Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Method Man Ft. Busta R-What's Happenin


ANTE AΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!


Corfas Συνέχεια...

Αποτελέσματα champions league...


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009:

Bordeaux 2-1 FC Bayern München
Juventus 1-0 Maccabi Haifa
CSKA Moskva 0-1 Manchester United
VfL Wolfsburg 0-0 Beşiktaş
Real Madrid 2-3 Milan
FC Zürich 0-1 Olympique de Marseille
FC Porto 2-1 APOEL FC
Chelsea 4-0 Club Atlético de Madrid
Vlaxos
Συνέχεια...

Scarface - "Ο Σημαδεμένος"


Η ταινία αυτή έχει ως βασικό μήνυμα το πόσο μάταιο είναι το κυνήγι της εξουσίας
και κατ επέκταση, το αμερικανικό Όνειρο.
Ξεκινά σαν ντοκυμαντέρ προσπαθώντας να δείξει την εξαθλίωση των ανθρώπων
και την πολιτική των κρατών όσον αφορά τη μετανάστευση.
Συνεχίζοντας μέσα από βιαία, ζωντανά, σκληρά πλάνα εστιάζει στο πάθος
και την αλαζονεία του Τόνι Μοντάνα (Al Pacino), στον αγώνα του
να κατακτήσει την κορυφή με οποιοδήποτε κόστος.
Σε μια κοινωνία , που είναι χτισμένη, στη διαφθορά, το ψέμα, την απληστία ο Τόνι
μεταμορφώνεται σιγά σιγά στο χειρότερο κομμάτι της.

Αλλά η ακμή πάντα ακολουθείται από την παρακμή.
Στο σημαδεμένο ο Al Pacino μας αποδεικνύει πόσο μεγάλος ηθοποιός είναι.
Κάποιος άλλος με το πάθος και τις εκρήξεις που απαιτεί ο ρόλος μπορεί
να είχε καταντήσει κουραστικός, υπερβολικός, αλλά ο Pacino ,
με το ταλέντο που τον διακρίνει υπερασπίζεται υποδειγματικά το ρόλο του,
με το δικό του πάντα μοναδικό τρόπο, δίνοντας την -πιθανώς- καλύτερη
ερμηνεία της καριέρας του.

Η ταινία αυτή έχει αφήσει πίσω της ιστορικές ατάκες όπως οι:

-Say hello to my little friend.-
-You need people like me so you can point your fuc*ing finger
at them and say..."That's the bad guy".-
-If you have the money you have the power. If you have the power
you have the women.-

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Bryan De Palma
Σενάριο: Oliver Stone
Ηθοποιοί: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer, Mary Elizabeth Mastrantonio,
Robert Loggia

Η πιο χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας.
http://s3.amazonaws.com/mmc-beta-production/assets/7034/Scarface_cocaine_article.jpg
Νοικοκύρης ο Τόνι. Σαρδέλες αλεύρωνε. Για να μη νομίζετε άλλα...
Επειδή σας ξέρω!!!!!

Εδω θα βρείτε το τρέιλερ της ταινίας.

jose



Συνέχεια...

ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ-NAI ΘΕΛΟΥME VENDETTA(REMIX)



ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ!

Corfas Συνέχεια...

Τα βιντεοπαιχνίδια δεν κάνουν μόνο κακό!!

Η κοινή λογική θα έλεγε ότι τα βίντεοπαιχνίδια λειτουργούν μόνο αρνητικά στη ζωή των παιδιών. Ορισμένοι ερευνητές όμως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εκτός από τα αρνητικά στοιχεία ίσως υπάρχουν και κάποιες θετικές συνέπειες στην ανάπτυξη του μυαλού των παιδιών.

Όταν ο μπαμπάς και η μαμά ακούνε τον όρο "βίντεοπαιχνίδια" η σκέψη τους ανατρέχει σε βόμβες, εκρήξεις και γενικότερα βία. Πολλοί από αυτούς αποτρέπουν τα παιδιά τους από τη χρήση αυτών των παιχνιδιών. Όμως σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Ρότσεστερ στη Νέα Υόρκη, τα βίντεοπαιχνίδια βοηθούν την ευφυΐα, εκπαιδεύοντας το μυαλό των παιδιών να σκέφτεται πιο γρήγορα. Το ίδιο μπορεί να κάνει και το ποδόσφαιρο ή κάποιο άλλο άθλημα βέβαια το οποίο δεν θα σε οδηγήσει και στην παχυσαρκία αλλά τέλος πάντων!!

Και άλλα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας συμφωνούν με την έρευνα αυτή. Ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Γουϊνσκόνσιν James Paul Ghee είπε: "Tα παιδιά ανακαλύπτουν τους όρους του παιχνιδιού και σκέφτονται στρατηγικά για τη λύση ενός προβλήματος, γεγονός που αναπτύσσει την αναλυτική σκέψη".

Επίσης ο συγγραφέας του βιβλίου «Kάθε κακό είναι και καλό», Στήβεν Τζόνσον είπε: "Τα βίντεο-παιχνίδια αναγκάζουν τα παιδία να σκεφτούν κατά τρόπο που θα τους είναι χρήσιμος αργότερα στη ζωή τους", είπε ο κ. Τζόνσον, ο οποίος είναι κατά των βίαιων παιχνιδιών, όμως υποστηρίζει ότι τα περισσότερα μη βίαια βίντεο-παιχνίδια δεν είναι χαμένος χρόνος για τα παιδιά.

Η γνώμη μου είναι πως όσο το λιγότερο παίζεις βιντεοπαιχνίδια τόσο το καλύτερο. Δεν διαφωνώ, μπορεί να υπάρχουν και καλές συνέπειες από αυτό, όμως όπως και κάθε τι άλλο, η κατάχρηση πάντα κάνει κακό!! Τα βιντεοπαιχνίδια έχουν καταντήσει ένα είδος "ναρκωτικού" για ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας -και όχι μόνο- που στερρεί από αυτά τα άτομα την απόλαυση του πραγματικού κόσμου, με τα καλά και τα κακά του...
Ωραία θα ήταν κάθε φορά που παθαίναμε κάτι, να πατούσαμε restart και να ξαναπροσπαθούσαμε όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι...

