οι ρατσιστικές πεποιθήσεις ανηλίκων έχουν μεταφερθεί για τα καλά στα σχολεία, με αποτέλεσμα οι επιθέσεις και οι απειλές να αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Ενα πρόσφατο περιστατικό ρατσισμού μεταξύ μαθητών σημειώθηκε προ ημερών στο Ρέθυμνο, προκαλώντας ανησυχία σε γονείς και εκπαιδευτικούς. Μαθητές αλβανικής καταγωγής που φοιτούν στο Επαγγελματικό λύκειο της πόλης κατέφυγαν στην Ασφάλεια καταγγέλλοντας Ελληνες συμμαθητές τους για απειλές και τραμπουκισμούς εναντίον τους λόγω της καταγωγής τους. Η Ασφάλεια προχώρησε σε προσαγωγές, αλλά τελικά δεν έγινε μήνυση παρά μόνο επιπλήξεις από τις αστυνομικές αρχές. Ανάλογα επεισόδια είχαν σημειωθεί και την προηγούμενη εβδομάδα έξω από άλλο λύκειο και στην πλατεία της πόλης. Μάλιστα, υπάρχουν παιδιά μεταναστών που δηλώνουν πως δέχονται μέχρι και τηλεφωνήματα να μην πάνε στο σχολείο γιατί θα τα ξυλοφορτώσουν.

Στο μεταξύ, σε πεδίο μάχης μετατράπηκε λύκειο του Ηρακλείου Κρήτης με αφορμή το φανατισμό για τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Προχθές το μεσημέρι μια μητέρα πήγε έντρομη στο συγκεκριμένο σχολείο, καθώς ο γιος της, μαθητής της Α' λυκείου δέχτηκε επίθεση λίγα μέτρα έξω από το προαύλιο του σχολείου από συνολικά δέκα σχολικούς και εξωσχολικούς επειδή φορούσε κασκόλ συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας. Πέντε ημέρες πριν από αυτό το περιστατικό δύο μαθητές της Β' λυκείου τραυματίστηκαν μέσα στο προαύλιο του σχολείου και μάλιστα ο ένας εξ αυτών χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αφού έσπασε το αριστερό του χέρι στην άγρια συμπλοκή όπου βγήκε και μαχαίρι από έναν μαθητή της Γ' λυκείου! Ο καβγάς ξεκίνησε όταν μέσα στο σχολείο μπήκαν κάποιοι εξωσχολικοί, ο ένας εκ των οποίων φορούσε μπλούζα και καπέλο ποδοσφαιρικής ομάδας αντίπαλης εκείνης την οποία υποστήριζε ένας μαθητής της Β' Λυκείου. Οι δύο νεαροί λογομάχησαν ώσπου πιάστηκαν στα χέρια (βγήκαν ακόμη και μαχαίρια) μπροστά στα μάτια ακόμη και καθηγητή, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και οι παρέες των δύο πλευρών.

Με αφορμή το επεισόδιο πραγματοποιήθηκαν δύο έκτακτες συνεδριάσεις, από τις οποίες ανακοινώθηκε η αποβολή έξι μαθητών της Β' και της Γ' λυκείου.

«Πολλοί είναι οι λόγοι που ένας έφηβος μπορεί να οδηγηθεί σε τέτοια συμπεριφορά», τόνισε στην «Espresso» η ψυχολόγος - παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου και πρόσθεσε: «Πιθανότατα από την οικογένειά του μπορεί να λείπουν κάποια βασικά στοιχεία. Για παράδειγμα, ο ένας γονιός ίσως να είναι απών ή να γίνονται μεγάλες φασαρίες στο σπίτι. Το παιδί μπορεί να έχει πολλά συναισθηματικά κενά εξαιτίας αυτής της ουσιαστικής απουσίας των γονέων ή κάποιας ασθένειας ή ακόμα και σοβαρού προβλήματος, όπως η ανεργία. Η επιθετική συμπεριφορά του παιδιού αποτελεί μια έκφραση της ανάγκης του να επιβληθεί. Το παιδί νιώθει μια μεγάλη αβεβαιότητα και μια μεγάλη αγωνία. Ετσι, πολλές φορές νιώθει ότι έχει την ανάγκη να ενταχθεί σε μια ομάδα συνομηλίκων του, νιώθοντας ότι κυριαρχούν απειλώντας τους άλλους. Οι γονείς πρέπει να το βεβαιώσουν ότι το αγαπούν, να συζητήσουν μαζί του και να μάθουν γιατί λειτουργεί με αυτό τον τρόπο».


espresso news



Anto

Συνέχεια...

Ένα γεύμα του στοίχισε $52,000...


