Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Αθώος ο υπνοβάτης - φονιάς...


Αθώο έκρινε η βρετανική δικαιοσύνη άνδρα που ενώ κοιμόταν στραγγάλισε τη γυναίκα του, κρίνοντας ότι δεν ευθυνόταν για την πράξη του. Ο εισαγγελέας δέχθηκε ότι ο 59χρονος Μπράιαν Τόμας πάσχει από σπάνια διαταραχή του ύπνου και δεν είχε τον έλεγχο του σώματός του όταν επιτέθηκε και σκότωσε την επί 40 έτη σύζυγό του. Ο θύτης δήλωσε ένοχος για τον φόνο, αλλά ο εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή του, λόγων παράνοιας, σημειώνοντας ότι πρόκειται για έναν "καλό άνθρωπο και αφοσιωμένο σύζυγο". Ο Τόμας έπαιρνε αντικαταθλιπτικά φάρμακα, τα οποία τον εμπόδιζαν να έχει σεξουαλικές σχέσεις με τη γυναίκα του. Γι' αυτό το λόγο σταμάτησε να τα παίρνει, λίγο πριν πάνε διακοπές, το καλοκαίρι του 2008. Οι γιατροί που κατάθεσαν στη δίκη εικάζουν ότι η απότομη διακοπή του προκάλεσε πολύ έντονα όνειρα, εξαιτίας των οποίων στραγγάλισε την γυναίκα του.
[πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Όταν βρέχει κερδίζετε.. δωρεάν διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο!

http://www.metar.gr/gallery/albums/userpics/10070/normal_broxi.jpg


Ένα πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο στη Μαλαισία παρέχει ένα εντελώς πρωτότυπο πακέτο προς τους πελάτες του, οι οποίοι θα πρέπει να παρακαλούν οι "ουρανοί να μένουν ανοιχτοί και να βρέχουν ασταμάτητα" καθώς προσφέρει μια δωρεάν διανυκτέρευση όταν το ύψος της βροχής ξεπερνά τα 3 εκατοστά...


Το παραθεριστικό θέρετρο Tanjong Jara, που ανήκει στον όμιλο των ξενοδοχείων YTL, βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Μαλαισίας και η διαφημιστική του εκστρατεία " Όλοι αγαπούν τη Βροχή" ξεκινά στη μέση της περιόδου των βροχών, η οποία αρχίζει το Νοέμβριο και τελειώνει το Φεβρουάριο.

Το μηνιαίο ύψος των υδάτων της βροχής στο κρατίδιο Τερενγκάνου της Μαλαισίας, όπου βρίσκεται το πολυτελές θέρετρο, ξεπέρασε τα 8 εκατοστά το Δεκέμβριο του 2008, σύμφωνα με τα στοιχεία της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Μαλαισίας. "Το πακέτο της προσφοράς μας αποδεικνύει ότι κάθε σύννεφο έχει και μια ασημένια φόδρα", δήλωσε η Σάρα Κερνς, αντιπρόεδρος της εταιρίας και υπεύθυνη marketing της YTL και προσθέτει " οι πιθανότητες ισχυρών βροχοπτώσεων είναι πολύ αυξημένες αυτή τη εποχή του χρόνου, όπως και οι πιθανότητες σας για μια δωρεάν διανυκτέρευση".

Για να κερδίσουν την προσφορά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν κράτηση στο ξενοδοχείο για μια τριήμερη διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις) στο πακέτο που περιλαμβάνει τα πάντα και κοστίζει συνολικά 513 δολάρια. Η στάθμη του νερού της βροχής μετράται από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ στο ειδικό υδρομετρικό σταθμό του ξενοδοχείου.



iKypros

Anto
Συνέχεια...

Απο σήμερα στους κινηματογράφους το The Twilight Saga:New moon...


Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣ ΒΑΙΣ
Σενάριο: ΜΕΛΙΣΑ ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕΓΕΡ
Ηθοποιοί: ΜΑΙΚΛ ΣΙΝ , ΝΤΑΚΟΤΑ ΦΑΝΙΝΓΚ , ΚΡΙΣΤΕΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ , ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ , ΤΕΙΛΟΡ ΛΟΤΝΕΡ
Πρεμιέρα (US): 20/11/09
Πρεμιέρα (GR): 20/11/09
Είδος ταινίας: Drama | Fantasy
Χώρα παραγωγής: USA


plot:Η Μπέλα Σουάν γιορτάζει τα 18α της γενέθλια με τον αγαπημένο της βρυκόλακα, Έντουαρντ Κάλεν, όταν ένα ανέλπιστο συμβάν φέρνει τον Έντουαρντ αντιμέτωπο με την μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του: θα πρέπει να την αφήσει, απομακρύνοντας τον εαυτό του και την οικογένειά του από την ζωή της, για πάντα. Στην προσπάθεια της να ξεπεράσει τη θλίψη της, αλλά και να αναπληρώσει το κενό του Έντουαρντ, η Μπέλα συνάπτει φιλία με τον ακαταμάχητο Τζέικομπ Μπλακ, για να βρεθεί χωρίς να το καταλάβει μπλεγμένη στον κόσμο



Vlaxos
Συνέχεια...