Σκληρή η πραγματική ζωή παιδιά, αλλά εκεί αξίζει να ανεβαίνεις level και να αποκτάς skills!!!!!!


jose
Συνέχεια...

5 σημάδια που δείχνουν οτι η γκόμενα σε θέλει!!!

Δεν είναι ανάγκη να είσαι μάντης για να μπορέσεις να καταλάβεις τις προθέσεις της. Αρκεί λίγη παρατηρητικότητα...

Σε κοιτάει στα μάτια
Ένας άντρας μπορεί να καταλάβει πολλά παρατηρώντας μόνο το βλέμμα της γυναίκας. Αν και στην αρχή, όταν η γυναίκα αντιληφθεί τις ερωτικές προθέσεις του συνομιλητή της, πιθανότατα θα χαμηλώσει το βλέμμα και θα κοκκινίσει, όταν η κατάσταση έχει ανέβει σε ...άλλο επίπεδο, και πλέον ο τερματισμός της πίστας είναι στο... κρεβάτι, το γυναικείο βλέμμα αλλάζει. Τα χείλη της χαμογελούν και το βλέμμα γίνεται εντονότερο, ενώ σε "καρφώνει", είτε για λίγο είτε για πολύ χρονικό διάστημα. Δε γίνεται ένα τέτοιο προκλητικό βλέμμα να περάσει απαρατήρητο, έτσι δεν είναι. Στο δίνει, για να καταλάβεις χωρίς λόγια αυτό που θέλει να σου πει : Σε θέλω τώρα!

Έρχεται πιο κοντά
Μπορεί στην αρχή οι γυναίκες να μην θέλουν πολλά-πολλά, και να κρατάνε μια σχετική απόσταση, όταν όμως έχουν αποφασίσει ότι αυτός ο άντρας (δηλαδή εσύ) πρέπει να γίνει δικός τους, τον πολιορκούν με τον τρόπο τους. Αν δεις ότι έρχεται πιο κοντά σου, ή αν εσύ την πλησιάζεις κι εκείνη δεν απομακρύνεται, αν το πόδι της ακουμπήσει το δικό σου και παραμείνει έτσι, τότε έχεις έναν λόγο να χαίρεσαι. Κάτι καλό θα συμβεί. Γρήγορα. Πολύ γρήγορα...

Σε προκαλεί με τα χέρια της
Είναι μια κίνηση "παγίδα" γιατί πρέπει να μπορέσεις να διακρίνεις τα δύο είδη αυτής της μορφής της κίνησης. Κάποιες γυναίκες όταν αισθάνονται άβολα, κάνουν άσκοπες, νευρικές κινήσεις με τα χέρια τους. Θα περάσουν τα δάχτυλα από τα μαλλιά τους ή θα ισιώσουν την μπλούζα τους χωρίς προφανή λόγο, ελπίζωντας να μην το παρατηρήσεις. Αυτές οι κινήσεις γίνονται ασυναίσθητα, ενώ η επόμενη κατηγορία κινήσεων είναι εντελώς επιτιδευμένη. Μια γυναίκα όταν θέλει να προχωρήσει η κατάσταση, θα σου δείξει το "δρόμο" με τα χέρια της: θα ακουμπήσει δήθεν τυχαία την παλάμη της πάνω στους γοφούς της, θα περάσει τα δάχτυλα της πάνω στα χείλη της χωρίς να σε κοιτάζει. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού και καλά θα κάνεις να παίξεις κι εσύ...

Παίρνει... πόζες
Όταν οι γυναίκες ενδιαφέρονται για σένα, θα κάνουν τα πάντα για να μην τις χάσεις από τα μάτια σου. Θα σκύψουν λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε, θα γύρουν το κορμί τους χωρίς προφανή λόγο, θα περπατήσουν με σέξι τρόπο προς εσένα. Ουσιαστικά παίρνει προκλητικές πόζες για να "καπαρώσει" εσένα και να μην μπορείς να κοιτάξεις καμία άλλη. Φρόντισε να μεταφράσεις καλά αυτά τα σημάδια και να εμπιστευτείς το ένστικτο σου: ναι, δεν κάνεις λάθος, τα κάνει επίτηδες!

Σε αγγίζει
Αν ρωτήσεις 100 γυναίκες ποιό πράγμα τους την σπάει σε ένα κλαμπ, οι περισσότερες θα σου απαντήσουν ότι σιχαίνονται όταν άγνωστοι άντρες παίρνουν το θάρρος και τις πιάνουν από τη μέση και τις αγγίζουν, χωρίς αυτές να τους έχουν δώσει το δικαίωμα. Δεν θέλει και πολλή σκέψη για να έρθεις στο εξής συμπέρασμα: αν σε αφήνει να την αγγίζεις και κυρίως αν εκείνη παίρνει το θάρρος και σου πιάνει το χέρι ή σε αγγίζει στον ώμο, τότε πιθανότατα απέχεις πολύ λίγα χιλιόμετρα από την θαλπωρή του... κρεβατιού της.

Πηγή: men 24

jose

Συνέχεια...

Oι Sex Pistols, ξέχασαν την Αναρχία και ξεκίνησαν τη <<Μαλακία>>...!!!

Μεγάλη απογοήτευση οι θρύλοι του punk....
Ακόμα μια περίπτωση που καταρρέει το "real"......
Η τρομερή μπάντα που υπερασπιζότανε την αναρχία και το punk, κατάφερε μετά απο χρόνια να διαλύσει τα πάντα ....
Χαλάστηκαν λέει, γιατι σε ένα παγωτό με αμπσέντυ είχε εξώφυλλο απο δίσκο τους και μια παραποίηση:God Save The Queen και το άλλαξαν σε God Save The Cream.
Έβαλαν και δικηγόρους......Δικηγόροι και αναρχία????
Απο που και ως που???
Θα ήταν σοβαρό, αν εκφράζατε τους φλώρους και τους καπιτάλες....
Μάλιστα πέρυσι ο Johhny Rotten διαφήμισε βούτυρο...
Οτι να ναι δηλαδή....
Ας κάνουμε και έναν έρανο για τα παιδιά..!!!


