Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

5.000 γυμνοί στα σκαλιά της Όπερας του Σίδνεϋ!!!



...για να ποζάρουν στο φακό του Αμερικανού φωτογράφου Spencer Tunick.

Οι διοργανωτές εξεπλάγησαν από την προσέλευση, αφού δεν περίμεναν ούτε τους μισούς. Σε αυτό συνετέλεσε καταλυτικά και η ομοφυλοφιλική γιορτή Mardi Gras, που έγινε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου...


Ίσως για πρώτη φορά το βλέμμα δεν τραβούσε η σπουδαία αρχιτεκτονική του κτιρίου, αλλά η ανθρώπινη σάρκα… σε αφθονία.

«Ομοφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες στάθηκαν γυμνοί ο ένας δίπλα στον άλλο και μετέδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι οι Αυστραλοί θέλουν μία ελεύθερη και ισότιμη κοινωνία», είπε ο διάσημος καλλιτέχνης.

Ο Spencer Tunick είναι γνωστός για τις εκκεντρικές φωτογραφίσεις που κάνει σε δημόσιους χώρους, με κοινό πάντα παρανομαστή το γυμνό.

Ανάμεσα στα μοντέλα της Όπερας ήταν και μία έγκυος γυναίκα, που οδηγήθηκε μετά κατευθείαν στο νοσοκομείο για να γεννήσει, αλλά και ένας γνωστός παρουσιαστής καιρού!!!

Πηγή: madata.gr

Φαντάζεστε να είναι ο Αρνιακός????!!!???

jose
Συνέχεια...

"Καλύτερα να πεθάνω", λέει ο Ζινεντίν Ζιντάν...



Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα προτιμούσε να πεθάνει παρά να ζητήσει συγνώμη από τον Μάρκο Ματεράτσι για την «κουτουλιά» που του έδωσε στον τελικό του Μουντιάλ του 2006 ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία...

«Συγχωρώ τους πάντες, αλλά όχι αυτόν! Ποτέ! Θα ήταν σαν να μη σέβομαι τον ίδιο μου τον εαυτό. Θα προτιμούσα να πεθάνω», δήλωσε ο «Ζιζού» στην ισπανική εφημερίδα «El Pais» και συνέχισε:

«Αν ζητούσα συγγνώμη θα ήταν σαν να παραδεχόμουν πως αυτό που έκανε ο Ματεράτσι ήταν φυσιολογικό. Έβρισε εμένα και την άρρωστη μητέρα μου που βρισκόταν στο νοσκομείο περισσότερες από μία φορές. Γι’αυτό τον χτύπησα. Αν μου είχε κάνει το ίδιο ένας αξιοπρεπής παίκτης όπως ο Κακά, θα είχα ζητήσει συγγνώμη».

Πηγή: nooz.gr

Τον πείραξε δηλαδή το πρόσωπο που είπε ότι είπε και όχι αυτά που ειπώθηκαν???
Χαζός είναι...???


jose
Συνέχεια...

Χριστίνα Στεφανίδη - Το "μωρό" του Θέμου....



Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο... Πατήστε συνέχεια...

















jose
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share