Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009



Αν έχετε image από κάποιο παιχνίδι ή άλλο DVD και θέλετε να το τρέξετε από τον υπολογιστή σας χωρίς να χρειαστεί να το κάψετε σε CD...
Αυτό γίνετε με την χρήση ιδικών προγραμμάτων, που δημιουργούν μια εικονική συσκευή DVD στον υπολογιστή σας και «φορτώνουν» το παιχνίδι εκεί. θα χρησιμοποιήσουμε το Virtual CloneDrive που είναι δωρεάν και απλό στην χρήση.
απλα κανουμε εγκατασταση στο clone virtual που ειναι διαδικασια 30 second  πανω κατω,
στην συνέχεια κάνουμε δεξί κλικ στο αρχείο ISO,image που θέλουμε να ανοίξουμε και επιλέγουμε άνοιγμα με mound file with virtual clone drive

Download clone virtual drive


Corfas
. Συνέχεια...

Ιταλικό νοσοκομείο προσφέρει θεραπεία για τον e-θισμό


Το νοσοκομείο Policlinico Gemelli της Ρώμης εφαρμόζει από αυτήν την εβδομάδα μια θεραπεία για τους εθισμένους στο Ιντερνετ, μια εξάρτηση που παρατηρείται όλο και συχνότερα στους νέους, οι οποίοι βυθίζονται στον εικονικό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών και των "τσατ" σε σημείο που να χάνουν την επαφή τους με την πραγματικότητα.

"Ο εθισμός στο Ιντερνετ τείνει να γίνει μάστιγα της εποχής και σύμφωνα με ορισμένες έρευνες μπορεί να οδηγηθεί σε αυτόν ως και το 40% των χρηστών του διαδικτύου", εξηγεί ο υπεύθυνος του προγράμματος απεξάρτησης των εθισμένων στο διαδίκτυο, ψυχίατρος Φεντερίκο Τονιόνι.

Διαταραχές ύπνου, απώλεια της αίσθησης του χώρου και του χρόνου, δυσκολίες στην επικοινωνία με το περιβάλλον, άγχος και κατάθλιψη: τα συμπτώματα του εθισμού στο διαδίκτυο, όρος τον οποίο υιοθέτησε πρώτος ο νεοϋορκέζος ψυχίατρος Ιβαν Γκόλντμπεργκ, μοιάζουν με αυτά του εθισμού στα ναρκωτικά ή το αλκοόλ.

Η θεραπεία που προτείνει το νοσοκομείο Policlinico Gemelli, το μοναδικό στην Ιταλία, εφαρμόζεται σε στάδια. Αρχικά, ο ψυχίατρος εξετάζει, ύστερα από μια ή περισσότερες συνεδρίες με τον πάσχοντα, εάν ο εθισμός συνδέεται με μια άλλη λανθάνουσα ψυχιατρική νόσο που απαιτεί τη λήψη φαρμάκων. Στη συνέχεια, οι ασθενείς συμμετέχουν δυο φορές την εβδομάδα σε ομαδικές συνεδρίες μιάμισης ώρας.

"Η ανταλλαγή συναισθημάτων μεταξύ των ασθενών είναι πρωταρχικής σημασίας για τη θεραπεία. Τούς δίνει τη δυνατότητα να μάθουν και πάλι να επικοινωνούν. Το Ιντερνετ είναι ένας εικονικός κόσμος πλούσιος σε αισθήσεις, αλλά φτωχός σε συναισθήματα. Στο Ιντερνετ έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι ελέγχει τους άλλους και την εικόνα που στέλνει. Και δεν μπορεί να προδοθεί από τη γλώσσα του σώματος", εξηγεί ο Τονιόνι.

Τα άτομα ηλικίας από 15 ως 40 ετών είναι πιο επιρρεπή στην εξάρτηση αυτή.

zoula

Συνέχεια...

The Clash - Rock The Casbah

Όταν ενώθηκαν οι μουσικές αντιλήψεις των jose + anto ήταν δύσκολο στην αρχή να βγει μια άκρη!! Οι διαφωνίες πολλές όμως οι "The Clash" είχαν τα στοιχεία που χρειαζόμασταν και οι δύο για να συμφωνήσουμε μουσικά!!!