Αnto
Συνέχεια...

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...




ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!


Corfas Συνέχεια...

18χρονες φοιτήτριες Εκδίδονταν μέσω internet με το πόσο τον 400 εως 1000 ευρώ την ώρα!

Την υπόθεση με το κύκλωμα φοιτητριών που εκδίδονταν έφερε στο φως η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πάτρας σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής. Ενας αστυνομικός της Ασφάλειας, προσποιούμενος τον πελάτη, έκλεισε ραντεβού με την 18χρονη φοιτήτρια έναντι του ποσού των 400 ευρώ σε ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία της Πάτρας. Η φοιτήτρια συνελήφθη και όπως επιβεβαίωσε, η ίδια και άλλες συμφοιτήτριές της, είχαν αναρτήσει στο διαδίκτυο ιστοσελίδα, στην οποία διαφήμιζαν τις… υπηρεσίες τους.


Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ζητούμενο τώρα είναι η εξακρίβωση των στοιχείων του «εγκεφάλου» της υπόθεσης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πίσω από το κύκλωμα βρίσκεται μάνατζερ μοντέλων ο οποίος δραστηριοποιείτο σε Κολωνάκι και Μύκονο, ο οποίος και αναζητείται.

Corfas

πηγή: star
Συνέχεια...

Συντριβή αεροπλάνου στο Ντουμπάι..

Ενα αεροπλάνο μεταφοράς εμπορευμάτων συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο του εμιράτου Σαρτζάχ, στον Κόλπο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και τα έξι μέλη του πληρώματός του, μετέδωσε το εδρεύον στο Ντουμπάι δίκτυο Αλ Αραμπίγια.
Σύμφωνα με το δίκτυο, μετά το δυστύχημα έκλεισε ο διάδρομος προσγείωσης του αεροδρομίου.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το αεροπλάνο αναποδογύρισε πριν τυλιχθεί στις φλόγες. Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία πληροφορία σε ποια εταιρία ανήκε το αεροπλάνο που ήταν εγγεγραμμένο σε μητρώα στο Σουδάν.
Στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο η εφημερίδα αναφέρει ότι το αεροπλάνο πιστεύεται ότι ήταν Μπόϊνγκ 707.


Corfas



protothema.gr Συνέχεια...

Oι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής της Superleague...

Ο Ηλίας Σπάθας, θα διευθύνει το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.
Oι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς του Σαββατοκύριακου είναι οι εξής:
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Α. Σιδηρόπουλος (Συνδέσμου Δωδεκανήσου)
Πανθρακικός – Λάρισα: Μ. Τσινιάρης (Συνδέσμου Αθηνών)
Λεβαδειακός – Ηρακλής: Μ. Ντάκος (Συνδέσμου Ξάνθης)
Σκόντα Ξάνθη – Νέα Καβάλα: Γ. Σταθόπουλος (Συνδέσμου Αχαίας)
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα: Μ. Βοσκάκης (Συνδέσμου Ρεθύμνου)

Corfas Συνέχεια...

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:1-0 και 2-0 και 3-0....



http://www.enimerosi24.gr/media/frontpage/lakis%20lazopoulos%20al.jpg



Ο Λάκης Λαζόπουλος και χθές δε κατάλαβε απο μπάλες και champions league και κατάφερε πάλι να κάνει τα γνωστά 50άρια του τηλεθέαση.....
(45,5% μ.ο-54,6 το μεγαλύτερο)...
Ο αγώνας έπιασε υψηλά ποσοστά μόνο στα τελευταία λεπτά, που ήταν και κρίσιμα...(30%μ.ο,44,4 το μεγαλύτερο)....
Ο κλασσικός Λαζόπουλος, έθαψε πολύ κόσμο....
Μας θύμησε 10 μικρούς Μήτσους με τον Σταρόβα.....
Πολύ καλές τοποθετήσεις για ακόμη μια φορά σε όλα τα θέματα....
Απο τους λίγους εκφραστές της νεολαίας που έχουν απομείνει, στο μαιντανόκοσμο...


Αν δε μπόρεσε τον Λαζόπουλο να τον σταματήσει ο Ολυμπιακός, τότε ποιος θα τον σταματήσει..;;;
Μαλλον Κανείς!!!!



Anto

Συνέχεια...

Oι 3 χάριτες τώρα στο mega....Aναμνήσεις!



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeCM4UYxK69I3MeliGCAyyVZXjopHFnXbf4O8LCIzk8NLYWsm6kF2lqDzvF7rUP1ws1HxhcdypAq9-5eOzce7ET_BCdbt59FVW5WX33tXuOeLlWZOIwznxasm8rFRYG8NPjgPwSlnLjqg/s320/3_xarites.jpg




Eμείς που είμαστε φοιτητές τώρα.....
Όταν παιζόντουσαν οι 3 χάριτες εμείς παίζει ακόμα να μπουσουλούσαμε και να τρώγαμε κρέμα......
Πάντως αναμνήσεις υπάρχουν....:
Το μυστήριο άσπρο μαυρο πάτωμα .....
Οι τσιρίδες των πρωταγωνιστριών...
Η νεότερες κατα 20 χρόνια πρωταγωνίστριες....Αισθητή η διαφορά!!!
Το low badjet της σειράς....
Το διαφορετικό χιούμορ, της εποχής....
Τα μυστήρια ντυσίματα της εποχής....
Όλα ψηλομυστήρια μας φαίνονται απο εκείνη την εποχή.....
Πλήν όμως πολύ ωραία......
Θα θέλαμε να ξανα δούμε 3 χάριτες , απαράδεκτους, εκμέκ παγωτό και πόσα άλλα....
Άς είναι καλα το mega, που μας τα θυμίζει συχνά πυκνά....



Anto

Συνέχεια...

