Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Νέα γκέλα του ολυμπιακού...

2-2 το τελικό σκορ του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

Νέα γκέλα του Ολυμπιακού που τον φέρνει ακόμα ποιο μακριά απο την πρώτη θέση
του πρωταθλήματος

Μεγάλο παιχνίδι απο τον ΠΑΣ που κατάφερε στο τέλος να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας

Vlaxos
Συνέχεια...

Στραγγάλισε τη γυναίκα του, στον ύπνο του και αθωώθηκε.....

Ο άνδρας που ενώ κοιμόταν στραγγάλισε την γυναίκα του, αθωώθηκε σήμερα από το δικαστήριο, αφού ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν φέρει ευθύνη για την πράξη του.

Ο Μπράιαν Τόμας, 59 ετών από την νότια Ουαλία, σκότωσε την γυναίκα του Κριστίν, 57 ετών, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές τον Ιούλιο του 2008...

Ο εισαγγελέας δέχθηκε ότι ο Τόμας πάσχει από μία διαταραχή του ύπνου εξαιτίας της οποίας δεν είχε τον έλεγχο του σώματός του όταν επιτέθηκε στην επί 40 χρόνια σύζυγό του την ώρα που και οι δύο κοιμόντουσαν.

Ο Τόμας παραδέχθηκε ότι ευθύνεται για το φόνο, αλλά ο εισαγγελέας αντί να τον καταδικάσει για φόνο ή ανθρωποκτονία τον έκρινε αθώο λόγω παράνοιας, σύμφωνα με το πρακτορείο Press Association.

"Σύμφωνα με αυτή την απόφαση ο Τόμας θα έπρεπε να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική, αλλά οι ψυχίατροι πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα", δήλωσε ο εισαγγελέας.

Ο Τόμας έπαιρνε τακτικά αντικαταθλιπτικά που τον εμπόδιζαν να έχει σεξουαλικές σχέσεις με την γυναίκα του, γι' αυτό το λόγο πριν πάνε διακοπές αποφάσισε να τα σταματήσει. Σύμφωνα όμως με τους γιατρούς η απότομη διακοπή των φαρμάκων μπορεί να του προκάλεσε εφιάλτες εξαιτίας των οποίων στραγγάλισε την γυναίκα του.

Σύμφωνα με το δικαστήριο ο Τόμας, που βρίσκεται στην φυλακή από τον Ιανουάριο, δεν φέρει ευθύνη για την πράξη του, ενώ ο εισαγγελέας δήλωσε ότι πρόκειται για έναν "καλό άνθρωπο και αφοσιωμένο σύζυγο".

news24/7

Αnto
Συνέχεια...

Γεωπόνος έκανε τρενάκι με 8 ακόμα άτομα....

Το “τρενάκι” του γεωπόνου είχε 8 άνδρες, από τους οποίους οι 6 ήταν παντρεμένοι. Ο γεωπόνος μένει στο Ρέθυμνο, αλλά τις συνευρέσεις τις έκανε στο Ηράκλειο.
Τον  μυρίστηκε η γυναίκα του, άρχισε να τον παρακολουθεί και την κατάλληλη στιγμή μπήκε στο διαμέρισμα όπου ήταν και οι 8 συν τον 1, τον διοργανωτή του οργίου, τον γεωπόνο. Παρότι ήταν προετοιμασμένη η γυναίκα, έπαθε σοκ όταν αντίκρυσε όλη την ομάδα σε διάφορες στάσεις και περιπτύξεις.
Ρε τι γίνεται!



Corfas

[πηγή]

.
Συνέχεια...

Ακούστε το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά-Σπάσε το χρόνο!

Ακούστε το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά-Σπάσε το χρόνο...



ourgreektv
Συνέχεια...

Έχει κάνει ρεκόρ....Έχει πιει 115.000 τσιγάρα χασίς



Είναι σίγουρα ένα περίεργο ρεκόρ αλλά είναι η πραγματικότητα για τον 56χρονο από το Fort Lauderdale. Ο άνθρωπος αυτός πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια στα κόκαλά του και για αυτό το λόγο οι γιατροί του ...
έχουν χορηγήσει να κάνει χασίς. Τα τελευταία 25χρονια κάνει 10-15 τσιγάρα τη μέρα.Σήμερα πέρασε και στην ιστορία με το ρεκόρ του αφού υπολογίζεται ότι θα κάνει το Νο 115,000



Corfas

[πηγή]
. Συνέχεια...

Τώρα πια υπάρχει και ο εθισμός απο το cyber sex....

Εθισμός από το cyber sex

Είναι εθισμός όχι σε ουσίες, αλλά το ίδιο επικίνδυνος με τα ναρκωτικά, σε επίπεδο κοινωνικού αποκλεισμού, αλλά και αλλοίωσης της συμπεριφοράς. Ο λόγος για τον εθισμό στο cyber sex από τον οποίο «πάσχουν» χιλιάδες άνθρωποι, κατά κύριο λόγο άνδρες.

Οι εθισμένοι στο cyber sex ξοδεύουν άπειρες ώρες αναζητώντας τα πιο hardcore βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κουράζονται τόσο πολύ από αυτό το σαφάρι και τα αποτελέσματά του, που στη συνέχεια, κατά κανόνα, αρνούνται να βγουν από το σπίτι! Οι γιατροί, όπως και για κάθε άλλον εθισμό, αναφέρουν ότι πρόκειται για παθολογική συμπεριφορά που έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις. Οι συγκεκριμένοι άντρες, εξαιτίας αυτής της συνήθειας φτάνουν στο να διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής τους βασιζόμενοι στις επιλογές που μπορεί να προσφέρει η οθόνη του υπολογιστή. Αποκτούν έτσι μια εμμονή που τους εγκλωβίζει σε μια συμπεριφορά που απέχει κατά πολύ από το φυσιολογικό. Για παράδειγμα, ο εθισμός αυτός επηρεάζει σε τέτοιο βαθμό κάποιους, που τους κάνει να μην μπορούν να ολοκληρώσουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης αν δεν πρόκειται για ηλεκτρονική συνεύρεση!