Ο δισεκατομμυριούχος Ρώσος Roman Abramovich ξόδεψε το απίστευτο ποσό των $52,000 για ένα και μοναδικό γεύμα. Ο Ρώσος μεγιστάνας βρέθηκε στην Αμερική, στην Νέα Υόρκη και ξόδεψε για την παρέα του ένα ποσό, που για πολλούς δεν είναι ούτε καν το ετήσιο εισόδημά τους. Πήγε στο εστιατόριο Nello's της Νέας Υόρκης μαζί με άλλα δέκα άτομα και ο λογαριασμός ήταν ακριβώς $47,221.09, αλλά μαζί με τα φιλοδωρήματα και τους φόρους έφτασε τις $52,000!!!

Πηγή:gossip-tv

Vlaxos

Συνέχεια...

RocknRolla...



Σκηνοθεσία: ΓΚΑΙ ΡΙΤΣΙ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ , ΤΟΜ ΓΟΥΙΛΚΙΝΣΟΝ , ΤΖΕΡΕΜΙ ΠΙΒΕΝ , ΤΑΝΤΙ ΝΙΟΥΤΟΝ , ΜΑΡΚ ΣΤΡΟΝΓΚ
Πρεμιέρα (US): 04/12/08
Πρεμιέρα (GR): 04/12/08
Είδος ταινίας: Action | Crime
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ



Plot:Μια κωμωδία δράσης που πλανιέται στα επικίνδυνα μονοπάτια του αναβαθμισμένου εγκλήματος και της υποβαθμισμένης ζωής στο Λονδίνο του σήμερα, όπου τα ακίνητα έχουν αναδειχθεί ως η νούμερο ένα αγορά, υποσκελίζοντας τα ναρκωτικά, και οι εγκληματίες είναι οι πιο ενθουσιώδεις επιχειρηματίες της. Όποιος όμως, θέλει να διεισδύσει στην αγορά αυτή - από τον μικροαπατεώνα Ουάν Του (Τζέραρντ Μπάτλερ) μέχρι τον σκοτεινό Ρώσο δισεκατομμυριούχο Γιούρι Ομπόμαβιτς (Κάρελ Ρόντεν) - πρέπει να περάσει από έναν άνθρωπο: τον Λένι Κόουλ (Τομ Γουίλκινσον). Ο Λένι, μαφιόζος της παλιάς σχολής, ξέρει ακριβώς ποια γρανάζια πρέπει να κινήσει, ενώ έχει στο χέρι κάθε σημαντικό γραφειοκράτη, χρηματιστή ή γκάνγκστερ. Με ένα μόνο τηλεφώνημα, ο Λένι μπορεί να κάνει την κόκκινη ταινία να εξαφανιστεί. Αλλά όπως του λέει το δεξί του χέρι, ο Άρτσι (Μαρκ Στρονγκ), το Λονδίνο είναι το ground zero σε αυτή την εποχή αλλαγών, που οι μεγάλοι εγκέφαλοι της Ανατολής, οι πεινασμένοι εγκληματίες του δρόμου και όλοι όσοι παρεμβάλλονται μεταξύ αυτών θέλουν να αλλάξουν τους κανόνες του εμπορίου και του εγκλήματος. Διακυβεύονται εκατομμύρια κι ο υπόκοσμος του Λονδίνου συνωμοτεί, σκευωρεί και συγκρούεται προκειμένου ο καθένας να πάρει το μερίδιό του. Καθώς όμως οι μεγάλοι παίκτες και οι μικροεγκληματίες μάχονται για να πάρουν τα σκήπτρα του παιχνιδιού, η τύχη μιας συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων θα εξαρτηθεί από έναν ναρκομανή ροκ σταρ (Τόμπι Κέμπελ) - τον θετό γιο του Λένι, ο οποίος παρά τις φήμες που τον θέλουν νεκρό, ζει και βασιλεύει.



Vlaxos

Συνέχεια...

H Εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση (showbiz news)γίνεται μεταμεσονύχτια και εβδομαδιαία...

http://www.tvzapping.gr/userfiles/73274b5c-a96f-4093-8c58-b41e67a129f9/drimousis_1.gif


Απλα φανταστείτε τι έχουν να δούν τα ματάκια μας στην εκπομπή του......

Άν απο το μεσημέρι είχε τα μοντέλα να τα πετάνε όλα έξω, τώρα που θα γίνει μεταμεσονύχτια θα τα βλέπουμε κυριολεκτικά όλα....

Κάτι σαν τσόντα μάλλον θα είναι....
Η εκπομπή του σταματάει να είναι καθημερινή και μάλλον θα γίνει εβδομαδιαία...



Anto

Συνέχεια...

Καταδίωξη σαν σε ταινία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης...


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/94/Euosmos-plateia.JPG/250px-Euosmos-plateia.JPG



Σκηνές από αστυνομική ταινία θύμιζε η καταδίωξη ΙΧ φορτηγού από περιπολικό στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.


Αστυνομικοί που εκτελούσαν περιπολία την Παρασκευή το μεσημέρι έκαναν σήμα στάσης σε φορτηγό το οποίο εκινείτο στην προέκταση της οδού Παπάγου. Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός του φορτηγού ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης το φορτηγό, κινήθηκε προς τα πίσω, «χτυπώντας» το περιπολικό και συνέχεια, λόγω των επικίνδυνων ελιγμών και της μεγάλης ταχύτητας, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας του υλικές ζημιές.

