Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Η οικονομική κρίση επηρέασε και τον Αντώνη Ρέμο....

Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο Αντώνης Ρέμος, καθώς έχασε τρία εκατομμύρια ευρώ από τις επενδύσεις του σε επιχειρήσεις, όπως αναφέρει δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού.

Δεν τα υπολόγισε σωστά όπως φαίνεται ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος έκανε διάφορα επιχειρηματικά ανοίγματα στη Θεσσαλονίκη. Άνοιξε cafe-bar στην όμορφη συμπρωτεύουσα και θέλησε να γίνει πρόεδρος του Ηρακλή. Που να ήξερε ότι η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις;!

Πάντως, το περιβάλλον του τραγουδιστή, διέψευσε το δημοσίευμα.

Star


Anto

Συνέχεια...

400 άτομα απο το ιατρικό προσωπικό της Κομοτηνής, θα έπρεπε να εμβολιαστούν και εμβολιάστηκαν μόνο οι 3....

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο της Κομοτηνής εμβολιάστηκαν μόλις 3 άτομα...
Σύμφωνα με πληροφορίες στο ιατρικό προσωπικό είναι 150 γιατροί και 250 νοσηλευτές....
Όλοι αυτοί θα πρέπει να εμβολιαστούν σε μια βδομάδα....
Διάθεση πάντως δεν υπάρχει....Πόσο μάλλον για εμάς τους πολίτες...
Φαντάσου να φοβούντε να κάνουν το εμβόλιο οι γιατροί.....
Πόσο εμείς????


Αnto
Συνέχεια...

Τραυματίστηκε ο Ντουντού του Ολυμπιακού, στο φιλικό με τον Ιωνικό....

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ιωνικό με 2-1, σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει, αφού ο Ντουντού αποχώρησε τραυματίας και άπαντες στο στρατόπεδο των Πειραιωτών εύχονται να μην είναι κάτι σοβαρό ενόψει των αγώνων με ΠΑΣ, Αλκμααρ και Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε τραυματίας στο 35ο λεπτό με πρόβλημα στο αριστερό ισχίο και η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη.


contra

Anto
Συνέχεια...

Πρόστιμο 6.000 δολ. σε γονείς που δεν ελέγχουν το αλκοόλ στα παιδιά τους...

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, που σύντομα θα αρχίσει να ισχύει σε ολόκληρη την Αυστραλία, οι γονείς που θα επιτρέπουν στα παιδιά τους να πίνουν ανεξέλεγκτα αλκοόλ στα πάρτι που γίνονται σε σπίτια, θα τιμωρούνται επιτόπου με πρόστιμο 6.000 δολαρίων....

Γονείς παιδιών ηλικίας από 12 έως 18 ετών, σε ολόκληρη την Αυστραλία, αναμένεται να λάβουν επιστολή από την αρμόδια υπηρεσία (Australian Drug Foundation), που θα τους ενημερώνει για την υπερβολική κατανάλωση ποτού μεταξύ των νέων -η οποία έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις επιδημίας- και να τους προειδοποιεί ότι διατρέχουν τον κίνδυνο να πληρώσουν μεγάλο χρηματικό πρόστιμο, αν επιτρέπουν στα παιδιά τους να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ποτού.

Σύμφωνα με τα προτεινόμενα μέτρα, τα οποία και θα συζητηθούν από τους αρμόδιους φορείς της Κοινοπολιτείας και των Πολιτειών τον ερχόμενο μήνα, μεγάλα χρηματικά πρόστιμα θα επιβάλλονται, επίσης, σε ενήλικες που θα πωλούν αλκοόλ σε παιδιά χωρίς την έγκριση των γονέων τους. Τα μεγάλα πρόστιμα θα επιβάλλονται και σε όσους θα δίνουν στους ανήλικους μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ από την προβλεπόμενη, που είναι ένα ή δύο ποτά.

Οι γονείς που θα παραβαίνουν από εδώ και πέρα τον νόμο θα τιμωρούνται με μεγάλα χρηματικά πρόστιμα, όταν κατά τη διάρκεια των πάρτι που γίνονται σε ιδιωτικές κατοικίες, εντοπίζονται μεθυσμένα παιδιά. Ήδη στο Κουίνσλαντ επιβάλλεται το πρόστιμο των 6000 δολαρίων στα άτομα που προμηθεύουν τους ανήλικους με ποσότητες αλκοολούχων ποτών.

Στην ίδια επιστολή, που θα σταλεί στους γονείς, θα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι, σύμφωνα με τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, το 96% των νέων κάτω των 17 ετών έχουν δοκιμάσει αλκοόλ, και ένας στους τρεις νέους έχει καταναλώσει επικίνδυνη ποσότητα.


Anto
iKypros
Συνέχεια...

Έριξαν το Site του Αthens indymedia....


http://paketo.files.wordpress.com/2009/07/athens_indymedia_exodikoote.jpg




Εδώ και κάποια ώρα προσπαθούμε να μπούμε και δε μπαίνει......

Το έριξαν....

Γνώμη μας οτι αυτά τα πραματα δεν είναι λύσεις....

ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ!!!
Συνέχεια...

Φωτογραφία απο την Καμάρα στη Θεσσαλονίκη ....



















πηγή:Troktiko
Συνέχεια...

H Bικτόρια Μπέκαμ ζητάει συμβουλές απο τον Ντέιβιντ Μπέκαμ....



Η Βικτόρια Μπέκαμ ζήτησε από τον σύζυγό της, Ντέιβιντ, συμβουλές μόδας.

Η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας, που έχει συνεργαστεί με διασημότητες όπως η Ελ ΜακΦέρσον, η Ντάνι Μινόγκ και η Χάιντι Κλουμ, πάντα δείχνει τις νέες ιδέες της στον σύζυγό της, στον οποίο αρέσουν τα σέξι φορέματα.

Συγκεκριμένα, η Βικτόρια Μπέκαμ είπε:
"Του δείχνω τα φορέματα. Με υποστηρίζει απίστευτα, βρίσκει τα φορέματα σέξι καθώς αφήνουν πολλά περιθώρια για φαντασιώσεις.

Μιλώντας για την πρόσφατη παρουσία της στο Χάρπερ'ς Μπαζάρ, η 35χρονη σταρ δήλωσε:

"Ήθελα να βλέπω τις φωτογραφίες προ 20 ετών και να μπορώ να λέω, ο.κ ύστερα από τρεις γέννες δεν είμαι κι άσχημη".....


shoot

Συνέχεια...

Παγκόσμια μάυρης γάτας....Το ΧastoukI εύχεται καλή επιτυχία...!!!

Παγκόσμια μέρα μαύρης γάτας! Καλή επιτυχία

Ισως δεν υπάρχει πιο παρεξηγημένο ζώο στον πλανήτη από τη μαύρη γάτα! Το συμπαθέστατο αλλά μυστηριώδες τετράποδο θεωρείται ακόμη και σήμερα από ιερό ώς… γρουσούζικο και ενσάρκωση του σατανά! Η μαύρη γάτα γιορτάζει στις 17 Νοεμβρίου τη δική της «παγκόσμια ημέρα», χάρη στην προσπάθεια της ιταλικής Ενωσης Προστασίας Ζώων και Περιβάλλοντος, που κινητοποίησε ακόμη και τον… Πάπα για να τη σώσει από το αδυσώπητο κυνηγητό προληπτικών και μη....

Η γάτα δεν περνά ποτέ απαρατήρητη… Η ανεξάρτητη φύση της, ο υπεροπτικός τρόπος της, η ικανότητά της να κινείται στο σκοτάδι και το διαπεραστικό της βλέμμα ήταν πάντα αιτίες να της αποδίδονται υπερφυσικές δυνατότητες. Ανάλογα με τον τόπο και την εποχή, αντιπροσώπευε τη γυναικεία φύση, ταυτίστηκε με την τέχνη της μαγείας και τις φάσεις της Σελήνης, έγινε σύμβολο της κόλασης!

Στην αρχαία Βαβυλώνα πίστευαν ότι η μαύρη γάτα μπορεί να αλλάζει τη μορφή της και να επικοινωνεί με το διάβολο. Αντίθετα, η αιγυπτιακή θρησκεία τη θεωρούσε ενσάρκωση της θεάς Μπαστέτ, που είχε κεφάλι γάτας και όποιος ενοχλούσε γάτα ήταν ιερόσυλος. Στη ρωμαϊκή θρησκεία η γάτα είναι το ιερό ζώο, ενώ η θεά του έρωτα και της γονιμότητας Φρέγια της σκανδιναβικής μυθολογίας εμφανίζεται πάνω σε άρμα που σέρνουν δύο μαύρες γάτες.

Στο σκοτάδι του Μεσαίωνα ένα παπικό διάταγμα χαρακτήριζε τις μαύρες γάτες όργανα του σατανά! Χιλιάδες κάηκαν στην πυρά, επειδή οι ιεροεξεταστές πίστευαν ότι είχαν υπερφυσικές δυνάμεις. Το κυνήγι των μαγισσών είχε στόχο και τις γυναίκες που είχαν γάτες στα σπίτια τους, με το αιτιολογικό ότι οι μάγισσες το βράδυ μεταμορφώνονται σε γάτες!

Μόνο πέρυσι στην Ιταλία θανατώθηκαν με διάφορους τρόπους περί τις 60.000 μαύρες γάτες! Πολλές θυσιάστηκαν από σατανιστές στις μυστηριακές τελετές τους! Αλλες χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα σε εργαστήρια καλλυντικών για την επεξεργασία της γούνας τους! Ομως οι περισσότερες έγιναν στόχοι ανεγκέφαλων προληπτικών που θεωρούν ότι φέρνουν κακοτυχία...

Ευτυχώς για το άμοιρο αιλουροειδές, υπάρχουν και μέρη στον κόσμο όπου θεωρείται «τυχερό»! Στη Βρετανία οι γυναίκες των ναυτικών έχουν στο σπίτι τους μια μαύρη γάτα, αφού πιστεύουν πως εξασφαλίζει την ασφαλή επιστροφή του συζύγου. Και οι Αυστραλοί όμως πιστεύουν ότι η μαύρη γάτα σημαίνει καλή τύχη…


espressonews

Anto
Συνέχεια...