Σε πρόσφατη έρευνα στη Βρετανία αποκαλύφθηκε μια τεράστια διαφοροποίηση που έχει συντελεστεί στη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών τα τελευταία χρόνια. Δεδομένου ότι η σχέση των δύο φύλων έχει αλλάξει πλέον σε κάθε τομέα, όσον αφορά την ερωτική ζωή είναι όλο και πιο συχνό φαινόμενο να έχει και ο άντρας «πονοκέφαλο»! Μπορεί βέβαια να παίζουν σημαντικό ρόλο και άλλα πράγματα, όπως η κούραση, το άγχος ή κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Ομως -καθώς φαίνεται- στους παράγοντες αυτούς προστέθηκε άλλος ένας, η παθολογική εμμονή αναζήτησης της σεξουαλικής ευχαρίστησης στο Ιντερνετ! Μια άλλη σχετική έρευνα που έγινε στην Ιταλία έχει καταλήξει στο προφίλ του άνδρα που είναι φανατικός του cyber sex: πρόκειται λοιπόν για παντρεμένο, ηλικίας 33-55 ετών, που είναι κολλημένος στην οθόνη του υπολογιστή του τουλάχιστον έντεκα ώρες την εβδομάδα, αποκλειστικά για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες.

madata


Anto
Συνέχεια...

Spinning Bowlingball Trick

Δείτε τι κάνει ο τύπος!!!





Corfas
Συνέχεια...

Εξερράγη το στήθος της Έιμι Γουάινχαουζ!


Για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου η τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse). Αυτή τη φορά δεν την ταλαιπωρεί κάποιο πρόβλημα εθισμού αλλά το νέο της στήθος που φαίνεται ότι εξερράγη, σύμφωνα με δημοσίευμα τόσο του περιοδικού People όσο και της εφημερίδας Daily Mirror. H τραγουδίστρια που στο παρελθόν μπαινόβγαινε στα νοσοκομείο εξαιτίας του εθισμού της στα ναρκωτικά, αυτή τη φορά έπεσε θύμα των ελαττωματικών εμφυτευμάτων που έβαλε στο στήθος πριν από λίγους μήνες. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun ο πατέρας της Έιμι, Μιτς Γουάινχαουζ (Mitch Winehouse), που φαίνεται ότι δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό: "Η Έιμι δεν έχει γρίπη. Μη φοβάστε δεν πρόκειται να σας κολλήσει. Είναι μια χαρά! Απλά είχε ένα προβληματάκι με το καινούργιο της στήθος. Φαίνεται ότι βγήκε ελαττωματικό και χρειάστηκε να ξαναμπεί στο χειρουργείο για να το διορθώσουν. " Φαίνεται ότι ένα από τα εμφυτεύματα στο στήθος της Έιμι εξερράγη και το υγρό που περιείχε βγήκε στην επιφάνεια του στήθους σαν παχύρρευστη κόλα, άτι που θορύβησε την τραγουδίστρια. Αμέσως, η 26χρονη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου αλλά ο εκπρόσωπός της Κρις Γκούντμαν ( Chris Goodman) θέλησε να κρύψει την αλήθεια, υποστηρίζοντας ότι η Έιμι υπέφερε από τις παρενέργειες ενός φαρμάκου για το κρύωμα. Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Οκτώβριο στο περιοδικό "People", ο πατέρας της Έιμι , είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για το καινούργιο στήθος της κόρη του, χαρακτηρίζοντάς το ως φανταστικό, επιβεβαιώνοντας μάλιστα ότι εδώ και ένα χρόνο η κόρη του έχει καταφέρει να παραμείνει καθαρή. Λίγες ημέρες μετά την επέμβαση στο στήθος, η Γουάινχαουζ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και πάλι με έντονους πόνους στο στήθος, υποστηρίζοντας ότι αυτό είχε εκραγεί. πηγή:Λοιπον

Vlaxos
Συνέχεια...

Αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη...

Θύμα λυστείας  έπεσε  ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.
Αγνωστοι πλησίασαν το θύμα  στο δρόμο, τον πυροβόλησαν στο πόδι και άρπαξαν έναν χαρτοφύλακα μέσα στον οποίο υπήρχε ποσό αξίας 10.000 ευρώ.

Την ώρα της επίθεσης περνούσε από το σημείο ένας οδηγός, ο οποίος σταμάτησε για να βοηθήσει τον επιχειρηματια. Τότε, οι ληστές πυροβόλησαν και  τον διερχόμενο οδηγό στο πόδι.

Η αστυνομία κατέφτασε στο σημείο και εντόπισε 11 κάλυκες και 2 βολίδες πυροβόλου όπλου.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Corfas

[πηγή] Συνέχεια...

Στο Μεξικό η σορός του Αντόνιο Ντε Νίγκρις...


Στο Μεξικό βρίσκεται ήδη η σορός του Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Η σορός του αδικοχαμένου άσου της Λάρισας μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης στο Μοντερέι, όπου θα ψαλλεί και η νεκρώσιμος ακολουθία.


Πολλοί οπαδοί της τοπικής ομάδας, από την οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα του ο παίκτης, συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Η σορός αναμένεται να αποτεφρωθεί το Σάββατο (21/11) και την Κυριακή (22/11) θα μεταφερθεί στο γήπεδο της Μοντερέι όπου και θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Τη Λάρισα θα εκπροσωπήσουν ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Τζήμας και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων, Δήμητρα Βασιλάκου, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου καθιστούν απαγορευτική τη μετακίνηση μελών του αγωνιστικού τμήματος.

Πηγή:sport.gr

Vlaxos
Συνέχεια...

Στην εντατική 11χρονο κοριτσάκι απο τη Νέα Γρίπη...

Σε μονάδες εντατικής θεραπείας εισήχθησαν άλλοι τρεις άνθρωποι, που προσβλήθηκαν από τον ιό της νέας γρίπης. Μεταξύ αυτών και ένα 11χρονο κορίτσι, χωρίς υποκείμενο νόσημα.

Τα άλλα δύο περιστατικά αφορούν σε έναν άνδρα 59 ετών με υποκείμενο καρδιαγγειακό νόσημα, που εμφάνισε βαριά πνευμονία, και έναν άνδρα 42 ετών με υποκείμενη ηπατική ανεπάρκεια, που εμφάνισε βαριά πνευμονία.