Οι τρεις επιβάτες του κατέβηκαν από τόχημα και επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, αλλά οι δύο από αυτούς (ηλικίας 31 και 24 ετών) συνελήφθησαν από αστυνομικούς, ενώ αναζητείται ο τρίτος.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, είχαν παραβιάσει περίφραξη αποθηκευτικού χώρου εταιρείας πώλησης φορτηγών, και αφαίρεσαν πλήθος ανταλλακτικών. Τοποθέτησαν τα κλοπιμαία και επιχείρησαν να τα μεταφέρουν με το φορτηγό το οποίο, είχαν κλέψει πριν από 10 ημέρες από την περιοχή της Τούμπας. Τόσο τα ανταλλακτικά όσο και το κλεμμένο φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.


Anto

Συνέχεια...

Δείτε το επίμαχο video, Που γίνεται όλος ο σάλος με τον Πάνο Μουζουράκη....





Anto

Συνέχεια...

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...


ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ 16:45 ΝOVA
Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 16:45 ΣΚΑΪ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 ΝOVA

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 14:30
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 14:30 ΝOVA
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 14:30 ΝOVA
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Α.Ε.Κ. 16:45 ΝOVA
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:00 ΝOVA
Vlaxos

Συνέχεια...

Μοντέλο θέλει ποδοσφαιριστή με πέος πάνω από 20 εκ.!


Μοντέλο θέλει παίκτη με πέος πάνω από 20 εκ.!


Το 20χρονο μοντέλο Kαρίνα Φλόρες(Βραζιλιάνα στη καταγωγώ) με εντυπωσιακές αναλογίες (88-60-90) ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 18 της και έχει καταφέρει να κάνει "γκελ" στον κόσμο με τις σέξι φωτογραφήσεις της για ανδρικά περιοδικά και ιστοσελίδες της πατρίδας της (έχει επιλεχθεί μάλιστα για ημερολόγιο του 2010 που τιτλοφορείται "Οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο"), όμως δεν είναι αυτά τα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή.


Τι είναι αυτό; Η έλλειψη συντρόφου, με την ίδια να εξομολογείται πως αναζητεί εδώ και καιρό το "έτερον ήμισυ" που θα την ικανοποιήσει στο κρεβάτι, με τα γούστα της μάλιστα να είναι συγκεκριμένα: επιθυμεί αθλητή για σύντροφο με προτίμηση μάλιστα σε... ποδοσφαιριστή!

Μέχρι εδώ όλα μπορούν να εκληφθούν φυσιολογικά και τετριμμένα, αν δεν προχωρούσε και σε μία ακόμα αποκάλυψη: "Ναι, το παραδέχομαι. Θα ήθελα να τα φτιάξω με έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή που το πέος του να είναι παραπάνω από 20 εκατοστά...", δήλωσε το νεαρό μοντέλο.


Αnto

Συνέχεια...

Φτειάξανε και group στο facebook, κατά του Πάνου Μουζουράκη...


PANOS MOUZOURAKIS: O MEΓΑΛΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ...

886 άτομα έχουνε γίνει μέλη σε αυτή την ομάδα και τον βρίζουν και του ρίχνουν κατάρες....


Anto
Συνέχεια...

Gran prix Abu Dhabi...




Χρήματα συνεχίζουν να μπαίνουν στην τσέπη του Μπέρνι Έκλστοουν με ενέργειες εις βάρος της Formula 1. Στον αριθμό 20 ανεβαίνουν τα Grand Prix το 2009 με νέα στάση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Η πρωτεύουσα Άμπου Ντάμπι θα φιλοξενήσει το κορυφαίο πρωτάθλημα, μετά την υπογραφή και την ανταλλαγή συμβολαίων μεταξύ της εταιρείας που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της F1 και των ιδιοκτητών της πίστας στο νησί Γιας.


Η Μέση Ανατολή αποκτάει και δεύτερο αγώνα μετά το Μπαχρέιν, με τον Έκλστοουν να εξηγεί:"Είμαι σίγουρος ότι το Μπαχρέιν και το Άμπου Ντάμπι θα συνεργαστούν, προκειμένου να διασφαλίσουν την επιτυχία της Formula 1 σε αυτό το κομμάτι του κόσμου". Τα... επεκτατικά όνειρα του πλουσιότερου Βρετανού αφορούν και πέντε ακόμη υποψήφιες χώρες που διεκδικούν μία θέση στην κόσμο της Φόρμουλα 1 με τη Σιγκαπούρη να έχει το προβάδισμα.

Πρόγραμμα Μεταδόσεων:

Σάββατο 31/10/2009
Δοκιματικά 14.15 ΑΝΤ1

Κυριακή 1/11/2009
Αγώνας 14.15 ΑΝΤ1

Vlaxos

Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share