Προσποιήθηκε το κοριτσάκι για να παγιδεύσει τον παιδόφιλο άντρα της

Την ανήλικη κοπέλα προσποιήθηκε μια γυναίκα από τη Βρετανία προκειμένου να παγιδεύσει τον παιδόφιλο άντρα της.
 
Ο 69χρονος David Anthony Roberts θεωρούσε ότι μιλούσε με μια 14χρονη στην web κάμερα όταν ξαφνικά μπήκε η αστυνομία και τον συνέλαβε.
Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο τα τελευταία 20 χρόνια όμως άρχισαν να την κυριεύουν οι υποψίες όταν κατάλαβε πόσες ώρες της ημέρας ο άντρας της περνούσε μπροστά στον υπολογιστή.
Μια μέρα διάβασε το μηνύματά του κι έτσι έμαθε όλη την αλήθεια για το σύζυγό της..
Ο άντρας της έμπαινε με το όνομα Corky στο διαδίκτυο κι έτσι αποφάσισε να τον παγιδεύσει. Δημιούργησε από το δικό της υπολογιστή ένα προφίλ και όρισε την ηλικία της στα 14 χρόνια.
Ο άντρας της «τσίμπησε» το δόλωμα και στη μεταξύ τους συζήτηση ρώτησε την κοπέλα, που δήλωνε 14 ετών αν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. Δεν γνώριζε ότι η γυναίκα του που βρισκόταν σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού, του απαντούσε στα μηνύματα.
Ο άντρας σήμερα είναι υπό κράτηση όμως παραδέχτηκε ότι όντως σκόπευε να κάνει σεξ με μια 14χρονη και ότι και ο ίδιος ανησυχούσε για την κατάστασή του.
Ο άντρας τώρα θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

[πηγή]
Corfas Συνέχεια...

Πουλήθηκε στο Ebay η κόκκινη μπάλα θαλάσσης που στέρησε τη νίκη απο τη Λιβερπουλ...

Είναι δυνατόν να γίνεται λόγος για παγκόσμια οικονομική κρίση μέσα στο 2009 και να χρειάζεται κάποιος περισσότερο από 400 λίρες για να αγοράσει μία φουσκωτή μπάλα θαλάσσης;
Διαβάστε, πατώντας:

Και όμως είναι δυνατόν, αν μιλάμε για την ιστορική κόκκινη φουσκωτή μπάλα που πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο του "Stadium of Light" πριν λίγο καιρό και αποτέλεσε την αιτία για την ήττα της Λίβερπουλ με 1-0 από τη Σάντερλαντ για το πρωτάθλημα.

Η συγκεκριμένη μπάλα, η οποία ξεγέλασε τον Πέπε Ρέινα ώστε να δεχτεί χωρίς γκολ (!) από τον Ντάρεν Μπεντ στην αναμέτρηση με τις "μαύρες γάτες", βγήκε σε δημοπρασία μέσω της γνωστής ιστοσελίδας Ebay και μετά από πολλές προσφορές κατοχυρώθηκε από κάποιον αγοραστή έναντι του ποσού των 411,77 λιρών!

Πέρα πάντως από τα χρήματα που διατέθηκαν για την φουσκωτή αυτή μπάλα, ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλεί το "ταξίδι" της μέχρι να φτάσει στα χέρια του τελικού πλειοδοτη...

Ο 41χρονος οπαδός της Λίβερπουλ, Γουέιν Μπέιτ, ζήτησε τη μπάλα από έναν ταξιθέτη στο γήπεδο της Σάντερλαντ για τον τετράχρονο γιο του Κάλουμ, όμως στη συνέχεια σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερα αυτή η μπάλα να χρησιμοποιούνταν για καλύτερους σκοπούς.

Έτσι την έδωσε στο νοσοκομείο "Alder Hey Hospital" του Μέρσεϊσαϊντ, το οποίο με τη σειρά του την έβγαλε σε δημοπρασία για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα πήγαιναν σε φιλανθρωπία.

"Είχαμε μείνει και οι δύο έκπληκτοι με το γκολ και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που είχε συμβεί.

Ήμασταν στην πρώτη σειρά και ρώτησα έναν ταξιθέτη εάν θα μπορούσαμε να έχουμε τη μπάλα για να χαρεί ο γιος μου Κάλουμ", δήλωσε ο 41χρονος από το Βόρειο Γιόρκσαϊρ, με τη μάνατζερ του νοσοκομείου Κριστίν Ντον, να αδυνατεί ακόμα και τώρα να πιστέψει πώς δόθηκε ένα τόσο μεγάλο ποσό για μία μπάλα.

"Αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου... Ήλπιζα να συγκεντρώσουμε περίπου 100 λίρες οπότε είμαι ευχαριστημένη.

Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα έφερνε τόσα χρήματα. Το μέγεθος της δημοσιότητας που πήρε το θέμα με τη μπάλα ήταν κάτι το φανταστικό για μας.

