Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

WRC ΚΑΙ ΑΛΟΓΟ....ΔΥΣΚΟΛΟ VIDEO!





FAKMAN
Συνέχεια...

ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ - ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ (VIDEO CLIP)

ΝΑΙ ΡΕ ΜΠ@#ΕΔΕΣ...ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ....ΖΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ....
ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΜΑ@#ΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ...ΟΤΙ ΡΑΠΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΑΙΔΙ......OFFICIAL VIDEO CLIP ΣΤΗ ΜΑΠΑ!!!




ΦΑΚΜΑΝ
Συνέχεια...

ο ιερεας των φυλακισμενων και των κρατουμενων...κατι που δε θα δειξουν ποτε τα ΜΜΕ..

Σε 12.100 φυλακισμένους έχει χαρίσει την ελευθερία ο «προστάτης άγιος» των κρατουμένων, ο 80χρονος π. Γερβάσιος Ραπτόπουλος από τη Θεσσαλονίκη.

Είναι, δηλαδή, σαν να έχει αδειάσει 5 φυλακές Κορυδαλλού! Επί 33 χρόνια «οργώνει» τις φυλακές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Προσφέρει ρούχα και τρόφιμα.

Και το σημαντικότερο: πληρώνει τις μικρές, εξαγοράσιμες ποινές άπορων φυλακισμένων, με χρήματα που συγκεντρώνει γι’ αυτόν το σκοπό.

Από το 1978, η αδελφότητα που έχει ιδρύσει, η «Οσία Ξένη - Διακονία Αποφυλακίσεως Απόρων Κρατουμένων και Φυγοποίνων», έχει πληρώσει 3.200.000 ευρώ στο δημόσιο ταμείο, προκειμένου να αποφυλακιστούν Έλληνες και ξένοι που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να εξαγοράσουν τις ποινές τους.

Ήταν Μάρτιος του 1978, Κυριακή της Αποκριάς, όταν υπηρετούσε στη Μητρόπολη Κασσανδρείας. «Ξεκίνησε με 15 λεωφορεία για τις αγροτικές φυλακές της Κασσάνδρας», θυμάται.

Η επίσκεψη επανελήφθη την επόμενη χρονιά με 80 λεωφορεία! Από εκεί και πέρα οι επισκέψεις του στους φυλακισμένους έγιναν συχνότερες, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονταν και οι αποφυλακίσεις με τα χρήματα που συγκέντρωναν οι πιστοί, για να εξαγοραστούν οι ποινές των απόρων κρατουμένων.

Στην εκπομπή «Ήξεις αφήξεις» της τηλεόρασης SUPER διηγείται στον Θοδωρή Δούκα την εμπειρία του από τη συνάντησή του με τον διαβόητο κακοποιό Κ. Πάσαρη στις φυλακές της Ρουμανίας.



HOLY FAKMAN


Συνέχεια...

Το διαχρονικότερο τραγούδι όλων...John Lennon - Imagine

Και ας υποδεχτούμε τον νέο χρόνο και την νέα δεκαετία με το τραγούδι που ενέπνευσε εκατομμύρια κόσμο την περασμένη δεκαετία, και την δεκαετία πριν από αυτήν και πάει λέγοντας... Θα θέλαμε απ΄τη μεριά μας να ευχηθούμε η νέα χρονία να φέρει και νέα μυαλά, ανανεωμένα, ξεκολλημένα, με ιδέες που θα βοηθήσουν πάνω από ένα άτομο (και όχι μόνο τον ίδιο που είχε την ιδέα) και γενικά ας αρχίσουν τα πράγματα να πηγαίνουν λίγο καλύτερα όσον αφορά την υγεία, την οικονομία, την ευημερία, και πάνω απ' όλα την ευτυχία όλου του πλανήτη αρχίζοντας από αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη...
Επίσης μην ξεχνάμε οτί για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα στον πλανήτη θα πρέπει να ...υπάρχει ο πλανήτης...Γι' αυτό ας αρχίσουμε να προσέχουμε λιγάκι το σπίτι μας τη Γη, γιατί έτσι που το πάμε, όσο και να φτιάξει η οικονομία, δεν θα υπάρχουν αρκετά χρήματα για να μας σώσουν από αυτό που έρχεται...

Και για να μην πολυλογώ...Καλή χρονιά σε όλους και ευτυχισμένο το 2010...