Anto

Συνέχεια...

Εκτός F1 o Raikkonen-ο Μπάτον στη McLaren...


Εκτός Formula 1 θα μείνει για του χρόνου ο Kimi Raikkonen, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (18/11) ο μάνατζερ του Steve Robertson στα Φινλανδικά μέσα ενημέρωσης. Οι επιλογές του Kimi ήταν δύο: Ή στη McLaren ή πουθενά", είπε ο Ρόμπερτσον. "Ο Kimi και η αυτοκινητοβιομηχανία δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία κι έτσι δεν θα είναι πια οδηγός της F1 – τουλάχιστον όχι για του χρόνου", κατέληξε ο μάνατζερ του Φινλανδού οδηγού. Ο Raikkonen, που κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2007 με τη Ferrari έφυγε από την ομάδα ανοίγοντας το δρόμο στον Fernando Alonso. Πολλές ομάδες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ωστόσο ο Φιλανδός ήθελε να επιστρέψει στη McLaren. "Ο Kimi θέλει πολύ να συνεχίσει να οδηγεί. Μια χρονιά εκτός δεν σημαίνει τίποτα", διευκρίνισε ο μάνατζερ του σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν σκοπεύει να παρατήσει τελείως την F1.

Ο Τζένσον Μπάτον αποτελεί και επίσημα, πλέον, πιλότο της McLaren, αντικαθιστώντας τον Χέικι Κοβαλάινεν.

Η βρετανική ομάδα θα έχει στο δυναμικό της τους δύο τελευταίους παγκόσμιους πρωταθλητές, μετά την αίσια έκβαση που είχε η υπόθεση με τον παγκόσμιο πρωταθλητή. "Είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις μια ομάδα που ήσουν τόσο πολύ καιρό, είπε ο Μπάτον μετά την επίσημη ανακοίνωση της McLaren". Συνεχίζοντας συμπλήρωσε: "Αλλά η ζωή είναι προκλήσεις και το πιο σημαντικό για όλους είναι η πρόκληση του εαυτού σου. Οπότε, αν και κέρδισα το πρωτάθλημα με την Brawn GP τον περασμένο χρόνο και ποτέ δεν θα το ξεχάσω αυτό, θα ήθελα να συνεχίσει ο εαυτός μου στις προκλήσεις. Οπότε γι’ αυτό αποφάσισα να πάω στη Vodafone McLaren Mercedes. Είμαι οπαδός της McLaren από παιδί και είναι νιώθω απίστευτα που τελικά είμαι μέρος αυτής". Ο Λιούις Χάμιλτον δε δίστασε να καλωσορίσει το νέο του teammate λέγοντας: "Είναι φανταστικά νέα ότι ο Τζένσον αποφάσισε να έρθει και κοιτάζω να δουλέψω μαζί με αυτόν και τους μηχανικούς για να ξεκινήσουμε τη χρονιά με ένα αυτοκίνητο τόσο ανταγωνιστικό ώστε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές μου για το μέλλον στον teammate μου για το 2008-2009 και τώρα καλό μου φίλο, τον Χέικι κοβαλάινεν, ο οποίος είναι ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω συναντήσει". Ενώ το αφεντικό της ομάδας Ματ Γουίτμαρς σε δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι "η απόφαση του Μπάτον δε σχετίζεται με τα λεφτά".

Vlaxos

Συνέχεια...

Ανέκδοτο...


Μια ξανθιά έκανε διακοπές στο ξενοδοχείο και κάθε μέρα ανέβαινε στην πάνω ταράτσα και έκανε ηλιοθεραπεία. Μετά από λίγες μέρες λέει “δεν με βλέπει κανένας, ας κάνω και λίγο γυμνή ηλιοθεραπεία.” Τα βγάζει λοιπόν όλα και ξάαααααπλα. Ξαφνικά ακούει κάποιον να έρχεται τρέχοντας. Γυρνάει ανάποδα και ρίχνει στην πλάτη της την πετσέτα. Έρχεται ένας τύπος του ξενοδοχείου λαχανιασμένος: “Κυρία μου γιατί κάνετε γυμνή ηλιοθεραπεία;” “Μα κανείς δεν με βλέπει εδώ πέρα” “Ναι αλλά είστε πάνω στην γυάλινη οροφή της τραπεζαρίας μας.”

Vlaxos
Συνέχεια...

Καμπάνα της fifa για το Ιράκ....




Εκτός του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη τέθηκε μέχρι νεωτέρας το Ιράκ αφού η FIFA τιμώρησε τη χώρα για επέμβαση της πολιτείας στα εσωτερικά της ομοσπονδίας...


Όπως έγινε γνωστό, η Ολυμπιακή Επιτροπή του Ιράκ αποπειράθηκε να ελέγξει την ομοσπονδία για οικονομικές ατασθαλίες και άλλες παραβάσεις, ενέργεια που θεωρήθηκε απαράδεκτη παρέμβαση από τη FIFA.

Η επιτροπή έκτακτων καταστάσεων της ομοσπονδίας συνεδρίασε την Παρασκευή και αποφάσισε να μην επιτρέψει σε καμία ομάδα του Ιρακ να πάρει μέρος σε οποιοδήποτε επίσημο ή φιλικό παιχνίδι.

contra.gr


Anto
Συνέχεια...

Ρεκόρ… προπώλησης για το πρώτο album της Susan Boyle...



Το πολυαναμενόμενο album της Susan Boyle, του «ασχημόπαπου» με την κρυστάλλινη φωνή που έκλεψε καρδιές στο show «Britain’s Got Talent», έκανε ρεκόρ προ-παραγγελιών στο site του Amazon. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Boyle με τίτλο «I dreamed a dream» κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου...


Το cd της 48χρονης πρώην εθελόντριας της εκκλησίας της Σκωτίας ταρακούνησε για τα καλά το Amazon σπάζοντας όλα τα ρεκόρ προπαραγγελίας για album στην 14χρονη ιστορία του site και ξεπερνώντας τις επιδόσεις τόσο του «Supermarket Fantasy» της γιαπωνέζικης ροκ μπάντας Mr. Children το 2008, όσο και του «Not too late» της Norah Jones το 2007.