Δεν έχω ιδέα ποιος την πήρε μέσω δημοπρασίας όμως είναι πολύ πιθανό να την κέρδισε ένας οπαδός της Έβερτον ή ακόμα και ο Πέπε Ρέινα, ο οποίος άφησε την πραγματική μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα μετά από σύγχυση στην περιοχή του".

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μπάλα έχει τόσο μεγάλη ζήτηση ώστε το Εθνικό Ποδοσφαιρικό Μουσείο στο Πρέστον να προσφέρει την ευκαιρία να εκθέσει το απόκτημά του ο νέος κάτοχός της.

sport24

Anto
Συνέχεια...

Mικροεπεισόδια στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στη φοιτητική παράταξη της δαπ και αντιεξουσιαστικές κινήσεις ....

Mικροεπεισόδια στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στη φοιτητική παράταξη της δαπ και αντιεξουσιαστικές κινήσεις, στο χώρο του πολυτεχνείου..
Πετροπόλεμος και μια ψιλοαναστάτωση υπήρξε κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την επαίτιο του πολυτεχνείου...
Το επεισόδιο έληξε γρήγορα....

Ενημέρωση απο Θεσσαλονίκη!
Συνέχεια...

Νομίζεις οτι στη κυβέρνηση βγάλαμε ξανα την ακροδεξιά...

Αστυνομία παντού....
Έλεγχοι παντού.....
Δρόμοι που δεν έχουν ξανα κλείσει ποτέ....
Κάμερες παντού....
Έτσι ρε Πασόκ, θα αποτρέψεις τα επεισόδια σήμερα....
Λές και οι μπαχαλάκιδες, αμα θέλουν να κάνουν επεισόδια δε θα κάνουν.....
Αυτό που κάνετε κύριοι στο Πασόκ σήμερα, είναι να τρομοκρατήσετε το κόσμο να κατέβει στις πορείες....
Δε συμφέρουν οι πορείες.....
Δεν είναι καλό για εσάς....
Σήμερα βλέπουμε τη καταστολή σε όλο της το μεγαλείο....
Κρίμα γιατι αυτονομάζεστε σοσιαλιστές και "ήρωες του πολυτεχνείου".....


Αναγνώστης...

Συνέχεια...

O 17χρονος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή , Απόστολος Βέλλιος παρέλαβε σήμερα το βραβείο του mvp της προηγούμενης αγωνιστικής...

Είναι ακόμα παιδί... Κι όμως, στην ηλικία των 17 ετών κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα ολόκληρης της ποδοσφαιρόφιλης κοινής γνώμης στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος έλαβε σήμερα (17/11) το βραβείο του MVP της προηγούμενης αγωνιστικής, από τον νέο γενικό αρχηγό των “κυανολεύκων” Μανόλη Τουμπόγλου.
Για να διαβάσετε τις υπόλοιπες πληροφορίες πατήστε:

“Βραβεύω τον πολυτιμότερο παίκτη που επέλεξε ο ΠΣΑΠ σε συνεργασία με τη Σούπερ Λίγκα. Έτυχε το παιχνίδι αυτό να είναι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Είναι ένα νέο παιδί 17 ετών. Ο Ηρακλής δίνει μεγάλη βάση στα τμήματα υποδομών, ώστε να είναι αυτό το παιδί εδώ μπροστά μας και να έχουμε την χαρά να το βραβεύουμε. Ελπίζω να μας δώσει τη δυνατότητα και τη χαρά να του κάνουμε και άλλες τέτοιες βραβεύσεις. Χαίρομαι διπλά που έχω ένα νέο παιδί δίπλα μου” τόνισε ο κ. Τουμπόγλου, ενώ για τη δική του παρουσία στην ομάδα του Ηρακλή υπογράμμισε: “Η παρουσία μου στον Πειραιά ήταν ανεπίσημη αλλά ήθελα να μπω στο κλίμα της ομάδας. Χάρηκα που η πρώτη μου παρουσία ήταν και τυχερή για την ομάδα μας. Φαίνεται πως ήταν γουρλίδικη. Πριν έρθουμε εδώ μιλήσαμε με τον Απόστολο. Μιλήσαμε, μιλάμε και θα μιλάμε. Του λέω συνεχώς τι πρέπει να κάνει και τι πρέπει να αποφεύγει. Να μείνει σταθερός στις αξίες που έχει σαν αθλητής και σαν άνρθωπος. Έχουμε να κάνουμε με ένα παιδί πειθαρχημένο και σώφρων. Με την σκληρή δουλειά που κάνει θα δείτε ότι θα έχουμε έναν ακόμη καλό παίκτη στην ομάδα μας”.

Ο Απόστολος Βέλλιος από την πλευρά του τόνισε: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με ψήφισαν για να βγω πολυτιμότερος της αγωνιστικής. Η ομάδα κέρδισε αυτό το βραβείο αφού το γκολ ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου”. Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο ο Βέλλιος υποστήριξε: “Η ομάδα δούλεψε πολύ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πιστεύω θα πάμε για τη νίκη”. Για την απώλεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, είπε: “Πρέπει να δώσω τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια. Είναι κάτι πολύ οδυνηρό για όλους μας”.