Πατήστε συνέχεια για να δείτε το βιντεάκι, με κάποιες όμορφες εικόνες και τα πιο όμορφα λόγια...




jose
Συνέχεια...

Μερικά γεγονότα και πρόσωπα που θα μας μείνουν από την δεκαετία που πέρασε...



Η δεκαετία που φεύγει, η πρώτη της νέας χιλιετίας, άρχισε με τον φανταστικό φόβο του ιού των υπολογιστών αλλά και μπόλικη αισιοδοξία. Τελειώνει με πολύ περισσότερους- πραγματικούς- φόβους. Ήταν η δεκαετία των Δίδυμων Πύργων, της Lehman Βrothers, του λειώσιμου των πάγων. Αλλά και η εποχή της εκλογής του πρώτου μαύρου προέδρου στην Ιστορία των ΗΠΑ, της ευρωπαϊκής διεύρυνσης, της οικολογίας.


Αριάνα Χάφινγκτον
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 2003 να έχασε τις εκλογές στην Καλιφόρνια από τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, αλλά το δεύτερο μισό της δεκαετίας είναι δικό της. Η ελληνικής καταγωγής συγγραφέας δημιούργησε την ιστοσελίδα Ηuffington Ρost το 2005 ως μια εναλλακτική φωνή στα συντηρητικά διαδικτυακά μέσα που κυριαρχούσαν την εποχή του Μπους. Σύντομα, το Ηuffington Ρost έγινε ένα μπλογκ με τεράστια επιρροή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ του είναι φτιαγμένη από τα υλικά της εποχής του Διαδικτύου: ένας έξυπνος νεαρός και μια καλή ιδέα αξίας πολλών δισ. Ο νεαρός είναι ο 25χρονος Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η ιδέα του το Facebook, το οποίο παρουσιάστηκε το 2004. Κάπως έτσι, ο υπόλοιπος κόσμος (περίπου 200 εκατ. χρήστες) έμαθε τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βρήκε παλιούς φίλους, έκανε νέους, φλερτάρισε με πρώην συντρόφους, μοιράστηκε σκέψεις, γούστα και πάθη, οργανώθηκε πολιτικά.

Μπαράκ Ομπάμα
Αν ισχυριζόταν κάποιος το 2006 ότι ένας 45αρης Αφροαμερικανός με το όνομα Χουσεΐν και καταγωγή από την Κένυα θα κατακτούσε τον Λευκό Οίκο, θα τον περνούσαν για φαντασιόπληκτο. Ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα όμως τα κατάφερε. Είναι ο πιο «λάιφ στάιλ» πρόεδρος από την εποχή του Κέννεντυ και αποχαιρετά τη δεκαετία με ένα Νόμπελ Ειρήνης, πολλά μέτωπα ανοικτά και μπόλικη γκρίνια από προοδευτικούς και συντηρητικούς.

Οσάμα μπιν Λάντεν
ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ - αν ζει- σε κάποια σπηλιά στα σύνορα του Πακιστάν με το Αφγανιστάν, ο πλούσιος Σαουδάραβας προσέφερε στην Ιστορία το κεφάλαιο της «ασύμμετρης απειλής». Πριν από μερικούς μήνες υπήρχε η αισιοδοξία ότι η Αλ Κάιντα θα γινόταν το απομεινάρι ενός κακού παρελθόντος. Η βομβιστική απόπειρα στο αεροσκάφος της Νorthwest Αirlines υπενθύμισε ότι η οργάνωση έχει ενεργά παρακλάδια. Δίπλα στο όνομα του Αφγανιστάν προστέθηκε αυτό της Υεμένης.

Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ
ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ να βράζει από τις διαδηλώσεις, ο πρόεδρος του Ιράν είναι πιθανό να σημαδέψει τη δεκαετία που έρχεται, όπως σημάδεψε αυτήν που φεύγει. Ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, το παιδί του λαού στην υπερσυντηρητική ιρανική εκδοχή του, ανέλαβε την εξουσία το 2005 μετά το μεταρρυθμιστικό διάλειμμα του Μοχάμεντ Χαταμί.

Από τότε, ποντάρισε στην αντιδυτική ρητορική, χαρακτήρισε το Ολοκαύτωμα μύθο και έπαιξε κρυφτούλι με τη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας.