Στο νοσοκομείο <<υγεία>> τώρα, ο Δημήτρης Μητροπάνος....

http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/getImage.do?size=medium&id=41679&format=.jpg

Στο νοσοκομείο υγεία τώρα, ο Δημήτρης Μητροπάνος....


Το μόνο που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι οτι έχει ψηλό πυρετό...
Τι και πώς δε Γνωρίζουμε ακόμα....
Αnto
Συνέχεια...

Εκατοντάδες κακοποιημένα παιδιά στην Ελλάδα...


Θύματα σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης πέφτουν αρκετά παιδιά κάθε χρόνο στη χώρα μας, συνήθως από τους ίδιους τους γονείς τους που θέτουν σε κίνδυνο τόσο τη σωματική και ψυχοκοινωνική υγεία των παιδιών αλλά ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί είναι τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο οργανισμός Χαμόγελο του Παιδιού και τα οποία παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση (19 Νοεμβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Παιδιών. Τον τελευταίο χρόνο*, κατά το διάστημα από 1/1/09 έως και 31/ 10 /09, στην Εθνική τηλεφωνική γραμμή για τα παιδιά SOS 1056, καταγράφηκαν συνολικά 1042 καταγγελίες εκ των οποίων οι 506 αφορούσαν σε σοβαρά περιστατικά κακοποίησης ανηλίκων. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των παιδιών αυτών, υπέστησαν κακοποίηση σε εξαιρετικά μικρή ηλικία, ακόμα και της πιο τρυφερής βρεφικής. Το 34% των τηλεφωνικών καταγγελιών αφορούν στην κακοποίηση παιδιών έως 6 ετών ενώ σε ποσοστό 32% τα παιδιά κακοποιήθηκαν σε ηλικία από 7 έως 12 ετών. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι εκτός από την σωματική κακοποίηση και την παραμέληση που είναι οι πιο συχνές μορφές κακοποίησης που καταγγέλθηκαν, σε ποσοστό 24% και 22% οι κλήσεις αφορούσαν περιπτώσεις βιασμών και εξώθησης στην πορνεία. Αναφορικά με την σχέση μεταξύ θύματος και θύτη στο σύνολο των 506 σοβαρότερων καταγγελιών προκύπτει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η κακοποίηση γίνεται με τη... σύμφωνη γνώμη και των δύο γονέων.

*Στον Τύπο, μάλλον εκ παραδρομής, δημοσιεύτηκε ότι τα στοιχεία καταγράφηκαν σε διάστημα δύο μηνών.
Αναποτελεσματική προστασία των παιδιών Οι ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στο πλαίσιο αποτελεσματικής προστασίας των παιδιών όπως τα κατέγραψε ομάδα Κοινωνικών λειτουργών και Ψυχολόγων του Οργανισμού Χαμόγελο του Παιδιού συνοψίζονται στα παρακάτω:
* Ελλιπής Στελέχωση του συνόλου των Εισαγγελιών των Πρωτοδικείων της Επικράτειας με Εισαγγελικούς Λειτουργούς

* Μη ενεργοποίηση του Ν. 2447/1996 περί οικογενειακού Δικαστηρίου
* Μη ενεργοποίηση του άρθρου 48 του Ν. 2447/1996 περί κοινωνικών υπηρεσιών στις Εισαγγελίες Ανηλίκων

* Έντονη συναισθηματική φόρτιση των ανήλικων θυμάτων κατά την εξέτασή τους ως μάρτυρες κατά τηην ακροαματική διαδικασία, αδυναμία υιοθέτησης της διαδικασίας της μαγνητοσκόπησης της κατάθεσης των ανήλικων θυμάτων.
* Έλλειψη τμημάτων ανηλίκων στις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις.
* Αδυναμία καταστολής των κρουσμάτων παιδιών που εξωθούνται στην επαιτεία δεδομένου ότι οι περισσότερες των περιπτώσεων που φτάνουν στις δικαστικές αρχές έχουν ως αποτέλεσμα την απαλλαγή των γονέων ? προωθητών από τις κατηγορίες οι οποίες συνήθως αφορούν όχι στην έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο αλλά στην παράνομη διαμονή τους στην χώρα.

* Καθυστέρηση στην κατάθεση αιτήσεων για άσυλο ασυνόδευτων ανηλίκων.

