Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Το "ελληνικό χρέος",το "απεχθές χρέος" και ένας λαός υπό καθεστώς χρεοκρατίας!!!

Καλησπέρα σας αγαπητοί συνάνθρωποι και καλό δρόμο!!!

Βρισκόμαστε σε μια εποχή οπού η φράση "έχουμε δρόμο μπροστά" είναι πιο επίκαιρη από ποτέ..Δεν είναι κάτι το παράξενο όμως, ούτε κάτι που δείχνει να ενδιαφέρει πολύ κόσμο...ακόμη (-ελπίζω!-). Τα γονίδια μας είναι πια πεπειραμένοι δάσκαλοι, καθώς μας έχουν εφοδιάσει με όλα τα αναγκαία στοιχεία για την ομαλή συνέχεια της πολυετούς οικονομικής υποδούλωσης του κράτους μας. Κάτι που κάποιοι ονομάζουν χρεοκρατία.


Γνωρίζετε οτι έχουν υπάρξει και άλλες χώρες που έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση με τη δική μας. Με κάποια διαφορά βέβαια στο ποσό μιας και πάντα απολαμβάνουμε την πρωτιά σε ότι σάπιο κυκλοφορεί στον πλανήτη!! Κάποιες από αυτές (βλ. Αργεντινή, Ισημερινό κ.α.) με τη βοήθεια πολιτικών που είχαν ως προτεραιότητα το καλό του λαού τους και όχι τον δανειστών τους.Και αυτό βάση απλής λογικής...Σκεφτείτε το πληθυσμιακά...

Τα παθήματα όμως των άλλων, δυστυχώς, δεν έγιναν μαθήματα... Δείτε το ντοκυμαντέρ που σας παραθέτω και σκεφτείτε... Ανοίξτε τα αυτιά σας, τα μάτια σας και πάνω απ' όλα ανοίξτε το μυαλό σας...




jose
Συνέχεια...

Ελληνικό ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν!

Αηδία και αιμετός με το Ελληνικό ποδόσφαιρο για ακόμη μια φορά!

O ορισμός του Κασσετάκια χοντρού ώς εκπρόσωπος της Σαπιολίγκας είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ!


Δείξε μου τι χώρα σου να σου ποιός είσαι-Όλα πάνε κατά διαόλου, το ποδόσφαιρο θα γλίτωνε!

Ο "Κασσετάκιας" είναι κάτι σαν τον Πάγκαλο στη πολιτική....Λένε οτι θέλουν οι κοιλαράδες, κάνουν ότι θέλουν και στη τελική τα πρόβατα κάθονται και ακούνε και γουστάρουνε!

Το όλο περίεργο σε αυτή την υπόθεση με τη σαπιολίγκα είναι οτι ο "Κασσετάκιας εκλέχτηκε απο κάποιες Παε, με πλειοψηφία ......Και ρωτάμε εμείς την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, έχετε ρε κάποιο συμφερόν και τον ψηφίσατε-Είχατε ποτέ κάποιο συμφέρον απο τους χοντρομπαλάδες της σαπιολίγκ;;;Ή Είστε ικανοποιημένοι με την ομάδα σας τόσα χρόνια!???....Ρωτήσατε το λαό σας αν γουστάρει?ΠΑΠΑΡΙΑ...-O Kαθένας κάνει ότι θέλει και κανείς δεν αντιδράει!

Σέρρες και Τρίπολη και αυτές ψηφίσαν υπέρ του "κασσετάκια", γιατί? Επειδή σας έριξαν κατηγορία ή μήπως υπήρξαν υποσχέσεις για καμιά γρήγορη άνοδο(Όπως θα έλεγε και ένας καχύποπτος!)!

Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου, Πάοκ, Κέρκυρα και Εργοτέλης συμπλήρωσαν τη πλειοψήφια του σάπιου συστήματος!

Δηλαδή όλοι μαζί συμφώνησαν, ότι ο "κασσετάκιας" είναι ο κατάλληλος για να σώσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι ο "κασσετάκιας" είναι τίμιος και πάνω απ' όλα με ήθος ...Τη στιγμή που "τραβιέται" με σκάνδαλο ο σαπιοκοιλιάς:!



Ότι μας αξίζει, έχουμε στη ζωή !



Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share