Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

5 σημάδια που δείχνουν οτι η γκόμενα σε θέλει!!!

Δεν είναι ανάγκη να είσαι μάντης για να μπορέσεις να καταλάβεις τις προθέσεις της. Αρκεί λίγη παρατηρητικότητα...

Σε κοιτάει στα μάτια
Ένας άντρας μπορεί να καταλάβει πολλά παρατηρώντας μόνο το βλέμμα της γυναίκας. Αν και στην αρχή, όταν η γυναίκα αντιληφθεί τις ερωτικές προθέσεις του συνομιλητή της, πιθανότατα θα χαμηλώσει το βλέμμα και θα κοκκινίσει, όταν η κατάσταση έχει ανέβει σε ...άλλο επίπεδο, και πλέον ο τερματισμός της πίστας είναι στο... κρεβάτι, το γυναικείο βλέμμα αλλάζει. Τα χείλη της χαμογελούν και το βλέμμα γίνεται εντονότερο, ενώ σε "καρφώνει", είτε για λίγο είτε για πολύ χρονικό διάστημα. Δε γίνεται ένα τέτοιο προκλητικό βλέμμα να περάσει απαρατήρητο, έτσι δεν είναι. Στο δίνει, για να καταλάβεις χωρίς λόγια αυτό που θέλει να σου πει : Σε θέλω τώρα!

Έρχεται πιο κοντά
Μπορεί στην αρχή οι γυναίκες να μην θέλουν πολλά-πολλά, και να κρατάνε μια σχετική απόσταση, όταν όμως έχουν αποφασίσει ότι αυτός ο άντρας (δηλαδή εσύ) πρέπει να γίνει δικός τους, τον πολιορκούν με τον τρόπο τους. Αν δεις ότι έρχεται πιο κοντά σου, ή αν εσύ την πλησιάζεις κι εκείνη δεν απομακρύνεται, αν το πόδι της ακουμπήσει το δικό σου και παραμείνει έτσι, τότε έχεις έναν λόγο να χαίρεσαι. Κάτι καλό θα συμβεί. Γρήγορα. Πολύ γρήγορα...

Σε προκαλεί με τα χέρια της
Είναι μια κίνηση "παγίδα" γιατί πρέπει να μπορέσεις να διακρίνεις τα δύο είδη αυτής της μορφής της κίνησης. Κάποιες γυναίκες όταν αισθάνονται άβολα, κάνουν άσκοπες, νευρικές κινήσεις με τα χέρια τους. Θα περάσουν τα δάχτυλα από τα μαλλιά τους ή θα ισιώσουν την μπλούζα τους χωρίς προφανή λόγο, ελπίζωντας να μην το παρατηρήσεις. Αυτές οι κινήσεις γίνονται ασυναίσθητα, ενώ η επόμενη κατηγορία κινήσεων είναι εντελώς επιτιδευμένη. Μια γυναίκα όταν θέλει να προχωρήσει η κατάσταση, θα σου δείξει το "δρόμο" με τα χέρια της: θα ακουμπήσει δήθεν τυχαία την παλάμη της πάνω στους γοφούς της, θα περάσει τα δάχτυλα της πάνω στα χείλη της χωρίς να σε κοιτάζει. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού και καλά θα κάνεις να παίξεις κι εσύ...

Παίρνει... πόζες
Όταν οι γυναίκες ενδιαφέρονται για σένα, θα κάνουν τα πάντα για να μην τις χάσεις από τα μάτια σου. Θα σκύψουν λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε, θα γύρουν το κορμί τους χωρίς προφανή λόγο, θα περπατήσουν με σέξι τρόπο προς εσένα. Ουσιαστικά παίρνει προκλητικές πόζες για να "καπαρώσει" εσένα και να μην μπορείς να κοιτάξεις καμία άλλη. Φρόντισε να μεταφράσεις καλά αυτά τα σημάδια και να εμπιστευτείς το ένστικτο σου: ναι, δεν κάνεις λάθος, τα κάνει επίτηδες!

Σε αγγίζει
Αν ρωτήσεις 100 γυναίκες ποιό πράγμα τους την σπάει σε ένα κλαμπ, οι περισσότερες θα σου απαντήσουν ότι σιχαίνονται όταν άγνωστοι άντρες παίρνουν το θάρρος και τις πιάνουν από τη μέση και τις αγγίζουν, χωρίς αυτές να τους έχουν δώσει το δικαίωμα. Δεν θέλει και πολλή σκέψη για να έρθεις στο εξής συμπέρασμα: αν σε αφήνει να την αγγίζεις και κυρίως αν εκείνη παίρνει το θάρρος και σου πιάνει το χέρι ή σε αγγίζει στον ώμο, τότε πιθανότατα απέχεις πολύ λίγα χιλιόμετρα από την θαλπωρή του... κρεβατιού της.

Πηγή: men 24

jose

4 σχόλια:

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share