Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

140.000 δολάρια για ένα φιλί!!


Η ηθοποιός Σαρλίζ Θέρον, η οποία κατάγεται από τη Νότιο Αφρική, "δημοπράτησε" ένα φιλί έναντι 140.000 δολαρίων και ο τυχερός πλειοδότης ήταν...γυναίκα, σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικού περιοδικού.

Η 34χρονη Θέρον συμμετείχε σε μία "ζωντανή" δημοπρασία στη διάρκεια δεξίωσης για τη φιλανθρωπική οργάνωση OneXOne, το βράδυ της Πέμπτης στο Σαν Φρανσίσκο.

Ξεκίνησε βγάζοντας στο σφυρί ένα ταξίδι στη Νότιο Αφρική στη διάρκεια του 2010, το οποίο περιελάμβανε εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελο, σαφάρι και συνάντηση με τον Νέλσον Μαντέλα.

Όμως αποφάσισε να σηκώσει πιο ψηλά τον πήχη όταν οι προσφορές σταμάτησαν στα 37.000 δολάρια.

Για να κάνει την δημοπρασία πιο ελκυστική "έβγαλε στο σφυρί" ένα φιλί διάρκειας επτά δευτερολέπτων έναντι 130.000 δολαρίων για άνδρα πλειοδότη, αλλά μία γυναίκα από το κοινό ανέβασε αμέσως το ποσό στα 140.000 δολάρια.

Η Θέρον διατηρεί εδώ και χρόνια δεσμό με τον 36χρονο ηθοποιό Στούαρτ Τάουνσεντ.

"Ο φίλος μου δεν είναι εδώ απόψε", αστειεύτηκε η ηθοποιός πριν από το φιλί, το οποίο διήρκεσε 20 δευτερόλεπτα."


......... κοίτα να δεις για να είσαι ψιλοδιάσιμος


zoula


Συνέχεια...

Ναυπηγήθηκε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο...


To μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στο κόσμο σύντομα θα εγκαταλείψει το ναυπηγείο στη Φινλανδία όπου ναυπηγήθηκε για την Φλόριντα των ΗΠΑ που θα είναι το λιμάνι του, όπως ανέφεραν την Πέμπτη πληροφορίες.

Το αποτελούμενο από 16 καταστρώματα «Oasis of the Seas» που μπορεί να μεταφέρει περί τους 5.400 επιβάτες ναυπηγήθηκε στο Φινλανδικό ναυπηγείο STX στο Τούρκου το οποίο έχει ο Νοτιοκορεατικός όμιλος STX.Η παράδοση του πλοίου έγινε κατά την διάρκεια τελετής χθες Τετάρτη στο Τούρκου στην US Royal Carribean Cruise Lines.

Το μήκους 360 μέτρων σκάφος που έχει 40 εστιατόρια στοίχισε περί το 1,4 δισεκατομμύριο δολάρια και θεωρείται το ακριβότερο στη κατηγορία του.

,

Διαθέτει επτά θεματικές περιοχές,συμπεριλαμβανομένων κεντρικού πάρκου,δρόμου περιπάτου,πισινών και περιοχή αθλοπαιδιών.Εκκρεμούν ορισμένες ακόμη λεπτομέρεις όπως το φύτευμα φυτών και δένδρων στο κεντρικό πάρκο που θα γίνουν στη Φλόριντα όπου θα γίνει και η επίσημη ονομασία του.

Ενα αδελφό σκάφος πρόκειται να ναυπηγηθεί στο ίδιο ναυπηγείο στο Τούρκου.


Πηγή:protothema

Vlaxos





Συνέχεια...

Tο 9,9% της ΠΑΕ Ολυμπιακός απέκτησε ο Λαυρεντιάδης



Ο Ολυμπιακός... γύρισε σελίδα! Την Πέμπτη 29/10/2009, περίπου 16 χρόνια μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο ηγέτης των Πειραιωτών δε θα πορεύεται πλέον μόνος του καθώς στο πλευρό του θα βρίσκεται ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

H αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη είσοδο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στα κοινά της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει και μετά την προεδρική επίσκεψη στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας ήταν απλά θέμα χρόνου προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά.

Όπως ανακοινώθηκε η συμφωνία του Κόκκαλη με τον Λαυρεντιάδη είναι οριστική, καθώς η εταιρία Red Land του Έλληνα επιχειρηματία απέκτησε το 9,9% των μετοχών της ΠAΕ έναντι 11.000.000 ευρώ και το 10% της Θρύλος ΑΕ.

Πηγή:sport24

Vlaxos
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share