Kansas - Dust In The Wind (Live)

Οι Kansas και το τραγούδι τους που άφησε ιστορία Dust In The Wind.
Στην live έκδοση πάντα τα κομμάτια λένε περισσότερο...
Εκεί καταλαβαίνεις αν ένα συγκρότημα αξίζει ή όχι...



jose
Συνέχεια...

Θέλω και γώ να πάω φυλακή αν είναι έτσι όλες οι φυλακές....Φυλακή-Παλάτι!!!

U5. Η πιο κυριλέ
Leoben Justice Centre, Αυστρία
Χωρητικότητα: 205 κρατούμενοι
...(Κολόφαρδοι)!!!


Άν ήταν έτσι οι φυλακές, οι πάντες θα θέλαν να μπουκάρουν στη Ψυρρού..!!!








Κι όμως πρόκειται για φυλακή κι όχι για ξενοδοχείο πολλών αστέρων. Σε
προκαλεί έμμεσα να πυροβολήσεις επιτέλους τη γυναίκα σου για να
καταλήξεις εκεί. Τώρα για ποιο λόγο να χαλάνε τα λεφτά και την ώρα
τους για να κάνουν τη φυλακή αυτή εμφανίσιμη και δελεαστική; Το μόνο
που θα καταφέρουν είναι να περιμένουν οι κρατούμενοι σε λίστα αναμονής
για να εκτίσουν την ποινή τους μέσα στη χλιδή.



Anto
Συνέχεια...

Διαβάστε στο xastouki, τα 37 είδη οργασμών στο sex....

37 είδη οργασμών!!!!


- 1.Γεωγραφικός : Εδώ ! Εδώ ! Ή Εκεί ! Εκεί !
- 2.Θρησκευτικός ; Θεέ μου !!!
- 3. Αυτοκτονίας : Πεθαίνω !!!!!!
- 4. Δολοφονίας : Αν σταματήσεις σε σκότωσα !!!
- 5. Θετικός : Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι !
- 6. Αρνητικός : Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι !
- 7. Στιγμιαίος : Τώρα ! τώρα ! τώρα !
- 8. Επίπονος : Ωχχχ ! αχχχχχχ ! Ωχχχ !
- 9. Οργασμός του τρόπου 1 : Πιο γρήγορα ! Πιο γρήγορα !
- 10. Οργασμός του τρόπου 2 Πιο δυνατά ! Πιο δυνατά !
- 11. Επεξηγηματικός : Έτσι ! Έτσι ! Έτσι !
- 12. Επιβεβαιωτικός : Αυτό είναι ! Αυτό είναι !
- 13. Μαραθώνιος : Φτάνω !! Φτάνω !!
- 14. Τελειωτικός : Τελειώνω !! Τελειώνω !!
- 15. Οργασμός της αγελάδας : Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
- 16. Οργασμός της πάπιας : Α-παπα παπα-παπα !!
- 17. Οιδιπόδειος : Τι σου κάνω, μάνα μου !
- 18. Πατρικός : Παιδί μου !!!
- 19. Ο οργασμός του μαμάκια : Μάνα μου, ώχου, μάνα μου !!
- 20. Ο οργασμός του ανοιχτοχέρη : Πάρτα !!!
- 21. Ο οργασμός της Νατάσας : Αχ Κώστα-Κώστα
- 22. Ο οργασμός του κάμπινγκ : .....( για να μην σ' ακούσουν από τις διπλανές σκηνές )
- 23. Οργασμός παντρεμένων : Το ταβάνι θέλει βάψιμο Κώστααα !
- 24. Οργασμός της μοδίστρας : Σκίσε με !
- 25. Οργασμός του πλεονέκτη : Κι άλλο !! Κι άλλο !!
- 26. Οργασμός της θρησκευόμενης : Άη-Γιώργη μου !! Καβαλάρη μου !!!
- 27.Οργασμός του γιατρού : Πάρτα, μωρή άρρωστη !!
- 28. Οργασμός της βρεφονηπιοκόμου : Μωράκι μου,..Μωράκι μου !!
- 29. Οργασμός του ανασφαλή : Σ' αρέσει ; Ε ; Σ' αρέσει ;
- 30. Οργασμός του περίεργου : Τι σου κάνω ; Πες, τι σου κάνω ;
- 31. Οργασμός της ψυχρής : Λιώνω !!!
- 32. Οργασμός της ψεύτρας : Τελείωσες καρδούλα μου ; Αχ, αχ κι εγώ
- 33.Οργασμός του ψυχιάτρου : Με τρελαίνεις !!
- 34.. Οργασμός του G.P.S. : Πιο πάνω.πιο πάνω.πιο δεξιά.Εκεί, εκεί ανάμεσα !!
- 35. Οργασμός της ανοργασμικής : Τελείωσε ς ; Μπορούμε τώρα να συζητήσουμε λίγο σοβαρά για τη σχέση μας ;
- 36. Βλάχικος οργασμός : Οη,Οη, μάνα μ' !!!
- 37. Κρητικός οργασμός : Ωφού !!Ίντα μου κάνεις και με κουζουλαίνεις.



Anto

Συνέχεια...

Οι περιοριστικοί όροι του Χριστοφοράκου για την αποφυλάκισή του


Πρώτον, τη μη απομάκρυνση του κ. Χριστοφοράκου από τον τόπο κατοικίας του (σε μια αριστοκρατική συνοικία του Μονάχου)
Δεύτερον, την καταβολή εγγύησης ύψους 250.000 ευρώ. « Δεν είναι δικά του χρήματα» έλεγε καλά πληροφορημένη πηγή. « Του τα δάνεισε ένας λεφτάς φίλος του ».

Αυτό δεν μείωνε βέβαια στο παραμικρό την ικανοποίηση του κ. Κουρσάβε, που τώρα είναι σίγουρος ότι η σημερινή απόφαση θα πάρει προσεχώς τελεσίδικη μορφή. « Για το Εφετείο οι κατηγορίες κατά του πελάτη μου έχουν προφανώς παραγραφεί » δήλωσε ο ίδιος. « Είναι πλέον πρόδηλο στους πάντεςότι διώχτηκε άδικα από τις ελληνικές Αρχές ».