Η Susan Boyle δεν κατάφερε για λίγες μόνο ψήφους να κερδίσει την πρωτιά στο talent show «Britain’s Got Talent» τον περασμένο Απρίλιο, με αποτέλεσμα να εισαχθεί λίγες μέρες αργότερα σε κλινική με συμπτώματα κατάθλιψης και υπερκόπωσης.

Με τη βοήθεια ωστόσο του… αυστηρού κριτή Simon Cowell, που είναι και ο παραγωγός του πρώτου της album, κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της και να μπει στο στούντιο για να ετοιμάσει το δισκογραφικό της ντεμπούτο.

Το «I dreamed a dream» κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου από τη Sony και όλα δείχνουν ότι θα κατακτήσει εύκολα την κορυφή των charts.


totefteri


Anto
Συνέχεια...

Η Γη ξαφάνισε έναν ολόκληρο ποταμό...

Που πήγε ο ποταμός;


Ο ποταμός Λιστάρα στη βορειοανατολική Κολομβία «χάθηκε» ξαφνικά μέσα σε ένα τεκτονικό ρήγμα, ανακοίνωσαν οι αρχές της πόλης Σαν Αντρές....

«Η γη κατάπιε» τον ποταμό σε μία αγροτική περιοχή, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 800 μέτρων από την πόλη των 9.000 κατοίκων στην επαρχία Σανταντέρ, δήλωσαν στον κολομβιανό ραδιοφωνικό σταθμό RCN αξιωματούχοι της πόλης.

Ειδικοί στη Μπογκοτά, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 400 χιλιομέτρων, κλήθηκαν να διερευνήσουν τα αίτια του φαινομένου και να διαπιστώσουν αν το ρήγμα συνιστά απειλή για τον πληθυσμό της πόλης.


madata


Anto
Συνέχεια...

Δείτε τη γυμνή φωτογράφηση της Πιρέλι σε Video....Απο τις καλύτερες φωτογραφήσεις..!!

Ένα απολαυστικό βίντεο, συνοδευόμενο από απίθανες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης της Πιρέλι!
Απο τις καλύτερες φωτογραφίσεις που έχουμε δεί...
Τέλειο ημερολόγιο θα γινότανε για το δωμάτιο σου...
Για να δείτε τη φωτογράφηση με το video, πατήστε:





Anto
Συνέχεια...

Δείτε τη νέα φωτογράφηση της Ζιζέλ....

Δείτε τη νέα φωτογράφηση της Ζιζέλ....Αυτή τη φορά για τα ρούχα της εταιρίας Μισόνι...


ΖΙΖΕΛ











Αnto

Συνέχεια...

10 πράγματα που δεν ξέρατε για το «Twilight»...


Τα 10 πιο hot γεγονότα στο ιστορικό της ταινίας-φαινόμενο!

1. Περισσότεροι από 5.000 ηθοποιοί πέρασαν από casting για τον ρόλο του Edward Cullen, τον οποίο τελικά (και ευτυχώς) «κέρδισε» ο 21χρονος τότε Robert Pattinson.
2. Οι ηθοποιοί πρέπει να παραμένουν χλωμοί, έτσι το συμβόλαιό τους περιλαμβάνει τον όρο «μακριά από τον ήλιο» για όσο διάστημα διαρκούν τα γυρίσματα.


3. Η πρώτη ταινία της τετραλογίας, το «Λυκόφως», το οποίο σκηνοθέτησε η Catherine Hardwicke, έφερε στα box-office περισσότερα από 70.000.000 δολάρια παγκοσμίως και ήταν το μεγαλύτερο ρεκόρ για ντεμπούτο ταινίας που έχει σκηνοθετήσει ποτέ γυναίκα.
4. Δύο από τα τραγούδια της πρώτης ταινίας, το «Never Think» και το «Let Me Sign», τα ερμήνευσε ο Robert Pattinson.
5. Η συγγραφέας των βιβλίων, Stephenie Meyer, έχει δηλώσει ότι εμπνεύστηκε την ιστορία του Edward και της Bella από ένα της όνειρο. Μάλιστα, θυμάται και την ακριβή ημερομηνία : 2 Ιουνίου 2003.
6. Η ίδια η Stephenie Meyer έκανε μία cameo εμφάνιση στο «Λυκόφως», ως μία γυναίκα που παραγγέλνει σάντουιτς για χορτοφάγους σε ένα εστιατόριο που δειπνούν η Bella και ο Edward.
7. Την τοποθεσία όπου λαμβάνει χώρα η ιστορία, το Forks της Washington, το επέλεξε η συγγραφέας όταν αναζήτησε στο google τις περιοχές της Αμερικής όπου έχουν την περισσότερη βροχή. Περισσότεροι από 100 θαυμαστές του «Λυκόφωτος» κάνουν καθημερινά βόλτα στο Forks. Ένα εστιατόριο, το «Sully's Drive-In», προσφέρει μέχρι και Bella Burger, το οποίο σερβίρεται συνοδευόμενο με ψεύτικα δόντια βρικόλακα.
8. Το όνομα του πρωταγωνιστή Edward Cullen είναι μίξη των αγαπημένων κλασικών λογοτεχνικών ηρώων της Stephenie Meyer (βλ. Edward Rochester και Edward Ferrars) και ενός συνηθισμένου βρετανικού επιθέτου το οποίο υπήρχε σε ταφόπλακες του 17ου αιώνα!
9. Η πρωταγωνίστρια Kristen Stewart ήταν μόνον 17 στη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας. Σύμφωνα με την ίδια, η αγαπημένη της σκηνή ως Bella, ήταν όταν φίλησε τον Edward Cullen.
10. Υπάρχουν τέσσερα ολοκληρωμένα βιβλία στην Twilight Saga ιστορία: Το «Λυκόφως», η «Νέα Σελήνη», η «Έκλειψη» και η «Χαραυγή». Ένα πέμπτο βιβλίο -«Midnight Sun»- διέρρευσε ημιτελές στο διαδίκτυο. Το βιβλίο παραμένει ανολοκλήρωτο. Η Meyer υποστηρίζει ότι θα παραμείνει έτσι επ’ αόριστον.
[πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Η Intel παρουσιάζει ηλεκτρονικό αναγνώστη για ανθρώπους με προβλήματα όρασης...