* Αδυναμία απόκτησης της Ελληνικής Ιθαγένειας (μέσω πολιτογράφησης) ανήλικων αλλοδαπών που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους.

* Ελλιπής στελέχωση του συνόλου των Δήμων με κοινωνικές υπηρεσίες.

* Ελλιπής παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας στα παιδιά.

* Έλλειψη προστατευόμενων χώρων υποδοχής, βραχυπρόθεσμης, μεσοπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης φιλοξενίας παιδιών σε κίνδυνο.
* Ελλειψη χώρων προστατευόμενης φιλοξενίας για παιδιά σε κρίση που χαρακτηρίζονται ως παιδιά ΑΜΕΑ, παιδιά τοξικοεξαρτημένα, παιδιά με ψυχιατρικά προβλήματα.

* Ανεπαρκής υποδομές υποδοχής και φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων.
* Έλλειψη δομών ψυχολογικής και ψυχιατρικής στήριξης παιδιών θυμάτων. ? Ελλιπής στελέχωση των κοινωνικών φορέων (κοινωνικές υπηρεσίες, ιδρύματα κ.α.) με επαρκή και εξειδικευμένο προσωπικό για την στήριξη των παιδιών.
* Απουσία ενιαίου φορέα αποκλειστικής απασχόλησης με την καταγραφή, αξιολόγηση των δομών φιλοξενίας παιδιών θυμάτων.

* Απουσία συντονιστικού φορέα και Κέντρου Αναφοράς περιστατικών παιδιών θυμάτων κακοποίησης.
* Ανεπαρκής ιατροφαρμακευτική κάλυψη των παιδιών που οι οικογένειές τους δεν είναι ασφαλισμένες σε κάποιο ασφαλιστικό ταμείο.
* Απουσία ειδικών παιδιατρικών κλινικών στα νοσηλευτικά κέντρα της χώρας.

* Απουσία τμημάτων εφήβων στα παιδιατρικά νοσοκομεία με αποτέλεσμα οι έφηβοι ηλικίας άνω των 14 ετών να νοσηλεύονται σε γενικά νοσοκομεία.

* Απουσία κατ’ οίκον νοσηλείας

* Μη εφαρμογή κοινωνικής ιατρικής στα νοσοκομεία παίδων

[πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Σπρέι καθυστερεί την πρόωρη εκσπερμάτιση...


Σπρέι που είχε δοκιμαστεί ως η πρώτη πιθανή αγωγή για την πρόωρη εκσπερμάτιση αποδείχτηκε αποτελεσματικό και σε δεύτερη έρευνα, σύμφωνα με τη φαρμακευτική εταιρία που το παρασκεύασε. Το PSD502, που συνδυάζει τις ουσίες λιδοκαίνη και πριλοκαίνη ψεκάζεται στο πέος πριν την επαφή. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε Καναδούς, Πολωνούς και Αμερικανούς και ανακάλυψε ότι όσοι ακολούθησαν αγωγή με το σπρέι, 5 λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή κατάφεραν να καθυστερήσουν την εκσπερμάτιση για πενταπλάσιο χρονικό διάστημα σε σχέση με αυτούς που αντιμετωπίστηκαν με εικονικό φάρμακο. Επιπλέον, άντρες και οι σύντροφοί τους που χρησιμοποίησαν το σπρέι ανέφεραν βελτίωση στη σεξουαλική ικανοποίηση. Τα ευρήματα, που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο ετήσιο Συνέδριο Σεξουαλικής Υγείας στη βόρειο Αμερική, έρχονται σε ευθυγράμμιση με αυτά προηγούμενης δοκιμής στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανακοίνωση της φαρμακευτικής Sciele Pharma Inc. Ο Καθηγητής Stanley Althof, από το κέντρο Σεξουαλικής Υγείας της Νότιας Φλόριδα, δήλωσε ότι η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να έχει έντονα αρνητική επίδραση στην ψυχική και σεξουαλική ζωή των αντρών και των συντρόφων τους. Πρόσθεσε πως πρόσφατα η διεθνής κοινότητα του κλάδου σεξουαλικής Υγείας συμφώνησε ότι η πρόωρη εκσπερμάτιση θα πρέπει να οριστεί σαν η εκσπερμάτιση που συμβαίνει εντός σχεδόν ενός λεπτού από τη διείσδυση και προκαλεί τη δυσαρέσκεια του ασθενούς. Κατέληξε δηλώνοντας ότι χρειάζεται έρευνα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης θεραπευτικών αγωγών και πως τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα της χρήσης του σπρέι φαίνεται πως κινούνται στην κατεύθυνση αυτή. Η Sciele Pharma σχεδιάζει να ζητήσει έγκριση για το PSD502 από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ.
[πηγή]

Ημαρτον!!!!