φωτογραφία αμέσως μετά την αποφυλακησή του

zoula
Συνέχεια...

Ελέυθεροι 2 από τους 7 κρατούμενους για τα επεισόδια της Νίκαιας

Ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν χθες μετά την πολύωρη απολογία τους στον 5ο ανακριτή Πειραιά δύο από τους 7 νεαρούς που είχαν συλληφθεί το περασμένο Σάββατο στη Νίκαια και είχαν παραπεμφθεί σε βαθμό κακουργήματος για τα επεισόδια έξω από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε εκεί για τον θάνατο νεαρού Πακιστανού.

Τρεις που κρατούνται στην Ασφάλεια ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν αύριο το πρωί, ενώ ένας νεαρός και μια κοπέλα, που κατηγορούνταν για πλημμεληματικές πράξεις, με συμφωνία ανακριτή και εισαγγελέως αφέθηκαν επίσης ελεύθεροι, ο πρώτος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η δεύτερη χωρίς περιορισμούς.

Η απόφαση του ανακριτή έγινε δεκτή με ικανοποίηση από δεκάδες νεαρούς που είχαν συγκεντρωθεί, από νωρίς το πρωί, έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πειραιά, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των κατηγορουμένων, ενώ οι συνήγοροι των τριών που θα απολογηθούν αύριο το πρωί στον 5ο ανακριτή εξέφρασαν αισιοδοξία μετά την απόφαση.

Εν τω μεταξύ σήμερα αναμένεται να διαβιβαστεί από τον Αρειο Πάγο στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, Γ. Προβατάρη, η επιστολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με την οποία ζητεί από τον εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ι. Τέντε τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του 25χρονου Πακιστανού μετανάστη, ο οποίος έπειτα από καβγά με συμπατριώτη του προσήχθη (26/9/09) στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας και εξέπνευσε 48 ώρες μετά την επιστροφή στο σπίτι του. Συγγενείς και φίλοι του έχουν καταγγείλει ότι κατά τη διάρκεια της προσαγωγής και παραμονής του στο αστυνομικό τμήμα ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικούς.

Πηγή: enet.gr

jose

Συνέχεια...

Οι νέοι Mac βγήκαν στο φως!!

Η Apple με λιτό τρόπο προχώρησε την Τρίτη στην αποκάλυψη νέων iMac, του ανανεωμένου Mac mini, ενός νέου MacBook, καθώς κι ενός νέου multi-touch Bluetooth mouse. Η νέα σειρά iMac έρχεται πλέον με 16:9 πάνελ και θα είναι διαθέσιμο με οθόνες 21.5 και 27 ιντσών με τις υποστηριζόμενες αναλύσεις να φτάνουν από τα 1920x1080 στα 2560x1440 pixels. To low-end μοντέλο των 21.5 ιντσών θα έρχεται με έναν επεξεργαστή 3.06GHz Core 2 Duo, κάρτα γραφικών GeForce 9400M, 4GM μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 500GB.

Το 27 ιντσών μοντέλο θα έχει κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 4670 ή ATI Radeon HD 4850, Core i5 ή Core i7 επεξεργαστή και θα ξεκινήσει να διατίθεται από τον επόμενο μήνα. Οι τιμές των δύο μοντέλων έχουν προσδιοριστεί στα 1.199 δολάρια (21.5 ίντσες) και 1.699 (27 ίντσες).

Περνώντας στα του Mac mini, η apple έκανε μια ανανέωση στο υπάρχον μοντέλο φτάνοντας τον επεξεργαστή τα 2.26GHz, τη μνήμη στα 2GB και την τιμή να ορίζεται στα 599 δολάρια. Το εντυπωσιακό στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι το νέο Ma mini που θα κοστίζει 999 δολάρια και θα έρχεται με προ-εγκατεστημένο το Mac OS X Snow Leopard Server, δύο σκληρούς δίσκους 500GB και θα έχει στο εσωτερικό του έναν επεξεργαστή Core 2 Duo στα 2.53GHz και 4GB μνήμης RAM.

Στα notebook, η Apple παρουσίασε το νέο MacBook που έρχεται με οθόνη LED οπίσθιου φωτισμού στις 13 ίντσες, multi-touch trackpad, ενσωματωμένη μπαταρία που προσφέρει έως 7 ώρες λειτουργίας, επεξεργαστή Core 2 Duo στα 2.2GHz, σκληρό δίσκο 250GB, 2GM μνήμης RAM και κάρτα γραφικών GeForce 9400M IGP. Το νέο MacBook δε φέρει πλέον θύρα Firewire και η τιμή του παραμένει στα 999 δολάρια.

Η τελευταία αποκάλυψη της Apple είχε να κάνει με ένα νέο mouse που ονομάζεται Magic Mouse. Σε επίπεδο συνδεσιμότητας υπάρχει υποστήριξη Bluetooth και συνεχίζει να φέρει ένα πλήκτρο. Ωστόσο, στο επάνω μέρος του υπάρχει ένας ειδικός τομέας που υποστηρίζει παρόμοιες multi-touch λειτουργίες με αυτές των κλασικών multi-touch trackpads των MacBook και MacBook Pro. Η τιμή του νέου αυτού mouse ορίστηκε στα 69 δολάρια.

Τα νέα προϊόντα έχουν αρχίσει να τοποθετούν ήδη στα ηλεκτρονικά τους ράφια κάποια ελληνικά καταστήματα και η κυκλοφορία τους σύμφωνα με αυτές της αναρτήσεις είναι ορισμένη για τις 15 Νοεμβρίου.

Πηγή: nooz.gr

jose
Συνέχεια...

Ηλιοβασιλέματα!!!

Ίσως η πιο ρομαντική στιγμή της ημέρας να είναι το ηλιοβασίλεμα!! Τα χρώματα που παίρνει ο ουρανός, τα σύννεφα, και το κλίμα που μπορεί να δημιουργήσει ένα "καλό" ηλιοβασίλεμα είναι μοναδικά!!