Η Intel, γνωστή από τους επεξεργαστές τις, παρουσίασε το Reader μια συσκευή για τους χρήστες με προβλήματα όρασης ή τους δυσλεκτικούς. Το Reader χρησιμοποιεί μια κάμερα για να φωτογραφίσει μια σελίδα κειμένου από οποιοδήποτε βιβλίο ή εφημερίδα, επεξεργάζεται τα δεδομένα και "διαβάζει" προφορικά το κείμενο. Περιέχει 2GB μνήμης οπότε μπορεί εύκολα να αποθηκεύσει 600 φωτογραφημένες σελίδες ή 500000 σελίδες επεξεργασμένου κειμένου. Το μόνο κακό είναι η τιμή του που αναμένεται να είναι κοντά στα 1000 ευρώ!
[πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Σάλος με τις δολοφονίες στο Περού για το λίπος...


Σάλος έχει προκληθεί με την υπόθεση δολοφονίας πιθανόν και 60 αγροτών στο Περού, προκειμένου να συλλέξουν το λίπος τους, για να πουληθεί σε εταιρείες καλλυντικών, ακόμη και στην Ευρώπη. Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ο ένας περιέγραψε στις αρχές την αποτρόπαια πράξη. Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί εκφράζουν τις αμφιβολίες τους σχετικά με το αν η συγκεκριμένη ιστορία φρίκης ευσταθεί.


Το ανθρώπινο λίπος, που άλλοτε θεωρείτο πολύτιμο για την παραγωγή καλλυντικών και ιατρικές χρήσεις, συλλεγόταν τους προηγούμενους αιώνες από τα πτώματα κρατούμενων που εκτελούνταν.

Ο 32χρονος Σεράπιο Βεραμέντι, ένας από τους υπόπτους που συνελήφθησαν και φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο στη συμμορία, προκάλεσε ρίγη στους πολίτες του Περού που αναρωτιούνται εάν όσα είπε είναι πράγματι αλήθεια. «Χρησιμοποιούσαμε μια wincha [εργαλείο] για να κόψουμε τα κεφάλια τους. Κρεμάγαμε τα διαμελισμένα πτώματα από γάντζους, και μετά ανάβαμε έξι ή οκτώ κεριά από κάτω τους, και περιμέναμε δυο τρεις μέρες για να στάξει το λίπος στο μπουκάλι», φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς.

Ακόμα και βετεράνοι περουβιανοί αστυνομικοί είπαν πως πρόκειται για την πιο μακάβρια ιστορία που έχουν ακούσει ποτέ.

Τα μέλη της συμμορίας αυτοαποκαλούνταν Los Pishtacos. Στην μυθολογία των πολιτισμών των Άνδεων, ο πιστάκο είναι κάτι σαν μπαμπούλας ή βαμπίρ, ένας ανθρωπόμορφος διάβολος, συνήθως λευκός, που δολοφονεί για να κλέψει το λίπος ή να κομματιάσει τις σορούς των ιθαγενών. Η έννοια προέρχεται από την λέξη pishtay, η οποία στα Κέτσουα σημαίνει αποκεφαλισμός, διαμελισμός, ή κόψιμο του λαιμού.

«Πώς μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που διαμελίζουν άλλους με μόνο στόχο να βγάλουν λεφτά από το ανθρώπινο λίπος;», διερωτήθηκε με μια έκφραση φρίκης ο υπουργός Δικαιοσύνης Οκτάβιο Σαλασάρ.

Ο Βεραμέντι συνελήφθη αυτήν την εβδομάδα μαζί με τρεις συνεργούς του όταν, σε ελέγχους ρουτίνας σε λεωφορεία που ταξίδευαν από τις επαρχίες στη Λίμα, βρέθηκαν μπουκάλια από λεμονάδες γεμάτα λίπος, που εργαστηριακοί έλεγχοι έδειξαν ότι ήταν ανθρώπινο. Τα μπουκάλια είχαν σταλεί ως ασυνόδευτα πακέτα. «Επρόκειτο για δείγμα», δήλωσε ο Βεραμέντι.

Ο 32χρονος είπε ότι η συμμορία συνέλεξε περίπου 17 λίτρα ανθρώπινου λίπους που ήλπιζε να πουλήσει σε εταιρίες που παράγουν προϊόντα ομορφιάς -ορισμένες εκ των οποίων είπε πως βρίσκονται στην Ευρώπη- με αντίτιμο 15.000 δολάρια το λίτρο.

Οι αρχές βρήκαν μια ποσότητα λίπους στο σπίτι ενός ακόμη φερόμενου ως πιστάκο, του Έλμερ Καστιγιέχος, σε ένα χωριό στην επαρχία Ουανούκο, στο κεντρικό Περού, περίπου 400 χλμ. βορειοανατολικά από τη Λίμα.

Επτά ύποπτοι παραμένουν ασύλληπτοι.

Αν και ορισμένοι αστυνομικοί εκφράζουν αμφιβολίες για το αν η υπόθεση στέκει, ο διευθυντής των τμήματος εγκληματικών ερευνών Εουσέμπιο Φελίς υπογράμμισε πως οι αρχές πιστεύουν ότι πράγματι υπήρξαν δολοφονίες σαν κι αυτές που περιέγραψε ο Βεραμέντι.

Ο Φελίς σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να εκτιμηθεί επακριβώς πόσους ανθρώπους δολοφόνησαν τα μέλη της συμμορίας. «Προφανώς δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε έναν κακοποιό, αλλά βρήκαμε αρκετά στοιχεία ώστε να είμαστε σχεδόν 100% σίγουροι πως πρόκειται για μια υπόθεση πιστάκος», δήλωσε.

Η αστυνομία φοβάται πως η συμμορία ενδέχεται να δρούσε επί χρόνια, ίσως ακόμα και δυο δεκαετίες, και δεν αποκλείουν την ανάμιξή της στις εξαφανίσεις, επί σειρά ετών, 60 αγροτών στις επαρχίες Ουανούκο και Πάσκο, στα βουνά όπου ζούσαν οι ύποπτοι που συνελήφθησαν.

Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου του Περού, Χούλιο Κάστρο Γκόμες, δηλώνει πάντως ότι η υπόθεση τον κάνει να δυσπιστεί. Οπως επισήμανε, οι κλινικές πλαστικής χειρουργικής συχνά αποκτούν μεγάλες ποσότητες λίπους από χειρουργικές επεμβάσεις λιποαναρρόφησης και τις πετούν, διότι δεν υπάρχει αγορά που να τις χρειάζεται. Οι κλινικές μερικές φορές χρησιμοποιούν λίπος για να καλύπτουν ρυτίδες και άλλες ατέλειες, αλλά αξιοποιούν για το σκοπό αυτό λίπος από τον ίδιο ή την ίδια τον ή την ασθενή για το σκοπό αυτό. «Γιατί λοιπόν να πλήρωνε κάποιος 15 χιλιάδες δολάρια το λίτρο;», διερωτάται.

Πέραν αυτού, αν και ο Κάστρο Γκόμες παραδέχεται ότι το λίπος θα μπορούσε να εξαχθεί με αυτοσχέδιες μεθόδους όπως αυτές που περιέγραψε ο Βεραμέντι, εξήγησε ότι θα ήταν γεμάτο ακαθαρσίες και άρα άχρηστο.

Η αστυνομία εξακολουθεί να προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση, καθώς ανακύπτουν στοιχεία ότι τουλάχιστον το ένα θύμα -ένας 27χρονος- πράγματι δολοφονήθηκε και το σώμα του αποστραγγίστηκε με αυτόν τον τρόπο.

[πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Προς πώληση σε ιστοσελίδα προσφέρθηκε ο εγκέφαλος του Μουσολίνι...


Άγνωστοι προσπάθησαν να πουλήσουν τον εγκέφαλο και αίμα του Μπενίτο Μουσολίνι μέσω της ιστοσελίδας δημοπρασιών eBay αλλά η «αγγελία» έγινε πολύ γρήγορα αντιληπτή και η εταιρεία την «κατέβασε» προτού υπάρξουν προσφορές. Σύμφωνα με το eBay ο «πωλητής» ανέρτησε την αγγελία σήμερα το πρωί θέτοντας ως τιμή εκκίνησης τα 15.000 ευρώ. Εξηγώντας την αιτία απόσυρσης της «προσφοράς», διευκρίνισε ότι απαγορεύεται η πώληση βιολογικών υλικών. «Είναι ντροπή να προσπαθεί κάποιος να πουλήσει τον εγκέφαλο και το αίμα του παππού μου», δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Sky TG24η Αλεσάντρα Μουσολίνι, η εγγονή του δικτάτορα. Σύμφωνα με την ίδια, τα λείψανα του παππού της φυλάσσονταν στο νοσοκομείο Πολικλίνικο του Μιλάνου, κάτι όμως που το νοσοκομείο διαψεύδει.
[πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Η Ελλάδα μετά και την ιστορική πρόκριση της ανεβαίνει και θέση στη παγκόσμια κατάταξη...

Η Ελλάδα μετά και την ιστορική πρόκριση της ανεβαίνει και θέση στη παγκόσμια κατάταξη...
Πλέον η Ελλάδα ανέβηκε στη 12 θέση και όλα βαίνουν καλώς..
Για να διαβάσετε τη λίστα με τη παγκόσμια κατάταξη, πατήστε:




1. Ισπανία 1.622 βαθμοί
2. Βραζιλία 1.592
3. Ολλανδία 1.279
4. Ιταλία 1.215
5. Πορτογαλία 1.181
6. Γερμανία 1.170
7. Γαλλία 1.122
8. Αργεντινή 1.085
9. Αγγλία 1.063
10. Κροατία 1.050
11. Καμερούν 1.035
12. ΕΛΛΑΔΑ 1.028


Anto
Συνέχεια...

Διαβάστε και την απάντηση του Νίκου Παπαδάκη για το σκάνδαλο με τη μεγάλη αποκάλυψη της ηλεκτρονικής εφημερίδας stifora.gr

http://im2.yupi.gr/y2/400_last_papadakis_large.jpg


Oι σοβαρές καταγγελίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr για το σκάνδαλο με το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει ο γνωστός παρουσιαστής και τοπ μόντελ, Νίκος Παπαδάκης, έχουν ήδη γίνει αντικείμενο σχολιασμού από μεγάλη μερίδα του κόσμου.
Για να διαβάσετε την απάντηση , πατήστε:

Πρόκειται για ζήτημα ηθικής τάξεως που εγείρει το λαϊκό αίσθημα και προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr ως όφειλε επικοινώνησε με τον ίδιο τον παρουσιαστή για να έχει και τη δική του θέση επί του θέματος που τον αφορά.

Είναι σίγουρο ότι τον αιφνιδιάσαμε παίρνοντάς τον τηλέφωνο και λέγοντάς του ότι έχουμε στα χέρια μας καταγγελίες που αφορούν στο διαμέρισμά του και συγκεκριμένα ότι ανήκει στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και εκείνος πληρώνει ενοίκιο μόλις 110 ευρώ το μήνα! Στην αρχή μας άκουγε -αμήχανος ίσως- και μάλιστα ζήτησε να του επαναλάβουμε το θέμα για το οποίο τον καλούμε.

Στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας χαρακτηριστικά με έντονο ύφος: "Κι εσάς τι σας αφορά;"

Κατ' αρχάς τον ευχαριστούμε που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας και δεν το αρνείται -πώς θα μπορούσε άλλωστε;- και κατά δεύτερον του απαντάμε ότι μας αφορά και αφορά και όλο τον κόσμο μιας και η περιουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και γενικότερα η εκκλησιαστική περιουσία έχει προέλθει από την ευαισθησία και τη φιλανθρωπία κάποιων ανθρώπων με σκοπό να ωφελήσει και να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ανήκετε κι εσείς σε αυτούς, κύριε Νίκο Παπαδάκη;

Του απαντάμε από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr μιας και ο παρουσιαστής του "Όμορφου Κόσμου", όταν θελήσαμε να του εξηγήσουμε το λόγο που μας αφορά, εκείνος βιάστηκε να πει ότι δεν έχει να μας δηλώσει τίποτα και μας έκλεισε το τηλέφωνο. Γιατί άραγε...

stifora.gr

Anto
Συνέχεια...