Vlaxos
Συνέχεια...

H γρίπη των χοίρων "χτύπησε" και την Μπαρτσελόνα...


Ενα επιβεβαιωμένο κρούσμα της γρίπης των χοίρων υπάρχει, πλέον, και στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα. Ο Ερίκ Αμπιντάλ θα απέχει από τις προσεχείς υποχρεώσεις των Καταλανών ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις του Γιάγια Τουρέ.


Vlaxos
Συνέχεια...

Απολογήθηκε ο Ριζάι...


Την απόδρασή του απο τον Κορυδαλλό παραδέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του στην 32η ανακρίτρια ο Αλκέτ Ριζάι. Όσον αφορά στα όπλα, τα οποία βρέθηκαν στο κρησφύγετο, φέρεται να είπε ότι ήταν δικά του και τα είχε για την ασφάλειά του και όχι για εγκληματικές ενέργειες. Παράλληλα, αρνήθηκε να κατονομάσει τους βοηθούς του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σιχαίνεται τους ρουφιάνους». Από την πλευρά της, η Ασπασία Μητροπία έκανε χρήση του δικαιώματος σιωπής, καθώς προστίθενται καινούργια στοιχεία στη δικογραφία. Αυτή την ώρα απολογούνται, το ζευγάρι αλλοδαπών και ο Χρύσανθος Αναγνωστόπουλος.
[πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Συννελήφθει δικηγόρος(είχε και μικρά παιδιά) με πορνογραγραφικό υλικό ανήλικων παιδιών...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ατομο υπεράνω υποψίας και ευυπόληπτος πολίτης ήταν ο δικηγόρος, πατέρας δύο παιδιών, 2 και 9 ετών, που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για προμήθεια και κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού αφήνοντας άναυδη την τοπική κοινωνία του Κιλκίς. Περισσότερες από 40 φωτογραφίες με ανήλικες ώς 10 ετών που είχε κατεβάσει από ιστοσελίδα βρέθηκαν στο αρχείο του υπολογιστή του σε έφοδο αστυνομικών του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος προχθές στο γραφείο του παρουσία της εισαγελέως Κιλκίς κ. Ειρήνης Χρυσογιάννη....

Οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο δικηγορικό του γραφείο, καθώς και στο σπίτι ενός 27χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου έπειτα από σήμα της Ιντερπόλ. Το ηλεκτρονικό αρχείο του 27χρονου διέθετε πάνω από 100 φωτογραφιες πορνογραφικού περιεχομένου με ανηλίκους. Παρόμοιο υλικό ανιχνεύτηκε και σε άλλες πόλεις όπου αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες. «Η τροποποίηση του νόμου και στη χώρα μας βάζει στο στόχαστρο όσους ενισχύουν τη δράση ατόμων παιδικής εκμετάλλευσης. Οσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και προσφορά» ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας Κιλκίς κ. Χρυσογιάννη. Εναντίον των δύο συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη και σήμερα θα απολογηθούν στον ανακριτή.


kathimerini.gr

Anto
Συνέχεια...

Η Google καταργεί το σκληρό δίσκο!!!!

http://www.clowarddesign.com/BLOG/pics/google-chrome-logo.jpg


Οι καταναλωτές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη εορταστική περίοδο του 2010 για να εξακριβώσουν κατά πόσο το νέο λειτουργικό σύστημα Chrome OS που ετοιμάζει η Google, θα φέρει όντως την επανάσταση που υπόσχεται, μεταξύ άλλων να ανοίγει ένας φορητός υπολογιστής τόσο γρήγορα όσο μια τηλεόραση και, επιπλέον, να καταστεί περιττός ο σκληρός δίσκος του!

Η εταιρία για πρώτη φορά έκανε μια αρχική παρουσίαση των χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων του νέου δωρεάν και ανοικτού λειτουργικού συστήματος, που προορίζεται κατ’ αρχήν για τα ελαφρά χαμηλού κόστους netbooks και υπόσχεται να τα κάνει να ξεκινούν σε λιγότερα από επτά δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία και το BBC.

Το Chrome OS, που μοιάζει περισσότερο με πρόγραμμα πλοήγησης στο διαδίκτυο (browser), παρά με παραδοσιακό λειτουργικό, ίσως τελικά αποτελέσει σοβαρό ανταγωνιστή των Microsoft Windows (που έχουν κατακτήσει το 90% της παγκόσμιας αγοράς), αλλά και του νέου λειτουργικού Snow Leopard της Apple, καθώς σε επόμενο στάδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πιο «βαρείς» υπολογιστές.

Αποτελεί έτσι την «απάντηση» της Google στην πρόκληση της Microsoft με τη νέα μηχανή αναζήτησης Bing.




