Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Άρση Ασυλίας Για τον Μπερλουσκόνι

Αντισυνταγματικό έκρινε το Συνταγματικό Δικαστήριο στην Ιταλία τον νόμο που χαρίζει δικαστική ασυλία στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με το σκεπτικό ότι προσκρούει στα άρθρα περί ισονομίας.

Τον συγκεκριμένο νόμο πέρασε προ έτους ο ίδιος ο καβαλιέρε, ώστε να προστατεύεται από διώξεις εναντίον του. Εκτός από το αξίωμά του, μάλιστα, συμπεριέλαβε και αυτά του Προέδρου της Δημοκρατίας και των προέδρων Βουλής και Γερουσίας.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη, συνεπώς θα πρέπει τώρα να επαναληφθούν οι δίκες που είχαν παγώσει, με τον Μπερλουσκόνι κατηγορούμενο για διαφθορά και δωροδοκία σε τουλάχιστον 3 υποθέσεις.

Μόλις τη Δευτέρα, δικαστήριο του Μιλάνου τον έκρινε συνυπεύθυνο για διαφθορά σε υπόθεση της εταιρείας του "Fininvest".

O ίδιος ο Μπερλουσκόνι έκανε λόγο για "πολιτική απόφαση", την οποία απέδωσε σε μια "μειοψηφία -όπως είπε- δικαστών", που ελέγχονται από την Αριστερά, αμφισβητώντας έτσι στην ουσία τον θεσμό του Συνταγματικού Δικαστηρίου.

Ο καβαλιέρε διεμήνυσε, μάλιστα, ότι θα παραμείνει στο αξίωμά του ακόμη και ως υπόδικος, τονίζοντας ότι απολαμβάνει της στήριξης του λαού. "Ζήτω ο Μπερλουσκόνι!" αναφώνησε μπροστά στις κάμερες.

Αναλυτές, πάντως, εκτιμούν ότι δύσκολα πλέον θα αποφύγει παραίτηση και εκλογές, ενδεχόμενο για το οποίο δηλώνει έτοιμη η Λέγκα του Βορά, που έχει ενισχυμένο ρόλο στην κυβέρνηση συνασπισμού.

Πηγή: megatv.com

jose

Συνέχεια...

Μωράκια ζωάκια !!!












zoula Συνέχεια...

Pύζι που δεν χρειάζεται βράσιμο!

Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο, Ινδοί επιστήμονες δημιούργησαν μία νέα ποικιλία ρυζιού, η οποία για να μαγειρευτεί χρειάζεται μόνο να μουσκευτεί. Η ανακάλυψη των επιστημόνων θεωρείται το «μάννα» για τα παιδιά που υποσιτίζονται στη δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου και όχι μόνο.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι -περίπου το 1/6 του παγκόσμιου πληθυσμού- βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της πείνας.

Ομάδα επιστημόνων του Κεντρικού Ινστιτούτου Ερευνών Ρυζιού στην Ορίσα εμπνεύστηκαν από το αποκαλούμενο «μαλακό ρύζι» (κομάλ σαούλ στα Ινδικά), που φύεται στο βορειοανατολικό ινδικό κρατίδιο του Ασαμ και το οποίο, σύμφωνα με την τοπική παραδοσιακή συνταγή, μουσκεύεται όλη τη νύχτα σε νερό και την άλλη μέρα τρώγεται με κρεμμύδια, χωρίς βράσιμο.


Oι Ινδοί ερευνητές κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πιο αποδοτικό υβρίδιο (με την ονομασία «Αγκουνιμπόρα»), διασταυρώνοντας την ποικιλία του Ασαμ με μία άλλη ποικιλία κανονικού ρυζιού υψηλής στρεμματικής απόδοσης, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Ιντιπέντεντ».

Οι δοκιμές έδειξαν ότι η νέα ποικιλία μπορεί να καλλιεργηθεί σε διαφορετικά κλίματα.

Στόχος των Ινδών επιστημόνων είναι η παραγωγή ενός ρυζιού που να μπορεί εύκολα να καταναλωθεί από τα εκατομμύρια των φτωχών της χώρας -και όχι μόνο- απλώς με το να το μουσκεύουν.


zoula

Συνέχεια...

Για να δούμε, θα το βρείτε;

Στις παρακάτω εικόνες, βλέπετε άτομα που βιώνουν ένα έντονο ψυχοσωματικό συναίσθημα..
Βρίσκονται σε μία έντονα προσωπική στιγμή! Μήπως μπορείτε να βρείτε πως λέγεται αυτό που βιώνουν


Αν δεν το βρήκατε, πιο κάτω είναι η απάντηση.