Αν δεν είσαι από αυτούς που μπορούν να πουν τη φράση "Σ'αγαπώ",
αλλά το νιώθετε, τότε σας συνιστώ να βρείτε ένα μέρος από
το οποίο μπορείτε να δείτε σωστό ηλιοβασίλεμα
(διαλέξτε μια ελαφρώς συννεφιασμένη μέρα),
πάρτε το "μωρό" και είμαι σίγουρος πως το τοπία θα σας την
βγάλει αυτή τη ρημαδοφράση που όλες οι γυναίκες θέλουν να ακούσουν!!

Δεν είναι οτι δεν θέλουμε ή δεν το νιώθουμε...απλά θέλουμε και λίγο...
σπρώξιμο!!!




Και αυτό είναι το ηλιοβασίλεμα από το χωριό μου στην Κέρκυρα!!
Γιατί άμα δεν παινέψουμε το σπίτι μας...



jose
Συνέχεια...

Ο Λεωνίδας στη Μελβούρνη!!!


Στην απόφαση τοποθέτησης προτομής του Λεωνίδα σε πλατεία προαστίου της Μελβούρνης και στις αντιδράσεις ιδιοκτητών καταστημάτων της περιοχής αναφέρεται δημοσίευμα αυστραλιανής εφημερίδας.

Όπως επισημαίνεται, έμποροι του προαστίου Μπρούνσγουικ αντιτίθενται στην τοποθέτηση χάλκινου αγάλματος του Λεωνίδα ύψους 2.6 μέτρων σε πλάτεμα δρόμου της περιοχής, το οποίο και θα ονομαστεί Πλατεία Σπάρτης.

Τοπικοί καταστηματάρχες ισχυρίζονται ότι δεν είχαν τη δυνατότητα έκφρασης της άποψής τους κατά τη λήψη της απόφασης, ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι αξιοποίησης των χρημάτων του δήμου και καταλληλότερα μέρη για την τοποθέτηση της προτομής.

Η προτομή εκτιμάται ότι θα κοστίσει 32.000 δολάρια, εκ των οποίων τα 20.000 θα προσφέρει ο δήμος της περιοχής - δήμος Μόρλαντ . Παρατίθενται δηλώσεις δύο ιδιοκτητών καταστημάτων που εκφράζουν έντονες αντιρρήσεις στην τοποθέτηση του αγάλματος για οικονομικούς αλλά και αισθητικούς λόγους.

Ωστόσο θετική είναι η άποψη του ομογενή δημάρχου της περιοχής κ. Λάμπρου Ταπεινού.

"Είναι σημαντικό να επισημάνει κανείς ότι ο βασιλιάς Λεωνίδας έχει μεγάλη συμβολική σημασία όχι μόνο για την ελληνική κοινότητα αλλά και για το δυτικό πολιτισμό. Αν η νέα τότε αθηναϊκή δημοκρατία και φιλοσοφία είχαν συντριβεί από την περσική αυτοκρατορία, τότε ο κόσμος σήμερα θα ήταν πολύ διαφορετικός", δήλωσε ο κ. Ταπεινός.

Και πρόσθεσε ότι το μνημείο αποτελεί ένα κοινό πρόγραμμα με συμμετοχή του Δήμου Μόρλαντ, της Παλλακωνικής Αδελφότητας και του Δήμου Σπάρτης. Ο κ. Ταπεινός επεσήμανε επίσης ότι το Μόρλαντ αποτελεί το τρίτο κατά σειρά προάστιο της Μελβούρνης με τους περισσότερους ελληνόφωνους κατοίκους και τόνισε ότι το μνημείο εκφράζει τη συμβολή της ελληνικής κοινότητας στην περιοχή. Η προτομή αναμένεται να φτάσει από την Ελλάδα εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, ενώ τα αποκαλυπτήρια έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Νοεμβρίου.

zoula
Συνέχεια...

98.000 Ιταλίδες κατά του Μπερλουσκόνι...


Περισσότερες από 98.000 Ιταλίδες έβαλαν την υπογραφή τους, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της εφημερίδας La Repubblica, για να καταγγείλουν τις φαλλοκρατικές αντιλήψεις και τη συχνά προσβλητική συμπεριφορά του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι εναντίον των γυναικών.

"Αυτός ο άνθρωπος μάς προσβάλλει, ας τον σταματήσουμε", αναφέρεται στην καταγγελία της εφημερίδας "υπέρ της αξιοπρέπειας των γυναικών", κίνηση που ξεκίνησε πριν από δέκα περίπου μέρες όταν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καταφέρθηκε εναντίον της βουλευτή της αριστεράς Ρόζι Μπίντι, 58 ετών, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, χαρακτηρίζοντάς την "περισσότερο όμορφη, παρά έξυπνη".

"Αξιοθρήνητος πρόεδρος προσβάλλει γυναίκα", "Δεν είμαστε στη διάθεσή σας", ή "αυτή η προσβολή προέρχεται από έναν άντρα περισσότερο έντιμο, παρά έξυπνο", καταγγέλλουν οι πολυάριθμες Ιταλίδες που έστειλαν στην εφημερίδα τις φωτογραφίες τους, συνοδευόμενες από τα μηνύματά τους.

"Τονίζοντας μονίμως την ηλικία μιας γυναίκας ή την εμφάνισή της και όχι τις αρετές του χαρακτήρα της, κινδυνεύουμε να επιστρέψουμε στην εποχή πριν από το φεμινισμό", δήλωσε η συγγραφέας Λίντια Ραβέρα, μία από τις πολλές γυναίκες των γραμμάτων που συνυπέγραψαν την καταγγελία.

Η πρώην υπουργός της αριστεράς, Τζιοβάνα Μελάντρι καυτηριάζει τη δήθεν χαρισματική προσωπικότητα του Μπερλουσκόνι, χαρακτηρίζοντάς τον "περισσότερο ψηλό, παρά καλοαναθρεμμένο", γνωρίζοντας πολύ καλά το τεράστιο πρόβλημα που έχει ο ιταλός πρωθυπουργός με το περιορισμένο ανάστημά του.


zoula

Συνέχεια...

