Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009

Στραγγάλισε τη γυναίκα του, στον ύπνο του και αθωώθηκε.....

Ο άνδρας που ενώ κοιμόταν στραγγάλισε την γυναίκα του, αθωώθηκε σήμερα από το δικαστήριο, αφού ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν φέρει ευθύνη για την πράξη του.

Ο Μπράιαν Τόμας, 59 ετών από την νότια Ουαλία, σκότωσε την γυναίκα του Κριστίν, 57 ετών, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές τον Ιούλιο του 2008...

Ο εισαγγελέας δέχθηκε ότι ο Τόμας πάσχει από μία διαταραχή του ύπνου εξαιτίας της οποίας δεν είχε τον έλεγχο του σώματός του όταν επιτέθηκε στην επί 40 χρόνια σύζυγό του την ώρα που και οι δύο κοιμόντουσαν.

Ο Τόμας παραδέχθηκε ότι ευθύνεται για το φόνο, αλλά ο εισαγγελέας αντί να τον καταδικάσει για φόνο ή ανθρωποκτονία τον έκρινε αθώο λόγω παράνοιας, σύμφωνα με το πρακτορείο Press Association.

"Σύμφωνα με αυτή την απόφαση ο Τόμας θα έπρεπε να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική, αλλά οι ψυχίατροι πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα", δήλωσε ο εισαγγελέας.

Ο Τόμας έπαιρνε τακτικά αντικαταθλιπτικά που τον εμπόδιζαν να έχει σεξουαλικές σχέσεις με την γυναίκα του, γι' αυτό το λόγο πριν πάνε διακοπές αποφάσισε να τα σταματήσει. Σύμφωνα όμως με τους γιατρούς η απότομη διακοπή των φαρμάκων μπορεί να του προκάλεσε εφιάλτες εξαιτίας των οποίων στραγγάλισε την γυναίκα του.

Σύμφωνα με το δικαστήριο ο Τόμας, που βρίσκεται στην φυλακή από τον Ιανουάριο, δεν φέρει ευθύνη για την πράξη του, ενώ ο εισαγγελέας δήλωσε ότι πρόκειται για έναν "καλό άνθρωπο και αφοσιωμένο σύζυγο".

news24/7

Αnto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share