...


...


....



Ετοιμάζονται να φτερνιστούν!!!


Πάντως μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε!!!

zoula
Συνέχεια...

Παρέμβαση για τα επεισόδια στο Άρης-ΠΑΟΚ

Τη σύλληψη των υπεύθυνων για τα επεισόδια στη Σουρωτή μέσα στα όρια του αυτοφώρου ζήτησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παπαγεωργίου.


 Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα ερασιτεχνών ΠΑΟΚ-Αρη!

Ο κ. Παπαγεωργίου ζήτησε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης να επιληφθεί προσωπικά της υπόθεσης, ώστε «οι ανακριτικοί υπάλληλοι του Τμήματος Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας, με τη συνδρομή ικανού αριθμού αστυνομικών και άλλων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας, να προβούν στην εντός των ορίων του αυτοφώρου σύλληψη των δραστών αξιόποινων πράξεων, που έλαβαν χώρα στη Σουρωτή».
Με αφορμή τα επεισόδια στον αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣΜ ανάμεσα στις ομάδες νέων του Άρη και του ΠΑΟΚ, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Άρης, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρό της, Δημήτρη Σαρρή, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/10) τον κ. Παπαγεωργίου.
 πηγη:cosmo.gr

Corfas
Συνέχεια...

Alizee...

Η Alizee γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1984 στην Κορσική. Από πολύ μικρή έδειξε το ταλέντο της στη μουσική και το χορό που ήταν και το μεγάλο της πάθος. Στα ηλικία 4 ετών ξεκίνησε μαθήματα χορού, τραγουδιού και ζωγραφικής. Στα 11 της πήρε μέρος σε ένα διαγωνισμό ζωγραφικής κερδίζοντας το πρώτο βραβείο που ήταν ένα ταξίδι στις Μαλδίβες. Είχε ζωγραφίσει το πιο όμορφο αεροπλάνο της ζωής της. Και το αεροπλάνο εκείνο είχε το όνομά της, "Alizee". Στον ελεύθερο χρόνο της τραγουδούσε και χόρευε. Την ημέρα που η νεαρή Alizee συνάντησε το δίδυμο Mylene Farmer-Laurent Boutonnat η ζωή της άλλαξε. Δεν ήταν καλά-καλά 16 χρονών όταν το πρώτο της τραγούδι "Moi Lolita" κυκλοφόρησε σαν single. Η συνεργασία και των τριών είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του πρώτου της άλμπουμ με τίτλο "Gourmandises". Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στη Γαλλία το 2000 και μέσα σε δύο χρόνια είχε καταφέρει να ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο μεταξύ η Alizee είχε κερδίσει αρκετά μουσικά Ευρωπαϊκά βραβεία (NRJ Awards, World Music Awards, M6 Awards). Το "Moi Lolita" είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Μ. Βρετανία, η Γερμανία, η Ρωσία και η Ελλάδα.

Το Μάρτιο του 2003 ηχογράφησε το δεύτερο άλμπουμ της "Mes Courants Electriques" απ’ όπου ξεχώρισε το single "I’m fed up". Η επιτυχία ήταν εγγυημένη αφού στο τραγούδι συνεργάστηκε και πάλι το δίδυμο Mylene Farmer και Laurent Boutonnat. Το άλμπουμ "Mes Courants Electriques" κυκλοφόρησε αρχικά στη Γαλλία και δύο μήνες αργότερα στην υπόλοιπη Ευρώπη.









 Corfas
Συνέχεια...

HALLOWEEN II: Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ 2009

Δειτε το trailer της ταινιας!




Πλοκή
Οι δύο κοπέλες, ο σερίφης και ο Δρ Λούμις που επέζησαν από την φονική δράση του ψυχοπαθούς Μάικλ Μάιερς αντιμετωπίζουν με φόβο και τρέλα την καθημερινότητα. Όμως, ο διαβόητος δολοφόνος με τη μάσκα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.





Σκηνοθεσία : Rob Zombie
Σενάριο : Rob Zombie
Παίζουν : Scout Taylor-Compton, Tyler Mane, Malcolm McDowell, Brad Dourif, Sheri Moon Zombie, Danielle Harris, Caroline Williams, Howard Hesseman
Επίσημη Πρεμιέρα: 28/08/2009
Γλώσσα : Αγγλικά
Καταλληλότητα ταινίας : AΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
Είδος ταινίας : Θρίλερ, Τρόμου,
Διάρκεια : 1h 34min


πιστεύω οτι είναι απο τις καλύτερες ταινίες και είπα να την μοιραστώ μαζί σας!