Άνγκελα Μέρκελ
ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ των αναλογιών, η ιστορία της έχει κάτι από την ιστορία του Ομπάμα. Κόρη πάστορα στην πρώην Ανατολική Γερμανία, γιόρτασε την πτώση του Τείχους πίνοντας μπίρες για να γίνει από το 2005 η πιο ισχυρή γυναίκα της Γερμανίας και μία από τις πιο ισχυρές του κόσμου.

Η Γερμανίδα καγκελάριος επανεξελέγη το 2009 και κάποιοι στοιχηματίζουν ότι θα φθάσει το ρεκόρ του Χέλμουτ Κολ στην Καγκελαρία.

Βλαντίμιρ Πούτιν
Από το 2000 είναι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας κι αν το θελήσει θα παραμείνει πέραν του 2020 επιστρέφοντας στην προεδρία για άλλες δύο θητείες. Ο πρώην πράκτορας της ΚGΒ έδωσε στους Ρώσους τη χαμένη τους εθνική υπερηφάνεια, αλλά στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων η χώρα του απέχει πολύ από το να θυμίζει δημοκρατία.

Χου Τζιντάο
Οδήγησε το άρμα της Κίνας με ένα δισεκατομμύριο Κινέζους στο κέντρο της παγκόσμιας σκηνής. Η χώρα του συνέχισε να αναπτύσσεται οικονομικά παρά τη διεθνή ύφεση και στο διπλωματικό πεδίο απέκτησε βάρος. Πάντως, το καθεστώς του οποίου ηγείται ο τέταρτος πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας εξακολουθεί να φυλακίζει αντιφρονούντες και να καταπιέζει τις μειονότητες.

Τζόαν Ρόουλινγκ
Πρόκειται για τις απίθανες αφηγήσεις στην ιστορία της λογοτεχνίας που αφορούν περισσότερο τη συγγραφέα παρά το έργο της. Η Τζόαν Ρόουλινγκ άρχισε να περιγράφει τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ σε ένα καφέ του Εδιμβούργου για να δουλεύει στη ζέστη που δεν είχε στο σπίτι της. Επτά βιβλία και άλλες τόσες κινηματογραφικές μεταφορές αργότερα, έγινε το πρώτο πρόσωπο παγκοσμίως που κέρδισε ένα δισ. δολάρια μόνο από τα βιβλία της. Αυτό που της απομένει να κερδίσει είναι η αντοχή στον χρόνο.

Νουριέλ Ρουμπινί
Γνωστός ως «κύριος Κρίση», ο τουρκικής καταγωγής οικονομολόγος περίμενε την ύφεση στο μέσο της δεκαετίας προβλέποντας αρχικά ότι θα ξεσπάσει εξαιτίας του υπέρογκου χρέους των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Η κατάρρευση του δολαρίου που υπέθεσε δεν ήρθε και οι προβλέψεις του το 2007 ήταν πιο αισιόδοξες από το αποτέλεσμα. Ήταν, πάντως, ο μόνος που έκρουσεΟχωρίς να ακουστεί από συναδέλφους και χρηματιστές- τον κώδωνα του κινδύνου.


TΗΕ ΙΝDΕΡΕΝDΕΝΤ , Του Rupert Cornwell

Πόσο ζοφερή ήταν η δεκαετία που τελειώνει... Άραγε υπήρξε άλλη δεκαετία που η Αμερική να έλαβε τόσες κακές αποφάσεις; Ας ξεκινήσουμε με μία την οποία ίσως να μη γνωρίζετε καν, τη Νομοθετική Πράξη Εκσυγχρονισμού των Συναλλαγών σε Εμπορεύματα και Αξίες που υπέγραψε ο Μπιλ Κλίντον τα Χριστούγεννα του 2000. Ο νόμος αυτός άνοιξε την πόρτα στην ανεξέλεγκτη διαπραγμάτευση παραγώγων και άλλων εξωτικών χρηματοπιστωτικών εργαλείων που οδήγησε αρχικά στην πανωλεθρία της Εnron, το 2001, και κατόπιν, το 2008, στην επιθανάτια εμπειρία του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Καθώς το μοιραίο αυτό μέτρο συζητιόταν στο Καπιτώλιο, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έπαιρνε μια ακόμα πιο μοιραία απόφαση: να διακόψει την ανακαταμέτρηση των ψήφων στη Φλόριντα προσφέροντας έτσι την προεδρία στον Τζορτζ Μπους. Η κυβέρνηση Μπους θα έκανε φυσικά κατόπιν τη δική της σειρά από γκάφες.

