Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο Ν.ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ .... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του πέρασε πέρυσι ο Νίκος Παπάζογλου και τώρα η μοίρα του επεφύλαξε μία ακόμα μεγαλύτερη μάχη για να κερδίσει τη ζωή του.
«Ναι, ο Νίκος το παλεύει! Δίνει μεγάλη μάχη!» δηλώνει ο συμπατριώ­της του, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Πα­ναγιώτης Κουτσουράς, αγαπημένος φίλος αλλά και μπουζουξής του Νίκου Παπάζογλου, ο οποίος μίλησε για τη νέα περιπέτεια του καρδιακού του φίλου. Ο Παναγιώτης Κουτσου­ράς, που είναι σαν μέλος της οικογένειας του Νίκου Παπάζογλου επιβεβαίωσε τις πλη­ροφορίες ότι ο ανεπανάληπτος τρα­γουδοποιός κάνει θεραπείες προκει­μένου να γλιτώσει από την ασθένεια που τον βασανίζει.

«Πηγαίνει στο Διαβαλκανικό Νο­σοκομείο, κάνει τη θε­ραπεία του και φεύγει» μας είπε. «Παλεύει ο Νίκος. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά», εύχεται. Πιο αισιόδοξος όμως είναι ο Νίκος Παπάζογλου. Το χαμό­γελό του δεν τον εγκα­ταλείπει. Εκείνο είναι που κρατάει τη γυναίκα του Βαρβάρα και τα δύο παιδιά του, τον Αλέξανδρο και την Αδελαΐδα, που είναι συνέχεια στο πλευρό του σπουδαίου πατέρα και καλλιτέχνη. «Τώρα, είμαι καλά. Η κατάστα­ση είναι ελεγχόμενη. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας» είχε πει πέρυσι ο Νίκος Παπά­ζογλου στην «Espres­so». Την ίδια δύναμη έχει και σήμερα!

πηγή:prezatv.blogspot.com
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share