Η Google έχει καθυστερήσει μερικούς μήνες στο αρχικό χρονοδιάγραμμα του νέου λειτουργικού, ώστε οι εξωτερικοί προγραμματιστές να συνεισφέρουν σε αυτό, καθώς το σύστημα αναπτύσσεται με τη λογική του λογισμικού ανοικτού κώδικα (open source).

Η Google επίσης δεν πρόκειται να παίρνει χρήματα από τις εταιρίες κατασκευής κομπιούτερ, οι οποίες θα χρησιμοποιούν το νέο λειτουργικό της (ήδη οι Acer και HP έχουν εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον), όπως δωρεάν δίνει ήδη και το νέο λειτουργικό της σύστημα Android για τα «έξυπνα» κινητά.

Το Chrome OS είναι ένα ουσιαστικό βήμα στην προσπάθεια της Google να εξοικειωθούν οι χρήστες με το «υπολογιστικό νέφος» (cloud computing) και να διατηρούν πλέον τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους όχι στους υπολογιστές τους, αλλά σε απομακρυσμένους υπολογιστές τρίτων παρόχων υπηρεσιών, όπως η Google.

Στο πλαίσιο αυτό, τα μελλοντικά PCs που θα «τρέχουν» το Chrome OS, δεν θα διαθέτουν καν σκληρό δίσκο!

Το netbook με Chrome OS θα είναι φτιαγμένο για ένα κόσμο συνεχούς ευρυζωνικής σύνδεσης, όπου πολλές λειτουργίες του PC δεν θα γίνονται πια από το ίδιο, αλλά από μεγάλα μηχανήματα «κάπου» στο web.

Ο χρήστης αυτόματα θα συνδέεται με το «νέφος» του διαδικτύου για να «τρέξει» τις εφαρμογές του.

Δεν θα χρειάζεται καθόλου να εγκαθιστά και να ενημερώνει (updates) σε αυτές, κάτι που θα γίνεται αυτόματα. Τα Chrome OS PCs θα μπορούν να εκτελούν ορισμένες λειτουργίες όταν είναι offline, όμως πρωταρχικά θα είναι σχεδιασμένα για να συνδέονται συνεχώς στο Ίντερνετ.

Έτσι, αν κανείς χάσει το netbook του, δεν θα χάνει και τα δεδομένα του που θα βρίσκονται αποθηκευμένα σε τεράστιους εξωτερικούς servers της Google και θα μπορεί να έχει πάντα πρόσβαση σε αυτά, απλώς αγοράζοντας ένα νέο PC.

Κάπως έτσι, τα νέα Chrome OS PCs θα μοιάζουν περισσότερο με τηλεόραση παρά με κομπιούτερ και θα μπορούν να ανοίγουν σε χρόνο ρεκόρ (το πολύ σε επτά δευτερόλεπτα) μετά το πάτημα του πλήκτρου “power”.

Ακόμα και τα πιο γρήγορα μηχανήματα που «τρέχουν» Windows, σήμερα χρειάζονται τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα (έως και ένα λεπτό, αν όχι περισσότερο) για να ανοίξουν.



enet


Anto
Συνέχεια...

Άς μάθουμε σήμερα για το λιοντάρι, τον Ιαγουάρο και το πούμα....

Άς μάθουμε σήμερα για το λιοντάρι, τον Ιαγουάρο και το πούμα....
3 απίστευτα ζώα....
3 Διαφορετικά ζώα, με 3 διαφορετικά χαρακτηριστηκά ....

Λιοντάρι:
Το λιοντάρι είναι από τα πιο δυνατά και επιβλητικά θηλαστικά. Έχει μήκος που φτάνει τα 3 μέτρα , ύψος 1 μέτρο και βάρος τα 250 κιλά. Το σώμα του καλύπτεται από γκρίζο-κιτρινωπό χρώμα ή σκούρο καφέ.
Ιαγουάρος:Ο Ιαγουάρος είναι ένα είδος πάνθηρα που ζει στην κεντρική και νότια Αμερική. Το σώμα και τα άκρα του είναι πιο χοντρά από της λεοπάρδαλης ενώ, το βάρος του φτάνει τα 170 κιλά. Είναι ζώο αρπακτικό και σαρκοφάγο που κυνηγάει συνήθως τη νύχτα.
Πούμα:Το πούμα είναι ένα είδος πάνθηρα που ζει στη βόρεια και νότια Αμερική. Το χρώμα του ποικίλει από ανοιχτό καφέ ως μαύρο. Το πούμα επιτίθεται σε όλα τα χορτοφάγα ζώα αλλά και σε κοπάδια βοοειδών. Σήμερα θεωρείται από τη διεθνή νομοθεσία προστατευόμενο είδος.