Μαζικές φοροαπαλλαγές που ήταν άδικες και άχρηστες και κατασπατάληση του δημοσιονομικού πλεονάσματος που είχε κληροδοτήσει ο Κλίντον. Επίσης, αποτυχία να σταλούν αρκετές δυνάμεις ώστε να συλληφθεί ο Οσάμα μπιν Λάντεν στην Τόρα Μπόρα τον Δεκέμβριο του 2001. Και φυσικά, το μεγαλύτερο σφάλμα όλων, η εισβολή στο Ιράκ. Βέβαια, δεν ήταν καταστροφικά όλα όσα συνέβησαν στις ΗΠΑ. Πίσω στο 1865, κανείς δεν θα διανοούνταν πως λιγότερο από ενάμιση αιώνα αργότερα η χώρα θα εξέλεγε μαύρο πρόεδρο. Ο πρόεδρος όμως κρίνεται αποκλειστικά από την ποιότητα της ηγεσίας του. Και η ώρα της κρίσης για τον Μπαράκ Ομπάμα αργεί ακόμα.

Είναι πάντως δύσκολο να βρει κανείς κάτι καλό να πει για την επιταχυνόμενη προέλαση της κουλτούρας της διασημότητας, ένα άλλο χαρακτηριστικό της δεκαετίας· ίσως μόνο ότι πρόκειται για παραπροϊόν της (ευλογημένης) επανάστασης της πληροφορίας. Το ΥouΤube, το iΤunes, η Wikipedia, το μπλόγκινγκ, το Facebook, η στιγμιαία δυνατότητα καταγραφής, μετάδοσης και διαμοιρασμού κάθε λογής πληροφορίας, αύξησαν στον υπερθετικό βαθμό τη γνώση την τελευταία δεκαετία. Η τεχνολογία συρρίκνωσε τον κόσμο· παράλληλα όμως ενίσχυσε την ανισότητά του.


Πηγή: tanea.gr

jose

Συνέχεια...

Νεκρός βρέθηκε ο δήμαρχος Παγγαίου Καβάλας...

Δύο ταμίες του δήμου Παγγαίου είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του 46χρονου δημάρχου Τραντάφυλλου Κουκούδη.


Με 8 σφαίρες στο κεφάλι και το σώμα και κλειδωμένος μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικό, εκτός υπηρεσίας, σε ερημική παραθαλάσσια περιοχή.

Οι δράστες συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι είχαν δώσει ραντεβού με το δήμαρχο στη Νέα Πέραμο και αφού πάλεψαν μαζί του τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με ένα υποπολυβόλο Ούζι που είχαν πάρει από συγχωριανό τους.

Στην προανάκριση οι δράστες υποστήριξαν πως, μαζί με τον δήμαρχο εμπλέκονταν σε οικονομικό σκάνδαλο καθώς στα ταμεία του δήμου διαπιστώθηκε έλλειμμα 700.000 ευρώ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το τελευταίο διάστημα το θύμα προσπαθούσε να συγκεντρώσει τα χρήματα και πίεζε και τους δύο ταμίες να κάνουν το ίδιο.

Οι δύο υπάλληλοι του δήμου καθώς και ο συγχωριανός τους που τους προμήθευσε το όπλο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


Πηγή: megatv.com

jose
Συνέχεια...

Νίκος Κακαουνάκης....

http://www.kykladesnews.gr/files/protaseis%20diakopon/prosopa/Kakaoynakis_nikos_SMALL.jpg


Νίκος Κακα
ουνάκης!

Δε τον βλέπουμε σαν δημοσιογράφο η σαν ένα πράσινο πράμα....
Ακόμα κρατάμε δυνατά και λυπόμαστε για τους ανθρώπους....
Δε θέλουμε να επεκταθούμε παραπάνω γιατι για εμάς ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ξέραμε προσωπικά, δεν τον είχαμε συγγενή και τίποτα παραπάνω....Όπως και ο κάθε άνθρωπος στο κόσμο(Κίτρινος-Μάυρος -Άσπρος-Γαλάζιος).....Αλλά αυτό απο μόνο του είναι πολύ σημαντικό...!!!!
Κρίμα και πολλά συλληπητήρια σε όλους τους δικούς του και σε όσους Έλληνες ή ανα τον κόσμο τον αγάπησαν !!!
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share