Καταγγελίες φωτιά για το Νίκο Παπαδάκη – Σκάνδαλο με το σπίτι που μένει...

Η ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα σκάνδαλο που θα συζητηθεί. Πρωταγωνιστής του σκανδάλου το μοντέλο και παρουσιαστής του «Όμορφου κόσμου» του MEGA, Νίκος Παπαδάκης...
Για να διαβάσετε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις απο την ηλεκτρονική εφημερίδα , πατήστε:

Στα χέρια των δημοσιογράφων της stifora.gr έφτασαν καταγγελίες ανθρώπων που μιλούν για μεγάλο σκάνδαλο με περιουσιακά στοιχεία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που έχουν προέλθει από δωρεές πιστών και βρίσκονται σε λάθος… χέρια. Οι καταγγελίες αυτές επιβεβαιώνονται και από κύκλους της σημερινής διοίκησης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων η οποία -και το τονίζουμε- δεν ευθύνεται για τα κακώς κείμενα που έλαβαν χώρα επί Πατριάρχου Ειρηναίου.




Πολλοί θα θυμούνται τι είχε συμβεί το Μάιο του 2005, όταν 11 Μητροπολίτες εκ των οποίων 7 μέλη της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου και 23 Αρχιμανδρίτες του Παναγίου Τάφου, είχαν εκδώσει επιστολή αποκηρύξεως του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου. Στην επιστολή αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Ειρηναίος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ανεύθυνη διαχείριση της περιουσίας του Πατριαρχείου. Το παρακάτω απόσπασμα είναι χαρακτηριστικό:

«Ψευδόμενος (ο Ειρηναίος), διατείνεται σοφιστικώς ότι, "αν υπέγραψα να κοπούν τα χέρια μου" και ότι "δεν πούλησα". Δεν υπέγραψε βεβαίως τα συμβόλαια, γνωρίζων τον άμεσον κίνδυνον της πράξεως ταύτης, υπέγραψεν, όμως, εις τον Παπαδήμαν τα πληρεξούσια, δια των οποίων εγένοντο τα συμβόλαια των πολυετών μισθώσεων, κατόπιν μακράς συνεργασίας μετ' αυτού. Και δεν επώλησε, καθ' ότι ενταύθα επικρατεί εύσχημος τρόπος πωλήσεως δια πολυετούς εκμισθώσεως 99 ετών μετ' αυτομάτου ανανεώσεως, ως εν προκειμένω».

Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Ότι το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων μίσθωνε ακίνητα πολύ μεγάλης αξίας σε «εκλεκτούς» έναντι ευτελούς μισθώματος με συμβόλαια έως και 99 ετών ισχύος που ανανεώνονται αυτόματα!

Για να δούμε όμως και ποιος «εκλεκτός» έχει μισθώσει ένα ακίνητο που ανήκει στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων…

Νίκος Παπαδάκης εστίν ο «εκλεκτός»

Μεταξύ άλλων, ένας από αυτούς που στάθηκαν «τυχεροί» ήταν και ο γνωστός παρουσιαστής, Νίκος Παπαδάκης. Ο κύριος Παπαδάκης είναι ενοικιαστής του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων καθώς διαμένει σε διαμέρισμα-φιλέτο κάτω από την Ακρόπολη και συγκεκριμένα επί της οδού Τσάμη Καρατάσου στο Κουκάκι. Το διαμέρισμά του αυτό βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας και έχει θέα την Ακρόπολη. Θέλετε να μάθετε πόσο πληρώνει ενοίκιο για το διαμέρισμα αυτό που πολλοί θα ήθελαν, αλλά λίγοι θα μπορούσαν να νοικιάσουν; Το εξωφρενικό ποσό των 110 ευρώ!!!





(φωτογραφία της περιοχή που διαμένει ο Νίκος Παπαδάκης από δορυφόρο της Google)

Δε διαβάσατε λάθος, 110 ευρώ μόλις κοστίζει στον κύριο Παπαδάκη μηνιαίως το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει εδώ και χρόνια το τοπ μόντελ και παρουσιαστής και για όσο διάστημα εκείνος επιθυμεί θα συνεχίσει να διαμένει πληρώνοντας το ευτελές αυτό αντίτιμο…

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό και λυπούμαστε βαθύτατα», αναφέρουν κύκλοι της σημερινής διοικήσεως του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr. «Υπάρχουν συμβόλαια υπογεγραμμένα επί Πατριάρχου Ειρηναίου και νιώθουμε εξίσου απογοητευμένοι με εσάς…».

Εδώ γεννάται το εξής ερώτημα: Πώς αυτό το διαμέρισμα-φιλέτο περιήλθε στην κατοχή του κυρίου Νίκου Παπαδάκη; Σίγουρα δεν το βρήκε σε αγγελία στην εφημερίδα, πάντως. Αυτό που γνωρίζει η ηλεκτρονική εφημερίδα stifora.gr με το ρεπορτάζ το οποίο έκανε είναι ότι τα διαμερίσματα του Πατριαρχείου δίνονταν από τα άτομα του στενού κύκλου του Ειρηναίου σε «δικούς τους» ανθρώπους μιας και επρόκειτο ουσιαστικά για τον πρώτο αριθμό λαχείου που είχε κληρωθεί! Προφανώς κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβη και στην περίπτωση του γνωστού παρουσιαστή ο οποίος θα είχε τις κατάλληλες γνωριμίες ώστε να μπορέσει να μισθώσει το ακίνητο με 110 ευρώ το μήνα σε μια περιοχή που αντίστοιχα διαμερίσματα –που πολύ δύσκολα θα βρείτε διαθέσιμα- μισθώνονται με σχεδόν 20πλάσια τιμή.