πληροφορίες:asxetos

Anto
Συνέχεια...

Γιατι δεν είναι η Καραβάτου τώρα στο Κούς-Κούς...;;;

Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καραβάτου

Στο νοσοκομείο βρίσκεται αυτή την ώρα η Κατερίνα Καραβάτου, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κους Κους».

H παρουσιάστρια βρισκόταν στο γραφείο της εκπομπής της, όταν ξαφνικά παρουσίασε ζαλάδα, πόνους και τάσεις προς έμετο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η Κατερίνα Καραβάτου έχει πάθει ψύξη και χρειάστηκε να κάνει κάποιες παυσίπονες ενέσεις για να αισθανθεί καλύτερα.
Star.gr


Αnto
Συνέχεια...

Το πρόγραμμα με τις ώρες και τα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής....

Το πρόγραμμα με τις ώρες και τα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής....

21/11-16:45 ΚΑΒΑΛΑ - ΑΕΚ
21/11-16:45 SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
21/11-19:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
22/11-14:30 ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
22/11-16:45 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
22/11-16:45 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
22/11-19:00 ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ
02/12-16:45 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ


Αnto
Συνέχεια...

Σήμερα τα σχολεία ανα την Ελλάδα δεν έκλεισαν μόνο για τη Νέα Γρίπη αλλά και γιατι...

Σήμερα τα σχολεία ανα την Ελλάδα δεν έκλεισαν μόνο για τη Νέα Γρίπη αλλά και γιατι...

Τα έκλειναν οι μαθητές απο μόνοι τους κάνοντας αποχή ή καταλήψεις, φοβούμενοι τη νέα γρίπη....
Εμείς έτσι όπως έγινε το θέμα στηρίζουμε τους μαθητές, γιατι αφού όπως λένε οι φωστήρες γιατροί είναι σοβαρό το θέμα της νέας γρίπης , τότε δε χρειάζεται να σε "χτυπήσει" η νέα γρίπη για να κινηθείς....Αλλά τι προλαβαίνεις, κάνοντας τις ανάλογες κινήσεις για να προλάβεις το φαινόμενο.....!

Αnto
Συνέχεια...

Δείτε με τι σχήμα και τι εντεκάδες θα κατέβουν ο Πάοκ και ο Άρης στο derby της Θεσσαλονίκης, σε μιά εκτίμηση απο όλα τα μέλη απο το XastoukI....

Δείτε με τι σχήμα θα κατέβουν ο Πάοκ και ο Άρης στο derby της Θεσσαλονίκης....
Για να δείτε τα πιθανά σχήματα με τα οποία θα παραταχθούν στο derby οι 2 ομάδες της Θεσσαλονίκης , πατήστε:

Για τον Πάοκ τα πράματα είναι πιο ξεκάθαρα, μιάς και το 4-4-2 είναι το πιο πιθανό σχήμα που θα παραταχθεί....
Μια πιθανή εντεκάδα είναι η εξής:Τερματοφύλακας Ο Κρέσιτς ...
Άμυνα μάλλον, Μαλεζάς και Τσιρίλο...
Στο κέντρο μάλλον, Ανασταλτικά χαφ ο Βίτολο με τον Π. Γκαρσία, στα αριστερα ο Σορλέν και στα δεξιά ο Φωτάκης ή και ο Ίβιτς....
Στην επίθεση Μουσλίμοβιτς με Βιερίνια μοιάζουν οι επικρατέστεροι για τη βασική εντεκάδα...!!!

Στο στρατόπεδο του Άρη απο την άλλη, τα πράματα είναι πιο μπερδεμένα μιάς και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του....
Το 4-4-2 είναι πιθανό μιάς και ο Αργεντίνος τεχνικός του Άρη είναι λάτρης αυτού του σχήματος...
Για να δούμε μια πιθανή εντεκάδα...:
Τερματοφύλακας ο Σηφάκης....
Στην άμυνα Σίγουρα ο Νασούτι και Ρομπέρζ(μάλλον) ....Ενώ δεξιά και αριστερά ο Νέτο και ο Αράνο....
Στο κέντρο Φερνάντεζ και Ναφτί , ενώ δεξιά και αριστερά λογικά Γκρασιάν και Κάλβο.....
Στην επίθεση η λογική λέει Κόκε και Κάμπορα ......


Φυσικά οι εντεκάδες και τα σχήματα που αναφέραμε είναι εκτιμήσεις και τίποτα παραπάνω...Όλα θα φανούν την ώρα του μάτς και πάνω στο γρασίδι...
xastouki.blogspot.com


Συνέχεια...

Carmen Electra και θα πάθετε ζημιά....Δείτε το video!