Corfas

Συνέχεια...

Βιάγκρα και κατά των εμφραγμάτων ....

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι το βιάγκρα (σιλδεναφίλη) και οι άλλοι αναστολείς της 5-φωσφοδιεστεράσης (βαρδεναφίλη και ταδαλαφίλη) ωφελούν- εκτός από το σεξ- και την καρδιά.
Πρόσφατα, μάλιστα, η σιλδεναφίλη και η ταδαλαφίλη πήραν έγκριση για τη θεραπεία της ιδιοπαθούς πνευμονικής υπέρτασης. «Από νεώτερα δεδομένα φαίνεται ότι η μακροχρόνια χρήση αυτών των φαρμάκων έχει ευνοϊκή επίδραση στη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος», μας πληροφορεί ο κ. Βλαχόπουλος. «Μελέτες που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια σε πειραματόζωα και σε άτομα με παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος, όπως η καρδιακή ανεπάρκεια και η στεφανιαία νόσος, έδειξαν ευεργετικές επιδράσεις αυτών των φαρμάκων στο μυοκάρδιο και τις αρτηρίες».
Μελέτη της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία ανακοινώθηκε σε μεγάλα συνέδρια Καρδιολογίας και Σεξουαλικής Ιατρικής, έδειξε ότι η καθημερινή χορήγηση 100 mg βιάγκρα για 14 ημέρες βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργικότητα της αορτής και των μεγάλων αρτηριών. «Τα φάρμακα αυτά έχουν τη δυναμική να χρησιμοποιηθούν και σε άλλα νοσήματα, όπως η καρδιακή ανεπάρκεια, το φαινόμενο Ρεϊνό (αγγειοσύσπαση δερματικών αρτηριών), η δρεπανοκυτταρική αναιμία, η υποξία σε υψόμετρο κ.ά, αλλά απαιτούνται μελέτες ακόμη για να επιβεβαιωθούν τα έως τώρα ευρήματα», λέει ο κ. Βλαχόπουλος. Προσοχή, όμως! Η απαγόρευση χρήσης του βιάγκρα και των παρόμοιων φαρμάκων σε ασθενείς που παίρνουν νιτρώδη φάρμακα για την καρδιά ισχύει πάντοτε, γιατί υπάρχει κίνδυνος μεγάλης πτώσης της πίεσης. «Πολλοί ασθενείς, όμως, παίρνουν νιτρώδη χωρίς να τα χρειάζονται και ο καρδιολόγος μπορεί να προσδιορίσει ποιοι είναι αυτοί», κατά τον κ. Βλαχόπουλο.
Επίσης, προσοχή χρειάζεται σε όσους παίρνουν α-αναστολείς για καλοήθη υπερτροφία του προστάτη ή για την πίεση.

πηγή:tanea.gr

Corfas Συνέχεια...

Τα σπάσαν στα εξάρχεια...


Ομάδα κουκουλοφόρων σήμερα προξένησε καταστροφές σε υποκαταστήματα τραπεζών και εμπορικά καταστήματα στις οδούς Σόλωνος, Χ. Τρικούπη και Ακαδημίας.
Όπως έγινε γνωστό, περίπου 15 με 20 άτομα αναμίχθηκαν στη συμβολη Σόλωνος και Χ. Τρικούπη και άρχισαν να προξενούν ζημιές στις προσόψεις καταστημάτων με βαριοπούλες και λοστούς. Συνολικά, προξένησαν ζημιές σε τέσσερις τράπεζες, δύο βιβλιοπωλεία και ένα αυτοκίνητο.

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν φυλλάδια στους δρομους με μηνύματα συμπαράστασης στους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσίες Πυρήνες της Φωτιάς».
Μέχρι να εμφανιστεί η αστυνομία, οι κουκουλοφόροι διέφυγαν στους γύρω δρόμους.
Η οδός Κανάρη έκλεισε λόγω προειδοποιητικού τηλεφωνήματος για βόμβα στο Κολωνάκι...

Corfas Συνέχεια...

Οικογενειακό Δέντρο ... Uploaded!

Απίστευτα όμορφα διατυπωμένο με πραγματικά στοιχεία!

Για περισσότερα πατήστε εδώ

Man

Συνέχεια...

Δείτε παρωδίες ταινιών σε 30sec...με κουνελια!

Απίστευτα έξυπνες περιλήψεις ταινιών σε 30 μόνο δευτερόλεπτα...
Δείτε ένα για παράδειγμα

Τιτανικός


Saw

Για περισσότερα πατήστε εδώ
Man
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share