Πολλοί είναι οι πιστοί που καταγγέλλουν ότι το σκάνδαλο είναι τεράστιο και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτοί που έκαναν δωρεά τα ακίνητά τους στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων δεν το έκαναν για να μισθωθούν αυτά στον κύριο Παπαδάκη Νίκο και σε κάθε κύριο Παπαδάκη που θα μπορούσε πολύ εύκολα με τα χρήματα που κερδίζει από τη δουλειά του να μισθώνει ένα οποιοδήποτε ακίνητο καταβάλλοντας την πραγματική αξία που του αναλογεί.

Είναι σωστό να υπάρχουν άπορες οικογένειες με παιδιά στο δρόμο και η περιουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων να βρίσκεται στα χέρια οικονομικά ευκατάστατων ανθρώπων, όπως ο κύριος Νίκος Παπαδάκης; Αυτό το ερώτημα, βέβαια, είναι ρητορικό μιας και το ζήτημα είναι καθαρά ηθικής τάξεως, αφού τα συμβόλαια είναι συμβόλαια… Όμως σίγουρα προκαλείται το λαϊκό αίσθημα, όταν γνωρίζουμε όλοι μας τη φτώχια που βιώνουν καθημερινά στη χώρα μας εκατομμύρια συνάνθρωποί μας -μεταξύ των οποίων δεν συγκαταλέγεται ο Νίκος Παπαδάκης.



ΠΗΓΗ:stifora


Anto
Συνέχεια...

O Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Τρόντ Σόλιντ , υπέγραψε στην Ανγκαραγκουτσού...

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Χέρενφεν, ο Τροντ Σολιντ δεν άργησε να βρει δουλειά καθώς την Παρασκευή (21/11) ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους ανθρώπους της Άνκαραγκουτσου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του τουρκικού συλλόγου...

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, αλλά και των Μπριζ και Γάνδη, πήρε τη θέση του Χικμέτ Καραμάν που είδε την πόρτα της εξόδου πριν από περίπου 10 ημέρες, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο την Κυριακή, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εσκισεχίρσπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί πως η ομάδα της Άνκαρας καταλαμβάνει μέχρι στιγμής την 12η θέση στη βαθμολογία, με απολογισμό μόλις 13 πόντους μετά τις 12 πρώτες αγωνιστικές, ενώ το διάστημα αυτό απασχόλησε έντονα τα διεθνή ΜΜΕ λόγω των οικονομικών προβλημάτων της που είχαν ως αποτέλεσμα ακόμα και την έξωση του Ντάριους Βάσελ από το ξενοδοχείο που διέμενε από το ξεκίνημα της σεζόν.

sport24


Anto
Συνέχεια...

Όλες οι πληροφορίες για τα τέλη κυκλοφορίας....

Έως την 31η Δεκεμβρίου 2009 θα πρέπει οι κάτοχοι των ΙΧ αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών να προμηθευθούν από τις τράπεζες, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα ΕΛΤΑ το ειδικό σήμα για τα τέλη κυκλοφορίας για το 2010...Μετά αυτή την προθεσμία, τα σήματα θα διατίθενται αποκλειστικά από τις Εφορίες....
Για να δείτε και άλλα, πατήστε:


Παράλληλα, τα σήματα θα διατίθενται από τις Εφορίες σε όλες τις περιπτώσεις που δεν λαμβάνεται ειδοποιητήριο από τον κάτοχο του οχήματος ή το έχει απολέσει ή λαμβάνει ειδοποιητήριο αλλά είναι λανθασμένος ο αριθμός κυκλοφορίας ή τα οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας ή αναγράφεται λανθασμένος ΑΦΜ ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο.

Επίσης, από τις Εφορίες θα διατίθεται το σήμα όταν αγοράζεται αυτοκίνητο μετά την 1/10/2009 και δεν είναι τεχνικά δυνατό να αποσταλεί ειδοποιητήριο στον νέο κάτοχο.

Τα νέα τέλη κυκλοφορίας που ανακοινώθηκαν είναι:

Οχήματα που κυκλοφόρησαν μετά το 2005 (κατηγορία Α)

Από 785 έως 1357 κυβικά από 112 ευρώ θα πληρώσουν 94.

Από 1358 έως 1928 κυβικά από 202 ευρώ θα πληρώσουν 184.

Από 1929 έως 2357 κυβικά από 446 ευρώ θα πληρώσουν 428 ευρώ

Από 2357 κυβικά και επάνω από 580 ευρώ θα πληρώσουν 562.

Οχήματα που κυκλοφόρησαν από 1-1-2000 έως 31-12-2004 (κατηγορία Β)

Από 785 έως 1357 κυβικά από 112 ευρώ θα πληρώσουν 137 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 162 ευρώ.

Από 1358 έως 1928 κυβικά από 202 ευρώ θα πληρώσουν 252 ευρώ όσα προέβλεπε ο και ο νόμος Σουφλιά.

Από 1929 έως 2357 κυβικά από 446 ευρώ θα πληρώσουν 521 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 496 ευρώ.

Από 2357 κυβικά και επάνω από 580 ευρώ θα πληρώσουν 680 ευρώ από 630 ευρώ.

Οχήματα που κυκλοφόρησαν από 1-1-1996 έως 31-12-1999 (κατηγορία Γ)

Από 785 έως 1357 κυβικά από 112 ευρώ θα πληρώσουν 162 ευρώ.

Από 1358 έως 1928 κυβικά από 202 ευρώ θα πληρώσουν 302 ευρώ.

Από 1929 έως 2357 κυβικά από 446 ευρώ θα πληρώσουν 596 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 546 ευρώ.

Από 2357 κυβικά και επάνω από 580 ευρώ θα πληρώσουν 780 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 680 ευρώ.

Οχήματα που κυκλοφόρησαν πριν από 1-1-1996 (κατηγορία Δ)

Από 785 έως 1357 κυβικά από 112 ευρώ θα πληρώσουν 187 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 262 ευρώ.

Από 1358 έως 1928 κυβικά από 202 ευρώ θα πληρώσουν 352 ευρώ όσα προέβλεπε ο και ο νόμος Σουφλιά.

Από 1929 έως 2357 κυβικά από 446 ευρώ θα πληρώσουν 671 ευρώ έναντι 596 ευρώ.

Από 2357 κυβικά και επάνω από 580 ευρώ θα πληρώσουν 880 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 730 ευρώ.

madata

Anto
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share