Αnto
Συνέχεια...

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου...


Mε την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία κορυφώνονται το απόγευμα οι εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ήδη έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το ίδρυμα, ενώ κλείνουν και σταθμοί του Μετρό

Από νωρίς εκατοντάδες Αθηναίοι κάθε ηλικίας προσήλθαν για να αφήσουν ένα λουλούδι στο μνημείο της εξέγερσης, ενώ μετά την κεντρική εκδήλωση μέσα στο κτήριο με ομιλίες των πρυτανικών αρχών, των εκπροσώπων του Συνδέσμου φυλακισθέντων και εξορισθέντων, θα αρχίσει η πορεία (στις 15:00).

Από πλευράς πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, σήμερα φόρο τιμής στο μνημείο του Πολυτεχνείου απέτισαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Στο μήνυμα του για την 36η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ο κ. Παπούλιας χαρακτήρισε σημείο αναφοράς για όλους το Πολυτεχνείο ενώ ο κ. Πετσάλνικος χαρακτήρισε τον αγώνα και τα ιδανικά του Πολυτεχνείου ως αφετηρία κάθε κοινωνίας.
«Το 1973 οι αγώνες αυτοί κέρδισαν δημοκρατία και ελευθερία. Σήμερα μπορούν να κερδίσουν σταθερή δουλειά και το δικαίωμα σε μια ζωή με αξιοπρέπεια» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας.

Φέτος, οι αστυνομική δύναμη που θα περιφρουρεί τις εκδηλώσεις θα είναι μικρότερη κατά 2.000 άτομα, ενώ, όπως τόνισε ο πρύτανης του Πολυτεχνείου, συμφωνήθηκε να επεμβαίνουν εάν χρειασθεί σε χώρους εκτός των ιδρυμάτων, δεδομένου ότι η ίδια η πανεπιστημιακή κοινότητα προασπίζεται το εσωτερικό των πανεπιστημίων.

Οι πρυτανικές αρχές για την αποφυγή επεισοδίων, αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά όλα τα κεντρικά πανεπιστημιακά ιδρύματα, εκτός του Πολυτεχνείου.

Σε ό,τι αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η τροχαία έχει προγραμματίσει εκτροπή της κυκλοφορίας από το Πολυτεχνείο έως την πλατεία Κάνιγγος. Από τη 1 μ.μ. έχουν κλείσει οι σταθμοί του μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Ευαγγλεισμός» μέχρι και την ολοκλήρωση της πορείας. Στις 3 μ.μ. κλείνουν όλες οι είσοδοι στο σταθμό «Μέγαρο Μουσικής».

Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και στη συμπρωτεύουσα, όπου το πρωί, στο χώρο κατάθεσης στεφάνων σημειώθηκαν επεισόδια. Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης καταδίκασε «τέτοιες ακραίες συμπεριφορές».

«Το Πανεπιστήμιο είναι το καταφύγιο της Δημοκρατίας και αξίζουν συγχαρητήρια οι πρυτανικές αρχές και ο πρύτανης κ. Μάνθος για την πρωτοβουλία τους να κρατήσουν ανοιχτό το πανεπιστήμιο για όλον τον κόσμο. Πρέπει να αντιληφθούν ορισμένοι ότι μόνο ενωμένοι απέναντι στις ακρότητες μπορούμε να διαφυλάξουμε τη Δημοκρατία μας» συμπλήρωσε.

[Πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Κάθαρμα απο τη Νίψα Αλεξανδρούπολης πυροβόλησε και σφυροκόπησε αδέσποτο σκύλο....

Ο 71χρονος από τη Νίψα Αλεξανδρούπολης, αφού αποτελείωσε το άτυχο ζωντανό το μετέφερε με σκοπό να το πετάξει....


Κάτοικος του χωριού κατήγγειλε το περιστατικό και ο δράστης συνελήφθη
Το πρωί της Παρασκευής στη Νίψα Αλεξανδρούπολης – Έβρου, 71χρονος πυροβόλησε χωρίς λόγο, δύο φορές με κυνηγετικό όπλο, αδέσποτο κυνηγετικό σκύλο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και στη συνέχεια με ένα σφυρί το κτύπησε δύο φορές στο κεφάλι και το απομάκρυνε με το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση. Από το χώρο του συμβάντος περισυλλέγησαν δύο κάλυκες κυνηγετικού φυσιγγίου οι οποίες θ’ αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση. Το συμβάν καταγγέλθηκε από κάτοικο του χωριού και δράστης συνελήφθη από άντρες της Υ.Α. Αλεξανδρούπολης και παραπέμφθηκε αρμοδίως. Την προανάκριση ενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