Για να ακούσετε το αποτέλεσμα πατήστε στη συνέχεια...



Anto+Jose
Συνέχεια...

Sexy παιχνίδια στο γυμναστήριο μεταξύ αντρών και γυναικών....

Δείτε ένα γυμναστήριο όπου η γυμναστική γίνεται παιχνίδι μεταξύ ανδρών και γυναικών πολύ σέξυ!!






Aναδημοσίευση απο:Tοτεφτέρι.



Συνέχεια...

Εκατοντάδες τόνοι ιρανικών όπλων κατασχέθηκαν στα ανοιχτά της Κύπρου

http://www.metmuseum.org/toah/art/hg/detail/hg_05wae.jpg



Ανοιχτά της Κύπρου, σε απόσταση 100 ναυτικών μιλίων από τις ισραηλινές ακτές, το ναυτικό του Ισραήλ ανέκοψε και οδήγησε στο λιμάνι Ασντόντ (βορείως του Τελ Αβίβ) ένα πλοίο με σημαία Αντίγκουα, που μετέφερε «εκατοντάδες τόνους ιρανικά όπλα προς τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου».


Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, το φορτίο του ήταν δεκαπλάσιο από εκείνο του πλοίου «Καρίν-Α», που κατασχέθηκε το 2002 μεταφέροντας 50 τόνους ιρανικών όπλων στη Γάζα.

«Υπήρχαν ρουκέτες Κατιούσα και άλλα όπλα που μπορούσαν να πλήξουν τις ισραηλινές πόλεις», ισχυρίστηκαν ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και το υπουργείο Αμυνας.

Οι Ισραηλινοί υποστήριξαν ότι το πλοίο «Francop» (ιδιοκτησίας γερμανικής ναυτιλιακής εταιρείας του Αμβούργου, η οποία δήλωσε άγνοια για το φορτίο) φόρτωσε τα όπλα στο αιγυπτιακό λιμάνι της Νταμιέτα και θα τα παρέδιδε στη Χεζμπολάχ του Λιβάνου μέσω Συρίας. Τόσο η Τεχεράνη όσο και η Δαμασκός αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ η πλοιοκτήτρια εταιρεία, Reederei Gerd Bartels, υποστήριξε ότι το «Francop» θα είχε ενδιάμεσους σταθμούς τη Λεμεσό, τον Λίβανο και την Τουρκία, προτού επιστρέψει στην Αίγυπτο.

Στο μεταξύ, το «αγκάθι» των ισραηλινών εποικισμών σκιάζει τις διπλωματικές προσπάθειες επίλυσης του Μεσανατολικού.

Ο κορυφαίος Παλαιστίνιος διαπραγματευτής, Σαέμπ Ερεκάτ, εξέφρασε φόβους μήπως οι Παλαιστίνιοι υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν το όραμα ενός ανεξάρτητου κράτους, αν οι ΗΠΑ δεν κατορθώσουν να φρενάρουν τους Ισραηλινούς. Στο ζήτημα αναφέρθηκε και η Χ. Κλίντον από το Κάιρο, χαρακτηρίζοντας «παράνομους» τους ισραηλινούς εποικισμούς στη Δυτική Οχθη και ζητώντας το πάγωμά τους.

Πηγή: ethnos.gr
jose

Συνέχεια...

Μεταγραφικό μπάμ για τη Καβάλα με Πορτίγιο;;;;





Το μεγάλο «μπαμ» του Ιανουαρίου ετοιμάζει ο πρόεδρος της Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης. Φήμες αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας των «Αργοναυτών» έχει κάνει ήδη συζητήσεις με την Οσασούνα για εξάμηνο δανεισμό του Χαβιέ Πορτίγιο. Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός δεν είναι στα πλάνα του Καμάτσο(έχει αγωνιστεί φέτος μόλις μία φορά) και φέρεται να είναι στόχος της Καβάλας, η οποία εντυπωσιάζει στη Σούπερ Λίγκα αν και νεοφώτιστη.