Το video , το είχαμε απο χτές, αλλά για κάποιο λόγο μπάς και δεν είναι αυτή και είναι μοντάζ, δε το βάλαμε....
Επειδή όμως σήμερα το είδαμε και σε άλλο πολλά sites kai blog, δείτε το και απο εμας.....
Δείτε το λοιπόν όσο προλαβαίνετε γιατι μάλλον δε θα είναι για πολύ στο youtube....
Μάλιστα χθές το video στο youtube ήταν κανονικά , σήμερα έχει και τη προειδοποίηση για άνω των 18...
Για να δείτε το video με τη Karmen Electra γυμνή, σε σεξουαλικές περιπτύξεις με άλλη γυναίκα πατήστε:



Anto
Συνέχεια...

Kρεμμύδι το φάρμακο για τη νέα γρίπη;;;;

Βρήκαν το φάρμακο για τη νέα γρίπη


Βρήκαν το φάρμακο για να προστατευτούν από τη νέα γρίπη οι Μολδαβοί και δεν έχει σχέση με το εμβόλιο...

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο γιατρό του υπουργείου Άμυνας, τουλάχιστον για τους στρατιώτες της χώρας ασπίδα προστασίας θα αποτελεί… το σκόρδο και το κρεμμύδι!

«Σε όλες τις μονάδες δημιουργήθηκε ένα σχέδιο παρακολούθησης των στρατιωτών, ενώ προβλέπονται ημερήσιες μερίδες 25 γραμμαρίων κρεμμυδιού και 15 γραμμαρίων σκόρδου», δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ο Σεργκίου Βασιλίτα.


star


Anto
Συνέχεια...

Δείτε Το video-dvd απο το νοσοκομείο των οργίων....

Ψάξαμε και εμείς, όπως και όλοι γι αυτό το πολυπόθητο video...
Bρήκαμε πρίν λίγο ένα video και σας το δίνουμε για πάρτυ σας .....
Καταπληκτικές ατάκες πάντως....Aκούστε τα αποσπάσματα....
Για να δείτε το video, πατήστε:



Πηγή:fimes
Αν και το video , μπορεί να είναι ακόμα και πλάκα απο τα παιδιά....
Μιας και αναφέρουνε πως είναι μονταρισμένο το video...
To site των παιδιών το παρακολουθήσαμε και θα το παρακολουθούμε ....
Πάθαμε πλάκα με το ρεπορτάζ απο το νοσοκομείο των οργιών.....
Πολύ ψάξιμο ρε παιδιά...



Αnto
Συνέχεια...

Η Σεξουαλική ζωή, ανάλογα με την ηλικία , συνδιάζεται και με το ανάλογο ζώο...

Η Σεξουαλική ζωή, ανάλογα με την ηλικία , συνδιάζεται και με το ανάλογο ζώο...
Για να δείς τι ζώο είσαι , ανάλογα με την ηλικία σου, πάτησε:

Άντρες:



XePeTsA


Anto
Συνέχεια...

Ενα... μπουκάλι την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα...!




Μειωμένο κίνδυνο καρδιοπαθειών έχουν οι άντρες που καταναλώνουν μέτριες, μεγάλες και πολύ μεγάλες ποσότητες αλκοόλ την ημέρα, σύμφωνα με αμφιλεγόμενη έρευνα Ισπανών επιστημόνων.


Παλαιότερες μελέτες είχαν δείξει ότι η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ αποτελεί υγιεινή συνήθεια, ωστόσο, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της νέας αυτής έρευνας, ούτε η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να βλάψει την καρδιά καθώς το ποσοστό προστασίας της από διάφορες μορφές παθήσεων παραμένει σταθερό, ανεξάρτητα από την ποσότητα που καταναλώνει κανείς. Με λίγα λόγια, είτε καταναλώνει κανείς ένα ποτήρι κρασί την ημέρα είτε ένα μπουκάλι, έχει κατά 50% μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης καρδιοπαθειών. Το πρόβλημα ωστόσο είναι πως η αυξημένη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών συνδέεται με άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στην έρευνα διάρκειας δέκα ετών συμμετείχαν περισσότεροι από 41.000 άνθρωποι, ηλικίας 29-69 ετών, που δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα καρδιάς κατά την έναρξη της μελέτης. Τα ανατρεπτικά της αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στην ιατρική επιθεώρηση «Heart» και αφορούν μονάχα άντρες καθώς ελάχιστες από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα εμφάνισαν καρδιοπάθειες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μεγάλο μέρος της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας εξέφρασε δυσπιστία αναφορικά με την ακρίβεια των αποτελεσμάτων, για τον απλούστατο λόγο ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, μια χώρα με μεγάλη παραγωγή κρασιού και μικρά ποσοστά καρδιοπαθειών.