Αφιέρωμα: Oasis


Οι Oasis ήταν ένα βρετανικό ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1991 στην πόλη του Μάντσεστερ. Τα βασικότερα μέλη του συγκροτήματος αποτελούσαν ο κιθαρίστας και βασικός συνθέτης Νόελ Γκάλαχερ, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του τον Αύγουστο του 2009, και ο μικρός του αδερφός, συνθέτης και στιχουργός Λίαμ Γκάλαχερ. Αποτέλεσαν ένα από τα πιο πετυχημένα βρετανικά συγκροτήματα της δεκαετίας του 1990 και οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Οι αδερφοί Gallagher ήταν τα μοναδικά μέλη που παρέμειναν από την ίδρυση του συγκροτήματος ως το 2009. Η σημερινή τους σύνθεση συμπληρώνεται από τους Gem Archer (κιθάρα, στίχος), και Andy Bell (μπάσο, στίχος). Ο Zak Starkey (ντραμς, κρουστά), γιος του ντράμερ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ, αποτελεί ανεπίσημο μέλος του συγκροτήματος.

Τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά οι Oasis έχουν βασικές επιρροές από τα συγκροτήματα των The Beatles, The Rolling Stones, The Who και The Kinks. Άλλες επιρροές είναι οι The Stone Roses, The Smiths, The Jam, T.Rex, Led Zeppelin.

Με την επιτυχία του πρώτου τους άλμπουμ Definetely Maybe καθώς και του δευτέρου (What's the Story) Morning Glory? που έφτασε τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις, και σε συνδυασμό με έναν ανταγωνισμό με το συγκρότημα Blur, οι Oasis θεωρήθηκαν ως ένα από τα πιο πετυχημένα και διακεκριμένα βρετανικά συγκροτήματα της δεκαετίας του '90 και ως ένα εκ των κορυφαίων του Britpop κινήματος. Οι αδερφοί Gallagher απασχόλησαν τακτικά τον τύπο και καλλιέργησαν την φήμη των κακών παιδιών και του λαϊκού(δημοφιλούς) συγκροτήματος.

Στο αποκορύφωμα της επιτυχίας τους το 1997, το τρίτο τους άλμπουμ Be Here Now αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση των βρετανικών charts ενώ έμεινε και στατιστικά στην ιστορία πουλώντας μόνο την πρώτη μέρα σχεδόν μισό εκατομμύριο αντίτυπα. Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, ο συγκεκριμένος δίσκος απέσπασε κακές κριτικές ενώ αργότερα αποκυρήχθηκε και από τον ίδιο τον Noelμε αποτέλεσμα την κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας του δίσκου.

To 1999 οι Oasis παρόλο που χάνουν δύο μέλη τους(MCGuigan, Bonehead) κυκλοφορούν τον τέταρτο δίσκο τους "Standing on the Shoulder of Giants", που αποτελεί και τον δίσκο με τις λιγότερες πωλήσεις. Αν και σύμφωνα με τον Noel περιέχει μερικούς από τους καλύτερους στίχους που έχει γράψει ποτέ, ο ήχος του δίσκου διαφέρει σημαντικά από τον συνηθισμένο ήχο των Oasis με αποτέλεσμα την δύσκολη αποδοχή του από το κοινό.

Το 2000 κυκλοφορεί και ο δίσκος "Familiar to Millions" που περιέχει live εκτελέσεις των κομματιών τους από τις δύο συναυλίες τους στο Wembley Stadium.

Όμως παρά τις απώλειες ιδρυτικών μελών και διατηρώντας τη στήριξη του πιστού κοινού τους, οι Oasis, κατάφεραν να διατηρηθούν για περισσότερο από μια δεκαετία από την πρωτοεμφάνιση τους, ξεπερνώντας έτσι πολλά συγκροτήματα της ίδιας εποχής.

Το 2005 το Guinness Book of World Records ανακήρυξε τους Oasis ως την πιο πετυχημένη πράξη της τελευταίας δεκαετίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το συγκρότημα διαλύθηκε φέτος προς λύπη των εκατομμυρίων θαυμαστών τους.

Πηγή: βικιπαιδεία

jose

Συνέχεια...

Πανικός σε αεροπλάνο της British Airways απ' το πουθενά!!!


Πανικό χωρίς λόγο προκάλεσε επιβάτης της British Airways, εξαναγκάζοντας μάλιστα να καθηλώσει προγραμματισμένη πτήση, επειδή είδε ανάμεσα στα πόδια του μια ταραντούλα, που σημειωτέον δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας, πάτησε το κουμπί συναγερμού λίγο πριν την απογείωση του Airbus A319 που θα εκτελούσε τη διαδρομή Εδιμβούργο – Χίθροου.

Ο συναγερμός ανάγκασε το αεροπλάνο να μείνει καθηλωμένο στο έδαφος μέχρι να εντοπιστεί η ταραντούλα από ειδικό και να γίνει απολύμανση του χώρου.

Κανείς ωστόσο από τους υπόλοιπους 82 επιβάτες δεν είδαν την αράχνη, ενώ και ο ειδικός όσο κι αν έψαξε δεν βρήκε ούτε καν ιστό.

Ο ειδικός ήρθε μάλιστα από το Γκάτγουικ – ως ο καλύτερος στο είδος – για να απολυμάνει το χώρο, ενώ την ίδια στιγμή οι μηχανικοί της British Airways ήλεγχαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους του αεροπλάνου, χωρίς όμως να βρουν το παραμικρό.

Μάλιστα εκπρόσωπος της εταιρείας ανακοίνωσε πως όταν ο άνδρας πάτησε το κουμπί και ανέφερε το γεγονός «δεν έδειχνε και ιδιαίτερα ταραγμένος».

Η ταραντούλα είναι μια τεράστια τριχωτή αράχνη της οποίας το περπάτημα είναι ιδιαίτερα αργό σε σχέση με τις κοινές αράχνες. Γι’ αυτό το λόγο, οι ειδικοί πιστεύουν ότι αν υπήρχε μέσα στο αεροπλάνο, σίγουρα θα την είχε δει και κάποιος άλλος.

