Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Πανικός σε αεροπλάνο της British Airways απ' το πουθενά!!!


Πανικό χωρίς λόγο προκάλεσε επιβάτης της British Airways, εξαναγκάζοντας μάλιστα να καθηλώσει προγραμματισμένη πτήση, επειδή είδε ανάμεσα στα πόδια του μια ταραντούλα, που σημειωτέον δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας, πάτησε το κουμπί συναγερμού λίγο πριν την απογείωση του Airbus A319 που θα εκτελούσε τη διαδρομή Εδιμβούργο – Χίθροου.

Ο συναγερμός ανάγκασε το αεροπλάνο να μείνει καθηλωμένο στο έδαφος μέχρι να εντοπιστεί η ταραντούλα από ειδικό και να γίνει απολύμανση του χώρου.

Κανείς ωστόσο από τους υπόλοιπους 82 επιβάτες δεν είδαν την αράχνη, ενώ και ο ειδικός όσο κι αν έψαξε δεν βρήκε ούτε καν ιστό.

Ο ειδικός ήρθε μάλιστα από το Γκάτγουικ – ως ο καλύτερος στο είδος – για να απολυμάνει το χώρο, ενώ την ίδια στιγμή οι μηχανικοί της British Airways ήλεγχαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους του αεροπλάνου, χωρίς όμως να βρουν το παραμικρό.

Μάλιστα εκπρόσωπος της εταιρείας ανακοίνωσε πως όταν ο άνδρας πάτησε το κουμπί και ανέφερε το γεγονός «δεν έδειχνε και ιδιαίτερα ταραγμένος».

Η ταραντούλα είναι μια τεράστια τριχωτή αράχνη της οποίας το περπάτημα είναι ιδιαίτερα αργό σε σχέση με τις κοινές αράχνες. Γι’ αυτό το λόγο, οι ειδικοί πιστεύουν ότι αν υπήρχε μέσα στο αεροπλάνο, σίγουρα θα την είχε δει και κάποιος άλλος.

Πηγή: cosmo.gr

jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share