«Το μήνυμα της συγκεκριμένης έρευνας είναι ότι ο βαθμός προστασίας που προσφέρει το αλκοόλ στην καρδιά δεν έχει να κάνει με την ποσότητα» εξηγούν ειδικοί από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να παρερμηνευτούν τα αποτελέσματα, δεδομένου ότι δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στις αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ στον οργανισμό. Οπως προειδοποιούν, η αυξημένη κατανάλωση μπορεί να μη βλάπτει την καρδιά, αλλά προκαλεί αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, κίρρωσης του ήπατος και προβλημάτων που σχετίζονται με την ψυχική υγεία. Επιπλέον, μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρα ατυχήματα όταν συνδυαστεί με οδήγησ


espressonews


anto
Συνέχεια...

Ρε λέτε να μαλώνουνε για πλακα αυτές στο ΑΛΤΕΡ;;;;

Μαλώνουν πάλι αυτή η Σάσα Μπάστα και η Ζέτα Θεοδωροπούλου , μιλάνε για επίπεδα, για κουνέλια, ποιά είναι πιο διάσημη ....
Αλλά χωρίς ένταση...
Πώς γίνεται να μαλώνεις χωρίς να υπάρχει ένταση , να έχει βραχνιάσει λίγο η φωνή σου και όλα τα συναφή ....
Σαν να μας κοροιδεύουν αυτές οι 2.....
Εμείς πιστεύουμε οτι μαλώνουνε για διαφήμιση....
Και προτείνουμε να μαλώσουνε και για τους μαιντανούς...!
Συνέχεια...

Όχι στα τσίρκο είπαν Κιλκίς και Κοζάνη όπως αναμενότανε ...


http://3.bp.blogspot.com/_dR05ezVrm-M/SfWiIxqg-XI/AAAAAAAACTM/wCApDQUIxi8/s400/tsirko.jpg

Xάρη στην σπουδαία περιβαλλοντική οργάνωση << ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ>> , οι δήμου του Κιλκίς και της Κοζάνης "μπήκαν" στην εκστρατεία Ελλάδα:Χώρα ελεύθερη απο τσίρκα με ζώα...



Όλοι οι δήμοι έτσι θα πρέπει να πράξουνε....
Βασανίζουνε ζώα , για να παιρνάτε καλά...
Σκεφτείτε να βασάνιζαν εσάς για να παιρνάν καλά τα ζώα.....(Μαλακία ....ε)

Αnto
Συνέχεια...

Τελικά ήταν όχι η απάντηση στην Ιρλανδία για την επανάληψη του αγώνα με τη Γαλλία...

"Όχι" της FIFA στην Ιρλανδία για επανάληψη

Aρνητική ήταν η απάντηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στο αίτημα της Ιρλανδίας για επανάληψη του αγώνα για τα πλέι οφ του Μουντιάλ με την Γαλλία....

Το ΕΪΡΕ μετά την φάση της ισοφάρισης των "τρικολόρ" που προήλθε από χέρι του Τιερί Ανρί στην παράταση και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα αλλά και την ομάδα που θα έπαιρνε την πρόκριση για τα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, είχε ζητήσει να γίνει ξανά το παιχνίδι.

Η FIFA ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ιρλανδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, αναφέροντας ότι ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει ξανά καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού στη διάρκεια των αναμετρήσεων, οι αποφάσεις που λαμβάνουν οι διαιτητές είναι τελικές.

Υπενθυμίζεται ότι η Γαλλία νίκησε στο πρώτο παιχνίδι στην Ιρλανδία με 1-0 με την ομάδα του Τζοβάνι Τραπατόνι να ισοφαρίζει το σκορ στην ρεβάνς στο Παρίσι και την υπόθεση-πρόκριση τελικά να κρίνεται στην παράταση στην φάση όπου ο Γκαλάς βρήκε δίχτυα αλλά έχει προηγηθεί καθαρό χέρι του Ανρί πριν κάνει την ασίστ για το γκολ.


sport24


Anto
Συνέχεια...

Της Beyonce της αρέσει να ντύνεται σαν αγόρι....



Της Beyonce Knowles της αρέσει να ντύνεται ως αγόρι. Η τραγουδίστρια φορά ανδρικά ρούχα ώστε να μπορέσει να πάει για τρέξιμο στην Νέα Υόρκη χωρίς να την αναγνωρίσει κανείς. Η Beyonce, 27 ετών, είπε: " λατρεύω να μπορώ να τρέχω στο Central Park. Μόνο εγώ και ο γυμναστής μου. Ντύνομαι σαν αγόρι και κανείς δεν ξέρει πως είμαι εγώ. Κινούμαι συνέχεια "....


Συνέχεια...

Καλημέρα...

Ένα τραγουδάκι για να μας παει καλά η μέρα

Moby - Dream About Me







Vlaxos
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share