Πηγή: cosmo.gr

jose
Συνέχεια...

Κινητοποιήσεις φοιτητών σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη


Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο μετανάστη στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας. Εκπρόσωποι του Ιδρύματος διαβεβαιώνουν ότι δεν έχουν προκληθεί φθορές στο κτίριο.

Στο μεταξύ, φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς προγραμματίζουν για την Πέμπτη συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, ζητώντας να μην αναγνωριστούν τα επαγγελματικά δικαιώματα αποφοίτων κολεγίων. Στο συλλαλητήριο θα μετέχουν και μαθητές που ζητούν την κάλυψη κενών θέσεων εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Η αρμόδια υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου, έχει διαβεβαιώσει ότι εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα για την κάλυψη των θέσεων.

Στη Θεσσαλονίκη, διακόπηκε η προγραμματισμένη για σήμερα η συνεδρίαση της Συγκλήτου του ΑΠΘ, μετά από παρέμβαση ομάδας φοιτητών, που ζήτησαν από το ακαδημαϊκό όργανο να πάρει αποφάσεις σε συγκεκριμένα αιτήματά τους.

Με απόφαση των γενικών τους συνελεύσεων πέντε Φοιτητικοί Σύλλογοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στη Σύγκλητο για τον κίνδυνο διακοπής λειτουργίας ή ιδιωτικοποίησης της Φοιτητικής Λέσχης, για το καθεστώς των εργολαβιών σε υπαλλήλους της φύλαξης, για την αδειοδότηση των κολεγίων και για το πτυχίο μάστερ που προβλέπεται να δίνουν οι σχολές πενταετούς φοίτησης, όπως η Πολυτεχνική.

Σημειώνεται ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Συγκλήτου, τον περασμένο Αύγουστο, οι πρυτανικές αρχές είχαν ανακοινώσει ότι έχει βρεθεί χρηματοδότηση που να διασφαλίζει, τουλάχιστον για την τρέχουσα χρονιά, την λειτουργία της Φοιτητικής Λέσχης.

Δε σε βλέπω καλά Αννούλα...

zoula
Συνέχεια...

Την πρώτη θέση στην Πανελλήνια Έκθεση Ρομποτικής Η Βιομηχανική Πληροφορική!!


Άντε ρε ΤΕΙ Καβάλας!!! Αυτά είναι.
Το τμήμα Βιομηχανικής Πληρογορικής του ΤΕΙ Καβάλας, έλαβε μέρος στην πανελλήνια έκθεση ρομποτικής στην Αθήνα και απέσπασε το πρώτο βραβείο με το ρομποτικό όχημα ανεύρεσης επιζώντων (R.OX.AN.E).

Στην Πανελλαδική Έκθεση Ψηφιακής Καινοτομίας “Athens Digital Week” που έγινε στο Τεχνολογικό Πάρκο «Τεχνόπολις» στην περιοχή του Γκάζι του Δήμου Αθηναίων, δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα Ερευνητικά Ιδρύματα της Ελλάδας, καθώς και Ιδιώτες, που είχαν να επιδείξουν καινοτόμες ιδέες.

Το τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής συμμετείχε με την Ομάδα: Δ. Πογαρίδη καθηγητή, και τους Γαβριήλ Καρπάθιο και Παντελή Άγγελο φοιτητές του τμήματος, με το καινοτόμο Ρομποτικό όχημα ανεύρεσης επιζώντων, το οποίο απέσπασε το πρώτο βραβείο μετά από ψηφοφορία μεταξύ των χιλιάδων επισκεπτών. Το βραβευμένο όχημα παρουσιάστηκε σήμερα στις 10.30 το πρωί στο φουαγιέ του μεγάλου αμφιθεάτρου του ΤΕΙ Καβάλας.



Ένα μεγάλο μπράβο στα παλικάρια όχι επειδή πήραν το πρώτο βραβείο, αλλά επειδή το ρομπότ αυτό θα βοηθήσει στο να σωθούν ζωές. Ελπίζουμε πάντα τα projects του της ρομποτικής να δημιουργούνται με σκοπό το καλό της ανθρωπότητας και αν είναι να έρθει και βραβείο...καλοδεχούμενο!! Το μεγαλύτερο βραβείο πιστεύω πως θα είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο του ανθρώπου που θα σωθεί από αυτή την εφεύρεση.

jose


Συνέχεια...

Συνελήφθη αμερικάνος για κατασκοπεία


Αντιμέτωπος με ισόβια καθειρξη βρίσκεται Αμερικανός επιστήμονας που εργαζόταν στη NASA και τα υπουργεία Άμυνας και Ενέργειας των ΗΠΑ, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ.

Πρόκειται για τον 52χρονο Στιούαρτ Ντέιβιντ Νόζετ, ο οποίος επιχείρησε να δώσει απόρρητες πληροφορίες σε μυστικό πράκτορα του FBI που του είχε παρουσιαστεί ως πράκτορας των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών.

Ο Νόζετ φέρεται να έλαβε τα ποσά των 2.000 και 9.000 δολ. για την παράδοση απόρρητων πληροφοριών που αφορούσαν τον αμυντικό τομέα και τα δορυφορικά συστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ επρόκειτο να δώσει και πρόσθετες πληροφορίες για πυρηνικό οπλισμό και άλλα εξοπλιστικά συστήματα.

Ο Νόζετ εργάστηκε στον Λευκό Οίκο την περίοδο 1989-1990 και από το 1990 έως το 1999 στο υπουργείο Ενέργειας, όπου διέθετε άδεια για πρόσβαση σε άκρως απόρρητα στοιχεία, κυρίως σε σχέση με πυρηνικά όπλα. Το 2000 ίδρυσε μια μη κυβερνητική εταιρεία, η οποία πωλούσε μέχρι και το 2006 συστήματα υψηλής τεχνολογίας στην αμερικανική κυβέρνηση και ειδικότερα στο Πεντάγωνο και τη NASA.

Πηγή: imerisia.gr

jose

Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share