Ο Πορτίγιο ξεκίνησε την καριέρα του στις μικρές ομάδες της Ρεάλ και το προσωνύμιό του ήταν «ο νέος Ραούλ», αφού στα τμήματα ακαδημιών είχε πετύχει πάνω από 700 τέρματα! Η πορεία του δεν ήταν ανάλογη και δόθηκε δανεικός σε πολλές ομάδες. Η πιο παραγωγική χρονιά του ήταν το 2006/07, όταν με τη φανέλα της Ταραγόνα πέτυχε 11 γκολ σε 34 συμμετοχές. Το ποσό που θα δαπανήσει η Καβάλα για να τον αποκτήσει ως δανεικό για έξι μήνες είναι 250.000 ευρώ...

novasports...

Anto

Συνέχεια...

Θερμή υποδοχή ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ απο τους οπαδούς του Άρη...


Θερμή υποδοχή για Κούπερ.

Στις 12 ακριβώς πραγματοποιήθηκε η άφιξη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη θερμή και εντυπωσιακή υποδοχή που τον περίμενε από τον κόσμο του Άρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε για ακόμη μία φορά ότι επιδιώκει το μέγιστο δυνατό με την ομάδα και ότι ήρθε για να κατακτήσει τίτλους.


Αnto
Συνέχεια...

Kλασσικά και άλλοι φόροι, αυτή τη φορά απο τον κ. Παπανδρέου...

Αύξηση έμμεσων φόρων σε καύσιμα, τσιγάρα και ποτά



Μηδενική ανάπτυξη, μονοψήφιο έλλειμμα 9 - 10% του ΑΕΠ και η παλιά πλην δοκιμασμένη «συνταγή» των έμμεσων φόρων περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που τίθεται επί τάπητος στο Υπουργικό Συμβούλιο, στις 12:00.

Καύσιμα, τσιγάρα και ποτά θα πάρουν… φωτιά από τον Ιανουάριο, καθώς αναμένεται αύξηση του φόρου κατανάλωσης κατά 10%. Στόχος του υπουργείου Οικονομίας είναι να εισπραχθούν κάτι λιγότερο από 4,5 δις.

Επεμβάσεις θα γίνουν στην φορολογική κλίμακα, όπου πιθανότατα ο βασικός συντελεστής του 15% θα μειωθεί, ενώ δεν αποκλείεται η δημιουργία μεγάλων συντελεστών για εισοδήματα άνω των 70.000 ευρώ.

Παράλληλα, θα επανεξεταστούν όλες οι φοροαπαλλαγές, θα ενταχθούν στην φορολογική κλίμακα όλα τα αυτοτελώς φορολογούμενα εισοδήματα, ενώ επανέρχονται οι φόροι μεγάλης ακίνητης περιουσίας και κληρονομιάς.

Τέλος, «μαχαίρι» θα μπει στις πρωτογενείς δαπάνες του Δημοσίου για να εξοικονομηθούν περίπου 3,5 δις ευρώ.

Συνέχεια...

Οπαδοί Στάνταρ-Ολυμπιακού

Επεισόδια μεταξύ των οπαδών του σκληρού πυρήνα των Ελλήνων οπαδών

, αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Λιέγης.

http://www.sudpresse.be/zc/thumb300x200/mediastore/_2009/novembre/hermes/ID4309530_incidents_liege2_H24F69_0.JPG.jpg

Μικρές ομάδες των 30 με 40 ατόμων και από τις δύο πλευρές(Ολυμπιακού-Σταντάρ) συγκρούστηκαν και η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά και ένα άτομο φυλακίστηκε από τους Βέλγους αστυνομικούς,η ηρεμία επέστρεψε. Κατα της 18:30, περαιτέρω περιστατικά έλαβαν χώρο κοντά στο στάδιο όπου οι φίλαθλοι ήταν πρόθυμοι να παρακολουθήσουν τον αγώνα Standard-Ολυμπιακός.

Έγινε πάλι ξέσπασμα και η αστυνομία παρενέβη με το αντλίες νερού.
Δύσκολα αποκαταστήθηκε η ηρεμία,αλλα ευτυχώς μετά από 19 ώρες δεν δημιουργήθηκαν σημαντικά επεισόδια.

Man
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share