Ανάστατοι οι φιλόζωοι της Αλεξανδρούπολης
Σε καταγγελία του συμβάντος προχώρησε με ανακοίνωσή του το φιλοζωικό σωματείο «Η Κιβωτός» Αλεξανδρούπολης, ζητώντας παράλληλα να ληφθούν μέτρα από την τοπική αυτοδιοίκηση για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: «Μάρτυρες μίας αποτρόπαιης πράξης έγιναν και πάλι η κοινωνία και οι φιλόζωοι της Αλεξανδρούπολης. Μετά τα διαρκή περιστατικά με διάφορους γνωστούς – αγνώστους που συνηθίζουν να σκορπούν φόλες αδιακρίτως σε αδέσποτα και δεσποτικά ζώα της πόλης, πράξη απόλυτα καταδικαστέα και δολοφονική, μία ακόμη εγκληματική ενέργεια ήρθε να προστεθεί στη μακάβρια λίστα των περιστατικών με θύματα αθώα ζώα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένας «άνθρωπος» τράβηξε όπλο για να τραυματίσει θανάσιμα ένα δύστυχο αδέσποτο. Θυμόμαστε όλοι πριν από περίπου επτά μήνες, αντίστοιχο περιστατικό που είχε συγκλονίσει την Αλεξανδρούπολη. Αυτή τη φορά, ένας 71χρονος, στην περιοχή της Νίψας, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να πάρει με τον πλέον βίαιο και απάνθρωπο τρόπο τη ζωή ενός σκύλου που δυστυχώς βρέθηκε στον δρόμο του. Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία, πυροβόλησε 2 φόρες εναντίον του ζώου με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Βλέποντας, όμως, ότι το σκυλί δεν είχε ξεψυχήσει, αποφάσισε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο έργο του, χτυπώντας δύο φορές το ζώο στο κεφάλι με ένα σφυρί. Στη συνέχεια φόρτωσε το άψυχο κορμί του δύσμοιρου αδέσποτου στο αυτοκίνητό του κι εξαφανίστηκε. Ευτυχώς, η καταγγελία ενός κατοίκου του χωριού ήταν αρκετή για να οδηγήσει στη σύλληψη του δράστη.

Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί παρά να είναι άκρως καταδικαστέες από τους πάντες. Η παράβαση του νόμου περί προστασίας των ζώων συνιστά έγκλημα ακόμη κι αν απλώς τραυματιστεί ένα ζώο και πολύ περισσότερο εάν επιφέρει το θάνατό του. Πάγιο (κι έως τώρα απραγματοποίητο) αίτημα των Φιλοζωϊκών Σωματείων ανά την Ελλάδα προς τις εκάστοτε κυβερνήσεις, είναι να υπάρξει μέριμνα προκειμένου οι νόμοι που αφορούν στην προστασία των ζώων να γίνουν ακόμη πιο αυστηροί, ώστε να επιτυγχάνεται η αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

Το φιλοζωικό σωματείο «Κιβωτός» της Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει την φρικαλέα ενέργεια και ζητά να πράξει το ίδιο όλη η κοινωνία της πόλης μας, η οποία, πλην κάποιων εξαιρέσεων, έχει αποδείξει τα φιλοζωϊκά της αισθήματα. Συγχαίρουμε τον ευαισθητοποιημένο πολίτη που κατήγγειλε την αποτρόπαια πράξη και συγχρόνως απευθύνουμε έκκληση προς όλους να συνεχίσουν να καταγγέλλουν περιστατικά και συμπεριφορές που μπορεί να αποβούν μοιραία για τη ζωή ενός ζώου, για την παρουσία του οποίου στους δρόμους ευθυνόμαστε μόνο εμείς, οι άνθρωποι. Παράλληλα, ζητούμε από την τοπική αυτοδιοίκηση του νομού να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της, ξεκινώντας καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα ζώα και βεβαίως, δημιουργώντας σωστές και άρτιες υποδομές για την περίθαλψη και την διαβίωσή τους».

xronos.gr


Anto
Συνέχεια...

Βιάγκρα και για γυναίκες...???????

Οι παρενέργειες ενός «αποτυχημένου» αντικαταθλιπτικού έρχονται να σώσουν τη γυναικεία λίμπιντο ανοίγοντας το δρόμο για το βιάγκρα του.. άλλου μισού του ουρανού....

Η "φλιμπανσερίνη", ένα φάρμακο, που αρχικά δημιουργήθηκε από τη γερμανική φαρμακευτική εταιρία Boehringer Ingelheim ως αντικαταθλιπτικό, αλλά απέτυχε ως προς τον αρχικό προορισμό του και δεν πήρε άδεια κυκλοφορίας, αποδείχθηκε ότι έχει θετικά αποτελέσματα στην ανύψωση της λίμπιντο των γυναικών.

Την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου πιστοποιούν τα πορίσματα των τριών πρώτων ξεχωριστών κλινικών δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Καναδά, σε περίπου 2.000 γυναίκες ηλικίας άνω των 18 ετών.

sportime

Anto
Συνέχεια...

Η Fifa λέει "ναι" στη πορνεία της Ν. Αφρικής...

Είθισται στη χώρα που φιλοξενείται κάθε τέσσερα χρόνια η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου να υπάρχει σεξουαλική... επανάσταση ελέω των καραβανιών των φιλάθλων που συρρέουν από κάθε γωνιά του πλανήτη και όλα δείχνουν πως η Νότια Αφρική δεν θα αποτελέσει εξαίρεση τον κανόνα.

Όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της καθολικής εκκλησίας στη Νότια Αφρική, την ώρα που η εκκκλησία κάνει αγώνα από την πλευρά της ενάντια στον ιό του Aids, η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ασκεί εδώ και καιρό πιέσεις στην κυβέρνηση της χώρας για την αποποινικοποίηση της πορνείας ενόψει των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Η μεγαλύτερη ανησυχία πηγάζει από μία πιθανή έκρηξη της πορνείας που θα επέφερε μία μεγάλη αύξηση της εξάπλωσης του ιού του Aids.

Μου φαίνεται πως η FIFA πιέζει την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής να αποποινικοποιήσει την πορνεία", τόνισε με δηλώσεις του ο καρδινάλιος του Ντούρμπαν, Φοξ Νάπιερ, και πρόσθεσε:

"Η καθολική εκκλησία συνεργάζεται με την κυβέρνηση και τους άλλους οργανισμούς ενόψει του Μουντιάλ 2010.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ξεκινήσει μία εκστρατεία ευαισθητοποίησης και προστασίας από εγκλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια.

Δυστυχώς υπάρχουν γονείς που κάνουν ότι δεν βλέπουν πως τα παιδιά τους εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες.

Προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με τις οικογένειες και με τις αρχές για να επαναφέρουμε τους νέους που έχουν μπλέξει σε παράνομα μονοπάτια".

sport24

Anto
Συνέχεια...

Ο Αλκέτ Ριζάι είναι αποφασισμένος να αποδράσει θεαματικά....

Ο Άλκετ Ριζάι είναι αποφασισμένος να αποδράσει θεαματικά


Αποφασισμένος να συνεχίσει τις αποδράσεις, κινηματογραφικές και μη, εμφανίστηκε ο Αλκέτ Ριζάι, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

«Η μάχη χάθηκε, ο πόλεμος όχι», είπε χαρακτηριστικά ο περιβόητος δραπέτης έξω από το γραφείο του εισαγγελέα.

Οι συλληφθέντες στο σπίτι - κρησφύγετο και ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος, αδερφός του δολοφονηθέντος Γιώργου Αναγνωστόπουλου που εμπλέκονταν σε κυκλώματα της νύχτας, θα απολογηθούν την Παρασκευή.

Από τα 4 κακουργήματα και τα 7 πλημμελήματα που τον βαρύνουν, ο Ριζάι αποδέχεται μόνο την απόδραση και την οπλοκατοχή.

star

Αnto
Συνέχεια...

Εδώ πολυτεχνείο....Εδώ πολυτεχνείο...


Πολυτεχνείο 1973 : "Αιτία συλλογικού αυτοσεβασμού"



Αυτόν ακριβώς το σκοπό, να ζωντανέψει τη μνήμη, έχει το παρακάτω μικρό χρονικό του τριημέρου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που άλλαξε, όμως, την ιστορία της Ελλάδας


Η αναγκαιότητα για αγώνα είχε ριζώσει στην πλειοψηφία του φοιτητικού κινήματος από το 1972. Φοιτητές άρχισαν να ζητούν ελεύθερες εκλογές στα πανεπιστήμια, αφού μέχρι τότε οι φοιτητικοί σύλλογοι διοικούνταν από μέλη διορισμένα από τη δικτατορία.


Oι πρώτες αντιδράσεις έγιναν στις 14 Φεβρουαρίου 1973 ενάντια στο νόμο 1374, που θέλησε να επιβάλει η χούντα και αναφερόταν στην υποχρεωτική στράτευση των φοιτητών που ανέπτυσσαν συνδικαλιστική δράση κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Φοιτητές συγκεντρώθηκαν στο Πολυτεχνείο, ενώ η αστυνομία παραβίασε το πανεπιστημιακό άσυλο, από τη μια συλλαμβάνοντας φοιτητές και από την άλλη αναγκάζοντάς τους να διακόψουν τις σπουδές τους και να στρατευθούν. Στις 23 Φεβρουαρίου η κατάληψη της Νομικής κατέληξε στη βίαιη επέμβαση της αστυνομίας, η οποία όμως δεν έκαμψε τους φοιτητές. Λίγους μήνες αργότερα, στις 4 Νοεμβρίου, το μνημόσυνο του Γεωργίου Παπανδρέου εξελίχθηκε σε διαδήλωση και έδωσε το σύνθημα για αυτά που έμελλε να ακολουθήσουν.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 1973


Οι φοιτητές της Αθήνας συγκεντρώνονται στο Πολυτεχνείο με σύνθημά τους το “Ψωμί - Παιδεία- Ελευθερία - Εθνική Ανεξαρτησία”. Οι σύντροφοί τους από τη Νομική, ακούγοντας ότι στο Πολυτεχνείο γίνονται επεισόδια, κατηφορίζουν προς τα εκεί. Η αστυνομία έχει ήδη πάρει θέση γύρω από το κτίριο. Το απόγευμα καταφτάνει εισαγγελέας και απειλεί με μηνύσεις, αν το πλήθος δεν διαλυθεί. Όμως, η απόφαση για κατάληψη έχει παρθεί, με τους έγκλειστους να ξεπερνούν τους 1.500. Χιλιάδες ήταν και αυτοί που είχαν συγκεντρωθεί έξω για συμπαράσταση.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 1973


