Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Την πρώτη θέση στην Πανελλήνια Έκθεση Ρομποτικής Η Βιομηχανική Πληροφορική!!


Άντε ρε ΤΕΙ Καβάλας!!! Αυτά είναι.
Το τμήμα Βιομηχανικής Πληρογορικής του ΤΕΙ Καβάλας, έλαβε μέρος στην πανελλήνια έκθεση ρομποτικής στην Αθήνα και απέσπασε το πρώτο βραβείο με το ρομποτικό όχημα ανεύρεσης επιζώντων (R.OX.AN.E).

Στην Πανελλαδική Έκθεση Ψηφιακής Καινοτομίας “Athens Digital Week” που έγινε στο Τεχνολογικό Πάρκο «Τεχνόπολις» στην περιοχή του Γκάζι του Δήμου Αθηναίων, δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα Ερευνητικά Ιδρύματα της Ελλάδας, καθώς και Ιδιώτες, που είχαν να επιδείξουν καινοτόμες ιδέες.

Το τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής συμμετείχε με την Ομάδα: Δ. Πογαρίδη καθηγητή, και τους Γαβριήλ Καρπάθιο και Παντελή Άγγελο φοιτητές του τμήματος, με το καινοτόμο Ρομποτικό όχημα ανεύρεσης επιζώντων, το οποίο απέσπασε το πρώτο βραβείο μετά από ψηφοφορία μεταξύ των χιλιάδων επισκεπτών. Το βραβευμένο όχημα παρουσιάστηκε σήμερα στις 10.30 το πρωί στο φουαγιέ του μεγάλου αμφιθεάτρου του ΤΕΙ Καβάλας.



Ένα μεγάλο μπράβο στα παλικάρια όχι επειδή πήραν το πρώτο βραβείο, αλλά επειδή το ρομπότ αυτό θα βοηθήσει στο να σωθούν ζωές. Ελπίζουμε πάντα τα projects του της ρομποτικής να δημιουργούνται με σκοπό το καλό της ανθρωπότητας και αν είναι να έρθει και βραβείο...καλοδεχούμενο!! Το μεγαλύτερο βραβείο πιστεύω πως θα είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο του ανθρώπου που θα σωθεί από αυτή την εφεύρεση.

jose


2 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά για την επιτυχή προσπάθειά τους!!!Σίγουρα έτσι θα βοηθήσουν πολύ κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο μπραβο; το μεγαλυτερο μπραβο... παμε και σε ανωτερα...χιχιχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share