Κανένας ελεύθερος πολιορκημένος δεν κοιμήθηκε το βράδυ. Πλήθη λαού, ανάμεσά τους εργάτες και μαθητές, καταφτάνουν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Πολυτεχνείο και αρχίζουν οι συγκρούσεις με την αστυνομία, η οποία απαγορεύει την προσπέλαση προς το ίδρυμα. Τα κάγκελα του Πολυτεχνείου έχουν γεμίσει με πλακάτ, ενώ οι Αθηναίοι φέρνουν τρόφιμα και φάρμακα στους φοιτητές. Λειτουργεί ο πειρατικός σταθμός του Πολυτεχνείου: “Εδώ Πολυτεχνείο! Εδώ Πολυτεχνείο! Σας μιλά ο ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων αγωνιζόμενων φοιτητών, των ελεύθερων αγωνιζόμενων Ελλήνων. Κάτω η χούντα, κάτω ο Παπαδόπουλος, έξω οι Αμερικάνοι, κάτω ο φασισμός, η χούντα θα πέσει από το λαό...” Το ίδιο διάστημα οι φοιτητές προχωρούν σε ανάλογες κινήσεις σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 1973


Πάνω από 150.000 άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί γύρω από το Πολυτεχνείο και βροντοφωνάζουν μαζί με τους ελεύθερους φοιτητές “Κάτω η χούντα”. Πρώτος στόχος του δικτατορικού καθεστώτος είναι η διάλυση της λαοθάλασσας. Δακρυγόνα πέφτουν συνεχώς και κάνουν αφόρητη την ατμόσφαιρα. Ο απολογισμός είναι τραγικός, αφού οι τραυματίες και οι νεκροί είναι αρκετοί. Ο λαός, όμως, παραμένει στη θέση του και παλεύει άοπλος.


Σάββατο 17 Νοεμβρίου 1973

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα εμφανίζονται τα πρώτα τανκ. Δύο ώρες αργότερα πλησιάζουν το Πολυτεχνείο. “Φαντάροι, είμαστε άοπλοι, είμαστε αδέλφια, μη μας χτυπήσετε, ελάτε μαζί μας”, φωνάζουν τα μεγάφωνα. Στις 3.00 τα ξημερώματα ο επικεφαλής διατάζει την έφοδο του τανκ, το οποίο γκρεμίζει τη σιδερένια πόρτα του Πολυτεχνείου, μη διστάζοντας να πατήσει ακόμη και πάνω στα νεανικά κορμιά. Μαζί του μπαίνουν και άντρες των ΛΟΚ, οι οποίοι πυροβολούν ανελέητα τους φοιτητές. Γίνονται συλλήψεις. Μισή ώρα αργότερα στο Πολυτεχνείο δεν έχει μείνει κανείς. Είναι η αρχή του τέλους, που όμως οδηγούσε στο ζητούμενο, στην ελευθερία, στη δημοκρατία, στην εθνική ανεξαρτησία.


makthes

Anto
Συνέχεια...

Δείτε την κερατωμένη γάτα σε διάλογο, με τον χέστη γάτο...!(video)

Δείτε την κερατωμένη γάτα σε διάλογο, με τον χέστη γάτο...!
Για να δείτε το video πατήστε:


Anto
Συνέχεια...

Fleetwood Mac - Albatross

Για μια ήρεμη νύχτα, με όμορφα όνειρα...



jose
Συνέχεια...

Domino Day 2009

Δείτε όλη την εκπομπή Domino Day 2009



1.

2.


3.

Man

Συνέχεια...

Marvel VS Capcom 2


Παλιό παιχνίδι,αλλά διαχρονικό!
Προσωπικά είναι ένα απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια και σας το προτείνω.
Κατεβάστε το

απο εδώ.

(170 Mb)



Τρέχει με έναν emulator του Dreamcast και παράλληλα την Rom με το παιχνίδι!

Αντε και καλά καψίματα.
Man

Συνέχεια...

The Fourth Kind...


Σκηνοθεσία: Olatunde Osunsanmi
Σενάριο: Olatunde Osunsanmi
Ηθοποιοί: Milla Jovovich, Elias Koteas, Corey Johnson, Hakeem Kae-Kazim

Πρεμιέρα (US): 06/11/09
Είδος ταινίας: Horror | Mystery
Χώρα παραγωγής: USA

Plot:Η Milla Jovovich o Will Patton και ο δικός μας Elias Koteas σε μια ταινία μυστηρίου thriller η οποία έχει να κάνει με απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινους. Αν και η υπόθεση δεν ακούγεται και ιδιαίτερα πρωτότυπη το νεο trailer της ταινίας – γυρισμένο με στοιχεία ντοκιμαντέρ – τραβάει την προσοχή και το ενδιαφέρον αφού όπως δηλώνει η Jovovich είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

Vlaxos

Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share